עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם, אני הולך לקנות בקרוב את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי (אחרי עידנים שלמים עם פילם) עכשיו, אני חדש לגמרי בכל עולם המצלמות הדיגיטליות, בכל מפרטי המצלמות יש מונחים שאין לי מושג מה משמעותם...כמו- האם המספר בתכונה מסוימת גבוה יותר זה טוב יותר? וכו' רציתי שתעזרו לי לפרש כמה תכונות/פרמטרים במפרטי המצלמות כדי שאני להבין טוב יותר בבחירה של מצלמה איכותית: 1. ה MEGA PIXEL - האם הMP באמת כזה חשוב באיכות התמונה של המצלמה? הבנתי שזה האורךXהגובה של התמונה אבל האם ככל שיש יותר זה יותר טוב? למצלמה שיש 7MP סה"כ, אז אם אני השתמש ב 7/7 הMP שיש לה ,האם איכות/חדות התמונה תיהיה יותר טובה מאשר שימוש רק ב 4-5MP מתוך ה-7 שיש למצלמה? 2. ה-ISO: מה משמעות הפרמטר ה ISO? : ראיתי ש…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by p11ma,

שלום, אני מתכנן טריפ למכסיקו, וחשבתי להתחדש במצלמה שתעזור לי לתעד באמת כל רגע מהטיול. אני מדבר על CANON POWERSHOT D10 החסינה למים עד 10 מטר!! אני אקנה אותה בארה"ב לפי המחיר : $316.00 לפי מה שהבנתי הסוללה שלה נגמרת מהר אז אני אקנה עוד סוללה שיהיה ספייר. מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  3. היי לפני כשנה בערך אם אני זוכר נכון, אמא שלי קנתה מצלמה דיגיטלית samsung digimax 370 דרך העבודה (מין מבצעי עובדים כאלה). עכשיו באופן כללי המצלמה סבירה, ומשום שדרישות הצרכן הן מינימליות (אמא...) אנחנו מרוצים מהמצלמה באופן כללי. הבעייתיות נובעת מדבר אחד בלבד, אורך חיי סוללה. בלי הרבה ידע מוקדם לגבי מצלמות דיגיטליות, נראה לי מוזר שתוך פחות מ 20 דקות המצלמה נכבית משום שנגמרו הסוללות (נטענות, 1500A). מנסיונכם, זה משהו שהוא הגיוני? יש פתרון מלבד להחליף לסוללות עוצמתיות יותר? (נטענות/לא נטענות?) או שאולי זה משהו בדגם של המצלמה? (מנסיוני, בכל "מתנות העובדים לחגים" האלה מספקים מוצרים יחסית גרועים) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אבי נמצא כעת בארה"ב ואחותי הגדולה מעוניינת לרכוש לעצמה מצלמה חדשה דנדשה לאחר שהקודמת כבר ישנה עד מאוד. התקציב המקסימלי הינו 400$, כמובן שפחות מכך יהיה נפלא. דרישות: המצלמה היא קודם כל מצלמת סטילס, אם יש וידיאו כמו שצריך אז נפלא, אבל המצלמה צריכה להיות סטילס. זמן בטריה ארוך. ניווט נוח. איכות תמונה טובה(כאילו דה?) במיקרו ובמאקרו. אמממ... זהו ^^ (אני לא מבין בזה כ"כ כפי שאתם רואים ^^) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  5. אהלן חברים, אני טס עוד חודש ורציתי לדעת אם יש מצלמות מומלצות בפחות מ-900 שקל. כל המצלמות המומלצות שראיתי באתרים לא יורדות מה-1000 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by KoM,

מספר צילומים על ידי MOUNT מיוחד לאופניים מעשה ידי חבר שלי, יוצא מטורף, חבל שלא הבאתי את האולימפוס הרצינית והסתפקתי רק במצלמת הטיולים

• 14 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by GRiM,

יצא טוב לדעתי, מה דעתכם? ;D [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית והתקציב עומד על כ-700 ש"ח- לא כולל אביזרים. להלן התשובות לשאלון: *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מעוניין לרכוש מצלמה לצורך תיעוד במסע בית ספרי בפולין. אני מעריך שברוב הסיורים תנאי התאורה לא יהיו אופטימליים-אני יודע שהעננות בחלק משעות היום עלולה לפגוע באיכות התמונות. *האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מכיוון שאני צלם גרוע, סביר להניח שארבה להשתמש בפלאש שלא לצורך. *האם יש לך נכנות לצלם באור חלש עם חצובה?... לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?... …

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by psychuil,

אז הפלא הגיע, סופסוף. אבל כשאני מנסה להקפיץ, הכל יוצא חשוך מדי. הדרך היחידה שמצאתי זה לקבוע את הפלאש על 28mm לתת לו פיצוי חשיפה של 1+ להעלות את האיזו במצלמה ולעשות במצלמה פיצוי חשיפה של 1.5+. איך אני יכול פשוט להגיד לו להפליש יותר חזק? (לא מצאתי שום דבר רלוונטי במדריך)

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by blitsi,

אוקע אז בטעות אפשר להגיד מצאתי מצלמה ..תמונות למטה.. אז ככה...האם פילים רגילים יתאימו אילה פלוס מישהו יכול להעלות תמונה כדי להראות איזו איכות אפשר להשיג עם המצלמה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  11. שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות ממצלמה דיגיטלית, שכאשר אני נמצא עם הסמן של העכבר מעל תמונה מסוימת (כ0.5 שנ'), אז התמונה מוגדלת אוטומטית במין חלון POP-UP, ללא צורך בקליק על העכבר. ראיתי תכונה כזאת ב-ACDSEE PRO 2, אבל אני מחפש תוכנה פחות כבדה. תודה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by Satlan,

אהלן, ביקרתי בחנויות בת"א וראיתי 2 תיקים שמצאו חן בעיניי, אחד זה זה- http://products.lowepro.com/product/Micro-Trekker-200,1963,14.htm והשני זה זה- http://www.kata-bags.com/product.asp?p_Id=437&Version=Photo אני לא מומחה של חברות תיקי צילום. והייתי מבקש את המלצתכם מה לקחת, מבחינתי הם מתאימים לצרכים שלי בידיוק, השאלה אם למישהו יש ניסיון. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי Coolpix 4300 ישנה שלפעמים עובדת ולפעמים נכבית מייד אחרי שמדליקים אותה. אני רוצה לתת אותה לאנשים שאין להם כסף לקנות מצלמה דיגיטלית אבל לא יכול לתת אותה ככה. יכול להיות שמחיר התיקון לא יוצא שווה ועדיף לקנות מצלמה חדשה... רציתי לדעת אם יש מקום שאוכל לתת בו את המצלמה ויתנו לי ללא תשלום הערכת מחיר לתיקון. אני גר באזור בית-שמש אז כל מקום בירושלים/תל-אביב/רחובות/ראשל"צ בא בחשבון. תודה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by yuvalg,

מבקש המלצה למבזק ל-40D. נועד לשימוש חובבני/חובבני מתקדם בצילומי פנים וחוץ. מה הפרמטרים שיש לבדוק? התקציב כרגע לא סגור אבל אשמח למוצר במחיר סביר שנותן תמורה טובה למחיר (אני יכול להביא מארה"ב).

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  15. Started by Pro_2004,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה של CANON אבל החנות שקרובה לבית שלי אינה מוכרת עם אחריות של "קרט" אלה של MDK האם יש לי מה לחשוש ? מה כוללת האחריות שלהם, מישהוא מכיר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by someone,

תמונה מהכותל.. התלבטות קטנה מי מהן עדיפה, מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  17. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? יש לי ניקון COOLPIX 4300 מצלמה סבבה אבל יש לה תגובה איטית והסוללה שלה חלשה מאוד לא מספיקה לי לצלם מעל 50 תמונות וסוללה חדשה מקורית עולה 350-400 ש"ח בארץ ואני מעדיף במקום זה לקנות מצלמה חדשה יותר טובה * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה ע…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  18. יש לי צורך לצלם כמות גדולה של טקסט(טקסט שחור על גבי נייר לבן). הסיבה לכך,היא שהסורק שלי התקלקל וממילא הטרחה והזמן הכרוך בצילום טקסט באמצעות סורק הופכים את המשימה ללא פרקטית(כל פעם יש צורך להכניס דפים מתחת למכסה הסורק ולחכות שהמנוע החשמלי יניע את ראש הסורק לאורך הדף המצולם ובסוף חייבים הרי להוציא את הדף ולהכניס דף חדש על מנת להמשיך בסריקת יתרת הדפים). אני לא מצפה לתוצאה מושלמת,מספיק לי שאני אוכל להדפיס את הדפים שצילמתי ושהתוצאה תהיה סבירה מספיק שתאפשר קריאה. אני לא מבין יותר מדי בצילום ולמעשה עד כה לא התעמקתי יותר ב-MANUALL והסתפקתי במצב "הצילום האוטומטי" שהפיק ברוב המקרים תוצאות מספקות בהחלט. ממה שאני כן יודע,הבנתי שעליי לנקוט במספר צעדים כדלהלן: 1.להעביר את המצלמה למצב …

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. חבר לו שייכת המצלמה רוצה לקנות כרטיס של 4GB, אבל המוכרת אמרה לו שהוא צריך לבדוק שהמצלמה תומכת. הסתכלתי פה http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=14824#ModelTechSpecsAct אבל לא מצאתי משהו שקשור לנפח. אשמח לעזרה תודה.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by arcShift,

אהלן מעוניין לקנות מצלמה לקראת הגיוס, לצורך צילומי נוף, חבר'ה, חוויות וכו'. אני כנארה אקנה מחודשת בתקציה של 1000 שקל פחות או יותר. התמקדתי בשני הדגמים הללו Canon A610 / A530. א. האם שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות A610 או שמספיק לי A530 ? ב. מה ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים? ג. ישנם עוד דגמים שיכולים לעניין אותי ?(לאו דווקא של Canon ?). תודה,

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by Lost Spirit,

DSLR עם מסך מפרקי וכמובן Live View נראה כי טכנולוגיית ה-live view תהא דבר בסיסי במצלמות אשר יורכבו כיום ובעתיד, נקווה שגם מתישהו יתאפשר צילום וידאו בdSLR ואז באמת תהיה קפיצת מדרגה http://www.dpreview.com/news/0708/07083011panasonicL10.asp http://www.dpreview.com/previews/panasonicdmcl10/

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by Id0,

מה המצב חברה תראו אחרי הרבה התלבתויות ומחקר החלטתי שאני הולך על ה SONY DCR-PC350E (וידאו) והצלחתי להשיג אותה ב 6300 ש"ח עם אחריות של 3 שנים מישפאר שזה דיי זול אני רק רוצה לדעת 2 דברים 1. המחיר מצדיק את הקניה? 2. הסטילס במצלמה הזאת יהיה גרוע כמו בכל המצלמות וידאו או שדווקא בזאת הוא יכול להיות לא רע? הא והוספתי קישור למי שלא מכיר את המצלמה ופה השוואה של ZAP שימו לב שהאחריות היא של ישפאר ל3 שנים

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מצלמת ווידאו , דיגיטאלית שמסוגלת לצלם 250, 500 או 1000 תמונות בשניה..(למטרת ניסוי בפיסיקה..)...תווך המחיר הוא כמה אלפי שקלים , אבל אם יש משהו יותר זול אשמח... תודה ושבוע טוב..

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  24. השאלה בכותרת! בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  25. היי לכולם, ראיתי שיש עליה ביקורות טובות מבחינת סטילס ווידאו (הווידאו חשוב לי וראיתי שהיא מצלמת ב 30 FPS ב 640X480) מה אתם אומרים? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים