עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by IAF.ofek,

אחרי שצ'אבי הסביר פה בפורום על עדשות מאקרו DIY שלו הסתקרנתי וחשבתי לנסות,חיפשתי בבית משהו דומה ,ומצאתי סוג של עדשה מגדילה,שאולי מוכרת לחלק מכם משעורי מדעים ביסודי בהתבוננות באובייקטים קטנים: http://img162.imageshack.us/img162/9010/img1596es2jd.jpg ניסיתי אותה על ה-A520 שלי,הצמדתי אותה לעדשה,היא בערך באותו קוטר (העדשה טיפה יותר גדולה),אין מגע בינהם והעדשה לא יכולה להשרט כפי שחשבתי,יצאתי לחצר לנסות אותה,יוצא עומק שדה מצויין,מה שבנתיים אני מנסה לעשות זה להסיר את החלק השקוף ,שקצת יוצר צל (גרם לי להוריד את מהירות התריס) ומפריע בצילום. תוצאה - ISO 100 1/50 f/2.6 http://img506.imageshack.us/img506/1885/img1594es3og.jpg

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  2. כבר הרבה זמן מתלבט, פשוט לא יודע מה לבחור מבין ההצע הענק. הדרישות שלי: רזולוציה: לפחות 5 מ"פ זום: לפחות X4 (רצוי עם עדשה רחבה 28 מ"מ, אבל לא חובה), עדיפות לזום קטלני של X10 איכות תמונה: חשוב לי מאוד צבעים אמיתיים, חדות ומעט רעש גודל: שתכנס לכיס (אני מבין שבדרישות שלי אין ממש קומפקטיות קטנטנות אבל לא רוצה להסתובב עם "לבנה"). משקל 230 גרם (כולל בטריה) מקסימום. וידאו: רצוי לא Quicktime, שיהיה אפשר לעשות ZOOM תןך כדי הקלטה, לפחות 640 על 480. רצוי עם רמקול מובנה פוקוס: מקרו קטן, אוטו-פוקוס טוב ומהיר, מייצב תמונה כרטיס זיכרון: SD כמו כן מאוד רצוי מהירות צמצם מינימלית של 1/1000 ומקסימלית כמה שיותר (10 שניות נגיד), וגם ISO גבוה יבוא טוב. בקיצור בטח הבנתם שאני רוצה את …

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מצלמה שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת אז מי שמכיר שימליץ אם לפי דעתכם יש משהו יותר טוב אשמח להצעות S200 Nikon 7MP NikonCoolPix S550 OLYMPUS דקה X835 OLYMPUS דקה X855 והנה תשובות ל"שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית" * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם ב…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  4. Started by CobraBoy,

שלום אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח מחירים שבין 500 עד 800 הדרישות הם: צילום תמונות בחושך באיכות בנונית עד גבוה צילום וידאו עם קול גודל המצלמה לא משנה גודל הזיכרון אם אפשר שהייה גדול הנה הדגמים ואם ישנם עוד דגמים שאולי פיספתי ואתם מכירים שהם הרבה יותר טובים מאלו שהצגתי כאן תוכלו להגיד לי . PowerShot A550וCanonו DSCS650וSonyו Coolpix L10וNikonו תודה לכולם על העזרה !

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by danikgl1980,

שלום לכולם, האם אתם מכירים את הדגם הנ"ל, הבנתי שהוא חדש, אני ראיתי אותו היום בחנות, רציתי לשאול, אם משהו קנה אותו, איך הוא??

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by Ronen Mars,

הנה החתולה שלי: היום ראיתי בעיר TT איזה עצבנית !!! ענן יפיוף שצילמתי: עלה מהטיול השנתי: פרח בדרך לביה"ס: לטרון ליד ירושליים: חתול דרוס: סתם משחקייה: ואחת התמונות הכי יפות שלי(צילמתי אותה אתמול!) הענן בצורת דרקון עם תביטו טוב תראו העתק מדויק של ראש דרקון בענן !

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  7. מה דעתכם על הגלריה החדשה שלי??? http://planet.nana.co.il/shahar_ga

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by pom23,

שלום לכולם וחג שמח. אני מחפשמצלמה דיגיטאלית טובה, עם וידאו סביר ובמחיר של 1000-1500 ש"ח. חשבתי על סוני DCSC60, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by gshhar,

חשבתי על ה-SONY DSC-V3. מה אתם אומרים יש עוד המלצות ובכלל הייתי רוצה שסבירו לי משהו,למה לפעמים אני רואה מצלמה עם למשל 3 מגה פיקסל שעולה יותר ממצלמה עם 5 מגה פיקסל. אה ועם אפשר הסבר על מצלמות דיגיטליות (איזה אתר שמסביר טוב איך לקנות ומה חשוב - אם אפשר אז בעברית).

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by Guns AND Moses,

יש לי היום olymus c-5050 שהיא מצלמה מעולה אני חייב לציין!! אבל בגלל שהתחלתי להתלהב מקטע של צילום חשבתי לשדרג למשהו בכיוון של DSLR....אבל אני לא בטוח אם השיפור יהיה שווה תהשקעה חשבתי על הcanon eos 300D או הcanon eos 350D- שההבדל בינהם נראה לי בעיקר במחיר....הכל מקרה אני רוצה לדעת בעיקר אם יש טעם לשדרג ואם כן איזה דגמים מומלצים במחירים של עד 900$ בארה"ב...

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by ben007,

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by Green,

היי בשעה טובה קיבלתי את הS9000 לפני יומיים מצלמה מרשימה מאוד אבל כן היא קצת כבדה והחוסר במייצב מאוד מורגש חוץ מזה הכל בסדר כמה שאלות: 1)האם באמת כדאי לצלם על האיכות הכי טובה (9M באיכות הגבוהה) או שמספיק גם פחות? פשוט על כרטיס של גיגה נכנס רק בערך 200+ תמונות (חשוב לציין שאני לא מדפיס את התמונות) 2)המצלמה לא באה עם חוברת בעברית ורציתי לדעת איפה אני מוצא הוראות בעברית כי ריבוי הפונקציות מתחיל לבלבל אותי 3)מה השיטות הכי טובות למנוע רעידות בתמונה ועל איזה הגדרות? 4)אני מחפש חצובת שולחן (קטנה) איכותית וחזקה. על איזה חברות אתם ממליצים או דגם ספציפי? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by hezi508,

שלום לכולם קיבלתי היום מצלמת סוני אלפא 350 מארה"ב אני מחפש מדריך למשתמש בעברית. תודה חזי

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by alergic,

מצלמה דיגיטלית איכותית דרישות: צילום תת-מימי עם איכות טובה חדות גבוהה לצילום מיקוד לתמונה-אם זה זז להתמקד בתמונה שלא יהיו עוותים

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by R0tem1,

קודם כל יש לי שאלה: איך אני מוריד משקל של תמונה מבלי לשמור אותה בצייר? ? זה מוריד את האיכות בכמות מורגשת ואיך אני עושה שיראו את התמונות ממוזערות ובלחיצה הן יופיעו בגודל מלא?? רוח רפאים תמונה ישנה רק ערכתי

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  17. האם אני יכול להשתמש במצלמה דיגיטלית כדי לעשות שיחות וידאו באינטרנט????

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  18. צילמתי עם הפלא החדש מה אומרים? לא לשכוח שזה עם מצלמה של פלא ולא משהו מקצועי

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by fungiman,

אני ממשיך ללמוד את היכולות של הפנסוניק הקטנה. למרות שקניתי אותה בראש ובראשונה לצילומי וידאו, אני גם מגלה שיכולות הסטילס שלה לא מבוטלות. חשוב לשמור את המצלמה ב-ISO נמוך ככל הניתן (עדיף 80) ולהמנע אם ניתן מטלה-פוטו קיצוני (שבו יש ירידה מורגשת באיכות) ובסך הכל התוצאות סבירות ביותר. שמתי לב שבצילומי חוץ בברירת מחדל המצלמה נוטה ל-WB מעט קריר ועם מעט סטיה לכיוון הירוק. בנוסף חיזוק עדין של ריווי הצבע מוסיף המון. אבל זה לא משהו בלתי נסבל ובוודאי לא משהו שלא ניתן לתיקון. תכונה חשובה של המצלמה שאני לומד היא האפשרות לצלם במצבי 3:2 ו-16:9. הפנסוניק לא סתם חותכת את התמונה המקורית, אלא בזכות עיצוב החיישן שלה באמת נוסף מעט רוחב לתמונות במצבים כאלו. מצב ה-16:9 ביחד עם העדשה הרחבה של ה…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  20. Started by hakoki,

מה מומלץ בטווח מחירים זה? בעיקר צילום יום יהיו גם צילומיי לילה ,לצורך טיול כפי שכבר ציינתי בעבר רק העליתי את הסכום קניה. מעדיף לקנות מבאג אם תוכלו לתת לי המלצה מהאתר שלהם, תודה. http://www.bug.co.il/ כרגע דיי נעלו על ה a1000is אבל אשמח לשמוע עוד המלצות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6822&perur=2&t=34&c=484 אהה וחשוב לי שתהיה לה יכולת וידאו טובה!

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  21. שלום, בעיקרון התוכנית בסוף היא לקנות את ה D40 עם עדשה שכרגע לא ברור מה היא, העניין שכרגע המצלמה הזו היא הרבה מעבר לתקציב. ולכן השאלה אם יש מצלמה בטווח המחיר שלמעלה שתהיה כמו מצלמת התלמדות לקראת מצלמה מקצועית יותר. לפני כחצי שנה המלצתם בפורום בטוח הזה בעיקר על ה F30-31.. משהו השתנה בחצי השנה האחרונה?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  22. נניח צילמתי קטע סתם(אולי מצחיק) ואני רוצה להלביש על הפרצוף של הבנאדם איזה משהו כדי שלא יזהו אותו, יש תוכנה שמאפשרת את זה? וגם אם יש אפשרות כמו בתוכניות דייטים בטלוויזיה ששמים כל מיני כתוביות בקטעים מסוימים?

23. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז ככה אני הבעלים הגאה של המצלמה הנ"ל.עד כאן הכול טוב. אבל הבעיה שהמצלמה מגיעה עם ספר בעברית אומנם אך הוא לא מפרט כלום על המצלמה. אפילו לחבר שלי שיש לו את ה- Z1 יש יותר פירוט בספר שהוא קיבל באנגלית!! יש לציין שקניתי מהיבואן "דלתה פילם" ולא מיבואן פרללי שלחתי להם אי מייל אך הם מתעלמים!!! מה לעשות ? איך להשיג את הספר?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  24. אני מצטער אם אני לא השתמשתי במושג הנכון, אבל אני רוצה לדעת אילו מלצמות dslr (דגמים) משתמשות היום בהברגה האחידה שאולימפוס ומספר חברות נסוספות השיקו?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by someone,

מצורפות 3 תמונות, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים שהואהיא רואה בהם, מה לדעתו הטובה ביותר, ומה פשר ההבדל? (אין עריכה ממשית בפוטושופ) http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_0_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_1_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_2_original.jpg הגודל חשוב כאן לדעתי, לכן לא הקטנתי יותר ושמתי בעמוד

דיונים חדשים בפורומים