עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by tehnodrom,

אני לא ממש מבין בזה ואני קצת עסוק מכדי להתחיל ללמוד אם מישהו יכול לתת לי שם של מצלמה ב-1000 שקל ככה אני אודה לו... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

אני מחפש בימים אלו מצלמה דיגיטלית קומפקטית שתשרת אותי. הסכום הוא כ 900שקל, למצלמה וסוללות חיצוניות במידת הצורך. אין צורך בפלאש חיצוני, או יכולת הדפסת תמונות או כל דבר כזה או אחר.. קיימת נטייה מסוימת למצלמות של קנון, עקב מעבד ה DIGIC3 ששמעתי עליו דברים טובים. חשוב לי: -מהירות תגובה בין צילום לצילום -פוקוס ידני (לא חורץ גורל, אם כי במידת האפשרות אני מעדיף) -מייצב תמונה -איכות צילום - שלא יהיו פינות מעוותות, גוונים שונים ומשונים, עיגולים בוהקים על התמונה וכד' -כדאי סוללות חיצוניות כדי להרוויח זמן שימוש ארוך יותר -יכולת לצלם גם בחדרים סגורים שאינם מוארים היטב, ללא חצובה ופלאש -ראיתי שיש מצלמות שמאפשרות פוקוס על מספר נקודות במסך - נשמע טוב. בינתיים ראיתי את הקנון a590is, שעונה…

3. שלום, בימים האחרונים עשיתי מחקר ארוך במיוחד ומרשימה של כמה עשרות מצלמות צימצמתי ל-3 מועמדות סופיות. מטרת המצלמה: צילומי טיולים/משפחה וכו'..., אין לי ידע מקצועי בצילום וכנראה שהאפשרות האוטומטית תהיה זו שאני אשתמש בה. אלה המועמדות: 1. Sony wx150 2. Canon elph330/ixus255 3. canon s100 על פניו ל-S100 יש יתרון בנתונים אבל מבחינת איכות תמונה גם 2 המועמדות הראשונות לא רחוקות בהרבה (לא לקחתי בחשבון את עניין הצמצם הגדול יותר אלא רק מבחינת ISO מול ISO) ויש הפרש במחירים. עוד עניין זה שלS100 הייתה LENS ERROR וזה משהו שקנון אישרה, שמעתי שמדובר רק בדגם האמריקאי אבל אני לא יודע אם זה נכון וגם אני לא יודע מאיפה מגיעה המצלמה שאותה אני רוכש. הדברים שהכי חשובים לי זה איכות תמונה ומהירות תוד…

4. מחפש לקנות מצלמה פשוטה לסבתא שלי שכרגע משתמשת במצלמת פילים פשוטה. היות והיכולת הטכנולוגית של סבתי אינה גבוהה במיוחד, לא יהיה שימוש בפונקציות מעבר למצב אוט', עם/בלי פלאש ועוד כמה דברים בסיסיים. לכן לדעתי חשוב שהמצלמה תצלם טוב במצב אוט', מסך גדול ופשטות שימוש. היות ואיני מתמצא ממש בתחום אבקש המלצות לדגמים עד 500 ש"ח, 800 ש"ח ו-1000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לפרט בקצרה על ההבדלים בינהם. תודה.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by D-M-X,

דוד של חבר שלי נוסע לטיוואן והוא אמר לי שהוא יכול להביא לי משם מצלמה בזול (ככה זה בטיוואן...) מישהו פה יודע בערך פי כמה יותר זולות שם המצלמות? אני מתלבט בין מספר מצלמות קומפקטיות: canon a520 casio z55 casio z40 olympus mju400 olumpus C450 מה מאלה הכי טובה? אם יש למישהו הצעה אחרת עד 2000 שח אני פנוי להצעות...

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by RayZ,

שימו לב! לקחתי תצלום של אחד מכבישי מחלף-איילון (על ידי המצלמות בשידור חי שבאתר היישר מהכבישים), ושמתי אותם בהילוך מהיר תוך כדי זריחה. בטוח הרבה אנשים (עם יותר מידי זמן פנוי ) מנסים לקלוט איך זה שאתה לא שם לב שמחשיך.. (או מה שזה לא יהיה). צולם בעזרת התוכנה FRAPS ממצלמות מחלף-איילון, והוכנס להילוך מהיר במובי מייקר. הקובץ: http://84.94.225.120/~rayland/Morning.wmv וד"א - זה כולל את הערפל המטורף שיש פה ביומיים האחרונים תהנו זה האומנם לא זריחה מלאה, בגלל בעיות זיכרון (256MB זיכרון כבר לא רלוונטי) היום בערב אני אצלם (צילום מלא) את השקיעה בהילוך מהיר ד"א - פרוייקט צילום ראשון שלי : עריכה: מה קרה? כואב לכם להגיב קצת?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. יש לי צורך לצלם כמות גדולה של טקסט(טקסט שחור על גבי נייר לבן). הסיבה לכך,היא שהסורק שלי התקלקל וממילא הטרחה והזמן הכרוך בצילום טקסט באמצעות סורק הופכים את המשימה ללא פרקטית(כל פעם יש צורך להכניס דפים מתחת למכסה הסורק ולחכות שהמנוע החשמלי יניע את ראש הסורק לאורך הדף המצולם ובסוף חייבים הרי להוציא את הדף ולהכניס דף חדש על מנת להמשיך בסריקת יתרת הדפים). אני לא מצפה לתוצאה מושלמת,מספיק לי שאני אוכל להדפיס את הדפים שצילמתי ושהתוצאה תהיה סבירה מספיק שתאפשר קריאה. אני לא מבין יותר מדי בצילום ולמעשה עד כה לא התעמקתי יותר ב-MANUALL והסתפקתי במצב "הצילום האוטומטי" שהפיק ברוב המקרים תוצאות מספקות בהחלט. ממה שאני כן יודע,הבנתי שעליי לנקוט במספר צעדים כדלהלן: 1.להעביר את המצלמה למצב …

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by ALÞHA,

יום העצמאות - שום דבר מיוחד, שום עיבוד מיותר... רק שריטה עם הקטנה (והמבין יבין).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם אבא שלי מחפש מצלמה דיגיטלית עם זום אופטי כמה שיותר גדול, לכל שאר המאפיינים אין חשיבות מלבד המחיר - עד 1000 ש"ח (גמיש לטובת זום אופטי נוסף). חיפשתי בהתחלה בזאפ ומצאתי מקסימום X78 - יש יותר ? (ניסיתי לחפש בגוגל והעלתי חרס...) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ^GunX^,

היי לכולם , יש לי מצלמה דיגטלית HP photosmart 720 , ורציתי לקבל ממכם המלצה לכרטיס זיכרון מסוג SD. אני לא צריך יותר מ128 , אני רק צריך שהמחיר שלו יהיה סביר וגם שהאיכות שלו תהיה יחסית בסדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  11. מתלבט בין שתי המצלמות הבאות :Canon SX10IS ו- Olympus SP 570UZ Canon SX10IS Olympus SP 570UZ X20

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tzolerguy,

שלום לכם אני עכשיו בתחילת בדרך (קיבלתי אתמול את ה400D שלי) עכשיו השאלה היא איזה אתר אחסון אתם משתמשים/מעדיפים הבנתי שיש את PBASE ואת GOOGLE ועוד המון מתחרים מה לדעתכם עובד הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by טל,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של 600-700 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם אני מתלבט בין Canon powershot sd300 ל Fujifilm F10 איזו עדיפה? בעקרון אני מחפש מצלמה איכותית וקטנה שנכנסת לכיס ושאין לה דילי כי יש לי Nikon 4300 כבר שנתיים ויש לה דילי רציני ובעיה בצילום בחושך והיא לא נכנסת לכיס אבל אם אשקיע שוב סכום לא מבוטל אז אני רוצה שזה יהיה עבור מצלמה שארגיש משמעותית שהיא יותר טובה מהניקון מה אתם אומרים? תודה רבה, בועז

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. קניתי אותה ב 1700 שקל כולל נקטיק + זיכרון של 128 מגה ! http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html רציתי לדעת משהו אני לא מצליח לעשות שלא יהיה לי עניים אדומות מי שמבין במצלמות שיגיד לי בבקשה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by KRS1,

לפני כמה שבועות נדפק לי ההארדיסק ונאלצתי לאחר שלא מצאתי שום פתרון אחר להביא את ההארדיסק לחברה מקצועית בשביל לשחזר את המידע. מספר רב של תמונות חזרו מהשחזור דפוקות: צבעים מעוותים,תמונות חצי מחוקות וטשטוש. אני מבין שאי אפשר לתקן תמונות דפוקות, השאלה מה לגבי תמונות כמו זאת: אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by amitstra,

שלום יש ברשותי מצלמת אולימפוס מדגם sp-560uz עם כרטיס . רציתי לדעת אם יש מתאם לכרטיס microsd עבור דגם זה של מצלמה תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. מעוניין לקנות מייצב מצלמה... לא ממש מבין בזה, רק יודע שיש של DJI באלפי שקלים וזה לא התקציב שלי... מה דעתכם על הדגם הנ"ל ? האם יש משהו עם חיבור למיקרופון (נועד לראיונות), תודה. סירטון : https://www.youtube.com/watch?v=3OUR-OoJ-nY&feature=youtu.be לינק למכירה : http://www.ebay.com/itm/Zhiyun-Smooth-Q-3-Axis-Handheld-Gimbal-Stabilizer-for-Smartphone-Iphone-Gopro-/362042493060?hash=item544b6a0884:g:S5oAAOSwa51ZbcCl

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום. לאחרונה רכשתי כרטיס זיכרון - Fujfilm type H 512MB ועשיתי לו פירמות במצלמה שלי - Fujifilm FinePix A205 ,המצלמה שומרת עליו וקוראת ממנו מצויין, המחשב אינו קורא את כרטיס הזיכרון בכלל (אני מוציא את הכרטיס מהמצלמה ומחבר דרך קורא זיכרונות ל USB במחשב) והוא כן קורא זיכרון ישן שלי של 16MB. על הקורא זיכרון שלי לא רשומה חברה והוא היה הכי זול, רשום עליו memory adapter...USB2.0 הוא מזוהה ב Windows XP כ - Myson CS8819A2-105 00 USB Device. כאשר אני מנסה לפתוח את הכונן של הקורא זיכרון אני מקבל שגיעה שהכרטיס אינו מפורמט ושאלה אים לפרמט אותו. ניסיתי לפרמט אותו דרך המחשב אבל אז הוא לא קריא במצלמה. כלומר הפירמוט של המחשב מתאים רק למחשב והפירמוט של המצלמה מתאים למצלמה... אני למרות זא…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. שלום חברים, לאחר התחדשות במצלמה המוזכרת לעיל ומוצגת לקמן: http://www.fujifilm.co.il/?page=605&prod_id=15&what=consumers עולה הצורך במטען + 4 סוללות נטענות ראויות. דרישות: *סוללות חזקות שיאפשרו שימוש ארוך ככל הניתן במצלמה. *מטען מהיר, כ 8 שעות טעינה. (לצורך טיול ארוך, הסוללות צריכות להיטען בזמן הלינה, במהלך היום אין גישה לחשמל). *אפשרות לחיבור בינלאומי, השימוש במטען יעשה במדינות דרום אמריקה, לצורך כך יידרש חיבור מתאים לשקע החשמל. אשמח להמלצות אפילו בחריגה מהתקציב, תודה. נ.ב זה די דחוף,כי הטיסה במוצ"ש .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שמץ של מושג בתחום ואני לא מבין כלום. הדרישות שלי הן : - זמן תגובה קצר מרגע הפעלת המצלמה ועד לצילום הראשון (צילום בזק אם קוראים לזה כך) - חיי סוללה ארוכים (אני מתכוון להסתובב איתה כך שאני מניח שזה רצוי שהסוללת יחזיקו זמן רב ככל האפשר) - איכות טובה+ (חבל לי לקנות מצלמה שלא תוכל להפיק תמונות באיכות סבירה) - גודל לא מוגזם (אני לא יודע להעריך מה נחשב קטן מול גדול אבל שיהיה סביר וקל לנשיאה) רצוי : - ממשק שניתן לגשת אליו מלינוקס (וכמובן גם מוינדוס) - אחריות של שנה+ - מותג מוכר ומוכח בשוק אין חשיבות ל : - קלות תפעול - יופי חשוב להדגיש שזאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי אבל אני לומד מהר כך שלדעתי חבל לי להשקיע כעת במצלמה "למתחילי…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by mostwanted,

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by MODI,

בטעות פירמטתי את הכרטיס זיכרון (CF) דרך המצלמה (CANON DS126071) האם יש דרך להחזיר את התמונות ולא דרך חברה שמתמחה בזה?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. את המצלמה החדשה CANON TX1 שלא ממזמן הוצעה למכירה בארץ, רכשתי בסוף שבוע שעבר. לאחר אין ספור התלבטויות ואף קניית מצלמה אחרת והחזרתה לחנות.. סוף סוף קניתי את מה שהכי התאים למה שרציתי. אז נתחיל קודם כל בהשוואת גודל המצלמה שלי מול גודל פלאפון של נוקיה N73: (ניתן ללחוץ על התמונות כדי לראות אותם בגדול) חזית: פרופיל: צילום שעון ללא זום, ללא פלאש, ISO 80: צילום השעון מאותה נקודה, זום אופטי כפול 10, ISO100: השעון של השכן בדירה ממול, ללא פלאש וללא זום: השעון של השכן בדירה ממול, זום אופטי X10: יש לציין כמובן שבתנאי התאורה המזוויעים האלה (חושך בחוץ) לא היה קל לצלם את השעון של השכן בתמונה חדה על הצילום הראשון בניגוד לתמונות האחרות.. תמונת פפירוס ללא זום או פלאש: …

• 2 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.