צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אחרי שצ'אבי הסביר פה בפורום על עדשות מאקרו DIY שלו הסתקרנתי וחשבתי לנסות,חיפשתי בבית משהו דומה ,ומצאתי סוג של עדשה מגדילה,שאולי מוכרת לחלק מכם משעורי מדעים ביסודי בהתבוננות באובייקטים קטנים: http://img162.imageshack.us/img162/9010/img1596es2jd.jpg ניסיתי אותה על ה-A520 שלי,הצמדתי אותה לעדשה,היא בערך באותו קוטר (העדשה טיפה יותר גדולה),אין מגע בינהם והעדשה לא יכולה להשרט כפי שחשבתי,יצאתי לחצר לנסות אותה,יוצא עומק שדה מצויין,מה שבנתיים אני מנסה לעשות זה להסיר את החלק השקוף ,שקצת יוצר צל (גרם לי להוריד את מהירות התריס) ומפריע בצילום. תוצאה - ISO 100 1/50 f/2.6 http://img506.imageshack.us/img506/1885/img1594es3og.jpg
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שעות רכשתי באינטרנט את המצלמה: canon powershot a80 בנתונים כתוב שהיא צריכה 4 סוללות של AA , לא הזמנתי אותה עם בטריות משום שאמרו לי שכדאי לי להשקיע קצת בסוללות ולקנות לפלות 2300 עם מטען מיוחד... מישהו יכול להסביר לי מזה אומר? מזה מיוחד? אפה אני מוצא כאלו ומה עלותן? תודה מראש! t d
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הוא קונה מצלמה מ-B&H, ולבנתיים חשב על המוצרים האלה: Fujifilm FinePix F30 Fujifilm 512MB -Picture Card (M-Type) Tamrac 5696 Digital-6 Camera Shoulder Bag עם משלוח ומע"מ, המחיר הסופי הוא 2200 ש"ח יש צורך לשפר משהו מהפריטים?
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש במצלמה דיגיטלית כדי לעשות שיחות וידאו באינטרנט????
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
זקוק למשהו פשוט, עדיף עם גודל מסך סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות מצלמה עם 5 מגה פיקסל ומעלה,שתהייה קלה לפעולות, נוחה ובעלת תמונות איכותיות הוידאו לא חשוב בכלל,רק התמונות זה מה שחשוב באמת תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
-
מה דעתכם על הגלריה החדשה שלי??? http://planet.nana.co.il/shahar_ga
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
canon a620 או sony dsc-p200 אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה... לפני קניה אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה יותר עדיף! חשוב לי זמן תגובה, וצילום בתנאי תאורה קשים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
סוס כפות ברומניה. חשבתי לעשות בשחור לבן גדי להעביר את המסר יותר טוב אבל איכשהו הניגודיות בין הסבל של הסוס לציבעוניות נראתה לי יותר מטרידה לעין [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום! אבא שלי קיבל הצעה לקנות את המצלמה casio qvr51 ב-1450 ש"ח כולל 128 MB ונרתיק איכותי למלמה, בגלל שהוא קונה מהיבואן הראשי, וכאילו דרך החברה שלו או משהו כזה אז לפי מה שהבנתצי זה יוצא זילזול... רציתי לדעת עם זה שווה? בזאם היה רק את QVR61 ו QVR40 שזה דגם יותר מתקםד ודגם אחד פחות מתקדם אז חישפתי באתר השוואות אחר קצת פחות מוכר והכי זול שמצאתי היה ב-1595ש"ח ורק עם 32 MB זכרון (http://www.bazman.co.il/fourth_level.jsp?parentCatId=134&orderBy=3&catId=134&prodId=52_qvr51) הנה פרטים על המצלמה http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/41425/p/Price--Casio--QVR51.html# אז מה אתם אומרים?<
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
נתחיל בסיפור: יום חמישי, עוד יום בטכניון... כל היום אני רואה מטוסים באויר שמשאירים קוים וצורות בשמים (שובלים לבנים). כבר בטכניון ראיתי מין עין כזאת בשמים - מטוס שעשה פניה רחבה ויצר עם השובל שלו מין עיגול/אליפסה... תוך כדי נסיעה הביתה אני רואה שבמקום שיש לי עליו תצפית מהבית שלי יש איזה מטוס שיוצר עין חדשה... כל הדרך רק חיכיתי להגיע הביתה לפני שהשובל יתפזר, וכשהגעתי ישר עליתי לגג וצילמתי.. אחרי כמה תמונות של העין עצמה, הסתכלתי מסביב וחשבתי שגם השמים ראויים לצילום - החלטתי לעשות נסיון ראשון בפנורמה (), והתוצאה לפניכם: (זאת גרסה מוקטנת לכ-15% מהגודל המקורי. לחיצה על התמונה מקשרת לתמונה בגודל של כ-40%. התמונה המקורית (4844X1563) שמורה אצלי...) ההדבקה לא מצוינת - בכל זא…
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש אתר פשוט וחינמי שאני יכול להעלות אליו אלבומים של תמונות ולשלב טקסט קצר שמתאר כל אלבום וגם כל תמונה בכל אלבום ואלבום. לדוגמא אני רוצה להעלות תמונות נבחרות מהאלבום של הצילומים שעשיתי בזמן הטיול לברזיל.(ובהמשך אלבומים נוספים של מדינות נוספות בהם טיילתי) אני רוצה שיתאפשר לי לתת שם לאלבום לצרף אליו טקסט קצר שמתאר את מסלול הטיול , ובנוסף אני רוצה להוסיף טקסט קצר לכל תמונה באלבום . אני רוצה להגביל את הצפייה רק לאותם אנשים שאני אתן להם סיסמא שתאפשר להם לצפות באלבומים (צפייה בלבד ,ללא שום אפשרות לבצע שום שינויים כמו מחיקה של התמונות או הוספת תמונות אחרות). אני מעוניין שאותם חברים יוכלו להוריד אליהם את התמונות ולהדפיסם. ברור שאין לי שום כוונה לתת את שם המשתמש והסיסמא שלי ש…
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שמעו! דוד שלי רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. עכשיו הוא רוצה לקנות בסביבות ה-5- 7 מגה פיקסלים!!! אני לא מצליח להסביר לו שזה סתם ביזבוז של כסף. איך אני אוכל להסביר לו שהוא יוכל להסתפק גם ב- 4 מגה פיקסל? הדרישות שלו הם מצלמה קטנה ואיכותית (אני המלצתי לו על ה-A520 ועל ה- A95) אם יש לכם הצעות אז זרקו... הוא רוצה לקנות את ה-Sony DSCP93 שווה לו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה חדשה לאחר שה canon a75 נגנבה תקציב עד 1500 אני רוצה לדעתי דמוי slr עם זום גדול ומייצב תמונה טוב מאוד חשבתי כבר על ה olympus 510uz
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה וכבר איזה חודש יש לי התלבטות כבדה בין מספר מצלמות. Sony DSC T-200 CASIO Exilim EX-V7 \ V8 Panasonic Lumix DMC-TZ4 \TZ5 Ricoh Caplio R7 אני לא מבין גדול בצילום ומחפש מצלמה קומפקטית שתכנס בקלות לכיס ושאוכל לקחת אותה לכל מקום בנוחות ושתוציא לי צילומים איכותיים עד כמה שאפשר למצלמה מהסוג הזה. חשוב לי שהמצלמה תצלם טוב בתנאים ביתיים, ושתהיה בעלת זום אופטי טוב (לפחות X5). הדבר הנוסף שמהווה פקטור בבחירת המצלמה הוא עניין של צילום הוידאו... מאוד חשוב לי צילום וידאו באיכות הכי טובה שאפשר במצלמות מהסוג הזה. אני הולך לצלם הרבה וידאו בתוך הבית(תינוקות), ככה שחייב שיהיה אפשרות של זום במהלך הצילום ועדיפות לפורמט וגודל קובץ כמה שיותר קטן וצילום וידאו באיכות הכי טובה שא…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בוקר אנשים! יש לי מצלמת HP Photo Smart 720 (נא לא להביע את דעתכם בנושא המצלמה, עשו את זה בערך בכל חנות צילום שנכנסתי אליה היום... תודה) לפני כמה ימים, אחרי כמעט שנתיים וחצי שלוש של עבודה מצויינת המצלמה עשתה טיפה בלאגנים במסך, לא עשתה פוקוס, הריצה מעין גלי צבע על המסך (כאילו המסך הוא אקולייזר) הייתה מוסיפה צבעים ועוד המון דברים בסגנון ניסיתי להחליף בטריות, לתת לה להירגע (להוציא את הבטריות ולהכניס אחרי שעה כדי שזה יאפס את הזיכרון שלה לתאריך וכאלה, חשבתי אולי משהו נתקע), סגרתי והפעלתי, חיברתי למחשב וניסיתי לאפס ממנו (מה שלא מצאתי איך עושים) השורה התחתונה, המצלמה לא פעילה כרגע... חבל לי לאבד אותה כי כמה שהיא ישנה היא ממש טובה, יש בה צ'יפ של 256 מגה שזה מצויין ועוד המון ה…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כעיקרון אני צלם חובבן והחלטתי סוף סוף ליקראת יום ההולדת שלי לפנק את עצמי במצלה דיגיטאלית משהו איכותי ( אני יודע שהכול יחסי ). עכשיו הכי חשוב לי שהמצלמה תיהיה מצלמת כיס= אולטרה קומפקט עכשיו אין לי הרבה ניסיון בבחירת מצלמות דיגיטאליות ברמת העיקרון עומדות לפניי האופציות הבאות (דכ אגב טווח מחירים שלי זה עד 1300-1400 מצלמה בלבד) DMCFX8וPanasonicו - מצלמה של פנסוניק ייתרונות: הבנתי שיש לה עדשה של חברה מאוד מאוד ידועה ואיכותית ושזה גורם חשוב המצלמה... הבנתי שיש לה פיטצ'ר משהו מייצב תמונה (לא יודע מזה שמעתי שזה עוזר עם יש תנודות של המצלמה) ייחודי למצלמה הזאת של פנסוניק שבדכ מרכיבים את המייצב הזה רק במצלמות גדולות ואיכותיות (יש אמת?) הרזולוציה שלה יותר גדולה משל הקאנון חסרונות: סו…
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
צילמתי עם הפלא החדש מה אומרים? לא לשכוח שזה עם מצלמה של פלא ולא משהו מקצועי
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המצלמות הדיגיטליות של קודאק שהתחלילו למכור (או לפרסם) עכשיו בישראל? ובמיוחד על בדגמים C330 Z700 וZ730 ומה זה עדשה של שניידר ??? אני צריך תשובה דחוף כי דוד שלי טס מחר לחול ואני רוצה לבקש ממנו להביא לי את אחת המצלמות ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, ובכן הגיע הזמן לקניית דיגיטלית חדשה. בשבוע האחרון קראתי לא מעט ביקורות על מצלמות, כמו כן חיפשתי לא מעט בפורום אך עקב דעות חלוקות אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי נע מ1100 ל1800 ש"ח, תלוי בסוג המצלמה שאבחר. השימושים העיקריים שלי הם טיולים, משפחה וכו', אך אני גם אוהב לצלם בתור תחביב: נופים, מאקרו, שקיעות... המצלמה שיש לי כרגע היא HP M407, והיא אינה מספיקה לשימושים שלי. ההתלבטות העיקרית שלי האם לקנות מצלמה קומפקטית, Canon A620, או מצלמה גדולה יותר, זום גדול (למרות שאני בספק אם אשתמש בזום המקסימלי לעיתים קרובות), אך בעיקר איכות טובה יותר. השאלה שלי היא האם יש שוני גדול בין האיכות של הצילום במצלמה בסגנון הA620 לבין מצלמה בסגנון הS2? האם הA620 תספיק לי לצילום נופים, …
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כשאני מצלם מופיעות לי תמונות מטושטשות וסמן blur בצבעים אדום ירוק וצהוב מה זה אומר ואיך משפרים את איכות התמונה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
1) חבלן שהגיע לבדוק חפץ חשוד, בסוף זה היה שקית של סופר. אין לי מושג למה הWB היה על אור חם 2) סתם כמה אנשים 3) החשיפה הייתה טיפה ארוכה מדיי אבל עדין יצאה תמונה יפה 4) מתוך החלון בחדר, תראו את ההרים 5) שקיעה בנסיעה חזור
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-