עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שמץ של מושג בתחום ואני לא מבין כלום. הדרישות שלי הן : - זמן תגובה קצר מרגע הפעלת המצלמה ועד לצילום הראשון (צילום בזק אם קוראים לזה כך) - חיי סוללה ארוכים (אני מתכוון להסתובב איתה כך שאני מניח שזה רצוי שהסוללת יחזיקו זמן רב ככל האפשר) - איכות טובה+ (חבל לי לקנות מצלמה שלא תוכל להפיק תמונות באיכות סבירה) - גודל לא מוגזם (אני לא יודע להעריך מה נחשב קטן מול גדול אבל שיהיה סביר וקל לנשיאה) רצוי : - ממשק שניתן לגשת אליו מלינוקס (וכמובן גם מוינדוס) - אחריות של שנה+ - מותג מוכר ומוכח בשוק אין חשיבות ל : - קלות תפעול - יופי חשוב להדגיש שזאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי אבל אני לומד מהר כך שלדעתי חבל לי להשקיע כעת במצלמה "למתחילי…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by benor,

פה פעור אני אראה לך מי כאן הבוס מחכים לשופט קובעים את החוקים

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by KoM,

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

לעולם לא יימאס

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by KoM,

כשיש עגבנייה כזאת מושלמת, לא נצלם ? תודה לשבי על העריכה בראשונה...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by sapits1,

שלום, קודם כל, אני יודע שהתקציב נמוך ואין מצלמות טובות במחיר הזה, אבל לחבר שלי יש יומולדת עוד מעט, והוא ממש רוצה מצלמה, אז החלטתי לקנות לו אחת. החשיבות היא למצלמה כמה שיותר איכותית, גודל המסך וכמות הפיקסלים לא כל כך משנים, האיכות הכי חשובה. יש אפשרות לחריגה מאוד קטנה, קחו בחשבון שכל חריגה מרחיקה אותי עוד מהגיטרה חשמלית שלי חשבתי כבר על שתי אפשרויות: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCOLFE370D http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCNIS210RB את הניקון יש לי אישית, רציתי לדעת איך האולימפוס בהשוואה אליה. תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  7. Started by tzahi04,

אנשים! הציעו לי לקנות מצלמה משומשת של SONY במחיר 1200 כאשר בארץ המחיר הכי זול שלה זה 1700 שקל. השאלה אם היא יותר טובה מCANON A510 (הצלחתי לשכנע את אבא שלי לשקול אותה גם) ? לSONY יש רק 5 ביקורות בZAP שזה מאוד קצת (אולי בגלל שהיא יקרה) אבל הביקורות מעולות. יש גם לשים לב שהרזולוציה של הקלטת וידיאו שלה זה 640 כפול 480 עם 30 תמונות בשנייה! (לCANON זה בסביבות -15-10 בשנייה בהגבלה של 30 שניות). היא גם באה עם מטען משלה ואופן תפקוד הצילום שלה נחשב מהיר ביותר. מצלמה דיגיטלית DSC P100 עם 5 מגה פיקסל http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2092,normal_sales השוואה מלאה בין שתי המצלמות בקישור הבא: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sid…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by M4z3,

אני לא ממש מבין בתחום המצלמות ולכן החלטתי לשאול אותכם. אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתיהיה גם בעלת האפשרות של צילום תמונות רגילות. התקציב נע בין 1500-2500. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by nush,

מחפש מצלמה דיגיטלית לצרכים יום יומיים. צילום של המשפחה, טיולים וכו'.. לא משהו רציני. יש דרישה אחת והיא שיהיה אפשר לצלם מאקרו גם מקרוב מאוד(נגיד 5 סנטימטר) ובכלל תמונות טובות במאקרו. קראתי ככה בגדול וראיתי 2 דגמים שנראים לי. fuji f40 canon a850 אני אשמח לדעת אם יש משהו מתאים מ-2 הדגמים האלה, או אפילו מצלמה אחרת. הטווח מחירים הוא בערך כמו 2 הדגמים שהראתי(נגיד עד 1000 שקל בערך), אבל אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את זה. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Chevy,

היה מהיר ולא כזה רציני אבל האירוע הגיע אליי בהפתעה ובכל זאת טרחתי לצלם קצת.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by rangerman,

המצלמה החדשה מחליפה את ה-GX100 וכוללת את רוב התכונות של הדגם הקודם (גודל קומפקטי מאוד, עדשת 24-72 עם מקרו רציני בשני צידי הזום, מייצב, תושבת לפלאש חיצוני, ממשק משתמש מעולה) ביחד עם שיפורים רבים: - באפר לפורמט RAW שמאפשר לצלם עד 5 תמונות מבלי צורך להמתין שהמצלמה תכתוב את התמונות לכרטיס הזכרון - פלס דיגיטלי (דומה לזה שקיים בניקון D3 ובריקו GR Digital II)‏ - מסך 2.7 אינצ' עם 460,000 פיקסלים ועם שיפורים בזווית הצפיה ובתצוגה באור יום - אפשרות לצילום בפורמט 1:1 גם במצב RAW - אפשרות לביטול ניקוי הרעשים - באופן גורף או ב-ISO נמוך בלבד - מצב זכרון משתמש נוסף בגלגל המצבים (סה"כ 3 זכרונות) - כפתור Fn2 ניתן לתכנות (בנוסף לכפתור Fn1 ומתג Adj שהיו קיימים גם בדגם הקודם) - מצב לט…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  12. שלום. נתחיל בכך שהציוד שלי הוא לא מקצועי (בלשון המעטה) - Fuji s5700 אני אוהב לצלם מאקרו אבל נתקל בבעיות רבות בעת הצילום, מטריד אותי שבזמן ההתפקסות על העצם התמונה נראת מעולה אך כאשר הוא מגיע לפוקוס האולטימטיבי מבחינתו התוצאה על הפנים. הנה כמה דוגמאות למאקרו שניסיתי לעשות הבוקר וכמה שאלות, אשמח לתשובות: התמונות לא עברו עריכה, רק הוקטנו הנסיון הראשון - טיפות. מצב אוטומט על סופר מאקרו, בהתפקסות זה נראה מעולה, תוצאה סופית על הפנים. ניסיתי לעשות במצב ידני, ולהתאים את האיזון של הבהירות אבל אותה תוצאה. ניסיתי לזוז קצת כדי שהמנורה האדומה של המצלמה שאאל"ט תפקידה לפקס תפגע בעצם וגם לתת לאור להכנס, התוצאה טיפה יותר טובה, אבל עדיין זה לא מאקרו. נסיון שני - סחלב נסיון ל…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mostwanted,

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by KoM,

פשוט מכורים לסודוקו...

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ophir555,

אני מתלבט בין שתי מצלמות - פוג'י 6500 והקנון s3.( כ 2000 שקל לקנון לעומת כ 2300 לפוגי מה שחשוב לי זה איכות תמונה ואפשרות הגדלה לגודל עד a3 דבר שני הבנתי שלפוגי' אין מייצב ולקנון יש אמינות בנוסף בזאפ לא ראיתי שום חוות דעת על הפוגי,( האם זו מצלמה חדשה) מוזר לא מה דעתכם

17. אני מחפש מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה ... עד 1600 שקל עדיף עם זום אופטי גדול ... ראיתי את ה S5000 של פוג'י עולה איזה 2000 שקל ... האולימפוס C 740 : http://www.electrosale.co.il/default.asp?id=2223 והמינולטה Z1 שדווקא לא רעה בכלל זום עד x40 ! הרבה ביקורות טובות... : http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=65783&saleNo=337645 מה אתם חושבים ???? לפי דעתי המינולטה נותנת מחיר מצויין יחסית לטכנו' שהיא מחזיקה... אני רוצה דעות נוספות פשוט ...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Odedb52,

אהלן חברים... הודעה ראשונה פה בפורום ורציתי לשתף אותכם במשהו שתפסתי במקרה בסופת הברקים... ;D (על Multi Burst / Shot... איך שתרצו... ) (הסדר הוא משמאל לימין מתחיל מלמעלה משמאל... ) אם מישהו רוצה את התמונה בגדול (1024 או 2048...) אני אשמח לתת לו.... והוספתי עוד תמונה נחמדה כחלק מנושא שאני הולך לפתוח על כמה תמונות שעשיתי בזמן האחרון (שבוע אחרון ליתר דיוק..) מקווה שאהבתם... עודד ב. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. במידה ומדובר בכרטיס מסוג SD למצלמה CANON S2, האם יש חשיבות למהירות הכרטיס או שהמצלמה עצמה כותבת לאט?

20. Started by fungiman,

מבט כללי צריח תותח חור

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. האם מישהו יכול להעלות דוגמה להבדל בין עדשת 28 לעדשת 35 לעדשת 38 מבחינת כמות הפריטים שנכנסים לתמונה. המטרה לראות עד כמה חשוב ההבדל בצילום בתוך חדר סטנדרטי בבית. אני חושב על קניית מצלמת סניו Sanyo Xacti HD2 שמתברר שהעדשה שלה 38 מ"מ וזה מתחיל להפחיד אותי אחרי שקראתי בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286664.0 אני מתלבט עכשיו אם לקנות, לשימוש משפחתי, לתמונות סטילס את הפוג'יה f31 בעלת עדשת ה-35 שכל כך שיבחות אותה בפורום, או הריקו r6 כעצת boren הבאה: "לא, הפוג'י F31 היא מצלמת הכיס עם איכות התמונה הכוללת הכי טובה היום, אבל איכות תמונה זה לא הפרמטר היחידי בקניית מצלמה. אם הייתי צריך להשתמש במצלמה אחת בלבד מבין מצלמות הכיס שהוזכרו בדיון, ההעדפה הראשונה שלי הייתה…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by sniper434,

התחדשתי סוף סוף בחצובה monfrotto 028b + ראש 501 + דולי סה"כ גובה כולל הדולי = 2.38 מטר..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מכיר את Jugend, Camera.co.il ואת Camera for less... אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון והייתי שמח לדעת על איזו חנות אתם הייתם ממליצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by Roger That,

שלום חברים קודם כל, אני צריך אותה מיידית. אז בבקשה על משהו באיזור גוש דן, וללא המלצות על רכישה בחו"ל. בתכלס, השימוש בתחילה לא יהיה לרכב, אלא להקלטה עצמאית וזמנית של חדר. לכן חשבתי שדווקא אלו שמיועדות לרכב יתאימו לזה. רצוי הקלטה ב 720p, עדשה רחבה, שיקבל כרטיס זכרון כמה שיותר גדול, מסך מובנה לא חובה. תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - התקציב הוא בסביבות 500 שח. ניתן לחרוג אם מדובר במוצר טוב משמעותית.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  25. Started by _BooM_,

אני מחבר את המצלמה למחשב, מתקין הכל כמו שצריך, הכל עובר חלק וההתקנה מתבצעת בהצלחה, אך משום מה אני לא רואה את המצלמה ב-"מחשב שלי" בעודה מחוברת (במצב צפיה כמובן) וכמו כן ה-"ZoomBrowser EX" לא מזהה את המצלמה מחוברת. מה שכן, המצלמה כן מופיה ב'מנהל ההתקנים'. יש לציין שהמצלמה עבדה מצויין עם כל המחשבים שעבדתי איתם (עד שהיא הגיעה לשלי :-\). פתרונות שלא צלחו: הסרה והתקנה מחדש (של הדרייברים ושל כל התוכנות). חיבורי USB אחרים. כבל USB אחר.

• 8 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.