עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by J0n1,

גיליתי בK200 את הפונקציה המופלאה הזאת, שיכולה לעזור לי הרבה, אבל היא לא עובדת לי. הפעלתי את הפונקציה מהתפריט, בחרתי בAF, פיקסתי על משהו, והוא מציג את הריבועים האדומים של הפוקוס, אבל הוא לא מצלם. מדוע?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by zoman,

תכירו זהו יוסי הפיל הרוצח מהספארי. (תכנסו לאתר של הספארי לקרוא את הכתבה עליו http://www.safari.co.il/article.php?id=288 בתמונה הראשונה הוא מת לשירותיים לכן הרגלים האחוריות שלו כך : עוד מתמונה של יוסי:

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  3. שלום. השנה יצאתי לחופשה במהלכה צילמתי הרבה תמונות עם Canon Digital Rebel XT, כשהגלגלת על המצב הרגיל. כנראה שבמהלך החופשה מישהו שיחק עם הגלגלת והעביר אותה למוד אחר. לפני שזה קרה, כל התמונות יצאו בסדר. לאחר שזה קרה, כל התמונות יצאו מאוד מאוד בהירות, כאילו גוף תאורה ענקי וחזק בטירוף הונח באזור הצילום ופולט אור לבן, מאוד חזק ומאוד בהיר, ככה שבקושי רואים משהו. בנוסף, התמונות צולמו בשלג מה שהוסיף לבהירות. לאחר בדיקה במחשב, דרך ה- properties של כל תמונה, נמצא שבין התמונות הדפוקות לטובות יש הבדלים ב- Shutter speed, Lens Aperture וב- Exposure Time. האם ניתן לתקן את זה איכשהו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by overload,

גאומטריה פשוטה

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by adi785,

שלום, אני חדש לגמרי בעולם הצילום, מחפש מצלמה בעלת יכולות זום טובות, צילומי מקרו סבירים, אפשרות להפיק צילומי לילה טובים וחדים ויכולת לצלם עצמים בתנועה (ללא מריחות). כרגע מתלבט בין 2 מצלמות של Canon sx100 IS A720 IS קראתי ביקורות טובות עליהן במספר אתרים אבל אני לא מבין עדיין את כל המונחים הטכניים שמופיעים בביקורות. האם יש המלצות אחרות?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  6. היי חבר'ה היום קניתי את המצלמה הנ"ל וההתרשמות הראשונית ממנה היא טובה אבל התחלתי לצלם ולהגיד את האמת התאכזבתי מאד מאיכות התמונות שיצאו לי ממנה. עכשיו כרגע המצלמה עומדת על AUTO, אבל ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות הידניות שלא הניבו תוצאות טובות מהAUTO. האיכות עומדת על 6M N, ז"א NORMAL. עוד לא ניסיתי FINE, אבל עם כרטיס של 2GB אני מקבל הערכה שיכנסו בערך 680 תמונות, מה שאומר גודל תמונה מטורף. הנה כמה דוגמאות של הטשטוש\גרעינות\מריחה (אם אפשר לקרוא לזה מריחה) שאני מקבל בתמונות: *אני יודע שבתמונה השניה לא מופיע תצוגה מקדימה, אבל התמונה בלינק עובדת. הנה עוד תמונה, שיצאה קצת יותר טוב, אבל עדיין לא ממש לטעמי. מה יכול לגרום לזה? אני עושה משהו לא נכון? משהו מוגדר לא נכון? כל ש…

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  7. לפני הכל- אני לא מבין יותר מדי בנושא, והשימוש יהיה חובבני בלבד. הנקודות שהכי חשובות עבורי: 1. וידאו- לפחות 720/30P 2. עדיף איכות תמונה (מבחינת צבעים, טשטושים וכדומה) על רזולוצייה. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בערך 60% אור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש ל…

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by pc-2008,

שלום, עובדים אצלינו בבית ערבים שמשפצים לנו את הבית. הם הולכים להיות אצלינו חצי שנה. אני מפחד שהם לוקחים לנו דברים בלי שאנחנו רואים. לאחרונה ראיתי בכל מיני אתרים שיש מצלמות אבטחה נסתרות שאין מצב לזהות אותם. אני ממש לא מבין בזה ותהיתי האם תוכלו לעזור לי למצוא מצלמה כזאת שתהיה באיכות מצויינת(לא כמו בטלויזיה שרואים בתוכנית כגון "שומר מסך" ו"כלבוטק" מטושטש) התקציב שיש לי הוא בסביבות 300-400 ש"ח ליחידה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by Nick_Less,

אחרי תקופה דיי ארוכה שלא העלתי תמונות אני מעלה עכשיו כמה

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  10. HP Photosmart 720 כדאי מאוד נכון.?יד שנייה כמובן

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by eladbu,

מה היתרון של כרטיס אחסון למצלמה בתצורת על כרטיס CF רגיל?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by DeadByDawn,

באופן רנדומלי...אחת בתנועה (איפה שיש משאית). בוא נראה אותכם מזהים באיזו עיר זה צולם עם פלאפון,אז אני יודע שהאיכות היא ... לא משהו

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  13. שלום אני זקוק למצלמה דיגיטלית קומפקטית עדיפות למסך גדול שתיהנה במחיר של 1200 שקל וגם 1300 שקל התקבל ... המצלמה מיועדת לאחותי הקטנה (בת 15) ובעיקר לצילום בני אדם וכו'. אשמח לקבל תשובה עוד היום, עידו.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by ZenMaster,

מה יותר מהיר SD או CF מה ההבדל בינהם ???? אני רוצה אותם בשביל מחשב כף יד , אבל אתם הכי מבינים לגבי הכרטיסים האלה פה. אז מה עדיף 1G SD או 1G CF ???

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  15. Started by arieltan,

ובכן בעוד כשבוע אני טס לאוסטין טקסס ואני מחפש מצלמה לשימוש סביר שתיתן את מירב המענה לשימושים רגילים ולטווח ארוך לאחר ברור ישנה חנות די גדולה ואני צריך עזרה בבחירת מצלמה באזור ה-300$ ממה שמופיע שם. http://shop3.outpost.com/search?cat=-41702&pType=pDisplay אשמח לעזרה כי אני חסר ניסיון בתחום זה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by N N C,

יש לציין שהמצלמה מגיעה עם אחריות לשנה (בדיוק כמו מצלמה מאותו דגם אבל חדשה) ובמחיר נמוך ב-25 אחוז. (999 לעומת 1320) ערכתי בדיקה לערך מחודשת/refurbished ולצערי לא מצאתי מסקנה חד משמעית. האם יש כאן מישהו שקנה את המצלמה הנ"ל או מצלמה מחודשת אחרת ויכול לתת חוות דעת ?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

היי!, היום ביקרתי החופים הנטושים של געש וצילמתי כמה תמונות, אחת מאוד אהבתי והייתי רוצה עזרה בלערוך אותה כדי להוריד את כל ה"רעש" של צילום טלפון, מאחר ואין לי ניסיון עם פוטושופ אשמח לקבל עזרה בזה. (בבקשה לא לצחוק על התמונות, אין לי מושג בצילום ואף פעם לא ממש השתמשתי במצלמה, זו בערך פעם ראשונה...). ** חייב לציין שכששומרים את התמונה למחשב וצופים בא מהתוכנה של הוינדוס היא נראת הרבה יותר טוב [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by moskitos,

אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של עד 1400 שקל בערך. הסכום הוא למצלמה נטו כי כרטיס זיכרון ג'יגה,נרתיק וסוללות מביאים לי בשבוע הבא מחו"ל. אני מעוניין במצלמה קומפקטית (לא עם זום ארוך),שיהיו בה אפשרויות ידניות כי אני רוצה להתחיל וללמוד (אני חדש בנושא). חשוב לי שתמליצו לי על המצלמה הכי איכותית מבחינת חדות,איכות תמונה וכו' בסכום הנ"ל. תודה.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by orlupo,

אני מחפש דרך יעילה ונוחה ולא להקפיץ את הפלאש כדי לרכך את האור שלו... בספר צילום שרכשתי היה כתוב לפצות את הפלאש בחשיפה של 0.5- אבל יש מקרים שזה עדיין יותר מדיי חזק ואפילו ב- 1-. יש למישהו עוד עצה בשבילי? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by Odedb52,

תמונה נחמדה שצילמתי, לא עברה עריכה... אתם תמשיכו מפה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by nesoleg,

לאחרונה החלטתי לקנות מצלמה, לאחר חיפושים בזאפ הגעתי ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726328 Canon PowerShot A1100IS מבחינת המיפרט והמחיר בעיניי היא סבבה לגמרי. הדבר היחידי שמדאיג אותי זה צריכת סוללות (אם היא זוללת או חוסכת) - לגבי זה לא מצאתי מידע. ובנוסף, האם הזום האופטי (4X) מספיק לצילום תמונות איכותיות? האם שווה ליקנות אותה? אשמח לקבל עזרה ממי שהתנסה בדגם הנ"ל או בדגמים דומים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  22. Started by overload,

. ,אולימפוס C765, זמן חשיפה 1\800,F\3.2, ISO 64 .

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  23. הבנתי שיש כל מיני סוגים של כרטיסים והכרטיסים של סאן דיסק הם הכי טובים...מה שמתאים למצלמה שלי זה ..זכרון של 256 מגה של סאן דיסק עולה 430 חעומת זכרון אחר שמצאתי באינטרנט במחיר של 280: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=133&cID=64 השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים...גם מבחינת המחיר וגם מבחינת האיכות של הכרטיסים...מה ההבדל בין הכרטיס היקר לכרטיס הזול...תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Nikkor 24mm F/1.4 - 2199$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020901nikon24mmf14.asp Nikkor 16-35mm F/4 VR - 1260$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020902nikon16mm35mm.asp

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by DardaDai,

שלום, יש לי מצלמת Canon S5 IS - שראיתי כבר שאנשים לא מתים עליה (בלשון המעטה) ... בכל אופן הציעו לי להחליף את המצלמה בתמורה לזיכוי של 800 ש"ח ולרכוש חדשה במקום. על פניו נראה לי שזה לא ממש כדאי... אני עדיין לא שולט במצלמה ב100% ויתכן שזו הסיבה שאנילא מצליח להוציא תמונות טובות. או שבאמת המצלמה לא טובה, וכדאי להחליף אותה כל עוד אפשר?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים