צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא: ראיתי כמה וכמה פעמים צלמים משתמשים בזה, אניל א בטוח אבל אני חושב שזה נועד לסינון השמש :-\ מישהו יכול להסביר לי על זה יותר? תודה, רומן.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הציעו לי באחת החנויות לקנות אותה ב1000 ש"ח שנראה לי כמחיר טוב האם היא מומלצת לדעתכם ? כמו כן חיפשתי את הCANON A60 וFUJI A210 ולא מצאתי בשום חנות בראשון. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור לצורך התרשמות ? בעקרון אני מחפש מצלמה בתקציב של 800 ש"ח והלכתי לפי המלצתכם.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני ממשיך ללמוד את היכולות של הפנסוניק הקטנה. למרות שקניתי אותה בראש ובראשונה לצילומי וידאו, אני גם מגלה שיכולות הסטילס שלה לא מבוטלות. חשוב לשמור את המצלמה ב-ISO נמוך ככל הניתן (עדיף 80) ולהמנע אם ניתן מטלה-פוטו קיצוני (שבו יש ירידה מורגשת באיכות) ובסך הכל התוצאות סבירות ביותר. שמתי לב שבצילומי חוץ בברירת מחדל המצלמה נוטה ל-WB מעט קריר ועם מעט סטיה לכיוון הירוק. בנוסף חיזוק עדין של ריווי הצבע מוסיף המון. אבל זה לא משהו בלתי נסבל ובוודאי לא משהו שלא ניתן לתיקון. תכונה חשובה של המצלמה שאני לומד היא האפשרות לצלם במצבי 3:2 ו-16:9. הפנסוניק לא סתם חותכת את התמונה המקורית, אלא בזכות עיצוב החיישן שלה באמת נוסף מעט רוחב לתמונות במצבים כאלו. מצב ה-16:9 ביחד עם העדשה הרחבה של ה…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
-
אני מנחש שאם פיתחתם תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלכם אתם מבינים מה אמורים להיות המחירים (שיראה טוב). אני לא ילך לחאפרים שמדפיסים על נייר לבן. לפי מה שאני זוכר, הסטנדרט היה 80 שקל למאה תמונות קרי 80 אג' לתמונה.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני עדין מחפש מצלמה (]ירסמתי כאן כמה נושאים ) וראיתי מצלמה של סוני (Sony DSCH10) שיש לה גם HD , אבל אני לא יודע מה האיכויות שלה . אני רוצה לדעת אם היא שווה ומה הביקורות עלייה , והאם היא עדיפה על האולימפוס SP 560-UZ ???
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז מחיפוש פה בפורום וברחבי הרשת צמצמתי את האפשרויות לשני דגמים: ה Panasonic TZ5 שממש מומלצת פה בפורום ובכלל. וה Canon SX110IS שלא ממש מצאתי התייחסות אליה בפורום וגם ברשת, כנראה בגלל שהיא די חדשה, אבל ממה שכן מצאתי נראה כאילו היא מתחרה ראויה. שניהם די דומים מבחינת המפרט והמחיר.. ולכן אני מבקש את עזרתכם בהכרעה תודה מראש וסופ"ש נעים לכולם.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
היי מעוניין במצלמה דיגיטלית קומפקטית שתהיה דקה בעלת זום X3 ומעלה עדשות "איכותיות" (שניידר,קארל זיץ,לייקה,סיגמה,לומיקס) כרטיס זיכרון סוללת ליטיום עינית אופטית כמובן שהתמונות יצאו באמת באיכות ובמיעוט רעש בתמונה. שמתי עין על Sony DSCW150 Sony DSCW120 Canon IXUS85/SD770/IXYD25 Kodak Easyshare M753 אשמח לדעת מה דעתכם בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה עדיפה , המחיר _1200 ש"ח של ה - F100) אינו בעייתי כל כך אני אמא שלני ילדים שובבים שרוצה ואוהבת לצלם אותם המון , אבל שניהם אינם אוהבים להצטלם, משמע אני זקוקה למצלמה עם זמן תגובה מהיא מאד. כיום יש ברשותי את ה - FUJI ד5500 , אבל היא ענקית וכבדה ומסורבלת מידי לטעמי , מה גם שזמן התגובה שלה איטי . אודה לתשובה מהירה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אין לי חוברת אין לי כלום אז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן מתלבט, פשוט לא יודע מה לבחור מבין ההצע הענק. הדרישות שלי: רזולוציה: לפחות 5 מ"פ זום: לפחות X4 (רצוי עם עדשה רחבה 28 מ"מ, אבל לא חובה), עדיפות לזום קטלני של X10 איכות תמונה: חשוב לי מאוד צבעים אמיתיים, חדות ומעט רעש גודל: שתכנס לכיס (אני מבין שבדרישות שלי אין ממש קומפקטיות קטנטנות אבל לא רוצה להסתובב עם "לבנה"). משקל 230 גרם (כולל בטריה) מקסימום. וידאו: רצוי לא Quicktime, שיהיה אפשר לעשות ZOOM תןך כדי הקלטה, לפחות 640 על 480. רצוי עם רמקול מובנה פוקוס: מקרו קטן, אוטו-פוקוס טוב ומהיר, מייצב תמונה כרטיס זיכרון: SD כמו כן מאוד רצוי מהירות צמצם מינימלית של 1/1000 ומקסימלית כמה שיותר (10 שניות נגיד), וגם ISO גבוה יבוא טוב. בקיצור בטח הבנתם שאני רוצה את …
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ראיתי באיזה מקום שמשהו המליץ בלילה לשנות הגדרות iso ואז הוא יתמוך ב3200iso אני לא כזה הבנתי אבל משהו שקשור להגדרות של המצלמה שתצלם טוב בלילה .אם יש למשהו מושג בהגדרות מומלצות ללילה אשמח לשמוע. ואם אפשר הסבר על התוכנה שבמצלמה is שלא הבנתי מה היא עושה ואיך משתמשים איתה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אחרי שנה... חזרתי מדרום אמריקה!! אני עכשיו בשלב הראשון של פיתוח אלבום תמונות ודיסקים של סלייד שואו והייתי רוצה לקבל תשובות למספר שאלות: 1. מישהו יודע איך עושים ROTATE לסרט? יש לי כמה סרטים שצילמתי עם המצלמה הפוכה או מאונכת... 2. המלצה לתוכנה טובה ליצירת דיסקים של סלייד שואו ל DVD. 3. איך נחשב הפיתוח הדיגיטלי בארץ? האם יש רמות פיתוח, ניירות צילום, והבדלים בין חנויות הצילום? מישהו מכיר חנות צילום מומלצת בראשון לציון? בינתיים זהו זה, בקרוב בוודאי יהיו עוד שאלות, תודה לכל מי שמשיב!
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אז ככה, התקציב של המצלמה הוא עד 2000 שקל (רף גבוה). אני טס לעבוד בעגלות בחו"ל , בתקווה גם לטייל קצת. עד היום הייתי רק עם מצלמות גדולות יחסית, וזה מה שאני מכיר בעיקר, והפעם בגלל שיש צורך שהמצלמה תהיה עלי כל הזמן, בכיס, אני מחפש קומפקטית. הנושאים של הצילום יהיו מאוד מגוונים, החל מהעבודה בתוך הקניון, בתוך הדירה, ברחובות, ועד נופים כאשר אני אטייל, אז אני הדבר הכי חשוב זה איכות תמונה מקסימלית ALL AROUND, חשוב גם בתנאי תאורה נמוכים. לא יהיה שימוש בשום אביזרים חיצוניים כמו חצובה או פלאש. בנוגע להדפסת תמונות, גם לא סביר שיהיו, מקסימום גודל רגיל. עוד דברים חשובים, מצב M מלא חובה, זום גדול חשוב, ואני לא נתקלתי בקומפקטית עם יכולת RAW, ככה שכנראה זה לא רלוונטי ממש. אני יןדע שזה מלא …
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הנה החתולה שלי: היום ראיתי בעיר TT איזה עצבנית !!! ענן יפיוף שצילמתי: עלה מהטיול השנתי: פרח בדרך לביה"ס: לטרון ליד ירושליים: חתול דרוס: סתם משחקייה: ואחת התמונות הכי יפות שלי(צילמתי אותה אתמול!) הענן בצורת דרקון עם תביטו טוב תראו העתק מדויק של ראש דרקון בענן !
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שם המצלמה הואFINEPIX5600 ואם יש הצעות יותר טובות (איני בררן)
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
נניח צילמתי קטע סתם(אולי מצחיק) ואני רוצה להלביש על הפרצוף של הבנאדם איזה משהו כדי שלא יזהו אותו, יש תוכנה שמאפשרת את זה? וגם אם יש אפשרות כמו בתוכניות דייטים בטלוויזיה ששמים כל מיני כתוביות בקטעים מסוימים?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
טוב, תמונה חביבה שצילמתי היום, אני לא סגור על השם שלה, אם למישהו יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע. בכללי אני יודע שטחנו גם את נושא השמיים כמו את המאקרו של הפרחים, אבל בכל זאת העליתי אותה בשביל לקבל ביקורת כללית ובשביל לקבל הצעות לשיפור / ייעול אם יש כאלה. צולם היום, עם הS9000 (: ] תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה אני הבעלים הגאה של המצלמה הנ"ל.עד כאן הכול טוב. אבל הבעיה שהמצלמה מגיעה עם ספר בעברית אומנם אך הוא לא מפרט כלום על המצלמה. אפילו לחבר שלי שיש לו את ה- Z1 יש יותר פירוט בספר שהוא קיבל באנגלית!! יש לציין שקניתי מהיבואן "דלתה פילם" ולא מיבואן פרללי שלחתי להם אי מייל אך הם מתעלמים!!! מה לעשות ? איך להשיג את הספר?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מצטער אם אני לא השתמשתי במושג הנכון, אבל אני רוצה לדעת אילו מלצמות dslr (דגמים) משתמשות היום בהברגה האחידה שאולימפוס ומספר חברות נסוספות השיקו?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אתם מכירים את הדגם הנ"ל, הבנתי שהוא חדש, אני ראיתי אותו היום בחנות, רציתי לשאול, אם משהו קנה אותו, איך הוא??
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ביקשו ממני המלצה למצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח כולל משלוח... (אם אפשר אז גם תתנו לינקים בבקשה...)
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה ותודה רבה לכל העוזרים P: הבעיה כזאת אני בוחר באפשרויות של המצלמה לצילום הכי טוב הכוונה איכות צילום הכי טובה (לא RAW) וגודל תמונה הכי גדול (ויש לי כרטיס 4GB) והוא אומר לי שכל תמונה תהיה בערך 7MB וגם אפשר לחשב הוא מאפשר לי לצלם בכרטיס ריק רק 520 ומשהו תמונות ז"א באמת 7MB +- לכל תמונה. אבל אחרי שאני מצלם ומעביר למחשב המחשב מראה שהתמונות יוצאות רק בין 3.5MB ל4MB מישהו יכול לעזור? תודה רבה וחג שמייח .
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-