עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Chevy,

שוב, נמל ת"א...אבל סיימתי עם הסטים הגדולים, עכשיו זה תמונות פה ושם מקווה שתאהבו, עדיין לא סיימתי. תהנו מהשמש בינתיים כי הולך להיות סוער. :-X

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by oFiR 22,

כמה שאני אוהב את המצבים שהמצלמה מתכווננת לבד אליהם ;D מה אתם אומרים אפשר לשפר, לתקן, להעיר... תודה נ.ב. מישהו יכול להסביר לי בבקשה (אם יש כמובן הסבר) לצורה שבה התלכדו העננים המצורפים בתמונה השלישית? זה נראה כמו מין "פצצת אטום אווירית" ( :s05:) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Nikkor 24mm F/1.4 - 2199$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020901nikon24mmf14.asp Nikkor 16-35mm F/4 VR - 1260$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020902nikon16mm35mm.asp

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by Access Denied,

אני מחפש מצלמה לטיול בחול של אחותי.. (בטיול שלי תהיה רק SLR כמו שצריך) צריכה להיות קטנה ונוחה.. בלי יותר מדי התעסקות - P&S טובה לטיולים. התקציב הוא עד 800 שח בערך - היא צריכה לסגור כמה כסף יש לה הבאתי כמה אופציות.. מי מהם עדיף לטיול? או שיש דגם אחר יותר טוב? FinePix F40 הבנתי שהיא מומלצת מאוד בכללי עם איכות צילום טובה.. FinePix F31 כמו הקודמת רק שאומרים שהיא איכותית יותר, תמורת פחות מגה-פיקסלים.. Fuji finepix-a920 בעלת אותו חיישן כמו השתיים הקודמות.. רק עם זום X4 Ricoh R3 הבנתי שיש לה אחלה טווחים ועדשה Canon IXUS 80 אחותי פשוט ממש מתלהבת ממנה..וכן אני יודע שזה מעל התקציב תודה לכל העוזרים.. זה קצת דחוף

5. שלום לכולם, אני רוצה לקנות שבוע הבא מצלמה,התקציב עומד על 3000 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור. האופציות הם: - דבר ראשון חשבתי לקחת מצלמה רפלקס כמו d40 חדשה, או 300D מחודשת, עם עדשה 18-55, ויצא לי כל הסיפור בסביבות 3000 ש"ח, אבל מחודשת לא כל כך רוצה, כי אני משקיע, אז רוצים חדש, וd40, הבנתי שיש הרבה דברים שאין בה,וצריכים לקנות עדשות מיוחדות,וגם הבנתי שעדשות 18-55, זה עדשות רגילות עם תווך די מצומצם,ואם רוצים עדשת זום אז צריכים לשים עוד סכום מכובד, לכן זה יחרוג בהרבה את רף 3000 ש"ח, ולכן נראה לי שהעניין של מצלמות אלו קצת צולע, וגם אין לי שום נסיון עם מצלמות כאילו, למרות שאם יהיה לי, אז הייתי לומד בכיף. - מצד שני אני יכול לקנות דיגיטלית בין הטובות בסכום הזה, ולא לחשוב יותר מדי ואני …

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by WarMachine,

אני מחפש מצלמת point and shot.חבר שלי יהיה בארה"ב בשבועיים הקרובים אז זאת הזדמנות טובה שהוא יביא לי אחת כזאת. התקציב שלי הוא עד 400 דולר. המצלמה תשמש אותי בעיקר בטיול המתוכנן שלי לדרום אמריקה, הרבה צילומי נוף, חופים, זריחות ושקיעות. אני לא מחפש יותר מדי דברים מתקדמים, אני חושב שרוב הזמן אני אצלם על מצב אוטומטי, רוב הזמן אלו יהיו צילומי יום ואני לא חושב שאני כמעט אצלם בלילה אבל אם כבר אז שהפלאש יעשה את העבודה כמו שצריך. למרות שרוב התמונות יצולמו על אוטומט, אני בכל זאת רוצה אפשרות להתעסק עם כל האפשרויות כי בכל מקרה כדאי ללמוד מה המצלמה מסוגלת לעשות. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  7. אני מעוניין להתקדם קצת מהמצלמה הדפוקה שיש לי עכשיו (FE 100 ) למצלמה קצת יותר איכותית ומתקדמת הפעם אני מעוניין במצלמה דקיקה וקטנה יחסית, אני לא אוהב להסתובב עם הנרתיק וכל ה"מסביב" פשוט לשים אותה בכיס וללכת בין הדגמים שראיתי יש את הT9 של סוני (7.1 MP) לניקון יש את הS200, עם המייצב תמונה ולפנטקס יש משהו "סביר" אשמח לקבל המלצות למצלמות נוספות הדרישות שלי מלבד הגודל הן: 1.צריכת חשמל נמוכה 2.שליטה על הפרמטרים (במצלמה שלי אין כלום, רק לצלם, וזהו) 3. מאקרו איכותי בתודה אלי.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  8. שלום, איזה מצלמה לדעתכם יכולה להחליף את ה Olympus C-770 UZ המתישנת (של חבר) המטרה קומפקטית ראויה עם hot-shoe.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  9. מנפלאות ה-8MP, CROP הזוי...

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  10. נקדים ונגיד שכולן צולמו בקנון 400D עם עדשת קיט 18-55 זו הראשונה Exposure: 0.002 sec 1/640 Aperture: f/6.3 Focal Length: 55 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire בתמונה הזו רציתי לדעת איך אני גורם לאפקט כזה שבו רק המכונית בפוקוס וכל השאר כאילו נמתח ככה לתת אפקט של מהירות? זו השנייה Exposure: 0.001 sec 1/800 Aperture: f/10 Focal Length: 27 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire כאן כאשר צילמתי את הרכב באוויר השמש הייתה בדיוק בקו העליון של התמונה ממש באמצע בהאפקט שקיוויתי לקבל הוא קרני שמש כאלו שירדו מהשמיים אבל בפועל שרפתי אותה לגמרי מה עשיתי לא נכון? עוד כמה תמונות שעשיתי ניתן לראות פה …

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by My_Name,

אני מחפש מצלמה קומפקטית ונוחה אבל גם איכותית (שזה לא יבוא אחד על חשבון השני). אני לא מתפשר לא על נוחות ולא על איכות על מה אתם ממליצים בתקציב הזה ?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  12. http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=oly_epl2&products=panasonic_dmcgf2&sortDir=ascending אני מתבלט מה לקנות בין 2 הדגמים האלה- תעזרו לי לקבל החלטה סופית , (רכישה בחול) תודה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  14. המעבר מ P&S ל DSLR עשוי להיות קצת פשוט יותר לחלק מקהל היעד החובבני, אשר מעוניין להתקדם לעולם ה DSLR ועדיין להינות מתצוגה "חיה" של הפריים המיוחל, בדיוק כפי שהורגל אליו במצלמת ה P&S הדיגטלית. גימיק חביב שכבר קיים במס' מאוד מועט של מצלמות DSLR, שמיועדות לקהל יעד קצת יותר תובעני, כדוגמת ה Canon EOS 20Da המותאמת בעיקר לצילומי אסטרו-פוטוגרפיה. http://www.dpreview.com/articles/olympuse330

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by avi2014,

Olympus Mju DiIGITAL/Stylus 600 1200 שקל +512 זיכרון _נרתיק 6 מגה פיקסל דעות?

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

שיאו בין חצות ל 1. צפוי 100 טיפות בשעה. הכינו מצלמות, נקווה שלא יהיה מאכזב כמו פעם שעברה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by ShowstoppeR,

המצלמה: קנון 450D סוג הקובץ: CR2 שימוש בתוכנה: Digital Photo Professional, Photomatix 3 ולשאלות 1. איך בעזרת התוכנה אני מוציא תמונות HDR מקובץ RAW בודד? 2. מה עדיף, להוציא HDR מ RAW בודד או לצלם בחשיפות שונות ב JPEG? מה יותר פשוט האם התוצאה הסופית תהיה דומה?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. Started by bio_stdnt,

זמן חשיפה 1/160 צמצם f8.0 ISO 400 מרחק מיקוד 85mm קצת פוטושופ בשביל הרקע [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by adam_godin,

חשבתי על Olympus SP-550UZ המצלמה לצרכי חובב + אחד הפיצ'רים הנחמדים שיש למצלמה הזו זה זום X18 אופטי ויש עליה ביקורות די טובות השאלה שלי היא כמה אפשר להתקדם עם מצלה במחירים האלה בצילומי מאקרו ונוף בסיסים? אולי עדיף לקפוץ ישר לSLR בסיסית? (אני יכל לשלוח תמונות שצולמו בקומפקטית בינונית, אולימפוס FE-120 רק תגידו לאן) כרגע מתלבט בין S6000, S8000FD או האולימפוס למעלה ההבדל הבולט בין שני ה פוג'י הוא קיומו של פוקוס\זום על העדשה וMP יותר נמוך ל S6000

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

21. אהלן, ברשותי הציוד הבא K200D 50-135 f/2,8 EF530 Super היום צילמתי הופעה. ושמתי לב לקטע מוזר. הפלאש, כאשר הוא מוקפץ (רגיל, 60 מעלות), התמונות יוצאות חשוכות. אני מצלם עם הפרטים הבאים: מצב ידני במצלמה: ISO 400 f/2.8 1\60 מצב PTTL בפלאש. כאילו האור לא מגיע לבמה. חשוב לציים שאני מצלם ממרחק של 6-8 מטר מהמקור. התקרה בגובה של 4 מטר. ואז שמתי לב לתופעה מוזרה ברגע שאני מלביש על הראש של הפלאש את הדבר המחוספס הזה, שהופך את הזום של הפלאש ל-17MM, פתאום התמונות יוצאות מוארות כמו שצריך. אני לא מצליח להבין למה בלי הדבר הזה, התמונות יוצאות חשוכות. יש למישהו הסבר ? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by T-Flash,

שלום עוד ניסיון נחמד ל HDR בתוך מבנה... יצא טוב לדעתי...

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית. אני לא צריך תמצלמה הכי מקצועית בעולם משום שאני מתחיל. המליצו לי על Canon A75. מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה אחרת למתחיל או לתת ביקורת על המצלמה הזאת? תודה מראש, Exe

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by guyo,

הנני מתכבד להזמינכם לפתיחה החגיגית של התערוכה חום יולי אוגוסט 2 http://www.guy-olami.com/Recomm.htm ברצוני להודות לכל מי שנטל חלק בפרוייקט המצליח תודה ל 191 הצלמים תודה לארבעת השופטים: גלעד בנארי, עינב יהב, יצחק לנגל ושלמה סרי רב תודות לאוצר התערוכה, גיורא שלמי - מנהל המדרשה לצילום גיאוגרפי תודה גדולה לנותני חסותם ולמעניקי הפרסים: מרכז עזריאלי, שלמה כרמל - חברת "עולם אחר", מעבדת אינטרפוטו (אלנבי 19 ת"א), מגזין הצילום "קונטקט", שלג הפקות דפוס, מסגור ולמינציה LIGHTDISPLAY וסרטי FUJI ממני גיא עולמי מפיק חום יולי אוגוסט 2 בשם עמותת אמני הצילום ראשון לציון התערוכה תוצג: 02/09-10/10 בגלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, ת"א הפתיחה החגיגית ובחירת הצילומים הזוכים יום חמ…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by nesoleg,

לאחרונה החלטתי לקנות מצלמה, לאחר חיפושים בזאפ הגעתי ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726328 Canon PowerShot A1100IS מבחינת המיפרט והמחיר בעיניי היא סבבה לגמרי. הדבר היחידי שמדאיג אותי זה צריכת סוללות (אם היא זוללת או חוסכת) - לגבי זה לא מצאתי מידע. ובנוסף, האם הזום האופטי (4X) מספיק לצילום תמונות איכותיות? האם שווה ליקנות אותה? אשמח לקבל עזרה ממי שהתנסה בדגם הנ"ל או בדגמים דומים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.