עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by psychuil,

משום מה, קשה לי למצוא יופי בתמונות שאני מצלם אלא אם הן HDR. וגם תמונות ממש טובות לא מרשימות אותי כמו גרסאות הHDR שלהן. אני מרגיש נורא ילדותי בזכות כל הקטע הזה.. יעבור לי מתישהו?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by tktur1,

שלום! אתם יכולים בבקשה להמליץ על מצלמה שתשמש בעיקר את אחותי שהיא לא הכי מבינה בדברים האלה מצלמה נורמלית שתסתדר בכל מצבי הצילום ..... וזהו עד 1300 יש מצב שאני יוכל לקנות מהדיוטי פרי אם זה עוזר למחיר תודה רבה רבה באמת שאתם אחלה אנשים

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by DeaglinG,

אז החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל. אבל אני מתלבט איפה לקנות. הסתכלתי בזאפ ויש כמה חנויות http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7769 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1539 שתיהן נראות לי בסדר אבל אני לא מכיר אישית, יש למישהו נסיון? או המלצה על חנות אחרת? בחנויות הנ"ל המחירים הם הנמוכים ביותר. בנוסף, אני מן הסתם אקנה גם כרטיס זיכרון למצלמה, יש משהו ספציפי? או שרק הגודל קובע?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  4. Started by benor,

פגיעה במטרה. נסו לנחש, מהו האובייקט המדובר? שולח קרניים.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  5. כבר קראתי כמה וכמה מאמרים אבל אני עדיין מתבלבל. 1 מתי הצמצם פתוח ומתי הוא סגור כשה-f קטן\גדול ? 2 בצילומים מתי פותחים או סוגרים את הצמצם בשביל לקבל עומק שדה למשל אם אני רוצה שרק האובייקט יהיה בפוקוס ומתי שאני רוצה שכל התמונה תהיה בפוקוס 3 בצילומי מאקרו,לפתוח צמצם או לסגור אותו ? 4 תודה. אגב לי יש S9000.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by zion789,

שלום! אני צלם מתחיל ורציתי לקנות מצלמה איכותית עד 250$ מארה"ב רציתי לדעת איזה מצלמה הכי איכותית אתם יכולים להציע לי עד טווח המחיר הזה שתעשה את העבודה כמו שצריך ויהיה בה כל מה שצריך ממצלמה איכותית איכות תמונה!,הסרת עיניים אדומות וכו' וכו' כשהדגש העיקרי הוא על איכות התמונה(כלומר תמונה שיראו בה את הפרטים הקטנים ביותר כבולטים) תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by adam_godin,

הראשונה קרופ ענק... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  8. אני מחפש מצלמה אולטרה קומפקטית שתיכנס לכיס ושתהיה מהירה. יש עדיפות למצלמות עם כרטיסי SD ואני רוצה שיהיה כלול במחיר גם נרתיק טוב שישמור על המצלמה. תודה מראש לעוזרים MIKE

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  9. אני מתחיל... אז לא לצפות ליותר מדי... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  10. הזמן והתאריך אצלי מקונפגים כמו שצריך, אבל שאני רואה את התמנות שצילמתי, הזמן והתאריך לא מופיעים, איך אני מקנפג שהוא יציג אותם?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  11. שלום, יש לי את המצלמה Pentax K100D עם עדשה בסיסית 18-55mm. כמה שאלות: 1) האם שווה לקנות חצובה ולעשות צילומי לילה? כלומר האם המצלמה הזאת מסוגלת להוציא צילומים מדהימים בלילה? (בקושי ניסיתי אותה בלילה). 2) אם כן, איזו חצובה כדאי לקנות (עד 200 ש"ח)?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  12. כשאני מסריטה אז בזמן ההסרטה אני שומעת רשרוש כזה , ואחכ שאני רואה את מה שהקלטתי אני שומעת רחש כזה מעצבן. במצלמה a710 זה קיים אבל הרבה יותר חלש וב a720 זה קיים במידה הרבה יותר חזקה. האם זה אמור להיות ככה? כי זה ממש נורא.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  13. -מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600-800 שקלים -אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר משפחה וחברים, גם בתנאי תאורה חלשים יותר -האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא, כי כנראה לא מתאים לתקציב -האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן -האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא -האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? מתכוון לצפות בתמונות על גבי מסך מחשב -כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? הכי חשוב לי שהמצלמה תיכנס לכיס, אתפשר על תכונות של המצלמה -האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא נעול …

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by orlupo,

נדמה כי אולי מיקרוסופט הצליחה למצוא סידור לכל פרופילי הצבע: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/prophoto/colorcontrol.mspx

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by [NOS],

זה כאילו מצלמה שאנשים החזירו\נדפק במשלוח\פגם יצור ? והאם שווה לקנות אחת כזאת?

17. Started by sherlock1212,

אלו הדרישות: זום דיגיטלי לא חשוב זום אופטי בין 5-12 מייצב מקפיא עדשה מתכווננת מעל 4 מגה פיקסל מצלמת סירטונים +קול ללא הגבלת זמן קלה וקטנה לא סוללות AA אבל אפשר גם עם . אם אין ברירה . ועד 2000 שקל תודה

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  18. כותרת. בנוסף עדיף שתהיה בגודל סביר ולא כבדה מידי, וגם יפה בלי תוספות מכוערות או משהו. אם יש אפשרות להכניס בטווח הזה מצלמה עם אפשרות לצילום סבירה בלילה זה מעולה. בעקרון ההורים שלי רוצים מצלמה לשימוש משפחתי אני חושב ללכת קצת יותר רחוק עם עצמי, אולי להתחיל לצלם. שוב: מומלץ לא יותר מ2000 ש"ח. אני מקווה שיהיה מקום להרבה תמונות על מצלמה כזאת, ובנוסף שאפשרי למצוא מצלמה בדרישות שלי במחיר הזה. תודה מראש. נ.ב. אולי אתם מכירים חנויות טובות באיזור נתניה-ת"א שאפשר לקנות את המצלמות המומלצות?

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by Drazick,

התמונות האחרונות מהטיול הזה... טרק ה- EBC. אמא זה אמא גם ב- 4,500 מ'. אישה נפאלית מניקה (קיבלתי אישור לצלם...). לקראת סוף האנאפורנה, הרגשה של סתיו בצד הדרך. הגינה, בבית שבו ישנה נועם, בחורה שטיילה איתי. הגינה משקיפה על האגם בפוקרה. אני לא זוכר את שם הנהר. אבל זה הנהר שמעליו קופצים את הבאנג'י הגבוה בנפאל. שכרתי אופנוע עם חבר, ונסענו לגבול טיבט. מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד, כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 תרגישו חופשי להעיר טכנית וכמובן להציע עיבודים משלכם. ובדרך להנות... מי שרוצה לקרוא עוד על הטיול ש…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. אני בארה"ב ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו HD על מה ממליצים ? תקציב 300 $ גג. שימוש ביתי ולטיולים.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  21. Started by V.L,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?עד 1800 גמיש בכ300 שח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים, יצלמו אותי גם אחרים צריך לטיולים וכל מיני ולמבנים סגורים גם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?שונא פלאש זה גורם לצבעים להתנות ולאנשים להיות מבריקים, ישתמש בפלאש רק אם אין ברירה האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא נראה לי שאני ירכוש חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?יכולים לקרות מצבים, כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? Canon SX100 IS של אחותי,יש בה יותר מידי רעש האם אתה מתכוון להדפיס …

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  22. לצערי המצלמה שלי הלכה קפוט (נשברה) וזאת לאחר חודשיים של שימוש.. (אין לי מושג איך זה קרה.. כל הזמן היא הייתה שמורה בתוך קייס, שמרתי עליה מאוד, השקעתי בעוד סוללות ומטענים.. והופ.. רגע אחד של חוסר מזל הרס את הכל..) המצלמה די סיפקה אותי בכל מה שקשור לאיכות התמונות, לפשטות ולתפעול של המצלמה. אני די מתלבט.. האם להמשיך עם הסדרה וללכת לכיוון הIXUS 90, או משום מה.. יש מצלמה אחרת שצדה את עיני והיא הDSC T700 של SONY השאלה היא כזאת.. היכן ניתן להשיג אותה במחיר שפוי? והאם יש תמורה לכסף? (למרות שהיא חורגת מהתקציב) במידה ולא.. האם T300 יכולה לעשות את העבודה, במחיר סלחני יותר? אני מעדיף שלא ללכת לכיוון הNIKONים למיניהם.. מכיוון שאיכות ההרכבה והבניה , לא מספקת אותי. (המצלמה שלי יוצרה ביפן…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by R0ck,

... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון MICRO SD 32 GB CLASS 10 של LEXAR האם ידוע למישהו איפה ניתן למצוא את זה בארץ? וכן..מי היבואן של לקסר בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by tzolerguy,

שלום לכם אני עכשיו בתחילת בדרך (קיבלתי אתמול את ה400D שלי) עכשיו השאלה היא איזה אתר אחסון אתם משתמשים/מעדיפים הבנתי שיש את PBASE ואת GOOGLE ועוד המון מתחרים מה לדעתכם עובד הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים