צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל... אז לא לצפות ליותר מדי... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הזמן והתאריך אצלי מקונפגים כמו שצריך, אבל שאני רואה את התמנות שצילמתי, הזמן והתאריך לא מופיעים, איך אני מקנפג שהוא יציג אותם?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לא יאומן קצב ההתפתחות. עכשיו סוללות נטענות בעלות קיבולת זהה הנטענות במספר שניות. http://www.dpreview.com/news/0606/06060901superbatteries.asp הדבר היחיד שממנו אני חושש הוא אורך החיים שלהן.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכם אני עכשיו בתחילת בדרך (קיבלתי אתמול את ה400D שלי) עכשיו השאלה היא איזה אתר אחסון אתם משתמשים/מעדיפים הבנתי שיש את PBASE ואת GOOGLE ועוד המון מתחרים מה לדעתכם עובד הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המצלמה Pentax K100D עם עדשה בסיסית 18-55mm. כמה שאלות: 1) האם שווה לקנות חצובה ולעשות צילומי לילה? כלומר האם המצלמה הזאת מסוגלת להוציא צילומים מדהימים בלילה? (בקושי ניסיתי אותה בלילה). 2) אם כן, איזו חצובה כדאי לקנות (עד 200 ש"ח)?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה המצלמה הכי טובה ועם הכי הרבה אפשרויות צילום ואיכות תמונה הכי טובה שאתם מכירים..פשוט הכי טובה.. תקציב : עד אינסוף.
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן חברייה, במטוטא מכם , אנא הרעיפו המלצות על מצלמה עדכנית ומעולה לשימוש חצי מקצועי מהדיוטי פריי תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
-
שלום לפני שנתיים כמעט קניתי מצלמה FinePix A 303 Zoom באופיס דיפו ב 1200 ש"ח האחריות הייתה לשנה . פתאום בזמן האחרון היא התחילה להבהב במצב צילום (כמו גלים כאלו שעולים ויורדים במסך) ולא במצב צפיה בתמונות או הגדרות למינהם. לפעמים זה בא ולפעמים זה הלך ובכמה ימים האחרונים המסך במצב צילום הפך מההבהוב הזה לשחור מלא (ניראה לי איזה בעיה עם העין שם) וזהו כאשר אני מצלם אני מקבל תמונות עם מסך שחור, בלי קשר למסך כי גם שאני מחבר את המצלמה למחשב ורואה את התמונות כל התמונות פשוט שחורות. מה אתם אומרים ? יש מצב לסדר את זה ? מה הבעיה ? קישור לעמוד המצלמה באתר פוג'י ישראל. http://www.fujifilm.co.il/site/showProductInfo.asp?product_Id=173 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בטיו האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ביותר, אומנם ידועה אך מציקה, אשמח לקבל עזרה. חשיפת יתר. כל פעם שצילמתי רחוב ,נוצרה הבעיה הבאה: , או שהרחוב יצא כהה והשמיים בהירים מאוד, ואז ניסיתי לתקן על ידי הוספת חשיפה,מה שגרם לבניניים להופיע יפה , אך הרס את השמיים לחלוטין, או שניסיתי להוריד מעט כדי להוריד את עוצמת השמיים אבל אז קיבלתי חושך מוחלט ברחוב, איך פותרים את זה ?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לא נחמד עבור מצלמת פלאפון ?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?עד 1800 גמיש בכ300 שח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים, יצלמו אותי גם אחרים צריך לטיולים וכל מיני ולמבנים סגורים גם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?שונא פלאש זה גורם לצבעים להתנות ולאנשים להיות מבריקים, ישתמש בפלאש רק אם אין ברירה האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא נראה לי שאני ירכוש חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?יכולים לקרות מצבים, כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? Canon SX100 IS של אחותי,יש בה יותר מידי רעש האם אתה מתכוון להדפיס …
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Canon A80 העדשה שלה כבר דיי התלכלכה. האם יש איזה משהו שאני יכול לקנות בשביל לנקות את העדשה, או שכבר יותר שווה לי לשלם לאיזו חנות צילום שתעשה בשבילי את זה? אני קצת מפחד לשרוט את העדשה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! אני צלם מתחיל ורציתי לקנות מצלמה איכותית עד 250$ מארה"ב רציתי לדעת איזה מצלמה הכי איכותית אתם יכולים להציע לי עד טווח המחיר הזה שתעשה את העבודה כמו שצריך ויהיה בה כל מה שצריך ממצלמה איכותית איכות תמונה!,הסרת עיניים אדומות וכו' וכו' כשהדגש העיקרי הוא על איכות התמונה(כלומר תמונה שיראו בה את הפרטים הקטנים ביותר כבולטים) תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראיתי את המצלמה הזו בכמה מקומות במחיר מאוד מפתה (1000 ש"ח עם כרטיס זיכרון 256MB, לא מחודשת עם אחריות לשנתיים), והשאלה היא האם היא שווה את ההשקעה ?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות האלה כבר 3 שנים שאני לא מפסיק להנות מהם ביום יום מכרתי את ה18-135 שלי ובנתיים מחפש מחליפה ואוסף כסף כמובן וריתחתי את ה50 מילימטר לניקון D300 החדשה שלי מקווה שתאהבו
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, עוד מאט יש לי יומהולדת 18, :smile1: איך שהזמן עף לו ככה... אז כנראה אמא אבא קונים לי מצלמה כמתנה... אני צריך המלצה על מצלמה שתהיה, איכות תמונה טובה וברורה, שתהיה יוזר פרנדלי, אין לי מושג בשיט במצלמות דיגיטליות, ז"א שאני יכול להבין בקלות מה לעשות בכל מצבי הצילום אם זה חושך תאורה חלשה שמש ולא יודע כל מה שיש... שיהיה אפשר לחבר אותה עם כאבל FireWire בשביל להעביר ת'תמונות למחשב בכמה שפחות זמן. הכי הכי חשוב !!! שתהיה קטנה וקלילה, יש לי כיתה די מוזרה שדברים מאוד מוזרים משונים ומצחיקים קוראים די הרבה ואין אף אחד שיצלם את זה. אני מתנדב למשימה !!! ככה שאני צריך את המלמה אצלי בכיס 24 שעות ;D וחוץ מזה אני צריך גם זכרון משהו נחמד שיספיק לי לפחות ל-100 תמונות ב…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לצלם חתונה בקרוב והתבקשתי לרכוש מצלמת וידאו בסיסית שתצלם בצורה נורמלית, שום דבר מיוחד, העיקר שיראו כמו שצריך, בתקציב של 500-1000 ש"ח. אם יש משהו מומלץ במיוחד, או שמישהו יכול לייעץ מהניסיון האישי שלו, אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Casio/casio_exz120.asp מה דעתכם על המצלמה הבאה כמצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, מלבד כמובן איכות הצילום שחשובה לי אני רוצה מצלמה קטנה ושהזמן בין תמונה לתמונה יהיה קצר המחיר שלה פה(ארה"ב) הוא 229$ האם במחיר הזה אפשר לקנות משהו יותר טוב? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה CANON A550 שאני יקבל אותה עם זיכרון של גיגה (כנראה הכי פשוט שיש), ובגלל שהמצלמה מצלמת ברזולוציה גבוהה 7.1 מגה פיקסל והגודל של הקובץ כנראה בהתאם רציתי לשאול אם יכול להיות שכשאני אצלם הזיכרון לא יהיה מספיק מהיר ואז הוא לא יספיק לשמור את התמונה מיידית ואז יהיו לי עיוותים בתמונה(כלומר לא יצלם את התמונה שרציתי אלא יצלם מריחה) אז עוד שאלה זה האם אני יהיה חייב לקנות זיכרון מהיר למשל X133 כדי שיצלם נורמלי עם המצלמה זאת
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כידוע אני חייל ואין לי כל כך זמן להתעסק איתה, ולכן רק היום לאחר חודשיים שהמצלמה אצלי התחלתי לנסות אותה באמת, והנה התוצאות, תמונות ראשונות שלי מהצלמה, ניסיתי גם את המאקרו. מעוניין לשמוע תגובות והמלצות לשיפור [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
פגיעה במטרה. נסו לנחש, מהו האובייקט המדובר? שולח קרניים.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כבר קראתי כמה וכמה מאמרים אבל אני עדיין מתבלבל. 1 מתי הצמצם פתוח ומתי הוא סגור כשה-f קטן\גדול ? 2 בצילומים מתי פותחים או סוגרים את הצמצם בשביל לקבל עומק שדה למשל אם אני רוצה שרק האובייקט יהיה בפוקוס ומתי שאני רוצה שכל התמונה תהיה בפוקוס 3 בצילומי מאקרו,לפתוח צמצם או לסגור אותו ? 4 תודה. אגב לי יש S9000.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה סוני T9 ושאני מכניס כרטיס אז הוא מגמגם ז"א יש בעיית מגעים לפעמים הוא מצלם על הכרטיס ולפעמים על הזיכרון של המצלמה. מה אפשר לעשות בכדי לסדר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-