עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by alexpir,

אני מוכר את המצלמה הזאת ב600 שקל מי שמעוניין שיצור איתי קשר בפרטי

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  2. אהלן, ברשותי הציוד הבא K200D 50-135 f/2,8 EF530 Super היום צילמתי הופעה. ושמתי לב לקטע מוזר. הפלאש, כאשר הוא מוקפץ (רגיל, 60 מעלות), התמונות יוצאות חשוכות. אני מצלם עם הפרטים הבאים: מצב ידני במצלמה: ISO 400 f/2.8 1\60 מצב PTTL בפלאש. כאילו האור לא מגיע לבמה. חשוב לציים שאני מצלם ממרחק של 6-8 מטר מהמקור. התקרה בגובה של 4 מטר. ואז שמתי לב לתופעה מוזרה ברגע שאני מלביש על הראש של הפלאש את הדבר המחוספס הזה, שהופך את הזום של הפלאש ל-17MM, פתאום התמונות יוצאות מוארות כמו שצריך. אני לא מצליח להבין למה בלי הדבר הזה, התמונות יוצאות חשוכות. יש למישהו הסבר ? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by Shavoigen,

שלום,אני חובב מתחיל בצילום. במצלמות ועדשות אני די מתמצא,אבל בפלאשים בכלל לא. הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים הבסיסיים בין הפלאשים ולאילו נתונים לשים לב בבחירה. תודה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  4. היי כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1000 ש"ח ורצוי כמה שפחות. סוללות ומטען יש לי אז אין צורך לזה, עדיפות לכרטיס ג'יגה שיהיה כלול במחיר ואם אי אפשר אז לא קריטי, היה לי את המצלמה הזאת canon ixus s500 נשבר המסך לא משתלם לתקן, אני מרוצה מקנון סך הכל ומעדיף להמשיך איתם... אם יש מצלמה שיכולה לצלם וידאו בלי הגבלת זמן זה יהיה מעולה.... תודה, דרך אגב זה מאוד לחוץ כי הייתי צריך להזמין את זה עוד היום זה מיועד לטיסה לחול.

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  5. יש לי מצלמה של סוני DCR-PC115e שהיא מיני DV. קיבלתי איתה כבל יו אס בי - אני יכול להעביר דרכו סרטים מהמצלמה למחשב או שצריך כבל DV או Firewire?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by benor,

http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by KoM,

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מצלמה וכבר איזה חודש יש לי התלבטות כבדה בין מספר מצלמות. Sony DSC T-200 CASIO Exilim EX-V7 \ V8 Panasonic Lumix DMC-TZ4 \TZ5 Ricoh Caplio R7 אני לא מבין גדול בצילום ומחפש מצלמה קומפקטית שתכנס בקלות לכיס ושאוכל לקחת אותה לכל מקום בנוחות ושתוציא לי צילומים איכותיים עד כמה שאפשר למצלמה מהסוג הזה. חשוב לי שהמצלמה תצלם טוב בתנאים ביתיים, ושתהיה בעלת זום אופטי טוב (לפחות X5). הדבר הנוסף שמהווה פקטור בבחירת המצלמה הוא עניין של צילום הוידאו... מאוד חשוב לי צילום וידאו באיכות הכי טובה שאפשר במצלמות מהסוג הזה. אני הולך לצלם הרבה וידאו בתוך הבית(תינוקות), ככה שחייב שיהיה אפשרות של זום במהלך הצילום ועדיפות לפורמט וגודל קובץ כמה שיותר קטן וצילום וידאו באיכות הכי טובה שא…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  10. 1. איך המצלמה של אולימפוס C-370? האם היא שווה 888 ש"ח? 2. איך החברה Fujifilm? כי כל המצלמות שלה זולות בהרבה משל שאר החברות אבל עד כמה שידוע לי היא אמורה להיות די טובה.... 3. איך החברה Kodak? 4. למה אני רואה שבארץ מוכרים דגמי D-xxx של אולימפוס אבל באתר הרשמי שלהם לא קיימים כאלה דגמים?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by _dudi_,

הי מה אתם אומרים על Nikon Coolpix 4100 [url=]http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/klix/product.asp?pf_id=OUC4100

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  12. אז זה התקציב. בדקתי בחנויות: "סנסור" ו "מחסני חשמל" וביינתים יש את האפשרויות הבאות: canon mv -700 זה ב 2800 ש"ח panasonic qs-12 זה ב 2890 ש"ח sony hc-14 זה ב 3090 קודם כל מבין שלושת האפשרויות האלה- מה המצלמה העדיפה ביותר? כמובן שכולם DV ועכשיו בלי קשר למצלמות שהצגתי- אני מעוניין במצלמת DV דיגיטלית. התקציב הוא כמו שאמרתי 3000-3500 (ניתן לחרוג ל 4000 אבל רק אםזה באמת שווה את זה..). מה המצלמה הכי טובה שניתן להשיג בתקציב הזה כיום בשביל DV? ודבר אחרון איפה מומלץ לקנות? בחנויות או באינטרנט/מכרזים? תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  13. שלום יש לי OLYMPUS 2 מגה פיקסל..השאלה שלי היא כזאת. האם אני יכול לחבר אותה לאינטרנט כדי שאני יעבוד איתה כ WEB CAMERA?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  15. ^ תודה

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by benor,

ברשותי מצלמת NIKON D40, אני מעוניין לקנות עדשת מאקרו עד 1000 ש"ח. 1. האם אני יכול בסכום הזה לקנות עדשה סבירה? 2. האם אפשר לקנות בסכום הזה עדשת TELE בעלת יכולות מאקרו סבירות? 3. האם אני אזדקק לפלאש חיצוני? 4. אילו עדשות מאקרו הם מומלצות? תודה.

17. עדיפות לדמויית SLR\קומפקטית עם זום אופטי טוב(10+), עם סוללות LiH נטענות משלה. רזולוציית ווידאו טובה תתברך, חובה יכולת לצלם ווידאו ללא תלות באורך הסרט(כל עוד יש מקום פנוי שזה ימשיך לצלם).

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  18. Started by VL,

אני צריך המלצה למצלמה העונה לתקציב בכותרת. הדרישות שלי מהמצלמה הן: שתחזיק מעמד הרבה זמן איכות תמונה סבירה , שלא תהיה דפוקה ושלא יהיה יותר מדי טוב כי התקציב לא יספיק לתמונה איכותית. שלא תהיה יותר מדי קטנה ולא יותר מדי גדולה עם פלאש/עזרים לצילום בלילה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  19. Started by sev0717,

שלום אנשים, אני דיי חובבן בתחום המצלמות. אני מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה-700-800 ש"ח שתוציא תמונות איכותיות גם במקומות עם תאורה מוגבלת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגמים.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by dimitryus,

צילום מאוד משמעותי בשבילי, מביע המון מעצמי... "עיתונים לכביסה" [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by bio_stdnt,

זמן חשיפה 1/160 צמצם f8.0 ISO 400 מרחק מיקוד 85mm קצת פוטושופ בשביל הרקע [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by R0tem1,

אני גר באיזור המרכז והסופת ברקים שהייתה פה אתמול הייתה מטורפת, נתקלתי במספר בעיות כשניסיתי לצלם אותה: 1) רוב הזמן היה גשם, ההגנה הכי טובה שהייתי יכול לת לה היא שקית ניילון חד פעמית יש לי פוג'י S9500 יש לה כיסויים עמידים למים?? לא ללחץ של צלילה רק לצילום בגשם. או שיש לכם פתרון אחר?? 2) בעייה טכנית - לא מצאתי את ההגדרות המתאימות לצילום ברקים, הצלחתי לתפוס ברקים רק במצב של מהירות תריס, כיוונתי אתת מהירות התריס ל1\60 200ISO והמצלמה התאימה את הצמצם F2.8.. למישהו יש מושג מהן ההגדרות הטובות ביותר??

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by axon,

רק אני שמתי לב שהיא לא ממש מתעדכנת (: ?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by oFiR 22,

כמה שאני אוהב את המצבים שהמצלמה מתכווננת לבד אליהם ;D מה אתם אומרים אפשר לשפר, לתקן, להעיר... תודה נ.ב. מישהו יכול להסביר לי בבקשה (אם יש כמובן הסבר) לצורה שבה התלכדו העננים המצורפים בתמונה השלישית? זה נראה כמו מין "פצצת אטום אווירית" ( :s05:) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים