צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אז זה התקציב. בדקתי בחנויות: "סנסור" ו "מחסני חשמל" וביינתים יש את האפשרויות הבאות: canon mv -700 זה ב 2800 ש"ח panasonic qs-12 זה ב 2890 ש"ח sony hc-14 זה ב 3090 קודם כל מבין שלושת האפשרויות האלה- מה המצלמה העדיפה ביותר? כמובן שכולם DV ועכשיו בלי קשר למצלמות שהצגתי- אני מעוניין במצלמת DV דיגיטלית. התקציב הוא כמו שאמרתי 3000-3500 (ניתן לחרוג ל 4000 אבל רק אםזה באמת שווה את זה..). מה המצלמה הכי טובה שניתן להשיג בתקציב הזה כיום בשביל DV? ודבר אחרון איפה מומלץ לקנות? בחנויות או באינטרנט/מכרזים? תודה
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לציין שהמצלמה מגיעה עם אחריות לשנה (בדיוק כמו מצלמה מאותו דגם אבל חדשה) ובמחיר נמוך ב-25 אחוז. (999 לעומת 1320) ערכתי בדיקה לערך מחודשת/refurbished ולצערי לא מצאתי מסקנה חד משמעית. האם יש כאן מישהו שקנה את המצלמה הנ"ל או מצלמה מחודשת אחרת ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
חברת כרטיסי זיכרון..מישהו שמע עליה? שווה כרטיס 256 SD ב160?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1000 ש"ח ורצוי כמה שפחות. סוללות ומטען יש לי אז אין צורך לזה, עדיפות לכרטיס ג'יגה שיהיה כלול במחיר ואם אי אפשר אז לא קריטי, היה לי את המצלמה הזאת canon ixus s500 נשבר המסך לא משתלם לתקן, אני מרוצה מקנון סך הכל ומעדיף להמשיך איתם... אם יש מצלמה שיכולה לצלם וידאו בלי הגבלת זמן זה יהיה מעולה.... תודה, דרך אגב זה מאוד לחוץ כי הייתי צריך להזמין את זה עוד היום זה מיועד לטיסה לחול.
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש דרך יעילה ונוחה ולא להקפיץ את הפלאש כדי לרכך את האור שלו... בספר צילום שרכשתי היה כתוב לפצות את הפלאש בחשיפה של 0.5- אבל יש מקרים שזה עדיין יותר מדיי חזק ואפילו ב- 1-. יש למישהו עוד עצה בשבילי? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שמעו..אני קניתי קנון A610 ואני בהחלט יכול להגיד שאני לא מרוצה.............. היא מקרטעת בכל מה שקשור לפוקוס אוטומטי. הcamera shake warning מופיע כמעט בכל תצלום ביתי. תמונות רבות יוצאות מטושטשות למדי...יכול להיות שהמצלמה עצמה פגומה פיזית אולי? או שככה פועלות מצלמות דיגיטלות לא מקצועיות? אציין שכמובן לא היה זכר לבעיות שכאלה במצלמה האנלוגית..הכל היה יוצא חד לגמרי. אבל זאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, כך שאני לא יודע למה לצפות
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
תגידו שווה לקנות את המצלמה ב 1300 שקל בלי זיכרון בלי כלום ? והאם היא מצלמה טובה ב 1300 שקל כמה זמן סירטון אני יכול לצלם בא?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום,לםני כמה ימים קיבלתי את הפילטר HOYA R72 58mm שמתי על המצלמה Sony DSC-F828 מישהו יכול להסביר לי איך לערוך? אני מצרף 2 תמונות להמחשה http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488351.jpg&d=80.-18.-14.-14.-19.-17.-21.-24.36.42.33.90 http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488340.jpg&d=40.22.26.26.21.22.18.16.76.82.73.50 ניסיתי לערוך לפי המדריך באתר של רועי אבל לא יצא טוב,מישהו יכול לעזור לי? תודה,בר
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
היי!, היום ביקרתי החופים הנטושים של געש וצילמתי כמה תמונות, אחת מאוד אהבתי והייתי רוצה עזרה בלערוך אותה כדי להוריד את כל ה"רעש" של צילום טלפון, מאחר ואין לי ניסיון עם פוטושופ אשמח לקבל עזרה בזה. (בבקשה לא לצחוק על התמונות, אין לי מושג בצילום ואף פעם לא ממש השתמשתי במצלמה, זו בערך פעם ראשונה...). ** חייב לציין שכששומרים את התמונה למחשב וצופים בא מהתוכנה של הוינדוס היא נראת הרבה יותר טוב [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני לא כל-כך יודע לצלם, כיאילו אני יודע לצלם אבל לא כמו אלה שמצלמים פה... אז אני רוצה מצלמה כזאת שתוציא לי תמונות טובות עם צלם ממוצע... ולא תקציב בשמיים, אני רוצה שתגידו תקציב או מצלמה שתתאים לי כדיי לדעת אם שווה לי לחסוך את הכסף או לוותר עם זה לזמן הקרוב...
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קריטריונים רוב התמונות שלי הם ביום יום..בצבא וכו' תאורה משתנה, ביום ובלילה, אני לא מאלה שיצלמו ברקים וכאלה אלא תמונות רגילות,ולעיתים רחוקות טיולי טבע.. רוב הצילומים לא להדפסה. גודל המצלמה הוא קריטי לדוגמא זאת מצלמה שמשכה את תשומת ליבי ואני אשמח אם למישהו יש חוות דעת עליה למרות שאני לא נעול על סוני ואשמח לשמוע על דגמים וחברות שונות.. http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dsct300.asp צילום וידיאו חשוב חשוב מאוד האיכות למרות שברור לי שהאיכות לא תהיה כשל מצלמה גדולה.. אני חייל כך שהעיקרון הכי חשוב זה שתיכנס לכיס, גודל המצלמה- לדוגמה סוני סדרה T פוג'י סידרה Z וכו' והאם שווה לקנות את סוני T300 או שלמישהו יש מצלמה מומלצת יותר? גמיש במחיר.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של חברת CANON עם כרטיס זיכרון מסוג SD מחקתי סרטון שהיה על הכרטיס בטעות.. יש אפשרות לשחזר אותו איכשהו כמו שאפשר לשחזר משהו שנמחק מסל מחזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
לאחר שמכרתי את ה-450D שלי אני מחפש מחליפה. חשבתי בגדול על ה-550D+עדשה 17-70 של סיגמה עם צמצם של 2.8-4,או עם הטמרון 18-50 וצמצם של 2.8. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לעזור לי בנושא. 1.תקציב 4K. 2.רמת הידע היא בינונית. 3.הייתה לי 450D כשנתיים,בעיקר הזום ותאורה חשוכה. 4.מכל הסוגים.בעיקר צילומי טבע אבל גם הופעות וצילומים "חשוכים" יחסית. 5.לא.שימוש בייתי בעיקר. 6.אני חושב ש17-70 זה מעולה אבל אני אסתפק גם ב18-50 אם ההבדלים משמעותיים. 7.כן הגודל חשוב למדי(בעיקר לא גדולה כמו ה40D וכגון) 8.לא 9.לא 10.לא 11.לא 12.יהיה נחמד אם יהיה בה ווידאו HD.לא חובה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מצלמה חדשה לשימוש כללי. רצוי עד 1500 ש"ח, אבל אם יהיה ממש כדאי ביחס לתמורה אפשר גם קצת יותר, בתנאי שהיא לא ענקית וכבדה. אין לי צרכים מיוחדים, המטרה היא בעיקר לצלם בטיולים ובחו"ל, ובגלל זה ההעדפה שהמצלמה לא תהיה גדולה מידי. אין לי כוונה להשתמש בחצובה או לצרף ציוד נוסף כמו פלאש חיצוני וכו'. יהיה נחמד אם יהיה מסך מסתובב ומייצב תמונה. הנה כמה דגמים שנראים לי (תרגישו חופשי לכוון אותי גם למקומות אחרים): קנון S5 - מאוד נראית לי. אבל אפילו לא מוכרים אותה יותר ב-B&H למשל. יש דגם שכבר מחליף אותה? פנסוניק FZ18 (האם הFZ28 שווה את הקפיצה במחיר?) ניקון P80 אולימפוס SP570 (גם קצת יותר יקרה מהאחרות, וגם הזכרון יותר יקר) פנסוניק TZ5 בדקת…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
-
לצערי המצלמה התקלקלה לדעתי בקלל שנפלה או קיבלה מכה. זה נראה כאילו החיישן/העדשה זזו. המסך רואים תמונה שברובה שחורה עם מריחות של צבעים, כאשר אני מכוון את המצלמה אל מנורה או משהו כזה רואים במסך שהיא מופנית לכיוון מקור אור. אבל ממש מרוח וכהה ומעורפל. מישהו נתקל בתקלה הזו? איפה אפשר למצוא מעבדות זולות שיוכלו לעזור? כדאי בכלל לתקן בימינו? תודה מראש רום
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
תכירו זהו יוסי הפיל הרוצח מהספארי. (תכנסו לאתר של הספארי לקרוא את הכתבה עליו http://www.safari.co.il/article.php?id=288 בתמונה הראשונה הוא מת לשירותיים לכן הרגלים האחוריות שלו כך : עוד מתמונה של יוסי:
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
-
תמונה נחמדה שצילמתי, לא עברה עריכה... אתם תמשיכו מפה.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו יודע עד איזה נפח זיכרון היא תומכת? ולאלה שרוצים לשאול אז כן... חיפשתי בחוברת ולא מצאתי תשובה וגם באתר אין תשובה מדויקת יש תשבוה עקיפה... בFAQ יש שאלה לגבי כל נפח זיכרון, כמה תמונות יכנסו בו בכל רזולוציה וזה מגיע עד 512 אבל זכרו לי שאפשר ג'יגה מישהו יכול לאמת את זה מניסיון או מידע אישי?
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-