עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by HORADRiM,

מאקרו קצת שונה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. Started by shuy,

לאחר עריכה מחודשת אחרי הביקורות. (הנושא המצולם הוא דיסק קשיח). שימו לב, לא התכוונתי להציג אבסטרקט בתמונה הזו, אם כן הקורפ היה יותר הדוק. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by GiZmo,

היי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהידע שלי בצילום הוא נמוך ביותר.. רציתי לצלם איזו תמונת נוף, ואז החלטתי לעשות זאת במצב ידני, אז העברתי לM ו..אין לי מושג בגרוש מה זה ISO, זמן חשיפה אני עוד יודע אבל מה זה ה F ? עד היום השתמשתי במצב האוטומטי או החצי אוטומטי, ואני ממש רוצה לדעת להוציא מהמצלמה את המקסימום.. אז אם למישהו יש מדריכים (לא משהו ניובי מדי) שמסביר על זמני החשיפה, ה ISO וה F ומתי עדיף להגביר אותם או להנמיך. תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  4. מה עדיפה , המחיר _1200 ש"ח של ה - F100) אינו בעייתי כל כך אני אמא שלני ילדים שובבים שרוצה ואוהבת לצלם אותם המון , אבל שניהם אינם אוהבים להצטלם, משמע אני זקוקה למצלמה עם זמן תגובה מהיא מאד. כיום יש ברשותי את ה - FUJI ד5500 , אבל היא ענקית וכבדה ומסורבלת מידי לטעמי , מה גם שזמן התגובה שלה איטי . אודה לתשובה מהירה

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by KoM,

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by benor,

אליפות קנדו שלו שנערכה היום בוינגייט. ביקורת עצמית: חשיפה גרועה, מיקום גרוע, חוסר חדות. קצת על קנדו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%95

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by bio_stdnt,

סוס כפות ברומניה. חשבתי לעשות בשחור לבן גדי להעביר את המסר יותר טוב אבל איכשהו הניגודיות בין הסבל של הסוס לציבעוניות נראתה לי יותר מטרידה לעין [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  8. Started by Chevy,

בעקבות ה-תות, למה לא תותים

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by t d,

שלום לפני כמה שעות רכשתי באינטרנט את המצלמה: canon powershot a80 בנתונים כתוב שהיא צריכה 4 סוללות של AA , לא הזמנתי אותה עם בטריות משום שאמרו לי שכדאי לי להשקיע קצת בסוללות ולקנות לפלות 2300 עם מטען מיוחד... מישהו יכול להסביר לי מזה אומר? מזה מיוחד? אפה אני מוצא כאלו ומה עלותן? תודה מראש! t d

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by adam_godin,

400mm החזקה ידנית ואחת שנשארת מספיק זמן במקום. :) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  11. Started by guyo,

גיא עולמי – אוצרות, תערוכות ואירועי צילום מפיק תערוכת צילום כמחווה לעיר ללא הפסקה, תל-אביב החוגגת 101 שנים בשיתוף עם פורטל תל-אביב TLVCT ו SWIFT מדפיסים פנטזיות קול קורא לצלמים להשתתפות בתערוכה: TLVCT תל-אביב של פעם, של היום, של הלילה, מזיעה בחום, רטובה בגשם, אנושית, מלאת עשן או במנוחה רגעית נדירה, בתנופה של בנייה, ברגעי חגיגה, בפקקי התנועה, בחוף הים, מצפון לדרום וחוצה איילון, בקיצור: תל-אביב 365 ימים בשנה סביב השעון בכל מובן של המילה מעוניינים להשתתף ? הפרטים המלאים באתר: www.tlvct.co.il מועד אחרון לשליחת עבודות: 25/02/2010 http://www.tlvct.co.il http://www.swift.co.il http://www.guy-olami.co.il [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by ALE-XtaZi,

דוד שלי מארה"ב שלח לי דרך סבא וסבתא שלי מצלמה דיגיטלית של ניקן עכשיו זה בלי חוברות ובלי כלום ובלי מטען או שנאי של המצלמה אין לי מושג עדין איזה דגם זה כי אני יראה אותה רק בעוד שבועיים בערך כי סבא וסבתא שלי חוזרים יום ראשון ואני בצבא.. האם אני יכול להשיג למצלמה שנאי או מטען בארץ ועם מישהו מכיר תמצלמות של ניקון איך היא והאם צריך בכלל? בתודה גדולה אלכס.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  13. Started by hichkock,

im wondering what camcorder to buy... my budget is about $700 i need big screen if it can take stills in a good quality it's a plus high-end camcorder i thought of buying this one: http://www.shopping.com/xPF-Sony_Sony_DCR_HC85_MiniDV_Handycam_Camcorder_DCR_HC85 http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=DCRHC85&Dept=dcc_DICamcorders&CategoryName=dcc_DICamcorders_MiniDVHandycamCamcorders (the same one, 2 different websites) i can get it in $700 if you can recommand me about a different one, that would be wonderfull i dont have to waste of all of my budget :-P oh... and only (!!!) …

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by KoM,

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by T-Flash,

2 גרסאות... לשיפותכם.

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by Cryptonite,

שלום,אני מתכנן לקנות מצלמה עם 5 מגה פיקסל ומעלה,שתהייה קלה לפעולות, נוחה ובעלת תמונות איכותיות הוידאו לא חשוב בכלל,רק התמונות זה מה שחשוב באמת תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by idofr,

שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  18. שלום,יש בירשותי את המצלמה הדיגיטאליתSony DSC P-32 (אני יודע אני יודע,לא משהו,אבל קיבלתי לבר מצווה לפני שנה ,אז אומרים תודה רבה ושותקים ) אני מתעסק בעיקר בצילום של מטוסים ,ותמיד שאני מצלם יש לי הרגשה שהתמונוה לא צולמה הכי טוב,ושהיא (המצלמה) לא הוציאה תוצאות מקסימליות (את זה עכשיו אני רוצה ללמוד איך)... אז קודם רציתי לשאול על איזה מצבים אני צריך לשים אותה כדי להוציא תוצאות מקסימליות (מופנת לעיקר לבעליי מצלמות סוני) שנית במקרים האלה של צילום מטוסים (יש לי מן פינה כזאת שלי וליד המסלול של השדה תעופה בעיר מגורי,שם אני ממש קרוב למסלול ומצלם מטוסים שנוחתים)על איזה פוקוס אני צריך לשים? או שכדי לשים פוקוס אוטומטי? אבקש טיפה עזרה כמו שאמרתי כבר מבעלי המצלמות הדיגיטליות של סוני …

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by moshel7,

כשאני מצלם מופיעות לי תמונות מטושטשות וסמן blur בצבעים אדום ירוק וצהוב מה זה אומר ואיך משפרים את איכות התמונה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  20. שלום! אבא שלי קיבל הצעה לקנות את המצלמה casio qvr51 ב-1450 ש"ח כולל 128 MB ונרתיק איכותי למלמה, בגלל שהוא קונה מהיבואן הראשי, וכאילו דרך החברה שלו או משהו כזה אז לפי מה שהבנתצי זה יוצא זילזול... רציתי לדעת עם זה שווה? בזאם היה רק את QVR61 ו QVR40 שזה דגם יותר מתקםד ודגם אחד פחות מתקדם אז חישפתי באתר השוואות אחר קצת פחות מוכר והכי זול שמצאתי היה ב-1595ש"ח ורק עם 32 MB זכרון (http://www.bazman.co.il/fourth_level.jsp?parentCatId=134&orderBy=3&catId=134&prodId=52_qvr51) הנה פרטים על המצלמה http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/41425/p/Price--Casio--QVR51.html# אז מה אתם אומרים?<

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by topgun,

נתחיל בסיפור: יום חמישי, עוד יום בטכניון... כל היום אני רואה מטוסים באויר שמשאירים קוים וצורות בשמים (שובלים לבנים). כבר בטכניון ראיתי מין עין כזאת בשמים - מטוס שעשה פניה רחבה ויצר עם השובל שלו מין עיגול/אליפסה... תוך כדי נסיעה הביתה אני רואה שבמקום שיש לי עליו תצפית מהבית שלי יש איזה מטוס שיוצר עין חדשה... כל הדרך רק חיכיתי להגיע הביתה לפני שהשובל יתפזר, וכשהגעתי ישר עליתי לגג וצילמתי.. אחרי כמה תמונות של העין עצמה, הסתכלתי מסביב וחשבתי שגם השמים ראויים לצילום - החלטתי לעשות נסיון ראשון בפנורמה (), והתוצאה לפניכם: (זאת גרסה מוקטנת לכ-15% מהגודל המקורי. לחיצה על התמונה מקשרת לתמונה בגודל של כ-40%. התמונה המקורית (4844X1563) שמורה אצלי...) ההדבקה לא מצוינת - בכל זא…

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by shai87,

אהלן, ההורים נוסעים לסרי לנקה וחשבנו לשדרג את המצלמה שלנו. הבעיה היחידה היא עניין הסוללות, אמי מתעקשת על מצלמה עם שתי סוללות AA. אמי משיגה סוללות שמחזיקה טיולים שלמים בגלל זה היא מתעקשת. אני ננעלתי על הSX 230 ואז הבנתי שיש שם סוללה קטנה שלא מחזיקה הרבה. האם יש מצלמה בטווח מחיר הזה שיכולה לתת פייט למצלמה המדוברת באיכות הצילום? איכות הצילום לנופים הוא הקריטריון החשוב ביותר במצלמה חוץ מעניין הסוללה כמובן. אם אין מצלמה כזאת אכריח אותם לקחת את הקנון+סוללה חלופית או שתיים. תודה רבה ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  24. Started by R0tem1,

1) חבלן שהגיע לבדוק חפץ חשוד, בסוף זה היה שקית של סופר. אין לי מושג למה הWB היה על אור חם 2) סתם כמה אנשים 3) החשיפה הייתה טיפה ארוכה מדיי אבל עדין יצאה תמונה יפה 4) מתוך החלון בחדר, תראו את ההרים 5) שקיעה בנסיעה חזור

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  25. אני מנחש שאם פיתחתם תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלכם אתם מבינים מה אמורים להיות המחירים (שיראה טוב). אני לא ילך לחאפרים שמדפיסים על נייר לבן. לפי מה שאני זוכר, הסטנדרט היה 80 שקל למאה תמונות קרי 80 אג' לתמונה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.