צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שלחתי תמצלמה שלי CANON A80 לתיקון כי יש לי אחריות של שנה והבעיה שיש במצלמה היתה אם החריץ של הזיכרון שברגע שמכניסים את הזיכרון למצלמה היא נתקעת לי וקיצור הם אמרו לי שאני צריך לשלם לתיקון וזה יעלה לי כ 300 שקל האם זה מוצדק ? והאם בכלל תיקון כזה עולה 300 שקל ? ואין עוד מקומות לתקן אותה ?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה העונה לתקציב בכותרת. הדרישות שלי מהמצלמה הן: שתחזיק מעמד הרבה זמן איכות תמונה סבירה , שלא תהיה דפוקה ושלא יהיה יותר מדי טוב כי התקציב לא יספיק לתמונה איכותית. שלא תהיה יותר מדי קטנה ולא יותר מדי גדולה עם פלאש/עזרים לצילום בלילה.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו תודה. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח מקסימום. אני לא ממש מבין בזה לכן שואל פה.. דברים שחשוב שיהיה ממולץ החרבת זיכרון. הממ לא יודע כמו שאמרתי אני לא מבין גדול לכן אני משאיר את החירה בידיכם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
יש לזה קשר לwide angle ול telephoto במקרה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי תודה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500-1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמה בסיסית של צילום בטיולים. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות של אולימפוס וקנון. הגביל אותי שלא היה סוללת ליתיום וכל הזמן צריך להחליף סוללה. בנוסף לא היה זום אופטי חזק רק X3 אני חושב. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באו…
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אהלן ברשותי נגן MP3 מסוג IRIVER H120 - שטח דיסק כולל של 20- ג'יגה אני מתכנן לקנות בקרוב את ה CANON A95. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=416&cID=30&c=235641 שאלתי היא, האם יש אפשרות לבצע העברת תמונות מכרטיס הזכרון (CF) של המצלמה, ישירות אל הנגן ? אולי באמצעות אחד האביזרים שמופיעים בעמוד הזה : http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=73 ? האם למישהו יש ידע או נסיון ממשי בדבר כזה ? האם זה אפשרי בכלל ? ומעבר לזה, אשמח לשמוע על המוניטין של camera4less (הרצתי חיפוש עליהם כאן בכל הפורומים, בינתיים זה נראה טוב). תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אוקיי, הרבה זמן שאני מחפש מצלמה טובה. אני מתלבט בין Canon PowerShot A520 לבין Canon PowerShot A85 התקציב שלי הוא עד 1000 ומשהו שקל (100 200 שקל יותר לא נורא) אם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אני ישמח לשמוע אההה, שהיה איכות טובה, צילום מהיר וזהו אני חושב? : אממ יש עוד תגידו אני לא מבין בבזה!! טוב תודה רבה למי שיעזור!! :-*
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
-
התקציב שלי מתאים לשתי המצלמות, אך בכל זאת אני לא יודע את ההבדלים ולכן גם אני לא בטוח אם שווה להשקיע עוד כמה שטרות בשביל הA85. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים מבחינת נתונים טכניים, והאם שווה לי בתור משתמש חובבן (צלם מתחיל שמעוניין לצלם, לפתח חלק מהתמונות, חלק להדפיס על דף A4, ולראות אותם על צג המחשב באיכות מעולה) לרכוש אותה ולהעדיפה על פני A75?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש גם סיפור מאחורי התמונה הזאת. הבית שאתם מסתכלים עליו היה שייך לשכנה שלי שנפטרה, אחרי שהיא נפטרה הילדים רבו על מי יקח את הבית, לאחר שלא מצאו פיתרון השיח הזה הופיע וחסם את הכניסה לבית... סיפור אמיתי... נ.ב. כמו ששמתם לב, יש פה בעיה קלה של פוקוס (או שאני היחיד שרואה את זה), אם יש לכם טיפים על איך להתמקד על אובייקט שכזה אני אודה לכם מאוד, כי ניסיתי לצלם את זה המון וזאת התמונה הכי טובה שיצאה לי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
-
קיבלתי סוף-סוף את ה S9100 שלי. פרטים ותמונות בקרוב. יש לי היום את ה PowerBank I של GP שמטעין סוללות ב 12-19 שעות (כתלות בקיבול) והבחנתי שאם אני הולך לצלם מסיבה בגן (כולל וידאו) - ואח"כ מראה את הסרטונים בולוויזיה וגם מנסה להעביר באותו ערב את כל החומר למחשב - יש לי בעיה רצינית גם עם שני סטים של סוללות. מה גם שאם ארצה לצלם עוד אפילו בבוקר לא יהיה לי סט טעון. לכן אני רוצה להתיעץ לגבי מטען מהיר - רצוי אולי אפילו עם אפשרות טעינה ברכב (למה לא בעצם) - ראיתי שיש ל GP מספר דגמים כאלה אבל יחסית יקרים. האם יש דגמים מומלצים מידע/נסיון אישי אפילו של חברות אחרות? ניסיתי גם לחפש (באינטרנט) את הספק שמתאים למצלמה S9100 - אבל לא ממש מצאתי - האם כדאי לקנות ספק כזה? ואיפה?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
פירסמתי את אותה ההודעה בפורום של תפוז, אבל הממשק שלו דפוק ולא רציתי להמשיך שם. בכל מקרה, אני אמקד יותר את מה שאני מחפש גם לפי מה שהגיבו לי שם. אף פעם לא הייתה לי מצלמה, גם לא פילם, אז מדובר במצלמה ראשונה שאני עומד לקנות. קראתי מאמרים פה ושם, ולמדתי על המושגים בעולם הצילום, ורק חסר הנסיון בפועל שהוא העיקר אני משער. בגלל חוסר נסיון, אני לא כל כך יודע מה יהיה השימוש העיקרי של המצלמה, ומה יעניין אותי לצלם ביום יום. אבל דבר אחד שאני בטוח בו, הוא שאני הולך לצלם המון צילומי מאקרו, חרקים קטנים, כי לפי גלריות שראיתי זה די עניין. אז אני מחפש מצלמה עם יכולת מאקרו מעולה בהתאם למחיר, שגם תאפשר צילומים של שאר הדברים (משפחה, יציאות במסעדה וכו'). לפי מה שהמליצו בתפוז, כדאי לי ללכת על מצל…
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1. יש אפשרות בקנון A80 נגיד אחרי שצילמתי סרטון במצלמה ללכוד איכשהו תמונה כלשהי מהסרטון ולעשות ממנה תמונה? 2. באיזה איכות תהיה התמונה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב להחליט השבוע על מצלמה. אני מתלבט בין canon s1 ל minolta z2. מה דעתכם ? האם יש הבדלים באיכות הצילום ? למי שיש את המצלמות, חשוב לי לשמוע את דעתכם מנסיון בשטח. תודה מראש עמנואל
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חבר שלי ואני רוצים לקנות עכשיו את ה-sd200 או ה-sd300 של Canon. לפי הבדיקה שלנו, ההבדלים היחידים הם כמות ה-MP והמראה החיצוני - ה-300 נראית יותר טוב. מישהו מכיר הבדלים אחרים או שיקולים אחרים שאנחנו מפספסים? ההבדל במחיר הוא 100$. ולגבי הזכרון - אנחנו רוצים לקנות ג'יגה של זכרון SD עבור המצלמה החדשה שלנו. האם קיימים הבדלים משמעותיים בין הסוגים השונים של הזכרונות? האם אנחנו צריכים לחפש חברה או דגם מסויים או שכולם יתנו לנו את אותה התמורה פחות או יותר? אנחנו לא מוגבלים לשוק בארץ - אנחנו כנראה נזמין דרך האינטרנט לארה"ב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
חשבתי על הפוג'י S6500 אבל אם יש לכם להציע משהו ''יותר טוב'' אשמח לשמוע בעיקרון אני רוצה מצלמה איכותית מאוד שיודעת גם לצלם וידיאו נורמאלי...
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המצלמה ניראת מאוד טובה אבל לא הצלחתי להבין מהנתונים שלה ומהביקורות אם היא כללת שליטה ידנית מלאה או רק חלקית. וגם אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המצלמה בכללי.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
צולם ב-a510 כמו שאתם שמים לב ללא אמצעי תאורה נורמלים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שלום. ברשותי המצלמה kodak cx7430 . רציתי לשאול האם קיימת אפשרות כלשהי שאוכל להפוך את המצלמה הזו למצלמת אינטרנט לשימוש בשיחות וידאו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
חחח אני איבדתי את הכבל שלי ועכשיו אני צריך חדש. תודה מראש slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-