עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. עדיף אפילו פחות אני צריך שתחזיק מעמד להרבה זמן עם אחריות והכל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. Started by IAF.ofek,

תמונה שצילמתי על חוף ים כינרת, EXIF מצורף רזולציה מלאה http://i.pbase.com/v3/25/603925/1/51320050.DSC01438.JPG מוקטנת

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by eliezer,

בקשו ממני לקנות בארה"ב מצלמת וידאו DVD בסביבות $250, וכל חיי צלמתי רק במצלמות סטילס. אין לי מושג במצלמות וידאו ועד היום אפילו לא ידעתי שקיים גם מדיה DVD במצלמות וידאו. אנא עזרו בנקודות הבאות: - אני קורא שה- DVDs במצלמות האלה הוא בקוטר 8 ס"מ, (3 אינטש). זה גודל לא סטנדרטי, נכון? האם ניתן לנגן אותו במנגן DVD ביתי סטנדרטי או במחשב אישי? - אם יש לי בבית מלאי DVD לצריבה עבור המחשב האישי, האם הם למעשה לא מתאימים? האם קיימת מצלמת DVD שמקליטה ל- DVD בגודל סטנדרטי? - אמאזון מפרסמים את סוני DCR-DVD650 שמתאים מבחינת המחיר וה- user review, אך כל הנעלמים שציינתי לעיל מפחידים אותי. תודה עבור העזרה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  4. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לפני כחודש +- F31. חבר שלי שהתרשם רוצה עכשיו גם לקנות אותה. כפי שאתם יודעים דיי קשה עד בלתי אפשרי למצוא אותה ומי שיודע היכן אשמח אם הוא ישתף אותי. אני מצאתי באיזה אתר בריטי ב140£. השאלה היא אם האתר הזה לא מפוקפק מדי... זה הקישור: http://www.digistor.co.uk/?lid=6964 מישהו מכיר את האתר? בכל מקרה במידה ואני לא אקנה משם (...) מה לקנות? F30/40/45/47? מצלמה אחרת? יש המצלה כלשהי? המחיר נע בסביבות ה 1000-1400 תודה על העזרה

5. Started by wow,

יש לי S9000 ואני רוצה להתחיל לצלם ב-RAW. האם אני מקבל איזשהי תוכנה לעיבוד עם הפורמט הנ"ל כי שמעתי שצריך לעבד אותו והאם יש איזשהו מדריך לזה ובכלל האם זה כדאי לצלם בפורמט הזה והאם יש איזשהו הבדל באיכות ?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by dvorite,

מעבר תמונות מקנון Power Shot S 70 ל Iriver H320 נכשל למרות שתופעל לפי החוברת....אנא עזרתכם...תודה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  7. Started by blitsi,

אוקע אז בטעות אפשר להגיד מצאתי מצלמה ..תמונות למטה.. אז ככה...האם פילים רגילים יתאימו אילה פלוס מישהו יכול להעלות תמונה כדי להראות איזו איכות אפשר להשיג עם המצלמה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by NoamH,

יש המון אתרי העלאת תמונות ברשת המצעים אפשרויות רבות להעלאת תמונות, המדריך הבא יסביר את מה שצריך כל גולש פשוט באינטרנט לדעת - העלאת'>http://www.siz.co.il/"]העלאת תמונות ואיך להציג בפורום. שלב 1: נכנסים לאתר העלאת התמונות מסויים (יש עוד אתרים רבים, למדריך הזה בחרתי באתר siz או בעברית סיז) קישור: www.siz.co.il שלב 2: כאשר אתם בעמוד הראשי אתם לוחצים על Browse.../עיון... תמונה 1: http://www.siz.co.il/my.php?file=ywmt4zum0ywz.gif *בוחרים מהמחשב את הקובץ/תמונה שאתם מעונינים להעלות. ---ניתן להעלות מספר תמונות בבת אחת על ידי לחיצה על הוסף תמונה או פשוט 5+ שיוסיף לכם 5 תיבות בבת אחת בלי ללחוץ על הכפתור תמונה 2: http://www.siz.co.il/my.php?file=mzr5hnaetdmz.gif **תא…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by iem,

רציתי לעמוד טיפה על ההבדלים בין שתי המצלמות: Panasonic TZ4K Panasonic TZ5K ההבדל ביניהם במחיר הוא 60$ אז רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף... המטרה היא צילום עבור טיולים בחו"ל וחשוב לי מאוד הזום האופטי. תודה [br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 23:50:22 מקפיץ אני ממש חייב תשובה דחופה :-[...............אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים המהותיים והאם הם משנים עבור צרכיי... תודה ! :-)

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  10. Started by mena,

מי יותר טובה מכל הבחינות ? Casio Exilim EX-Z600 או canon A550 .

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by psychuil,

אשמח לדעתכם.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מצלמת ווידאו , דיגיטאלית שמסוגלת לצלם 250, 500 או 1000 תמונות בשניה..(למטרת ניסוי בפיסיקה..)...תווך המחיר הוא כמה אלפי שקלים , אבל אם יש משהו יותר זול אשמח... תודה ושבוע טוב..

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by R0ck,

מגיחה קצרה שעשיתי היום לירושלים לאחר השחרור... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  14. לאחר קניית מצלמה צריך גם לקנות כרטיס זיכרון טוב. אני מתלבט בין מספר דגמים, כולם 2gb: OCZ x150 - 115 nis PQI x150 - 160 nis Transcend x150 - 190 nis SanDisk x133 - 160 nis כפי שאתם רואים כל החברות למעט SanDisk עובדות במהירות 150. בעיקרון אני מעדיף לקנות זיכרון יותר מהיר כמובן, אבל הבנתי שהזכרונות של SanDisk הם הכי אמינים ורוב האנשים משום מה מעדיפים לקנות אותם למצלמות הדיגיטליות שלהם. בכל זאת אני מרגיש לא טוב עם עצמי שבאותו מחיר אני קונה זיכרון יותר איטי. בנוסף אני מכיר את OCZ ו PQI והם חברות טובות בעלות שם ומייצרות כרטיסי זיכרון מעולים למחשב. מה לעשות? האם המצלמה שלי Canon SD1000 או בכלל מצלמה אחרת (אני חושב בתור השקעה לעתיד) תוכל לנצל מהירות 150? האם להשאר עם SanDisk או ל…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  15. אז נלך לפי השאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 250$ ואם ממש כדאי אז אפשר לחרוג עד ל300$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם ביום וגם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא יהיה שימוש בחצובה. * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? היו ברשותי 2 מצלמות, כאשר במצלמה הנוכחית מאוד חסר לי המסך הנשלף שהיה לי במצלמה הראשונה (שנשברה..). * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מ…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by Danix60,

אחרי הת'רד הקודם של Canon 70-300 IS USM נגד Canon 70-200 4L USM קניתי את הCanon 70-200 4L USM ואני חייב להגיד שזאת עדשה מאוד איכותית ושווה כל שקל ! ממש חדה, ויש לה צבעים נהדרים. עכשיו יש לי התלבטות נוספת, Tamron 17-50 הגרסא ללא IS (יותר חדה) או Sigma 17-70 הגרסא ללא IS הראשונה הטמרון עולה 1900 ש"ח והסיגמא אוכל להשיג ב1000 ש"ח יד 2 במצב מעולה ! מה אתם חושבים ? ואם על הדרך אוכל לקבל הצעה לעדשת מאקרו בסגנון של Canon 60mm או Tamron 90mm של עד 2000 ש"ח תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by T-Flash,

מה דעתכם? יום נעים

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  18. קיבלתי במתנה מצלמה דיגטלית מדגם DS3661, כל מה שרציתי לעשות זה להפוך אותה למצלמת רשת ולהגדיר אותה במחשב. אבל אני לא מוצא דרייברים, כשאני מחבר אותה למחשב עם מערכת הפעלה XP + SP2 רק נוסף לי כונן נוסף של הכרטיס זיכרון. עשיתי חיפוש קטן וגליתי משהו מוזר המצלמה משווקת תחת כמה שמות לדוג': על המצלמה שלי רשום dgcam DS3661, בדיוק דגם זהה ראיתי עם שם מותג Aosta DS3661. האם למישהו יש דיסק התקנה או דרייברים עבור מצלמה זו ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  19. או יותר נכון.. תמונה אמנותית ראשונה שלי אחרי שבוע וחצי בתחום הצילום הלכתי לנסות את מזלי במצפור בפרויד, מצויד בK100D SUPER עם עדשת קיט. הרבצתי כמה כאלו בAUTO BRACKETING, וחיברתי אותם עם PHOTOMATRIX, ערכתי קצת בפוטושופ וזה מה שיצא.. אשמח לתגובות\הארות\הערות או מה שלא יהיה. http://i306.photobucket.com/albums/nn267/regielya/IMGP0631_2_3.jpg נ.ב - איך לעזעזל אני ממיר קובץ TIFF של 31.3 מגה לקובץ JPEG עם כמה שפחות איבוד איכות? שמרתי באמצעות FASTSTONE וזה רשם (JPEG=90)

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by Lost Spirit,

DSLR עם מסך מפרקי וכמובן Live View נראה כי טכנולוגיית ה-live view תהא דבר בסיסי במצלמות אשר יורכבו כיום ובעתיד, נקווה שגם מתישהו יתאפשר צילום וידאו בdSLR ואז באמת תהיה קפיצת מדרגה http://www.dpreview.com/news/0708/07083011panasonicL10.asp http://www.dpreview.com/previews/panasonicdmcl10/

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  22. אני נוסע לארה"ב השבוע... הייתי מעוניין לדעת איזה מצלמה הכי טובה לקנות? אני לא מבין הרבה, הצרכים שלי הם: מצלמת סטילס איכותית. זום אופטי הכי גבוה שאפשר (מינמום X4). 5 מגה פיקסל לפחות. שתהייה חברה מוכרת. יש אפשרות קצת יותר מ- 300 דולר... תודה.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by user57202,

שלום יש לי בעיה במצלמה שכל תמונה שמצלמים מופיעה עם נקודה שחורה במיקום מסויים (המיקום קבוע) ניסיתי כבר לנקות את העדשה של המצלמה אך זה לא עוזר (לא נראה שיש כתם \ שריטה או משהו כזה על העדשה) האם יש איזה שהיא דרך לסדר בעיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  24. לא אוהב את הגישה השיווקית של לייקה, את היומרנות והפלצנות וכמובן את התמחור ההזוי. אני במיוחד לא אוהב את התמחור ההזוי, משום שהוא מרחיק מידי ומידי חובבים רבים אחרים מצלמות בנויות היטב שתאווה לצלם איתם ועדיין מהוות בחירה מעולה לצילומי רחוב וכמובן נותנות גישה לאוסף אדיר של עדשות מצוינות משנות ה-50 ואילך. לייקה נכנסו לעולם הדיגיטלי באופן לא מוצלח ובאיחור מאוד לא אלגנטי. ה-M8 הייתה פשוט לא לעניין, העיצוב הכללי היה נכון (המשך מדויק ומוצלח של הקו המנחה מאז ה-M3, למעט ה-M5 המגודלת), אבל האלקטרוניקה ממש לא. קרופ X1.3 במצלמה שאמורה להצטיין בזוויות הרחבות שלה וממש לא מיועדת לטלה-פוטו? איכות תמונה בינונית בלייקה? פשלות שונות ומשונות בקושחה (שרק חלקן תוקנו ב-M8.2)?. ה-M9 אמורה להיות ה-M…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  25. שלום לכולם, אני חובב צילומים קטן וחשבתי לפנק את עצמי במצלמה חביבה כדי שאחותי לא תוכל להשתלט לי יותר על המצלמה המשפחתית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על מצלמה בתקציב של כ-1,500 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.