צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חחח אני איבדתי את הכבל שלי ועכשיו אני צריך חדש. תודה מראש slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
סבא שלי רוצה לקנות בעתיד הקרוב מצלמה "שיראו את התאריך של הצילום על התמונות!" ציטוט מפי סבי, עכשיו הוא מתלבט במצלמות בתקציב של A95 אבל זולות יותר (אגב, כמה עולה הA95?), ויש גם עדיפות למצלמה שתחזיק הרבה זמן. אני חשבתי על מצלמה 4MP, משהו איכותי, מה אתם חושבים? תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב להחליט השבוע על מצלמה. אני מתלבט בין canon s1 ל minolta z2. מה דעתכם ? האם יש הבדלים באיכות הצילום ? למי שיש את המצלמות, חשוב לי לשמוע את דעתכם מנסיון בשטח. תודה מראש עמנואל
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
יש לי את המצלמת וידיאו אבל הדירבר שלו לא נתמך בויסטה ואני לא מוצא אני צריך עזרה בבקשה Sony Handycam DCR-TRV245 Digital-8 Digital Camcorder דגם המצלמה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. הצרכים שלי הם בסיסיים.קודם, שהמצלמה אמורה להיות קומפקטית ולא גדולה ולא נוחה. פלאש וזום טוב. המצלמה מיועדת לצילום בחו"ל, נופים, משפחה, מסיבות.. ככה שהאיכות של המצלמה מאוד חשוב. שלא יהיו עיגולים כאלו בתמונות וכמו חוסר צבע בתמונות. אני מחפש מצלמה שיראו את התמונות באיכות טובה וגם כשמעבירים את התמונות למחשב ומגדילים את התמונה שיראו טוב. תקציב: 2500
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
השתעשעתי היום בגינה עם הA620 החדשה שלי. צילמתי שני פרחים ששתלתי לפני 3 חודשים והם בראו שיח שלם. אשמח לקבל כל ביקורת, תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
למי שעוד לא מכיר, ה-G1 אמורה להיות לא פחות ממבשרת של מהפכה אדירה בתחום הצילום החובבני ואולי אפילו המקצועי (בעתיד). זאת מצלמה קומפקטית, בעלת חיישן גדול יחסית (4/3), ללא מנגנון מראות ו/או פנטפריזמה ומערכת עדשות קומפקטיות וקלות מתחלפות. מבחינות רבות, המצלמה הזאת ואחיותיה העתידיות, אמורות לתת את כל היתרונות של ה-DSLR עם פחות משקל, פחות מסובכות טכנית וחלקים נעים ופחות כסף! כן, אני בתמימותי חשבתי שעל פחות מצלמה צריך לשלם פחות כסף. ה-G1 מלאה בגימיקים אלקטרוניים בשקל, בזה אין לי ספק, אבל אין לה את כל הדברים שהופכים את ה-DSLR ליקרה (וזה כבר מזמן לא החיישן). האם שיתוף הפעולה בין פנסוניק ללייקה גרם להם לחשוב שגם הם יכולים לגבות פרמיום מטורף על מצלמה שהיא בסך הכל סבירה? אז נכון, ה-G1…
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית דיגיטלית במחיר של עד 2000 שקל למטרת טיול ארוך לדרום אמריקה ולהמשך החיים. הדרישות שלי הם :חברה אמינה,עדשה טובה ורחבה , זום גדול במיוחד לצילום נוף,סוללה ליתיום,מסך רחב וטוב,מעל 10 מגה פיקסל(לא קריטי לא משנה משהו), איכות התמונות מעולות וטובות,וידאו באיכות מעולה. לא גדולה מדי. בכללי עשיתי סיקור והשוואות מחירים ומצאתי רק 2 מצלמות עם הדרישות שלי.. אחת פנסוניק TZ7 והשנייה קנון SX200IS שתיהם מעולות .. החיסרון בTZ7 שאין פונקציות ידניות שעכשיו פחות משנה לי ובהמשך שאני ילמד זה יבאס קצת. קריטי?? ולקנון אי זום בוידאו,פלאש מעצבן שקופץ ותמיד נשאר בחוץ, מסך פחות איכותי. מה אתם אומרים? הלכתי לחנות ושיחקתי עם שתיהם . יותר אהבתי את הTZ…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מה דעתך על הכרטיס הנל למצמה הנ"ל? יש סיכוי שהוא לא יתאים למצלמה? המלצות על כרטיס אחר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
פירסמתי את אותה ההודעה בפורום של תפוז, אבל הממשק שלו דפוק ולא רציתי להמשיך שם. בכל מקרה, אני אמקד יותר את מה שאני מחפש גם לפי מה שהגיבו לי שם. אף פעם לא הייתה לי מצלמה, גם לא פילם, אז מדובר במצלמה ראשונה שאני עומד לקנות. קראתי מאמרים פה ושם, ולמדתי על המושגים בעולם הצילום, ורק חסר הנסיון בפועל שהוא העיקר אני משער. בגלל חוסר נסיון, אני לא כל כך יודע מה יהיה השימוש העיקרי של המצלמה, ומה יעניין אותי לצלם ביום יום. אבל דבר אחד שאני בטוח בו, הוא שאני הולך לצלם המון צילומי מאקרו, חרקים קטנים, כי לפי גלריות שראיתי זה די עניין. אז אני מחפש מצלמה עם יכולת מאקרו מעולה בהתאם למחיר, שגם תאפשר צילומים של שאר הדברים (משפחה, יציאות במסעדה וכו'). לפי מה שהמליצו בתפוז, כדאי לי ללכת על מצל…
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי מצלמה canon mv750i צילמתי סרט שנשמר על הקלטת . עכשיו אני רוצה להעביר את הסרט שבקלטת למחשב כך שזה ישמר לי בתור קובץ וידאו . אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים זאת פאנן... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
חשבתי על הפוג'י S6500 אבל אם יש לכם להציע משהו ''יותר טוב'' אשמח לשמוע בעיקרון אני רוצה מצלמה איכותית מאוד שיודעת גם לצלם וידיאו נורמאלי...
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אמרו לי שעוד 3 חודשים יוצאת המחליפה של canon 720 מישהו יודע מה היא ויש לו פרטים עליה?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. השנה יצאתי לחופשה במהלכה צילמתי הרבה תמונות עם Canon Digital Rebel XT, כשהגלגלת על המצב הרגיל. כנראה שבמהלך החופשה מישהו שיחק עם הגלגלת והעביר אותה למוד אחר. לפני שזה קרה, כל התמונות יצאו בסדר. לאחר שזה קרה, כל התמונות יצאו מאוד מאוד בהירות, כאילו גוף תאורה ענקי וחזק בטירוף הונח באזור הצילום ופולט אור לבן, מאוד חזק ומאוד בהיר, ככה שבקושי רואים משהו. בנוסף, התמונות צולמו בשלג מה שהוסיף לבהירות. לאחר בדיקה במחשב, דרך ה- properties של כל תמונה, נמצא שבין התמונות הדפוקות לטובות יש הבדלים ב- Shutter speed, Lens Aperture וב- Exposure Time. האם ניתן לתקן את זה איכשהו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם שלחתי תמצלמה שלי CANON A80 לתיקון כי יש לי אחריות של שנה והבעיה שיש במצלמה היתה אם החריץ של הזיכרון שברגע שמכניסים את הזיכרון למצלמה היא נתקעת לי וקיצור הם אמרו לי שאני צריך לשלם לתיקון וזה יעלה לי כ 300 שקל האם זה מוצדק ? והאם בכלל תיקון כזה עולה 300 שקל ? ואין עוד מקומות לתקן אותה ?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היא נראית דיי מביטחה: http://www.dpreview.com/news/0508/05082202canona610a620.asp תראו איזה מאקרו איכותי: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/image_samples/samples_powershot_A610.asp?ComponentID=307732&SourcePageID=306455#2
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים של אישתי רוצים לרכוש מצלמת ווידאו, חיפשתי ברשת מדריכים ולא מצאתי משהו עדכני (המלצות מ2008 או מ2007). אני מניח שאני יכול עוד קצת לחפור, אבל אולי יש פה מישהו שיכול להכיין אותי למקום הנכון? באופן כללי, מה צריך לבדוק? (יציאות, כניסות, פורמט צילום, מדיה שעליה שומרים את הצילום וכו')? יש דגמים מומלצים במיוחד? אני מדבר על צילום חובבני ולא משהו מורכב מידי. אשמח לכל עזרה, תודה, רם
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
המצלמה קיבלה מכה קטנה... החלק של העדשה שאמור לזוז F20) לא זז, כתוב על המסך Focus eror... האם האחריות תכסה את זה ויוכלו לתקן לי את הפוקוס (לגבי הסימן של המכה לא אכפת לי)... מישהו מכיר מקום שיכולים לתקן את זה.?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש הלילה גשם מטאורים.. האם יש למישהו טיפים או עצות איך לצלם אותו בצורה טובה ?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני חדש לגמרי בעולם הצילום, מחפש מצלמה בעלת יכולות זום טובות, צילומי מקרו סבירים, אפשרות להפיק צילומי לילה טובים וחדים ויכולת לצלם עצמים בתנועה (ללא מריחות). כרגע מתלבט בין 2 מצלמות של Canon sx100 IS A720 IS קראתי ביקורות טובות עליהן במספר אתרים אבל אני לא מבין עדיין את כל המונחים הטכניים שמופיעים בביקורות. האם יש המלצות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
קיבלתי סוף-סוף את ה S9100 שלי. פרטים ותמונות בקרוב. יש לי היום את ה PowerBank I של GP שמטעין סוללות ב 12-19 שעות (כתלות בקיבול) והבחנתי שאם אני הולך לצלם מסיבה בגן (כולל וידאו) - ואח"כ מראה את הסרטונים בולוויזיה וגם מנסה להעביר באותו ערב את כל החומר למחשב - יש לי בעיה רצינית גם עם שני סטים של סוללות. מה גם שאם ארצה לצלם עוד אפילו בבוקר לא יהיה לי סט טעון. לכן אני רוצה להתיעץ לגבי מטען מהיר - רצוי אולי אפילו עם אפשרות טעינה ברכב (למה לא בעצם) - ראיתי שיש ל GP מספר דגמים כאלה אבל יחסית יקרים. האם יש דגמים מומלצים מידע/נסיון אישי אפילו של חברות אחרות? ניסיתי גם לחפש (באינטרנט) את הספק שמתאים למצלמה S9100 - אבל לא ממש מצאתי - האם כדאי לקנות ספק כזה? ואיפה?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, אני עובד כרגע על פרוייקט אישי ( התחלתי ללמוד במכינה לעיצוב - המטרה : שנקר בשנה הבאה ) ולצורך כך התבקשתי להכין עבודה. בשלב ההכנה נזכרתי שלפני זמן מה ראיתי ת'רד בדי ספוט (אני כמעט בטוח שזה היה שם) בפורום הנושא השבועי שיש שם, שהנושא שלו היה בסגנון של " צלם מצלם צלם " והיו שם כמה תמונות שנתנו לי השראה למשהו. הבעיה היא שאני מנסה למצוא את התמונות הללו שוב ע"מ לבדוק איזה אלמנט שאהבתי שם ואני לא בטוח איך הוא היה מיושם באחת התמונות ואני פשוט לא מוצא את זה עכשיו ( ישבתי משהו כמו חצי שעה עם החיפוש של הפורום, ניסיתי גם דפדוף ידני בעמודים ופשוט לא מצאתי כלום... אני יודע שיש פה כמה משתמשים שפעילים בדי ספוט ובכללי גם באתרים אחרים. השאלה שלי היא האם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע ל…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-