צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה המצב ?? אני מחפש מצלמה "מקצועית" עד 2000 ש"ח , אני רוצה מצלמה עם איכות טובה גם בתמונות רגילות וגם בוידיו . תודה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מצלמה קומפקטית \ סופר קומפקטית, ויש כמה דברים שחשובים לי במיוחד 1) מהירות - ממש חשוב לי שהמצלמה תקלוט את מה שאני מצלם ברגע שאני לוחץ על הכפתור. לא שעה פלאש ואז צילום, ולא שטויות אחרות. בנוסף, שאחרי כל תמונה אני לא צריך לחכות איזה 5 שניות לצילום חוזר, זה ממש מעצבן. 2) איכות - כמובן שאיכות גבוהה... אני לא מחפש פה לפתח את זה לפוסטרי ענק אבל משהו בסביבות ה-8 עד 12 מגהפיקסל נשמע הגיוני ומספיק למקרה שכן יתחשק לי איזה הדפסת ענק... סוללה פחות חשובה לי כי אני לא הולך לצלם מעל לכ-80 תמונות בפעם אחת ולא נראה לי שקיימת מצלמה שלא מחזיקה את הזמן הזה... כרטיס זיכרון חשוב שיתמוך בלפחות 2 ג'יגה. המחיר הוא עד 1700 בערך, עם גמישות ליותר *עריכה - שחכתי להוסיף, שגם מ…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, בסופו של דבר החלטתי ללכת על ה-SONY ALPHA A37K בתור התחלה לאחר ששחקתי איתה כיומיים נהנתי מאוד מהיכולות שלה ומביצועיה,כעת אני רוצה לרכוש אחת,דרך EBAY יש "עסקה" שעל פניה נראית לא רעה כלל גוף + עדשות קיט 18-55/55-200mm http://www.ebay.com/itm/Sony-A37K-18-55mm-and-55-200mm-Twin-kit-16-1MP-DSLT-Camera-1Wt-SLT-A37-S3145-/120930835713?pt=Digital_Cameras&hash=item1c280a1d01 גוף + עדשות קיט 18-55 http://www.ebay.com/itm/U3490-Sony-Alpha-A37K-18-55mm-kit-16-1MP-Digital-SLT-Camera-1Wt-SLT-A37-/380446464609?pt=UK_CamerasPhoto_DigitalCameras_DigitalCameras_JN&hash=item5894605a61 האם יש מכס על רכישת המצלמה מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מהאתר של פיוג'י, ולא התווסף לי שום כונן נייד במחשב שלי. אני משתגע אני מעל 4 שעות מחפש באינטרנט חומר על איך להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב. מה שיש באתר של פיוג'י זה רק עדכונים לתוכנה finepix, איך אני יוכל לראות את התמונות שצילמתי ולהוריד אותם למחשב??? ניסיתי תוכנות כמו Picasa2 , ExifPro 1.0, Exif Viewer אך לחינם, הם לא מזהים בכלל את המצלמה, ומה שמצחיק הוא שיש במאפייני המחשב שלי, תחת קטגוריית התקניי הדמייה את השורה אני חושב שאני צריך את התוכנה FinePix Viewer , רק מאיפה אני משיג אותה? הפכתי את האינטרנט אנא מכם עיזרו לי. תמונה שהמצלמה מותקנת. תמונה מתוך Picasa2 זה חשוב לי חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה לקנות sony p 10 או CANON A80? ואני יכול לבחור רק אחת מאלה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
הנה בא הבוקר, יצאתי לגינה ופתאום גיליתי שהורדים התחילו לפרוח... החלטתי לחגוג זאת עם סבב מקרו חביב... הראשון השמש קצת שרפה אותו... שטויות, הוא יהפוך לקומפוסט השני כבר נראה הרבה יותר בריא: והתמונה שלדעתי יצאה הכי טוב:
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי ממש הרבה ידע במצלמות אבל אני מעוניין במצלמה שהכי משתלמש היום עם כמה שיותר נתונים טובים למחיר כזה... יש דבר כזה? ראיתי את הדגם הזה של פוג'י Fuji Finepix S1000fd שווה משהו? http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=2012 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שניסיתי לבדוק לבד איזו מצלמה לקנות וטבעתי בים המידע, החלטתי לפנות אליכם לייעוץ, אשמח אם תעזרו לי עפ"י הפרמטרים הבאים: * תקציב למצלמה (בלבד, בלי ציוד נלווה) בסביבות 1000 ש"ח, אבל תחת הנימוק המתאים אין לי בעיה להעלות\להוריד כמה מאות שקלים * הנושאים לצילום יהיו בעיקר מחיי היום יום (צבא, ים, טיולים וכאלו) אבל אני ארצה גם לצלם במקומות חשוכים יותר כמו פאבים מועדונים וסתם בחוץ בלילה * אין לי צורך באיזו חצובה או פלאש חיצוני אבל כמו שאמרתי מקודם, אני ארצה לצלם תחת תנאים של אור חלש * בנוגע לפיתוח התמונות, כמובן שהן יהיו בגודל סטנדרטי, כזה שנכנס לכל אלבום, אבל יכול להיות מצב שרוצים להגדיל תמונה, גם לגודל סטנדרטי של הגדלה, לא מוכרים לי הגדלים השונים * הבנתי …
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בוקר טוב לאחרונה אני מחפש מצלמה וחשוב לציין שאני מתחיל מאד בתחום והנה מה שמצאתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410361 ה S3 שעולה מינימום בזאפ 1360 ה S2 שעולה מינימום בזאפ 1799 מישהו מוכן להסביר לי למה הטובה יותר זולה ???? קראתי את ההשוואה בינהם ול S2 יש אפשרות להקליט וידאו ארוך בהתאם לכרטיס בעוד ה S3 מוגבלת ל3 דקות (3600 שניות) אשמח לקבל יעוץ גם על עניין המשקל וכמה זה משפיע. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 כרטיסי זכרון. אחד מהם 16 מגה שבא עם המצלמה. אחד 256 מגה שיש לי בפאלם. זה של הפאלם לא פעם אף פעם במצלמה כי היה הודעה "unable to use card" אז כדי לחסוך לכם בעבודה למה זה קורה גיליתי שכל פעם שאני מפרמט כרטיס בפאלם המצלמה לא יכולה לקרוא אותו. ניסיתי את זה גם בכרטיס של ה16 ועכשיו גם הוא מושבת. באינטרנט כתוב שעשיית פירמוט בתוך המצלמה מבטלת את זה, אבל זה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אחותי טסה בעוד שבוע לעבוד בחו"ל והיא רוצה מצלמה פשוטה וטובה שתהיה לה שם. מצלמה ראשונה שלה. התקציב שלה הוא סביב ה600 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות המון תודה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מצלמת פאנסוניק FX07 ...צילמתי תמונות בתוך חדר חצי מואר מרחוק הן יצאו מצויין- כשמגדילים/מתקרבים...יש רעשים האם עדיף אופצייה של ISO אוטומטי האם עדיף לא לעבור את ה 400 ? ביכלל - מה האופציות לכל מצב = פנים וחוץ רצוי מדריך שאפשר ליקרוא = אם אתם מכירים תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיולים ובילויים, גם בתנאי חושך עם פלאש מובנה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). רצוי שהמצלמה תתפקד גם באור חלש ללא פלאש * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. חצובה אולי בהמשך כרגע לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. אין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה אני מחפש מצלמה קומפקטית או סופר קומפקטית במחיר של כ1500 שקל. (אפשר לחרוג קצת) מה שחשוב לי, זה שהאיכות תהיה טובה, כדי שאני אוכל להדפיס את התמונות, כמו כן מהירות צילום גבוהה (2-3 תמונות בשניה), וגם שהזמן שלוקח בין תמונה לתמונה עם פלאש לא יהיה ארוך. עכשיו חשוב לי שבן אדם שלא כל כך יודע להתעסק איתה יוכל גם להפעיל אותה ולצלם איתה (אימא שלי), ושהאיכות תצא טובה. כמו כן כן חשוב לי שאני אוכל לצלם וידאו. אני כבר מחפש די הרבה זמן ומשווה באינטרנט בין מצלמות ראיתי בפורום פה המלצה על fuji f31fd, ולפי ביקורות שחיפשתי באינטרנט המצלמה פשוט מצוינת, אני לא מצליח להבין אין היא כל כך זולה בהשוואה למצלמות ברמה שלה אבל האיכות שלהם לא מתקרבת לfuji. עכשיו אני נעול על המצלמה הזאת... אם מישה…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. עזבו את השאלה שהיה מקודם. שאלה חדשה. Canon A75 VS Minolta Z1 הם באותו תקציב. How Is The Winner? ^^ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם =] יש לי כמה שאלות בנוגע למושגי צילום ומצבי צילום. 1)אני יודע שצמצם קובע את כמות האור,במצלמה שלי הוא מסומן כ-F2.8 עד F8, כמה שהמספר יותר גבוהה כך הצמצם פתוח יותר והתמונה תיהיה בהירה יותר? ולאיזה סוגים של צילומים אני השתמש בצמצם פתוח יותר או סגור יותר?... 2)מהירות התריס(מהירות הצילום) במצלמה שלי נמדדת מ: (הכי מהר)2000 עד 8, עכשיו רציתי לדעת הסבר על זה,למה זה מיועד? ומה הקטע של 2000? כי אין ממש הבדל במהירות התריס בין 2000 ל-1000...למה זה מיועד המהירויות האלו ולאיזה סוגי צילומים אני השתמש במהירות או גבוהה או איטית? 3)מצב A(לא auto) למה הוא מיועד?.... 4)מצב S למה הוא מיועד?... סליחה על הבורות ועל כל השאלות...אני פשוט צריך ללמוד את זה.... תודה רבה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
משהו שיביא עצות והסברים על אפשרויות בעיברית עם אפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך יעוץ למצלמה המצלמה לקרוב משפחה ... הוא צריך מצלמה טובה לצילום סטילס איזה מצלמה אחי מומלצת במחיר הנ"ל תודה .....
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-