עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום אנשים! במסגרת מבצעי הבלאק פריידי אני מתכנן לקנות מצלמה לטיול שלי הקרב ובא [טס לחצי שנה לניוזילנד אוסטרליה ;D ] אחרי הרבה התייעצות והתלבטויות, החלטתי שאני מעוניין לרכוש את הCANON SX120IS. ורציתי לקבל קצת חוות דעת עליה. כמו כן- שמתי לב שקאנון השיקה את הSX130, בעלת תכונות דומות במחיר די זהה. ותהיתי - מה יותר כדאי? האם כדאי ללכת על ה120 או על ה130? אודה לכל מי שיענה לי בטווח הזמנים הקרוב. בעוד כשעה וחצי אני יוצא למסע קניות קטן ;D

2. טוב אז לחבר שלי נשברה המצלמה והוא רוצה אחת חדשה. התקציב הוא כאמור 2700 ש"ח. בינתיים הוא חשב על זו: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=BP6CEeLuC_eCEaLjZlyIGq3im4V97lHN3Lw=?CategoryName=dcc_DIDigitalCameras_CybershotProDigitalCameras&ProductSKU=DSCV1KITIS&Dept=dcc DSC-V1 אז מה אתם אומרים? בתודה מראש, Manbot.

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. אז ככה, גם אני רוצה להצטרף למאה ה-21 כמובן שאני כבר מבולבל מהמגוון וההמלצות, אני נזקק לעזרכם האדיבה. מה אני רוצה מהמצלמה?!: 1. אני רוצה זום אופטי גדול ומיוצב. 2. פלאש פנימי - עדיף, לא חובה. 3. וידאו לא קריטי. nice to have. 4. בסביבות 350 - 400 דולר. אפשרי לקניה בארה"ב. (לא אכעס לסטיה של 20 דולר) תודה מראש. נדב

4. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? יש לי ניקון COOLPIX 4300 מצלמה סבבה אבל יש לה תגובה איטית והסוללה שלה חלשה מאוד לא מספיקה לי לצלם מעל 50 תמונות וסוללה חדשה מקורית עולה 350-400 ש"ח בארץ ואני מעדיף במקום זה לקנות מצלמה חדשה יותר טובה * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה ע…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by aleXtazi,

הפעם הלכתי לאולימפיק פארק המקום שהיתה בו אולימפיאדת חורף 1988 בקלגרי, בקיץ המקום הופך למקום של חובבי האופנים עם טריילים ודאון היל כייפי ביותר!! לקחתי את האופניים שלי והנסעתי לשם. תגובות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by דניאל זוהר,

אהלן, לקראת טיול של חצי שנה במזרח אני מעוניין לרכוש מצלמה DSLR ועדשה. אין לי ציוד קודם. חשוב שהמצלמה והעדשה יחד לא יעלו על ק"ג אחד כי אני מתכנן לקחת אותן לטרקים. חשוב לציין שאני מעוניין שהמצלמה תשמש אותי גם ללא קשר לטיול, לשימוש כללי בהמשך. לטובת התאמת המצלמה, להלן פירוט הרקע בהתייחס לשאלון המוצג כאן: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? כ-4,500-5,000 שקלים. 2. מה רמת הידע שלך ? ידע בסיסי ולא ע"ב לימוד, עפ"י תחושה בלבד. עד כה צילמתי באמצעות מצלמה קומפקטית בלבד, אך עם זאת כן הגעתי לתוצאות נאות (מצורפות דוגמאות). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? כאמור מצלמה קומפקטית, צילום אוטומטי. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. היי רציתי לדעת איך יוצאות הדפסות ממצלמה דיגיטלית של 3 מגה פיקסל אם מגדילים אותם לנייר A4 (שלם) ברור לי שזה לא אידאלי, אבל האם ההגדלות יצאו באיכות סבירה או שיהיו מאוד גרעניות ולא באיכות שניתנת להצגה באלבום ( אני קונה מצלמה ב2000 ש"ח ואני חייב זום גדול מ-3X, ובמחיר כזה אין מצלמות 4MP, אני עומד לקנות אולימפוס 720C ULTRA ZOOM שהיא 3MP, 8X )

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by mostwanted,

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by SixKiller,

שלום... הזמנתי כמה מוצרים... ואחרי שמהשלוח יצא כבר והכל... אז ג'ון שלח לי מאייל... שמחקתי כבר.. אבל אני זוכר שהוא רשם משהו שזה לא יעבוד לי בישראל כי פה אין משהו שאין שם... משהו כזה לא ממש זוכר.. מישהו פה יודע על מה הוא מדבר?.. או איך אני יכול לעשות שזה יהיה בסדר..? לינק למוצר - http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1952&cat=103&page=1

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by דניאל י.,

sony a350 tamron 70-300 ללא עריכה. כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by fungiman,

לאור הבטחתי לדורון ולמרות שהבנתי שהוא הולך בסוף על DSLR, אני מעלה מספר תמונות לתועלת הכלל. להלן קישור לאלבום פומבי בפיקסה. מצטער שחסר ISO200 בתמונות הסכינים, התמונה יצאה מעט מטושטשת. תמונות הסכינים צולמו מעל חצובת כיס קטנה במרחק קטן עם מיקוד במצב מאקרו עם תאורה מעורבת של אור יום מהחלון ונורת ניאון, ללא מבזק. אורך מוקד מינימלי, מפתח צמצם f/2.8 (מירבי). הסכינים הן ד"א, מהקרובה לרחוקה, סכין שף של וויקטורינוקס מסדרת פיברוקס באורך 22 ס"מ, סכין סנטוקו של מאק מסדרת סופריור באורך 16 ס"מ, וסכין פירוק צרפתית מחושלת של ל'אנקלום. http://picasaweb.google.com/fungiman/F40fdSamples# אני אעלה תמונות נוספות בהמשך...

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  12. להלן מאמר מעניין של חברת אדובי. אמנם הנושא הוא תכונה חדשה בלייטרום, אבל יש הסבר טוב למדי בנושא שבכותרת. https://theblog.adobe.com/enhance-details/ תהנו.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אני מתלבט על איזה מצלמה אולטרא קומפקטית ללכת. מה אומרים על סוני T70 או T200 עם מסך מגע? אני לא ממש רואה SAMPLES באינטרנט. האופציות הן סוני קאנון או קאסיו הזולה מבינהן משמעותית.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  14. צריך מצלמה דיגיטלית מקצועית עד 3000 שאפשר לקנות אותה מחנויות מחשבים ....(עדיפות לא מינולטה) תודה רבה 8)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by benor,

1 - שחור ולבן 2 - מדרגות לשמיים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by Buffer,

היי, המשפחה שלי רוצה לקנות לי ליום הולדת עדשה למצלמה (400D). יש לי התלבטות בין עדשת טלה, לעדשה רחבה. אני נוטה טיפה לכיוון של עדשה רחבה כיוון שאני חושב שיכול להיות לי יותר שימוש בה. אבל אני לא בטוח והייתי רוצה אולי קצת עצות. דבר נוסף, אם אפשר בבקשה המצלמה לעדשה רחבה. לעדשת טלה כבר קיבלתי המלצה בעבר. תודה, אור.

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. אני מחפש מצלמה עד 1500 טווופפפפ והקטע שאין לי מושג במצלמות אני רוצה מצלמה שתהיה סבירה שתציג תמונות טובות.... ואם יש מצלמות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה... אז תציעו... נ.ב כמה תמונות נכנסות ב128 (זיכרון) תודה לעוזרים..........

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת HD - על אילו דגמים אתם ממליצים? איזה גודל מינימלי של HD מומלץ? תודה,

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. איזה מצלמה עדיפה מבין ה5 הבאים מבחינת ביצועים תמונות ומחיר בתודה מראש לכל העונים. Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AXY/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-16 Canon-Powershot-A480 http://www.amazon.co.uk/Canon-Powershot-A480-Digital-Camera/dp/B001PO5WMQ/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-13 Samsung-ES55- http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AYI/ref=sr_1_19?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-19 Fujifilm-FinePix-A170 http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-FinePix-A170-Digital-Camera/dp/B002GKC5M8/…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by ShowstoppeR,

עוד סט של תמונות. תהנו מאקרו (עם החצובה החדשה שלי, החיים נהיו הרבה יותר פשוטים) 1 2 3 4 5 6 עם עדשה רחבה (סיגמה 10-20) 7 טיול צילום קצר לקיסריה (חבל שלא היה עננים) 8 9 10 ולבסוף 2 תמונות HDR 11 12 הערות וביקורות יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by pavel19,

שלום אני רוצה לקנות מצלמת slr עד 2000 ש"ח, בעקרון עם 10 מגה פיקסל פחות או יותר וזום כמה שיותר גדול. ראיתי את המצלמות האלה, Canon EOS 1000D , Nikon D60, Canon EOS400D , Nikon D40X , Olympus E400 . מי מביניהן טובה יותר מבחינה טכנית ומבחינת הצילום? האם יש עוד מצלמות באותו מחיר ? וסתם שאלה, אפשר לחבר כל עדשה לכל מצלמה שהיא או שרק למצלמות ספציפיות ? תודה

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by benor,

בכמה כסף אפשר לתמחר אותה + עדשת הקיט (18-55)?

• 1 תגובה
    • 7.8k צפיות
  23. Started by ALÞHA,

בהנחה של K0M אין התנגדות

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by dsane,

כמה תצלומי צפורה כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by JohnClark,

אהלן, החלטתי לפני חודש לקנות Panasonic ZR-1, אבל מאז אני מחכה שהיא תגיע למלאי ב-MDK. אני לא ממש רוצה לקנות אותה במקום אחר שלא נותן אחריות של יורוקום. יש לכם במקרה המלצה לחנות שכן יש בה את המצלמה ואפשר לסמוך על האחריות שלהם? אם לא, אני אשמח להצעות למצלמות אחרות באותה הרמה בערך, בתקציב דומה (1000 ש"ח), עם עדיפות לאחריות של היבואן או של חנות אמינה. תודה רבה, יואב

• 0 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.