עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by תחמן מתימן,

חרא של דבר

2. Started by dsane,

עכל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

3. יש לי את ה fuji s5600 ואני חושב על לקנות לה עדשת הסבה X0.45. איך ניתן לחשב את רוחב העדשה שתתקבל לאחר חיבור העדשה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by ophir555,

האם אפשר לקבל טיפים שיעזרו לקונה הממוצע להבחין בין מצלמה חדשה למחודשת, אם בכלל זה ניתן. חוץ מאשר לסמוך על יושרו של המוכר. האם עשרה אחוז פחות ממחיר חדש כפי שמרבית המוכרים רושמים זו עסקה כדאית לגבי מצלמה מחודשת. ושאלה אחרונה כיצד יתכן שיש כמויות כאלו גדולות של מצלמות מחודשות בשוק, האם מביאים סטוקים משל מצלמות מחודשות ?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by kip,

אהלן, צריך את עזרתכם, קניתי Panasonic FZ7 ואני צריך כרטיס, כנראה 1ג'יגה. איזה כרטיס ובאיזו מהירות? ג'יגה מספיק? האם שווה להשקיע בסוללה נוספת כבר עכשיו? איפה אפשר למצוא תיק? איזה לקנות? מקור טוב ממנו אפשר ללמוד צילום דיגיטלי לבד? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by benor,

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by dsane,

אני לא ממש יודע איך קוראים להם אבל אלו המכשירים האלו שמתקבלים על המסך ומגינים עליו וכשפותחים עליו עושים עליו צל ככה שניתן לצלם בתאורה קשה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ וכמה הוא יעלה? אני מחפש ל fuji f11 שיש לה מסך של 2.5" האם זה יספק הגנה כלשהיא נגד זעזועים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=2160&CAT=20&SCAT=301&b=refzap

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  8. לאחרונה רחשתי מצמה דיגיטלית G7 של קנון אתמול גיליתי שיש לי פיקסל מת במסך במיקום מרכזי שניראה רק בתנאי תאורה מסויימים ולא קבוע והוא מאיר בצבע אדום. עדיין לא עברו 14 יום מהרכישה האים היבואן שהינו פרללי (לא קרט) אמור להחליף לי את המצלמה ? זה מאוד מאוד מעצבן אותי ! אני רכשתי מצלמה ח-ד-ש-ה ולא מחודשת. דן

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by mischa_barton,

;D אהלן חבר'ה. קרוב משפחה קנה לי באמריקה : http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=Search&A=details&Q=&sku=440785&is=REG&addedTroughType=search מהחנות הזו במחיר המקורי (327) + 28 דולר מס עירוני או משהו.. בע. יצא באיזור ה-1550 ש"ח. עדיין שווה לא? בכל מקרה חבר'ה, אני רוצה להתחיל לצלם קצת יותר רציני, לשחק עם ההגדרות ולא רק POINT N SHOOT. אם למישהו יש מדריך לכל ההגדרות האלה (ואם אפשר ספציפית מדריך לצילום ב-F30 זה יהיה מצוין)... ולא כמו מילון שמסביר לי מה זה EXPOSURE או WHITE BALANCE... ??? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by dsane,

לא מצאתי שום ביקורות קונקרטיות, לא מוכרים כל כך את הסוללות שלה. יש משהו לא בסדר במצלמה הזו שאני לא רואה?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by 47,

שלום, שמי אלכס ויש לי חיים קלים מדי. לכן אני צריך להקשות על עצמי ולצלם פנורומות עם כמה חשיפות לכל פריים(לHDR). צילמתי אחת לא מזמן בטיול בצפון, ופריים אחד יצא עקום עקב תזוזה זעירה של החצובה. בכדי לתקן את זה, תקעתי את כל התמונות ביחד לפריים אחד של עריכה כשכל תמונה היא שכבה(layer) אחרת, ואחרי שסידרתי את הכל הוצאתי את זה בחזרה ל4 פריימים שונים של עריכה ושמרתי ל4 קבצי TIFF שונים. עכשיו כשאני מנסה להפוך את זה לHDR, התוכנה אומרת שלי שאין שום הבדל בחשיפה כשאני יודע בבירור שיש. מסתבר שהבעיה היא בקבצי הEXIF שכולם אומרים שה EVA הוא על 0.00 . את ההפרשים בEVA של התמונות אני יודע, אבל אין לי דרך להכניס את זה לתמונות שכבר "סונכרנו" ביניהן. מישהו עורך EXIF שעובד עם קבצי TIFF? הפכתי את כ…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by dsane,

תודה לבובה על שדיגמנה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by dsane,

משחק בפילטי close up גורם לעומק שדה רדוד האמת אבל אחלה קרבה. המוקד המינימלי המקורי של המצלמה הוא עשרה סנטימטרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by Dumbass,

תמונות של חבר: 1: 2: 3: הוא ישמח לקבל ביקורת

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by ik_86,

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by shimon16,

שלום, ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית חדשה ואני מתאר לעצמי שחוץ מהנתונים היבשים בסופו של דבר יש דגמים שמומלצים יותר ופחות. לכן אני שואל פה בפורום ולא סתם משווה בין הנתונים. ראיתי שתי דגמים עיקריים canon a540 ב900 ש"ח ו- fuji a600+נרתיק+מטען ו4 בטריות וכרטיס של 256 ב1100 ש"ח בלי קשר לחבילה מי מהן יותר טובה, ואם יש אפשרות להמליץ על אחרות באותו הסכום בערך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by KRS1,

לפני כמה שבועות נדפק לי ההארדיסק ונאלצתי לאחר שלא מצאתי שום פתרון אחר להביא את ההארדיסק לחברה מקצועית בשביל לשחזר את המידע. מספר רב של תמונות חזרו מהשחזור דפוקות: צבעים מעוותים,תמונות חצי מחוקות וטשטוש. אני מבין שאי אפשר לתקן תמונות דפוקות, השאלה מה לגבי תמונות כמו זאת: אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by THE-MASTER,

אני לפני קניייה איזה מצלמה מבין השתיים עדיפה מבחינת איכות צילום(פחות חשוב קומפקטיות ומסך בגודל 2.5אינ'ץ) תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מצלמת SONY DCRHC46E ואני רוצה להעיבר סרט שעשיתי למחשב ואני לא מצליח להעביר אותו מבלי שלא יהיו כאלו מריחות ועוד הפרעות.... מישהו יכול להסביר לי פעם אחת איך עושים את זה ואיזה פורמט הכי טוב ואיזה תוכנה הכי טובה שלא תמרח לי את הסרט כי ישר מהקלטת רואים מצוין אבל ברגע שאני מעביר אני רואה מריחות... תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by zoman,

צילמתי את בובת האסיר מאלקטרז שלי באור חלש של החדר וזוהי התוצאה -

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by adirgali,

שלום אבא שלי מעוניין במצלמה פשוטה לא רצינית עד 600 ש"ח שתוכל להכיל בסביבות ה 400 תמונות אני לא יודע אם כרטיס זכרון של 512 יספיק תודה!!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by ido-nava,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית ודקה כאפשר. לא חשוב חברת המצלמה והיא בעיקר לבתי הקטנה בת ה-15. עדיפות לסוללה פנימית שתיהיה למצלמה. ובעיקר שבתי תהנה ממנה ככל האפשר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. שלום יש לי מצלמה canon a85 ויש לי כבל העברת קבצים שקיבלתי איתה(USB) הדיסק של הדרייבר שהיה לי איתה נאבד לי .. ועכשיו יש לי בעיה שאני מחבר אותה למחשב זה לא מראה לי אותה בתור התקן נשלף כמו שמחברים למשל נגן שמע למחשב אבל במחשב השני שלי זה כן מזהה.. ונותן לי להיכנס למצלמה ולהעביר קבצים זה פותח לי במחשב השני אייקון של מצלמה ואני נכנס לשם.. ומעביר קבצים עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לסדר את זה שאני יוכל להיכנס למחשב שלי ויהיה שם אייקון של מצלמה התקן נשלף? זה דחוף לי נורא תודה רבה לעוזרים וחג שמח,אופיר.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. 1. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=411324 2. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=401991 בגדול לשתי המצלמות רוב הנתונים שווים או דומים, ובכל זאת, מה עדיף? *שימו לב להבדל במחיר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  25. יש לי מצלמת פאנסוניק FX07 ...צילמתי תמונות בתוך חדר חצי מואר מרחוק הן יצאו מצויין- כשמגדילים/מתקרבים...יש רעשים האם עדיף אופצייה של ISO אוטומטי האם עדיף לא לעבור את ה 400 ? ביכלל - מה האופציות לכל מצב = פנים וחוץ רצוי מדריך שאפשר ליקרוא = אם אתם מכירים תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים