עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מצטער אם אני לא השתמשתי במושג הנכון, אבל אני רוצה לדעת אילו מלצמות dslr (דגמים) משתמשות היום בהברגה האחידה שאולימפוס ומספר חברות נסוספות השיקו?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by natan805,

ראיתי באיזה מקום שמשהו המליץ בלילה לשנות הגדרות iso ואז הוא יתמוך ב3200iso אני לא כזה הבנתי אבל משהו שקשור להגדרות של המצלמה שתצלם טוב בלילה .אם יש למשהו מושג בהגדרות מומלצות ללילה אשמח לשמוע. ואם אפשר הסבר על התוכנה שבמצלמה is שלא הבנתי מה היא עושה ואיך משתמשים איתה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  3. הבנתי שיש כל מיני סוגים של כרטיסים והכרטיסים של סאן דיסק הם הכי טובים...מה שמתאים למצלמה שלי זה ..זכרון של 256 מגה של סאן דיסק עולה 430 חעומת זכרון אחר שמצאתי באינטרנט במחיר של 280: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=133&cID=64 השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים...גם מבחינת המחיר וגם מבחינת האיכות של הכרטיסים...מה ההבדל בין הכרטיס היקר לכרטיס הזול...תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  4. טוב אני מחפש מצלמה דיגיטלית עכשיו המליצו לי בכללי על החברה CANON עכשיו על איזה דגם אתם ממליצים אני מחפש משהו טוב איכותי אבל לא באיזה 5 6 אלף אלה משהו טוב ב1500 18000 או שאם יש לכם איזה המלצה למצלמה אחרת אני מוכן לשמוע שאלה שניה שלי היא האם יש הבדל בין 6 מיליון פיסקול במצלמה לבין 3 מיליון פיסקול אבל כיאילו הבדל ממש מוחשי משהו רציני כזה שנראה לעין תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. יש לי מצלמה מסוג 500-E אולימפוס ,במצלמות אולימפוס יש בעיה של מבחר מצומצם של עדשות יחסית ,וגם העדשות שקימות מחירן יחסית גבוהה ,שמעתי כי יש מתאמי עדשות ,שבעזרתן ניתן לחבר עדשה של למשל ניקון למצלמת אולימפוס (תקנו אותי אם אני טועה :s05:) ,למצלמה שלי יש מספר מתאמי עדשה בשוק ,כיצד אני מתאם בין המתאמים לבין העדשה שבה אני מעונין ,אני מקווה ששאלתי הארוכה ברורה מספיק. מישהו :'( ,האם אף אחד לא יודע ..... :-\

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by Ronen Mars,

הנה החתולה שלי: היום ראיתי בעיר TT איזה עצבנית !!! ענן יפיוף שצילמתי: עלה מהטיול השנתי: פרח בדרך לביה"ס: לטרון ליד ירושליים: חתול דרוס: סתם משחקייה: ואחת התמונות הכי יפות שלי(צילמתי אותה אתמול!) הענן בצורת דרקון עם תביטו טוב תראו העתק מדויק של ראש דרקון בענן !

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by fungiman,

אני ממשיך ללמוד את היכולות של הפנסוניק הקטנה. למרות שקניתי אותה בראש ובראשונה לצילומי וידאו, אני גם מגלה שיכולות הסטילס שלה לא מבוטלות. חשוב לשמור את המצלמה ב-ISO נמוך ככל הניתן (עדיף 80) ולהמנע אם ניתן מטלה-פוטו קיצוני (שבו יש ירידה מורגשת באיכות) ובסך הכל התוצאות סבירות ביותר. שמתי לב שבצילומי חוץ בברירת מחדל המצלמה נוטה ל-WB מעט קריר ועם מעט סטיה לכיוון הירוק. בנוסף חיזוק עדין של ריווי הצבע מוסיף המון. אבל זה לא משהו בלתי נסבל ובוודאי לא משהו שלא ניתן לתיקון. תכונה חשובה של המצלמה שאני לומד היא האפשרות לצלם במצבי 3:2 ו-16:9. הפנסוניק לא סתם חותכת את התמונה המקורית, אלא בזכות עיצוב החיישן שלה באמת נוסף מעט רוחב לתמונות במצבים כאלו. מצב ה-16:9 ביחד עם העדשה הרחבה של ה…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  8. אז מחיפוש פה בפורום וברחבי הרשת צמצמתי את האפשרויות לשני דגמים: ה Panasonic TZ5 שממש מומלצת פה בפורום ובכלל. וה Canon SX110IS שלא ממש מצאתי התייחסות אליה בפורום וגם ברשת, כנראה בגלל שהיא די חדשה, אבל ממה שכן מצאתי נראה כאילו היא מתחרה ראויה. שניהם די דומים מבחינת המפרט והמחיר.. ולכן אני מבקש את עזרתכם בהכרעה תודה מראש וסופ"ש נעים לכולם.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. Started by Nemesis,

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by Dumbass,

נערך בהתאם P: צילומים של חבר, אני רק שמתי אותם פה. תהנו

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by sagi5,

איך אלה? http://img289.imageshack.us/img289/2047/wsdfsdfsdfsdf6rr.jpg אם לא רואים אז אנלא יודע איך עושים שיראו... אשמח להסברים

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  12. מעוניין לקבל המלצה על מצלמת דיגיטלית עד 1000 ש"ח אך ורק של Canon ו 8 מגה פיקסל ומעלה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by danikgl1980,

שלום לכולם, האם אתם מכירים את הדגם הנ"ל, הבנתי שהוא חדש, אני ראיתי אותו היום בחנות, רציתי לשאול, אם משהו קנה אותו, איך הוא??

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by PyroGhost,

תמונה שצילמתי באחד הטיולים שלי לאורך שובר הגלים בהרצליה עם ידידה (: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  15. אז ככה, התקציב של המצלמה הוא עד 2000 שקל (רף גבוה). אני טס לעבוד בעגלות בחו"ל , בתקווה גם לטייל קצת. עד היום הייתי רק עם מצלמות גדולות יחסית, וזה מה שאני מכיר בעיקר, והפעם בגלל שיש צורך שהמצלמה תהיה עלי כל הזמן, בכיס, אני מחפש קומפקטית. הנושאים של הצילום יהיו מאוד מגוונים, החל מהעבודה בתוך הקניון, בתוך הדירה, ברחובות, ועד נופים כאשר אני אטייל, אז אני הדבר הכי חשוב זה איכות תמונה מקסימלית ALL AROUND, חשוב גם בתנאי תאורה נמוכים. לא יהיה שימוש בשום אביזרים חיצוניים כמו חצובה או פלאש. בנוגע להדפסת תמונות, גם לא סביר שיהיו, מקסימום גודל רגיל. עוד דברים חשובים, מצב M מלא חובה, זום גדול חשוב, ואני לא נתקלתי בקומפקטית עם יכולת RAW, ככה שכנראה זה לא רלוונטי ממש. אני יןדע שזה מלא …

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Snufkin,

שבוע מהיום אני בנפאל , שם תכננתי לקנות את ה- S1, אחרי שהרבה אנשים הציעו לי מהסיבות שהסוללות הם סוללות רגילות, כרטיס הזיכרון של המצלמה זול, איכות צילום לא רעה, זום מעולה וכו'. דבר שלא הצלחתי לברר זה אם יש אפשרות של פיקוס ידני ולא אוטמטי במצלמה הזו. מישהו יודע? דרך אגב, יש פה מישהו שלא ממליץ לי לקנות אותה?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by eli33,

באמת שאני לא ממש יודע כמה להוציא על מצלמה טובה אבל אני משער לפי כמה מצלמות שראיתי שזה מחיר סביר. המצלמה תשמש אותי לצילומים רגילים בבית ובחוץ. אני רוצה שיהיה לה נתונים שאני אוכל לצלם ב"אוטומטי" בצורה טובה, אבל גם בהמשך שאני אוכל להתעסק ידנית עם הפונקציות שלה ולצלם בצורה יותר מקצועית. יש הצעות? תודה מראש. עריכה: איך המצלמה הזאתי? >> http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469625

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by Maxx,

"פירסום" ראשון של תמונות, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  19. סוג, יצרן, נפח ואיך המצלמה בכלל?

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by adam_godin,

HDR עם עצמים נעים..... ושתיים של מרקמים.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  21. שלום, בעיקרון התוכנית בסוף היא לקנות את ה D40 עם עדשה שכרגע לא ברור מה היא, העניין שכרגע המצלמה הזו היא הרבה מעבר לתקציב. ולכן השאלה אם יש מצלמה בטווח המחיר שלמעלה שתהיה כמו מצלמת התלמדות לקראת מצלמה מקצועית יותר. לפני כחצי שנה המלצתם בפורום בטוח הזה בעיקר על ה F30-31.. משהו השתנה בחצי השנה האחרונה?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by Sooki,

היי כולם, אחרי שנהרסה לי מצלמת ה-FineFix שלי, החלטתי שהגיע הזמן למצלמה חדשה, והפעם החלטתי שהקומפקטיות חשובה לי - אין טעם במצלמה טובה אם אתה לא יכול לקחת אותה איתך לטיולים ובילויים עם החברים בצורה פרקטית. אחרי שקראתי פה הודעות והמלצות ואף מספר ביקורות ב-dpreview, צימצמתי את הבחירה שלי לשתי מצלמות של פנסוניק ה-Z7 וה-DMC-TS1. ברור לי שההבדל המרכזי הוא שהאחרונה עמידה למים. אבל אני לא בטוח עד כמה העמידות הזאת שווה והאם השוני באיכות התמונה שונה משמעותית בין המצלצות. ברור לי שזה גם עניין הרבה של העדפה אישית - אבל למרות זאת, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by DXter,

אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by pom23,

שלום לכולם וחג שמח. אני מחפשמצלמה דיגיטאלית טובה, עם וידאו סביר ובמחיר של 1000-1500 ש"ח. חשבתי על סוני DCSC60, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by canonball,

מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה שאני יכול לחבר לפאלם. מכיוון שאני לא מבין בדברים האלה אני גם לא יודע מה התקציב שאני צריך לאחת טובה אז פשוט תביאו כאלה שלא עולות יקר מדי

• 0 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.