עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Chevy,

היה מגניפיקו ! בשיא, 83% = הייתה ירידה של כ-2.5-3 מעלות וכן ירידה במידת ההארה של השמש. תמונות נוספות ופרטים נוספים באתר אינטרנט שבניתי - Partial Solar Eclipse, 83% - 29/03/06 ניתן לראות שהירח ממש בקצה נוגע בכתם שמש שיש כרגע על השמש

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by KoM,

תמונות נוספות בהמשך... (שוב התמונות צולמו עם אולימפוס פשוטה לפני כמה חודשים, וכן אני יודע שהיה צריך להזיז תילדים קצת הצידה כדי לפתוח קצת תתמונה)

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by דימה ש,

שלום, המצלמה שהייתה לי כבר 5 שנים(אולימפוס C-370 ZOOM) שבקה חיים ובקרוב יש למשפחתי כמה טיולים שכמובן אנחנו רוצים לתעד בצורה איכותית. מישהו מבין קצת במצלמות שיש כיום בשוק ויכול להמליץ לי על מצלמה שאפשר להכניס לכיס ותיתן תמונות טובות גם ביום וגם בלילה?(שלא יהיו מגורענות) שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700-1,000 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? חברים, משפחה, בעיקר בתנאי חדר עם תאורה צהובה בנאלית. חשוב שתמונות בתנאי תאורה חלשים עם פלאש פנימי תצאנה לא מגורענות. כלומר, שהחיישן CCD יהיה כמה שיותר גדול. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אפשרי בהחלט, אך רק כאשר ארצה לצלם בחשיפה ארוכה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא, אין צורך ב…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by eegg,

ראיתי את המצלמה הזאת והיא נראת לי דיי טובה למצלמה ב1800. המייצב תמונה שבתוכה היא טובה? אולי יש מצלמה דומה שיותר טובה במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  5. מה אתם אומרים, האם אני יכול להסיג משהוא טוב? אני חשבתי לקנות FUJI 5600 באילת (1399)+כרטיס ב(250)

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

ואם לא...אז מה הא.ב. שצריך לשיפ לב במצלמות??? לדעתי 3.2 מגה פיקסל... זום אופטי 3X מה עוד??

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by yonatanR,

ערב טוב ושלום לכולם, מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית כנראה דמויית SLR (לא הבנתי עד הסוף את ההבדלים בין המצלמות)בין 800 ל-1000 שקל(מעדיף שישאר בכיוון ה-800 אלה אם כן יש הבדלי איכות ניכרים), משקל וגודל לא חשוב, שיהיה לה מראה סביר, איכות צילום גבוהה ככול שאפשר, המצלמה בעיקר תהיה לצילומי נוף ופה ושם טבע ואנשים אז אני מניח שצריכה להיות לה גם עדשה רחבה לא?. תודה רבה לכול העוזרים, אהה ועוד דבר איך ניתן לעשות חשיפה ארוכה במצלמה דיגיטלית ובכללי?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by elen,

שלום! אני מעוניין לרכוש מצלמה לטיול ארוך במזרח, בשיקולים הבאים: מחיר: בסביבות 900 ש"ח, כדי שכולל סוללות נוספות לא תעבור בהמון את ה-1000 צילום: חשוב לי רק סטילס אבל עיבוד אוטומטי טוב ומאפייני תמונה טובים הגעתי לאחר חיפושים לשתי אלו: Panasonic Lumix DMC-TZ18 vs Canon PowerShot A4000 http://www.dpreview....rtDir=ascending אשמח לעצות מי עדיפה מהן וכן למצלמות מוצעות אחרות. תודה רבה! אלן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zoman,

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטאלית בארה"ב. כרגע יש לי מצלמת SLR פילם של מינולטה, וכמובן שהיא כבר כמעט חסרת שימוש. בארה"ב מחיר ה-PENTAX k100d כולל עדשת קיט 18-55 עומד על סביב ה-480 $ ויש את ה-E510 בשני אפשרויות, עם עדשה 14-42: מחיר - 560$ ועם תוספת של עדה נוספת 40-150 מחיר- $650. האמת שמריעה לי באולימפוס זה שמדברים על היחס 4:3 עד כמה זה באמת מפריעה? וגם מיקוד הפוקוס שיש רק 3 לעומת 11 בפנטקס, עד כמה זה משמעותי? וגם נראה לי שיותר קשה למצוא חלקים(עדשות, פלאשים וכו'), כמובן שאני אקנה הכל רק בארה"ב כך שהזמינות בארץ לא עקרונית. וגם יש את ההבדל במחיר. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Aviko,

אני מנסה להעלות אלבום, הוא רושם Error: authentication failed מה לעשות? Aviko

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. שלום, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 700-800 ש"ח לא כולל כרטיס זכרון וסוללות(אם צריך). חשוב לי בעיקר שיהיה מסך גדול ואיכות תמונה טובה כמובן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by orlupo,

אני מחפש דרך לפרוק כרטיסי זיכרון עם תמונות RAW אבל אני די בדילמה... ארנק אלקטרוני- לא בטוח כמה זה אמין. צורב נייד- נראה לי קצת יקר. יש עוד אפשרויות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by עמוס ז,

אינני בטוח שזהו הפורום הנכון. ננסה. המרתי סרט שצולם במסרטה אנלוגית לפורמט VRO. ההמרה בוצעה במכשיר DVD מקליט משולב של TOSHIBA. אני כרגע רוצה לערוך את הסרט. ניסיתי להעלות את הסרט לSony Veags 6.0 שבה אני בדרך כלל משתמש. הבעיה - הסרט עולה מצוין אבל ללא Sound. כלומר (למי שמכיר את התכנה) יש Track של וידאו אבל לא עולה Audio Track. בהרצה של הסרט דרך כל תכנה או במכשיר DVD זה רץ עם ה- Sound. השאלה שלי, כיצד ניתן בכל זאת להעלות את הסרט ל- Vegas עם ה- Sound?! ואם זה בלתי אפשרי ב- Vegas, באיזו תכנה עלי להשתמש?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. בדקתי מספר אתרים חיננמיים שהומלצו כאן בפורום שמשמשים מצד אחד להעלאת אלבומי תמונות שלמים ומצד שני מאפשר לחברים שלי שקיבלו ממני את הסיסמא להיכנס ,לראות אותם ולהוריד אותם בקלות( אלבום שלם בתור קובץ zip דחוס ) למחשבם הפרטי וזאת כמובן מבלי שיש להם היכולת למחוק \לבצע שינוי כלשהוא בתמונות המאוחסנות באתר עצמו . כך שרק לי , בתור זה שמעלה אלבומים ,יש זכות בכל עת למחוק \לבצע שינוי כלשהוא בתמונות המאוחסנות באתר עצמו . האתר שהכי מתקרב לדרישות שמצאתי היה: http://www.phanfare.com/home.aspx אולם מגרעותיו העיקריות היא שאין בו אפשרות לחייב את האנשים הזרים הנכנסים אליו בסיסמא לשם צפייה \הורדה וחיסרון נוסף שהוא בשפה האנגלית . אם אני לא אמצא אתר שכזה בעברית אז אני אצטרך להתפשר על אתר בא…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by artyom,

אמא שלי סתם צילמה ויצא יפה... וזה לא שנסענו מהר, נסענו כמו כולם... http://img235.imageshack.us/img235/3903/dscf0577wu3.jpg לא שמתי פה כי התמונה גדולה (1200 על 1600)

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  19. היי רציתי לשתף אותכם בתמונה שצילמתי - עברה עריכה כמובן וצולמה באייפון. (ומשמשת כדסקטופ הנוכחי שלי ) אשמח לשמוע חוות דעת. עודד.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  20. יש לי את ה fuji s5600 ואני חושב על לקנות לה עדשת הסבה X0.45. איך ניתן לחשב את רוחב העדשה שתתקבל לאחר חיבור העדשה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by zik125,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה איכותית מאודבכל קנה מידה וחשוב שתהיה דקה אין מגבלת תקציב אבל אשמח לשמוע המלצות ברמות מחיר שונות תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by joniar,

יש אותה בקניה ב-600 שקל http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct_7705058.html?came=574 איך היא?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום אנשים אני מתכנן לקנות A80 מJ&R, כמו גם נרתיק למצלמה. החלטתי לקנות גם כרטיס 512 MB, אני מבקש המלצה לכרטיס CF 512 וחשוב לי שהוא יהיה או מJ&R או מניואגג תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Danix60,

היי בהמשך לתרד, בסוף אני קונה 70-200 4L צילמתי איתה והיא ממש טובה בשבילי, לא הרגשתי צורך במייצב. את העדשה אני יזמין בעוד שבועיים ועכשיו אני רוצה לדעת אם אני צריך לשדרג את המצלמה שלי ? (CANON 1000D) בעקרון, אין לי צורך בוידאו, ואני לא מצלם בISO מעל 100/200. או שבמקום לשדרג אז פשוט להשקיע בעדשות ? תודה רבה. (אגב השדרוג משמעות ל 500D +-)

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by PyroGhost,

כחלק מהמחקר שאני עושה על המצלמה הנ"ל ( בתקווה שתתפרסם עליה ביקורת בקרוב, ד"א למישהו יש מושג מה קורה עם הביקורת הזאת? ) רציתי לדעת איזה מבחר עדשות יש למצלמה הזאת? אילו חברות מיצרות עדשות עבור פנטקס? ( האם רק פנטקס? או שיש גם עדשות של סיגמא / קמרון וכו' עבור המצלמות של פנטקס? ) בכל אופן הייתי רוצה לדעת איזה מבחר עדשות שימושיות יש עבור המצלמה הזאת? מה איזה סט הייתם מרכיבים שיכסה גם את הצד הרחב וגם את הטלה? מה המחירים לעדשות עבור המצלמה הזאת? ( הם צריכים להיות יותר זולות כי אין צורך במייצב מובנה, לא? ) וסתם בכללי אם למישהו בא לנדב מידע על המצלמה הזאת אני אשמח לשמוע (: נ.ב. איזה פלאשים חיצוניים מומלצים יש לפנטקס ומה המחירים שלהם בשוק? שאלתי את כל השאלות האלה פה בגלל שהתבלבלתי …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.