צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המצלמה כבר יותר משנה. אתמול החלפתי סוללות חדשות כמו בכל פעם שהסוללות נגמרות,אך הפעם הסוללות החדשות נגמרו בתוך 10 שניות. החלפתי שוב פעם לסוללות חדשות והפעם המצלמה לפני שנדלקה בקשה להחליף סוללות,,לאחר מכן נדלקה ולאחר כמה שניות הבהבה לי שוב המנורה שאומרת שהסוללה עומדת להגמר. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך,ניסיתי שוב ושוב ובכל פעם אותו דבר. האחריות נגמרה לי לפני שבוע ,יש למישהו מושג ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש גם סיפור מאחורי התמונה הזאת. הבית שאתם מסתכלים עליו היה שייך לשכנה שלי שנפטרה, אחרי שהיא נפטרה הילדים רבו על מי יקח את הבית, לאחר שלא מצאו פיתרון השיח הזה הופיע וחסם את הכניסה לבית... סיפור אמיתי... נ.ב. כמו ששמתם לב, יש פה בעיה קלה של פוקוס (או שאני היחיד שרואה את זה), אם יש לכם טיפים על איך להתמקד על אובייקט שכזה אני אודה לכם מאוד, כי ניסיתי לצלם את זה המון וזאת התמונה הכי טובה שיצאה לי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חברים אני צריך שתעזרו לי פה.. קניתי את הZ1 ואני ממש מרוצה ממנה . אבל איך אני יכול לפתור את הבעיה שהתמונה יוצאת מטושטשת כאשר מצלמים בתאורת פלורסנט ? (בלילה) גם כשאני משתמש בפלש מהירות התריס היא 1/40 . זה נורמלי ? הבנתי שמומלץ 1/60 .. איך אני משנה את זה ? (אני מצלם בAUTO) הקיצר איך אתם ממליצים לצלם בלילה/תאורה נמוכה ?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
זאת אומרת אם יש לי תמונה בגודל 5 מגה[3000x2000] איך אני מקטין אותה ל1 מגה ושתשאר 3000x2000 פיקסלים תודה
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית בין 2500- 2000ש"ח... המליצו לי על פוג'י S9100... רציתי לדעת אם יש מצלמות יותר טובות באותו טווח של מחירים אשמח אם תוכלו לעזור לי....תודה
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של סוני דגם DSC-S600 שלא מצאתי בשום מקום איך מישתמשים במאקרו. הורדתי את המדריך למשתשמש מהאתר של סוני וגם שם לא מצאתי. רם למישהו יש מושג שיודיע. תודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
המצלמה קיבלה מכה קטנה... החלק של העדשה שאמור לזוז F20) לא זז, כתוב על המסך Focus eror... האם האחריות תכסה את זה ויוכלו לתקן לי את הפוקוס (לגבי הסימן של המכה לא אכפת לי)... מישהו מכיר מקום שיכולים לתקן את זה.?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
תקציב עד 700 שקל סוללת לתיום המצלמה לא לדברים רציניים סתם בשביל הכיף שיהיו לכל הפחות 7 mps והכי חשוב לא מצלמה מחודשת זו הסיבה בעצם שאני מתקשה לבחור אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
חחח אני איבדתי את הכבל שלי ועכשיו אני צריך חדש. תודה מראש slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
חבר שלי ואני רוצים לקנות עכשיו את ה-sd200 או ה-sd300 של Canon. לפי הבדיקה שלנו, ההבדלים היחידים הם כמות ה-MP והמראה החיצוני - ה-300 נראית יותר טוב. מישהו מכיר הבדלים אחרים או שיקולים אחרים שאנחנו מפספסים? ההבדל במחיר הוא 100$. ולגבי הזכרון - אנחנו רוצים לקנות ג'יגה של זכרון SD עבור המצלמה החדשה שלנו. האם קיימים הבדלים משמעותיים בין הסוגים השונים של הזכרונות? האם אנחנו צריכים לחפש חברה או דגם מסויים או שכולם יתנו לנו את אותה התמורה פחות או יותר? אנחנו לא מוגבלים לשוק בארץ - אנחנו כנראה נזמין דרך האינטרנט לארה"ב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
-
לאחרונה רכשתי את המצלמה f31fd של פוגי וחשבתי לקנות כרטיס זיכרון גדול של 2gb . אחת הסיבות שקניתי מלכתחילה את המצלמה הזאת היתה היכולת לצלם קיטעי וידיאו ארוכים שמוגבלים אך ורק בנפח כרטיס הזיכרון כך שלמעשה , אני אוכל לצלם קטע וידיאו של כחצי שעה עם כרטיס של 2gb. ציטוט מתוך: http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/page7.asp Movie mode Like most of its competitors the F30 offers movie capture at up to 640 x 480 pixels (VGA) / 30 frames per second, with the duration limited only by the space left on the card. The movies are recorded in motion JPEG (.avi) format, with fairly heavy compression; they work out at around 1.1 MB/sec, meaning you can fit just under 15 min…
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. יש אפשרות בקנון A80 נגיד אחרי שצילמתי סרטון במצלמה ללכוד איכשהו תמונה כלשהי מהסרטון ולעשות ממנה תמונה? 2. באיזה איכות תהיה התמונה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
המטרה לשלוח תמונות להדפסה. הפורמט הדיגיטלי הוא בד"כ 3/4 בעוד התמונות הם 2/3 ולכן כמובן צריך לחתוך. אני מבין שאם שולחים לפיתוח תמונה 3/4 אז הם חותכים אוטומטית באיזושהי צורה. לאחר ביצוע crop ל 2/3, אם רוצים להכין מסגרת (Photoshop, Pain shop) אז היא שוב משנה את היחס. יש פתרון איך להכין/להוסיף מסגרת לתמונה ולשמור על היחס 2/3? יש הצעות, המלצות?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם Kodak Easyshare cx7330 ב1000 ש"ח + 256 מגה זיכרון ונרתיק זה דיל טוב? מצלמה טובה במחיר טוב? ואיזה עוד אפשרויות יש לי בתקציב של 1000 גג שהן יותר טובות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
-
אהלן יש לי מצלמה ישנה של סוני שמקליטה לתוך קסטות, ויש שם חומר ישן מאוד שאני מת להעביר למחשב ולשמור בו. איך אני עושה את זה? בתודה מראש לכל חברי הפורום היקרים נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים:\
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי התלבטות מאוד קשה בין שתי מצלמות: - sony DSC-H9 (חשבתי עליה מכיוון שראיתי תמונות שחבר צילם בחו"ל ב H1 ומאוד התרשמתי ממש כמו גלויות) - sony DSC-T100 (חשבתי עליה מכיוון שנתנו עליה ביקורות ממש טובות בזאפ) אני מודע לכך שהם לא באותה הקטגוריה. עניין המשקל או הנוחות לא מעניינים אותי הדבר היחידי נטו שנעניין אותי הוא התמונה באיזה משני הדגמים התמונה איכותית וטובה יותר. על מה אתם ממליצים לי ללכת ואשמח לשמוע גם את השיקולים שהביאה אותכם לבחור בה. כמו כן אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל אחת.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
אמרו לי שעוד 3 חודשים יוצאת המחליפה של canon 720 מישהו יודע מה היא ויש לו פרטים עליה?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
טוב בעקבות התמונה הזאת שפירסמתי :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175434.0 והתגובות שקיבלתי עליה החלטתי לצלם שוב את המקום, לנסות לתפוס זוויות שונות במקצת, הרי לכם 3 ניסיונות בינתיים : הערות, הארות וכל תגובה יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אז זהו, חזרתי לארץ, היה ממש כיף בלונדון! הספקתי להיות כמעט בכל המקומות שרציתי להגיע אליהם,הרבה מהזמן שלי שם העברתי בשיטוטים ברחבי לונדון, או במעבר בין תחנות Tube למיניהן במטרה למצוא את הדרך המהירה ביותר למקום שאליו אני רוצה להגיע.. http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511242346156638/IMG_0041A.jpg את 4 הימים האחרונים העברתי באכסניית נוער שנקראת Globetrotter, אחד המקומות היותר מהנים שהתאכסנתי בהם, חברה צעירים (18-25 טווח הגילאים שם לדעתי) מכון כושר, חנות, חדר כביסה, חדר קולנוע (סרטים חדשים מציגים שם, בחינם) אינטרנט, נקיון, ובעיקר אחלה חברה מכל העולם, מומלץ! (והמחיר גם די סביר, 17 פאונד ללילה בחדר של 6) …
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המצלמה ניראת מאוד טובה אבל לא הצלחתי להבין מהנתונים שלה ומהביקורות אם היא כללת שליטה ידנית מלאה או רק חלקית. וגם אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המצלמה בכללי.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-