צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה אתם יכולים להגיד לי על המצלמה שלי? CASIO Exilim 3.2Mp X3 OP Zoom, SD Card (כרגע 128) LITHIUM ION BATTERY
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת איך משיגים את האפקט של בנאדם שקוף בסרטון? הרי אם אני סתם ילביש אותו מכף רגל ועד ראש בצבע ירוק אז הוא אכן יעלם מהמסך אבל לא יראו שום דבר מאחוריו... איך עושים שהרקע והסביבה עדיין תראה מאוחרי השחקן? כי אם הוא זז אז שלא יסתיר שום דבר... חשוב לציין שאני רחוק מלהיות מקצוען בתחום הצילום אז אם אפשר, במילים פשוטות תודה מראש לעוזרים עריכה: משהו בסגנון הזה:
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שה F31 ו R6 מאוד מומלצות - רק לך תמצא אותם... במלאי הקיים בארץ מה המצלמה הכי מומלצת לשימוש יומיומי והתוצאות הטובות ביותר? רוצה משהו קומפקטי לא dSLR. תודה
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית למשפחה לצילום תמונות באירועים משפחתיים וטיולים וכדומה ולכן אין לי צורך במאקרו או זום אופטי גדול. חשוב לי מאוד שהזמן תגובה של המצלמה יהיה טוב ולא יהיה דילאי בין התמונה שעל המסך כשאני מצלם לתמונה שיוצאת בסוף וגם הזמן בין תמונה לתמונה. גם חשוב שיהיה וידאו עם סאונד ומסך 2.5"! בינתיים האופציה הכי טובה שראיתי היא זאת: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11397718 התקציב כאמור הוא 1200 ש"ח אבל אם אפשר להוציא פחות אני אשמח, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. עדשת זום רחבה 18-200 או 18-135 2. עדשת מאקרו 1:1 כוללות מייצב תמונה ומנוע אוטו פוקס לא משנה איזה חברה אפשרות גם מיד שניה או מחו"ל תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,כשהייתי בצפון בגליל המערבי צילמתי תמונה שלפי דעתי נחמדה(הייתי שם אצל קרובים בביקור,מקום מדהים),והייתי רוצה לדעת מה דעתכם. כמובן שאני לא יודע לערוך,אם הייתי יודע הייתי עורך אותה. רק רציתי לשאול,אני רואה פה אנשים שכותבים את הכתב הזה בתמונה שהם צילמו,כאילו את הניק שלהם איך הם בדיוק עושים את זה?(יש לי PhotoshopCS9) בקיצור,לתמונה. נ.ב התמונה צולמה הישר מתוך המרפסת של הבית. *צולם עם W800i. התמונה יותר מדי גדולה,רציתי לשאול איך אפשר להקטין בעזרת פוטושופ?ובכלל נגיד לעשות מסגרת. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, אני תוהה מתי צריך ומתי לא להשתמש בפונקציה הזאתי.אשמח לשמוע מכם! בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המצלמה שלי לא עובד כשאני בא לצלם מהשו !! זה כותם לי שYOUR DRIVERS IS NOT מהשו כזה ועוד.. אני מתקין את ה DRIVERS וזה כותב לי עדיין שזה לא מוצא את הDRIVERS הבעיה היא שאני מתקיןןןןן אותם וזה לא מוצא :pissed: עזרו לי !!!! בקקשה ???
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בקרוב אהיה נוכח בטקס סיום קורס טיס ואני רוצה לצלם את המטס , יש לי PANTEX ZX-50 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג תוצאות טובות יותר בצילום בתנאים שישררו עם מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ-1500+ ש"ח ואם כן מה מומלץ בהתאם לתנאי הצילום (צילום עצמים מהירים ורחוקים אני מניח)
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תראו תמונה שצילמתי עם המצלמה הזאת (התמונה עם הזום הגדול יותר), הרעשים נורא מפריעים ללא כל ספק. פרטי הצילום הם כדלקמן ISO 100 f/4.9 exposure time 1 sec לעומת זאת אני מציג תמונה שצילמתי עם המצלמה הקודמת שלי samsung digimax v700 פרטי התמונה הנ"ל הם כדלהלן ISO 100 f/5.1 exposure time 2.5 הרעשים הרבה פחות מורגשים למרות שמדובר באותה רמת ISO. הבעיה היא שגם מהירות הצילום בלומיקס מוגבלת לשניה אחת. דעותיכם בבקשה! וסתם כדי שיהיה מעניין אני מעלה גם עוד תמונה שצילמתי עם הסמסונג (התמונה עם הבניין) כאן מדובר בISO 100 f/2.8 exposure time 1/2 sec אני מאמין שאתם מבינים מה הבעיה שלי.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי אני מעבירה למכשיר תמ' בד"כ היו לי כרטיסים עד 2 ג'יגה עכשיו רכשתי כרטיסים של 4 ג'יגה והמכשיר לא מצליח למשוך את התמ' הת' ירדו למח' דרך קורא כרטיסים חיצוני (דרך הפאנל המובנה לא הצליח לי)הפאנל המובנה תקין הצלחתי להוריד דרכו כרטיסים בנפחים קטנים עד 2 ג'יגה שאלתי האם המכשיר לא תומך בכרטיסים מעל 2 ג'יגה? ואם כן מה ניתן לעשות? האם קיים עדכון תוכנה? אם כן אז היכן וכיצד אני מבצעת אותו אני ממש ממש זקוקה לעזרתכם מודה מאוד מראש לטורחים להשיב
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
צולם עוד בחופש הגדול , מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני טס מחר לחו"ל ואני מעוניין לקנות משם או מהדיוטי פרי מצלמה איכותית בתקציב של עד 500$. אני מחפש מצלמה קומפקטית או SLR תלוי לאיזה משניים יש איכות תמונה עדיפה במסגרת התקציב שלי. השימושים העיקריים: - -מצלמת point&shoot לטיולים/אירועים עם צילומי נוף ואתרים, בלי יותר מידי משחקים עם ההגדרות. - בעיקר חשובה לי איכות התמונה, כל שאר הפיצ'רים פחות קריטיים לגבי. - זום אופטי גדול של לפחות X6. - חובה עדשות איכותיות, כמו LEICA או קארל זייס ולא "ג'נריות" של החברה. - נחמד אם המצלמה תהיה מסוגלת לצלם וידאו באיכות טובה, אם כי לא חובה. לאחר סקר שוק קצר אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה: Fuji finepix-s8100fd או Nikon coolpix-p80 או DMCFZ18 Panasonic איזו מבין השלוש היא הע…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לא מצאתי שום ביקורות קונקרטיות, לא מוכרים כל כך את הסוללות שלה. יש משהו לא בסדר במצלמה הזו שאני לא רואה?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום , בגלל שה- 75 היא "שיפור " של הדגם 70 אינינו יודע האם זה בא גם מבחינת איכות התמנהו של המצלמה. לי לא משנה העובדה שזאת- 3 מגה פיקסל או 4... 3 גם יספק אותי. אבל האם ה- A80 נותנת גם איכות תמונה טובה יותר או רק מגה פיקסל נוסף? ההפרש מחירים ביניהם מאד קטן 150 ש"ח במקום שבוא אני אקנה. אז (עוד פעם לא חושב לי ה-4 מגה פיקסל). איזה מצלמה בעלת איכות תמונה טובה יותר ? תודה לעזורים....
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני בקרוב מתחיל טיול בדרום אמריקה ומתכנן לצלול בגלפגוס בעומק של כ-60 מטר. חבר שלי שהיה שם הצליח לצלם עם האייפון בעומק כזה עם מגן נגד מים אני רוצה ללכת קצת יותר רחוק מזה ולקנות מצלמה טובה שתשמש אותי גם לטיול וגם תוכל לצלם בעומק כזה קטעי וידאו ותמונות יפות. שמעתי על המון מצלמות וקראתי הרבה ביקורות אבל הבעיה שרשום שהן טובות עד ל-12 מטר עומק. מה אמורה להיות הבעיה אחרי עומק של 12 מטר? המצלמה תפסיק לעבוד? למה אייפון מסוגל ומצלמה לא? אני אשמח לעזרתכם והמלצותיכם. תודה!
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
hay guys אני טירון בכל מה שקשור לצילום אבל ברור לי שעבור הדפסות יש צורך במצלמה דיגיטלית יעודית אבל מה קורה , אם כול מה שאני רוצה זה לצפות בתמונות stills על גבי מסך 19 אינץ ברזולוציה של 1024 * 768 האם לשם כך ניתן להיסתפק ביכולת צילום ה stills של מצלמות mini-dv סטנדרטיות 800000 pixels sony , panasonic ,canon או שחייבים מצלמות mini-dv יקרות שמסוגלות לצלם באבחנה של 1-2 mega pixels היתרונות המובנים של מצלמות וידיאו חדשות הם zoom *10 (sony) , ( *24 panasonic ) מייצב תמונה איכותי יכולת איכותית של צילום לילה קיבולת לא מוגבלת למעשה מפני שניתן להקליט על קסטת mini-dv זולה webcam איכותי האם השיקולים שלי בהעדפת מצלמת וידאו על פני מצלמת stills נכונים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך את עצתכם בהחלטה בין S7000 לS9500. בינתיים הנה ההבדלים שמצאתי בביקורות: S9500 S7000 1. חיישן "דור רביעי" '1.7\1 "דור חמישי" '1.6\1 (שניהם כמובן Super CCD) 2. 9MP 6.3MP 3. זום אופטי 6X - 35-210 זום אופטי 10X - 28-300 4. זום אוטומטי (כפתורים)+טבעת אלקטרונית | זום ידני בלבד 5. אין מייצב תמונה כנראה שיש מייצב 6. עדשת Super EBC Fujinon עדשת Fujinon 7. הרבה צלמים וחנויות אומרים של S7000 יש עדשה איכותית יותר מה9500! האם יש …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיפה , המחיר _1200 ש"ח של ה - F100) אינו בעייתי כל כך אני אמא שלני ילדים שובבים שרוצה ואוהבת לצלם אותם המון , אבל שניהם אינם אוהבים להצטלם, משמע אני זקוקה למצלמה עם זמן תגובה מהיא מאד. כיום יש ברשותי את ה - FUJI ד5500 , אבל היא ענקית וכבדה ומסורבלת מידי לטעמי , מה גם שזמן התגובה שלה איטי . אודה לתשובה מהירה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מבנה : גוף קומפקטי, אולם לא דקיק מדי. איכות בניה סבירה, כיסוי סוללה נראה לא איכותי במיוחד ומעט רופף. יחסית לקטגוריה איכות האחיזה סבירה ומאפשרת צילום (באורך מוקד קצר) גם ב-1/30 בלי יותר מדי רעד. ארגונומיקה, כפתורים ותפריטים : חוגת מצבים נוחה שמאפשרת גישה למספר מצבי צילום מתוכנתים מועילים למדי. ניתן לבחור מראש שני מצבי סצינות. תפריט הצילום מחולק בין כפתור ה-F לכפתור ה-menu ומאפשר גישה מהירה יחסית לבקרות החשובות - ISO, איזון לבן, תיקון חשיפה. כפתור החשיפה (צילום) ובקרת הזום במיקום נוח ואינטואיטיבי, נדרש מעט לחץ לעבור ממצב חצי-לחיצה ללחיצה מלאה, תכונה חיובית בהחלט. מצב replay בסיסי ונוח. מצבי צילום : מצב אוטומטי לחלוטין יעיל. בהערכה גסה הוא קולע ביותר משני שליש בתנאי תאורה נו…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי ניקון קולפיקס 5200 שנרכשה לפני לא הרבה זמן... לא יצא לי לצלם איתה יותר מידי אבל כמעט כל התמונות שאני מצלם יוצאות ממש מטושטשות! אני לא מבין למה...ניסיתי לשנות כל מיני מצבים אבל זה לא משפר בהרבה את האיכות.... מישהו יכול לעזור... ???
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-