עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Avivo,

canon a620 או sony dsc-p200 אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה... לפני קניה אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה יותר עדיף! חשוב לי זמן תגובה, וצילום בתנאי תאורה קשים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by hakoki,

כמו שנאמר panasonic lumix dmc-lz2 לצערי עברו הקטנה(מבאס),ועברו עריכה קלה בפוטושופ. החתול נמצא בתוך כד.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by Chevy,

בעקבות ה-תות, למה לא תותים

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by t d,

שלום לפני כמה שעות רכשתי באינטרנט את המצלמה: canon powershot a80 בנתונים כתוב שהיא צריכה 4 סוללות של AA , לא הזמנתי אותה עם בטריות משום שאמרו לי שכדאי לי להשקיע קצת בסוללות ולקנות לפלות 2300 עם מטען מיוחד... מישהו יכול להסביר לי מזה אומר? מזה מיוחד? אפה אני מוצא כאלו ומה עלותן? תודה מראש! t d

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by Snufkin,

שבוע הבא חבר שלי ואני טסים לנפאל שם הוא רוצה לקנות מלצה. איזה מצלמה אני יכול להמליץ לו לקנות? הוא מעוניין במצלמה דיגיטלים פשוטה שלא תצרוך ידע מוקדם או מיומנות בצילום. הסכום שהוא מעוניין להשקיע זה עד 1000 ש"ח. מה כדאי לו לקחת.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by ArielBiMBa,

אני פותח את הת'רד הזה כי הקודם עסק בנושא אחר של אחריות בינלאומית. אז ככה,אחרי שאבדה המצלמה הקודמת שלנו הגיע הזמן לקנות חדשה. אבא שלי נוסע שבוע הבא לאמריקה אז במקרה שהוא יקנה שם התקציב שלנו הוא 330$(לא לחרוג בבקשה) במקרה ונחליט לקנות בארץ אז התקציב הוא 1400 ש"ח(גם פה לא לחרוג בבקשה) אבקש המצלמה לדגם אחד בתקציב בחו"ל ודגם אחד בתקציב בארץ דרישות: המצלמה תשמש לטיולים של המשפחה ולכל מה שעושים עם מצלמה משפחתית רצוי שיהיה בה זום גדול,לפחות 10 עם זאת,שלא תהיה כבדה מדי ואני חושב שמשהט כמו הS5(משקל של 550 גרם) זה די הגבול העליון,לכן אין אפשרות למשהו כמו S6500 לא מעוניין לקנות יד שנייה מסך 2.5" זה די הסטנדרט נראה לי כרגע כל הצילומים יהיו די בצורת P&S ככה שחשוב שהמצלמה…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by tgl,

הי, לפני השאלון, קצת הקדמה.. רוצה להבין קצת יותר בצילום, ללמוד וליישם.. הייתה ברשותי מצלמה ( לפני שנים רבות- Nikon fm10 אם אני זוכר נכון את הדגם ), ידנית וניסיתי קצת ללמוד, אפילו מאד נהנתי ולפעמים גם הצלחתי ,אבל מה ש"שבר" אותי היה הצורך לפתח כל הזמן את התמונות. עד שזה היה קורה, כבר שכחתי מה צילמתי, או מה רציתי לצלם... מניח שהיום הבעיה הזו כבר מאחורינו... עדיין לא מכיר את התחום הדיגיטלי, מחפש דמוי SLR, מצלמה חצי מקצועית, אם ניתן לקרוא לזה כך... חושש לקפוץ למים וללכת ישר על SLR אודה מראש לכך תגובה, כיוון, רעיון דגם או כל סוג של השגה... * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אפשר לחרוג אבל מעדיף שלא.. 2000-3000 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - ב…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by sagi5,

http://www.flickr.com/photos/26831876@N00/ אז מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by natan805,

ראיתי באיזה מקום שמשהו המליץ בלילה לשנות הגדרות iso ואז הוא יתמוך ב3200iso אני לא כזה הבנתי אבל משהו שקשור להגדרות של המצלמה שתצלם טוב בלילה .אם יש למשהו מושג בהגדרות מומלצות ללילה אשמח לשמוע. ואם אפשר הסבר על התוכנה שבמצלמה is שלא הבנתי מה היא עושה ואיך משתמשים איתה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by shuy,

לאחר עריכה מחודשת אחרי הביקורות. (הנושא המצולם הוא דיסק קשיח). שימו לב, לא התכוונתי להציג אבסטרקט בתמונה הזו, אם כן הקורפ היה יותר הדוק. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by PsyGhost,

אהלן, אני מחפש מצלמה קומפקטית זולה שתשמש בתור מצלמה משנית. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 700 שקלים. יש ברשותי כבר סוללות AA. כרגע יש ברשותי כרטיס אחד, יהיה נחמד אם אוכל להשתמש בו אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה? תמונות משפחה וחברים, כנראה שחלקן יהיו בתנאים חשוכים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא. זה לא קריטי מדי לאבד צבעים לטובת הפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. האם יש בכלל קומפקטיות שיכולות לתפעל פלאש חיצוני? האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? זה יהיה נחמד אם החיישן יוכל להתמודד עם אור חלש, אבל זה לא הכרחי האם אתה משתמש כיום במ…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by KoM,

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by Cryptonite,

שלום,אני מתכנן לקנות מצלמה עם 5 מגה פיקסל ומעלה,שתהייה קלה לפעולות, נוחה ובעלת תמונות איכותיות הוידאו לא חשוב בכלל,רק התמונות זה מה שחשוב באמת תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  14. היי, ובכן הגיע הזמן לקניית דיגיטלית חדשה. בשבוע האחרון קראתי לא מעט ביקורות על מצלמות, כמו כן חיפשתי לא מעט בפורום אך עקב דעות חלוקות אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי נע מ1100 ל1800 ש"ח, תלוי בסוג המצלמה שאבחר. השימושים העיקריים שלי הם טיולים, משפחה וכו', אך אני גם אוהב לצלם בתור תחביב: נופים, מאקרו, שקיעות... המצלמה שיש לי כרגע היא HP M407, והיא אינה מספיקה לשימושים שלי. ההתלבטות העיקרית שלי האם לקנות מצלמה קומפקטית, Canon A620, או מצלמה גדולה יותר, זום גדול (למרות שאני בספק אם אשתמש בזום המקסימלי לעיתים קרובות), אך בעיקר איכות טובה יותר. השאלה שלי היא האם יש שוני גדול בין האיכות של הצילום במצלמה בסגנון הA620 לבין מצלמה בסגנון הS2? האם הA620 תספיק לי לצילום נופים, …

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by benor,

אליפות קנדו שלו שנערכה היום בוינגייט. ביקורת עצמית: חשיפה גרועה, מיקום גרוע, חוסר חדות. קצת על קנדו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%95

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by eliav-peretz,

שלום, קיבלתי מצלמה Canon A610 ואני צלם מתחיל. צילמתי שתי תמונות תגידו לי אם הם טובות ואם יש עצות לשיפור.. אם כן איך? http://img510.imageshack.us/img510/1298/img00561wg.jpg http://img506.imageshack.us/img506/9540/img00789mz.jpg

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by IAF.ofek,

אחרי שצ'אבי הסביר פה בפורום על עדשות מאקרו DIY שלו הסתקרנתי וחשבתי לנסות,חיפשתי בבית משהו דומה ,ומצאתי סוג של עדשה מגדילה,שאולי מוכרת לחלק מכם משעורי מדעים ביסודי בהתבוננות באובייקטים קטנים: http://img162.imageshack.us/img162/9010/img1596es2jd.jpg ניסיתי אותה על ה-A520 שלי,הצמדתי אותה לעדשה,היא בערך באותו קוטר (העדשה טיפה יותר גדולה),אין מגע בינהם והעדשה לא יכולה להשרט כפי שחשבתי,יצאתי לחצר לנסות אותה,יוצא עומק שדה מצויין,מה שבנתיים אני מנסה לעשות זה להסיר את החלק השקוף ,שקצת יוצר צל (גרם לי להוריד את מהירות התריס) ומפריע בצילום. תוצאה - ISO 100 1/50 f/2.6 http://img506.imageshack.us/img506/1885/img1594es3og.jpg

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  19. כבר הרבה זמן מתלבט, פשוט לא יודע מה לבחור מבין ההצע הענק. הדרישות שלי: רזולוציה: לפחות 5 מ"פ זום: לפחות X4 (רצוי עם עדשה רחבה 28 מ"מ, אבל לא חובה), עדיפות לזום קטלני של X10 איכות תמונה: חשוב לי מאוד צבעים אמיתיים, חדות ומעט רעש גודל: שתכנס לכיס (אני מבין שבדרישות שלי אין ממש קומפקטיות קטנטנות אבל לא רוצה להסתובב עם "לבנה"). משקל 230 גרם (כולל בטריה) מקסימום. וידאו: רצוי לא Quicktime, שיהיה אפשר לעשות ZOOM תןך כדי הקלטה, לפחות 640 על 480. רצוי עם רמקול מובנה פוקוס: מקרו קטן, אוטו-פוקוס טוב ומהיר, מייצב תמונה כרטיס זיכרון: SD כמו כן מאוד רצוי מהירות צמצם מינימלית של 1/1000 ומקסימלית כמה שיותר (10 שניות נגיד), וגם ISO גבוה יבוא טוב. בקיצור בטח הבנתם שאני רוצה את …

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by guyo,

גיא עולמי – אוצרות, תערוכות ואירועי צילום מפיק תערוכת צילום כמחווה לעיר ללא הפסקה, תל-אביב החוגגת 101 שנים בשיתוף עם פורטל תל-אביב TLVCT ו SWIFT מדפיסים פנטזיות קול קורא לצלמים להשתתפות בתערוכה: TLVCT תל-אביב של פעם, של היום, של הלילה, מזיעה בחום, רטובה בגשם, אנושית, מלאת עשן או במנוחה רגעית נדירה, בתנופה של בנייה, ברגעי חגיגה, בפקקי התנועה, בחוף הים, מצפון לדרום וחוצה איילון, בקיצור: תל-אביב 365 ימים בשנה סביב השעון בכל מובן של המילה מעוניינים להשתתף ? הפרטים המלאים באתר: www.tlvct.co.il מועד אחרון לשליחת עבודות: 25/02/2010 http://www.tlvct.co.il http://www.swift.co.il http://www.guy-olami.co.il [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by ALE-XtaZi,

דוד שלי מארה"ב שלח לי דרך סבא וסבתא שלי מצלמה דיגיטלית של ניקן עכשיו זה בלי חוברות ובלי כלום ובלי מטען או שנאי של המצלמה אין לי מושג עדין איזה דגם זה כי אני יראה אותה רק בעוד שבועיים בערך כי סבא וסבתא שלי חוזרים יום ראשון ואני בצבא.. האם אני יכול להשיג למצלמה שנאי או מטען בארץ ועם מישהו מכיר תמצלמות של ניקון איך היא והאם צריך בכלל? בתודה גדולה אלכס.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  22. Started by Koss,

מאקרו ראשון שלי,עבר עריכת צבעים בפוטושופ, וגם עשיתי לתמונה Radial Blur חלש שמוסיף קצת לפי דעתי...

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by D-M-X,

ביקשו ממני המלצה למצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח כולל משלוח... (אם אפשר אז גם תתנו לינקים בבקשה...)

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  24. אז מחיפוש פה בפורום וברחבי הרשת צמצמתי את האפשרויות לשני דגמים: ה Panasonic TZ5 שממש מומלצת פה בפורום ובכלל. וה Canon SX110IS שלא ממש מצאתי התייחסות אליה בפורום וגם ברשת, כנראה בגלל שהיא די חדשה, אבל ממה שכן מצאתי נראה כאילו היא מתחרה ראויה. שניהם די דומים מבחינת המפרט והמחיר.. ולכן אני מבקש את עזרתכם בהכרעה תודה מראש וסופ"ש נעים לכולם.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  25. Started by Sooki,

היי כולם, אחרי שנהרסה לי מצלמת ה-FineFix שלי, החלטתי שהגיע הזמן למצלמה חדשה, והפעם החלטתי שהקומפקטיות חשובה לי - אין טעם במצלמה טובה אם אתה לא יכול לקחת אותה איתך לטיולים ובילויים עם החברים בצורה פרקטית. אחרי שקראתי פה הודעות והמלצות ואף מספר ביקורות ב-dpreview, צימצמתי את הבחירה שלי לשתי מצלמות של פנסוניק ה-Z7 וה-DMC-TS1. ברור לי שההבדל המרכזי הוא שהאחרונה עמידה למים. אבל אני לא בטוח עד כמה העמידות הזאת שווה והאם השוני באיכות התמונה שונה משמעותית בין המצלצות. ברור לי שזה גם עניין הרבה של העדפה אישית - אבל למרות זאת, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.