צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי Canon A80 העדשה שלה כבר דיי התלכלכה. האם יש איזה משהו שאני יכול לקנות בשביל לנקות את העדשה, או שכבר יותר שווה לי לשלם לאיזו חנות צילום שתעשה בשבילי את זה? אני קצת מפחד לשרוט את העדשה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי איתה בעייה שכל פעם שאני מדליק אותה אז העדשה רוטטת ו"בורחת" קצת למטה ואז אני מקבל "צל" שחור בפינה העליונה שמאלית של התמונה. אם מישהו ניתקל בתופעה או יכול להפנות למעבדה באזור. תודה עומר
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
טוב בטח הנושא הזה מוכר לכם אבל לי אין מושג אז אשמח אם תאירו את עיניי בנוגע לעניין הזה שאני מצלם לפעמים בחדר בעיקר(עם תאורה חלשה) וגם בחוץ עם פלאש אז דווקא התמונה יוצאת חשוכה ולא עם "אור" ,יש משהו שניתן לעשות בקשר לזה או שזה ככה וצריך לכבות את הפלאש. אני אציין כמובן שאני מצלם עם K800I ויכול להיות שהבעיה באמת שזה לא באמת מצלמה, אבל מי יודע. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך אני הופך תמונה ציבעונית לשחור לבן ? יש לי פוטושופ אם זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נקדים ונגיד שכולן צולמו בקנון 400D עם עדשת קיט 18-55 זו הראשונה Exposure: 0.002 sec 1/640 Aperture: f/6.3 Focal Length: 55 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire בתמונה הזו רציתי לדעת איך אני גורם לאפקט כזה שבו רק המכונית בפוקוס וכל השאר כאילו נמתח ככה לתת אפקט של מהירות? זו השנייה Exposure: 0.001 sec 1/800 Aperture: f/10 Focal Length: 27 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire כאן כאשר צילמתי את הרכב באוויר השמש הייתה בדיוק בקו העליון של התמונה ממש באמצע בהאפקט שקיוויתי לקבל הוא קרני שמש כאלו שירדו מהשמיים אבל בפועל שרפתי אותה לגמרי מה עשיתי לא נכון? עוד כמה תמונות שעשיתי ניתן לראות פה …
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.... אם אפשר גם לקבל הסבר קצר על כל המלצה וכמובן נושא האחריות והמכס אם מישהו יודע. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי הרבה לצלם בתוך מבנים ובכמה אירועים משפחתיים - התוצאות היו על הפנים. לכן אני זקוק לפלאש, חשבתי על שני הדגמים הבאים: hvl-f42am במחיר הוא 1000שח (EBAY) hvl-f58am במחיר הוא 1500שח (EBAY) אבל כמובן יש גם את הפלאשים של סיגמה. מכיוון שלא מצאתי השוואות או הוכחות לכאן או לכן מה יותר טוב. אני שואל אתכם מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מצלמה P&S בסביבות ה- 600 ש"ח (ניתן לחרוג גג עד 700). המצלמה צריכה לדעת להוציא תמונות טובות במצב אוטומטי מלא (הוא לא מבין כלום בצילום). בקיצור, מצלמה בסגנון כל ה- A6X0 וכו'. כמו כן, המצלמה צריכה להיות זמינה בחנויות בארץ. תודה מראש, מודי69.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
סבא שלי קנה מצלמה כזאת ויש לה חיבור USB אך כאשר ניסיתי לחבר אותה למחשב לא קרה כלום, המחשב אפילו לא התריע על חיבור התקן חדש... מישהו יודע במקרה איך להתקין אותה ?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמת וידאו FHD עדיף עם הארד דיסק מובנה ראיתי ב EBAY את הקנון FH10 שנראית לי מצלמה קטלנית יש לכם המלצות???
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. תקציב: עד 2000 עם אפשרות לחרוג ב 300 2. יש ידע בצילום , לא רחב כמו צלם מקצועי 3. P&S פשוטה של קנון ומצלמת SLR מימי הפילים 4. הכל 5. מחפש בסביבות ה 15-18 מגה 6. נראה לי שעדשת קיט תספיק לי כרגע 7. לא 8. לא 9. לא 10. ה D550 של קנון ניראת לי מתאימה לצרכים שלי אבל איני יודע מה האלטרנטיבות 11. כן. HDR Automatic Exposure Bracketing זה פיצ'ר חובה בשבילי 12. כן, עדיפות ל 1080P ה D550 עולה בזאפ 2150 בערך, אשמח לשמוע על אלטרנטיבות או חיזוקים במידה ווה D550 היא בחירה מוצלחת תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי מתכוון לקנות אותה כניראה לנסיעה שלו לחו"ל והוא רוצה לפני זה לראות דוגמא מהוידאו שלה. יש פה מישהו שיש לו את המצלמה ומוכן לתת דוגמית וידאו מהמצלמה הזאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עריכה: כנראה שנכניסת USB הספציפית שהכנסתי אלייה את המצלמה הייתה דפוקה ניסיתי אחת ארת ואין בעיות.. מוזר תמיד אני משתמש בה ורק עכשיו היא עשתה בעיות מוזר תודה בכל מקרה אפשר לנעול!! בקרוב תמונות!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ניקון D50, הפלאש בה פתאום לא עובד : רציתי לדעת האם אני נידון לשלוח אותה למעבדה של ניקון בת"א (אני גר חצי ארץ מכיוון צפון) או שזה סיפור קטן בלי בעיה שאפשר לתקן בקלות? ואם יש מקום באזור קריית שמונה שיכול לתקן/להחליף מה שצריך, אני אשמח לדעת. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, נרשמתי לקורס צילום שמתחיל במרץ ואשמח להמלצה בנוגע לאיזו מצלמה לרכוש. אני רק אציין שיש לי אפשרות לרכישה בארה"ב, במידה ויש הבדלים ניכרים במחירים. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? ~1K. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אפסי לחלוטין, לכן נרשמתי לקורס 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמת סמראטפון. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ב…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איך קוראים להם אבל אלו המכשירים האלו שמתקבלים על המסך ומגינים עליו וכשפותחים עליו עושים עליו צל ככה שניתן לצלם בתאורה קשה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ וכמה הוא יעלה? אני מחפש ל fuji f11 שיש לה מסך של 2.5" האם זה יספק הגנה כלשהיא נגד זעזועים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=2160&CAT=20&SCAT=301&b=refzap
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ראיתי מצלמה למחירה בעיתון והיה רשום " צילום תמונות סטילס על גביי כרטיס זיכרון SD "
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום!! אני זקוק בדחיפות לדרייבר של המצלמה מסוג TEAC MX5 חיפשתי וחיפשתי כולל באתר שלהם לא מצאתי... האם מישהו יודע איפה ואיך אפשר להוריד את הדרייבר למצלמה הזו? אודה מראש, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין מצלמותץ עד 2000 שקל... 1. איזה מצלמות מומלצות? שמעתי על 2 טובות, איזו יותר טובה? http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=73&cID=34
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אחרי שקניתי את הSD800 אני מתלבט לגבי כרטיס. יש לי כבר כרטיס בסיסי של 512MB אבל חשבתי על קנייה של 2GB שהיום לדעתי נמצא ב"סוויט ספוט" של המחיר. השאלה היא האם כדאי להשקיע בכרטיס מהיר מעבר לכרטיס הבסיסי של סנדיסק, שעולה היום בסביבות ה-80 ש"ח. מצאתי כמה כרטיסים במהירויות של X60, X80 וגם X150 אבל של חברות פחות מוכרות במחירים טיפה יותר גבוהים (אזור ה100+ ש"ח). כרטיס X133 של סנדיסק כבר עולה כמעט פי 2 וכרטיסים מהירים של חברות אחרות ששמעתי עליהן טובות כמו פנסוניק עולים כבר יותר מזה. השאלה היא מה המשמעות של זה מבחינת צילום "סטנדרטי". כשאני מעביר תמונות למחשב בסוף סשן צילום ארוך אז פחות אכפת לי אם זה לוקח יותר זמן להעביר את כל התמונות. השאלה היא האם בצילום רגעי של כמה תמונות אחת אחרי…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מעניין מה HP לא עושה נכון..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3163098,00.html
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-