צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לנסות ולצלם בוק של מישהי. אשמח אם תתנו לי עצות. אם אפשר לשים פה לינק לבוק אחר זה יהיה מעולה תודה מראש שגיא
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין hd ready to HD: Standard ?? מצאתי שניים,מי מביניהם עדיפה : http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+High-Definition+DVD+Camcorder+with+120GB+Hard+Disk+Drive+and+2.7%22+LCD+Monitor+-+Black/9746014.p?id=1218166125268&skuId=9746014 or: http://www.bestbuy.com/site/Canon+-+VIXIA+3.89MP+High-Definition+Digital+Camcorder+with+2.7%22+Widescreen+LCD+Monitor+-+Black/9751908.p?id=1218167393367&skuId=9751908
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום מצלמת סוני אלפא 350 מארה"ב אני מחפש מדריך למשתמש בעברית. תודה חזי
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
זהו, סוף סוף החלפתי את המצלמה הישנה שלי FUJI S5000. היא ליוותה אותי ברגעים הטובים והקשים (מבחינת תאורה ). היום החלפתי אותה במצלמת PENTAX X70 חדשה. עלתה לי 1900 שקל, שווה מאוד את המחיר!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי Canon S3 IS. אני יודע שהיא תומכת בכרטיסים של עד 8GB-מישהו יכול לאשר? יש לי 2 שאלות: 1. יש דבר כזה "כרטיס מקורי של קאנון"? (כמו למשל שכל יצרן מדפסת מוכר גם דיו מקורי שלו). ואם כן אז צריך להעדיף דבר כזה? 2. ראיתי שיש דבר כזה שנקרא "קורא כרטיסים". חייב? אי אפשר פשוט לעשות "גזור/הדבק" מהמצלמה למחשב? שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
normal,fine,super fine? הבדל של פי 2 מאחד לשני בנפח באותה הרזולוציה (1600*1200)
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי מצלמות האחת עם חיישן CCD רגיל 1/1.8", והשני חיישן SUPER CCD HR 1/2.7 אותו מחיר פחות או יותר. אני יודע שמכנה יותר קטן יותר טוב, אבל ממה שהבנתי החיישנים סופר סיסידי איכותיים יותר מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לטיול גג עד יום חמישי הקרוב ב"ה. אפילו יש שניה במצב טוב אשמח, להחליף אם מישהו שמעוניין ברדיו דיסק(קלריון) חדש לחלוטין עם אחריות באריזה (היה בשימוש אולי 4-5 חודשים). מי שמעוניין יפנה לאיסי. 238938234
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, התברכתי ב A95 חדשה, ואשמח לקבל טיפים לגבי מה משמעות הזכרונות שבשוק ואילו סוללות מומלצות : 1) זיכרונות : אני יכול להביא מחו"ל SIMPLE TECH STI-CF/1GB בזול יחסית או בארץ סוגים אחרים (למשל compact flash 1 GB של Dane-elec) ב 50% יותר (בעצם כמה חשובה האחריות). בנוסף ראיתי פרסום לזיכרונות של RIdata בעלי מהירות גבוהה (ויקרים יותר באופן משמעותי), האם יש משמעות לכך (ומהיא) ? 2) סוללות : האם יש לכם סוג סוללות ומטען מומלץ, מלבד שיהיה יותר מ 2100MAh?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אח שלי מחפש מצלמות וידאו מקצועיות, מכיוון שהידע שלי בתחום הזה שווה לתחת אני צריך ממכם קצת מידע. כמה ~ תעלה מצלמת וידאו מקצועית (שמשמת תחנות טלויזיה)? האם יש מצלמות וידאו מקצועיות אשר מסוגלות לצלם ישירות לתוך דיסק קשיח/פלאש במקום לקלטת? באיזה פורמט כדי להחזיק את הסרטים לאחר עריכה?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קודם כל , סלחו לי על הכותרת . מאחר ואני לא יודע איך קוראים לסוג זה של צילום , כתבתי כותרת כללית .. אני מעוניין לצלם סרטונים , בדומה לסרטון של הרשות השניה , שמסריטה משהו כמו 12 שעות על 30 שניות של וידאו .. אני יודע שזהו לא צילום וידאו אחד ארוך שמורץ ב Fast Play , אלא צילום של פריים אחד כל X שניות .. רציתי לדעת , איך נקרא סוג זה של צילום , איזה מצלמות תומכות בו ( ללא קשר למחיר ) , ועוד פרטים על צילום כזה אם אפשר .. תודה :]
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
המצלמה היחידה שאני ראיתי שהיא גם ,בגודל של מצלמת כיס וגם בעלת זום אופטי סביר של 5 היא pentax optio 550 or 555 אם יצא לכם להשתמש בה או במצלמות דומות אחרות של pentax , הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם בעיקר בקטע של איכות הצילומים בתנאים לא אידיאליים כמו תאורה פלורסנטית למישהוא כאן יש מושג אם יש צורך במייצב תמונה אופטי גם בזום של 5 אם כן אני חושב ללכת על canon s1 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ! אני הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הסוגים השונים של כרטיסי זיכרון , כלומר מה מסמלת כל אות ? M ? S ? H ? ומה ההבדל במהירויות ? תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במצלמת וידאו דיגיטלית... יש לי התלבטות בין miniDV למצלמות MPEG על כרטיס זיכרון.. אני נוטה למצלמות הMPEG בגלל שהן קומפקטיות בהרבה. רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון איתן, אם הוא ראה צילום שלהן.... מה האיכות של הוידאו? כתוב באתר של סמסונג שזה איכות DVD.. אבל אני רוצה לדעת.. בקיצור הן שוות? האיכות טובה? אני מדבר על מצלמות דוגמת: Sanyo c5 samsung SC-X210L
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק - 8GB המצלמה שלי היא canon A540 לאחר שמפעילים את המצלמה עם הכרטיס יש על המסך שתי הודעות 1) memory card error 2) car locked שתיהן תמיד מופיעות, לא משנה באיזה מצב נמצא המתג הקטן שעל הכרטיס (במצב LOCKED או במצב רגיל) כרטיס זיכרון ישן יותר של 1GB עובד בלי שום בעיה, גם של סאן דיסק. הכרטיס פגום? או שאולי המצלמה לא יכולה להשתמש בכרטיס זיכרון בכזה גודל? או אולי משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המצלמה היא קנון 5D טווח בסביבות ה24-105 (עדיפות לצד הצר) חובה מB&H בסביבות ה400$ תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אוקי, אז הגעתי למסקנה ש50% מהת'רדים בפורום הזה הם על המלצות של מצלמות כאלה ואחרות, אני יודע שחלק מהבקשות זה על מצלמות לא DSLR אבל עליהם אין כל כך טעם לדבר כי ההבדלים ביניהם גם במחיר וגם בתפוקה לא גדולים לדעתי. המצלמות שאני אעשה עליהם את הסקר שוק תהיינה מצלמות של Nikon, Canon, Pantex ואולי עוד כמה בודדות. אבל אצל החברות האלה אני אקח את המצלמות שהן מיועדות לחובבנים מתקדמים ולמקצוענים מתחילים, כלומר קצת מעל ה Entry level. אני מניח שטווח המחירים ינוע בין 3500 לבין 6500 (עם חריגות לפה ולשם), במחקר תהיינה גם מצלמות שלא נחשבות קצת מעל ה Entry level אלא אולי קצת מעבר לזה. אוקי אז אחרי שהצגתי לכם את מה שאני רוצה להשוות, אני צריך את הקריטריונים שהכי משפיעים אצלכם, אני אקח בערך 5-8 …
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
את זה צילמתי ממרחק של בערך 2 מטרים http://img512.imageshack.us/my.php?image=dscf0762is7.jpg זאת סתם תמונה שכבר העלתי אז אני מפרסם, עבדתי על זה 2 דקות את הצביעה יצאה ממש מעפנה, במיוחד למעלה.. אבל בקטנה http://img166.imageshack.us/my.php?image=dscf0685ng6.jpg
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כתבתי מאמר חדש: http://d-spot.co.il/?p=3040 יכול לשפוך מעט אור על נושא עיבוד התמונה בפוטושופ וגם מה שהיצרנים עושים במצלמות שלהם. מקווה שתהנו לקרוא.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
למייטב זכרוני בעבר היו הבטריות הנטענו איתן היינו עובדים דרשו פריקה מלאה ואז הטענה מחדש על מנת לשמור עליהן לטווח הארוך. מאז שיצאו כל הבטריות החדשות למייטב הבנתי הטיפול שהרגע תיארתי כבר אינו רלונטי. אשמח לקבל הסבר לגבי הנושא הזה ולדעת: 1: מה היא סוג הסוללה שדורשת פריקה מלאה והטענה 2: מהיא הסוללה שלא דורשת פריקה מלאה ואז הטענה לשם שמירה על חיי סוללה לטווח הארוך. 3: לקבל הסבר מקצועי איך זה עובד מבחינת יונים, אלקטרונים וכ'ו. תודה..ואחלה שבת נדב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עובד כרגע על פרוייקט אישי ( התחלתי ללמוד במכינה לעיצוב - המטרה : שנקר בשנה הבאה ) ולצורך כך התבקשתי להכין עבודה. בשלב ההכנה נזכרתי שלפני זמן מה ראיתי ת'רד בדי ספוט (אני כמעט בטוח שזה היה שם) בפורום הנושא השבועי שיש שם, שהנושא שלו היה בסגנון של " צלם מצלם צלם " והיו שם כמה תמונות שנתנו לי השראה למשהו. הבעיה היא שאני מנסה למצוא את התמונות הללו שוב ע"מ לבדוק איזה אלמנט שאהבתי שם ואני לא בטוח איך הוא היה מיושם באחת התמונות ואני פשוט לא מוצא את זה עכשיו ( ישבתי משהו כמו חצי שעה עם החיפוש של הפורום, ניסיתי גם דפדוף ידני בעמודים ופשוט לא מצאתי כלום... אני יודע שיש פה כמה משתמשים שפעילים בדי ספוט ובכללי גם באתרים אחרים. השאלה שלי היא האם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע ל…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב להחליט השבוע על מצלמה. אני מתלבט בין canon s1 ל minolta z2. מה דעתכם ? האם יש הבדלים באיכות הצילום ? למי שיש את המצלמות, חשוב לי לשמוע את דעתכם מנסיון בשטח. תודה מראש עמנואל
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, מראש אקדים ואומר שההבנה שלי במצלמות לוקה בחסר ולכן אני מתנצלת אם אני פותחת נושא שכבר קיים, אך מהשיטוט שלי בפורום לא כל כך הצלחתי לקבל תשובה קונקרטית. אז לשאלון- מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני טסה לתקופה של 3 חודשים במרכז אמריקה. זה אומר שאני צריכה לקחת בחשבון כמות גדולה של כרטיסי זיכרון, אבל לא להשתולל יותר מידיי עם מחיר המצלמה, שכן הסיכוי לגניבות די גדול. אני מתכוונת להשקיע מחיר שפוי, עד 1500 אם זה ריאלי. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים, מסיבות, חופים [חשוב שתהיה מצלמה עמידה שלא תהרס מקצת גשם/חול] וצילום פנים מן הסתם.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אין לי מושג.…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איזו מצלמה קומפקטית כדאי לקנות? אני יודע שיש לפוג'י מצלמות זולות וטובות
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-