עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. http://www.buydig.com/shop/product.aspx?sku=SAKBP007CL http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830998135 ההבדל שבגללו אני מתלבט הוא עוד 20$ כמו שזה נראה היקרה יותר היא כנראה יעודית והזולה יותר ככל הנראה אוניברסלית האם זה נכון? ומה ההשלכות של זה אם זה נכון? אשמח לעזרה ממישהו שמבין קצת. כדי לעזור לי לקנות בטריה ל TZ3 שלי . תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. אני מחפש מצלמה דיגיטלית קטנה, עם איכות תמונה טובה ושאפשר לצלם איתה פריטים מקרוב. (לקטלוג) התקציב הוא מקסימום 1500 שקל (כולל מטען, כרטיס זיכרון ובטריות)

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. בקרוב אהיה נוכח בטקס סיום קורס טיס ואני רוצה לצלם את המטס , יש לי PANTEX ZX-50 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג תוצאות טובות יותר בצילום בתנאים שישררו עם מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ-1500+ ש"ח ואם כן מה מומלץ בהתאם לתנאי הצילום (צילום עצמים מהירים ורחוקים אני מניח)

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by User_Name,

שלום לכולם! המצלמה היקרה של אמי הלכה לעולמה, והחלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית... אני לא ממש מבין במצלמות דיגיטליות, אבל אני מחפש מצלמה איכותית עד כמה שאפשר בתקציב של 2000 ש"ח +-, ושאוכל לצלם איתה תמונות איכותיות שיודפסו על דפיA4. כמו כן חשוב לי שתהיה קטנה כל האפשר, ותהיה בה סוללת ליתיום נטענת, וכמו שהבנתי, כרטיסי הזיכרון שמגיעים עם המצלמות ממש לא מספיקים, אז אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס זיכרון בנפח של 256\128מגה. אני אוהב לצלם בעיקר בעיקר נוף, אז אודה אם תוכלו להמליץ לי על מצלמה שתעשה את העבודה במסגרת התקציב הזה. תודה לעוזרים! אני מצטער אם אני לא אגיב מיד, כי כרגע המחשב שלי לא בבית, ולא תמיד אני מצליח להשיג נגישות למחשב...

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. היי יש אפשרות לראות את מד האור גם באפשרות של AV או TV במצלמת CANON G12? האפשרות הזו קימת רק המצב M ידני לגמריי . רוני

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by shem86,

http://yourphotoarchive.com/laugh.htm מצחיק

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by Aviko,

איך המצלמה? 5 מגה פיקסל הציעו לי אותה דגם 2007 זיכרון ג'יגה נרתיק עור וקורא כרטיסים ב750... איך היא?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by oded1,

של פוג'י מה אתם אומרים עליה? אני לא זוכר ממש בידיוק את השם

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by D-M-X,

אני כרגע מנסה למכור את המינולטה Z3 לאחר שנתיים של שימוש ואחרי שהייתי עם מצלמה גדולה אני מעוניין במצלמה כמה שיותר קטנה עם כמה שיותר זום כרגע אני די מעוניין בריקו R3 או R4 או R5 ברגע שאני אדע מה ההבדל ביניהן חוץ מרזולוציה אבל אני מעוניין לשמוע עוד המלצות...

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  10. שלום רציתי לדעת איך אני מעביר את הסרט שצילמתי במסרטת וידיאו למחשב ומשם לצרוב אותו על דיסק dvd בתוכנה nero? יש לי מסרטה של sony ויש לי את הכבל

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  11. שלום, ברשותי Canon A80 העדשה שלה כבר דיי התלכלכה. האם יש איזה משהו שאני יכול לקנות בשביל לנקות את העדשה, או שכבר יותר שווה לי לשלם לאיזו חנות צילום שתעשה בשבילי את זה? אני קצת מפחד לשרוט את העדשה. תודה!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  12. שלום. אני לא מבין כ"כ גדול בצילום אבל זה מעיניין אותי לאחרונה אני ממש אוהב לצלם נופים וכדומה אין לי כרגע תמונות מעניין אני אעלה עוד בעתיד.. בנתיים רציתי קצת עזרה עם מספר תמונות שצילמת והם יצאו קצת לא ברורות בגלל שהתחיל חושב באותו זמן שצילמתי מישהו יכול לעזור לי בעריכה כך שהם יצאו יותר ברורות או לתת לי עצות לגבי זה? עידכון: לא הצלחתי לעלות יותר מתמונה אחת כנראה בגלל ההגבולה של הגודל 2 תמונות תופסות יותר מ 300Kb [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by Booobb,

אהלן, אני עומד לפני רכישה של מצלמה דיגיטלית שתשמש אותי לצילום מגוון - באור יום, בתוך חדר, בלילה וכו.. (רב תכליתי) ומחיפוש בפורום נסגרתי את 3 דגמים: A710, A720 של קאנון ו E900 של פוג'י. קצת מדאיג אותי שהפוג'י ישן יחסית (כשנתיים), אבל הבנתי שבמצלמות דיגיטליות לאו דווקא מה שחדש הוא מה שטוב. בכל מקרה, אני קונה את המצלמה בארה"ב ושלושתם בסביבות ה200$ כך שהמחיר לא פקטור. כנ"ל לגבי הגודל, שלושתם פחות או יותר זהים. אז אני שואל לדעתכם, מה מה-3 הכי משתלם ומומלץ ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by MiniMizer,

מומלץ לבקר (חוף הים בראשל"צ), יש שם כמה דברים נחמדים http://hwzone.co.il/newspics/dan/cbit/galerie.php?offset=0

15. והאם ל-S9000 יש את האופציה Focus Bracketing ?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  16. אני צריך מצלמה פחות או יותר פשוטה לצלם בעיקר אנשים אבל אם יתחשק אני גם יעשה תמונות נוף וכו... חשוב מאוד שתיהיה מהירה, הכוונה שאם אני אראה אירוע מסויים שנמשך זמן קצר אני אוכל להספיק לצלם אותו ! לא כזה אכפת לי שתיהיה כבדה אבל לא יותר מידי,גודל לא כזה אכפת לי אבל שוב לא ענקית,זום צריך שיהיה טוב אבל בלי להיסחף לצורך השוואה הזום של ה S2 הוא מספיק ויותר בשבילי. גם דיי חשוב שלא תיהיה מכוערת (כמו ה- A610 !). התקציב כולל נרתיק ( לא חייב ) זכרון (ניראה לי 512 יספיק אבל עדיף ג'יגה) ואולי גם חצובה טובה. יש אפשרות לגמישות בתקציב אבל לא יותר מידי... תודע רבע !!

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  17. ראיתי שיש דירוג של קלאסים וכמו כן דירוג של כפולות (X60 X133 וכן הלאה) השאלה אם במצלמת P&S מרגישים בהבדל באופן שמצדיק את העליה במחיר? האם כרטיס 4 GB SDHC קלאס 6 הוא מספיק טוב? (טרנסקונד)

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by Drazick,

חבר ואני היינו בירושלים. טיילנו בעיר העתיקה ובעיקר ברובע המוסלמי. חיפשנו את החומוס הכי טעים. בדרך נתקלתי בהמון מצבים לצילום. יצאה לי שלישייה של נשים, אני די אוהב אותה. סורגים של ייאוש פוג'י S5200 איזו 400 1/250 f3.2 חם היום ויהיה חם גם מחר... פוג'י S5200 איזו 400 1/220 f3.4 האור בקצה הכנסייה צולם בכנסיית הקבר. מקום שממש קשה לצלם בו בלי DSLR בגלל האיזו הגבוה הדרוש (גם חצובה תעזור אבל תשנה את הסיטואציה אולי). פוג'י S5200 איזו 400 1/4 f3.2 אשמח להערות, הארות וסתם שאלות :-)

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  19. היי חברה אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטליות, ורציתי עזרה קצת בין החברות מה כדאי מה לא ואיזה פורמטים כדאי והאם בDV או בהארד דיסק וכו'...התקציב הוא מקסימום בסביבות ה5000 ש"ח. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  20. Started by Kenny,

ירדתי למטה עם הכלב.. החלטתי לעשות נסיון קטן.. זה מה שיצא נראה לי שהתמונה במקור יצאה טוב יותר ושניסיתי לערוך הרסתי אותה עריכה : כן כן.. אני יודע שחסרה קצת חדות.. הנחתי את המצלמה על אבן שעשיתי את שלושת החשיפות :פ

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by Stanly,

שלום חברים, אני צריך עזרה בשמות של חברות לחצובות, ומידע על ספקים בארץ שיכולים למכור את מגוון מוצרי אותה החברה. לפי מעבר פה בפורום ראיתי: הדר סוכניות לצרכי צילום בע"מ, הוא יבואן רשמי של גיטזו http://www.hadarphoto.co.il אם תוכלו להוסיף לי מידע על חברות נוספות + ספקים בארץ זה יהיה מעולה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, אני לא מבין כמעט שום דבר בצילום. קראתי מדריכים שונים וכל מה שהבנתי זה שאני מעדיף HDD. חשוב לי שאיכות הצילום תהיה טובה, ושהעברת הקבצים למחשב תהיה נוחה. אשמח לקרוא הצעותיכם.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Hey guys, I want to buy a new digital video camera and the budget is 800 to 1000 dollars I want it to have a big display and a good resolution Its uses will be for normal and non professional filming. thanks :xyxthumbs: BTW: Have you heard about the DCR-SR62 of Sony?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by jeyjey,

http://video.org.il/product.asp?productid=14 מצלמה טובה? כי אני יכול להשיג אותה ב400... וגם את הקנון A60 אני יכול להשיג באותו מחיר איזה מצלמה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  25. Started by over,

הי כחלק ממחקר "הפנטקס" רציתי לדעת איזה עדשות ניתן לקנות בעלות טווח רציני. (כמו 18-200 או 18-135 ) במחיר סביר ..

• 9 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים