צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
היי אנשים, אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה בסביבות ה1000 ש"ח. כמו כל שאר האנשים שפירסמו הודעות, גם לי חשוב כמות תמונות שניתן לצלם בטעינה יחידה, עדשה רחבה (לא חובה), shot-to-shot יחסית נמוך וגם עדיפות לצילום בחושך. הבעיה היא ממה שראיתי לא מצאתי מצלמה שכוללת את כל הפרטים הנ"ל. בינתיים התמקדתי בשני דגמים: * canon 850is * fuji f100 אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לא אומנותי במיוחד או משו, אבל שווה לצאת רגע החוצה ולהתבונן באובך והצבע האדמדם והדרמטי שהוא משרה על ערי ישראל בדיוק בשעות אלה. מחזה מרהיב. אותן נקודות שחורות במרכז הפריים הבא הן סתם ציפורים אכולות סרטים, ככל הנראה שהן גם מתרגשות מהתופעה...
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התמונות האחרונות מהטיול הזה... טרק ה- EBC. אמא זה אמא גם ב- 4,500 מ'. אישה נפאלית מניקה (קיבלתי אישור לצלם...). לקראת סוף האנאפורנה, הרגשה של סתיו בצד הדרך. הגינה, בבית שבו ישנה נועם, בחורה שטיילה איתי. הגינה משקיפה על האגם בפוקרה. אני לא זוכר את שם הנהר. אבל זה הנהר שמעליו קופצים את הבאנג'י הגבוה בנפאל. שכרתי אופנוע עם חבר, ונסענו לגבול טיבט. מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד, כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 תרגישו חופשי להעיר טכנית וכמובן להציע עיבודים משלכם. ובדרך להנות... מי שרוצה לקרוא עוד על הטיול ש…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לצערי המצלמה שלי הלכה קפוט (נשברה) וזאת לאחר חודשיים של שימוש.. (אין לי מושג איך זה קרה.. כל הזמן היא הייתה שמורה בתוך קייס, שמרתי עליה מאוד, השקעתי בעוד סוללות ומטענים.. והופ.. רגע אחד של חוסר מזל הרס את הכל..) המצלמה די סיפקה אותי בכל מה שקשור לאיכות התמונות, לפשטות ולתפעול של המצלמה. אני די מתלבט.. האם להמשיך עם הסדרה וללכת לכיוון הIXUS 90, או משום מה.. יש מצלמה אחרת שצדה את עיני והיא הDSC T700 של SONY השאלה היא כזאת.. היכן ניתן להשיג אותה במחיר שפוי? והאם יש תמורה לכסף? (למרות שהיא חורגת מהתקציב) במידה ולא.. האם T300 יכולה לעשות את העבודה, במחיר סלחני יותר? אני מעדיף שלא ללכת לכיוון הNIKONים למיניהם.. מכיוון שאיכות ההרכבה והבניה , לא מספקת אותי. (המצלמה שלי יוצרה ביפן…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
פגיעה במטרה. נסו לנחש, מהו האובייקט המדובר? שולח קרניים.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כבר קראתי כמה וכמה מאמרים אבל אני עדיין מתבלבל. 1 מתי הצמצם פתוח ומתי הוא סגור כשה-f קטן\גדול ? 2 בצילומים מתי פותחים או סוגרים את הצמצם בשביל לקבל עומק שדה למשל אם אני רוצה שרק האובייקט יהיה בפוקוס ומתי שאני רוצה שכל התמונה תהיה בפוקוס 3 בצילומי מאקרו,לפתוח צמצם או לסגור אותו ? 4 תודה. אגב לי יש S9000.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה ~1000 טיפה גמיש אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם באור חלש בעיקר באור יום ושקיעה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אשמח לאיכות סבירה בלי פלש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת ה…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
אני רוצה לצלם וידאו...? איך אני עושה את זה יש מלא הגדרות..הגעתי רק לאגדרה לבחור PAL\NSTC וזהו לא הבנתי איך אני מפעיל תוידאו
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
צורך פחות חשמל? למה הכוונה REDUCED SIZE? למה הכוונה DUAL VOLTAGE? מתח זוגי? מה זה אמור להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שביליתי קצת בארצות הברית עם המצלמה הלא בידיוק משוכללת שלי (באמת שאתם לא רוצים לדעת מה יש לי) החלטתי שזהו. לצלם - אני לא יודע. מצלמה - יש לי, אבל ממש מעפנה. רצון - יש והמון. חשבתי לעצמי למה לא להוסיף לעצמי עוד תחביב נוסף בחיים שניקרא: צילום! התחלתי לאסוף כל מיני אתרים (גם מכאן) וליקרוא קצת על צילום (לצערי עדיין לא יצא לי יותר מידי כך שהידע שלי הוא ממש נמוך. הוא במילים אחרות אני בור מאוד במה שקשור למצלמות). חשבתי להתחיל עם קניית מצלמת SLR ואז הבנתי שלכרגע זה ביזבוז של כסף מאחר ואין לי מושג גם ככה בצילום. חשבתי להתחיל יותר עם מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסגנון : PowerShot S5 IS. הבנתי שאפשר גם להוסיף לה קצת עדשות פשוטות (ככה הבנתי אז בבקשה לא להתקיף אות…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מראי מקום בנוגע לנושא? אני צריך להגיש עבודה עליו ולא כל כך מצליח להשיג מקורות.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני בארה"ב ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו HD על מה ממליצים ? תקציב 300 $ גג. שימוש ביתי ולטיולים.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?עד 1800 גמיש בכ300 שח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים, יצלמו אותי גם אחרים צריך לטיולים וכל מיני ולמבנים סגורים גם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?שונא פלאש זה גורם לצבעים להתנות ולאנשים להיות מבריקים, ישתמש בפלאש רק אם אין ברירה האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא נראה לי שאני ירכוש חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?יכולים לקרות מצבים, כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? Canon SX100 IS של אחותי,יש בה יותר מידי רעש האם אתה מתכוון להדפיס …
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם צילמתי 2 צילומי מקרו אני לא יודע אם זה טוב אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם איך?
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ראיתי את המצלמה הזו בכמה מקומות במחיר מאוד מפתה (1000 ש"ח עם כרטיס זיכרון 256MB, לא מחודשת עם אחריות לשנתיים), והשאלה היא האם היא שווה את ההשקעה ?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמה שפועלת על סוללות AA (לא סוללה פנימית), שתומכת בכרטיסי SD, עם זום אופטי לפחות 4, תמיכה בצילום וידאו, רצוי - כיוון ידני של aperture/shutter speed. האם canon A1000 (שעונה על רוב התנאים) היא בחירה טובה? האם יש אפשרויות טובות יותר?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
שלום, אני ממש לא מבין במצלמות דיגיטליות אז אני צריך את עזרתכם מהי המצלמה הכי איכותית שאני יכול למצוא בסכום הזה? (700-800 ש"ח) תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
שלום. בזמן צילם במצלמה ניקון D70 ובתוכה כרטיס זיכרון של סנדיסנק ULTRA II העברתי למצב שבו אני יכול להסתכל על התמונות ומשום מה כ100 תמונות הופיעו כקובץ לא טוב. חיברתי למחשב וגיליתי שבאמת 100 תמונות הן מופיעות כקובץ NPG ואי אפשר לעשות איתן כלום. אלה תמונות מאוד חשובות, האם יש דרך להצילן? תוכנה כלשהי? אפילו חנות שיכולה לחלץ את התמונות תמורת תשלום? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לאבא שלי מצלמה עד סכום של 800 ש"ח. המצלמה לא צריכה 2-3 מגה פיקסל. ואין לי שום בעיה שתיהיה מהדור הישן יותר ולא חדשה כמו a530 וכדומה. אולי שווה להסתכל ביד שניה על הcasio ?. מה שחשוב לי זה : 1. הגודל - שתוכל להכנס לכל כיס. 2. איכות תמונה. ----- עריכה: טוב אני מבין שאני מבקש משהו בלתי אפשרי, אז אולי רק המלצות על אילו מצלמות יד שניה לחפש?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-