עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by NoamH,

יש המון אתרי העלאת תמונות ברשת המצעים אפשרויות רבות להעלאת תמונות, המדריך הבא יסביר את מה שצריך כל גולש פשוט באינטרנט לדעת - העלאת'>http://www.siz.co.il/"]העלאת תמונות ואיך להציג בפורום. שלב 1: נכנסים לאתר העלאת התמונות מסויים (יש עוד אתרים רבים, למדריך הזה בחרתי באתר siz או בעברית סיז) קישור: www.siz.co.il שלב 2: כאשר אתם בעמוד הראשי אתם לוחצים על Browse.../עיון... תמונה 1: http://www.siz.co.il/my.php?file=ywmt4zum0ywz.gif *בוחרים מהמחשב את הקובץ/תמונה שאתם מעונינים להעלות. ---ניתן להעלות מספר תמונות בבת אחת על ידי לחיצה על הוסף תמונה או פשוט 5+ שיוסיף לכם 5 תיבות בבת אחת בלי ללחוץ על הכפתור תמונה 2: http://www.siz.co.il/my.php?file=mzr5hnaetdmz.gif **תא…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  2. שלום לכולם, אני הולך לקנות בקרוב את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי (אחרי עידנים שלמים עם פילם) עכשיו, אני חדש לגמרי בכל עולם המצלמות הדיגיטליות, בכל מפרטי המצלמות יש מונחים שאין לי מושג מה משמעותם...כמו- האם המספר בתכונה מסוימת גבוה יותר זה טוב יותר? וכו' רציתי שתעזרו לי לפרש כמה תכונות/פרמטרים במפרטי המצלמות כדי שאני להבין טוב יותר בבחירה של מצלמה איכותית: 1. ה MEGA PIXEL - האם הMP באמת כזה חשוב באיכות התמונה של המצלמה? הבנתי שזה האורךXהגובה של התמונה אבל האם ככל שיש יותר זה יותר טוב? למצלמה שיש 7MP סה"כ, אז אם אני השתמש ב 7/7 הMP שיש לה ,האם איכות/חדות התמונה תיהיה יותר טובה מאשר שימוש רק ב 4-5MP מתוך ה-7 שיש למצלמה? 2. ה-ISO: מה משמעות הפרמטר ה ISO? : ראיתי ש…

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  3. עדיף אפילו פחות אני צריך שתחזיק מעמד להרבה זמן עם אחריות והכל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  4. Started by i_D_A_n,

מה אתם אומרים על המצלמה ? מה המחיר שלה בארץ?

5. Started by Satlan,

אהלן, ביקרתי בחנויות בת"א וראיתי 2 תיקים שמצאו חן בעיניי, אחד זה זה- http://products.lowepro.com/product/Micro-Trekker-200,1963,14.htm והשני זה זה- http://www.kata-bags.com/product.asp?p_Id=437&Version=Photo אני לא מומחה של חברות תיקי צילום. והייתי מבקש את המלצתכם מה לקחת, מבחינתי הם מתאימים לצרכים שלי בידיוק, השאלה אם למישהו יש ניסיון. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אבי נמצא כעת בארה"ב ואחותי הגדולה מעוניינת לרכוש לעצמה מצלמה חדשה דנדשה לאחר שהקודמת כבר ישנה עד מאוד. התקציב המקסימלי הינו 400$, כמובן שפחות מכך יהיה נפלא. דרישות: המצלמה היא קודם כל מצלמת סטילס, אם יש וידיאו כמו שצריך אז נפלא, אבל המצלמה צריכה להיות סטילס. זמן בטריה ארוך. ניווט נוח. איכות תמונה טובה(כאילו דה?) במיקרו ובמאקרו. אמממ... זהו ^^ (אני לא מבין בזה כ"כ כפי שאתם רואים ^^) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  7. שאלוהים יעזור לי... צילמתי לבת דודה שלי את ההצעת נישואים ובטעות עשיתי פורמט (דרך המצלמה) לכרטיס זיכרון... היא תהרוג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייב למצוא דרך לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו שם.... עדיין לא צילמתי על הכרטיס מאז הפירמוט כי הבנתי שאם אעשה זאת, התמונות החדשות יתפסו את המקום של התמונות שמחקתי וזה יחסל כל סיכוי לשחזור, אז בינתיים אני לא נוגע במצלמה. אני חייב עזרה בשחזור התמונות... המצלמה שאיתה אני עובד היא Fuji FinePix S6500 והכרטיס זיכרון הוא מסוג כל מי שיכול לתרום לי בעניין שיבורך![br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 23:12:34 *עדכון*:אז ככה ניסיתי לשחזר עם התכנה Digital Photo Recovery או בקיצור DPR אבל אני נתקל בבעיה... אני מפעיל את התכנ…

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by dsane,

האם משהו מסריח פה? חוץ מהעובדה שהם הכניסו בטוח את הריבייט פנימה. http://www.bestpricecameras.com/prodetails.aspx?prodid=702774&display=2 נערך: ושמחירי הכרטיסים והאביזרים שם יקרים בצורה מהממת.

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by zniibidl,

שתיהן ב-1200 ש"ח האולימפוס מגיעה עם כרטיס זיכרון 128 מגה ואפשרות לעוד כרטיס כזה ב-50 ש"ח אחריות 3 שנים לשתיהן מי מהן לוקחת?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  10. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לפני כחודש +- F31. חבר שלי שהתרשם רוצה עכשיו גם לקנות אותה. כפי שאתם יודעים דיי קשה עד בלתי אפשרי למצוא אותה ומי שיודע היכן אשמח אם הוא ישתף אותי. אני מצאתי באיזה אתר בריטי ב140£. השאלה היא אם האתר הזה לא מפוקפק מדי... זה הקישור: http://www.digistor.co.uk/?lid=6964 מישהו מכיר את האתר? בכל מקרה במידה ואני לא אקנה משם (...) מה לקנות? F30/40/45/47? מצלמה אחרת? יש המצלה כלשהי? המחיר נע בסביבות ה 1000-1400 תודה על העזרה

11. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  12. היי לכולם, ראיתי שיש עליה ביקורות טובות מבחינת סטילס ווידאו (הווידאו חשוב לי וראיתי שהיא מצלמת ב 30 FPS ב 640X480) מה אתם אומרים? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  13. לאחר קניית מצלמה צריך גם לקנות כרטיס זיכרון טוב. אני מתלבט בין מספר דגמים, כולם 2gb: OCZ x150 - 115 nis PQI x150 - 160 nis Transcend x150 - 190 nis SanDisk x133 - 160 nis כפי שאתם רואים כל החברות למעט SanDisk עובדות במהירות 150. בעיקרון אני מעדיף לקנות זיכרון יותר מהיר כמובן, אבל הבנתי שהזכרונות של SanDisk הם הכי אמינים ורוב האנשים משום מה מעדיפים לקנות אותם למצלמות הדיגיטליות שלהם. בכל זאת אני מרגיש לא טוב עם עצמי שבאותו מחיר אני קונה זיכרון יותר איטי. בנוסף אני מכיר את OCZ ו PQI והם חברות טובות בעלות שם ומייצרות כרטיסי זיכרון מעולים למחשב. מה לעשות? האם המצלמה שלי Canon SD1000 או בכלל מצלמה אחרת (אני חושב בתור השקעה לעתיד) תוכל לנצל מהירות 150? האם להשאר עם SanDisk או ל…

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by yuraxp,

שלום רב,חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית ראשונה עד עכשיו היה פילם,הדרישות לי הם בעצם עד מחיר 1K והרבה תשלומים (משכורת צבאית) לכן לא רוצה משהו יקר ושיקח הרבה מהשכורת,כמו כן שתיהיה ידידותית למשתמש וכמובן תצלם טוב (וידיאו לא חשוב לי). ב10 שעות שנתנו לי חופשה מה האבט"ש מצאתי את זה" http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCcaa560d מה שטוב שזה בא עם זיכרון,נרתיק ו קורא זיכרונות כך שזה חוסך לי כסף,השאלה שלי האם האיכות שלה טובה? והמפרט? כי אני לא מבין אם הזום שיש לה נחשב לגדול,מה זה טווח רגישות,כמו כן יש גם את זאת http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVX745 מה דעתכם והאם יש לכם הצעות יותר טובות?

15. שאני מפתח תמונה דיגיטלית דואגים לחתוך לי מהתמונה קצוות עליונים ותחתונים, אני מחפש תוכנה שתחתוך לי לפי בחירה שלי, למשל לחתוך יותר למטה וטיפה מלמעלה במקום בצורה שווה, אשמח לעזרה בזה..

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by dsane,

צולם אתמול, במהלך האביך, באור יום מלא. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by itaim,

יש לי minolta Z2 ויש שם 2 אפשרויות מאוד דומות (אני לא מצאתי הבדלים) גם continuos וגם progressive מאפשרות לי לצלם כמה תמונות ברצף (באותה לחיצה) אז מה ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by iem,

רציתי לעמוד טיפה על ההבדלים בין שתי המצלמות: Panasonic TZ4K Panasonic TZ5K ההבדל ביניהם במחיר הוא 60$ אז רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף... המטרה היא צילום עבור טיולים בחו"ל וחשוב לי מאוד הזום האופטי. תודה [br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 23:50:22 מקפיץ אני ממש חייב תשובה דחופה :-[...............אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים המהותיים והאם הם משנים עבור צרכיי... תודה ! :-)

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  19. Started by p11ma,

שלום, אני מתכנן טריפ למכסיקו, וחשבתי להתחדש במצלמה שתעזור לי לתעד באמת כל רגע מהטיול. אני מדבר על CANON POWERSHOT D10 החסינה למים עד 10 מטר!! אני אקנה אותה בארה"ב לפי המחיר : $316.00 לפי מה שהבנתי הסוללה שלה נגמרת מהר אז אני אקנה עוד סוללה שיהיה ספייר. מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by eliezer,

בקשו ממני לקנות בארה"ב מצלמת וידאו DVD בסביבות $250, וכל חיי צלמתי רק במצלמות סטילס. אין לי מושג במצלמות וידאו ועד היום אפילו לא ידעתי שקיים גם מדיה DVD במצלמות וידאו. אנא עזרו בנקודות הבאות: - אני קורא שה- DVDs במצלמות האלה הוא בקוטר 8 ס"מ, (3 אינטש). זה גודל לא סטנדרטי, נכון? האם ניתן לנגן אותו במנגן DVD ביתי סטנדרטי או במחשב אישי? - אם יש לי בבית מלאי DVD לצריבה עבור המחשב האישי, האם הם למעשה לא מתאימים? האם קיימת מצלמת DVD שמקליטה ל- DVD בגודל סטנדרטי? - אמאזון מפרסמים את סוני DCR-DVD650 שמתאים מבחינת המחיר וה- user review, אך כל הנעלמים שציינתי לעיל מפחידים אותי. תודה עבור העזרה.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  21. Photoshop או FSViewer או שיש משהו אחר טוב יותר ? ועם איזה תוכנה להעיף רעשים ואיף עושים את זה ?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מצלמת ווידאו , דיגיטאלית שמסוגלת לצלם 250, 500 או 1000 תמונות בשניה..(למטרת ניסוי בפיסיקה..)...תווך המחיר הוא כמה אלפי שקלים , אבל אם יש משהו יותר זול אשמח... תודה ושבוע טוב..

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by wow,

יש לי S9000 ואני רוצה להתחיל לצלם ב-RAW. האם אני מקבל איזשהי תוכנה לעיבוד עם הפורמט הנ"ל כי שמעתי שצריך לעבד אותו והאם יש איזשהו מדריך לזה ובכלל האם זה כדאי לצלם בפורמט הזה והאם יש איזשהו הבדל באיכות ?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by Yuron,

שלום לכולם. ביום שישי ראיתי פרח יפה ואחלתתי לצלם אותו במאקרו זה מה שיצא. מקבל כל תגובה אפשרית......זה עוזר לי להתפתח.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

היי יש אפשרות להביא את המצלמה הזאת ב800ש"ח לערך עם 4 שנות אחריות מבית 4H זו מתנה לאבא של חברה שלי. למי שמכיר את המצלמה אשמח להסבר אשמח גם לדעת את ההבדלים בין Pentax K100D לבין Pentax K110D כי כנראה אני הולך לכיוון הDSLR אני "צלם" מתחיל אבל ראיתי תמונות שעשו עם המצלמות הללו והם ממש משגעות בדיוק שלהן. אלא אם כן יש המלצות עד 2000ש"ח

• 3 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים