צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח להסבר איך מחברים מצלמת וידאו ע"י כבל Firewire לכרטיס המתאים מבלי לשרוף את יציאת ה-DV. שמעתי שקל מאוד להרוס את היציאה הזו במצלמה ויקר מאוד לתקן. אשמח להסבר מפורט על מנת לעבוד כמו שצריך עם הציוד. מדובר במצלמת וידאו שצריך להתחבר ע"י כבל Firewire לכרטיס Firewire שמותקן במחשב. תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אבד לי הכבל ואני לא מוצא אותו בחנויות ברשת מישהו יכול לעזור לי? איך נקראת בכלל היציאה?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בנענע שלי רוצה לקנות מצלמה לצילום חובבני יומיומי. עכשיו יש לה מצלמה של אפסון שמתוך 10 תמונות 9 יוצאות מרוחות ומגעילות. התקציב שלה הוא 2000 ש"ח. יכול להיות שידיו של מי שיצלם עם המצלמה יהיו במצב "פרקינסון" קל...אז לקחת בחשבון. ורצוי שהמצלמה תצלם מהר...זה לא קריטי כלכך אבל שלא יצטרכו לחכות איזה 10 שניות בין כל תמונה כמו במצלמות מעצבנות של HP. נ.ב. מה אתם אומרים על Z3 של מינולטה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
??? חברה זה ממש חשוב יש לי A75 והמחשב מראה אותה במחשב שלי בתור מצלמה אך ללא אות :\ אני חייב אכשהו שהוא יראה אותו עם אות כאילו זה כונן קשיח או משהו שכזה כך אני יוכל להיכנס אלייה בעזרת תוכנות שחזור כל מיני ולעשות recovry לתמונות שנמחקו בפורמט :\ אולי אתם מכירים דרך אחרת שאפשר לעשות recovry בלי card reader? כאילו דרך מצלמה? תודה אנשים זה ממש חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אתם מכירים את הדגם הנ"ל, הבנתי שהוא חדש, אני ראיתי אותו היום בחנות, רציתי לשאול, אם משהו קנה אותו, איך הוא??
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מצאתי כמה תמונות שצילמתי לפניי שנה בערך, הביעו את דעתכם!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שלום לכולם חברה שלי רוצה לקנות מצלמה קומפקטית בסביבות ה 800 ש"ח אני והיא לא מבינים בצילום אז אמרתי נתייעץ פה :-) אין לי מושג איזה פרמתרים חשובים לה חוץ מזה שהיא אמרה לי שהיא רוצה 8-9 מגהפיקסל שתהיה קטנה ושיהיה לה זום אופטי סבבה. אני מניח שחשוב גם ממשק נוח ואין שום צורך בכלל בתמיכה בעיברית. ממבט שתחי בזאפ זה מה שקפץ לי לעין MJU840וOlympus איך היא לדוגמה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
New SanDisk 1GB Secure Digital Memory 1 g GB SD CARD OZ או זה 1GB ADATA SAMSUNG SECURE DIGITAL SD CARD MEMORY 1 GB את השני רכשתי דרך EBAY אבל לא מצאתי אודות הכרטיס אינפורמציה תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הבנתי שיש כל מיני סוגים של כרטיסים והכרטיסים של סאן דיסק הם הכי טובים...מה שמתאים למצלמה שלי זה ..זכרון של 256 מגה של סאן דיסק עולה 430 חעומת זכרון אחר שמצאתי באינטרנט במחיר של 280: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=133&cID=64 השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים...גם מבחינת המחיר וגם מבחינת האיכות של הכרטיסים...מה ההבדל בין הכרטיס היקר לכרטיס הזול...תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, לקראת רכישה של מצלמת וידאו דיגיטלית עלתה לי שאלה, האם אורך הזמן שניתן להקליט ברצף מוגבל איכשהו? ואם כן אז ממה ההגבלה נובעת? (למשל כמו במצלמות סטילס שיש תקן אירופאי או משהו כזה שמגביל עד 4 ג"ב או 29 דקות). חשוב לי מאוד לצלם בערך 3 שעות ברצף, באיכות FULL HD. נניח ויש לי כרטיס עם קיבולת גבוהה, והצילום מתבצע בחיבור תמידי לחשמל (מקווה שזה אפשרי במצלמות), אני יכול לעמוד בדרישה זו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, לכבוד טיול אחרי צבא, החליט חבר להתחדש במצלמה חדשה. לב הדרישות - איכות התמונה, בעיקר באור אך גם בחושך. שאר הפיצ'רים מסביב נחמדים אך לא הכרחיים. התקציב - עד 300 דולר (יש אפשרות לקנות בחו"ל). עיקר ההתלבטות היא סביב ה-canon sx200/210, fujifilm f70/80, או ה-s90. ל-90 אמנם אין זום גדול אבל איכות התמונה אמורה לפצות. לגבי 2 הקאנונים והפוג'ימים האחרים - הם בדיוק נמצאים בהחלפת דגמים, אז כנראה הוא יקנה את האופציה הזולה מביניהם לאור העובדה שהם משדרגות רק במעט את קודמותיהן (200 מול 210 ו-70 מול 80). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=1070 האם המטען יתאין ל-T10 של סוני? אם לא, איזה מטען יתאים? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה סופסוף (עכשיו זה רציני ב"ה) מצלמה של קנון, כי דוד שלי משיג דיל טוב של עובדי מדינה. קיצר אני מחפש את המצלמה הטובה ביותר עד ~1300 מרשרשים. הוא הציע לי את המצלמה A530 ועוד לא אמר לי מחיר, אבל איך המצלמה הזאת לדעתכם? ישנה מצלמה טובה יותר בסכון שנקבתי? בבקשה מי שיכול שיציע לי מצלמה בסכום המלא ואחת זולה יותר אך טובה גם (כאלטרנטיבה שניה) תודה!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרה בבחירת מצלמת דמוית SLR. השימוש העיקרי הןא לשימוש ביתי כלומר - צילום טיולים, חוויות , צילום אירועים ומסיבות בגנים של הילדים ואירועים משפחתיים בבית. אחרי שהבנתי שמצלמת DSLR חורגות בהרבה מהתקציב שלי וגם לאור זה שאני צריך מצלמה שגם אשתי תוכל לתפעל בלי צורך ללמוד החלטתי לעבור לדמויות SLR. להלן השאלות - מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000 ש"ח .אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם באור יום / וגם Indoor , אני מעריך שרוב הציולמים יהיו ביום אבל בגלל האירועים בגנים של הילדים חשוב לי שזה יצלם טוב גם בתנאי תאורה חלשים.האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים זכיתי במכרז בוואלה שופס הנה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1885071 לקחתי את המצלמה ב 1200 שח עם 3 שנים אחריות ועם 24 תשלומים שזה כל חודש 50 שח האם המצלמה שווה את זה ? ראיתי שבכל מקום היא עולה 1500 שח !!! או שכדאי לחכות ל FX-01 החדשה שתגיע לארץ ? אם כן כמה היא תעלה בטח יותר מ 2000 שח לא ? מחכה לתשובה חברים והרבה תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה דיגיטלית שנקנתה לפני יותר משנה (כלומר האחריות של השנה הראשונה כבר פגה אך האחריות המורחבת עדיין חלה על המצלמה). היום כשניקיתי אותה גיליתי שריטה/ אבק בעומק העדשה. משהו שקיים מצידה השני של העדשה או אולי בעובי העדשה עצמה אך לא קיים על צידה החיצוני. המצלמה מעולם לא קיבלה מכה ואני מאמין שכך קניתי אותה (שמתי לב לזה כשהעברתי פנס עוצמתי על העדשה) השריטה נמצאת יחסית צד, לכן אני לא מאמין שניתן לראותה בצילום. כיצד השריטה יכלה להיווצר? (אינני מאמין שזה גרגיר אבק) האם לדעתכם האחריות תכסה פגם כזה? (אני אשאל את החנות מחרתיים) האם בכלל כדאי להביאה לתיקון? הרי מן הסתם שהחברה מעסיקה טכנאים משלה ולא תשלח לקנון עצמה ואינני רוצה שאדם זר ישחק לי עם המצלמה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איזה מהמצלמות הללו טובה יותר לדעתכם. לדעתי המחיר זהה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלומות חברי הזון, בקרוב יוצאת אחותי לטיול ארוך זמן ביותר בדרום אמריקה, והיא רוצה מצלמה דיגטלית חביבה. כרגע יש לנו את הFinePix F31D(מצלמה מצויינת), אך היא משמשת את אחותי השנייה, ולכן יש לנו צורך במצלמה נוספת. "דרישות": א. זמן סוללה גבוה, כנראה שעדיף סוללות רגילות ולא נטענות, מטעמי נוחות בטיול ב. לא אכפת 8000 מגה פיקסל ולא 2.... שהתמונות יראו בסדר בגודל רגיל של תמונות, אף תמונה לא תהפוך לפוסטר ג. קטנה(יחסית, היא לא חייבת להיות מיניאטורית אך גם שלא תהיה ענקית) ד. התמונות לא יעברו אפילו פוטושופ קטן, כך שכל מיני תכונות "On PC" לא יעזרו לאף אחד תקציב: עד 1000 ש"ח, עדיף פחות(כלומר, אם יש מצלמה שעונה על הדרישות ב600 ש"ח אז שיהיה ב600... המטרה היא למצוא את המצלמה עם הכי הרבה Bang …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
משרד עורכי דין רוצה שאני אעשה להם כמה צילומים של המשרד והאנשים. הם מצפים לקבל משהו כמו 20 תמונות בסופו של דבר. מה יהיה המחיר הסביר לבקש על זה?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
שלום בימים אלה אני מתכנן לקנות מצלמה בתקציב של 1500 ש"ח, מרוב כל הדגמים שהתלבטתי לגביהם אלה הדגמים שהגיעו לגמר: Canon PowerShot SX200 IS Panasonic Lumix DMC TZ6 אשמח אם תוכלו לומר לי מי מבינהם טובה ומתאימה יותר (או שאם יש דגם אחר בתקציב הנ"ל שלדעתכם טוב יותר) לצלם חובבן כמוני אשר מחפש מצלמה שתשמש את המשפחה לאירועים וטיולים, חשוב לי שהמצלמה תהיה איכותית מאוד (יחסית לתקציב הזה) ונוחה לתפעול יש לציין שאיכות הוידאו בכלל לא חשובה לי כי לא יהיה לי בה צורך. ושאלה נוספת מה ההבדל בין tz5 ל-tz6 מכיוון שההבדל במחיר מתבטא ב-30 ש"ח אך הזום האופטי ורמת הפיקסלים גבוהה יותר ב-tz6 דבר שניראה לי מצריך הפרש של יותר מ-30 ש"ח ולכן ניראה טיפה חשוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
משום מה, קשה לי למצוא יופי בתמונות שאני מצלם אלא אם הן HDR. וגם תמונות ממש טובות לא מרשימות אותי כמו גרסאות הHDR שלהן. אני מרגיש נורא ילדותי בזכות כל הקטע הזה.. יעבור לי מתישהו?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי חצובה של מצלמת ווידאו של PANASONIC (המצלמות הגדולות והאיכותיות האלו כמו שיש לצלמי אירועים וכאלו) אני רוצה לבנות מין "מתאם" שישב לי על החצובה ויוברג למצלמה (A620 בעתיד הקרוב בעזרת ה'!!) השאלה שלי היא האם יש משהו שאני אמור לדעת לשנות בחצובה שתתאים למצלמות דיגיטליות? כאילו, האם חצובות למצלמות דיגיטליות שונות מחצובות למצלמות ווידאו רגילות? בהמשך אני אפרסם תמונות מהעבודה שלי על החצובה... שזה לא כל כך הרבה עבודה...
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-