צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אנשים! הציעו לי לקנות מצלמה משומשת של SONY במחיר 1200 כאשר בארץ המחיר הכי זול שלה זה 1700 שקל. השאלה אם היא יותר טובה מCANON A510 (הצלחתי לשכנע את אבא שלי לשקול אותה גם) ? לSONY יש רק 5 ביקורות בZAP שזה מאוד קצת (אולי בגלל שהיא יקרה) אבל הביקורות מעולות. יש גם לשים לב שהרזולוציה של הקלטת וידיאו שלה זה 640 כפול 480 עם 30 תמונות בשנייה! (לCANON זה בסביבות -15-10 בשנייה בהגבלה של 30 שניות). היא גם באה עם מטען משלה ואופן תפקוד הצילום שלה נחשב מהיר ביותר. מצלמה דיגיטלית DSC P100 עם 5 מגה פיקסל http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2092,normal_sales השוואה מלאה בין שתי המצלמות בקישור הבא: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sid…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
והאם ל-S9000 יש את האופציה Focus Bracketing ?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ניסיתי מכול מיני זיויות מה הכי יפה ? יש מקום לשיפור ? אם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://video.org.il/product.asp?productid=14 מצלמה טובה? כי אני יכול להשיג אותה ב400... וגם את הקנון A60 אני יכול להשיג באותו מחיר איזה מצלמה יותר טובה?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
ראיתי שיש דירוג של קלאסים וכמו כן דירוג של כפולות (X60 X133 וכן הלאה) השאלה אם במצלמת P&S מרגישים בהבדל באופן שמצדיק את העליה במחיר? האם כרטיס 4 GB SDHC קלאס 6 הוא מספיק טוב? (טרנסקונד)
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה שפועלת על סוללות AA (לא סוללה פנימית), שתומכת בכרטיסי SD, עם זום אופטי לפחות 4, תמיכה בצילום וידאו, רצוי - כיוון ידני של aperture/shutter speed. האם canon A1000 (שעונה על רוב התנאים) היא בחירה טובה? האם יש אפשרויות טובות יותר?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול נכנסתי לפורום הזה ופתאום זה נראה לי מעניין אז לקחתי את המצלמה שלי ויצאתי לנסות ולצלם כל מיני דברים במצב מאקרו. עכשיו קודם כל יש לי שאלה: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת אם מישהו מכם יודע איך אני יכול לכוון את התריס ומהירות הצמצם? והנה תמונת מאקרו שצילמתי וערכתי קצת: (פעם ראשונה שלי תנו חוות דעת) ועוד תמונה נחמדה שצילמתי מזמן:
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הכל בכותרת. אני מתחיל בצילום - או יותר נכון חובבן וכשאחי בבית אני לוקח את המצלמה שלו ומצלם סתם לכיף . אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות עד 1000 שח. לילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כנסו לאתר: http://www.consumersearch.com/www/photo_and_video/ באתר אספו המלצות מכל האתרים החשובים באינטרנט וריכזו אותם לפי קטגוריות ותאריך ההמלצה. הלינק הוא לבחירה של מצלמות דיגיטליות. לחצו על סוג המצלמה ואז על הלינק מתחת הכותרת "Best Digital Cameras Reviews" ותגיעו לרשימת ההמלצות מאתרים שונים. מומלץ נ.ב חבל שאי אפשר להוסיף הודעות לנעוץ של אתרים להשוואה.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אנשים יש לכם אחלה אתר קראתי חלק מהמאמרים והביקורות הם עזרו לי להבין הרבה דברים..! כנראה אתר החומרה הכי טוב בעברית אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 2000~ ש"ח ואני מבין מעט מאד בנושא אז אני צריך שתעזרו לי... תודה! חשוב לי שיהייה לה: זום אופטי לפחות X4 כרטיס זיכרון 256MB ואם אין לה שישאר לי כסף לקנות אחד והכי חשוב שתיכנס לכיס בלי בעייה שאני לא אצתרך להסתובב עם תיק בשבילה בדקתי קצת בעצמי ולפי מה שראתי המצלמה שהכי מתאימה לי היא הקאנון A620 אבל כמו שאמרתי אין לי יותר מדיי ידע בנושא... בקיצור על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם! המצלמה היקרה של אמי הלכה לעולמה, והחלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית... אני לא ממש מבין במצלמות דיגיטליות, אבל אני מחפש מצלמה איכותית עד כמה שאפשר בתקציב של 2000 ש"ח +-, ושאוכל לצלם איתה תמונות איכותיות שיודפסו על דפיA4. כמו כן חשוב לי שתהיה קטנה כל האפשר, ותהיה בה סוללת ליתיום נטענת, וכמו שהבנתי, כרטיסי הזיכרון שמגיעים עם המצלמות ממש לא מספיקים, אז אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס זיכרון בנפח של 256\128מגה. אני אוהב לצלם בעיקר בעיקר נוף, אז אודה אם תוכלו להמליץ לי על מצלמה שתעשה את העבודה במסגרת התקציב הזה. תודה לעוזרים! אני מצטער אם אני לא אגיב מיד, כי כרגע המחשב שלי לא בבית, ולא תמיד אני מצליח להשיג נגישות למחשב...
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://yourphotoarchive.com/laugh.htm מצחיק
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש ברשותי צלמה מדגם pentex optio l10 ויש בה אפשרות רק לצלם על קובץ BMP בקיצור הקובץ יוצא ממש ממש גדול כ1.5-2 מגה... והשאלה שלי האם יש תוכנה שתעביר את התמונות לקובץ JPG או משו ויקבץ את גודל התמונה ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
האם קיימת מצלמה עם פונקציית HDR מובנית? הכוונה שבלחיצת כפתור אחת, היא מצלמת שתי תמונות (ואפילו יותר) בחשיפות שונות והופכה אותן לתמונה אחת? (בעצם לתמונת HDR) אם קיים כזה דבר, אני רוצה משהו לא מקצועי, אלא צילום ביתי יותר.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
של פוג'י מה אתם אומרים עליה? אני לא זוכר ממש בידיוק את השם
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1128785801,85921, יש לי בעיה במצלמה..אם אני לא טועה אותה בעיה שכתובי עליה בחדשת באתר .... עכשיו פניתי לנות שלי ולכמה חנויות והם אומרים שהם לא שמעו על הדבר ...ועל זה שאפשר לתת להם את המצלמה גם אם נגמרה האחריות ולתקן... אז פשוט התקשר לקרט היבואן...וגם שם לא שמעו על זה!!!! אתם בטוחים בכתבה??!?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש מצלמה של CANON 20D והוא ניסה לעשות עדכון קושחה למצלמה שלו רק שהעידכון כניראה היה למצלמה אחרת או גירסא אחרת וכרגע מה שקורה זה שברגע שהוא מדליק את המצלמה שלו עם כרטיס זיכרון הוא לא יכול להיכנס לMENU של המצלמה או לצלם בכלל, אבל מה שכן הצג הדיגיטלי למעלה עובד (זה שמראה את הצמצם מהירות וכ'ו) מה עליו לעשות במצב כזה לפני שהוא לוקח את המצלמה לאחריות ונפרד מהמצלמה שלו לחודש?
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מצאתי כמה תמונות שצילמתי לפניי שנה בערך, הביעו את דעתכם!
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מראי מקום בנוגע לנושא? אני צריך להגיש עבודה עליו ולא כל כך מצליח להשיג מקורות.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לא אומנותי במיוחד או משו, אבל שווה לצאת רגע החוצה ולהתבונן באובך והצבע האדמדם והדרמטי שהוא משרה על ערי ישראל בדיוק בשעות אלה. מחזה מרהיב. אותן נקודות שחורות במרכז הפריים הבא הן סתם ציפורים אכולות סרטים, ככל הנראה שהן גם מתרגשות מהתופעה...
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
מה אתם יכולים להגיד לי על המצלמה שלי? CASIO Exilim 3.2Mp X3 OP Zoom, SD Card (כרגע 128) LITHIUM ION BATTERY
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
סטודיו לצילום להשכרה, סטודיו מרווח ,כ 130 מ"ר ,2 עמדות צילום נפרדות. ניתן לעבוד בפרטיות מלאה! הסטודיו מעוצב ונוח,ממוזג,ממוקם במקום שקט בתל אביב. מצוייד במבזקים,רקעים והמון המון ציוד נלווה. נותן מענה מושלם הן לצלמים מקצועיים המחפשים בית והן לסטודנטים וחובבי צילום הרוצים להתנסות בצילומי סטודיו. אנו נעשה הכל בכדי שתרגישו בבית. בסטודיו מטבחון, מערכת שמע,פינת ישיבה והמון המון אוירה נעימה ! ניתן לערוך סדנאות במקום, ניתן להשכרה לפי שעות/יום או לפי הסדר קבוע. יבוא של ציוד סטודיו במחירים השווים לכל נפש ! photofreak.co.il אשמח לראותכם ! עד ארבע שעות עבודה : 200 ש" לא כולל מע"מ עד שמונה שעות עבודה : 350 ש"ח לא כולל מע"מ
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-