צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חושב לקנות Nikon D5500 (בהונג קונג, לשם אסע עוד שבוע). למישהו יש ניסיון איתה? המלצות / הסתייגויות? האם מתאימה לשימוש מתחיל? הWIFI עובד כמו שצריך ומתממשק עם הסמארטפון? תודה דניאל
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך מעבירים תמונות ממצלמת canom 1300d למחשב?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח ל2-3 המלצות על מקמות להדפסת תמונה על קנבס. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שיש המון סוגים של כרטיסים כל מיני מהירויות כתיבה וקריאה שונות תיקונים בזמן הקלטה ועוד אז קצת מידע על המצלמה שקניתי . קודם כל אני מחפש כרטיס 64 גיגה חשוב שלא יהיה תקיעות וההקלטה תיהיה על מקסימום האיכות 4K @ 25fps (3840*2160 pixels) 2.7K @ 30fps (2704*1524 pixels) 1080p @ 60fps (1920*1080 pixels) 1080p @ 30fps (1920*1080 pixels) 720p @ 120fps (1280*720 pixels) כמו שאתם רואים 25 FPS אני לא מאמין שאני יצלם באיכות של 25 כי זה אוכל את הסוללה אבל חשוב לי שהכרטיס יתמוך בכל האיכותיות האלה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קנו לי כזה , האם הוא טוב לצילומים ? אני אקבל את האיכות הכי טובה איתו ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, האם יש דרך לחבר מיקרופון עם חיבור 6.35 מ"מ בעזרת מתאם כלשהו לאייפון לצורך צילום וידאו? מדובר על צילום לצורך ריאיונות.
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים מעוניין לקנות מצלמה איכותית ברמה בסיסית לטיול הגדול. אני לא מגיע מעולם הצילום כלל המלצות?
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לברר כמה נקודות: א. האם יש ביצועים במצלמת D80 של קנון שדורשים יותר מכרטיס מיקרו SD קלאס 10, עד 80 MB\S? ב. האם יש חיסרון בשימוש בכרטיס מיקרו SD עם מתאם לSD ע"פ שימוש בSD? ג. איזה דגם של כרטיסי זיכרון הוא האולטימטיבי? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מצלמת קנון 720 יש אפשרות להפוך אותה למצלמת רשת? שיהיה בזום וכ'ו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי את המצלמה NIKKON COOLPIX 3200 עד אתמול במשך כמה שנים חשבתי שהיא לא משהו בכלל. המצלמה רק 3.2MP. ממזמן ניסיתי לצלם משהו מקרוב במרחק של איזה 10 CM ויצא על הפנים לא משנה איזה תאורה השתמשתי, אמרתי בוא נראה את המפרט של המצלמה ואז ראיתי שהמצלמה מסוגלת לצלם צילום מאקרו במרחק 4 CM אז אמרתי כנראה יש אופציה שאני לא מכיר, אז אמרתי לעצמי רגע יש כל כך הרבה אופציות במצלמה שאני אפילו לא משתמש אולי הם באמת טובות, כי תמיד הייתי שם בחוגה על הסמל של המצלמה וזהו. אבל כנראה שטעיתי ובגדול, אני אפילו יכול לשחק עם הפוקוס באיזה איזור בתמונה -וזאת אחרי שהורדתי את הMANUAL של המצלמה- מסתבר שיש שם הרבה דברים שימושיים. לדוגמא הנה תמונה שצולמה שהמצלמה במצב הרגיל שהייתי מצלם תמיד: והנה תמו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה ?? ראיתי את המצלמה הזאת canon LEGRIA FS200 איך היא ?? אני צריך מצלמה עם איכות תמונה טובה לטיולים ודברים כאלה , עכשיו ממה שאני מבין היא גם מצלמת תמונות רגילות נכון ?? כאילו לא רק וידאו גם תמונות רגילו כמו מצלמה רגילה .. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפשת מצלמת וידאו טובה, רצוי של סוני, למטרות של צילום בעיקר באור יום אבל גם חשוב שתהיה אפשרות סבירה לצילום לילה תודה טלי
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום מתלבט על מצלמה לאמא שלי שמטיילת הרבה בעולם היא רוצה דגם קומפקטי במיוחד עם תיפעול נוח ללא כיונים מיותרים ׁאיכות וידאו לא חשובה היא אוהבת לצלם חיות אז ניראה לי שלא כדאי פחות מזום אופטי 3 חשבתי על : Nikon Coolpix S630 חיסרון במחסור בעדשה רחבה ,משקל נמוך 140 גרם, זום אופטי 7 http://www.mdk.co.il/item/Nikon_CoolPix_S630 http://www.dpreview.com/reviews/specs/Nikon/nikon_cps630.asp או Panasonic Lumix DMC ZR1 / ZX1 יש זוית רחבה, משקל 158 גרם , זום אופטי 8 http://www.mdk.co.il/item/Panasonic_DMC_ZR1_ZX1 http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmczr1.asp או Nikon Coolpix S570 יש זוית רחבה, משקל 140 גרם , זום אופטי 5 http://www.mdk.co.il/item/Nikon_Coolpix_…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לקנות ליום הולדת של אמא שלי (מצלמה שתחליף את הפילם הענתיקה שהיא משתמשת בה). המצלמה תשמש בעיקר לצילומי נוף ומשפחה באירועים, ודברים סטנדרטיים שכאלו. חשוב שהמצלמה תוציא תמונות איכותיות (עד כמה שאפשר) על ההגדרות הדיפולטיות במצב אוטומטי, כמוכן רצוי שהממשק שלה יהיה ידידותי למשתמש. דברים נוספים שלא יזיקו הם חיי סוללה ארוכים, וזכרון גודל. תודה מראש לעוזרים (: (נ"ב אני לא אוכל אגיב עד הסופ"ש הבא).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מצלמה קומפקטית חדשה לצרכי משפחה (ילד בדרך). מן הסתם מקווה למשוך איתה כמה שיותר שנים. אני מחפש מצלמה שתהיה קלה להפעלה מצד אחד ומצד שני שתהיה חזקה יחסית למצלמה קומפקטית. הבנתי שלפי צרכי שתי התותחיות כרגע בקלאס שאני מכוון אליו הם הפנסוניק והסוני החדשות. בכל אתר שבדקתי התלהבו משתיהן , ונתנו יתרון קל לפנסוניק. וגם הזכירו את העובדה שסוני הלכו רחוק באוטומציה עם ה HX5 ולאומת זאת בפנסוניק יש יותר שליטה ידנית. אשמח לשמוע חוות דעת של מבינים. תודה לירון
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ראיתי בהרבה מפרטים שגודל חיישן נמדד בצורה הבאה למשל: 1/2.5" השאלה שלי היא, הרי חיישן הוא משטח דו ממדי. אני הייתי מצפה לקבל גודל חיישן ביחידות של אורך ורוחב ולא איזה מספר כמו 0.3. איך מתייחסים למספר הזה? שאלה נוספת היא על איזה יחידות מדובר? ס"מ? תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי...אני אעשה את זה מאוד תמציתי - איזו מצלמה עדיפה קנון SX20 או פוג'י SH10 ?? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני מעוניין לרכוש מצלמה סביב ה 1000 שח,צריך המלצות למצלמה בעלת איכות תמונה טובה ! כרגע זה מה שחושב לקנות זה canon A3000 IS . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני מעוניין לרכוש מצלמה סביבה 1700 שח,צריך המלצות למצלמה בעלת איכות תמונה טובה ! כרגע זה מה שחושב לקנות זה Olympus mju Tough 8010 או Panasonic DMC TS2/ FT2 יש המלצות טובות יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רכש את המצלמה הזאת, נתון שהזום האופטי שלה עד 12 מוזר שהם טוענים שאם מורידים רזולוציה מתחת ל- 3 MP אז אפשר להגיע לזום אופטי 23.4 ראיתי את השינוי ואכן העדשות זזות קצת במצב הזה ? האם הדבר הגיוני - מישהו יכול להסביר את זה ? הנה לינק להסבר הלא משהו... http://panasonic.net/avc/lumix/compact/zs7_tz10/lens.html
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רבותיי, אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית בעלת ביצועים טובים עבור "השלמה" ל-SLR שיש לי (A-300 של סוני). הדגש פה הוא על גודל (קומפקטית שן אני רוצה לשאת אותה בכל מקום), זום (עדיפות לסביבות ה-x10) ואיכות תמונה בצילומי יום (ואם אפשר אז גם לילה). תקציב עד ה-1500 (כמובן שעדיף כמה שפחות ש"מספק את הסחורה). תודה מראש עריכה: חשוב לי גם שתהיה למצלמה אפשרות טובה יחסית של מקרו)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4328357 ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב לאחר התעכבויות בניו יורק- אני רוכש את המצלמה בB&H- למרות שהשבוע הם העלו את המחירים ב40 דולר(הם וגם J&R). אני פונה לאלו שכן מחזיקים או יש להם ידע בנושא על הדגם הנ"ל או הדומים לו TZ7-8 וגם TZ5. שאלתי לנושא, האם בטרייה ספייר אחת תספיק למקום בלי טעינה של שבוע וללא שימוש בוידאו(יש כמה וכמה מקומות כאלה בטיול שלי). וכמובן האם לקנות מקוריות של פנסוניק(עולות 30 דולר) לעומת חליפיות שעולות בין 15 ל20 דולר(פה בארץ המחיר הוא 300 למקורי ו160 לחליפי)??? אודה לכם על העזרה, אני רוצה להזמין לפני החג(הם עוד עושים משלוחים עד צהרי יום רביעי)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסוף לא התאפקתי - המחיר הוא פשוט מגוחך (190 ש"ח כול משלוח) אז הזמנתי יחידה אחת של המבזק הסיני המאוד מדובר הזה. המבזק הוא כמובן ידני לחלוטין וללא כל אפשרות לזום - מה שלמרבה ההפתעה לא כל-כך מפריע במיוחד אם אתה מתכוון בעיקר להקפיץ אותו או להשתמש בו כמבזק מרוחק, יש 7 רמות עוצמה ראשיות (מרווחי 1EV) ו-7 משניות (מרווחי 1/7EV) לכל אחת. איכות הבניה סבירה (נראה כמה זמן יחזיק) בוודאי יחסית למחיר. שני מבזקים שיצא לי קצת לעבוד איתם לפני כן - קנון 580EX וניקון SB800 כמובן איכותיים יותר, מרגישים מוצקים יותר ביד ומחליקים יותר בקלות לתוך ה-hotshoe (עם הסיני זה דורש קצת משחק), אבל כידוע גם עולים קצת יותר... המבזק יחסית קומפקטי במידותיו, עוצמה נקובה היא 53 ככתוב על האריזה, מדובר כנראה באגדה…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-