עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by X XX,

שלום ושנה טובה אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית דיגיטלית במחיר של עד 2000 שקל למטרת טיול ארוך לדרום אמריקה ולהמשך החיים. הדרישות שלי הם :חברה אמינה,עדשה טובה ורחבה , זום גדול במיוחד לצילום נוף,סוללה ליתיום,מסך רחב וטוב,מעל 10 מגה פיקסל(לא קריטי לא משנה משהו), איכות התמונות מעולות וטובות,וידאו באיכות מעולה. לא גדולה מדי. בכללי עשיתי סיקור והשוואות מחירים ומצאתי רק 2 מצלמות עם הדרישות שלי.. אחת פנסוניק TZ7 והשנייה קנון SX200IS שתיהם מעולות .. החיסרון בTZ7 שאין פונקציות ידניות שעכשיו פחות משנה לי ובהמשך שאני ילמד זה יבאס קצת. קריטי?? ולקנון אי זום בוידאו,פלאש מעצבן שקופץ ותמיד נשאר בחוץ, מסך פחות איכותי. מה אתם אומרים? הלכתי לחנות ושיחקתי עם שתיהם . יותר אהבתי את הTZ…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  2. . מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500-1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמה בסיסית של צילום בטיולים. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות של אולימפוס וקנון. הגביל אותי שלא היה סוללת ליתיום וכל הזמן צריך להחליף סוללה. בנוסף לא היה זום אופטי חזק רק X3 אני חושב. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באו…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  3. Started by mano4now,

שלום לכולם, אני חייב להחליט השבוע על מצלמה. אני מתלבט בין canon s1 ל minolta z2. מה דעתכם ? האם יש הבדלים באיכות הצילום ? למי שיש את המצלמות, חשוב לי לשמוע את דעתכם מנסיון בשטח. תודה מראש עמנואל

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by killerg,

שלום אני מיתעניין כרגע לגבי מצלמות של canon וראיתי שהסידרה האכשווית נקראת rebel אני רוצה להבין מה ההבדלך בין rebel ל סידרות שבהם היו מיספר ואז D כמו למשל ה 350D וה rebel XT האם זה בעצם אותה מצלמה ושם פשוט אחר?? כי במקומות שונים אני רואה : 350D\rebel XT תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת אם Kodak Easyshare cx7330 ב1000 ש"ח + 256 מגה זיכרון ונרתיק זה דיל טוב? מצלמה טובה במחיר טוב? ואיזה עוד אפשרויות יש לי בתקציב של 1000 גג שהן יותר טובות? תודה.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by idok,

השתעשעתי היום בגינה עם הA620 החדשה שלי. צילמתי שני פרחים ששתלתי לפני 3 חודשים והם בראו שיח שלם. אשמח לקבל כל ביקורת, תהנו. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  7. שלום לכולם דוד שלי יש מצלמה של MINOLTA DVnax 505 si נדמה לי שזה השם שהיא לא דיגטלית ושני אני קורא לזה צינורות AF=28-80 וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו AF-75-300 כמה כול הציוד הזה שווה זה רק למבינים בלבד??

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by fungiman,

שום דבר "אומנותי", אבל בלמי דיסק של דו"ג הם תמיד פוטוגניים, אני חושב שהגלגל שייך לווספה PX, אבל אל תתפסו אותי במילה. צולם באור יום ללא תאורה נוספת, פנטקס K20D עם עדשת קיט (18-55).

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  9. שלום לכולם, ההורים של אישתי רוצים לרכוש מצלמת ווידאו, חיפשתי ברשת מדריכים ולא מצאתי משהו עדכני (המלצות מ2008 או מ2007). אני מניח שאני יכול עוד קצת לחפור, אבל אולי יש פה מישהו שיכול להכיין אותי למקום הנכון? באופן כללי, מה צריך לבדוק? (יציאות, כניסות, פורמט צילום, מדיה שעליה שומרים את הצילום וכו')? יש דגמים מומלצים במיוחד? אני מדבר על צילום חובבני ולא משהו מורכב מידי. אשמח לכל עזרה, תודה, רם

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  10. Started by Galit17,

אמרו לי שעוד 3 חודשים יוצאת המחליפה של canon 720 מישהו יודע מה היא ויש לו פרטים עליה?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by benor,

הרבה זמן לא צלמתי, וגם הרבה זמן לא העליתי לכאן תמונות.

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  12. מה דעתך על הכרטיס הנל למצמה הנ"ל? יש סיכוי שהוא לא יתאים למצלמה? המלצות על כרטיס אחר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  13. חשבתי על הפוג'י S6500 אבל אם יש לכם להציע משהו ''יותר טוב'' אשמח לשמוע בעיקרון אני רוצה מצלמה איכותית מאוד שיודעת גם לצלם וידיאו נורמאלי...

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  14. אהלן ברשותי נגן MP3 מסוג IRIVER H120 - שטח דיסק כולל של 20- ג'יגה אני מתכנן לקנות בקרוב את ה CANON A95. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=416&cID=30&c=235641 שאלתי היא, האם יש אפשרות לבצע העברת תמונות מכרטיס הזכרון (CF) של המצלמה, ישירות אל הנגן ? אולי באמצעות אחד האביזרים שמופיעים בעמוד הזה : http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=73 ? האם למישהו יש ידע או נסיון ממשי בדבר כזה ? האם זה אפשרי בכלל ? ומעבר לזה, אשמח לשמוע על המוניטין של camera4less (הרצתי חיפוש עליהם כאן בכל הפורומים, בינתיים זה נראה טוב). תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  15. מצטער שפתחתי שניי נושאים באותו יום אבל היתי חייב. התמונה הגיע ככה מהמצלמה רק הוספתי קרדיט ומסגרת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by GRiM,

רעיון נחמד, אה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by rhin0,

http://img175.imageshack.us/img175/8962/texture122copysp9.jpg

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by N N C,

יש גם סיפור מאחורי התמונה הזאת. הבית שאתם מסתכלים עליו היה שייך לשכנה שלי שנפטרה, אחרי שהיא נפטרה הילדים רבו על מי יקח את הבית, לאחר שלא מצאו פיתרון השיח הזה הופיע וחסם את הכניסה לבית... סיפור אמיתי... נ.ב. כמו ששמתם לב, יש פה בעיה קלה של פוקוס (או שאני היחיד שרואה את זה), אם יש לכם טיפים על איך להתמקד על אובייקט שכזה אני אודה לכם מאוד, כי ניסיתי לצלם את זה המון וזאת התמונה הכי טובה שיצאה לי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by itaysk,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה וטובה, כזאת שגם אחותי ואמא שלי שאין להם שום ניסיון בצילום יוכלו להתמש בה. ראיתי שהקנון power shot ממש נפוצות אבל אשמח לקבל המלצות. תקציב:1000-1400 דרישות:יכולת לצילום וידאו עם קול, תמיכה בסוללות סטנדרטיות (עדיף AA) תודה

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by KoM,

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by shlomom,

קיבלתי סוף-סוף את ה S9100 שלי. פרטים ותמונות בקרוב. יש לי היום את ה PowerBank I של GP שמטעין סוללות ב 12-19 שעות (כתלות בקיבול) והבחנתי שאם אני הולך לצלם מסיבה בגן (כולל וידאו) - ואח"כ מראה את הסרטונים בולוויזיה וגם מנסה להעביר באותו ערב את כל החומר למחשב - יש לי בעיה רצינית גם עם שני סטים של סוללות. מה גם שאם ארצה לצלם עוד אפילו בבוקר לא יהיה לי סט טעון. לכן אני רוצה להתיעץ לגבי מטען מהיר - רצוי אולי אפילו עם אפשרות טעינה ברכב (למה לא בעצם) - ראיתי שיש ל GP מספר דגמים כאלה אבל יחסית יקרים. האם יש דגמים מומלצים מידע/נסיון אישי אפילו של חברות אחרות? ניסיתי גם לחפש (באינטרנט) את הספק שמתאים למצלמה S9100 - אבל לא ממש מצאתי - האם כדאי לקנות ספק כזה? ואיפה?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  22. המצלמה ניראת מאוד טובה אבל לא הצלחתי להבין מהנתונים שלה ומהביקורות אם היא כללת שליטה ידנית מלאה או רק חלקית. וגם אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המצלמה בכללי.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  23. יש לזה קשר לwide angle ול telephoto במקרה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי תודה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  24. Started by shlomom,

הנה כנה תמונות ליליות מקורק שצולמו אתמול. התמונות עברו חידוד והקטנה. דעתכם? * *

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by Axel Foley,

כותרת, תודה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.