עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. היי לפני כשנה בערך אם אני זוכר נכון, אמא שלי קנתה מצלמה דיגיטלית samsung digimax 370 דרך העבודה (מין מבצעי עובדים כאלה). עכשיו באופן כללי המצלמה סבירה, ומשום שדרישות הצרכן הן מינימליות (אמא...) אנחנו מרוצים מהמצלמה באופן כללי. הבעייתיות נובעת מדבר אחד בלבד, אורך חיי סוללה. בלי הרבה ידע מוקדם לגבי מצלמות דיגיטליות, נראה לי מוזר שתוך פחות מ 20 דקות המצלמה נכבית משום שנגמרו הסוללות (נטענות, 1500A). מנסיונכם, זה משהו שהוא הגיוני? יש פתרון מלבד להחליף לסוללות עוצמתיות יותר? (נטענות/לא נטענות?) או שאולי זה משהו בדגם של המצלמה? (מנסיוני, בכל "מתנות העובדים לחגים" האלה מספקים מוצרים יחסית גרועים) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  2. אהלן חברים, אני טס עוד חודש ורציתי לדעת אם יש מצלמות מומלצות בפחות מ-900 שקל. כל המצלמות המומלצות שראיתי באתרים לא יורדות מה-1000 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by GRiM,

יצא טוב לדעתי, מה דעתכם? ;D [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  5. Started by davidreznic,

http://cid-3593a9f67021d9c7.skydrive.live.com/self.aspx/%D7%A0%D7%9E%D7%9C%20%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91/CIMG3739.jpg (סה"כ 8 תמונות) תגובות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  6. יש לי צורך לצלם כמות גדולה של טקסט(טקסט שחור על גבי נייר לבן). הסיבה לכך,היא שהסורק שלי התקלקל וממילא הטרחה והזמן הכרוך בצילום טקסט באמצעות סורק הופכים את המשימה ללא פרקטית(כל פעם יש צורך להכניס דפים מתחת למכסה הסורק ולחכות שהמנוע החשמלי יניע את ראש הסורק לאורך הדף המצולם ובסוף חייבים הרי להוציא את הדף ולהכניס דף חדש על מנת להמשיך בסריקת יתרת הדפים). אני לא מצפה לתוצאה מושלמת,מספיק לי שאני אוכל להדפיס את הדפים שצילמתי ושהתוצאה תהיה סבירה מספיק שתאפשר קריאה. אני לא מבין יותר מדי בצילום ולמעשה עד כה לא התעמקתי יותר ב-MANUALL והסתפקתי במצב "הצילום האוטומטי" שהפיק ברוב המקרים תוצאות מספקות בהחלט. ממה שאני כן יודע,הבנתי שעליי לנקוט במספר צעדים כדלהלן: 1.להעביר את המצלמה למצב …

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by lmlm,

צולם ע"י W800, זהו סוג מיוחד של קקטוס שיש לסבתא שלי בחצר אני יודע הכותרת לא מתאימה כל כך לתמונה,אפשר הצעות? ;D

8. Started by Lost Spirit,

DSLR עם מסך מפרקי וכמובן Live View נראה כי טכנולוגיית ה-live view תהא דבר בסיסי במצלמות אשר יורכבו כיום ובעתיד, נקווה שגם מתישהו יתאפשר צילום וידאו בdSLR ואז באמת תהיה קפיצת מדרגה http://www.dpreview.com/news/0708/07083011panasonicL10.asp http://www.dpreview.com/previews/panasonicdmcl10/

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by slim_shady,

הנה, מה אתם אומרים? MINOLTA Z2 (אני יודע שזה לא ממש חד אבל תתחשבו בזה שזה הראשון שלי...)

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by Satlan,

אהלן, ביקרתי בחנויות בת"א וראיתי 2 תיקים שמצאו חן בעיניי, אחד זה זה- http://products.lowepro.com/product/Micro-Trekker-200,1963,14.htm והשני זה זה- http://www.kata-bags.com/product.asp?p_Id=437&Version=Photo אני לא מומחה של חברות תיקי צילום. והייתי מבקש את המלצתכם מה לקחת, מבחינתי הם מתאימים לצרכים שלי בידיוק, השאלה אם למישהו יש ניסיון. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת לפני שאני רוכש מצלמה, כנראה שאת ה- TZ5, כמה חשובה המהירות של כרטיס ה- SD? במיוחד כאשר מצלמים סרטים ב- HD באיכות 720P ? האם שווה לי להשקיע בכרטיס EXTREME III? או מספיק גם ULTRA II? ובמידה ואני רוצה לצלם הרבה קליפים יחיסית האם כדאי כבר 8 ג'יגה או ש-4 יספיקו? כמה דקות נכנסות בג'יגה בצילום קליפים מהסוג הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי Coolpix 4300 ישנה שלפעמים עובדת ולפעמים נכבית מייד אחרי שמדליקים אותה. אני רוצה לתת אותה לאנשים שאין להם כסף לקנות מצלמה דיגיטלית אבל לא יכול לתת אותה ככה. יכול להיות שמחיר התיקון לא יוצא שווה ועדיף לקנות מצלמה חדשה... רציתי לדעת אם יש מקום שאוכל לתת בו את המצלמה ויתנו לי ללא תשלום הערכת מחיר לתיקון. אני גר באזור בית-שמש אז כל מקום בירושלים/תל-אביב/רחובות/ראשל"צ בא בחשבון. תודה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אבי נמצא כעת בארה"ב ואחותי הגדולה מעוניינת לרכוש לעצמה מצלמה חדשה דנדשה לאחר שהקודמת כבר ישנה עד מאוד. התקציב המקסימלי הינו 400$, כמובן שפחות מכך יהיה נפלא. דרישות: המצלמה היא קודם כל מצלמת סטילס, אם יש וידיאו כמו שצריך אז נפלא, אבל המצלמה צריכה להיות סטילס. זמן בטריה ארוך. ניווט נוח. איכות תמונה טובה(כאילו דה?) במיקרו ובמאקרו. אמממ... זהו ^^ (אני לא מבין בזה כ"כ כפי שאתם רואים ^^) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by yuvalg,

מבקש המלצה למבזק ל-40D. נועד לשימוש חובבני/חובבני מתקדם בצילומי פנים וחוץ. מה הפרמטרים שיש לבדוק? התקציב כרגע לא סגור אבל אשמח למוצר במחיר סביר שנותן תמורה טובה למחיר (אני יכול להביא מארה"ב).

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  15. Started by zniibidl,

שתיהן ב-1200 ש"ח האולימפוס מגיעה עם כרטיס זיכרון 128 מגה ואפשרות לעוד כרטיס כזה ב-50 ש"ח אחריות 3 שנים לשתיהן מי מהן לוקחת?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  16. Started by JohnClark,

אהלן, החלטתי לפני חודש לקנות Panasonic ZR-1, אבל מאז אני מחכה שהיא תגיע למלאי ב-MDK. אני לא ממש רוצה לקנות אותה במקום אחר שלא נותן אחריות של יורוקום. יש לכם במקרה המלצה לחנות שכן יש בה את המצלמה ואפשר לסמוך על האחריות שלהם? אם לא, אני אשמח להצעות למצלמות אחרות באותה הרמה בערך, בתקציב דומה (1000 ש"ח), עם עדיפות לאחריות של היבואן או של חנות אמינה. תודה רבה, יואב

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  17. שאני מפתח תמונה דיגיטלית דואגים לחתוך לי מהתמונה קצוות עליונים ותחתונים, אני מחפש תוכנה שתחתוך לי לפי בחירה שלי, למשל לחתוך יותר למטה וטיפה מלמעלה במקום בצורה שווה, אשמח לעזרה בזה..

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  18. ניסיתי שנה לעלות אותן בצורה נורמאלית, מצטער על החוסר נוחות זה מה יש... בתמונות אתם יכולים לראות: 1. האגם המלאכותי בתורכיה 2. מפלי קורשונלו 3. המלון Limak Lara שנמצא באנטליה http://img136.imagevenue.com/img.php?image=61248_T_022_122_322lo.jpg http://img143.imagevenue.com/img.php?image=61243_T_021_122_645lo.jpg [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by blitsi,

אוקע אז בטעות אפשר להגיד מצאתי מצלמה ..תמונות למטה.. אז ככה...האם פילים רגילים יתאימו אילה פלוס מישהו יכול להעלות תמונה כדי להראות איזו איכות אפשר להשיג עם המצלמה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by mena,

מי יותר טובה מכל הבחינות ? Casio Exilim EX-Z600 או canon A550 .

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by Coca Cola,

השאלה בכותרת.. תודה.

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by Id0,

מה המצב חברה תראו אחרי הרבה התלבתויות ומחקר החלטתי שאני הולך על ה SONY DCR-PC350E (וידאו) והצלחתי להשיג אותה ב 6300 ש"ח עם אחריות של 3 שנים מישפאר שזה דיי זול אני רק רוצה לדעת 2 דברים 1. המחיר מצדיק את הקניה? 2. הסטילס במצלמה הזאת יהיה גרוע כמו בכל המצלמות וידאו או שדווקא בזאת הוא יכול להיות לא רע? הא והוספתי קישור למי שלא מכיר את המצלמה ופה השוואה של ZAP שימו לב שהאחריות היא של ישפאר ל3 שנים

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by KoM,

מספר צילומים על ידי MOUNT מיוחד לאופניים מעשה ידי חבר שלי, יוצא מטורף, חבל שלא הבאתי את האולימפוס הרצינית והסתפקתי רק במצלמת הטיולים

• 14 תגובות
    • 870 צפיות
  24. לא ראיתי או מצאתי עדיין הכרזה רשמית, אבל מצאתי פרטים באתר של Fuji . http://www.fujifilmusa.com/JSP/fuji/epartners/digitalS6000Specs.jsp?dbid=856004&item=I856004&subitem=SIDataSpecSheets856004&urltype=dataspec&NavBarId=SIDataSpecSheets856004 המצלמה כנראה תשמש כשלב ביניים בין ה- S5XXX לבין ה- S9000 . כמה פרטים מעניינים: CCD Sensor 1 / 1.7-inch Super CCD HR - אותו החיישן אשר נמצא במצלמות מסדרת ה- F? אורכי מוקד 28-300 מ"מ טווח שימושי במיוחד המצלמה תשוחרר לשוק בספטמבר.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  25. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? יש לי ניקון COOLPIX 4300 מצלמה סבבה אבל יש לה תגובה איטית והסוללה שלה חלשה מאוד לא מספיקה לי לצלם מעל 50 תמונות וסוללה חדשה מקורית עולה 350-400 ש"ח בארץ ואני מעדיף במקום זה לקנות מצלמה חדשה יותר טובה * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה ע…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים