עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by axon,

רק אני שמתי לב שהיא לא ממש מתעדכנת (: ?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by Snufkin,

שבוע הבא חבר שלי ואני טסים לנפאל שם הוא רוצה לקנות מלצה. איזה מצלמה אני יכול להמליץ לו לקנות? הוא מעוניין במצלמה דיגיטלים פשוטה שלא תצרוך ידע מוקדם או מיומנות בצילום. הסכום שהוא מעוניין להשקיע זה עד 1000 ש"ח. מה כדאי לו לקחת.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מצלמה וכבר איזה חודש יש לי התלבטות כבדה בין מספר מצלמות. Sony DSC T-200 CASIO Exilim EX-V7 \ V8 Panasonic Lumix DMC-TZ4 \TZ5 Ricoh Caplio R7 אני לא מבין גדול בצילום ומחפש מצלמה קומפקטית שתכנס בקלות לכיס ושאוכל לקחת אותה לכל מקום בנוחות ושתוציא לי צילומים איכותיים עד כמה שאפשר למצלמה מהסוג הזה. חשוב לי שהמצלמה תצלם טוב בתנאים ביתיים, ושתהיה בעלת זום אופטי טוב (לפחות X5). הדבר הנוסף שמהווה פקטור בבחירת המצלמה הוא עניין של צילום הוידאו... מאוד חשוב לי צילום וידאו באיכות הכי טובה שאפשר במצלמות מהסוג הזה. אני הולך לצלם הרבה וידאו בתוך הבית(תינוקות), ככה שחייב שיהיה אפשרות של זום במהלך הצילום ועדיפות לפורמט וגודל קובץ כמה שיותר קטן וצילום וידאו באיכות הכי טובה שא…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  4. כעיקרון אני צלם חובבן והחלטתי סוף סוף ליקראת יום ההולדת שלי לפנק את עצמי במצלה דיגיטאלית משהו איכותי ( אני יודע שהכול יחסי ). עכשיו הכי חשוב לי שהמצלמה תיהיה מצלמת כיס= אולטרה קומפקט עכשיו אין לי הרבה ניסיון בבחירת מצלמות דיגיטאליות ברמת העיקרון עומדות לפניי האופציות הבאות (דכ אגב טווח מחירים שלי זה עד 1300-1400 מצלמה בלבד) DMCFX8וPanasonicו - מצלמה של פנסוניק ייתרונות: הבנתי שיש לה עדשה של חברה מאוד מאוד ידועה ואיכותית ושזה גורם חשוב המצלמה... הבנתי שיש לה פיטצ'ר משהו מייצב תמונה (לא יודע מזה שמעתי שזה עוזר עם יש תנודות של המצלמה) ייחודי למצלמה הזאת של פנסוניק שבדכ מרכיבים את המייצב הזה רק במצלמות גדולות ואיכותיות (יש אמת?) הרזולוציה שלה יותר גדולה משל הקאנון חסרונות: סו…

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by neogod,

מה אתם אומרים על המצלמות הדיגיטליות של קודאק שהתחלילו למכור (או לפרסם) עכשיו בישראל? ובמיוחד על בדגמים C330 Z700 וZ730 ומה זה עדשה של שניידר ??? אני צריך תשובה דחוף כי דוד שלי טס מחר לחול ואני רוצה לבקש ממנו להביא לי את אחת המצלמות ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by idofr,

שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by benor,

אליפות קנדו שלו שנערכה היום בוינגייט. ביקורת עצמית: חשיפה גרועה, מיקום גרוע, חוסר חדות. קצת על קנדו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%95

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by shai87,

אהלן, ההורים נוסעים לסרי לנקה וחשבנו לשדרג את המצלמה שלנו. הבעיה היחידה היא עניין הסוללות, אמי מתעקשת על מצלמה עם שתי סוללות AA. אמי משיגה סוללות שמחזיקה טיולים שלמים בגלל זה היא מתעקשת. אני ננעלתי על הSX 230 ואז הבנתי שיש שם סוללה קטנה שלא מחזיקה הרבה. האם יש מצלמה בטווח מחיר הזה שיכולה לתת פייט למצלמה המדוברת באיכות הצילום? איכות הצילום לנופים הוא הקריטריון החשוב ביותר במצלמה חוץ מעניין הסוללה כמובן. אם אין מצלמה כזאת אכריח אותם לקחת את הקנון+סוללה חלופית או שתיים. תודה רבה ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  9. Started by Chevy,

בעקבות ה-תות, למה לא תותים

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by t d,

שלום לפני כמה שעות רכשתי באינטרנט את המצלמה: canon powershot a80 בנתונים כתוב שהיא צריכה 4 סוללות של AA , לא הזמנתי אותה עם בטריות משום שאמרו לי שכדאי לי להשקיע קצת בסוללות ולקנות לפלות 2300 עם מטען מיוחד... מישהו יכול להסביר לי מזה אומר? מזה מיוחד? אפה אני מוצא כאלו ומה עלותן? תודה מראש! t d

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  11. הוא קונה מצלמה מ-B&H, ולבנתיים חשב על המוצרים האלה: Fujifilm FinePix F30 Fujifilm 512MB -Picture Card (M-Type) Tamrac 5696 Digital-6 Camera Shoulder Bag עם משלוח ומע"מ, המחיר הסופי הוא 2200 ש"ח יש צורך לשפר משהו מהפריטים?

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by stingeR-,

אז הלכתי היום עם אבא שלי ועם שלושת המצלמות שלי , וצילמנו , המון , והנה כמה מהדברים שצילמנו....(זה רק מעט , הרוב בפילם...) : המרינה בהרצליה והסביבה(ליד המסגד שם) : יאכטות המדרגות לים ולסיום , בקבוק בירה באמצע שומקום...

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by GAL_FX,

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  14. זקוק למשהו פשוט, עדיף עם גודל מסך סביר. תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by Cryptonite,

שלום,אני מתכנן לקנות מצלמה עם 5 מגה פיקסל ומעלה,שתהייה קלה לפעולות, נוחה ובעלת תמונות איכותיות הוידאו לא חשוב בכלל,רק התמונות זה מה שחשוב באמת תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by waizman,

זו תמונה של עכביש שהסתנן לנו למרפאה בתוך כוורת ריקה של כדורי 7.62 שמצאנו באחד המטווחים (אפשר להשתמש בכוורת הזאת בשביל לשים אמפולות של תרופות וכד'). הוצאתי אותו משם ושמתי על השש-בש והתחלתי לשחק איתו קצת עד שהוא התעצבן וניסה לתקוף אותי אז עזבתי אותו בשקט... בכל מקרה, פה הוא מכווץ קצת כי הוא לא במצב תקיפה לצערי, אבל מה לעשות, הוא לא רצה כ"כ לשתף פעולה ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  17. שלום,יש בירשותי את המצלמה הדיגיטאליתSony DSC P-32 (אני יודע אני יודע,לא משהו,אבל קיבלתי לבר מצווה לפני שנה ,אז אומרים תודה רבה ושותקים ) אני מתעסק בעיקר בצילום של מטוסים ,ותמיד שאני מצלם יש לי הרגשה שהתמונוה לא צולמה הכי טוב,ושהיא (המצלמה) לא הוציאה תוצאות מקסימליות (את זה עכשיו אני רוצה ללמוד איך)... אז קודם רציתי לשאול על איזה מצבים אני צריך לשים אותה כדי להוציא תוצאות מקסימליות (מופנת לעיקר לבעליי מצלמות סוני) שנית במקרים האלה של צילום מטוסים (יש לי מן פינה כזאת שלי וליד המסלול של השדה תעופה בעיר מגורי,שם אני ממש קרוב למסלול ומצלם מטוסים שנוחתים)על איזה פוקוס אני צריך לשים? או שכדי לשים פוקוס אוטומטי? אבקש טיפה עזרה כמו שאמרתי כבר מבעלי המצלמות הדיגיטליות של סוני …

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by aleXtazi,

סתם אתמול החלטתי לעשות סיבוב אולי נימצא איזה מהשהו לצלם וראיתי חתול בגובה של איזה 2.5 מטר על העץ..עזרתי לו לרדת ואז הוא התחיל לרדוף אחרי אז צילמתי אותו על הדרך. אני יודע שהעריכה קצת כבדה אבל אני אישית אהבתי את זה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by Koss,

מאקרו ראשון שלי,עבר עריכת צבעים בפוטושופ, וגם עשיתי לתמונה Radial Blur חלש שמוסיף קצת לפי דעתי...

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by D-M-X,

ביקשו ממני המלצה למצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח כולל משלוח... (אם אפשר אז גם תתנו לינקים בבקשה...)

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by Ronen Mars,

הנה החתולה שלי: היום ראיתי בעיר TT איזה עצבנית !!! ענן יפיוף שצילמתי: עלה מהטיול השנתי: פרח בדרך לביה"ס: לטרון ליד ירושליים: חתול דרוס: סתם משחקייה: ואחת התמונות הכי יפות שלי(צילמתי אותה אתמול!) הענן בצורת דרקון עם תביטו טוב תראו העתק מדויק של ראש דרקון בענן !

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by KoM,

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by adam_godin,

HDR עם עצמים נעים..... ושתיים של מרקמים.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  24. מה דעתכם על הגלריה החדשה שלי??? http://planet.nana.co.il/shahar_ga

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by bio_stdnt,

סוס כפות ברומניה. חשבתי לעשות בשחור לבן גדי להעביר את המסר יותר טוב אבל איכשהו הניגודיות בין הסבל של הסוס לציבעוניות נראתה לי יותר מטרידה לעין [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים