צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה. התקציב הוא 1100 ש"ח, אבל אני גמיש יחסית. אני צריך מצלמה קומפקטית, הגודל לא מפריע לי, אבל המשקל כן. אני מתכנן לצלם בחללים קטנים עם תאורה חלשה, כך שעדשה רחבה היא בונוס. כמו כן, אני צריך יכולות מאקרו טובות. תמיכה בSecure Digital חשובה לי, בגלל המחיר הזול של הכרטיסים ומאחר שהם נורא נפוצים, אבל אני יכול להתפשר על פורמטים אחרים כגון . עדיפות למצלמות עם עינית. חשבתי על הFuji F31 או הCanon A710. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תמונה מטיול ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
אז ככה, אחרי טיול של כמה ימים ברמת הגולן, בסיומו עברתי במסלול הארוך של היהודיה (אחד המקומות הכי יפים בארץ לטעמי) המצלמה הקודמת שלי, FUJI S3000 התמלאה לה קצת במים והתפגרה.. אז עכשיו אני מחפש מצלמה חדשה, בתקציב גבוה בהרבה ממה שהיה לי בשביל הFUJI.. מקסימום 4000 שקל (עדיף בסביבות ה3500) הדרישות שלי מהמצלמה הן: הרבה אופציות ידניות תמונות חדות זום גבוה וצילום בתנאי תאורה נמוכים\חושך טובים חשבתי על המצלמות הבאות: Panasonic DMC-FZ20 Olympus C-8080 Canon PowerShot S2 IS Sony DSCP200 (למרות הזום הנמוך, אם מישהו חושב שהיא עולה בשאר הקטגרויות על המצלמות האחרות אני שוקל גם אותה) בתמונות שראיתי, התמונות של הFZ20 נראות לי הכי חדות, יש לה את הזום הכי גדול, והרבה אופציות ידניות, אז כרגע א…
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מצלמה לצילומים חובבניים. לדוגמא לצלם את הילדים בטיולים, לצלם איזה חפץ או משהו, אני לא מחפש משהו מקצועי עם מאקרו והכל, למרות שאני מאוד אשמח. אני מתאר לעצמי שב500 שקל אי אפשר למצוא משהו חדש, לכן רציתי לדעת על אילו מצלמות אתם ממליצים שאוכל לחפש אפילו יד שניה או משהו. רציתי את הF20 שעלתה פעם 700 שקל אבל עכשיו היא קפצה פתאום ל1000 עריכה: איך הFuji FinePix A400 ? אופס להעביר בבקשה לפורום צילום
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
דוד שלי שהוא הגיעה השבוע לביקור בארץ הביא מלטביה דיסק של תמונות ובינהם התמונה הזאת, הוא קם משינה, הסתכל מהחלון וחשב לעצמו שזה יום ממש יפה, אז הוא הביא את המצלמה, שם אותה על טיימר של 5 שניות ואז בדיוק כשהתמונה צולמה הוא שמע צווחה מטורפת וראה שחף טס -1-2 מטר מהחלון שלו. קבלו: הנה תמונה בלי השחף:
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת CANON שקניתי לפני 4 שנים בערך. לפני שבוע היא התקלקלה, כשמצלמים משהו זה יוצא סגול אפור ומעוות עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צולם. 1. איפה אני יכול לתקן את המצלמה? 2. יש מצב שהמצלמה הלכה קפוט ואי אפשר לתקן אותה?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי מצלמה חדשה הדגם הוא Canon SD700 אבל כידוע הזיכרון שמגיע עם המצלמה הנ"ל הוא רק 16 מגה בייט שזה ממש מבאס. אז החלטתי לנצל את הכסף שלי שמעלה אבק ב paypal לרכוש כרטיס זיכרון נורמלי. למשהו יש עצה איזה כרטיס כדאי לרכוש ומהיכן ?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
זאת אומרת אם יש לי תמונה בגודל 5 מגה[3000x2000] איך אני מקטין אותה ל1 מגה ושתשאר 3000x2000 פיקסלים תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית יש לי כמה דגמים של מצלמות שאני חושב לקנות. המצלמה זה להורים שלי שאין להם הרבה ידע 1. canon sx-220 2. canon sx-230 מה שאני יודע שהבדל בין ה 220 ל230 זה שיש לו GPS 3.Olympus SZ-20 מצלמה עם זום קצת פחות אבל יש לו תפריט בעברית והוא יכול לצלם 3D עם יש עוד עוד מצלמות טובות בתקציב של עד 1500 ש"ח תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
תמונת HDR ראשונה שעשיתי אתמול מצלמה קנון A590IS עם 5 חשיפות שונות מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם Kodak Easyshare cx7330 ב1000 ש"ח + 256 מגה זיכרון ונרתיק זה דיל טוב? מצלמה טובה במחיר טוב? ואיזה עוד אפשרויות יש לי בתקציב של 1000 גג שהן יותר טובות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום! יש לי A75 ואני מאוד מרוצה ממנה רציתי לשאול מהם מגבלות המצלמה מבחינת טמפרטורה-קור וחום. והאם אפשר לחשוף את החישן לשמש בלי פחד שיקרה לו משהו.?\
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי... אני הולך (אחרי הרבה עיקובים) לקנות מצלמה מינולטה Z3. זאת מצלמת 4 מגהפיקסל שמשתמשת בכרטיסי SD, ורק בהם אם אני מבין נכון. השאלה שלי היא,האם מספיק לי הכרטיסים הרגילים, או שכדאי להשקיע בכרטיס SD ULTRA? יהיה הבדל משמעותי במהירות? תודה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אמרו לי שעוד 3 חודשים יוצאת המחליפה של canon 720 מישהו יודע מה היא ויש לו פרטים עליה?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אח שלי קנה מצלמה של HP ב 850 שקל, קצת זילזתי תאמת בהתחלה. אבל היום קיבלתי את המצלמה וקצת שיחקתי איתה, זאת הפעם הראשונה שאני מצלם עם מצלמה דיגיטאלית (או בכלל פעם ראשונה שאני מצלם עם מצלמה לכיף). 3 תמונות, שניים בצוהוריים אחת אחרי הצוהוריים-
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמה ישנה של סוני שמקליטה לתוך קסטות, ויש שם חומר ישן מאוד שאני מת להעביר למחשב ולשמור בו. איך אני עושה את זה? בתודה מראש לכל חברי הפורום היקרים נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים:\
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
חחח אני איבדתי את הכבל שלי ועכשיו אני צריך חדש. תודה מראש slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
רוצה לרכוש כרטיס 16G במהירות סבירה - לא מחפש את הכי מהיר שיש מתלבט בין רכישת הכרטיס הזה http://www.amazon.com/gp/product/B0012W7HQK?ie=UTF8&seller=A3J17MMRJ6NIP7&sn=RetailTronics לבין הכרטיס הזה http://www.amazon.com/Transcend-Memory-TS16GSDHC6E-Frustration-Free-Packaging/dp/B001ECQVTM/ref=pd_cp_e_1 איזה מהם מהיר יותר ? איזה אמין יותר ונחשב איכותי יותר? בקיצור - איזה מומלץ יותר לצילום דיגיטאלי?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מתקוון לרכוש מצלמה דיגיטלית בתחילת החודש הבא, והתקציב שלי נמוך, חשבתי ללכת על המצלמה של KODAK CX6200 שעולה רק 500 שקל. באתר של Kodak אין הרבה פרטים על המצלמה, חוץ מזה שהיא 2MP, ויש לה רק זום דיגיטלי של X2 (אין זום אופטי) ואפשר לצלם בה 30 שניות של סרט, אבל אין שום פרטים על גודל החיישן, והיא אוטומטית לחלוטין. בתחלס היא ניראת מצלמה יחסית איכותית למחיר שלה, גם קראתי קצת ביקרות מעודדות עליה מאתרים מחו"ל. היא שווה את הכסף, או שכדיי לי לחסוך עוד 200 שקל וללכת על Canon A60, שניתן למצוא אותה בסביבות ה700 שקל.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש גם סיפור מאחורי התמונה הזאת. הבית שאתם מסתכלים עליו היה שייך לשכנה שלי שנפטרה, אחרי שהיא נפטרה הילדים רבו על מי יקח את הבית, לאחר שלא מצאו פיתרון השיח הזה הופיע וחסם את הכניסה לבית... סיפור אמיתי... נ.ב. כמו ששמתם לב, יש פה בעיה קלה של פוקוס (או שאני היחיד שרואה את זה), אם יש לכם טיפים על איך להתמקד על אובייקט שכזה אני אודה לכם מאוד, כי ניסיתי לצלם את זה המון וזאת התמונה הכי טובה שיצאה לי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש הלילה גשם מטאורים.. האם יש למישהו טיפים או עצות איך לצלם אותו בצורה טובה ?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-