עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by noa.m,

היי, לאחרונה הבנתי שמצלמה קומפקטית ומצלמה של האייפון כבר לא מספקות אותי יותר ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, התקציב הוא 1000 ש"ח (כמובן שיש לי יותר להשקיע אבל אני יודעת שאצטרך את הכסף לעדשות וכו..), אם אמצא מצלמה שבאה עם עדשה טובה שלא אצטרך להוסיף בהתחלה עוד כסף אז אני מוכנה גם ב-1500 עד 2000 השימוש הוא לצילום כללי וחשוב לי שהאיכות של התמונות תהיה ממש טובה כי זה מה שהפריע לי בקומפקטית. גודל לא ממש משנה לי במצלמה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hichkock,

אני צריך קורא כרטיסים לכרטיס הזה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=169&cID=61&c=27433 חייב שיהיה בלי צורך לחיבור לחשמל (אם בכלל יש כאלה...) ורצוי שיתמוך ב-usb2. אני פשוט בדרכים וצריך להעביר לנגן מסוג iriver h340. שאלה: הכרטיס זיכרון הזה לא דורש התקנת דרייבר כלשהי, נכון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by navk2,

לנעול

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  4. אני מחפש לאחותי מצלמה עד 1000 ש"ח בעיקר לצילום משפחתי.. הציעו לה שני דגמים באותו מחיר בערך ( 1000 ש"ח) 1) Canon A720Si 2) Canon SD750 איזה לדעתכם מצלמה עדיפה יותר בטווח מחירים הזה והאם קיימים מצלמות אחרות בטווח מחירים הזה שיכולות להתאים יותר בשבילה? תודה מראש בן,

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by kip,

האם זה הפורום הנכון או לא? בכל אופן, משהו סביר במחיר נמוך יחסית, יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש מצלמה קומפקטית באיכות צילום גבוהה - המטרה העיקרית היא, צילום של סידורי פרחים באולמות וגני אירועים בד"כ בלילה ובד"כ בתנאי תאורה קשים כמו נרות וכדו' התקציב שלי הוא 3000 ש"ח אשמח לעזרה ואם אפשר בתוספת נימוק, עוד יותר טוב מה דעתכם על קנון G7 X MARK II תודה רבה מראש!

7. Started by עוד אחד,

פנטקס נמכרה, נקווה בשביל fungi שהיא תישאר בחיים. http://www.dpreview.com/news/1107/11070105ricohbuyspentax.asp

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by boom!,

התצלמתי בחו"ל אצל צלם מקצועי וקיבלתי דיסק עם כל התמונות, כשהגעתי לארץ והעלתי אות התמונות על המחשב, ראיתי שהודבק הסמל של האולפן שצילם על התמונות, ושמתי לב שקיבלתי סיסמא(כנראה להורדת הכיתוב), אבל אין לי מושג איזה תוכנה יכולה לעשות את זה... אני שובר את הראש פה...תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. http://img338.imageshack.us/my.php?image=imgp3168xv4.jpg 8)

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. אז ככה, גם אני רוצה להצטרף למאה ה-21 כמובן שאני כבר מבולבל מהמגוון וההמלצות, אני נזקק לעזרכם האדיבה. מה אני רוצה מהמצלמה?!: 1. אני רוצה זום אופטי גדול ומיוצב. 2. פלאש פנימי - עדיף, לא חובה. 3. וידאו לא קריטי. nice to have. 4. בסביבות 350 - 400 דולר. אפשרי לקניה בארה"ב. (לא אכעס לסטיה של 20 דולר) תודה מראש. נדב

11. Started by fungiman,

לאור הבטחתי לדורון ולמרות שהבנתי שהוא הולך בסוף על DSLR, אני מעלה מספר תמונות לתועלת הכלל. להלן קישור לאלבום פומבי בפיקסה. מצטער שחסר ISO200 בתמונות הסכינים, התמונה יצאה מעט מטושטשת. תמונות הסכינים צולמו מעל חצובת כיס קטנה במרחק קטן עם מיקוד במצב מאקרו עם תאורה מעורבת של אור יום מהחלון ונורת ניאון, ללא מבזק. אורך מוקד מינימלי, מפתח צמצם f/2.8 (מירבי). הסכינים הן ד"א, מהקרובה לרחוקה, סכין שף של וויקטורינוקס מסדרת פיברוקס באורך 22 ס"מ, סכין סנטוקו של מאק מסדרת סופריור באורך 16 ס"מ, וסכין פירוק צרפתית מחושלת של ל'אנקלום. http://picasaweb.google.com/fungiman/F40fdSamples# אני אעלה תמונות נוספות בהמשך...

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  12. טוב אז ככה לפני חצי שנה פתחתי דיון דומה אבל אז מצלמות HD ביתיות עלו הרבה יותר לאחרונה ראיתי מצלמות FHD ב2000 שקל אבל אין לי מושג איך הן בפועל סך הכל לא מחפש משהו מיקצועי אלה קומפקטי עם מספיק אכסון תקציב עד 3000 שקל

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  13. אני רוצה לקנות את הסט שלי מארה"ב.. אני מחפש מאיפה יהיה הכי זול לקנות.. לא צריך שיהיה משלוח לארץ, משלוח בארה"ב יספיק. בקיצור.. אני מכיר שני אתרים עיקריים שאפשר להביא מהם : eBay Amazon אתם מכירים עוד ? אולי יש חנויות שמתמחות רק בזה ?? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.. שבת שלום, מתן.

14. שלום ותודה בראש למי שמייעץ וישרוף מזמנו על קריאת הברבורים שלי הסיפור:אני מתלבט כבר זמן רב בנוגע לקנית מצלמה משפחתית קומפקטית (האידיאל היה להכנס לתחום ה SLR בגלל איכות התמונה אבל אני משער שבגלל גודל הציוד יעשה בו פחות שימוש) ולאחר שהמצלמה הישנה שבקה חיים והתנסויות שונות במצלמות שונות הגעתי למסקנה שחשובה לי ביותר איכות הצילום בכל סוגי התאורה וכן מהירות הצילום (חשוב לי מאוד בצילום הילדים) כאשר זום גדול מאוד מפתה אבל התרשמתי שהוא יפגע בדרישות האחרות שלי התקציב: הוגבל בעקרון לאזור ה1000 ש"ח. ההתלבטות: היא האם לרכוש מצלמה כדוגמת SD4000 שהתרשמתי שיש לה איכות תמונה במגוון מצבי צילום והיא מהווה מעין "S95 לעניים"... לבין מצלמות כגון sx130 או SX210 שנותנות זום גדול יותר. האם אני יח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ran07,

אני לא ממש מבין במצלמות אני מעוניין לצלם נופים ארועים שיהיה טוב בתנאי אור וחושך האם שווה להוסיף עוד קצת או להפך ולקנות מצלמה אחרת תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית למשפחה לצילום תמונות באירועים משפחתיים וטיולים וכדומה ולכן אין לי צורך במאקרו או זום אופטי גדול. חשוב לי מאוד שהזמן תגובה של המצלמה יהיה טוב ולא יהיה דילאי בין התמונה שעל המסך כשאני מצלם לתמונה שיוצאת בסוף וגם הזמן בין תמונה לתמונה. גם חשוב שיהיה וידאו עם סאונד ומסך 2.5"! בינתיים האופציה הכי טובה שראיתי היא זאת: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11397718 התקציב כאמור הוא 1200 ש"ח אבל אם אפשר להוציא פחות אני אשמח, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  18. תראו תמונה שצילמתי עם המצלמה הזאת (התמונה עם הזום הגדול יותר), הרעשים נורא מפריעים ללא כל ספק. פרטי הצילום הם כדלקמן ISO 100 f/4.9 exposure time 1 sec לעומת זאת אני מציג תמונה שצילמתי עם המצלמה הקודמת שלי samsung digimax v700 פרטי התמונה הנ"ל הם כדלהלן ISO 100 f/5.1 exposure time 2.5 הרעשים הרבה פחות מורגשים למרות שמדובר באותה רמת ISO. הבעיה היא שגם מהירות הצילום בלומיקס מוגבלת לשניה אחת. דעותיכם בבקשה! וסתם כדי שיהיה מעניין אני מעלה גם עוד תמונה שצילמתי עם הסמסונג (התמונה עם הבניין) כאן מדובר בISO 100 f/2.8 exposure time 1/2 sec אני מאמין שאתם מבינים מה הבעיה שלי.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by nency,

היי אני מעבירה למכשיר תמ' בד"כ היו לי כרטיסים עד 2 ג'יגה עכשיו רכשתי כרטיסים של 4 ג'יגה והמכשיר לא מצליח למשוך את התמ' הת' ירדו למח' דרך קורא כרטיסים חיצוני (דרך הפאנל המובנה לא הצליח לי)הפאנל המובנה תקין הצלחתי להוריד דרכו כרטיסים בנפחים קטנים עד 2 ג'יגה שאלתי האם המכשיר לא תומך בכרטיסים מעל 2 ג'יגה? ואם כן מה ניתן לעשות? האם קיים עדכון תוכנה? אם כן אז היכן וכיצד אני מבצעת אותו אני ממש ממש זקוקה לעזרתכם מודה מאוד מראש לטורחים להשיב

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by dsane,

לא מצאתי שום ביקורות קונקרטיות, לא מוכרים כל כך את הסוללות שלה. יש משהו לא בסדר במצלמה הזו שאני לא רואה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by asta,

hay guys אני טירון בכל מה שקשור לצילום אבל ברור לי שעבור הדפסות יש צורך במצלמה דיגיטלית יעודית אבל מה קורה , אם כול מה שאני רוצה זה לצפות בתמונות stills על גבי מסך 19 אינץ ברזולוציה של 1024 * 768 האם לשם כך ניתן להיסתפק ביכולת צילום ה stills של מצלמות mini-dv סטנדרטיות 800000 pixels sony , panasonic ,canon או שחייבים מצלמות mini-dv יקרות שמסוגלות לצלם באבחנה של 1-2 mega pixels היתרונות המובנים של מצלמות וידיאו חדשות הם zoom *10 (sony) , ( *24 panasonic ) מייצב תמונה איכותי יכולת איכותית של צילום לילה קיבולת לא מוגבלת למעשה מפני שניתן להקליט על קסטת mini-dv זולה webcam איכותי האם השיקולים שלי בהעדפת מצלמת וידאו על פני מצלמת stills נכונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הנושא עלה מספר פעמים לאחרונה. הייתי רוצה להביא את התיחסותי לעניין זה. בעבר הייתי הבעלים של קאנון A630 (אח שלי הצליח להשבית אותה), בחרתי אותה בין השאר בגלל שרציתי מצלמה עם שליטה ידנית מלאה ואכן קיבלתי אחת כזאת. לא רק זאת, אלא שעם תוסף CHDK הייתה לי שליטה מלאה על כל הפרמטרים הצילומיים, יותר מאשר ב-DSLR מתקדמת. בהמשך רכשתי פוג'י F40 (גם היא ז"ל, אין לי מזל עם קומפקטיות) שבחרתי כי רציתי מצלמה זולה עם איכות תמונה מירבית -מדובר במצלמה עם אפשרויות שליטה מאוד מוגבלות, בוודאי ביחס ל-A630, אולם במבחן התוצאה בכל הרלוונטי לשימושים טיפוסיים של מצלמה קומפקטית ואפילו מעט מעבר - הפוג'י ניצחה במבחן התוצאה בלי למצמץ. לפני כן, בין לבין ואחרי כן צלמתי גם במצלמות רפלקס פילם ודיגיטליות שונות ו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by orlupo,

אני מחפש דרך לפרוק כרטיסי זיכרון עם תמונות RAW אבל אני די בדילמה... ארנק אלקטרוני- לא בטוח כמה זה אמין. צורב נייד- נראה לי קצת יקר. יש עוד אפשרויות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. יש לי את ה fuji s5600 ואני חושב על לקנות לה עדשת הסבה X0.45. איך ניתן לחשב את רוחב העדשה שתתקבל לאחר חיבור העדשה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.