צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לא אמור לעניין אותכם - לאבא שלי יש יום הולדת עוד שבועיים והוא הרבה זמן רוצה את המצלמה הזאת, ואני רוצה לקנות לו אותה. אין לי מושג במצלמות אז אשמח אם תעזרו לי. מצאתי אותה בזאפ במחיר של 2,648 ש"ח. אשמח לדעת עם יש איזה דגם יותר זול שנותן כמעט אותו ביצועים (במחיר 2000+-)? או האם צפויה ירידת מחירים בקרוב (טכנולוגיה חדשה, אין לי מושג)? והמלצה על חנויות באיזור השרון - ת"א. הבנתי שהיא מגיעה בלי העדשה, ועם העדשה היא כבר עולה 3K+ שזה כבר יקר, אולי יש אפשרות לקנות עדשה בנפרד וככה להוזיל את העלויות? אשמח לכל עזרה, תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא נרחיב בדיבורים, התמונות נערכו על ידי לניקוי רעשים שנראה בבירור לעין. הרעש הופיע בכל התמונות וזהו כנראה החסרון של החיישן הקטן יחסית. 1. 2. 3.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צולם במקדש הקופים - אי שם בנפאל הרחוקה והמדהימה.
-
יום העצמאות - שום דבר מיוחד, שום עיבוד מיותר... רק שריטה עם הקטנה (והמבין יבין).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל בצילום באור יום באסא 100 במצלמה קומפקטית טובה ! ובמצלמת SLR רמת כניסה כנ"ל לגבי הלילה שאני אצלם רק בפלש ישיר של המצלמה באסא 100 במצלמה קומפקטית וSLR . אני מדבר על איכות תמונה נטו(פרטים,עושר בצבע,טווח דינמי וכו') התמונות יצולמו רובן במצב אוטומט. כל התמונות שבאור חלש יצולמו עם פלש האם במצב הנתון שציינתי אני אבחין בשינוי באיכות התמונה הכוללת בין שתי סוגי המצלמות. תודה
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את המצלמה של פנסוניק FZ28 . עכשיו אני מחפש עדשה תוספת (teleconversion) ואני לא מוצא ... מצאתי שלושה חברות שונות ב-EBAY ואחת מהם היא של Opteka , אחרי חיפוש קצר בגוגל הבנתי שזה לא מומלץ בגרוש. אז אם מישהו מכיר בארץ או בחו"ל ויכול להמליץ לי אשמח מאוד .
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני קצת מוגבל בתקציב, 900 ש"ח למצלמה+כ. זכרון מצאתי את זה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=70300&saleNo=1058869&comp=1 זה שווה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוענת משהו בסגנון של This image has no recognized color data and cannot be processed. הייתי צריך לקנות קנון? (גרסא 5.3.2)
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית... הוא רוצה רק קאנון או אולימפוס וצריך שיהיה לפחות 4 מגה פיקסל.. צריך שאפשר יהיה לצלם סרט עם קול לפחות 3 דקות שיהיה אפשר לצלם טוב גם ביום עם שמש וגם בלילה ושהזום הכולל (דיגיטליX אופטי) יהיה 12 התקציב זה 1300 שקל.. והוא רוצה לנסות לקנות במכרז ככה שאפשר נגיד שמחיר מחירון יהיה 1500 ואז במכרז הוא יוציא ב1300 תוגה מראש
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם. בתחילת השבוע קיבלתי את הF100FD החדש שלי D: הייתי רוצה ממכם עזרה בהגדרות של המצלמה. בעיקרון אני משתמש באפשרות צילום אוטומטית אבל יש כמה הגדרות שאפשר להגדיר כמו הISO לדוגמא. יש אפשרות בין 3200 ל-400 AUTO ISO, יש אפשרות של MACRO (אין לי מושג מה זה), יש DUAL מוד שזה אמור להפחית רעידות ידיים וטשטוש ויש FACE DETECTION. תעזרו לי במה להשתמש ומתי, ועל כמה להגדיר את הISO (ואז המצלמה בוחרת בכמה ISO להשתמש מתוך נגיד ה1600 הנתונים לה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
פורטרט שצולם ע"י מור (MoRtZkInG), אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות לצילום נכון. היום בתערוכת HomeTheater. ה-EXIF בתמונה למעוניינים.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה הכוונה? האם הם משפרים את המאקרו בצורה כשלהיא?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אבא שלי מחפש מצלמה דיגיטלית עם זום אופטי כמה שיותר גדול, לכל שאר המאפיינים אין חשיבות מלבד המחיר - עד 1000 ש"ח (גמיש לטובת זום אופטי נוסף). חיפשתי בהתחלה בזאפ ומצאתי מקסימום X78 - יש יותר ? (ניסיתי לחפש בגוגל והעלתי חרס...) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי מצלמה דיגטלית HP photosmart 720 , ורציתי לקבל ממכם המלצה לכרטיס זיכרון מסוג SD. אני לא צריך יותר מ128 , אני רק צריך שהמחיר שלו יהיה סביר וגם שהאיכות שלו תהיה יחסית בסדר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לפני כמה דקות סיימתי להתקשר למספר לא קטן של חניות והתפלאתי לראות שאף אחד מהם לא מחזיקה פוגי (בנהם גם חניות מחשבים אזוריות , גם חנויות מחשבים גדולה כו KSP וגם את ניורון שהם רשת חשמל יחסית גדולה . ) אף אחד מהם לא מוכרים פוגי , ומכיון שאני רוצה לרכוש מצלמה של פוגי זה קצת הדאיג אותי . למישהו יש מושג למה זה קורה ולמה הם לא מחזיקים פוגי ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש פתרון. עדכון firmware חדש אמור לפתור את הבעיה הזו ועוד כמה. אני עדכנתי גם כן את ה-C5060 שלי עם עדכון שלא מופיע באתר של אולימפוס, והתוצאה היא שיפור עצום ביכולות הפוקוס של המצלמה באור חלש.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-