צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קניתי מצלמת וידאו עדיין לא קיבלתי ואני רוצה לדעת אם היא טובה מי שמבין שיגיד לי אים הקישור לא עובד זאת מצלמה של סמסונג mini dv דגם SC=D103 Samsung Mini-Dv SC=D103 עריכת המנהל: ברוך הבא לפורום, אנא הקדש לתשומת ליבך כותרת אינפורמטיבית (ערכתי לך) וכן דאג להציץ שנית בחוקי הפורום בראש כל פורום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש מצלמה דיגיטלית.. אממ יש כמה דברים שמאוד חשובים לי... שתיהיה קטנה. כי יש לי עכשיו מצלמה שלדעתי היא טובה מאוד fujifukm s5100 אבל היא גדולה ומבעסת.. אני רוצה מצלמה שתכנס לי לכיס שליטה ידנית בכל האפשרויות..כאילו הזום המיקוד האוויט באלאנס וכל שאר הדברים שלא עולים לי בראש.. שתיהיה איכותיית כמה שאפשר.. אה שיהיה לה אפשרות לוידיאו איכותי כמה שאפשר.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם המצלמה מומלצת במחיר 700 שקל ? אם לא , אילו ועד מצלמות באזרו המחיר הנ"ל ניתן לרכוש בבאג או קרביץ ?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר רוצה לקנות את המצלמה הזאות והוא רוצה לדעת איך היא מבחינת ביצועים ההה OLYMPUS C-50??
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה. שום דרישות מיוחדות. אני לא מבין כלום במפרטי מצלמות. אני רק רוצה שיצאו תמונות טובות אם אני אחליט לצלם למשל את החתול שלי לידי או אם אני אלך ואצלם נוף הררי או כול דבר כלשהוא. ושיהיה נפח של משהוא כמו 512 מגה, אפשר פחות. בקשר למחיר..הייתי אומר בין 1000-ל2000 והעדפה למחיר כמה שיותר קרוב לאלף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אז הנה הדרישות: קומפקטית HD 720p\1080 סוללת לתיום עם חיי סוללה טוב זום טוב להופעות תמונות טובות ואיכותיות מייצב וידאו\תמונה (זו אפשרות) מצאתי כמה מצלמות, שיש להן חלק מהדרישות. צימצתי שתי מצלמות שדי משרתות את הדרישות האלה, ורציתי להתייעץ: Nikon coolpix s9100 Sony H9XV תודה! (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז לאחרונה זנחתי את מצב האוטמטי והתחלתי להתעניין קצת יותר באופציות המגוונות של המצלמה שלי. 1. יש אופציה שנקראת Exp. והיא נותנת לבחור ערך בין 2- ל- 2+. מזה זאת האופציה הזאת? וכיצד היא משפיעה? 2. הבנתי שככל שה ISO יותר גבוהה, רמת האור בתמונה עולה אך משפיע ביחס ישיר על איכות התמונה. נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ישנו מאניאק מסויים שמרמה אנשים בצורה סיטונאית על בסיס יום יומי והגיע הזמן שהוא יככב באחת מתוכניות התחקירים על מנת שאנשים תמימים יפסיקו ליפול לרשת של אותו עכביש נוכל . הגשתי כבר תלונה למועצה לצרכנות וגם לתוכנית של אמנון לוי ,אולם לצערי לא זכיתי עד כה לתגובה מאף אחד מהגופים הללו. על כן החלטתי לעשות מעשה ולהצטייד בציוד דומה ולתעד אותו על חם בשעת מעשה ,וזאת בתיקווה שאם אני אפנה אליהם שוב פעם אבל עם חומר וידיאו מוקלט ,זה יהיה מספיק עסיסי ומשכנע על מנת שהם יפרסמו אותו לתועלת הציבור . על כן אם יש לכם צל של מושג במה מישתמשים התחקירנים בתוכניות הללו ,אני אודה לכם מאוד אם תביעו את דעתכם כאן.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב הדגמים שאני מתלבט הם בין FUJIS5500 ל MINOLTAZ2 . המחיר פחות או יותר אותו מחיר. היה לי קצת ניסיון עם הפוג'י והרבה אומרים שהוא שווה את המחיר אבל האם הוא באמת שווה? והאם שווה לקנות מצלמה עם זום כפול 10 ואיזה מהם? אני חושב אולי לוותר עם זום ולקנות את הקנאון A520 או את ה A95 בדקתי את המפרטים ולפיהם אין כל כך הבדל אבל נראה שבכל זאת עדיף את ה520, מה דעתכם? או בכלל להשקיע יותר ולקנות את האולימפוס C770 או C695 הבעיה שהם יקרים וסוללות ליתיום. אשמח לקבל תשובות בהקדם אני קצת לחוץ בזמן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותה האם זאת המצלמה הטובה ביותר בתקציב הזה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
שלום, צילמתי סרטון ורציתי לדעת אם ישנה אופציה דרך תוכנה כלשהי (לא משנה כרגע) להפוך את התמונה לבהירה יותר (גם אם זה יפגע ברמה מסויימת באיכות התמונה..) כמובן ותציג צבעים מקוריים ולא סתם פשוט במקום שחור זה יהיה אפור (שוב, עד כמה שאפשר..) תודה מראש, Zinger777. נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים, אני מתנצל ואשמח אם תעבירו את הדיון לפורום המתאים (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי מצלמה של CANON POWERSHOT A80 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב ולהישתמש בה בתור מצלמת אינטרנט ..ז"א שאני יעשה איתה שיחות ווידאו דרך המסנג'ר ..זאת השאלה שלי האם אפשר לעשות דבר כזה ... תודה מ לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלון לקניית מצלמת DSLR כדי להקל על קריאת התשובות, אנא כתוב בין התגיות , כך: תשובה. • מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1500 אבל אם אני מוכנה להשקיע יותר אם אין מצלמה מיקצועית טובה שמתאימה לי בסכום הזה אבל עדיין, אני מעדיפה כמה שיותר זול כי קשה לי להשקיע בזה המון כרגע • האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? עדשות, תיק מצלמה, זיכרון 4GB • האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא • האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא • האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא • אי…
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות הבאות: Nikon Coolpix S6300 Canon ELPH 100 HS (IXUS 115 HS) קצת רקע: אני רוצה לקנות מצלמה מתנה שתשמש לצילומים כלליים למישהו שלא מבין במצלמות יותר מידי כך שבגדול רצוי שיהיה לה מצב אוטומטי איכותי ושלא תהיה מסובכת להפעלה... טווח מחירים הוא עד 1100 שקל... תודה מראש לעוזרים! נ.ב. אם למישהו יש מצלמה אחרת להציע אני ישמח, שתי המצלמות הנ"ל היו נראות לי טובות ביחס למחיר...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שוב אני רוצה לצלם תמונות בחשיפה ארוכה ביום במיוחד בים או בנחלים ומפלים בשביל לקבל אפקט שראיתי לא פעם בתמונות שהמים הופכים למאין קטיפה בלילה זה לא בעיה ויוצאות לי תמונות ממש יפות אבל ביום אני פשוט מקבל תמונה לבנה אז איך עושים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית לשימושים הבאים: * שימושים הרגילים, צילום ביתי וכו'... * ברצוני לצלם כצופה בהרצאה שקופיות המוצגות בPower Point, וכן רצוי שלא תהיה גדולה מדי. לצערי, איני בקיא דיו בתחום ולכן אזדקק לעזרתכם. על מה אתם ממליצים, ועל כל מידע שימושי שתוכלו להפנות אותי אליו אני אשמח. תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מצלמת וידאו דיגיטלית (דא!) להקלטת ישיבות והרצאות בשביל חברת הייטק. המצלמה תעמוד על חצובה רוב הזמן, אבל לא מן הנמנע שמדי פעם תילקח לפעילות מחוץ למשרד \ ניידת ברחבי המשרד. יש דרישה לכניסה בשביל מיקרופון חיצוני, כנראה מיקרופון שוטגאן כדי לשמוע את המרצה בבהירות בהקלטה. נדרשים חיי סוללה סבירים, למרות שיתכן שהמצלמה תוצב מחוברת לחשמל על החצובה. בחברה הם ביקשו מצלמה של כרטיסי SD \ XC אז HDD כנראה לא בא בחשבון (אלא אם המצלמה ממש כדאית, אז נשקול.) הקנייה יכולה להתבצע בארץ או בארה"ב, שכן מטה החברה בארה"ב ואין בעיה לביא מחו"ל. 500$ זה התקציב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קניתי בכל התקציב שלי מצלמה של מינולטה Z500 . לאחר שהתחלתי לצלם, נוכחתי לדעת כי היא מצלמת מקסימום 13 תמונות בפעם. אין ברירה וצריך לחסוך כעת לכרטיס זכרון. בתקציב המצומצם שיש לי ובהתחשב בכך שאני צריך מכסימום 50-100 תמונות לפעם איזה כרטיס זכרון מומלץ לי לקנות ? המצלמה עצמה מסוגלת לקלוט כרטיסים מסוג SD או MEMORY משהו, האם יש הבדלים בין שניהם ומהן ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אז כמו שכבר אמרתי אני לפני טיול (ארוך אני מקווה) ורציתי לקנות מצלמה שתתאים לי פחות או יותר. התקציב - 1500 בערך הגעתי לשלוש מצלמות וקצת קשה לי להחליט http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469625 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469627 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=524177 ואני כמובן פתוח להצעות. תודה מראש תום
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מצלמה TZ5 וזיכרון II 8G SCHC ברצוני לפרמט את הכרטיס זיכרון לפורמט NTFS על מנת לעבוד עם קבצים גדולים. האם הצלמה תצליח לעבוד עם הכרטיס בתצורה הזאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי קנון A610. משום מה הAF ASSIST BEAM ממשיכה לפעול גם כשאני מכבה אותה בתפריט- כל עוד אני מצלם עם פלאש. זה בעייתי כי אני רוצה לצלם תצלומי תקריב של בעלי חיים בתוך הבית, אך הקרן הזאת טיפה מסנוורת אותם והם סוגרים את העיניים באופן חלקי(הוספתי תמונה להמחשה..) האם אמורה להיות דרך לצלם *עם פלאש* אך בלי הקרן הזאת? בהוראות לא רשום כמעט שום דבר על על הBEAM הזה(אלא אם כן פספסתי..) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות מצלמה עם 5 מגה פיקסל ומעלה,שתהייה קלה לפעולות, נוחה ובעלת תמונות איכותיות הוידאו לא חשוב בכלל,רק התמונות זה מה שחשוב באמת תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-