עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני רוצה לקנות מצלמה שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת אז מי שמכיר שימליץ אם לפי דעתכם יש משהו יותר טוב אשמח להצעות S200 Nikon 7MP NikonCoolPix S550 OLYMPUS דקה X835 OLYMPUS דקה X855 והנה תשובות ל"שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית" * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם ב…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  2. Started by danikgl1980,

שלום לכולם, האם אתם מכירים את הדגם הנ"ל, הבנתי שהוא חדש, אני ראיתי אותו היום בחנות, רציתי לשאול, אם משהו קנה אותו, איך הוא??

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by PyroGhost,

תמונה שצילמתי באחד הטיולים שלי לאורך שובר הגלים בהרצליה עם ידידה (: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  4. אז ככה, התקציב של המצלמה הוא עד 2000 שקל (רף גבוה). אני טס לעבוד בעגלות בחו"ל , בתקווה גם לטייל קצת. עד היום הייתי רק עם מצלמות גדולות יחסית, וזה מה שאני מכיר בעיקר, והפעם בגלל שיש צורך שהמצלמה תהיה עלי כל הזמן, בכיס, אני מחפש קומפקטית. הנושאים של הצילום יהיו מאוד מגוונים, החל מהעבודה בתוך הקניון, בתוך הדירה, ברחובות, ועד נופים כאשר אני אטייל, אז אני הדבר הכי חשוב זה איכות תמונה מקסימלית ALL AROUND, חשוב גם בתנאי תאורה נמוכים. לא יהיה שימוש בשום אביזרים חיצוניים כמו חצובה או פלאש. בנוגע להדפסת תמונות, גם לא סביר שיהיו, מקסימום גודל רגיל. עוד דברים חשובים, מצב M מלא חובה, זום גדול חשוב, ואני לא נתקלתי בקומפקטית עם יכולת RAW, ככה שכנראה זה לא רלוונטי ממש. אני יןדע שזה מלא …

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  5. אני מנחש שאם פיתחתם תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלכם אתם מבינים מה אמורים להיות המחירים (שיראה טוב). אני לא ילך לחאפרים שמדפיסים על נייר לבן. לפי מה שאני זוכר, הסטנדרט היה 80 שקל למאה תמונות קרי 80 אג' לתמונה.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  6. איזה מצלמה עדיפה מבין ה5 הבאים מבחינת ביצועים תמונות ומחיר בתודה מראש לכל העונים. Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AXY/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-16 Canon-Powershot-A480 http://www.amazon.co.uk/Canon-Powershot-A480-Digital-Camera/dp/B001PO5WMQ/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-13 Samsung-ES55- http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AYI/ref=sr_1_19?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-19 Fujifilm-FinePix-A170 http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-FinePix-A170-Digital-Camera/dp/B002GKC5M8/…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by moshel7,

כשאני מצלם מופיעות לי תמונות מטושטשות וסמן blur בצבעים אדום ירוק וצהוב מה זה אומר ואיך משפרים את איכות התמונה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  8. Started by fungiman,

אני ממשיך ללמוד את היכולות של הפנסוניק הקטנה. למרות שקניתי אותה בראש ובראשונה לצילומי וידאו, אני גם מגלה שיכולות הסטילס שלה לא מבוטלות. חשוב לשמור את המצלמה ב-ISO נמוך ככל הניתן (עדיף 80) ולהמנע אם ניתן מטלה-פוטו קיצוני (שבו יש ירידה מורגשת באיכות) ובסך הכל התוצאות סבירות ביותר. שמתי לב שבצילומי חוץ בברירת מחדל המצלמה נוטה ל-WB מעט קריר ועם מעט סטיה לכיוון הירוק. בנוסף חיזוק עדין של ריווי הצבע מוסיף המון. אבל זה לא משהו בלתי נסבל ובוודאי לא משהו שלא ניתן לתיקון. תכונה חשובה של המצלמה שאני לומד היא האפשרות לצלם במצבי 3:2 ו-16:9. הפנסוניק לא סתם חותכת את התמונה המקורית, אלא בזכות עיצוב החיישן שלה באמת נוסף מעט רוחב לתמונות במצבים כאלו. מצב ה-16:9 ביחד עם העדשה הרחבה של ה…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  9. המצלמה מיועדת לאחותי אני רוצה שיהיה לה אפשרות לצלם ב1080P ומספיק שטח אכסון -כי זאת מצלמה שיכולה לשרת אותם גם 10 שנים במקרה שתחזיק לא צריך דברים מיוחדים כי הם לא צלמים מקצועים ואני לא רוצה לקנות סתם לפי מפרטים כי אני לא מבין גדול בתחום בתודה לעוזרים -קרירין

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  10. אני מקווה שזה הפורום הנכון (מתייחס גם למצלומות וידאו דיגיטליות) רכשתי לפני חודש מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני בעלת 40 GB של דיסק קשיח - DSR 35 (מחליפה את 32) חזרתי מטיול בקנדה , וכמה דברים הפתיעו אותי - כל קטע צילום מופיע כסרטון בפני עצמו , לא ניתן לצפות בסרטים כסרט אחד ארוך. הסרטים הם בפורמט MPEG , וגם אני לא בטוח שהם הכי איכותיים שניתן... מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by R0tem1,

קודם כל יש לי שאלה: איך אני מוריד משקל של תמונה מבלי לשמור אותה בצייר? ? זה מוריד את האיכות בכמות מורגשת ואיך אני עושה שיראו את התמונות ממוזערות ובלחיצה הן יופיעו בגודל מלא?? רוח רפאים תמונה ישנה רק ערכתי

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by shuy,

לאחר עריכה מחודשת אחרי הביקורות. (הנושא המצולם הוא דיסק קשיח). שימו לב, לא התכוונתי להציג אבסטרקט בתמונה הזו, אם כן הקורפ היה יותר הדוק. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by gshhar,

יש לי הזדמנות דרך חבר מחו"ל להביא אחת חדשה (זה חד פעמי כי זה לא המחיר שלה) ב-1500 ש"ח. האם כדאי לי ? ראיתי שאמרו פה שהעיצוב של הכפתורים לא משהו אבל אני ראיתי אותה ושיחקתי איתה פה ושם וזה לא מפריע לי אז השאלה היא איך היא מבחינת איכות של מצלמה ?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by Noaring,

קראתי בכל הפורומים, להלן הנקודות שעדיין לא כ"כ ברורות : אני רוכש מסרטה של קנון בארצות הברית, דרך Amazon, ומביא אותה לארץ, כמובן שבארץ אין למסרטה אחריות, ולכן אני ארכוש ביטוח MACK בעלות של כ 330 ש"ח ל 4 שנים. 1. האם יש מעבדות נוספות בארץ שיש להם הסדר עם MACK פרט לבית הצילום, ארליך וטלרם ? 2. האם יש הבדל בין המעבדות ? (הבנתי שלחלק יש הסכם ישיר מול MACK, שמפשט את הבירוקרטיה) 3. מה קורה אם רכשתי ביטוח MACK אבל המעבדה בארץ לא יכולה לטפל ? הם שולחים לחו"ל הלוך חזור על חשבונם ? 4. קראתי ש MACK נכנסת לתוקף בתום השנה הראשונה של אחריות היצרן, אבל בארץ אין אחריות יצרן, ולכן ביטוח MACK אמור להיות בתוקף מהרגע שהפעלתי אותו (30 יום מהרכישה). האם MACK יכולים לטעון שלמוצר יש אחריות…

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by T-Flash,

2 גרסאות... לשיפותכם.

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  16. אז מחיפוש פה בפורום וברחבי הרשת צמצמתי את האפשרויות לשני דגמים: ה Panasonic TZ5 שממש מומלצת פה בפורום ובכלל. וה Canon SX110IS שלא ממש מצאתי התייחסות אליה בפורום וגם ברשת, כנראה בגלל שהיא די חדשה, אבל ממה שכן מצאתי נראה כאילו היא מתחרה ראויה. שניהם די דומים מבחינת המפרט והמחיר.. ולכן אני מבקש את עזרתכם בהכרעה תודה מראש וסופ"ש נעים לכולם.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  17. Started by Coca Cola,

מה בדיוק ההבדלים ביניהם?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by KoM,

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by benor,

לא משהו מיוחד כל כך [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by aleXtazi,

היי לכולם , אתם בטח זוכרים אותי מלפני הרבה זמן הייתי מפרסם תמונות שצילמתי . לא הייתי הרבה זמן ואפשר להגיד חזרתי מקווה שיש פעילות בפורום עדיין EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/800) Aperture: f/4.5 Focal Length: 24 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash התמונה צולמה ממטוס למי ששואל . תגובות , הערות , הצעות לשיפור בפעם הבאה יתקבלו בשמחה אלכס

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by pom23,

שלום לכולם וחג שמח. אני מחפשמצלמה דיגיטאלית טובה, עם וידאו סביר ובמחיר של 1000-1500 ש"ח. חשבתי על סוני DCSC60, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by shlompis,

שלום לכל החברים, ברשותי מצלמת Minolta DiMAGE Z5 ואני צריך לרכוש כרטיס זכרון מסוג SD נוסף. אני חושב לרכוש Micro SD ומתאם כך שאוכל להשתמש בכרטיס הקטן במכשירים אחרים כאשר המצלמה לא בשימוש כגון, טלפון נייד ועוד.. ובכרטיס עם המתאם במצלמה. האם זה אפשרי ? האם זה יכול לגרום לתקלות או לאיטיות של המצלמה ? ובכלל אשמח לשמוע את דעתכם לפני שארכוש. תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  23. נניח צילמתי קטע סתם(אולי מצחיק) ואני רוצה להלביש על הפרצוף של הבנאדם איזה משהו כדי שלא יזהו אותו, יש תוכנה שמאפשרת את זה? וגם אם יש אפשרות כמו בתוכניות דייטים בטלוויזיה ששמים כל מיני כתוביות בקטעים מסוימים?

24. שלום לכולם וחג שמח! אבא שלי נוסע ביום שבת בערב להונקונג ורציתי כבר לנצל את השהות שלו שם לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית שאנחנו רוצים כבר הרבה זמן לפני הכל.. משתלם לקנות מצלמות במקומות כאלה? אם כן אז: הייתי מעוניין, אם מישהו יוכל, בהמלצה על מצלמת וידאו שתכלול צילום סטילס בנוסף לוידאו (לא צריך משהו מטורף.. שפשוט תדע לצלם סטילס). בעניין ההעברה למחשב.. זה נעשה בFireWire נכון? בעניין התקציב- עוד לא ברור מה הוא יהיה אז אשמח אם תציעו מצלמות בכמה תחומי מחירים. זהו בערך.. סליחה אם לא הייתי ברור. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by adam_godin,

400mm החזקה ידנית ואחת שנשארת מספיק זמן במקום. :) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים