צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מצלמה חדשה בתקציב של כ 1200 - 1300 ש"ח חשבתי על ה NIKON COOLPIX S500, איך היא? האם יש מצלמות יותר טובות ממנה במחיר זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כל חוות דעת תתקבל בברכה [מומלץ בחום להוריד את התמונות למחשב ו\או לפתוח אותן ברזולוציה מלאה כדי לקבל את מלוא האפקט..] עריכה: קישורים ישירים לתמונות A Cat's Vision http://img219.imageshack.us/img219/7441/cimg4427cno2.jpg A Cat's Eye http://img215.imageshack.us/img215/4216/cimg4431bpv3.jpg M.P.I.U http://img84.imageshack.us/img84/6499/cimg4382copysq1.jpg *אגב, לא להבהל. אני לא שוטר צבאי [בהתייחס לתמונה השלישית] זה סיכות של חבר שהשתחרר.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שמאפשרת לסמן מספר תמונות באמצעות העכבר ,לעשות קליק ימני ולבחור באופציה של תיקון אוטומטי של כולן? או לחילופין לסמן תיקייה ולהורות לתוכנה לתקן את כל התמונות בתיקייה? רצוי כמובן תוכנה חינמית תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החצובה תשמש בעיקר לצילומי לילה, נוף בהתחלה ובהמשך פנורמות ו-HDR (וגם פאנינג - מצלמים גם עם חצובה?). החצובה מיועדת ל-GX100 (אבל מן הסתם תשמש גם ל-EOS500 ובעתיד אולי ל-DSLR). קראתי בעיון את המדריך בקליקי ואני מתכוון ללכת ולבדוק מספר חצובות פיסית (בפוטופילם וכד'). מעבר לאיכות החצובה חשובה לי הקומפקטיות ובעיקר המשקל הנמוך. -עד כמה חשוב/שימושי לוח ניתוק מהיר? -עד כמה חשוב פלס? (יש זרחני ללילה?) - האם ראש כדורי נוח יותר לשימוש/כיוון? אשמח לקבל המלצה לחצובה סבירה ברמת כניסה שתתאים לצרכי ושנותנת תמורה מירבית למחיר (500-400 ש"ח אם אפשרות לתוספת קלה). מה דעתכם על רכישת חצובה משומשת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אמא שלי היא מעצבת תכשיטים והיא צריכה לצלם את התכשיטים שהיא עושה ולהעלות לאתר שלה. יש לי מצלמה דיגיטלית 4MP שלא מצלמת את התכשיטים טוב והכל יוצא די מטושטש ואני רוצה לקנות מצלמה דמוית SLR, שתצלם את התכשיטים טוב. חשבתי על 3 דגמים: 1. CANON S5 2.PANASONIC DMCFZ18 3. SONY DSC H7. מה אתם ממליצים לי?? ועוד דבר... יש אולי איזה מקום שעושים שם טרייד אין של מצלמות, כי אני צריך להפטר מהמצלמה שלי ואני לא מאמין שמישהו יקנה אותה... תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה תמונות להעלות ובפייסבוק אפשר רק עד 60 תמונות ויש לי יותר, בערך 200 תמונות. האם יש אתר טוב שאפשר להעלות אליו?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
-
מהסיטואציות היותר מעניינות בהן נתקלתי בביקורי במקום... מודע לחיתוך הלוקה בפריים הראשון ולגוונים המקולקלים. תניחו את הטכניקה בצד הפעם. המשך יבוא...
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קודם כל יש לי את המצלמה CANON 350D עם עדשת קיט אני בעיקרון מצלם את כל מה שיפה... אני מחפש חצובה שתחזיק את המצלמה שלי והכי חשוב שיהיה לה את הידית הזאת בראש שיהיה אפשר לשנות את זוויות המצלמה. ועשה חשוב שיהיה לה הרבה זום. תקציב, כמה שפחות :-\
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלום, זוהי ההודעה הראשונה שלי במערכת, הינה צילום שצולם לאחרונה: http://img131.imageshack.us/img131/7436/p4214774li2.jpg
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
כמה שיותר תגובות. לזכרה של ה350D שנגנבה :-\ יהיו עוד תמונות בהמשך. הצעות לעריכה ושיפורים יתקבלו בשמחה. תמיד נראה לי שאפשר לערוך את זה בדרך הרבה יותר טובה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איך בכלל השוק של המצלמות האולטרה קומפקטיות כיום? יש כאלה ששוות משהו? ושהן באמת דקות? על כל פנים, אני מחפש לי מצלמה שתיהיה כמה שיותר דקה ונוחה בכיס (כמובן שעם מסך), שתשמש אותי בעיקר לתמונות "עם החבר'ה" במסיבות/פאבים או סתם בבתים. כרגע יש לי מצלמה יותר "רצינית" של פוג'י (עלתה לי ולאחותי מעל 2500 ש"ח), שכרגע אני לא זוכר את הדגם. איתה אני משתמש לטיולים, וצילומים רציניים יותר (אני צלם חובב, ואחותי משתמשת בה ללימודים שלה, וגם צלמת חובבנית). אבל אי אפשר לקחת אותה למסיבות, ולערבים עם החברים, כי ת'כלס היא מסורבלת מאוד. אז חשבתי לעצמי שאולי שווה סופסוף להסתכל לכיוון שוק המצלמות האולטרה קומפקטיות, בתקווה שכבר יש שם דגמים שבאמת יתנו לי את מה שאני צריך. הדרישות שלי הן: מחיר באיזור האל…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
השאלה הראשונה היא מהו מחיר סביר לK10d בת 10 חודשים ו6000 קליקים, אני חשבתי על 2700. בהנחה שזה פחות או יותר המחיר שאני אקבל עליה, יהיה לי את הכסף לK20d בערך בעוד חודש. השאלה האמיתית היא מה הם היתרונות שלה על הK10 והאם הם שווים השקעה של בערך 2500 ש"ח. יתרונות: 4.2 מגה פיקסלים נוספים אפשרות להוציא תמונות עם הרבה פחות רעש, זה אולי מה שהכי חסר לי בK10 ISO 6400, למרות שהוא מתחיל ב200 פילטרים חדשים כגון פילטר HDR תצוגה חיה כולל זום חיישן שמגלה אבק מצב צילום מיוחד של 21 תמונות בשניה ויתרון שלא קשור למצלמה הוא שאני אקבל אחריות של שנתיים של קרט. מכיוון שהבעיה העיקרית שלי עם המצלמה היא בתנאי תאורה גרועים (בערך חצי מזמן השימוש במצלמה) חשבתי על אפשרות אחרת והיא: 1.לשלוח את הפלאש שלי S…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
סתם אתמול החלטתי לעשות סיבוב אולי נימצא איזה מהשהו לצלם וראיתי חתול בגובה של איזה 2.5 מטר על העץ..עזרתי לו לרדת ואז הוא התחיל לרדוף אחרי אז צילמתי אותו על הדרך. אני יודע שהעריכה קצת כבדה אבל אני אישית אהבתי את זה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה וכבר איזה חודש יש לי התלבטות כבדה בין מספר מצלמות. Sony DSC T-200 CASIO Exilim EX-V7 \ V8 Panasonic Lumix DMC-TZ4 \TZ5 Ricoh Caplio R7 אני לא מבין גדול בצילום ומחפש מצלמה קומפקטית שתכנס בקלות לכיס ושאוכל לקחת אותה לכל מקום בנוחות ושתוציא לי צילומים איכותיים עד כמה שאפשר למצלמה מהסוג הזה. חשוב לי שהמצלמה תצלם טוב בתנאים ביתיים, ושתהיה בעלת זום אופטי טוב (לפחות X5). הדבר הנוסף שמהווה פקטור בבחירת המצלמה הוא עניין של צילום הוידאו... מאוד חשוב לי צילום וידאו באיכות הכי טובה שאפשר במצלמות מהסוג הזה. אני הולך לצלם הרבה וידאו בתוך הבית(תינוקות), ככה שחייב שיהיה אפשרות של זום במהלך הצילום ועדיפות לפורמט וגודל קובץ כמה שיותר קטן וצילום וידאו באיכות הכי טובה שא…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ראיתי לדוגמא את המצלמה של קנון 400D +עדשה רק ב 2444 : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEOS400Dbody זה לא נראה הצעה משתלמת מאוד ? למרות שלא רשום שהיא מחודשת ,אז איך אני יכול לדעת ? אם אפשר גם הסבר למה זה בדיוק מחודשת ,כי חלק אומרים שאלו מצלמות שעברו תיקון ,חלק אומרים שרק פתחו את הקופסה ,איך אפשר לדעת ? האם זה כדאי לקנות מצלמה מחודשת ? האם אתם מעדיפים לשלם יותר ולקחת כבר חדש ? יש סיכון לתקלות יותר עם מחודשות אשר עם חדשות ?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
2 תמונות מהטיול האחרון לאירופה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
http://vsync.fortunecity.com העלתי לפה, אתר שבניתי במיוחד אתמול בלילה, תמונות שצילמתי כולל קרופים. זה על שרת אכסון חינם ורפה שכל, כך שלא יכולתי להעלות תמונות של 2-3 מגה באיכות מקורית, אלא הקטנתי קצת והורדתי לאיכות 80 אחוז. הם גם דוחפים קוד בכח בנוסף לקוד שכתבתי בעצמי.. בהזדמנות הראשונה אני מעלה אותו כמו שצריך לשרת אמיתי ולא חינמי. בנתיים זה מה שיש. *אני לא צלם מקצועי, אלא מתכנת מקצועי אז קחו בחשבון.. אגב חשוב, תכנסו ב firefox כי האכסון החינתי הזוועתי הזה נראה מזעזע ב IE בגלל שטויות שלהם
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לאור העובדה שבזאפ זו המצלמה הכי מבוקשת. מה הסיבה שלא ממליצים עליה פה?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-