צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 400 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? משפחה, בעיקר בבית, אולי קצת בחוץ האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני חיפשתי לתומי מצלמה דיגיטלית. והגעתי ל- www.internetshopworld.com המחירים באתר הזה זולים בחצי מהכי זול שמצאתי בארה"ב. א-ב-ל, הם דורשים מינימום הזמנה של 501 דולר. זה מריח רע, יכול להיות שהם אמיתיים? מישהו נכווה איתם? תודה, נ כתובת האתר שוב: www.internetshopworld.com
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
Hey guys, I want to buy a new digital video camera and the budget is 800 to 1000 dollars I want it to have a big display and a good resolution Its uses will be for normal and non professional filming. thanks :xyxthumbs: BTW: Have you heard about the DCR-SR62 of Sony?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי חברים, להנאתי שוטטתי באתר NIKON וראיתי שיש המון סוגי עדשות. אז אני יודע למה הכוונה ב FISHEYE ו- MACRO אבל מה ההבדל בין עדשות TELE לעדשות WIDE ZOOM או WIDE ANGLE ? מה השימוש של כל אחת ואחת ? מה הסוג הטוב ביותר לפורטרייט ? מה הסוג הטוב ביותר לנוף ? באותו הקשר, האם יתכן שעדשת 200 מ"מ של NIKKOR תאפשר רק פיקוס על אובייקט מרוחק ללא זום (ניסיתי אי אפשר!)? אם כן לשם מה העדשה הטלסקופית נועדה ?!
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המצלמה היא קנון 5D טווח בסביבות ה24-105 (עדיפות לצד הצר) חובה מB&H בסביבות ה400$ תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מזל שהרזולוציה גבוהה הראשונה קרופ 100% הערות לשיפור יתקבלו בברכה (3 מצבים בהם הצטערתי שאין לי 70-300) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שמתי לב במבחנים של ה-C8080 שהמצלמה מפיקה פחות רעשים תחת ISO 100 מאשר ב-ISO 50. האם זה נכון? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית.. ואין לי שום מושג איזה לקנות.. בגלל זה אני בא ושאול אותכם איזה הכי כדאי לי לקנות שהתמונות יצאו באיכות ממש טובה.. וסכום עד 1500 גג.. כמה שפחות יותר טוב ושהצלמה תיהיה באיכות טובה... שמעתי על A85 .. ובכל זאת אין לי מושג מה הכי כדי לי לקנות.. ? ואם יש לכם מושג מאיפה לקנות בראשל"צ ולא דרך האינטרנט. :>
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר למצלמה דיגיטלית: יש בה אפשרות לצלם גם גמו מצלמה רגילה כאילו לא על הזיכרון אלה על החוט הזה שקונים בחנויות (שכחתי איך קוראים לו =) נקרה לו סרט צילום בנתיים עד שיתקנו אותי) אם כן: אם אני מתכוון לצלם רוב הזמן רק על סרט הצילום אז עדיף לקחת דיגיטלית או רגילה? בנובע מהשאלה שלמעלה ^^ מישהוא יכול להמליץ לי על מצלמה בתקציב של עד 400-500 ש"ח? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
צולם לפני שנה בערך, ושכחתי מזה לגמרי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, מראש אקדים ואומר שההבנה שלי במצלמות לוקה בחסר ולכן אני מתנצלת אם אני פותחת נושא שכבר קיים, אך מהשיטוט שלי בפורום לא כל כך הצלחתי לקבל תשובה קונקרטית. אז לשאלון- מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני טסה לתקופה של 3 חודשים במרכז אמריקה. זה אומר שאני צריכה לקחת בחשבון כמות גדולה של כרטיסי זיכרון, אבל לא להשתולל יותר מידיי עם מחיר המצלמה, שכן הסיכוי לגניבות די גדול. אני מתכוונת להשקיע מחיר שפוי, עד 1500 אם זה ריאלי. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים, מסיבות, חופים [חשוב שתהיה מצלמה עמידה שלא תהרס מקצת גשם/חול] וצילום פנים מן הסתם.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אין לי מושג.…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! אתם יכולים בבקשה להמליץ על מצלמה שתשמש בעיקר את אחותי שהיא לא הכי מבינה בדברים האלה מצלמה נורמלית שתסתדר בכל מצבי הצילום ..... וזהו עד 1300 יש מצב שאני יוכל לקנות מהדיוטי פרי אם זה עוזר למחיר תודה רבה רבה באמת שאתם אחלה אנשים
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
המצלמה היא לצילומים רגילים, בבית ובטיולים וכו' מספיק זום ממוצע: 3-4 ( אם יש יותר מה טוב, רק שלא יבוא על חשבון הקומפקטיות - סעיף הבא) חשוב שתיהיה קומפקטית, לא מחפש את הסופר קומפקטיות, אבל גם לא דמוי SLR האלה (ולכן גם לא מחפש את המצלמות עם 10 זום אופטי) עכשיו הבנתי (ותקנו אותי אם אני טועה) שאם החיישן יותר גדול אז בדרל כלל הוא גם יותר רגיש וככה יותר קל לצלם בתאורה של בית אז חיפשתי כמה מצלמות על חלק קראתי פה שממליצים הרבה, בכל מקרה אלה המצלמות מתלבט בינהן: canon A640 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469627 canon IXUS700 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=130850 Fuji F31FD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502514 איזה מהם תיהיה מתאימה לי…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מצלמת אינטרנט MUSTEK 300A שעבדה כשנתיים מעולה ולפני כמה ימים שאני מפעיל אותה יש לי מסך שחור....או צילום שהוא ממש כהה ואי אפשר להבין כלום מהתמונה...ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את הבעיה? בתודה, אסף.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לאחר שהA510 האחרונה שלי נגנבה בבומבמלה :'( ?אני עדיין מתאבל עליה...) החלטתי שכדאי להמשיך הלאה ולמצוא לה מחליפה. אחרי ההיכרות שלי עם קנון, לא נראה לי שאני יתפשר על חברה אחרת אלא אם כן יש לכם משהו ממש מעניין להציע. כמו כן הדרישות שלי הן מצלמה למשתמש בנינוני, ידידותית, ושיהיו בה את הפונקציות של ה-A510 התקציב הוא 1000 שקל לא כולל כרטיס זכרון, אפשר לחרוג במעט. ההתלבטות שלי היא בין a620 ל a630. מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חיפשתי ולא ממש מצאתי תשובות... מה האפשרויות הידניות של ה F20? יש לי אפשרות להשיג אחת כזאת במחיר טוב, אבל חוץ מאיכות התמונה, אני חושב שלא תהיה שום התקדמות מהניקון 3200 שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה למכור את המינולטה Z3 לאחר שנתיים של שימוש ואחרי שהייתי עם מצלמה גדולה אני מעוניין במצלמה כמה שיותר קטנה עם כמה שיותר זום כרגע אני די מעוניין בריקו R3 או R4 או R5 ברגע שאני אדע מה ההבדל ביניהן חוץ מרזולוציה אבל אני מעוניין לשמוע עוד המלצות...
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.buydig.com/shop/product.aspx?sku=SAKBP007CL http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830998135 ההבדל שבגללו אני מתלבט הוא עוד 20$ כמו שזה נראה היקרה יותר היא כנראה יעודית והזולה יותר ככל הנראה אוניברסלית האם זה נכון? ומה ההשלכות של זה אם זה נכון? אשמח לעזרה ממישהו שמבין קצת. כדי לעזור לי לקנות בטריה ל TZ3 שלי . תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית קטנה, עם איכות תמונה טובה ושאפשר לצלם איתה פריטים מקרוב. (לקטלוג) התקציב הוא מקסימום 1500 שקל (כולל מטען, כרטיס זיכרון ובטריות)
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לפני רכישה של מצלמה דיגיטלית שתשמש אותי לצילום מגוון - באור יום, בתוך חדר, בלילה וכו.. (רב תכליתי) ומחיפוש בפורום נסגרתי את 3 דגמים: A710, A720 של קאנון ו E900 של פוג'י. קצת מדאיג אותי שהפוג'י ישן יחסית (כשנתיים), אבל הבנתי שבמצלמות דיגיטליות לאו דווקא מה שחדש הוא מה שטוב. בכל מקרה, אני קונה את המצלמה בארה"ב ושלושתם בסביבות ה200$ כך שהמחיר לא פקטור. כנ"ל לגבי הגודל, שלושתם פחות או יותר זהים. אז אני שואל לדעתכם, מה מה-3 הכי משתלם ומומלץ ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-