צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין 2 מצבי הפוקוס הנ"ל במצלמת ה- S5600 שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קסיו S600 ואני מצלם בבית. רק כשאני מצלם החוצה אז הISO יורד ל 100 או משהו כזה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אבא שלי מתכוון לקנות אותה כניראה לנסיעה שלו לחו"ל והוא רוצה לפני זה לראות דוגמא מהוידאו שלה. יש פה מישהו שיש לו את המצלמה ומוכן לתת דוגמית וידאו מהמצלמה הזאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
משהו שיביא עצות והסברים על אפשרויות בעיברית עם אפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדי לקנות מצלמת ווידאו בארה"ב או אירופה? אם אני קונה בארה"ב תיהיה לי בעיה בגלל שיטות השידור השונות?? ואם יש לכם המלצות אני אשמח - שימוש ביתי 300-200$ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני זוכר שעם המצלמה שלי,Canon PowerShot A620 הצלחתי פעם להגדיר אותה כמצלמת אינטרנט וזה עבד. אבל עכשיו כשאני מנסה אין לי אפשרות לבחור בה כמצלמת אינטרנט במנסג'ר. כנראה שהדרייבר נמחק לי,ובכל מקרה אני לא מוצא את הדיסק. מישהו יכול להסביר לי למה אני לא יכול? אם זה הדרייבר אפשר בבקשה לינק לדרייבר?אני לא מוצא בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=1070 האם המטען יתאין ל-T10 של סוני? אם לא, איזה מטען יתאים? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איך ניתן לצלם במצלמה קטנה ללא מיצב תמונה או חצובה,תמונה שלא תצא מטושטש , יש טיפיםן ? :
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
FLASH מוסתר בתוך גוף המצלמה וקופץ אוטומטית כשצריך אבל לא חוזר למקומו בצורה אוטומטית, זאת אומרת אחרי הצילום צריך ללחוץ ידנית על המכסה שלו כדי שירד חזרה לגוף המצלמה. זה אמור להיות ככה או שזו תקלה שהוא לא חוזר בעצמו למקומו לאחר הצילום?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך אתה מעלה תמונות בשיטה שלך ? כמו התמונות בלג בעומר, ולא תמונות הענק שעושים להם ATTACH ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אוקי, אז הגעתי למסקנה ש50% מהת'רדים בפורום הזה הם על המלצות של מצלמות כאלה ואחרות, אני יודע שחלק מהבקשות זה על מצלמות לא DSLR אבל עליהם אין כל כך טעם לדבר כי ההבדלים ביניהם גם במחיר וגם בתפוקה לא גדולים לדעתי. המצלמות שאני אעשה עליהם את הסקר שוק תהיינה מצלמות של Nikon, Canon, Pantex ואולי עוד כמה בודדות. אבל אצל החברות האלה אני אקח את המצלמות שהן מיועדות לחובבנים מתקדמים ולמקצוענים מתחילים, כלומר קצת מעל ה Entry level. אני מניח שטווח המחירים ינוע בין 3500 לבין 6500 (עם חריגות לפה ולשם), במחקר תהיינה גם מצלמות שלא נחשבות קצת מעל ה Entry level אלא אולי קצת מעבר לזה. אוקי אז אחרי שהצגתי לכם את מה שאני רוצה להשוות, אני צריך את הקריטריונים שהכי משפיעים אצלכם, אני אקח בערך 5-8 …
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מהו לדעתכם האתר הטוב ביותר ליצור אלבום תמונות וירטואלי באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה לפני איזה שנתיים צילמתי כמה תמונות וצרבתי אותם על דיסק כנראה שהצריבה לא הלכה טוב והתמונות נפגמו אני לא בטוח כי כשאני שם את התקיה במצב של THUMBNAILS הPREVIEWS של התמונה נראה בסדר גמור אבל שאני פותח את התמונה היא נראת כמו קוביה הונגרית מבולבלת אני ישים דוגמא אני יעלה תמונה וסקרין שעשיתי מהתקיה יש לי מלא תמונות כאלה אפשר לסדר דבר כזה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני טס לחו"ל ביום שני ואני רוצה לקנות משם מצלמה דיגיטלית. השימוש הוא לא מיוחד, סתם לטיולים של המשפחה, וסרטונים. היה לי ניסיון עם מצלמה של HP שכל שניה היתה אומרת שאין בטריות ונכבית למרות שהרגע הטענתי את הבטריות זה היה מעלה לי את העצבים, אז אם אפשר מצלמה איכותית שלא תעשה את הבעיות האלה. תקציב של 200$ גג, אם יש דגמים טובים ומספיקים גם בפחות אז עדיף אותם. תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן , מישהו מכיר תוכנה טובה , אם היא בכלל קיימת , להורדת CA (הילה סגולה) ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חוות דעת בבקשה חולה על התמונה הזאת ;D אני ציירתי... יותר נכון השיעמום לפעמים זה בנגטיב מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מקווה שלא פירסמו כבר לפני (לא מצאתי) ממש כתבה מאלפת - למרות שלהרבה אנשים לא תהווה חידוש מרעיש. Compact Camera High ISO modes: Separating the facts from the hype
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית.. אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל המלצה לאופציה הכי טובה עד 2500,עדיף לא לחרוג.. תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קיבלתי מצלמה חדשה מסין, והבעיה היא שהכל שם בסינית! איך משנים את זה לאנגלית ?? חיפשתי עידכון קושחה למצלמה ואין. אגב המצלמה היא של סוני דגם cyber shot dsc w-80 תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מכיר את הפורום הזה לפני הרבה זמן אבל לא יצא לי להיות בו ממש ועכשיו הגעתי ;D אני התעסקתי בצילום כל הזמן (אבא שלי היה צלם 30 שנה והתפוח לא נפל רחוק מהעץ...) שהתחלתי להתעניין יותר בצילום התחלתי עם מצלמה P&S קנון A80, התקדמתי לניקון פילם F601... משם עברתי לDSLR ניקון D70S והיום אני מצלם עם קנון 350D ומאושר מכל רגע על המעבר. אני לא יודע כמה תמונות מותר להעלאות אז אני מעלה 3 תמונות בינתיים. 1. Tender Love... 2. מגדל ה CN בטורונטו קנדה. 3. פרסומת של חנות בגדים כדי למשוך לקוחות... Yellow Peep Show
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני צילמתי עם המצלמה של (MINOLTA Z5) קטע וידאו עכשיו הכנסתי את זה למחשב ואני לא יכול ליראות את זה ראיתי שזה קובץ MOV אז הורדתי תוכנה שמשנה את הקובץ (IMTOO MOV CONVERTER) עכשיו שיניתי את הקובץ ל AVI ל MPEG1 MPEG2 DIVX ובכולם זה עדין לא עבד לי במדיה פלייר אניצריך להכין מהקטעים האלה סירטון ואני לא מצליח להכניס את זה גם לMOVIE MAKER הוא רושם לי : The file C:\Documents and Settings\talnofar\Desktop\PICT0088.wmv is not indexed and cannot be imported. אם למישהו יש פיתרון אז בבקשה תירשמו :s07: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
normal,fine,super fine? הבדל של פי 2 מאחד לשני בנפח באותה הרזולוציה (1600*1200)
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-