עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. כדי לקנות את המצלמה של סוני: Sony Cyber-shot DSC-T3 או את המצלמה של canon: ב1295 שקל Canon PowerShot A620 או שיש דגם יותר חדש שהמחיר שלו לא עובר את התקציב 1500(כולל עוד כרטיס זכרון חדש ותיק קטן למצלמה ומטען+סוללות) אני צריך לדעת דחוף כי אני טס עוד 4 ורוצה להזמין לפני הטיסה אם יש מצלמות אחרות מחברות שונות הכל טוב רק שיהיה משהו בסט תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by PyroGhost,

טוב בעקבות התמונה הזאת שפירסמתי :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175434.0 והתגובות שקיבלתי עליה החלטתי לצלם שוב את המקום, לנסות לתפוס זוויות שונות במקצת, הרי לכם 3 ניסיונות בינתיים : הערות, הארות וכל תגובה יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by zeevkat,

יש לי את המצלמת וידיאו אבל הדירבר שלו לא נתמך בויסטה ואני לא מוצא אני צריך עזרה בבקשה Sony Handycam DCR-TRV245 Digital-8 Digital Camcorder דגם המצלמה

4. Started by dbx22,

1. יש אפשרות בקנון A80 נגיד אחרי שצילמתי סרטון במצלמה ללכוד איכשהו תמונה כלשהי מהסרטון ולעשות ממנה תמונה? 2. באיזה איכות תהיה התמונה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  5. Started by mano4now,

שלום לכולם, אני חייב להחליט השבוע על מצלמה. אני מתלבט בין canon s1 ל minolta z2. מה דעתכם ? האם יש הבדלים באיכות הצילום ? למי שיש את המצלמות, חשוב לי לשמוע את דעתכם מנסיון בשטח. תודה מראש עמנואל

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  6. שלום. אני מחפש מצלמה לצילומים חובבניים. לדוגמא לצלם את הילדים בטיולים, לצלם איזה חפץ או משהו, אני לא מחפש משהו מקצועי עם מאקרו והכל, למרות שאני מאוד אשמח. אני מתאר לעצמי שב500 שקל אי אפשר למצוא משהו חדש, לכן רציתי לדעת על אילו מצלמות אתם ממליצים שאוכל לחפש אפילו יד שניה או משהו. רציתי את הF20 שעלתה פעם 700 שקל אבל עכשיו היא קפצה פתאום ל1000 עריכה: איך הFuji FinePix A400 ? אופס להעביר בבקשה לפורום צילום

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  7. חבר שלי ואני רוצים לקנות עכשיו את ה-sd200 או ה-sd300 של Canon. לפי הבדיקה שלנו, ההבדלים היחידים הם כמות ה-MP והמראה החיצוני - ה-300 נראית יותר טוב. מישהו מכיר הבדלים אחרים או שיקולים אחרים שאנחנו מפספסים? ההבדל במחיר הוא 100$. ולגבי הזכרון - אנחנו רוצים לקנות ג'יגה של זכרון SD עבור המצלמה החדשה שלנו. האם קיימים הבדלים משמעותיים בין הסוגים השונים של הזכרונות? האם אנחנו צריכים לחפש חברה או דגם מסויים או שכולם יתנו לנו את אותה התמורה פחות או יותר? אנחנו לא מוגבלים לשוק בארץ - אנחנו כנראה נזמין דרך האינטרנט לארה"ב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  8. Started by Spootnik,

אשמח לדעת חוות דעת שלכם להבדלים ביניהם

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by N N C,

יש גם סיפור מאחורי התמונה הזאת. הבית שאתם מסתכלים עליו היה שייך לשכנה שלי שנפטרה, אחרי שהיא נפטרה הילדים רבו על מי יקח את הבית, לאחר שלא מצאו פיתרון השיח הזה הופיע וחסם את הכניסה לבית... סיפור אמיתי... נ.ב. כמו ששמתם לב, יש פה בעיה קלה של פוקוס (או שאני היחיד שרואה את זה), אם יש לכם טיפים על איך להתמקד על אובייקט שכזה אני אודה לכם מאוד, כי ניסיתי לצלם את זה המון וזאת התמונה הכי טובה שיצאה לי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by nba18,

טוב חברים אני כמעט סגור על הקנון SX230 מצאתי עוד דגם של מצלמה של פנסוניק DMC-TZ20 שמשום מה נראה יותר טוב והמחיר יותר זול... אני לא מבין גדול בתחום אך מקריאה במפרט הבנתי ש: 1. זום יותר גדול 2. יותר מגה פיקסל 3. מסך מגע 4. עדשה רחבה יותר 5. צילום וידאו ללא הגבלה. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  11. מה דעתך על הכרטיס הנל למצמה הנ"ל? יש סיכוי שהוא לא יתאים למצלמה? המלצות על כרטיס אחר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by Agent Zero,

תקציב עד 700 שקל סוללת לתיום המצלמה לא לדברים רציניים סתם בשביל הכיף שיהיו לכל הפחות 7 mps והכי חשוב לא מצלמה מחודשת זו הסיבה בעצם שאני מתקשה לבחור אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  13. חשבתי על הפוג'י S6500 אבל אם יש לכם להציע משהו ''יותר טוב'' אשמח לשמוע בעיקרון אני רוצה מצלמה איכותית מאוד שיודעת גם לצלם וידיאו נורמאלי...

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  14. המצלמה ניראת מאוד טובה אבל לא הצלחתי להבין מהנתונים שלה ומהביקורות אם היא כללת שליטה ידנית מלאה או רק חלקית. וגם אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המצלמה בכללי.

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by Shoq,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם, אותו דבר בערך, מאמין שיותר באור. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אם תצא איכות טובה, אז ללא פלאש, אבל אם צריך אז כמובן עם פלאש. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם ב…

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by shlomom,

המטרה לשלוח תמונות להדפסה. הפורמט הדיגיטלי הוא בד"כ 3/4 בעוד התמונות הם 2/3 ולכן כמובן צריך לחתוך. אני מבין שאם שולחים לפיתוח תמונה 3/4 אז הם חותכים אוטומטית באיזושהי צורה. לאחר ביצוע crop ל 2/3, אם רוצים להכין מסגרת (Photoshop, Pain shop) אז היא שוב משנה את היחס. יש פתרון איך להכין/להוסיף מסגרת לתמונה ולשמור על היחס 2/3? יש הצעות, המלצות?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת אם Kodak Easyshare cx7330 ב1000 ש"ח + 256 מגה זיכרון ונרתיק זה דיל טוב? מצלמה טובה במחיר טוב? ואיזה עוד אפשרויות יש לי בתקציב של 1000 גג שהן יותר טובות? תודה.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  18. #1 #2

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by T-Flash,

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by benor,

ברשותי מצלמת NIKON D40, אני מעוניין לקנות עדשת מאקרו עד 1000 ש"ח. 1. האם אני יכול בסכום הזה לקנות עדשה סבירה? 2. האם אפשר לקנות בסכום הזה עדשת TELE בעלת יכולות מאקרו סבירות? 3. האם אני אזדקק לפלאש חיצוני? 4. אילו עדשות מאקרו הם מומלצות? תודה.

21. רוצה לרכוש כרטיס 16G במהירות סבירה - לא מחפש את הכי מהיר שיש מתלבט בין רכישת הכרטיס הזה http://www.amazon.com/gp/product/B0012W7HQK?ie=UTF8&seller=A3J17MMRJ6NIP7&sn=RetailTronics לבין הכרטיס הזה http://www.amazon.com/Transcend-Memory-TS16GSDHC6E-Frustration-Free-Packaging/dp/B001ECQVTM/ref=pd_cp_e_1 איזה מהם מהיר יותר ? איזה אמין יותר ונחשב איכותי יותר? בקיצור - איזה מומלץ יותר לצילום דיגיטאלי?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by ETB,

אני מתקוון לרכוש מצלמה דיגיטלית בתחילת החודש הבא, והתקציב שלי נמוך, חשבתי ללכת על המצלמה של KODAK CX6200 שעולה רק 500 שקל. באתר של Kodak אין הרבה פרטים על המצלמה, חוץ מזה שהיא 2MP, ויש לה רק זום דיגיטלי של X2 (אין זום אופטי) ואפשר לצלם בה 30 שניות של סרט, אבל אין שום פרטים על גודל החיישן, והיא אוטומטית לחלוטין. בתחלס היא ניראת מצלמה יחסית איכותית למחיר שלה, גם קראתי קצת ביקרות מעודדות עליה מאתרים מחו"ל. היא שווה את הכסף, או שכדיי לי לחסוך עוד 200 שקל וללכת על Canon A60, שניתן למצוא אותה בסביבות ה700 שקל.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by Aviko,

המצלמה קיבלה מכה קטנה... החלק של העדשה שאמור לזוז F20) לא זז, כתוב על המסך Focus eror... האם האחריות תכסה את זה ויוכלו לתקן לי את הפוקוס (לגבי הסימן של המכה לא אכפת לי)... מישהו מכיר מקום שיכולים לתקן את זה.?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by N N C,

צולם ב-a510 כמו שאתם שמים לב ללא אמצעי תאורה נורמלים... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  25. ח"ח משובח למשתמש Oferz מ Fresh, על לקיחת היוזמה ושיתוף הידע והתמונות המרהיבות עם כולנו! http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133217 http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133757

• 6 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים