עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by eran1,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה בסביבות המחיר 1500 ש"ח. אני נמצא כרגע באילת וראיתי את ה- S1 של קנון ב- 1500 ש"ח, המצלמה מחודשת אבל יש שלוש שנים אחריות. מישהו יודע אם זה עד כדי כך מסוכן או שאפשר לסמוך על זה? ואני ישמח לשמוע על עוד המלצות שלכם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. ברשותי מצלמת וידאו מהדגם הנ"ל. נתקלתי בבעיה שכשמפעילים את המצלמה, רואים בצג שחור וגם בעינית שחור, אך על הצג רואים את הנתונים (תאריך,שעה וכו'). המסך עצמו לא נפגע כי כאשר אני מעביר למצב צפיה - Player אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי ואת התמונות. בעבר הבעיה לא הייתה לי והיא צצה תוך כדי. חשוב לציין שהמצלמה חדשה ולא נגרם לא נזק וגם שאי אפשר לצלם עם הבעיה הנ"ל , משום שכשאר מצלמים התמונה יוצאת שחורה. לא רואים כלום. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדעתי העינית נפגעה איכשהו אך אין לי ידע מעמיק בנושא, אז אשמח שתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. אהלן, מישהו יכול להגיד לי מהי המצלמה הזולה ביותר לצרכי צילומים חובבניים/משפחה שהיא טובה?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by TheTNT.COM2,

לגבי A 520... האם עצם העבודה שהאחרויות של הדיל הבא אינה של היבואן הרשמי (קרט) פוגעת בכדאיות העיסקה? או שאני אקבל את אותו שרות במידה והמצלמה תתקלקל... http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=758

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. הצלם המוכשר-כשד שצילם אותן נקרא Hugo Poon. הוא חי בהונג-קונג ומצלם בעיקר במצלמות קומפקטית של פוג'י (F10 ו-F11) וניתן לראות שכמעט תמיד הוא משתמש ב-ISO הכי נמוך, אלא אם יש נושאים בתנועה. לינק לגלריה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. מחפש רעיונות למקומות יפים. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by sheff2k1,

יש לי קנון A610. משום מה הAF ASSIST BEAM ממשיכה לפעול גם כשאני מכבה אותה בתפריט- כל עוד אני מצלם עם פלאש. זה בעייתי כי אני רוצה לצלם תצלומי תקריב של בעלי חיים בתוך הבית, אך הקרן הזאת טיפה מסנוורת אותם והם סוגרים את העיניים באופן חלקי(הוספתי תמונה להמחשה..) האם אמורה להיות דרך לצלם *עם פלאש* אך בלי הקרן הזאת? בהוראות לא רשום כמעט שום דבר על על הBEAM הזה(אלא אם כן פספסתי..) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by intel suck,

איזו מצלמה עדיפה מבין השניים??

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by ivanclav,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו עד 2200 שקל.. אילו מצלמות אתם יכולים להציע לי לקנות? ומה אתם אומרים על המצלמה הזאת: NVGS25 Panasonic ? תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by Avivo,

canon a620 או sony dsc-p200 אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה... לפני קניה אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה יותר עדיף! חשוב לי זמן תגובה, וצילום בתנאי תאורה קשים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by Chevy,

Storing Your Digital Images

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by PyroGhost,

לפני שקניתי את המצלמה קראתי בביקורות שמשום מה הסלוט של הCF עובד לאט יחסית במצלמה, אתמול הגעתי למצב שמילאתי את הכרטיס עד הסוף ולא היה מזיק לי גיבוי קטן, מכיוון שכרטיסי CF יכולים להגיע לנפחים גדולים יותר מה ( עד 2 גי'גה? ) חשבתי להשקיע בכרטיס כזה שעובד במהירות גבוהה יותר מהנורמלי. השאלות שלי הן : 1. אם אני אקח כרטיס יותר מהיר אם זה יפצה /ישפיע על המהירות? 2. עד כמה באמת איטי הסלוט של הCF? 3. לא עדיף לי לקנות עוד כרטיס של גי'גה במקום? תודה לכל המגיבים (:

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. או שכדאי לוותר ולהסתפק ב A4?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. שלום לכולם אני מתלבט בין שתי המצלמות הנ"ל הנתונים שלהן די דומים, איזו מהן טובה יותר ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. השאלה בכותרת, אם אפשר אז שההסבר יהיה בקצרה ולעיניין תודה......

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by גוגומגוג,

שלום לפני שנתיים כמעט קניתי מצלמה FinePix A 303 Zoom באופיס דיפו ב 1200 ש"ח האחריות הייתה לשנה . פתאום בזמן האחרון היא התחילה להבהב במצב צילום (כמו גלים כאלו שעולים ויורדים במסך) ולא במצב צפיה בתמונות או הגדרות למינהם. לפעמים זה בא ולפעמים זה הלך ובכמה ימים האחרונים המסך במצב צילום הפך מההבהוב הזה לשחור מלא (ניראה לי איזה בעיה עם העין שם) וזהו כאשר אני מצלם אני מקבל תמונות עם מסך שחור, בלי קשר למסך כי גם שאני מחבר את המצלמה למחשב ורואה את התמונות כל התמונות פשוט שחורות. מה אתם אומרים ? יש מצב לסדר את זה ? מה הבעיה ? קישור לעמוד המצלמה באתר פוג'י ישראל. http://www.fujifilm.co.il/site/showProductInfo.asp?product_Id=173 תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by ^DaGoN^,

הכותרת די אומרת הכל.. צריך דרייבר למצלמה - MegaCam WF-029 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. יש למישהו איזה רעיון באזור המרכז\שפלה ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by aleXtazi,

זה היה הניסוי הראשון שלי לפני יותר מחצי שנה....(המים קצת עם ליכלוך לקחתי את הקערה הראשונה שמצאתי וזה מה שיצא)

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  20. ב"ה שלום חברים יקרים זכיתי במכרז בוואלה שופס הנה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1885071 לקחתי את המצלמה ב 1200 שח עם 3 שנים אחריות ועם 24 תשלומים שזה כל חודש 50 שח האם המצלמה שווה את זה ? ראיתי שבכל מקום היא עולה 1500 שח !!! או שכדאי לחכות ל FX-01 החדשה שתגיע לארץ ? אם כן כמה היא תעלה בטח יותר מ 2000 שח לא ? מחכה לתשובה חברים והרבה תודה :-*

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. טוב אז לפני שאני מתחיל עם השאלות אני רוצה לציין שבקופסא חסר כרטיס שאמור להיות שם ביום ראשון אני יתקשר לחנות, מעניין איך הם יגיבו ??? בכל מקרה מסריקה ראשונית של פונקציות המצלמה ראיתי שם המון מושגים ופונקציות שאני לא מכיר (עקב היותי צלם מתחיל) כמו ISO (שהבנתי שהטווח במצלמה הוא מאוד גדול 80-1600) אפשרות לשליטה במהירות התריס, אפשרות מתן עדיפות לצמצם/לתריס מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפונקציות ובמה הם אמורות לעזור (אם ישנם עוד פונקציות מיוחדות במצלמה שלא הזכרתי ואתם מכירים אשמח לשמוע גם עליהם) תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by zxcvbnm,

זה דיי דחוף... איזה מצלמה עדיפה, לא חשוב הכסף העיקר הביצועים

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by KoM,

צילמתי את שבי מנסה לתפוס חלק מהאקשן, יצא מעניין לדעתי...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by Shikli,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה. שום דרישות מיוחדות. אני לא מבין כלום במפרטי מצלמות. אני רק רוצה שיצאו תמונות טובות אם אני אחליט לצלם למשל את החתול שלי לידי או אם אני אלך ואצלם נוף הררי או כול דבר כלשהוא. ושיהיה נפח של משהוא כמו 512 מגה, אפשר פחות. בקשר למחיר..הייתי אומר בין 1000-ל2000 והעדפה למחיר כמה שיותר קרוב לאלף. תודה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  25. אם משהו מכיר שיכתוב בקשה, חוץ מ- steve's ... תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים