צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון CompactFlash למצלמתי האהובה Canon A80. ראיתי ב-Camera4less כרטיסים מסוגים שונים. לדוגמא: Kingston רגיל Kingston High Speed PQI x40 רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, והאם ההבדל משפיע על המהירות (האם המצלמה מסוגלת בכלל לעבוד במהירות גבוהה)?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&thread=22689965 *על אחריותכם הבלעדית בלבד!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אבל אין לי ואני לא רוצה וצריך מצלמה איכותית ב2000+ ש"ח. התקציב שלי עומד פחות או יותר על 1000 ש"ח (אפשר קצת לסטות). הדרישות שלי- - מצלמה עם זכרון שיספיק לצילום הרבה תמונות. - איכות תמונה סבירה לא יותר מזה. - חשוב שיהיה אפשר לכוון את האיכות של התמונות - יתרון:סרטי וידאו קצרים עם קול - כמובן שיהיה מסך. - עדיפות לקומפקטית. אם אין מצלמות כאלו בתקציב הזה, אז איזה אופציות קצת יותר יקרות קיימות? בכל מקרה המטרה היא אינה צילום מקצועי, אלא צילום דברים מצחיקים בבצפר, חברים, טיולים, וכל מיני שטויות, בפירוש לא נופים ותמונות עם איכות...
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה canon ixus 750, אני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של ג'יגה השאלה היא האם השוני במהירויות הוא משמעותי כי הבדל המחירים הוא יחסית גדול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כבר אענה על השאלון אך רק ארצה לומר שאני מעוניין לפתח את התחביב של צילומי אוכל מקצועיים (אני קונדיטור מתחיל), הפעם עם מצלמת DSLR וכל הציוד הנלווה הנדרש. אין לי ניסיון רציני עם DSLR אך הייתי שמח אם לא הייתם מתייחסים אליי כאל מתחיל שכן אני לומד מהר ובכוונתי להתמקצע. אשמח גם לאתרים או ספרים שיסייעו לי בכך. בסופו של יום הייתי רוצה לצלם תמונות בסגנון הבלוג הזה: http://what-efrat.blogspot.co.il/ או כמו הצלמת הזו: http://www.shiranca.com/ באמת שאין לי מושג מה נדרש. אולי יתברר שהמצלמה הפשוטה ביותר יכולה לעשות זאת. So be it. אבל ארצה שיהיה לי את הציוד המתאים להפקת צילומים כאלה, ואת הידע המעשי ארכוש בדרך המתאימה. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? אפשר עד 10K אך לא חייב למצות את…
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-צולם מהמושב "רמות נפתלי" -צולם בשמורת תל-דן. באמצע יולי פרצה שם שריפה ושליש מהשמורה נשרף. מעריכים ששיקום מלא יקח כ 30 שנה. מחקירה עולה כי השריפה נגרמה בזדון -שמורת תל-דן -שמורת תל-דן
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תודה מראש לעונים בין העונים הראשונים יוגרל פרס
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
יש גם סיפור מאחורי התמונה הזאת. הבית שאתם מסתכלים עליו היה שייך לשכנה שלי שנפטרה, אחרי שהיא נפטרה הילדים רבו על מי יקח את הבית, לאחר שלא מצאו פיתרון השיח הזה הופיע וחסם את הכניסה לבית... סיפור אמיתי... נ.ב. כמו ששמתם לב, יש פה בעיה קלה של פוקוס (או שאני היחיד שרואה את זה), אם יש לכם טיפים על איך להתמקד על אובייקט שכזה אני אודה לכם מאוד, כי ניסיתי לצלם את זה המון וזאת התמונה הכי טובה שיצאה לי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? יש לי ניקון COOLPIX 4300 מצלמה סבבה אבל יש לה תגובה איטית והסוללה שלה חלשה מאוד לא מספיקה לי לצלם מעל 50 תמונות וסוללה חדשה מקורית עולה 350-400 ש"ח בארץ ואני מעדיף במקום זה לקנות מצלמה חדשה יותר טובה * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה ע…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
sony a350 tamron 70-300 ללא עריכה. כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מצטער אבל הייתי חייב... תערוכת פוטוקינה השנה הייתה עסיסית במיוחד - אפילו החברות הקטנות יחסית באו בהכרזות מרשימות - פנטקס עם שני גופים חדשים ושתי עדשות חדשות. סיגמא עם ה-SD1 המאוד מבטיחה (תצא לשוק במהלך 2011), פוג'י עם ה-X100. לייקה לא חברה מאוד גדולה אבל עם היסטוריה מאוד מפוארת - חוץ מקודאק אין לאף חברה גדולה היסטוריה כמו שלה. נכון לעכשיו יש ללייקה מס' דגמים ספורים - דגם ה-S2 שהיא מצלמת רפלקס עם חיישן גדול (מוגדרת כ-MF), ה-M9 שהיא מצלמת rangefinder דיגיטלית והיורשת האחרונה לסדרת ה-M המהוללת של לייקה, ה-X1 שהיא מצלמה קומפקטית עם חיישן APS-C וה-D-LUX שהיא בעצם LX5 מקושטת ויקרה. לחברת לייקה היו השנה שתי הכרזות חשובות -- ה-M9 בגרסת טיטניום וה-M9 בגרסת נימן-מרקוס. האם מדובר בש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה למלצמה דיגיטלית עד איזור ה 800 שקל , אם אפשר שהאיכות של התמונות תיהיה גבוהה ( ככל שניתן במסגרת המחיר הנמוך יחסית .. \-: ) . תודה מראש , תומר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המצלמה שלי לא עובד כשאני בא לצלם מהשו !! זה כותם לי שYOUR DRIVERS IS NOT מהשו כזה ועוד.. אני מתקין את ה DRIVERS וזה כותב לי עדיין שזה לא מוצא את הDRIVERS הבעיה היא שאני מתקיןןןןן אותם וזה לא מוצא :pissed: עזרו לי !!!! בקקשה ???
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
טוב חברים אני כמעט סגור על הקנון SX230 מצאתי עוד דגם של מצלמה של פנסוניק DMC-TZ20 שמשום מה נראה יותר טוב והמחיר יותר זול... אני לא מבין גדול בתחום אך מקריאה במפרט הבנתי ש: 1. זום יותר גדול 2. יותר מגה פיקסל 3. מסך מגע 4. עדשה רחבה יותר 5. צילום וידאו ללא הגבלה. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הזו מתצוגה (אני אבדוק טוב טוב שהיא עובדת ועושה את כל העבודה כמו שצריך, אם אתם יודעים מה אני חייב לבדוק במהלך הבדיקה אשמח אם תאמרו. ובכלל מה אתם אומרים על הדיל הזה האם הוא כדאי? :-\
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תמונות נוספות בהמשך... (שוב התמונות צולמו עם אולימפוס פשוטה לפני כמה חודשים, וכן אני יודע שהיה צריך להזיז תילדים קצת הצידה כדי לפתוח קצת תתמונה)
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ראיתי את המצלמה הזאת והיא נראת לי דיי טובה למצלמה ב1800. המייצב תמונה שבתוכה היא טובה? אולי יש מצלמה דומה שיותר טובה במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מתכנן לקנות A80 מJ&R, כמו גם נרתיק למצלמה. החלטתי לקנות גם כרטיס 512 MB, אני מבקש המלצה לכרטיס CF 512 וחשוב לי שהוא יהיה או מJ&R או מניואגג תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 1300 ש"ח שתיהיה איכותית ולפחות 4 מגה פיקסל, אני לא כל כך מבין במצלמות אז אני אודה לכם אם תציעו לי דגם איכותי (אין לי העדפה ליצרן מסוים) תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה, תקציב מצויין בכותרת עבור מצלמה , כרטיס זיכרון עם זה עניין יקר במקרה הכי גרוע אני אזמין מ EBAY השימוש למצלמה יהיה יום יומי אז אני מאמין שגם אור וחושך , לא מבין גדול לגבי תצלום חושך אבל אני אשמח אם יהיה לה יכולת צילום טובה בחושך יכולת צילום מאקרו לא עיקר הצילום אבל שיתאפשר זאת הקנייה הראשונה שלי, עובד ממצלמת אייפון שאני ממש לא מרוצה ממנה רוב התמונות יהיו על מחשב , אך גם מעוניין לפתח (הגדלות סטנדרטיות, לא בקיא במידה) הייתי מעדיף זום גבוה שלא תיהיה כבדה, אבל נוחה לנשיאה. לא נעול על שום יצרן בגלל שאינני בקיא בתחום תכונות חשובות: מהירות תגובה, שליטה בצמצם , מהירות פתיחה/סגירה , מעל 7MP , מצב וידאו יכולת HD , עדשה חדה גם בפינות , פלאש טוב , אחריות טובה. בגדול, …
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על המצלמה הנ"ל: איכות תמונה, זמן תגובה, זמן חיי הסוללה, צילום וידאו, צילום ליילי וכו'. אם יש לכם הצעה אחרת למצלמה דיגיטלית (חוץ מקנון) במחיר דומה (1500-1800 שקל) וגודל ומשקל פחות או יותר זהים (אני לא מעוניין לסחוב איתי בלוק בטון) אתם מוזמנים להביע את דעתכם. בתודה מראש נ.ב הבעיה היחידה בנתיים שאני מוצא בסוני הוא מחיר כרטיס הזיכרון (בהשוואה לסוגי זיכרון אחרים)
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
HDR עם עצמים נעים..... ושתיים של מרקמים.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קישורים http://snapsort.com/compare/Fujifilm_FinePix_F300EXR-vs-Panasonic-TZ20 http://snapsort.com/compare/Canon-SX220-HS-vs-Fujifilm_FinePix_F300EXR/specs ההפרש במחיר הוא ענק בין ה TZ20 לשאר האם יש הצדקה עדיין ללכת על ה TZ20 ?.. נראה לי שההפרשים בנתונים לא כל כך גדולים... # איכות תמונה זה הכי חשוב לי מה אתם הייתם בוחרים? ולמה?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון התוכנית בסוף היא לקנות את ה D40 עם עדשה שכרגע לא ברור מה היא, העניין שכרגע המצלמה הזו היא הרבה מעבר לתקציב. ולכן השאלה אם יש מצלמה בטווח המחיר שלמעלה שתהיה כמו מצלמת התלמדות לקראת מצלמה מקצועית יותר. לפני כחצי שנה המלצתם בפורום בטוח הזה בעיקר על ה F30-31.. משהו השתנה בחצי השנה האחרונה?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-