צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500, אבל התקציב לא באמת מוגבל. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? זו מתנה לזוג צעיר עם ילד בדרך, כך שהוא כנראה יהיה מושא רוב התמונות. ומכאן שגם צילומי "אין-דורס" והרבה וידאו. חוץ מזה זו אמורה להיות מצלמת all round למשפחה... * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? דעה אישית - פלש הוא השטן. אני מאמין בלהמנע מצילום עם פלש עד כמה שאפשר. במילים אחרות, כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא עניתי על זה כבר? כן * האם …
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת Canon S5 IS - שראיתי כבר שאנשים לא מתים עליה (בלשון המעטה) ... בכל אופן הציעו לי להחליף את המצלמה בתמורה לזיכוי של 800 ש"ח ולרכוש חדשה במקום. על פניו נראה לי שזה לא ממש כדאי... אני עדיין לא שולט במצלמה ב100% ויתכן שזו הסיבה שאנילא מצליח להוציא תמונות טובות. או שבאמת המצלמה לא טובה, וכדאי להחליף אותה כל עוד אפשר?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מצלמה חדשה לשימוש כללי. רצוי עד 1500 ש"ח, אבל אם יהיה ממש כדאי ביחס לתמורה אפשר גם קצת יותר, בתנאי שהיא לא ענקית וכבדה. אין לי צרכים מיוחדים, המטרה היא בעיקר לצלם בטיולים ובחו"ל, ובגלל זה ההעדפה שהמצלמה לא תהיה גדולה מידי. אין לי כוונה להשתמש בחצובה או לצרף ציוד נוסף כמו פלאש חיצוני וכו'. יהיה נחמד אם יהיה מסך מסתובב ומייצב תמונה. הנה כמה דגמים שנראים לי (תרגישו חופשי לכוון אותי גם למקומות אחרים): קנון S5 - מאוד נראית לי. אבל אפילו לא מוכרים אותה יותר ב-B&H למשל. יש דגם שכבר מחליף אותה? פנסוניק FZ18 (האם הFZ28 שווה את הקפיצה במחיר?) ניקון P80 אולימפוס SP570 (גם קצת יותר יקרה מהאחרות, וגם הזכרון יותר יקר) פנסוניק TZ5 בדקת…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים. המצלמה Canon A70 נדפקה לי בליל הסדר.. שאני מצלם תמונות רגילות עם פלאש , בלי פלאש , בכל מצב זה מה שיוצא: כל התמונה פסים מוזרים כאלה ... ושאני מצלם סרטים , הכל בסדר. מישהו יודע מה התקלה? נגד שנשרף? קבל שנשרף? העדשה? פילטר? משהו ? וכמה יעלה לי לתקן אותה אם בכלל זה משתלם? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אתמול היו רוחות מאוד חזקות,95 קמ"ש מקסימום, וברקים ,אז יצאתי לחצר וצילמתי את השמיים בתקווה לתפוס ברק,אבל לא כל כך הצלחתי,אז נשארתי עם תמונות של השמיים . EXIF : 15 sec ISO 50 f/5.6 כפול שמונה תמונות הנה קצת הסברים על הטכניקה שבה השתמשתי : הצבתי את המצלמה על חצובה וכיוונתי לצילום מתפרץ של 8 תמונות אחת אחרי השניה שכל תמונה בחשיפה של 15 שניות,אחר כך חיברתי את התמונות בעזרת תוכנה (יורחב עליה אחר כך), מה שבעצם יצר תמונה בעלת חשיפה של 2 דקות (15 שניות * 8 תמונות). החשיפה הארוכה יצרה עננים מרוחים שניתן לראות את התנועה שלהם ברוח החזקה,ובנוסף גם אפקט של שביל כוכבים כתוצאה מהסתובבות כדור הארץ. התוכנה שהשתמשתי בה לחיבור התמונות היא תוכנה בשם Image Stacker,תוכנה בתשלום,אך בג…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לאחר שמכרתי את ה-450D שלי אני מחפש מחליפה. חשבתי בגדול על ה-550D+עדשה 17-70 של סיגמה עם צמצם של 2.8-4,או עם הטמרון 18-50 וצמצם של 2.8. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לעזור לי בנושא. 1.תקציב 4K. 2.רמת הידע היא בינונית. 3.הייתה לי 450D כשנתיים,בעיקר הזום ותאורה חשוכה. 4.מכל הסוגים.בעיקר צילומי טבע אבל גם הופעות וצילומים "חשוכים" יחסית. 5.לא.שימוש בייתי בעיקר. 6.אני חושב ש17-70 זה מעולה אבל אני אסתפק גם ב18-50 אם ההבדלים משמעותיים. 7.כן הגודל חשוב למדי(בעיקר לא גדולה כמו ה40D וכגון) 8.לא 9.לא 10.לא 11.לא 12.יהיה נחמד אם יהיה בה ווידאו HD.לא חובה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
לצערי המצלמה התקלקלה לדעתי בקלל שנפלה או קיבלה מכה. זה נראה כאילו החיישן/העדשה זזו. המסך רואים תמונה שברובה שחורה עם מריחות של צבעים, כאשר אני מכוון את המצלמה אל מנורה או משהו כזה רואים במסך שהיא מופנית לכיוון מקור אור. אבל ממש מרוח וכהה ומעורפל. מישהו נתקל בתקלה הזו? איפה אפשר למצוא מעבדות זולות שיוכלו לעזור? כדאי בכלל לתקן בימינו? תודה מראש רום
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני לא כל-כך יודע לצלם, כיאילו אני יודע לצלם אבל לא כמו אלה שמצלמים פה... אז אני רוצה מצלמה כזאת שתוציא לי תמונות טובות עם צלם ממוצע... ולא תקציב בשמיים, אני רוצה שתגידו תקציב או מצלמה שתתאים לי כדיי לדעת אם שווה לי לחסוך את הכסף או לוותר עם זה לזמן הקרוב...
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
היי כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1000 ש"ח ורצוי כמה שפחות. סוללות ומטען יש לי אז אין צורך לזה, עדיפות לכרטיס ג'יגה שיהיה כלול במחיר ואם אי אפשר אז לא קריטי, היה לי את המצלמה הזאת canon ixus s500 נשבר המסך לא משתלם לתקן, אני מרוצה מקנון סך הכל ומעדיף להמשיך איתם... אם יש מצלמה שיכולה לצלם וידאו בלי הגבלת זמן זה יהיה מעולה.... תודה, דרך אגב זה מאוד לחוץ כי הייתי צריך להזמין את זה עוד היום זה מיועד לטיסה לחול.
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שמעו..אני קניתי קנון A610 ואני בהחלט יכול להגיד שאני לא מרוצה.............. היא מקרטעת בכל מה שקשור לפוקוס אוטומטי. הcamera shake warning מופיע כמעט בכל תצלום ביתי. תמונות רבות יוצאות מטושטשות למדי...יכול להיות שהמצלמה עצמה פגומה פיזית אולי? או שככה פועלות מצלמות דיגיטלות לא מקצועיות? אציין שכמובן לא היה זכר לבעיות שכאלה במצלמה האנלוגית..הכל היה יוצא חד לגמרי. אבל זאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, כך שאני לא יודע למה לצפות
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תכירו זהו יוסי הפיל הרוצח מהספארי. (תכנסו לאתר של הספארי לקרוא את הכתבה עליו http://www.safari.co.il/article.php?id=288 בתמונה הראשונה הוא מת לשירותיים לכן הרגלים האחוריות שלו כך : עוד מתמונה של יוסי:
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין להכנס לעולם הדיגיטלי ולרכוש מצלמה דיגיטלית ראשונה .עכשיו קראתי כל מיני ביקורות והשוואות שרק בלבלו אותי ואני ממש לא מוצא את עצמי אני אגיד לכם מה הדברים שחשובים לי ותנסו להמליץ לי על מצלמה שהכי קרובה למה שביקשתי. התנאים הם:גודל זום גבוה (הכוונה מעל לX5) מהירות מקסימלית בין התמונות הדפסה לא חותכת תמונה (שמעתי שבאיזה מצלמה של קנון לא זוכר איזה דגם יש מצב שכאשר מדפיסים התמונה נחתכת ומודפסת עם קוים לבנים בצדדים אז חשוב שזה לא יהיה כך) שניתן יהיה להוריד עיניים אדומות בצילומים לחלוטיןן שתהיה נוח להחזיק וקלה כמה שאפשר דרך אגב התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח גג. אני יכול להגיד ששמעתי ממישהו שמבין שהאופציות שקיימות במצלמות קנ…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
im wondering what camcorder to buy... my budget is about $700 i need big screen if it can take stills in a good quality it's a plus high-end camcorder i thought of buying this one: http://www.shopping.com/xPF-Sony_Sony_DCR_HC85_MiniDV_Handycam_Camcorder_DCR_HC85 http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=DCRHC85&Dept=dcc_DICamcorders&CategoryName=dcc_DICamcorders_MiniDVHandycamCamcorders (the same one, 2 different websites) i can get it in $700 if you can recommand me about a different one, that would be wonderfull i dont have to waste of all of my budget :-P oh... and only (!!!) …
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קריטריונים רוב התמונות שלי הם ביום יום..בצבא וכו' תאורה משתנה, ביום ובלילה, אני לא מאלה שיצלמו ברקים וכאלה אלא תמונות רגילות,ולעיתים רחוקות טיולי טבע.. רוב הצילומים לא להדפסה. גודל המצלמה הוא קריטי לדוגמא זאת מצלמה שמשכה את תשומת ליבי ואני אשמח אם למישהו יש חוות דעת עליה למרות שאני לא נעול על סוני ואשמח לשמוע על דגמים וחברות שונות.. http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dsct300.asp צילום וידיאו חשוב חשוב מאוד האיכות למרות שברור לי שהאיכות לא תהיה כשל מצלמה גדולה.. אני חייל כך שהעיקרון הכי חשוב זה שתיכנס לכיס, גודל המצלמה- לדוגמה סוני סדרה T פוג'י סידרה Z וכו' והאם שווה לקנות את סוני T300 או שלמישהו יש מצלמה מומלצת יותר? גמיש במחיר.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
Nikkor 24mm F/1.4 - 2199$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020901nikon24mmf14.asp Nikkor 16-35mm F/4 VR - 1260$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020902nikon16mm35mm.asp
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לציין שהמצלמה מגיעה עם אחריות לשנה (בדיוק כמו מצלמה מאותו דגם אבל חדשה) ובמחיר נמוך ב-25 אחוז. (999 לעומת 1320) ערכתי בדיקה לערך מחודשת/refurbished ולצערי לא מצאתי מסקנה חד משמעית. האם יש כאן מישהו שקנה את המצלמה הנ"ל או מצלמה מחודשת אחרת ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי!, היום ביקרתי החופים הנטושים של געש וצילמתי כמה תמונות, אחת מאוד אהבתי והייתי רוצה עזרה בלערוך אותה כדי להוריד את כל ה"רעש" של צילום טלפון, מאחר ואין לי ניסיון עם פוטושופ אשמח לקבל עזרה בזה. (בבקשה לא לצחוק על התמונות, אין לי מושג בצילום ואף פעם לא ממש השתמשתי במצלמה, זו בערך פעם ראשונה...). ** חייב לציין שכששומרים את התמונה למחשב וצופים בא מהתוכנה של הוינדוס היא נראת הרבה יותר טוב [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המעבר מ P&S ל DSLR עשוי להיות קצת פשוט יותר לחלק מקהל היעד החובבני, אשר מעוניין להתקדם לעולם ה DSLR ועדיין להינות מתצוגה "חיה" של הפריים המיוחל, בדיוק כפי שהורגל אליו במצלמת ה P&S הדיגטלית. גימיק חביב שכבר קיים במס' מאוד מועט של מצלמות DSLR, שמיועדות לקהל יעד קצת יותר תובעני, כדוגמת ה Canon EOS 20Da המותאמת בעיקר לצילומי אסטרו-פוטוגרפיה. http://www.dpreview.com/articles/olympuse330
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-