צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את ה-Canon A520 שלי. אני נוב גמור בצילום וזקוק לכמה טיפים. בינתיים צילמתי רק תמונת מאקרו ואני צריך טיפים לשיפור. צילמתי בלי חצובה ובלי פלאש. בחלק מהתמונות שצילמתי הפוקוס לא היה איפה שרציתי אותו, האם אפשר לשנות את מיקום המלבן שמאתר את הפוקוס? בחוברת מצאתי רק דרך מוזרה שכללה ריבוע במרכז המסך שמוגדל יותר מכל שאר התמונה. אני רק רוצה לשנות את מיקום הפוקוס.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קניתי A590 והיתה נקודה תפוסה שהופיע בכל התמונות (שהעברתי כבר למחשב, לא פיקסל מת במסך של המצלמה). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש כמה תלונות על הסדרה הזאת של A500, חזרתי לחנות והחליפו לי אותה במקום. סה"כ אני מרוצה ממנה מאוד אבל רציתי להדגיש שכדאי לבדוק את העניין הזה עוד בחנות, אפילו בצורה הכי בסיסית כמו להצמיד את היד למצלמה ולהסתכל על המסך אם על הרקע השחור יש פתאום נקודה. מיותר להגיע הביתה ושוב לחזור לחנות בגלל זה. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
המעבר מ P&S ל DSLR עשוי להיות קצת פשוט יותר לחלק מקהל היעד החובבני, אשר מעוניין להתקדם לעולם ה DSLR ועדיין להינות מתצוגה "חיה" של הפריים המיוחל, בדיוק כפי שהורגל אליו במצלמת ה P&S הדיגטלית. גימיק חביב שכבר קיים במס' מאוד מועט של מצלמות DSLR, שמיועדות לקהל יעד קצת יותר תובעני, כדוגמת ה Canon EOS 20Da המותאמת בעיקר לצילומי אסטרו-פוטוגרפיה. http://www.dpreview.com/articles/olympuse330
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין להכנס לעולם הדיגיטלי ולרכוש מצלמה דיגיטלית ראשונה .עכשיו קראתי כל מיני ביקורות והשוואות שרק בלבלו אותי ואני ממש לא מוצא את עצמי אני אגיד לכם מה הדברים שחשובים לי ותנסו להמליץ לי על מצלמה שהכי קרובה למה שביקשתי. התנאים הם:גודל זום גבוה (הכוונה מעל לX5) מהירות מקסימלית בין התמונות הדפסה לא חותכת תמונה (שמעתי שבאיזה מצלמה של קנון לא זוכר איזה דגם יש מצב שכאשר מדפיסים התמונה נחתכת ומודפסת עם קוים לבנים בצדדים אז חשוב שזה לא יהיה כך) שניתן יהיה להוריד עיניים אדומות בצילומים לחלוטיןן שתהיה נוח להחזיק וקלה כמה שאפשר דרך אגב התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח גג. אני יכול להגיד ששמעתי ממישהו שמבין שהאופציות שקיימות במצלמות קנ…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. השנה יצאתי לחופשה במהלכה צילמתי הרבה תמונות עם Canon Digital Rebel XT, כשהגלגלת על המצב הרגיל. כנראה שבמהלך החופשה מישהו שיחק עם הגלגלת והעביר אותה למוד אחר. לפני שזה קרה, כל התמונות יצאו בסדר. לאחר שזה קרה, כל התמונות יצאו מאוד מאוד בהירות, כאילו גוף תאורה ענקי וחזק בטירוף הונח באזור הצילום ופולט אור לבן, מאוד חזק ומאוד בהיר, ככה שבקושי רואים משהו. בנוסף, התמונות צולמו בשלג מה שהוסיף לבהירות. לאחר בדיקה במחשב, דרך ה- properties של כל תמונה, נמצא שבין התמונות הדפוקות לטובות יש הבדלים ב- Shutter speed, Lens Aperture וב- Exposure Time. האם ניתן לתקן את זה איכשהו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתעניין ברכישת מצלמה דיגיטלית "רב שימושית". הייתי מעוניין שבמקרה הצורך אוכל להקליט עם המצלמה גם קטעי וידאו (עם או בלי סאונד). האם קיים דבר כזה ? תודה, מקסים.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב טוב, ברשותי מצלמה דיגיטלית שרכשתי בהמלצתכם לפני שנה+ , דגם Caplio G3 של חברת Ricoh. אני מרוצה מהמצלמה ולא מזמן גיליתי שאם מצלמים באופציית "Sport" ובוחרים באופציה של רצף תמונות בתוך תמונה אחת: יש אופציה במצלמה שמפרידה את התמונות בעצם ומאפשרת לי לצפות בתמונה הגדולה, המחולקת, כסרט נע! כשאני מעביר את התמונה למחשב, אני מקבל תמונה גדולה עם ריבועים, כמו בתמונה המצורפת. השאלה שלי היא, כיצד ניתן לפצל את התמונות לרצף תמונות? תודה רבה, אורן.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תכירו זהו יוסי הפיל הרוצח מהספארי. (תכנסו לאתר של הספארי לקרוא את הכתבה עליו http://www.safari.co.il/article.php?id=288 בתמונה הראשונה הוא מת לשירותיים לכן הרגלים האחוריות שלו כך : עוד מתמונה של יוסי:
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עד 200 ש"ח. ראיתי בזאפ חצובות, אבל לא של S1.
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
אני מוכר את המצלמה הזאת ב600 שקל מי שמעוניין שיצור איתי קשר בפרטי
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום. מקווה שהגעתי למקום הנכון... במידה ולא אשמח אם תוכלו לכוון אותי. קודם כל, אני יודע שזה "צילום דיגיטלי", אבל זה המקום היחיד פה שנראה לי מתאים לבעיה שלי באתר... אז ככה: הגיעה לרשותי מצלמה של ידידה שלי מדגם ELMO super 110. היא קנתה אותה לפני כ-30 שנה ועשתה קצת סדר ובמקרה מצאה אותי והחליטה למכור וכאן אני נכנסתי לתמונה. המצלמה במצב חדש (!!) מעולם לא השתמשו בה, אפילו ארבעת סוללות ה-AA שהגיעו איתה עדיין אטומות וסגורות באריזה המקורית שלהן. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אולי איכשהו במכירה או לכוון אותי למקום טוב למכור וגם להגיד לי כמה בערך היא שווה היום? חשוב לציין שזה מוצר לאספנים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למצלמה דיגיטלית קומפקטית עדיפות למסך גדול שתיהנה במחיר של 1200 שקל וגם 1300 שקל התקבל ... המצלמה מיועדת לאחותי הקטנה (בת 15) ובעיקר לצילום בני אדם וכו'. אשמח לקבל תשובה עוד היום, עידו.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, עובדים אצלינו בבית ערבים שמשפצים לנו את הבית. הם הולכים להיות אצלינו חצי שנה. אני מפחד שהם לוקחים לנו דברים בלי שאנחנו רואים. לאחרונה ראיתי בכל מיני אתרים שיש מצלמות אבטחה נסתרות שאין מצב לזהות אותם. אני ממש לא מבין בזה ותהיתי האם תוכלו לעזור לי למצוא מצלמה כזאת שתהיה באיכות מצויינת(לא כמו בטלויזיה שרואים בתוכנית כגון "שומר מסך" ו"כלבוטק" מטושטש) התקציב שיש לי הוא בסביבות 300-400 ש"ח ליחידה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני לא כל-כך יודע לצלם, כיאילו אני יודע לצלם אבל לא כמו אלה שמצלמים פה... אז אני רוצה מצלמה כזאת שתוציא לי תמונות טובות עם צלם ממוצע... ולא תקציב בשמיים, אני רוצה שתגידו תקציב או מצלמה שתתאים לי כדיי לדעת אם שווה לי לחסוך את הכסף או לוותר עם זה לזמן הקרוב...
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
גיליתי בK200 את הפונקציה המופלאה הזאת, שיכולה לעזור לי הרבה, אבל היא לא עובדת לי. הפעלתי את הפונקציה מהתפריט, בחרתי בAF, פיקסתי על משהו, והוא מציג את הריבועים האדומים של הפוקוס, אבל הוא לא מצלם. מדוע?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
תמונה נחמדה שצילמתי, לא עברה עריכה... אתם תמשיכו מפה.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
באופן רנדומלי...אחת בתנועה (איפה שיש משאית). בוא נראה אותכם מזהים באיזו עיר זה צולם עם פלאפון,אז אני יודע שהאיכות היא ... לא משהו
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש לגמרי בעולם הצילום, מחפש מצלמה בעלת יכולות זום טובות, צילומי מקרו סבירים, אפשרות להפיק צילומי לילה טובים וחדים ויכולת לצלם עצמים בתנועה (ללא מריחות). כרגע מתלבט בין 2 מצלמות של Canon sx100 IS A720 IS קראתי ביקורות טובות עליהן במספר אתרים אבל אני לא מבין עדיין את כל המונחים הטכניים שמופיעים בביקורות. האם יש המלצות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מחפש דרך יעילה ונוחה ולא להקפיץ את הפלאש כדי לרכך את האור שלו... בספר צילום שרכשתי היה כתוב לפצות את הפלאש בחשיפה של 0.5- אבל יש מקרים שזה עדיין יותר מדיי חזק ואפילו ב- 1-. יש למישהו עוד עצה בשבילי? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-