צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
המצלמה מיועדת לאחותי אני רוצה שיהיה לה אפשרות לצלם ב1080P ומספיק שטח אכסון -כי זאת מצלמה שיכולה לשרת אותם גם 10 שנים במקרה שתחזיק לא צריך דברים מיוחדים כי הם לא צלמים מקצועים ואני לא רוצה לקנות סתם לפי מפרטים כי אני לא מבין גדול בתחום בתודה לעוזרים -קרירין
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אחרי שצ'אבי הסביר פה בפורום על עדשות מאקרו DIY שלו הסתקרנתי וחשבתי לנסות,חיפשתי בבית משהו דומה ,ומצאתי סוג של עדשה מגדילה,שאולי מוכרת לחלק מכם משעורי מדעים ביסודי בהתבוננות באובייקטים קטנים: http://img162.imageshack.us/img162/9010/img1596es2jd.jpg ניסיתי אותה על ה-A520 שלי,הצמדתי אותה לעדשה,היא בערך באותו קוטר (העדשה טיפה יותר גדולה),אין מגע בינהם והעדשה לא יכולה להשרט כפי שחשבתי,יצאתי לחצר לנסות אותה,יוצא עומק שדה מצויין,מה שבנתיים אני מנסה לעשות זה להסיר את החלק השקוף ,שקצת יוצר צל (גרם לי להוריד את מהירות התריס) ומפריע בצילום. תוצאה - ISO 100 1/50 f/2.6 http://img506.imageshack.us/img506/1885/img1594es3og.jpg
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בדיוק ביום שני התכוונתי להזמין מצלמה דיגיטלית: CANON A60. רק שהיום מצאתי מישהו שמוכר את המצלמה הבאה: מה אתם אומרים? שווה לי לקנות אותה במחיר הזה או בכל זאת להישאר על ה-CANON A60?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בוקר אנשים! יש לי מצלמת HP Photo Smart 720 (נא לא להביע את דעתכם בנושא המצלמה, עשו את זה בערך בכל חנות צילום שנכנסתי אליה היום... תודה) לפני כמה ימים, אחרי כמעט שנתיים וחצי שלוש של עבודה מצויינת המצלמה עשתה טיפה בלאגנים במסך, לא עשתה פוקוס, הריצה מעין גלי צבע על המסך (כאילו המסך הוא אקולייזר) הייתה מוסיפה צבעים ועוד המון דברים בסגנון ניסיתי להחליף בטריות, לתת לה להירגע (להוציא את הבטריות ולהכניס אחרי שעה כדי שזה יאפס את הזיכרון שלה לתאריך וכאלה, חשבתי אולי משהו נתקע), סגרתי והפעלתי, חיברתי למחשב וניסיתי לאפס ממנו (מה שלא מצאתי איך עושים) השורה התחתונה, המצלמה לא פעילה כרגע... חבל לי לאבד אותה כי כמה שהיא ישנה היא ממש טובה, יש בה צ'יפ של 256 מגה שזה מצויין ועוד המון ה…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
צילמתי עם הפלא החדש מה אומרים? לא לשכוח שזה עם מצלמה של פלא ולא משהו מקצועי
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה S6500, עם כרטיס FUJI 2GB. הייתי היום בהופעה של מגהדת', וצילמתי קרוב ל-600 תמונות עם שני סרטונים קצרים, ומתוכם מחקתי בטעות תמונה אחת שאני רוצה לשחזר. השאלה היא, אפשרי לשחזר תמונה שנמחקה, עם תוכנות מתאימות, בלי קורא כרטיסים? כי המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון באופן ישיר... עריכה: צילמתי במצב לילה אני חושב, שמצלם שתי תמונות ברציפות, אחת מוארת והשנייה לא. אני מחקתי את התמונה המוארת, ונשארה הגרסה השרופה והפחות חדה. אפשר אולי לסדר אותה בפוטושופ, אם השחזור לא מצליח?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכל החברים, ברשותי מצלמת Minolta DiMAGE Z5 ואני צריך לרכוש כרטיס זכרון מסוג SD נוסף. אני חושב לרכוש Micro SD ומתאם כך שאוכל להשתמש בכרטיס הקטן במכשירים אחרים כאשר המצלמה לא בשימוש כגון, טלפון נייד ועוד.. ובכרטיס עם המתאם במצלמה. האם זה אפשרי ? האם זה יכול לגרום לתקלות או לאיטיות של המצלמה ? ובכלל אשמח לשמוע את דעתכם לפני שארכוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1) חבלן שהגיע לבדוק חפץ חשוד, בסוף זה היה שקית של סופר. אין לי מושג למה הWB היה על אור חם 2) סתם כמה אנשים 3) החשיפה הייתה טיפה ארוכה מדיי אבל עדין יצאה תמונה יפה 4) מתוך החלון בחדר, תראו את ההרים 5) שקיעה בנסיעה חזור
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח מחירים שבין 500 עד 800 הדרישות הם: צילום תמונות בחושך באיכות בנונית עד גבוה צילום וידאו עם קול גודל המצלמה לא משנה גודל הזיכרון אם אפשר שהייה גדול הנה הדגמים ואם ישנם עוד דגמים שאולי פיספתי ואתם מכירים שהם הרבה יותר טובים מאלו שהצגתי כאן תוכלו להגיד לי . PowerShot A550וCanonו DSCS650וSonyו Coolpix L10וNikonו תודה לכולם על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום מצלמת סוני אלפא 350 מארה"ב אני מחפש מדריך למשתמש בעברית. תודה חזי
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כעיקרון אני צלם חובבן והחלטתי סוף סוף ליקראת יום ההולדת שלי לפנק את עצמי במצלה דיגיטאלית משהו איכותי ( אני יודע שהכול יחסי ). עכשיו הכי חשוב לי שהמצלמה תיהיה מצלמת כיס= אולטרה קומפקט עכשיו אין לי הרבה ניסיון בבחירת מצלמות דיגיטאליות ברמת העיקרון עומדות לפניי האופציות הבאות (דכ אגב טווח מחירים שלי זה עד 1300-1400 מצלמה בלבד) DMCFX8וPanasonicו - מצלמה של פנסוניק ייתרונות: הבנתי שיש לה עדשה של חברה מאוד מאוד ידועה ואיכותית ושזה גורם חשוב המצלמה... הבנתי שיש לה פיטצ'ר משהו מייצב תמונה (לא יודע מזה שמעתי שזה עוזר עם יש תנודות של המצלמה) ייחודי למצלמה הזאת של פנסוניק שבדכ מרכיבים את המייצב הזה רק במצלמות גדולות ואיכותיות (יש אמת?) הרזולוציה שלה יותר גדולה משל הקאנון חסרונות: סו…
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
היי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהידע שלי בצילום הוא נמוך ביותר.. רציתי לצלם איזו תמונת נוף, ואז החלטתי לעשות זאת במצב ידני, אז העברתי לM ו..אין לי מושג בגרוש מה זה ISO, זמן חשיפה אני עוד יודע אבל מה זה ה F ? עד היום השתמשתי במצב האוטומטי או החצי אוטומטי, ואני ממש רוצה לדעת להוציא מהמצלמה את המקסימום.. אז אם למישהו יש מדריכים (לא משהו ניובי מדי) שמסביר על זמני החשיפה, ה ISO וה F ומתי עדיף להגביר אותם או להנמיך. תודה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מנחש שאם פיתחתם תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלכם אתם מבינים מה אמורים להיות המחירים (שיראה טוב). אני לא ילך לחאפרים שמדפיסים על נייר לבן. לפי מה שאני זוכר, הסטנדרט היה 80 שקל למאה תמונות קרי 80 אג' לתמונה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום,יש בירשותי את המצלמה הדיגיטאליתSony DSC P-32 (אני יודע אני יודע,לא משהו,אבל קיבלתי לבר מצווה לפני שנה ,אז אומרים תודה רבה ושותקים ) אני מתעסק בעיקר בצילום של מטוסים ,ותמיד שאני מצלם יש לי הרגשה שהתמונוה לא צולמה הכי טוב,ושהיא (המצלמה) לא הוציאה תוצאות מקסימליות (את זה עכשיו אני רוצה ללמוד איך)... אז קודם רציתי לשאול על איזה מצבים אני צריך לשים אותה כדי להוציא תוצאות מקסימליות (מופנת לעיקר לבעליי מצלמות סוני) שנית במקרים האלה של צילום מטוסים (יש לי מן פינה כזאת שלי וליד המסלול של השדה תעופה בעיר מגורי,שם אני ממש קרוב למסלול ומצלם מטוסים שנוחתים)על איזה פוקוס אני צריך לשים? או שכדי לשים פוקוס אוטומטי? אבקש טיפה עזרה כמו שאמרתי כבר מבעלי המצלמות הדיגיטליות של סוני …
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אליפות קנדו שלו שנערכה היום בוינגייט. ביקורת עצמית: חשיפה גרועה, מיקום גרוע, חוסר חדות. קצת על קנדו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%95
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן, ההורים נוסעים לסרי לנקה וחשבנו לשדרג את המצלמה שלנו. הבעיה היחידה היא עניין הסוללות, אמי מתעקשת על מצלמה עם שתי סוללות AA. אמי משיגה סוללות שמחזיקה טיולים שלמים בגלל זה היא מתעקשת. אני ננעלתי על הSX 230 ואז הבנתי שיש שם סוללה קטנה שלא מחזיקה הרבה. האם יש מצלמה בטווח מחיר הזה שיכולה לתת פייט למצלמה המדוברת באיכות הצילום? איכות הצילום לנופים הוא הקריטריון החשוב ביותר במצלמה חוץ מעניין הסוללה כמובן. אם אין מצלמה כזאת אכריח אותם לקחת את הקנון+סוללה חלופית או שתיים. תודה רבה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היי חבר'ה היום קניתי את המצלמה הנ"ל וההתרשמות הראשונית ממנה היא טובה אבל התחלתי לצלם ולהגיד את האמת התאכזבתי מאד מאיכות התמונות שיצאו לי ממנה. עכשיו כרגע המצלמה עומדת על AUTO, אבל ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות הידניות שלא הניבו תוצאות טובות מהAUTO. האיכות עומדת על 6M N, ז"א NORMAL. עוד לא ניסיתי FINE, אבל עם כרטיס של 2GB אני מקבל הערכה שיכנסו בערך 680 תמונות, מה שאומר גודל תמונה מטורף. הנה כמה דוגמאות של הטשטוש\גרעינות\מריחה (אם אפשר לקרוא לזה מריחה) שאני מקבל בתמונות: *אני יודע שבתמונה השניה לא מופיע תצוגה מקדימה, אבל התמונה בלינק עובדת. הנה עוד תמונה, שיצאה קצת יותר טוב, אבל עדיין לא ממש לטעמי. מה יכול לגרום לזה? אני עושה משהו לא נכון? משהו מוגדר לא נכון? כל ש…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מצלמה קומפקטית זולה שתשמש בתור מצלמה משנית. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 700 שקלים. יש ברשותי כבר סוללות AA. כרגע יש ברשותי כרטיס אחד, יהיה נחמד אם אוכל להשתמש בו אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה? תמונות משפחה וחברים, כנראה שחלקן יהיו בתנאים חשוכים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא. זה לא קריטי מדי לאבד צבעים לטובת הפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. האם יש בכלל קומפקטיות שיכולות לתפעל פלאש חיצוני? האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? זה יהיה נחמד אם החיישן יוכל להתמודד עם אור חלש, אבל זה לא הכרחי האם אתה משתמש כיום במ…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מחפש מצלמת דמוי SLR . אני מתכוון לצלם הרבה דברים - נוף, אנשים, אוביקטים נייחים. לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני. אני לא מתכוון להשתמש בחצובה. לא מתכוון לצלם ספציפית באור חלש יש ברשות הוריי Minolta Dimage 7i והיא בערך מה שאני מחפש מבחינת נוחות צילום - זום זז באופן ידני (ולא כפתור ששולט עליו) גודל המצלמה והפרקטיות שלה. אני לא מתכוון להדפיס תמונות ממדפסת, אבל כן ארצה לשים תמונות כטפט על המסך. טווח עדשה: כמה שיותר גדולה ורחבה - ככה טוב יותר לא אתפשר על מצלמת כיס, אני רוצה מצלמה בגודל מלא. אני לא נעול על יצרן מסויים, אבל בטווח המחירים הנ"ל בדקתי באינטרנט את כל הFUJI למיניהם; הם נראו לי מתאימים. ואין לי פשוט מושג מה ההבדלים בין הדגמים שלהם S1000FD לבין S2000HD או 57…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
זקוק למשהו פשוט, עדיף עם גודל מסך סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-