צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אלו הדרישות: זום דיגיטלי לא חשוב זום אופטי בין 5-12 מייצב מקפיא עדשה מתכווננת מעל 4 מגה פיקסל מצלמת סירטונים +קול ללא הגבלת זמן קלה וקטנה לא סוללות AA אבל אפשר גם עם . אם אין ברירה . ועד 2000 שקל תודה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1128785801,85921, יש לי בעיה במצלמה..אם אני לא טועה אותה בעיה שכתובי עליה בחדשת באתר .... עכשיו פניתי לנות שלי ולכמה חנויות והם אומרים שהם לא שמעו על הדבר ...ועל זה שאפשר לתת להם את המצלמה גם אם נגמרה האחריות ולתקן... אז פשוט התקשר לקרט היבואן...וגם שם לא שמעו על זה!!!! אתם בטוחים בכתבה??!?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת, לא היה לי שם יותר טוב לכותרת, שתי תמונות שנלקחו אתמול כשהייתה הפסקת חשמל בבית, יש נרות, אז למה לא לצלם? תגובות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מטרת המצלמה: צילום קלטות ספורט (כדורסל, אתלטיקה) באיכות ובמהירות מעט יותר טובה מאפשרות הVIDEO במצלמות סטילס ממוצעות שהוא כמעט מספיק לי. כלומר שתצלם טיפה יותר מהר שיראה חלק ולא LAGS מטורפים. לפעמים אני מודד זמן מדוייק של ריצה בVIRTUAL DUB אז חשוב שזה יהיה נורמלי.. כמובן שזה לא יהיה מדוייק על האלפית כמו HIGH SPEED CAMERA אבל בסדר גמור. אם אפשר לינק מאיביי (אם משתלם והמיסים לא יקרים מדי) אז יותר טוב. כמה שיותר זולה כי אני עני ביותר- בהתאם למטרה. לא מחפש DVD ושטויות. משהו טיפה יותר טוב מסטילס דיגיטלית רגילה זה הכל.. בכמה FPS מצלמה דיגיטלית רגילה מצלמת ד"א ? אם זה 15, אז חייב שהDV תיהיה איזה 25. תודה וד"א לא חייב דגם, אפשר לתת לי לינק לסוג מסויים של מצלמה שתתאים לי ואני כבר א…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במצלמה לסבתא, מה שאומר תפעול פשוט (אם אפשר להגדיר את זה) ותוצאות טובות. אפשר חריגה אם ממש צריך. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
פגיעה במטרה. נסו לנחש, מהו האובייקט המדובר? שולח קרניים.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
לא נחמד עבור מצלמת פלאפון ?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידיאו גידיטלית של סוני DV לא זוכר הדגם המדוייק וזה לא כ"כ רלוונטי... כאשר אני מחבר אותה למחשב הנייד שלי בחיבור ה- FW הוא פשוט לא מזהה את ההתקן, וזאת גם כאשר אני משתמש בתוכנת לכידת הוידיאו של SONY או של ה- WINDOWS. יכול אולי להיות שזה בגלל שבנייד שלי אולי אין חיבור FW עם כבל שמגיע מספק כח כמו שיש בכרטיסי FW של שולחניים? או שזה לא קשור ?? ומה עושים ??? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש לאבא שלי מצלמה עד סכום של 800 ש"ח. המצלמה לא צריכה 2-3 מגה פיקסל. ואין לי שום בעיה שתיהיה מהדור הישן יותר ולא חדשה כמו a530 וכדומה. אולי שווה להסתכל ביד שניה על הcasio ?. מה שחשוב לי זה : 1. הגודל - שתוכל להכנס לכל כיס. 2. איכות תמונה. ----- עריכה: טוב אני מבין שאני מבקש משהו בלתי אפשרי, אז אולי רק המלצות על אילו מצלמות יד שניה לחפש?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה CANON A550 שאני יקבל אותה עם זיכרון של גיגה (כנראה הכי פשוט שיש), ובגלל שהמצלמה מצלמת ברזולוציה גבוהה 7.1 מגה פיקסל והגודל של הקובץ כנראה בהתאם רציתי לשאול אם יכול להיות שכשאני אצלם הזיכרון לא יהיה מספיק מהיר ואז הוא לא יספיק לשמור את התמונה מיידית ואז יהיו לי עיוותים בתמונה(כלומר לא יצלם את התמונה שרציתי אלא יצלם מריחה) אז עוד שאלה זה האם אני יהיה חייב לקנות זיכרון מהיר למשל X133 כדי שיצלם נורמלי עם המצלמה זאת
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אחרי שנתיים של שימוש בפוג'י A210 הכלתתי לעבור למשהו טיפה יותר טוב. אחרי חיפוש קצר ברשת עליתי על הפוג'י S5700, ישמח לשמוע עליה עוד ביקורת או הצעות למצלמה אחרת במחיר דומה. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=577192 לפי הנתונים המצלמה מוצלחת ושווה את המחיר.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Casio/casio_exz120.asp מה דעתכם על המצלמה הבאה כמצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, מלבד כמובן איכות הצילום שחשובה לי אני רוצה מצלמה קטנה ושהזמן בין תמונה לתמונה יהיה קצר המחיר שלה פה(ארה"ב) הוא 229$ האם במחיר הזה אפשר לקנות משהו יותר טוב? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הפונקציה העיקרית היא צילום פורטרט וצילום מקרו של שיניים, התקציב הוא עד 350$ בארה"ב. תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי צורך לצלם כמות גדולה של טקסט(טקסט שחור על גבי נייר לבן). הסיבה לכך,היא שהסורק שלי התקלקל וממילא הטרחה והזמן הכרוך בצילום טקסט באמצעות סורק הופכים את המשימה ללא פרקטית(כל פעם יש צורך להכניס דפים מתחת למכסה הסורק ולחכות שהמנוע החשמלי יניע את ראש הסורק לאורך הדף המצולם ובסוף חייבים הרי להוציא את הדף ולהכניס דף חדש על מנת להמשיך בסריקת יתרת הדפים). אני לא מצפה לתוצאה מושלמת,מספיק לי שאני אוכל להדפיס את הדפים שצילמתי ושהתוצאה תהיה סבירה מספיק שתאפשר קריאה. אני לא מבין יותר מדי בצילום ולמעשה עד כה לא התעמקתי יותר ב-MANUALL והסתפקתי במצב "הצילום האוטומטי" שהפיק ברוב המקרים תוצאות מספקות בהחלט. ממה שאני כן יודע,הבנתי שעליי לנקוט במספר צעדים כדלהלן: 1.להעביר את המצלמה למצב …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מכה בעדשה השאירה נתז בגודל עשירית מילימטר. לצערי ברזולוציה נמוכה אפשר לראות פגיעה בצילום, כמו כן כשיש מקור אור אל העדשה יש סינוור בנקודה הזו. זה דיי במרכז. מה עושים ? מישהו מכיר מעבדות טובות בדרום ? מישהו יודע כמה דבר כזה עשוי לעלות ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות האלה כבר 3 שנים שאני לא מפסיק להנות מהם ביום יום מכרתי את ה18-135 שלי ובנתיים מחפש מחליפה ואוסף כסף כמובן וריתחתי את ה50 מילימטר לניקון D300 החדשה שלי מקווה שתאהבו
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos400d/ לפי מה שהם אומרים, ה400D נותנת ערך טוב יותר לכסף מהD80 של ניקון, וגם איכות התמונה שלה עדיפה. אבל...הניקון בנויה בצורה ארגונומית ונוחה יותר לרוב האנשים, איכות הבניה שלה עדיפה וביצועיה (מהירות וכדומה) עדיפים. הביקורת על הניקון: http://www.dpreview.com/reviews/nikond80/ אני אישית מחכה לירידת המחירים של הישנות מאשר לחדשות שיצאו.
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
צולם לפני שנה בערך, ושכחתי מזה לגמרי [attachment deleted by admin]