צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני האמת מלא זמן חבר פה בקהילה של HWZONE אבל לא ממש פעיל מחוסר זמן עכשיו אולי יהיה לי קצת יותר זמן כי אני נמצא רוב הזמן מול המחשב בעבודה אני נמצא בארצות הברית... ולאחרונה מהמקומות שאני רואה כאן התחלתי לחשוב על "התמחות" בתחום הצילום כמובן בתור תחביב... קראתי המון כתבות והמון מדריכים שיש פה ובפורומים שונים... אבל אין כמו המצלמה טובה על מצלמה.. ממישהו שיש לו אחת אני מוכן קצת להשקיע ולקבל מצלמה טובה שאני ממש אהנה ממנה למה אני רואה פה צילומים של אנשים ונופים באתר.. וזה מדהים רק שלפעמים אני תוהה איך הגיעו לאיכות כזאת? מאיזו מצלמה ... הכיוון הוא לא SLR כי גם פה זה יחסית יקר לי כרגע בסביבות ה 600 דולר ומעלה ... אשמח לשמוע תגובות! תודה...
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האמת אני לא יודע אם ה-post צריך להיות בחלק הזה של הפורום . לי זה ניראה הכי מתאים . מקסימום אחראי הפורום יעבירו . היות ומערכת הטלוויזיה במעגל סגור שאני מתכנן תהיה מבוססת על מחשב קיים (ולא על מחשב יעודי שמוקצה לשם כך ברוב העסקים בהם קיימות מערכות שכאלו) אני מוכן להשקיע בכרטיס dvr יותר יקר מהרגיל שיש לו יחידת DSP עצמאית משלו. (כלומר שהדחיסה של ערוצי הוידיאו נעשית באופן חומרתי באמצעות מעבד יעודי על גבי הכרטיס) כך שהעומס הסופי מוטל על כרטיס ה-dvr ולא על המעבד הראשי , ובצורה כזו ניתן להמשיך ולהשתמש במחשב לצרכים נוספים מבלי שזה יבוא על חשבונם. לא הצלחתי להבין אם בכרטיס ה-dvr שהלינק שלו מופיע מטה , יש או אין DSP . אני רוצה לשמוע את דעתכם ולקבל המלצות על כרטיסי dvr אחרים שי…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מטרת המצלמה: צילום קלטות ספורט (כדורסל, אתלטיקה) באיכות ובמהירות מעט יותר טובה מאפשרות הVIDEO במצלמות סטילס ממוצעות שהוא כמעט מספיק לי. כלומר שתצלם טיפה יותר מהר שיראה חלק ולא LAGS מטורפים. לפעמים אני מודד זמן מדוייק של ריצה בVIRTUAL DUB אז חשוב שזה יהיה נורמלי.. כמובן שזה לא יהיה מדוייק על האלפית כמו HIGH SPEED CAMERA אבל בסדר גמור. אם אפשר לינק מאיביי (אם משתלם והמיסים לא יקרים מדי) אז יותר טוב. כמה שיותר זולה כי אני עני ביותר- בהתאם למטרה. לא מחפש DVD ושטויות. משהו טיפה יותר טוב מסטילס דיגיטלית רגילה זה הכל.. בכמה FPS מצלמה דיגיטלית רגילה מצלמת ד"א ? אם זה 15, אז חייב שהDV תיהיה איזה 25. תודה וד"א לא חייב דגם, אפשר לתת לי לינק לסוג מסויים של מצלמה שתתאים לי ואני כבר א…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
היום חיברתי עדשה לפנטקס K20D מדובר ב 35-70 מ1987(כן 21 שנה!!!) עם יכולות מקרו מפוקפקות קיבלתי אותה מחבר שקנה מצלמה ב 1990 ולא נגע בה מאז (פנטקס P30 ) הנה מעט תמונות....ה2 קרופ 100% [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה CANON A550 שאני יקבל אותה עם זיכרון של גיגה (כנראה הכי פשוט שיש), ובגלל שהמצלמה מצלמת ברזולוציה גבוהה 7.1 מגה פיקסל והגודל של הקובץ כנראה בהתאם רציתי לשאול אם יכול להיות שכשאני אצלם הזיכרון לא יהיה מספיק מהיר ואז הוא לא יספיק לשמור את התמונה מיידית ואז יהיו לי עיוותים בתמונה(כלומר לא יצלם את התמונה שרציתי אלא יצלם מריחה) אז עוד שאלה זה האם אני יהיה חייב לקנות זיכרון מהיר למשל X133 כדי שיצלם נורמלי עם המצלמה זאת
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לפני שנתיים כמעט קניתי מצלמה FinePix A 303 Zoom באופיס דיפו ב 1200 ש"ח האחריות הייתה לשנה . פתאום בזמן האחרון היא התחילה להבהב במצב צילום (כמו גלים כאלו שעולים ויורדים במסך) ולא במצב צפיה בתמונות או הגדרות למינהם. לפעמים זה בא ולפעמים זה הלך ובכמה ימים האחרונים המסך במצב צילום הפך מההבהוב הזה לשחור מלא (ניראה לי איזה בעיה עם העין שם) וזהו כאשר אני מצלם אני מקבל תמונות עם מסך שחור, בלי קשר למסך כי גם שאני מחבר את המצלמה למחשב ורואה את התמונות כל התמונות פשוט שחורות. מה אתם אומרים ? יש מצב לסדר את זה ? מה הבעיה ? קישור לעמוד המצלמה באתר פוג'י ישראל. http://www.fujifilm.co.il/site/showProductInfo.asp?product_Id=173 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אנשים! הציעו לי לקנות מצלמה משומשת של SONY במחיר 1200 כאשר בארץ המחיר הכי זול שלה זה 1700 שקל. השאלה אם היא יותר טובה מCANON A510 (הצלחתי לשכנע את אבא שלי לשקול אותה גם) ? לSONY יש רק 5 ביקורות בZAP שזה מאוד קצת (אולי בגלל שהיא יקרה) אבל הביקורות מעולות. יש גם לשים לב שהרזולוציה של הקלטת וידיאו שלה זה 640 כפול 480 עם 30 תמונות בשנייה! (לCANON זה בסביבות -15-10 בשנייה בהגבלה של 30 שניות). היא גם באה עם מטען משלה ואופן תפקוד הצילום שלה נחשב מהיר ביותר. מצלמה דיגיטלית DSC P100 עם 5 מגה פיקסל http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2092,normal_sales השוואה מלאה בין שתי המצלמות בקישור הבא: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sid…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
תגידו זה נכון שהזיכרונות של קינגסטון יותר אמינים משל סאן דיסק?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, לאירועים משפחתיים וטיולים בטבע. הייתי רוצה שיהיה לה גם זום טוב, ושאיכות התמונות תהיה טובה. אני לא ממש מכיר מחירים של מצלמות אז אני לא יכול לתת תקציב, אבל אני לא רוצה שהמצלמה תהיה יקרה , אלא יותר ממוצעת, ואם תוכלו לתת לי טווח מחירים של מצלמות דיגטליות זה יהיה בכלל נהדר.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת...התקציב קצת גמיש..אבל כמה שפחות יותר טוב.. אני נוטה לכיוון של קנון בגלל נסיון קודם טוב וגם בגלל שאני יכול להשיג הנחה יפה( ;D ) מ"קרט"... מחפש מצלמה עם 10 מגה פיקסל ומעלה.. זום אופטי של X15 ומעלה.. אני מאוד אוהב למצלם מאקרו אבל לא רק,אני מצלם גם נוף,אנשים,חיות,חשוב לי יכולת צילום נוף מואר (כמו עיר) בלילה וצילום לילה בכלל. חשוב לי מייצב תמונה. חשבתי על המצלמה של FUJI ה2000HD ששיחקתי איתה קצת ונראתה לי חמודה מאוד...עם יכולת צילום וידאו בHD אבל אני מסתכל גם על הSX10 של קנון שקורצת לי בכל מקרה אשמח לעזרה! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שמתי לב במבחנים של ה-C8080 שהמצלמה מפיקה פחות רעשים תחת ISO 100 מאשר ב-ISO 50. האם זה נכון? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
כנסו לאתר: http://www.consumersearch.com/www/photo_and_video/ באתר אספו המלצות מכל האתרים החשובים באינטרנט וריכזו אותם לפי קטגוריות ותאריך ההמלצה. הלינק הוא לבחירה של מצלמות דיגיטליות. לחצו על סוג המצלמה ואז על הלינק מתחת הכותרת "Best Digital Cameras Reviews" ותגיעו לרשימת ההמלצות מאתרים שונים. מומלץ נ.ב חבל שאי אפשר להוסיף הודעות לנעוץ של אתרים להשוואה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה אני מחפש במצלמה: 1. תוציא תמונות איכותיות גם במקומות סגורים וגם בחוץ עם מינימום הגדרות והתעסקות בפרמטרים שאני לא מעורה בהם. 2. אם דרישה 1 לא סבירה - אז לפחות ששליטה בפרמטרים בסיסיים כמו צמצם, חשיפה ISO וכו' תיהיה פשוטה ומהירה - כלומר במרחק קליק אחד או שניים (מקסימום)... יש לי נסיון רע מקנון a80 שתפעולה ממש גוזל זמן ומוציא את כל החשק... 3. אורך מוקד - עדיפות לנמוך מאשר גבוהה. אפשרות להרכבת עדשה במקרה הצורך - יכול להיות מעניין. 4. לא גדולה מידי - הפורמט של סדרת canon axx הוא טוב מקסימום כמו סדרת הקנון Sx (יענו SLR?) אבל עדיף קטנה יותר - אם אפשר. 5. מעניין אותי לצלם אנשים, נופים וחפצים (גם מאקרו) בתאורה משתנה... צילומים של עצמים מהירים לא נראה לי רלוונטי. 6. תשמש אותי בט…
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחפש אתרים ללימוד טיפים טירקים ובכלל.... המצלמה שלי A60 וחוץ מלשים על אוטומט אני לא יודע כלום... ברור שניסיתי לשחק ועדיין לא הצלחתי להגיע לכלום... לדוגמא איך עושים פוקום על משהו מסויים והשאר מסביב כז מטושטש..? ועוד.... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מכה בעדשה השאירה נתז בגודל עשירית מילימטר. לצערי ברזולוציה נמוכה אפשר לראות פגיעה בצילום, כמו כן כשיש מקור אור אל העדשה יש סינוור בנקודה הזו. זה דיי במרכז. מה עושים ? מישהו מכיר מעבדות טובות בדרום ? מישהו יודע כמה דבר כזה עשוי לעלות ?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רק לפני הכול רציתי להגיד שהתמונות עברו טיפול קוסמטי קל <מאוד> בפוטושופ : העדשה של ה398 למרות הצריבה בו היא של 0.3 מגה פיקסל התמונות מצולמות ללא זום והגדרות צבע מלאות עם הגדרות שלאור פלורסנטי וללא פלאש < אין צורך הטווח שלו עד מטר בערך>
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חיפשתי ולא ממש מצאתי תשובות... מה האפשרויות הידניות של ה F20? יש לי אפשרות להשיג אחת כזאת במחיר טוב, אבל חוץ מאיכות התמונה, אני חושב שלא תהיה שום התקדמות מהניקון 3200 שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית טוב עד 2000 שקל עדיף פחות אני צריך שתהיה מהירה (זאת אומרת כשלוחצים על הכפתור של הצילום היא תצלם מהיר)זמן תגובה איכות תמונה טובה מאוד שתהיה קטנה ולא זוללת בטריות ונוחה לשימוש ושיראו במסך טוב גם באור יום חזק
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מצלם ב fuji f5600 ואני מחפש תמונה שתוכל לתפור תמונוות פנורמה יחדיו. נהגתי לצלם עם ה d490 והייתה לה תוכנה שידעה לעשות זאת באופן מושלם אבל היא מוכנה לעשות זאת רק על תמונות שצולמו על ידה. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה בלי קשר? או לחילופין טיפים כיצד לעשות זאת בעצמי?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס התחיל לכתוב לי פתאום CARD ERROR במצלמה, אז שמתי אותו בקורא כרטיסים ושם המחשב כתב שהכונן (הוא רואה אותו ככונן נייד) צריך אתחול.. ואני בלי לחשוב יותר מדי, כי לא היו לי תמונות על הכרטיס אישרתי את האתחול... ועכשיו המצלמה עדיין לא מזהה את הכרטיס, מה אפשר לעשות? (כרטיס של OLYMPUS) תודה ענקית לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-