עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Satlan,

אהלן, אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין השניים, מרככך פלאש שקוף לבין מרכך פלאש חלבי. בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by matan_18,

שלום לכם , ברשותי מצלמה תוצרת אולימפוס דגם D490 אשר עשתה ועדיין עושה את עבודתה נאמנה . (2.1 מגה פיקסל) הזמנתי מחו"ל מצלמה חדשה :אולימפוס C8080 עם 8.1 מגה פיקסל מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  3. Started by yuvalkob,

סופה מדהימה שחבר שלי צילם היום עם הדיגיטלית שלו מכביש החוף בחיפה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

4. Started by stingeR-,

אוקיי , לקחתי את העדשה הרגילה שבאה עם המצלמת רפלקס של אבא שלי(לא ה210MM) וניסיתי לראות דרכה בלי מצלמה , התגלה לעיני שהיא מגדילה לרמות מדהימות ובחדות מצויינת , חיברתי אותה למצלמה שלי , לרוב הפתעתי היא התאימה בול! , בקיצור , צילמתי איתה כמה תקריבים מאוד מאוד קרובים(מאקרו של 1ס"מ ואפילו פחות) אז בשביל שתראו פרופורציה : ועכשיו לקטע היפה , הפרחים הלבנים הקטנים מאוד שאתם רואים במרכז התמונה , תקריב של כמה מהם : ועוד שני תקריבים של אמנון ותמר בצבעים שונים :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני בודק את המחיר של המצלמות דיי הרבה זמן ובזמן האחרון אני רואה שכל יום או יומיים יש ירידה של בין 5 ל 10 שקל במחיר.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by nency,

היי אני מעבירה למכשיר תמ' בד"כ היו לי כרטיסים עד 2 ג'יגה עכשיו רכשתי כרטיסים של 4 ג'יגה והמכשיר לא מצליח למשוך את התמ' הת' ירדו למח' דרך קורא כרטיסים חיצוני (דרך הפאנל המובנה לא הצליח לי)הפאנל המובנה תקין הצלחתי להוריד דרכו כרטיסים בנפחים קטנים עד 2 ג'יגה שאלתי האם המכשיר לא תומך בכרטיסים מעל 2 ג'יגה? ואם כן מה ניתן לעשות? האם קיים עדכון תוכנה? אם כן אז היכן וכיצד אני מבצעת אותו אני ממש ממש זקוקה לעזרתכם מודה מאוד מראש לטורחים להשיב

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  7. http://www.digitalshops.co.il/scripts/ אני רואה שיש להם הרבה סניפים, איך הם? חבר שלי רוצה לקנות מהם FUJI S9600 ויש להם פשוט את המחיר הזול ביותר.

8. אם משהו מכיר שיכתוב בקשה, חוץ מ- steve's ... תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני חדש עם המצלמה (canon a510) ועוד יותר חדש עם פוטושופ. הנה תמונה שצילמתי ושיחקתי איתה קצת. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by approx,

אולי התמונה לא משהו אבל משהו בא מושך אותי כזה

11. Started by approx,

תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה הכי יפה ? ואם כדי לצלם את זה בשחור לבן אולי ? http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00422.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00423.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00424.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00425.jpg

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by Tapeworm,

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by KoM,

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by benor,

פה פעור אני אראה לך מי כאן הבוס מחכים לשופט קובעים את החוקים

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by Koss,

בגלל היובש היחסי בפורום הנה לכם תמונה שצילמתי דיי מזמן בחוף ירושלים בת"א. פרסמתי אותה יחד עם עוד כמה תמונות כבר מזמן אבל בגרסה שונה וגם קיבלתי עליה רק תגובה או שניים. אז הנה היא שוב-

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by KoM,

בדומינו... כחלק מסדרה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

18. שלום חברים, רזולוציית המצלמה הנוכחית שלי (Canon SX30IS, אבל אני חושב לשדרג ל- Mirrorless) היא 14MP. באופן רגיל, אני לא נזקק לרזולוציה המירבית, ובשביל לחסוך במקום אחסון במחשב (יש לי עשרות אלפי תמונות, אם לא יותר מזה) הורדתי את הגדרות הצילום הרגילות במצלמה למחצית מזה. השאלה שלי היא האם למצלמה יש דרך כלשהי לנצל את הרזולוציה הנמוכה לשיפור הרגישות שלה (אני לא מבין גדול, אבל אני יודע שפחות פיקסלים על שטח חיישן נתון נותנים רגישות יותר גבוהה לאור)? הניחוש שלי הוא שלא, כי מספר הפיקסלים בחיישן הוא עדיין 14M, וחלק פשוט "מכובים" או לא מנוצלים, אבל חשבתי שאולי בכל זאת יש דרך "חכמה" לנצל את המידע הנוסף שבפיקסלים אלה, כדי לשפר את איכות תמונת המקור. מישהו מבין בזה? יודע איך מבוצע תהליך ה…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  20. כל התמונות צולמו במצב סופר-מאקרו עם מצלמה MINOLTA DIMAGE Z1. החילזון בתמונה הראשונה תפס זולה בפרח - כך הוא היה.. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by amitstra,

שלום יש ברשותי מצלמת אולימפוס מדגם sp-560uz עם כרטיס . רציתי לדעת אם יש מתאם לכרטיס microsd עבור דגם זה של מצלמה תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח להתייעץ עם הנוכחים בפורום. ברשותי שתי עדשות סיגמא שנקנו עבור מצלמת Canon : 1. עדשת פריים 85mm f1.4 מסדרת ART 2. עדשת זום 18-35mm f1.8 מסדרת ART עקב המעבר המתכונן לסוני - רציתי לשאול: 1. האם אחווה ירידה משמעותית בחדות ובביצועי האוטופוקוס אם אקנה מתאם? 2. איזה מתאם אתם מכירים וממליצים? שמעתי דברים טובים על METABONES MARK IV 3. אם אתם חושבים שישנה ירידת איכות משמעותית - איזה עדשות מומלצות עבור אותם טווחים? תודה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by g2a2l2,

שלום רציתי לדעת האם יש מתאם firewier ל usb חיצוני כי אין לי מקום לכרטיס בנייד לחיבור מצלמת וידאו למחשב ואם כן איפה אפשר לקנות

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. שלום יש לי מצלמה של אולימפוס שקוראת כרטיסי או MICRSO SD (קוראת את המיקרו בעזרת מתאם שקיבלתי עם המצלמה) הבעיה היא ש ראיתי שמגיע רק עד 2GB ו MICRO SD רק עד 4GB הייתי רוצה להשתמש בכרטיסי SD רגילים שמגיעים לנפחים גדולים יותר האם יש מתאם בין <- SD או בין MICRO SD <- SD ושאוכל אז לחבר אליו את המתאם שקיבלתי (שכאילו בסוף זה "יהיה" כרטיס )? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום חברים וחברות, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה + עדשות + ציוד נוסף בחודש - חודשיים הקרובים. חשבתי שמא יש עוד אנשים כמוני שמעוניינים לרכוש מצלמה/עדשה/חצובה/פילטרים/כרטיסי זיכרון או כל ציוד צילום אחר. הרעיון הוא לאסוף כמות אנשים מספיק גדולה שיהוו כח קנייה משמעותי. על ידי כך לנסות לקבל הנחה באחת מהחנויות שמתמחות בצילום וציוד צילום. אם גם אתם בעניין, אנא הרשמו לקבוצה או שלחו מייל שפתחתי לצורך העניין. כדאי שהקנייה שאתם מתכננים תהיה קנייה רצינית מבחינת ההשקעה הכספית ,2000 זוזים ומעלה יתקבלו בברכה. כמו כן רצוי שלא תהיו לחוצים בזמן על הקנייה. ריכוז האנשים, הציוד המבוקש לרכישה ובדיקת המחירים לוקחים זמן לא מועט. הכוונה לעשות את כל העבודה ולהיות מוכנים לקנייה בטווח של חו…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.