עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by The-StiG,

אני עדין מחפש מצלמה (]ירסמתי כאן כמה נושאים ) וראיתי מצלמה של סוני (Sony DSCH10) שיש לה גם HD , אבל אני לא יודע מה האיכויות שלה . אני רוצה לדעת אם היא שווה ומה הביקורות עלייה , והאם היא עדיפה על האולימפוס SP 560-UZ ???

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by Dumbass,

נערך בהתאם P: צילומים של חבר, אני רק שמתי אותם פה. תהנו

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  3. יש לי מצלמה מסוג 500-E אולימפוס ,במצלמות אולימפוס יש בעיה של מבחר מצומצם של עדשות יחסית ,וגם העדשות שקימות מחירן יחסית גבוהה ,שמעתי כי יש מתאמי עדשות ,שבעזרתן ניתן לחבר עדשה של למשל ניקון למצלמת אולימפוס (תקנו אותי אם אני טועה :s05:) ,למצלמה שלי יש מספר מתאמי עדשה בשוק ,כיצד אני מתאם בין המתאמים לבין העדשה שבה אני מעונין ,אני מקווה ששאלתי הארוכה ברורה מספיק. מישהו :'( ,האם אף אחד לא יודע ..... :-\

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  4. כבר הרבה זמן מתלבט, פשוט לא יודע מה לבחור מבין ההצע הענק. הדרישות שלי: רזולוציה: לפחות 5 מ"פ זום: לפחות X4 (רצוי עם עדשה רחבה 28 מ"מ, אבל לא חובה), עדיפות לזום קטלני של X10 איכות תמונה: חשוב לי מאוד צבעים אמיתיים, חדות ומעט רעש גודל: שתכנס לכיס (אני מבין שבדרישות שלי אין ממש קומפקטיות קטנטנות אבל לא רוצה להסתובב עם "לבנה"). משקל 230 גרם (כולל בטריה) מקסימום. וידאו: רצוי לא Quicktime, שיהיה אפשר לעשות ZOOM תןך כדי הקלטה, לפחות 640 על 480. רצוי עם רמקול מובנה פוקוס: מקרו קטן, אוטו-פוקוס טוב ומהיר, מייצב תמונה כרטיס זיכרון: SD כמו כן מאוד רצוי מהירות צמצם מינימלית של 1/1000 ומקסימלית כמה שיותר (10 שניות נגיד), וגם ISO גבוה יבוא טוב. בקיצור בטח הבנתם שאני רוצה את …

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by benor,

אליפות קנדו שלו שנערכה היום בוינגייט. ביקורת עצמית: חשיפה גרועה, מיקום גרוע, חוסר חדות. קצת על קנדו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%95

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by GAL_FX,

[/

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  7. קניתי לא מזמן מצלמה ואיתו זיכרון SD במהירות 60* , איך אני יכול לדעת שלא עבדו עלי :s05: על הזכרון אין פרטים חוץ מהנפח(512mb) והפירמה(sagatek)- גם לא על האריזה . תודה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by Chevy,

בעקבות ה-תות, למה לא תותים

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  9. אני לא חובב צילום, אין לי צורך בשיטות צילום שונות ומבחינתי מצלמת הפילם הפשוטה שיש לי שעלתה 100 ש"ח והדבר הכי משוכלל שיש בה זה פלאש אוטומטי מספיקה לצרכים שלי. אני רוצה לקנות דיגיטלית כדי לחסוך את החלק של הפיתוח והסריקה - אני עובר לניו- יורק ואני ארצה לצלם הרבה ולשלוח תמונות באימייל, וגם מסך ה-LCD שמראה בדיוק מה אני מצלם יהיה לי מאוד נוח. אשמח לקבל המלצות למצלמות שקל לתפעל ולא צריך להתחיל לחשוב על כיוון התאורה, לשחק עם זמן החשיפה וכל מיני פונקציות אחרות (לא אכפת לי שהדברים האלה יהיו קיימים, אני פשוט לא רוצה להיות חייב להתעסק איתם). אני מעדיף מצלמה שיכולה לעבוד עם סוללות נטענות רגילות, ושמחיר כרטיסי הזכרון לא יהיה גבוה מדי. אני רואה שכולם ממליצים על המצלמות של CANON, אבל מצד…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  10. אני מנחש שאם פיתחתם תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלכם אתם מבינים מה אמורים להיות המחירים (שיראה טוב). אני לא ילך לחאפרים שמדפיסים על נייר לבן. לפי מה שאני זוכר, הסטנדרט היה 80 שקל למאה תמונות קרי 80 אג' לתמונה.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  11. בדיוק ביום שני התכוונתי להזמין מצלמה דיגיטלית: CANON A60. רק שהיום מצאתי מישהו שמוכר את המצלמה הבאה: מה אתם אומרים? שווה לי לקנות אותה במחיר הזה או בכל זאת להישאר על ה-CANON A60?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  12. שלום! אני מחפש תוכנה שתכוץלי את התמונות שאני מוציא המצמה היחסית חדשה שלי casio qv-r51 שהיא ד'א מצלמה מעולה עם איכות ממש טובה! הבעה שהתמונות כל תמונה שוקלת 400KB ואני רוצה לשוח לבן דוד שלי בצרפת באימייל את כל התמונות מהסדר יש תוכנה שתעשה את זה מהר? (לא פוטושופ) תוכנה שאני פשוט יכניס לה את כל הקבצים ילחץ סטארט וזה יכווץ לי אותם בתודה, שי

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by amos700,

איך עושים צילום מתמשך canon a520

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by shuy,

לאחר עריכה מחודשת אחרי הביקורות. (הנושא המצולם הוא דיסק קשיח). שימו לב, לא התכוונתי להציג אבסטרקט בתמונה הזו, אם כן הקורפ היה יותר הדוק. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by ben007,

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by Snufkin,

שבוע הבא חבר שלי ואני טסים לנפאל שם הוא רוצה לקנות מלצה. איזה מצלמה אני יכול להמליץ לו לקנות? הוא מעוניין במצלמה דיגיטלים פשוטה שלא תצרוך ידע מוקדם או מיומנות בצילום. הסכום שהוא מעוניין להשקיע זה עד 1000 ש"ח. מה כדאי לו לקחת.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז ככה אני הבעלים הגאה של המצלמה הנ"ל.עד כאן הכול טוב. אבל הבעיה שהמצלמה מגיעה עם ספר בעברית אומנם אך הוא לא מפרט כלום על המצלמה. אפילו לחבר שלי שיש לו את ה- Z1 יש יותר פירוט בספר שהוא קיבל באנגלית!! יש לציין שקניתי מהיבואן "דלתה פילם" ולא מיבואן פרללי שלחתי להם אי מייל אך הם מתעלמים!!! מה לעשות ? איך להשיג את הספר?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  19. אין לי חוברת אין לי כלום אז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by D-M-X,

ביקשו ממני המלצה למצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח כולל משלוח... (אם אפשר אז גם תתנו לינקים בבקשה...)

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by Koss,

מאקרו ראשון שלי,עבר עריכת צבעים בפוטושופ, וגם עשיתי לתמונה Radial Blur חלש שמוסיף קצת לפי דעתי...

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by Nemesis,

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by adam_godin,

HDR עם עצמים נעים..... ושתיים של מרקמים.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by danikgl1980,

שלום לכולם, האם אתם מכירים את הדגם הנ"ל, הבנתי שהוא חדש, אני ראיתי אותו היום בחנות, רציתי לשאול, אם משהו קנה אותו, איך הוא??

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. סוג, יצרן, נפח ואיך המצלמה בכלל?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים