עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ben_sh090,

שלום אחים שלי אני רוצה לקנות מצלמה חדשה.. Canon A85 ורציתי שתביאו לי מחיר לגביאה.... שיהיה כלול הכול.. כרטיס זיכרון 256 אחריות 3 שנים של קרט וכו' במחיר הכי נמוך שתמצאו... תודה לעוזרים... אתם חושבים שכדי לי לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות את ה75a?? אם כן תנו לי גם הצעה של 75a תודה רבה...! ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by coldfire,

אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: המצלמה המיוחלת היא CANON A95 , המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH יעלו לי 2,206 ש"ח :jump: הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר ***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by IRIVERMAN,

מחפש מצלמה לשימוש משפחתי.. עד 1500 ש"ח.. חשבתי על ה Canon A610 יש מצלמות אחרות שמומלצות במקום?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מחפש לאבא שלי מצלמה עד סכום של 800 ש"ח. המצלמה לא צריכה 2-3 מגה פיקסל. ואין לי שום בעיה שתיהיה מהדור הישן יותר ולא חדשה כמו a530 וכדומה. אולי שווה להסתכל ביד שניה על הcasio ?. מה שחשוב לי זה : 1. הגודל - שתוכל להכנס לכל כיס. 2. איכות תמונה. ----- עריכה: טוב אני מבין שאני מבקש משהו בלתי אפשרי, אז אולי רק המלצות על אילו מצלמות יד שניה לחפש?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by NI4NI,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה חדשה ואני כנראה אלך על פנסוניק FZ50. שמתי לב שבארה"ב ניתן לקנות אותה במחיר זול משמעותית ממה שבארץ ויכול להיות שחבר יוכל להביא לי אותה. השאלה היא כמובן האחריות. נניח שהיא מגיעה עם מה שנקרא "אחריות בינלאומית" שאינה של יבואן מסויים בארץ, האם במקרה של תקלה יש לי באמת עם מי לדבר ? איזה מעבדות בארץ מכבדות את זה ? אם היא מגיעה מלכתחילה עם תקלה או בעיה, האם גם אז יהיה מי שיטפל בה בארץ ? האם למישהו פה יש נסיון עם העניין הזה (לא בהכרח עם המצלמה הספציפית הזאת) ויכול לעזור לי ? תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by DardaDai,

שלום, לא מזמן רכשתי עדשה ef50mm f/1.4 usm (פריים) ולאחר כמה תמונות שהפוקוס יצא במקום שלא התכוונתי אליו בדקתי את הכיול. יצא שיש סטיה של 4mm ואני תוהה אם זה משהו באמת מורגש או שאולי התזוזות שלי/של האוייבקט שצולם הם אלו שגרמו לתזוזת מיקום הפוקוס. (מכיוון שיש לי 600D לא ניתן לעשות כיול במצלמה). (העדשה באחריות קראט, אז אני מאמין שכיול יהיה חינם) תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by urich,

חדשה ולא מחודשת (לטענת החנות) דגם קצת יותר ישן אבל עדיין עם יכולות טובות מה דעתכם בתור מצלמה לחובבן. http://www.cameta.com/Olympus-PEN-E-PL1-Micro-4-3-Digital-Camera-Body-Black-66326.cfm מצאתי דרך PRICEGRABBER http://www.dpreview.com/reviews/olympusepl1 ואיך אפשר לשלוח לארץ בזול? האם יש עלויות מיסים מע"מ וכו'?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by approx,

http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=IMGP0019.jpg מה אומרים ?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by Snirs69,

שלום לכולם, אני מתתלבט בין שתי מצלמות: Fuji S2000HD Canon SX110 איזה מהמצלמות איכותית יותר, ואיזה מן המצלמות הייתם ממליצים לי לקנות? {המלצות נוספות יתקבלו בברכה} בתודה מראש, שניר

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  11. אין לי תקציב כי אני לא יודע מול מה אני מתמודד אני צריך מצלמה איכותית עם זום ארוך,שיהיה בה מסך LCD מאחורה,צילום וידאו,סינון עיניים אדומות וכל מיני פיצ'רים שיעזרו לי לצלם בצורה הטובה ביותר,אני לא צריך מצלמות מפלצתיות כאלה שעולות בין 1000 ל2000 משהו טוב וחברה טובה שיספקו אותי כי בתכלס אני לא צלם מקצועי ואין לי מעבדה לצילום..חחח תודה ציון

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by arcShift,

אהלן מעוניין לקנות מצלמה לקראת הגיוס, לצורך צילומי נוף, חבר'ה, חוויות וכו'. אני כנארה אקנה מחודשת בתקציה של 1000 שקל פחות או יותר. התמקדתי בשני הדגמים הללו Canon A610 / A530. א. האם שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות A610 או שמספיק לי A530 ? ב. מה ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים? ג. ישנם עוד דגמים שיכולים לעניין אותי ?(לאו דווקא של Canon ?). תודה,

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by sgt_flippy,

האם יש מצלמות קומפקטיות שמגיעות ליכולת של מצלמה רפלקס מקצועית?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by re5pect,

שלום! באיזה מדפסת כדאי להשתמש להדפסת תמונות דיגיטליות (של 3-4 מגה פיקסל..), ושההדפסה תיהיה סבירה? (כמובן שהתמונה עצמה טובה) אם זה לא לפה תעבירו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הייתי רוצה לדעת מה האופציה הזאת ולמה זה משמש...

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by ralf7253,

במהלך שיטוטיי בנבכי האתר נתקלתי בכתבה על TEXAS INSTRUMENTS וראיתי שם את הפסקה הבאה: "בין הממתקים הנוספים שמספק המעבד ניתן למנות תמיכה בחיבורי Composite, HDMI ו-USB 2.0, וכמו כן גם אפשרות למצלמה יחידה באיכות של עד 20 מגה פיקסל, או זוג מצלמות לטכנולוגיות צילום סטריאו באיכות של עד 12 מגה פיקסל." אף פעם לא שמעתי על דבר כזה, חיפוש באינטרנט ופה בפורום לא העלה דבר, ככה שמעניין אותי לדעת מה זה? איך זה נראה במציאות? (התמונות כמובן) והאם זה אמיתי? או שהתרגום פשוט לא טוב?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by SMoKeR,

לי כבר יש במה להתגאות (S6500 בת שבועיים), אבל אני מרגיש מין פספוס כזה...שאולי אם הייתי משקיע עוד כמה שקלים הייתי קצת יותר נינוח... שלא תבינו לא נכון אני מאוד אוהב את המצלמה שלי ואני מאוד מרוצה ממנה...אבל אני חושב שמיהרתי קצת יותר מדי עם הקניה שלה... בתוספת 600-700 ש"ח יכלתי להביא את ה S9500 שאמנם מה שיש לה לא מפיל את המצלמה שלי אבל מצד שני היתרון שלה גם די בולט יחסית... לא העלתי את הפוסט כדי להתמרמר שיש מצלמות יותר טובות ממה שיש לי אבל אני מרגיש לא מסופק במידה מסויימת...ואני מצטער אם זה מעצבן מישו.. בכל מקרה יש לי שתי שאלות... 1) אם אני קונה את אחת מהמצלמות הנ"ל...מה אני יעשה עם ה 6500? חבל לי שתשב סתם בארון... 2) אני מאוד רוצה להביא את אחת מהמצלמות הנ"ל... מישו יכ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by LinKinG,

איך היא בתור מצלמה? היא 3.2 מגה פיקסל זה מספיק? מצלמה דיגיטאליות מדגמי 2004 עם 3.2 מגה פיקסל 2272 X 1704 רזולוציה עד (X3 אופטי, X4 דיגיטאלי) זום X12 אפשרות הסרטת וידאו מלא עם קול איכות וידאו VGA (640X480) 30 FPS המצלמה משמשת כמכשיר הקלטת שמע (טייפ מנהלים) SD/MMC/MemoryStick DUOתמיכה ב 3 סוגי זיכרונות הרחבה: תמיכה ב- 8 סוגי סוללות שונות. צילום קרוב (מקרו) עד 5 סנטימטר. יצירת אפקטים דיגיטאליים על התמונות המצולמות. TFT LCD 1.5 גודל מסך ממשק משתמש צבעוני. אפשרות הדפסת תאריך על התמונות PAL.יציאת וידאו משקל 144 גרם בלבד אלא היותר פרטים עליה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Chevy,

כפי שקראתם או שעדיין לא הייתי שבוע שעבר ב-Digital City ונכחתי בהרצאות הקשורות לפורום ובנושא צילום דיגיטלי. אשמח לשמוע את דעתכם על הטיפים לצילום שהובאו (במידה והייתם) ומה שקראתם בסיקור שרשמתי. סיקור MS Digital City - צילום דיגיטלי (הפנורמה / סיור-וירטואלי בעמוד הראשון אני עשיתי, מקווה שהעברתי לכם את ה"אווירה" שהייתה שם) כמו כן שאלה נוספת היא האם כבר יצא לכם לממש חלק מן שיטות הצילום שהובאו

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by Noder,

היי...אני אעשה את זה מאוד תמציתי - איזו מצלמה עדיפה קנון SX20 או פוג'י SH10 ?? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ophir555,

מעונין לקנות דיגיטלית ע 3000 שקל דרישות לא נעול על מותג כל שהוא מצלמה בעיקר לטיולים , משקל פחות חשוב זום גדול עם מייצב צילום רצף מהיר רצוי יכולת מאקרו סבירה איכות תמונה נקודה חשובה כולל בזום מקסימלי ו6 ומעלה מגה פיקסל אפשרות לפלש חיצוני חשבתי בתחילה על רפלקסית דיגיטלית , אבל הבנתי שבמחיר הזה אוכל לרכוש רק משומשת ואני מעונין במצלמה חדשה ולכן אתפשר על דמוי האם מצלמה של 6 מגה תאפשר הגדלה של עד א-3 בלא גרעון ורעש בצילום 100 אסא תודה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. פשוט אני לא מוצא היחסות לכך בחוברת המצלמה הגיוני שהחיבור יהיה USB 2.0 נכון? THX

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. שלום.. ההבאתי את המצלמה הנ"ל http://zap.co.il/model.asp?model_id=12013 לפני כשנתיים מחוו"ל ואני מרגי שאני לא מספיק מנצל אותה הבעייה היא שאני דבע באנגלית מישהו יודע אם יש ספר הוראות למצלמה בקובץ PDF או וורד ואם יש כל מיני טריקים למצלמה אז תלמדו אותי כי אני מרגיש שאפשר לעשות איתה דברים טובים

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש מצלמה דיגיטלית , יש לכם המלצות ? מיועד לתמונות רגילות + העברה למחשב , לא סטילס... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית. הידע שלי בתחום לא ממש גבוה ואני יודע רק שהתקציב שלי הוא בין 1000 ל2000 שקל. מה המצלמות המומלצות היום למשתמש הממוצע והרגיל?? התקציב אצלי אין לו משמעות רק נתתי בערך תחום של כסף שבו אני רוצה לקנות מצלמה. איזה חברות הן המועדפות היום במצלמות דיגיטליות ?? אני רוצה כמובן שיהיה זכרון נורמלי עם אפשרות להרחבה(?), זום, לפחות 3.0 פיסקל(לא שזה אומר לי הרבה), וכל הפיצ'רים והשטויות שחשובים בצמלמה דיגיטלית. אז על איזה דגמים אתם ממליצים ?? תקציב: 1000-1500 תודה רבה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.