צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.anandtech.com/digitalcameras/showdoc.aspx?i=2323 יש למישהו פה עוד לינקים לאתרים שמסבירים איך לצלם כל מני דברים..
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום עקב נסיעת הבת לדרום אמריקה . יש לי מטען סוללות בבית . האם המטען יוכל לעבוד גם בדרום אמריקה . שאלה שניה .. אחרי טעינת הבטריות והכנסה הבטריות למצלמה . אחרי מספר דקות .יש הודעה שהבטריה ריקה .האם הבעיה היא במצלמה. מקווה שזה הפורום הנכון תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הי, לפני השאלון, קצת הקדמה.. רוצה להבין קצת יותר בצילום, ללמוד וליישם.. הייתה ברשותי מצלמה ( לפני שנים רבות- Nikon fm10 אם אני זוכר נכון את הדגם ), ידנית וניסיתי קצת ללמוד, אפילו מאד נהנתי ולפעמים גם הצלחתי ,אבל מה ש"שבר" אותי היה הצורך לפתח כל הזמן את התמונות. עד שזה היה קורה, כבר שכחתי מה צילמתי, או מה רציתי לצלם... מניח שהיום הבעיה הזו כבר מאחורינו... עדיין לא מכיר את התחום הדיגיטלי, מחפש דמוי SLR, מצלמה חצי מקצועית, אם ניתן לקרוא לזה כך... חושש לקפוץ למים וללכת ישר על SLR אודה מראש לכך תגובה, כיוון, רעיון דגם או כל סוג של השגה... * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אפשר לחרוג אבל מעדיף שלא.. 2000-3000 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - ב…
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למצלמה דיגיטלית קומפקטית עדיפות למסך גדול שתיהנה במחיר של 1200 שקל וגם 1300 שקל התקבל ... המצלמה מיועדת לאחותי הקטנה (בת 15) ובעיקר לצילום בני אדם וכו'. אשמח לקבל תשובה עוד היום, עידו.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אתם מכירים את הדגם הנ"ל, הבנתי שהוא חדש, אני ראיתי אותו היום בחנות, רציתי לשאול, אם משהו קנה אותו, איך הוא??
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה ותודה רבה לכל העוזרים P: הבעיה כזאת אני בוחר באפשרויות של המצלמה לצילום הכי טוב הכוונה איכות צילום הכי טובה (לא RAW) וגודל תמונה הכי גדול (ויש לי כרטיס 4GB) והוא אומר לי שכל תמונה תהיה בערך 7MB וגם אפשר לחשב הוא מאפשר לי לצלם בכרטיס ריק רק 520 ומשהו תמונות ז"א באמת 7MB +- לכל תמונה. אבל אחרי שאני מצלם ומעביר למחשב המחשב מראה שהתמונות יוצאות רק בין 3.5MB ל4MB מישהו יכול לעזור? תודה רבה וחג שמייח .
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הייי אנשים אני לא יודע אם זה כזה קשור לפה אבל.... בכול מיקרה יש לי קולפיקס 4300 ואמרו לי שאפשר לחבר אותה כמצלמת אינטרנט אז אם מישו יודע איך בבקשה ועוד דבר מישו יודע אם יצא לה עידכון תוכנה חיפשתי אצל ניקון אבל לא מצאתי ואפשר גם להסביר קצת על הסיכונים שיש בעידכון תוכנה של המצלמה בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי באחד הטיולים שלי לאורך שובר הגלים בהרצליה עם ידידה (: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הנה החתולה שלי: היום ראיתי בעיר TT איזה עצבנית !!! ענן יפיוף שצילמתי: עלה מהטיול השנתי: פרח בדרך לביה"ס: לטרון ליד ירושליים: חתול דרוס: סתם משחקייה: ואחת התמונות הכי יפות שלי(צילמתי אותה אתמול!) הענן בצורת דרקון עם תביטו טוב תראו העתק מדויק של ראש דרקון בענן !
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני ממשיך ללמוד את היכולות של הפנסוניק הקטנה. למרות שקניתי אותה בראש ובראשונה לצילומי וידאו, אני גם מגלה שיכולות הסטילס שלה לא מבוטלות. חשוב לשמור את המצלמה ב-ISO נמוך ככל הניתן (עדיף 80) ולהמנע אם ניתן מטלה-פוטו קיצוני (שבו יש ירידה מורגשת באיכות) ובסך הכל התוצאות סבירות ביותר. שמתי לב שבצילומי חוץ בברירת מחדל המצלמה נוטה ל-WB מעט קריר ועם מעט סטיה לכיוון הירוק. בנוסף חיזוק עדין של ריווי הצבע מוסיף המון. אבל זה לא משהו בלתי נסבל ובוודאי לא משהו שלא ניתן לתיקון. תכונה חשובה של המצלמה שאני לומד היא האפשרות לצלם במצבי 3:2 ו-16:9. הפנסוניק לא סתם חותכת את התמונה המקורית, אלא בזכות עיצוב החיישן שלה באמת נוסף מעט רוחב לתמונות במצבים כאלו. מצב ה-16:9 ביחד עם העדשה הרחבה של ה…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מה מומלץ בטווח מחירים זה? בעיקר צילום יום יהיו גם צילומיי לילה ,לצורך טיול כפי שכבר ציינתי בעבר רק העליתי את הסכום קניה. מעדיף לקנות מבאג אם תוכלו לתת לי המלצה מהאתר שלהם, תודה. http://www.bug.co.il/ כרגע דיי נעלו על ה a1000is אבל אשמח לשמוע עוד המלצות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6822&perur=2&t=34&c=484 אהה וחשוב לי שתהיה לה יכולת וידאו טובה!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
היום החליק לי התיק ובו המצלמה מהיד מגובה די נמוך, המצלמה הייתה בתוך שתי שכבות של חומר מרופד בכל זאת הזכוכית שמגינה על העינית נסדקה. משום מה בכלל לא שמים לב לזה כשמצלמים כנראה בגלל שהעין מתמקדת מעבר אבל אני בכל זאת רוצה להחליף אותה. קיימת סכנה בלשלוח אותה לתיקון? אם לא אז מה המקום הטוב ביותר?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
HDR עם עצמים נעים..... ושתיים של מרקמים.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אין לי חוברת אין לי כלום אז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מצאתי בבית איזו מצלמה ישנה של Kodak ורציתי לדעת אם היא שווה משהו או שזה סתם משהו שלא שווה כלום. Kodak 400 EKTRALITE. יוצרה בגרמניה. כתוב REOMAR 24mm אני מניח שזה היצרן של העדשה אולי.. וזה המידע שהצלחתי למצוא.. Ektralite 400 (1981) Built-in flash. The camera has a built-in cover that turns into a handle. Made in Germany המצלמה במצב מצוין, לא יודע אם בכלל נעשה בה שימוש אי פעם, ונראית כאילו הרגע הוציאו מהקופסא. אז אשמח לדעת אם יש בשביל מה לשמור אותה או שאפשר פשוט להשליך לפח. חג שמח, עודד.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מעוניין במצלמה מסוג טוב ... בריזולוציה טובה תנאי תשלום טובים ואחריות לשנה לפחות חנויות מהארץ או אתרים מארץ
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קיבלתי את הS9000 לפני יומיים מצלמה מרשימה מאוד אבל כן היא קצת כבדה והחוסר במייצב מאוד מורגש חוץ מזה הכל בסדר כמה שאלות: 1)האם באמת כדאי לצלם על האיכות הכי טובה (9M באיכות הגבוהה) או שמספיק גם פחות? פשוט על כרטיס של גיגה נכנס רק בערך 200+ תמונות (חשוב לציין שאני לא מדפיס את התמונות) 2)המצלמה לא באה עם חוברת בעברית ורציתי לדעת איפה אני מוצא הוראות בעברית כי ריבוי הפונקציות מתחיל לבלבל אותי 3)מה השיטות הכי טובות למנוע רעידות בתמונה ועל איזה הגדרות? 4)אני מחפש חצובת שולחן (קטנה) איכותית וחזקה. על איזה חברות אתם ממליצים או דגם ספציפי? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות דרך חבר מחו"ל להביא אחת חדשה (זה חד פעמי כי זה לא המחיר שלה) ב-1500 ש"ח. האם כדאי לי ? ראיתי שאמרו פה שהעיצוב של הכפתורים לא משהו אבל אני ראיתי אותה ושיחקתי איתה פה ושם וזה לא מפריע לי אז השאלה היא איך היא מבחינת איכות של מצלמה ?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שבוע מהיום אני בנפאל , שם תכננתי לקנות את ה- S1, אחרי שהרבה אנשים הציעו לי מהסיבות שהסוללות הם סוללות רגילות, כרטיס הזיכרון של המצלמה זול, איכות צילום לא רעה, זום מעולה וכו'. דבר שלא הצלחתי לברר זה אם יש אפשרות של פיקוס ידני ולא אוטמטי במצלמה הזו. מישהו יודע? דרך אגב, יש פה מישהו שלא ממליץ לי לקנות אותה?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
באמת שאני לא ממש יודע כמה להוציא על מצלמה טובה אבל אני משער לפי כמה מצלמות שראיתי שזה מחיר סביר. המצלמה תשמש אותי לצילומים רגילים בבית ובחוץ. אני רוצה שיהיה לה נתונים שאני אוכל לצלם ב"אוטומטי" בצורה טובה, אבל גם בהמשך שאני אוכל להתעסק ידנית עם הפונקציות שלה ולצלם בצורה יותר מקצועית. יש הצעות? תודה מראש. עריכה: איך המצלמה הזאתי? >> http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469625
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מחפשמצלמה דיגיטאלית טובה, עם וידאו סביר ובמחיר של 1000-1500 ש"ח. חשבתי על סוני DCSC60, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה שאני יכול לחבר לפאלם. מכיוון שאני לא מבין בדברים האלה אני גם לא יודע מה התקציב שאני צריך לאחת טובה אז פשוט תביאו כאלה שלא עולות יקר מדי
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איך אלה? http://img289.imageshack.us/img289/2047/wsdfsdfsdfsdf6rr.jpg אם לא רואים אז אנלא יודע איך עושים שיראו... אשמח להסברים
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אבא שלי הזמין אותו מאיזה מבצע של מפעל הפייס. אני לא מבין גדול במצלמות, אז אין לי מושג כמה טוב הוא.... מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-