צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
דוד שלי הביא לי מצלמה מחו"ל כמתנה המצלמה כמו שאמרתי nikon coolpix 2000 עכשיו אני רוצה לדעת איך היא ולמה היא נחשבת איכותית פחות איכותית וכו' תודה לכל העוזרים אלי
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בדיוק ביום שני התכוונתי להזמין מצלמה דיגיטלית: CANON A60. רק שהיום מצאתי מישהו שמוכר את המצלמה הבאה: מה אתם אומרים? שווה לי לקנות אותה במחיר הזה או בכל זאת להישאר על ה-CANON A60?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מצלמה של CANON G10, יש לי כרגע כרטיס זכרון פשוט של 1GB, אני בקרוב טס לניו זילנד ולכן אני רוצה לקנות כרטיס 8GB. חשבתי אם אני קונה כבר להשקיע על משהו טוב, השאלה שלי היא כזאת, אם למצלמה כמו ה G10 יש צורך בכרטיס של SANDISK EXTREAM 3 או שאפשר ללכת על SANDISK ULTRA 2, הבדלי המחירים בין הכרטיסים הם מהותיים, השאלה אם בפועל אני ארגיש שה EXTREAM III מתפקד יותר טוב, אם כן אני אלך עליו אך איני רוצה לבזבז כסף סתם מהתלהבות תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
-
יש לי את המצלמה S6500, עם כרטיס FUJI 2GB. הייתי היום בהופעה של מגהדת', וצילמתי קרוב ל-600 תמונות עם שני סרטונים קצרים, ומתוכם מחקתי בטעות תמונה אחת שאני רוצה לשחזר. השאלה היא, אפשרי לשחזר תמונה שנמחקה, עם תוכנות מתאימות, בלי קורא כרטיסים? כי המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון באופן ישיר... עריכה: צילמתי במצב לילה אני חושב, שמצלם שתי תמונות ברציפות, אחת מוארת והשנייה לא. אני מחקתי את התמונה המוארת, ונשארה הגרסה השרופה והפחות חדה. אפשר אולי לסדר אותה בפוטושופ, אם השחזור לא מצליח?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מצלמה חדשה היום ווהייתי רוצה לקבל עלייה ביקורות עם אפשר או הסבר בבקשה על פונקציות מיוחדות וכל מיני כאלה המצלמה היא olympus מדגם fe-140 6.0 מגה פיקסל הנה תמונות שלה: http://img.clubic.com/photo/015E000000220687.jpg http://www.digitalcamerareview.com/assets/5385.jpg בתודה איתי.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
סתם אתמול החלטתי לעשות סיבוב אולי נימצא איזה מהשהו לצלם וראיתי חתול בגובה של איזה 2.5 מטר על העץ..עזרתי לו לרדת ואז הוא התחיל לרדוף אחרי אז צילמתי אותו על הדרך. אני יודע שהעריכה קצת כבדה אבל אני אישית אהבתי את זה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש אתר פשוט וחינמי שאני יכול להעלות אליו אלבומים של תמונות ולשלב טקסט קצר שמתאר כל אלבום וגם כל תמונה בכל אלבום ואלבום. לדוגמא אני רוצה להעלות תמונות נבחרות מהאלבום של הצילומים שעשיתי בזמן הטיול לברזיל.(ובהמשך אלבומים נוספים של מדינות נוספות בהם טיילתי) אני רוצה שיתאפשר לי לתת שם לאלבום לצרף אליו טקסט קצר שמתאר את מסלול הטיול , ובנוסף אני רוצה להוסיף טקסט קצר לכל תמונה באלבום . אני רוצה להגביל את הצפייה רק לאותם אנשים שאני אתן להם סיסמא שתאפשר להם לצפות באלבומים (צפייה בלבד ,ללא שום אפשרות לבצע שום שינויים כמו מחיקה של התמונות או הוספת תמונות אחרות). אני מעוניין שאותם חברים יוכלו להוריד אליהם את התמונות ולהדפיסם. ברור שאין לי שום כוונה לתת את שם המשתמש והסיסמא שלי ש…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מעוניין במצלמה מסוג טוב ... בריזולוציה טובה תנאי תשלום טובים ואחריות לשנה לפחות חנויות מהארץ או אתרים מארץ
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה חדשה לאחר שה canon a75 נגנבה תקציב עד 1500 אני רוצה לדעתי דמוי slr עם זום גדול ומייצב תמונה טוב מאוד חשבתי כבר על ה olympus 510uz
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הוא קונה מצלמה מ-B&H, ולבנתיים חשב על המוצרים האלה: Fujifilm FinePix F30 Fujifilm 512MB -Picture Card (M-Type) Tamrac 5696 Digital-6 Camera Shoulder Bag עם משלוח ומע"מ, המחיר הסופי הוא 2200 ש"ח יש צורך לשפר משהו מהפריטים?
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כעיקרון אני צלם חובבן והחלטתי סוף סוף ליקראת יום ההולדת שלי לפנק את עצמי במצלה דיגיטאלית משהו איכותי ( אני יודע שהכול יחסי ). עכשיו הכי חשוב לי שהמצלמה תיהיה מצלמת כיס= אולטרה קומפקט עכשיו אין לי הרבה ניסיון בבחירת מצלמות דיגיטאליות ברמת העיקרון עומדות לפניי האופציות הבאות (דכ אגב טווח מחירים שלי זה עד 1300-1400 מצלמה בלבד) DMCFX8וPanasonicו - מצלמה של פנסוניק ייתרונות: הבנתי שיש לה עדשה של חברה מאוד מאוד ידועה ואיכותית ושזה גורם חשוב המצלמה... הבנתי שיש לה פיטצ'ר משהו מייצב תמונה (לא יודע מזה שמעתי שזה עוזר עם יש תנודות של המצלמה) ייחודי למצלמה הזאת של פנסוניק שבדכ מרכיבים את המייצב הזה רק במצלמות גדולות ואיכותיות (יש אמת?) הרזולוציה שלה יותר גדולה משל הקאנון חסרונות: סו…
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המצלמות הדיגיטליות של קודאק שהתחלילו למכור (או לפרסם) עכשיו בישראל? ובמיוחד על בדגמים C330 Z700 וZ730 ומה זה עדשה של שניידר ??? אני צריך תשובה דחוף כי דוד שלי טס מחר לחול ואני רוצה לבקש ממנו להביא לי את אחת המצלמות ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי... אני צלם חובבן וסתם מצלם... מעוניין ללמוד אך לא בטוח איך http://img164.imageshack.us/img164/8690/bulbap6.jpg ללא אור שמש, בחדר עם נורת... 75 וואט (בתמונה)
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום !!!!! אני צריך המלצה למצלמה שהכי כדאי לקנות בסכום הזה 1800 שקל (בישביל חבר)
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
-
אני מנחש שאם פיתחתם תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלכם אתם מבינים מה אמורים להיות המחירים (שיראה טוב). אני לא ילך לחאפרים שמדפיסים על נייר לבן. לפי מה שאני זוכר, הסטנדרט היה 80 שקל למאה תמונות קרי 80 אג' לתמונה.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
זקוק למשהו פשוט, עדיף עם גודל מסך סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום,יש בירשותי את המצלמה הדיגיטאליתSony DSC P-32 (אני יודע אני יודע,לא משהו,אבל קיבלתי לבר מצווה לפני שנה ,אז אומרים תודה רבה ושותקים ) אני מתעסק בעיקר בצילום של מטוסים ,ותמיד שאני מצלם יש לי הרגשה שהתמונוה לא צולמה הכי טוב,ושהיא (המצלמה) לא הוציאה תוצאות מקסימליות (את זה עכשיו אני רוצה ללמוד איך)... אז קודם רציתי לשאול על איזה מצבים אני צריך לשים אותה כדי להוציא תוצאות מקסימליות (מופנת לעיקר לבעליי מצלמות סוני) שנית במקרים האלה של צילום מטוסים (יש לי מן פינה כזאת שלי וליד המסלול של השדה תעופה בעיר מגורי,שם אני ממש קרוב למסלול ומצלם מטוסים שנוחתים)על איזה פוקוס אני צריך לשים? או שכדי לשים פוקוס אוטומטי? אבקש טיפה עזרה כמו שאמרתי כבר מבעלי המצלמות הדיגיטליות של סוני …
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי כולם, אחרי שנהרסה לי מצלמת ה-FineFix שלי, החלטתי שהגיע הזמן למצלמה חדשה, והפעם החלטתי שהקומפקטיות חשובה לי - אין טעם במצלמה טובה אם אתה לא יכול לקחת אותה איתך לטיולים ובילויים עם החברים בצורה פרקטית. אחרי שקראתי פה הודעות והמלצות ואף מספר ביקורות ב-dpreview, צימצמתי את הבחירה שלי לשתי מצלמות של פנסוניק ה-Z7 וה-DMC-TS1. ברור לי שההבדל המרכזי הוא שהאחרונה עמידה למים. אבל אני לא בטוח עד כמה העמידות הזאת שווה והאם השוני באיכות התמונה שונה משמעותית בין המצלצות. ברור לי שזה גם עניין הרבה של העדפה אישית - אבל למרות זאת, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-