עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מחפש מצלמה עם זום 10 ומעלה עד 1000 שקל .. חשבתי על הפוג'י S1000fd היא עולה 850 ש"ח .. יש לכם אולי אלטרנטיבות יותר טובות ?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by motib25,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית יש לי כמה דגמים של מצלמות שאני חושב לקנות. המצלמה זה להורים שלי שאין להם הרבה ידע 1. canon sx-220 2. canon sx-230 מה שאני יודע שהבדל בין ה 220 ל230 זה שיש לו GPS 3.Olympus SZ-20 מצלמה עם זום קצת פחות אבל יש לו תפריט בעברית והוא יכול לצלם 3D עם יש עוד עוד מצלמות טובות בתקציב של עד 1500 ש"ח תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by vib,

פששש יש כשרון נתתם לי בוסט של רצון להביא אותה בתמונות מיוחדות.. אבל, יש לי מצלמה שאני לא יודע עד כמה היא טובה: Sony DSC P72 -איך היא?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by HellBoY,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני רוצה לעזור לו קצת להחליט הבנתי ממנו שהוא ראה באילת את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36679 ב1600 שקל עם כרטיס זכרון 256 נרתיק בטריות ומטען וכולם התלהבו וקנו רק הוא לא כי לא היה לו כסף.. בקיצור אז רציתי לשאול אם המצלמה הזאת באמת טובה כמו שהוא אומר ואם יש משו יותר טוב בכזה מחיר בערך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by kisin,

ברשותי מצלמת CANON שקניתי לפני 4 שנים בערך. לפני שבוע היא התקלקלה, כשמצלמים משהו זה יוצא סגול אפור ומעוות עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צולם. 1. איפה אני יכול לתקן את המצלמה? 2. יש מצב שהמצלמה הלכה קפוט ואי אפשר לתקן אותה?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  6. Started by UncleRico,

חברים אני צריך שתעזרו לי פה.. קניתי את הZ1 ואני ממש מרוצה ממנה . אבל איך אני יכול לפתור את הבעיה שהתמונה יוצאת מטושטשת כאשר מצלמים בתאורת פלורסנט ? (בלילה) גם כשאני משתמש בפלש מהירות התריס היא 1/40 . זה נורמלי ? הבנתי שמומלץ 1/60 .. איך אני משנה את זה ? (אני מצלם בAUTO) הקיצר איך אתם ממליצים לצלם בלילה/תאורה נמוכה ?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by adi785,

שלום, אני חדש לגמרי בעולם הצילום, מחפש מצלמה בעלת יכולות זום טובות, צילומי מקרו סבירים, אפשרות להפיק צילומי לילה טובים וחדים ויכולת לצלם עצמים בתנועה (ללא מריחות). כרגע מתלבט בין 2 מצלמות של Canon sx100 IS A720 IS קראתי ביקורות טובות עליהן במספר אתרים אבל אני לא מבין עדיין את כל המונחים הטכניים שמופיעים בביקורות. האם יש המלצות אחרות?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by _dudi_,

הי מה אתם אומרים על Nikon Coolpix 4100 [url=]http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/klix/product.asp?pf_id=OUC4100

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  9. עד 200 ש"ח. ראיתי בזאפ חצובות, אבל לא של S1.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  10. קניתי A590 והיתה נקודה תפוסה שהופיע בכל התמונות (שהעברתי כבר למחשב, לא פיקסל מת במסך של המצלמה). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש כמה תלונות על הסדרה הזאת של A500, חזרתי לחנות והחליפו לי אותה במקום. סה"כ אני מרוצה ממנה מאוד אבל רציתי להדגיש שכדאי לבדוק את העניין הזה עוד בחנות, אפילו בצורה הכי בסיסית כמו להצמיד את היד למצלמה ולהסתכל על המסך אם על הרקע השחור יש פתאום נקודה. מיותר להגיע הביתה ושוב לחזור לחנות בגלל זה. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  11. Started by integral,

תהנו http://sidorini.com/gallery2/v/Sidorini_landscape/?g2_GALLERYSID=a64aed5536c4eb0df71b0dd8f9df6370

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  12. שתהיה לפחות 4-5 מגה פיקסל, שיהיה לה זום אופטי גבוה, שיהיה לה פלש איכותי, כמובן איכות תמונה מעולה שתהיה קומפקטית ושיהיה לה אורך חיי סוללה גבוה. אין לי תקציב ספציפי, ההורים שלי קונים אותה בארה"ב (אם זה משנה בכלל). אני לא מבין יותר מדי בתחום ולכן כנראה שיש קריטריונים חשובים שלא ציינתי אז פשוט תמליצו על מה שהייתם קונים בעצמכם מכל הבחינות, כתבתי לכם את הדברים שהכי חשובים לי. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by Nick_Less,

אחרי תקופה דיי ארוכה שלא העלתי תמונות אני מעלה עכשיו כמה

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by dsane,

איך הדגם הזה תמורת המחיר הנ"ל? http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=DCR-DVD109E&site=odw_en_GB&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=SDH+DVD+Handycam#tab

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by alexpir,

אני מוכר את המצלמה הזאת ב600 שקל מי שמעוניין שיצור איתי קשר בפרטי

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  16. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני צריך עזרה בבחירת מצלמה חדשה. יש 4 דגמים שמצאתי ונראים לי אחרי קריאה פה בפורום וקצת גיגול ברשת Panasonic Lumix DMC-FZ18 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1954&p=20 Panasonic Lumix DMC-FZ28 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2631&p=20 Nikon COOLPIX P80 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2533&p=14 Canon PowerShot SX100 IS http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1936&p האחרונה של קנון , במחיר של 1100 ש"ח בערך .. אני מאמין ששאר האחרות קצת יותר טובות ממנה.. ? לגבי ניקון אני יודע שהם טובים במצלמות לגבי פנסוניק , אף פעם לא שמעתי המלצות על פנסוניק , תמיד זה היה קנון או ניקון או פוג'י .. אני צריך את העזרה שלכ…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  17. אהלן, השאלה האמת די בכותרת,בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  18. האם מישהו יודע עד כמה משמעותי ההבדל למשל בין סוללות GP 2300 ל-2100? בכמה אחוז זמן/תמונות זה אמור להספיק יותר?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  19. Started by yuvalkob,

התחדשתי היום בניקון d90, בינתיים עושה רושם שמדובר בכלי נהדר אם יש למישהו שאלות או התלבטויות בקשר למצלמה הוא מוזמן להעלות...

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by J0n1,

גיליתי בK200 את הפונקציה המופלאה הזאת, שיכולה לעזור לי הרבה, אבל היא לא עובדת לי. הפעלתי את הפונקציה מהתפריט, בחרתי בAF, פיקסתי על משהו, והוא מציג את הריבועים האדומים של הפוקוס, אבל הוא לא מצלם. מדוע?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by R0tem1,

אני גר באיזור המרכז והסופת ברקים שהייתה פה אתמול הייתה מטורפת, נתקלתי במספר בעיות כשניסיתי לצלם אותה: 1) רוב הזמן היה גשם, ההגנה הכי טובה שהייתי יכול לת לה היא שקית ניילון חד פעמית יש לי פוג'י S9500 יש לה כיסויים עמידים למים?? לא ללחץ של צלילה רק לצילום בגשם. או שיש לכם פתרון אחר?? 2) בעייה טכנית - לא מצאתי את ההגדרות המתאימות לצילום ברקים, הצלחתי לתפוס ברקים רק במצב של מהירות תריס, כיוונתי אתת מהירות התריס ל1\60 200ISO והמצלמה התאימה את הצמצם F2.8.. למישהו יש מושג מהן ההגדרות הטובות ביותר??

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  22. 1. איך המצלמה של אולימפוס C-370? האם היא שווה 888 ש"ח? 2. איך החברה Fujifilm? כי כל המצלמות שלה זולות בהרבה משל שאר החברות אבל עד כמה שידוע לי היא אמורה להיות די טובה.... 3. איך החברה Kodak? 4. למה אני רואה שבארץ מוכרים דגמי D-xxx של אולימפוס אבל באתר הרשמי שלהם לא קיימים כאלה דגמים?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by ZenMaster,

מה יותר מהיר SD או CF מה ההבדל בינהם ???? אני רוצה אותם בשביל מחשב כף יד , אבל אתם הכי מבינים לגבי הכרטיסים האלה פה. אז מה עדיף 1G SD או 1G CF ???

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  24. Started by Ashaman,

שלום לכולם, אני מחפש מצלמה שתתאים לתקציב שבכותרת, שמתי עין על Canon A2100, A2200, A1200. המצלמה מיועדת לצילומי אאוטדור בעיקר, נופים וכד' אשמח להמלצותיכם בנושא להלן תשובות לשאלות ההכרחיות: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 למצלמה, כ.זיכרון לא רלוונטי, אם יידרש - אוסיף אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, תמונות אאוטדור כמעט באופן בלעדי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא, במידה והאור יהיה חלש אשתמש בפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיע…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.