צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין שתי המצלמות הבאות :Canon SX10IS ו- Olympus SP 570UZ Canon SX10IS Olympus SP 570UZ X20
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו של סוני.האם יש חשיבות להשתמש דווקא בקלטות מיני DV של סוני או שאוכל להשתמש גם באחרות?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
-
כשאני מצלם מופיעות לי תמונות מטושטשות וסמן blur בצבעים אדום ירוק וצהוב מה זה אומר ואיך משפרים את איכות התמונה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
היא רוצה פידבקים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיעה הבוקר המצלמה אבל לא שמו הוראות בעברית.אשמח לשמוע טיפים ועצות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 2500 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר ביום אולי קצת בלילה * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? אני אוהב לצלם מקרו אבל לא רק * האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
Nי שמוצא לי את הדרייבר והתוכנה vp-eye 3.0 הוא מלך אצלי למה אני מחפש אותו כל הזמן אני מוצא את 2.0 או שאני מוצא אותו והקישור לא עובד
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3252&navigator=5 (נסיון ראשון, עם יצור זריז ומכוער כ"כ) 8) העדפתי אותה על פני הניקון 50 מ"מ, בעיקר בגלל המחיר. :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני עכשיו בתחילת בדרך (קיבלתי אתמול את ה400D שלי) עכשיו השאלה היא איזה אתר אחסון אתם משתמשים/מעדיפים הבנתי שיש את PBASE ואת GOOGLE ועוד המון מתחרים מה לדעתכם עובד הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1 איזו 1600 חשיפה 30 שניות (הסרת רעשים במצלמה) 100% קרופ 2 איזו 1600 20 שניות (ללא הסרת רגשים במצלמה) 100% קרופ 3 גודל מלא + noiseware [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם, כאדם שמצלם הרבה תוכן ליוטיוב (חומרה ) אני צריך חצובה. עד היום השתמשתי באיזה חתיכת זבל שבורה אבל עכשיו היא גמורה סופית. המצלמה שלי היא קנון 550D (רבל T2I) ואני צריך חצובה טוב ואיכותית, עם ראש וידאו (הידראולי, נכון?) נורמלי (שלא עושה רעשי חריקה) והי חשוב יציבה! יכול להיות שאחליף בעתיד מצלמה (לא משהו מרחיק לכת, אולי 650D, או קנון XA10) ואני צריך שהחצובה תוכל להחזיק גם תאורה ניידת קטנה או מיקרופון. אני אפילו מעדיף יד שנייה, כי חצובות זה תחום יקר. אני לא ממש מבין בעסק, אבל הבנתי שמנפרוטו הם טובים. אשמח להכוונה והמלצות. יום נעים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של 600-700 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני שוקל להזמין מצלמה דרך האתר של SAKAL. עכשיו, מי שייתן את השירות (האחריות) למצלמה הוא י.ד.זוהר יבוא ושיווק מנתניה. מישהו מכיר אותו, יכול לתת לי חוות דעת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
טוב אמלא את הטופס: שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אם יש משהו שעושה את העבודה בתקציב נמוך, ועוד עדין נותן איכות סטילס ווידאו טוב אני מוכן להתפשר על איכות המצלמה וללכת על משהו באיזור ה-500. אבל אם זה עונה על כל התנאים שלי אז בין 800-1100. אני מעדיף שהסוללה לא תיהיה נטענת (כלומר שאפשר להכניס בטריות אצבע), ולגבי כרטיסי זיכרון, האם אי אפשר פשוט לקנות בנפרד? יש לי בבית מספר רגילים בגדלים משתנים, האם אני יכול להשתמש בהם? אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני המשתמש הרגיל. מה שמשתמשים רגילים צריכים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם... אני לא ארחיב בפרטים. יש לי כיום CANON ixus 40 מצלמה יחסית טובה,עם איכות סבבה. אבללל אני מחפש להשתדרג ולתת את המצלמה לאמא שלי(מצלמת המון) שרוצה להתחיל עם צילום דיגיטלי ותמיד לא בדיוק הסכמתי לתת לה את המצלמה שלי.. על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב עד 1500?? אני מחפש מצלמה עם דגש על איכות הצילום,אבל שתהיה גם קופמקטית בסגנון המצלמות כיס.. *סוללה נטענת חובה תודה!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
החברה הישראלית צורן (חיפה, ישראל) מציגה שבב חדש מסדרת COACH שיקרא COACH9. לשבב רזולוציה מירבית של 16 מ"פ וקידוד DIVX בזמן אמת. "זוהי בשורה לעשרות מליוני בעלי מכשירי DVD תומכי DIVX" מוסר אוהד מיטב סגן נשיא החברה. מקור וקרדיט: http://www.dpreview.com/news/0701/07010802zorancoach9divx.asp
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
HDR המורכב מ-4 חשיפות שונות, עיבוד ב-Photomatrix ופוטושופ. צולם עם Canon A610 וחצובה. הערות שלי לתמונה: - Flare של השמש. - מגדל המים בעל מן "Purple Fingering" כזה כתוצאה מהעדשה של המצלמה כנראה. התמונה הזכירה לי את השיר, אחלה מזג-אוויר היה בחוץ, אז למה לא 8) BOB MARLEY - Sun Is Shining
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום ! יש ברשותי מצלמה אולטרא קומפקטית של CANON דגם: IXUS 30 (או בשם השני שלה SD200) דוגמא למצלמה שיש לי רק דגם יותר מתקדם: http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7200 יש לי אותה יותר משנה ואני באופן כללי דיי מרוצה ממנה. ברצוני שתעזרו לי לדעת האם שווה לשדרג אותה למצלמה דומה וטובה יותר ! לצערי אני לא בטוח שבדגם מסוג אולטרא קומפקטי יש שיפורים משמעותיים בין המצלמות החדשות לבין המצלמה שלי. למשל זום אופטי, הייתי מת לקבל זום אופטי יותר גדול אבל תקנו אותי אם אני טועה הזום האופטי במצלמה אולטרא קומפקטית הוא עדיין נשאר כפול 3 ? אני בכל זאת מתקשה לוותר על הגודל של המצלמה בשביל זום אופטי. אחת מהעקרונות שלי זה שהמצלמה חייבת להיות בגודל שיכנס לכיס, אחרת זה מבאס להסתובב איתה ביד כל…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי (ארועים, טיולים וכיו"צ). חיפשתי באתר "זאפ" ובכל מיני אתרים אחרים וקיבלתי לא מעט תוצאות חיפוש - מה שמותיר אותי די מבולבל..... האם מישהו יכול, בבקשה, להמליץ לי על מצלמה או שתיים ספיציפיות? הדרישות הטכניות שלי: 4MP, זום 35-105 מ"מ, סוללות AA, עדיפות לוידאו עם קול, זיכרון גדול ומחיר נמוך (איך לא.....) האם מישהו מכיר דגם ספיציפי שעונה לדרישות הטכניות הנ"ל וגם עושה עבודה טובה? תודה רבה רבה לכל מי שיזרוק מילה ויסייע
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני לא כל-כך יודע לצלם, כיאילו אני יודע לצלם אבל לא כמו אלה שמצלמים פה... אז אני רוצה מצלמה כזאת שתוציא לי תמונות טובות עם צלם ממוצע... ולא תקציב בשמיים, אני רוצה שתגידו תקציב או מצלמה שתתאים לי כדיי לדעת אם שווה לי לחסוך את הכסף או לוותר עם זה לזמן הקרוב...
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-