צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו קנון HF10 זוהיא מצלמת FULL HD 16G שמצלמת בפורמט החדש AVCHD הבעיה שלי היא כזאת: אני מצליח להעביר מהמצלמה למחשב את הסרטונים אך כל נסיון להנסות להעביר אותם לתוכנת צריבה נתקלת בתקיעת המחשב ניסיתי עם NERO 9 יחד עם התוכנה המקורית של קנון ולא עוזר העניין הוא שנשאר לי אייקון למטה אחרי התקיעה של קודק בשם HAALI ניסיתי להתקין את KLITE האחרון מחדש אך הבעיה חוזרת על עצמה לא כתבבתי בכוונה בפורום תוכנות כי נראה לי שפה יותר מבינים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? לשימוש משפחתי, כלומר לצלם בטיולים, טקסים בבית הספר, מסיבות יומהולדת, שטויות כאלה... הייתה לנו עד לא מזמן a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד אבל אחותי איבדה אותה יש מצלמות מומלצות בטווח המחירים הזה? עדיף עם צילום וידאו שמוגבל רק בנפח הכרטיס, ולא בזמן (בa510 וידאו היה מוגבל לשלוש דקות). זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ 1500 ש"ח למצלמה בלבד. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום / Indoor אבל מידי פעם בתאורה פחות מיטיבית (לא חושך) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני / מוקפץ, רק במובנה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין כוונה לרכוש חצובה כרגע - אם כי בעתיד הרחוק יתכן ואעשה זאת ולכן חשו…
-
- 36 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מצלמה "מקצועית" (חשבתי על DSLR או חסרת מראה). אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף לכן החלטתי להשקיע 1000$ לתחביב החדש בשביל ציוד כניסה לעולם הצילום, חשוב לציין שיש לי ניסיון עם ציוד מקצועי (בעיקר במצלמות וידאו פחות ברפלקס). חשבתי על מצלמת חסרות מראה כיוון שהיא נותנת לי חיישן איכותי ואפשרות להחליף עדשות במחיר זול יותר מDSLR עם אותו חיישן. המצלמה מיועדת לצילום סטילס ווידאו, צילומי פנים וחוץ, טיולים בחו"ל וכו', ולכן חסרת מראה נראת לי מתאימה יותר בגלל הקומפקטיות. חשבתי על ה Sony α6000 ביחד עם עדשת פנקייק ועדשה של 50-200 בשביל זום. הדגם שציינתי נותן מענה לרוב הבקשות שלי והביקורות מהללות אותו, החסרון הגדול שלו זה שאין אפשרות מובנית לחיבור מיקרופון חיצוני אלא…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אנו מתכננים לקנות מצלמה לגיסי ליום הולדת 30 אנו מתלבטים בין דמוי SLR לבין DSLR עם נטייה לכיוון DSLR אין לו רקע בצילום אבל הוא כן מתעניין ונראה שאם יקבל מצלמה טובה יכנס לנושא ברצינות רבה. את המצלמה אנו מתכוננים לרכוש בחו"ל B&H. התקציב למצלמה, שתי עדשות, פלאש ואם יספיק גורילפוד ותיק הוא בסביבות 1000$ כרגע לא מתוכננת קניה של ציוד נוסף אני מניח שאם יתפתח בנושא יקנה עוד עדשות גם מיד שניה. קיימות עדשות ישנות ממצלמות פילם ישנות שבהן יש צורך לעשות פוקוס בצורה ידנית (שני חצאי העיגול למי שמכיר) של קנון ואולימפוס השאלה אם הן בכלל רלוונטיות ? נושאי הצילום מגוונים אנשים נוף ביום ובלילה במבנים ובחוץ לא נראה שכרגע יצלם בע"ח בתנועה או ממרחק רב לא הבנתי מה זה עומק שדה מצומ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + כרטיס זכרון ונרתיק ב2000 ש"ח היית מעדיף שיהיה מצב ידני טוב השימוש יהיה בעיקר צילומי חוץ ומידי פעם איזה מאקרו מזדמן חשבתי ללכת על הA620, מה אתם אומרים? ד"א פתחתי דיון כזה לפני כמה חודשים אבל מאז הייתי במיוט ולא יצא לי לקנות מצלמה
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
דודה שלי צריכה מצלמה דיגיטלית חדשה לכבוד הטיול המשפחתי שמתקיים עוד שבוע.. אז היא מוכנה להוציא עד 2500 כולל סטיק והכל.. העיקר שיוציא תמונות באיכות טובה ושלא יהיו פונקציות לא שימושיות.. סומך עליכם D: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש תחליף לקאנון S50 הישן והמתוק שלי. מכיוון שאני כל הזמן עם הלאפטופ + מצלמת רשת זבלית חשבתי אולי להרוג שתי ציפורים במכה. אולי הסוני T7? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.! אני חדש הכל הקטע של הצילום והמצלמות. יש לי את המצלמה canon a510. ויש לי בעיה בפיצוי החשיפה. מי שמכיר את המצלמה כאשר אני שם את המצלמה על מצב M (מעורב תריס+צמצם)הוא כותב לי בצד המסך -2 בפיצוי חשיפה. עכשיו אין אפשרות במצה M לשחק עם פיצוי החשיפה. אני ניסיתי כל אפרות כדי להגיע למצב 0+- אבל ללא הצלחה. אני שיחקתי עם הצמצם והתריס ולא הצלחתי... מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשות ידידתי מצלמה CANNON SX 120. גם ברשותי מצלמה כזו ואני מאוד אוהב אותה. אני חושב שהיא מצלמה פנטסטית בתחום המצלמות הקומפקטיות. בכל אופן, המצלמה נקנתה לפני כשנתיים ולאחרונה התקלקלה. על כל התמונות ישנם מעין "כתמים שחורים". לצערי הרב, ידידתי לא קנתה את המצלמה מהיבואן הרשמי, אלא מחנות פרטית שמספקת אחריות פרטית, וכמובן שמאותו הרגע ישנן צרות: היא הפקידה את המצלמה בחנות, ששלחה אותה לבדיקת מעבדה בעלות של 50 ש"ח. לאחר בדיקת המעבדה נאמר לה כי הנזק אינו מכוסה בביטוח, זאת משום ש"העדשה דפוקה" [ואני מדבר במובן של -יש מכות על העדשה]. כעת אנחנו בדילמה - האם כדאי שתשחרר את המצלמה מהמעבדות ותלך למקום אחר? [כי ייתכן שאלו עובדים עלינו?] או האם עדיף שתתקן את המצלמה? ברמת העיקרון…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל באיזה חנות אתם ממליצים להזמין אותה איזה חנות הכי זולה חשבתי על camera4less אבל אין להם את המצלמה הזאת יותר לפי מה שהבנתי (אם אני טועה תקנו אותי) אני מחפש גם חנות במרכז לא משהו חאפרי חנות עם שם.. האם היבואן קרט מוכר גם לבודדים וכמה עולה אצלו המצלמה איזה עוד חנויות יש באיזור המרכז שמוכרות את המצלמה באיזור ה1500 שקל כמו camera4less בדקתי בZAP פשוט אני לא מכיר כל כך את החנויות אם יש לכם המלצות הודה לכם.. איזה עוד ציוד עלי להזמין עם המצלמה מה אתם ממליצים.. בתודה מראש עידן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לצילום ביתי, אחרי שהסתובבתי קצת בזאפ המצלמה של קסיו הזו נראתה לי מתאימה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592786 Casio Exilim EX-Z8 הרצתי חיפוש בגוגל , ולא מצאתי יותר מידי ביקורות ונתונים. מבחינת נתונים היא נראת לי מתאימה בול כי היא לא כבדה ולא יקרה במיוחד. אבל עדיין אני חושש לקנות מבלי לקבל אישור כדי של אפול... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מצלמה במחיר סביר בגלל שאני חובבן ואני גם לא מתכנן להיות. היעוד העיקרי שלה הוא צילומי שקיעות נוף וגם צילומי תקריב של אירועים משפחתיים. תחילה התעניינתי בD550 אבל המחיר היה אובר-קיל. אחרי כמה מאמרים שראיתי שמתי לב שאין הרבה דברים רעים בגדם 1100D של קאנון. הISO הוא 100-6400 שזה די משפיע על צילומי חושך. בנוסף יש לו את עיבוד התמונה digic4 שהוא זהה ל550D. מה שלא שמתי לב אליו הוא אם אפשר לשנות את זמני הפתיחת הצמצם. מה שכן הייתי רוצה להתנסות עם המצלמה זה בעיקר הדגשת אובייקט בעזרת הפוקוס ולעשות צילומי bukeh. הייתי רוצה לקבל עוד חוות דעת לקראת הקנייה. תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מצלמת DSLR ורציתי לשאול על מה אתם ממליצים. התקציב עומד על 3000 ש"ח וצריך לכלול גם עדשה. אני פזלתי קצת לכיון של Canon 450D ואני אשמח לשמוע לכל המלצה שיש... תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=598397 המצלמה הנ"ל מצלמת HD לפי מה שכתוב בZAP וגם לפי מה שכתוב באתר של KODAK. זה אמיתי?! ואם כן, למה לעזאזל זאת לא המצלמה הכי טובה בעולם? חחח האם צילום HD אמור לקחת יותר בטריה או משהו כזה? וכמה זמן צילום HD נכנס בכרטיס של 4 ג'יגה?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מצלמה שיש לה חדות טובה למקרו וגם איכות וידאו טובה במחיר לא גבוהה, ראיתי שיש מצלמת PANASONIC DMC-FZ100K , http://www.camera.co...d=5626&salenum= גם ראיתי סירטו האינטרנט : = קשה לי להאמין שאיכות הוידאו כל כך מדהימה, צפיתי בפלזמה שלי ואני המום מאיכות הוידאו, גם ראיתי שהיא עושה תמונות חיות מאוד עם עומק צבעים מדהים, מה דעתכם? האם המצלמה באמת טובה? רוני
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו מה ההבדל בין x150 לרגיל אני לא מצליח להבין=/ ד"א המצלמה ממש נחמדה כמה תמונות שצילמתי הורדתי את הרזולציה כי אין לי הרבה מקום על המחשב=/ אני צלם גרוע אני יודע... עכשיו מה אתם ממלצים לגבי כרטיס זיכרון כפי שידוע הצלמה היא גם נגן PMP וMP3 אז כרטיס של 1gb לא מספיק בכלל.... חשבתי על משהו בסיגנון של 4gb תקציב אני יודע עד 300... כמובן שזה SD אם זה לא הפורום אני מבקש להעביר תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית (כמה שיותר) בסכום של עד 2000 ש"ח : כולל מצלמה, סוללה, כרטיס זיכרון בעל נפח משמעותי המצלמה היא לשימוש ביתי - אבל חשוב לי מאד החדות של התמונה, ושהמסך יהיה גדול קצת חיפושים על SONY הניבו 2 אופציות: T300 W170 ממה ששמעתי כדאי באותו סכום של השקעה בSONY, לקנות מצלמה טובה יותר של CANON האם זה נכון או שאין הבדל? יש המלצות על מצלמה ספיציפית של CANON? על אילו features אני צריכה לשים דגש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לידידה קרובה... אין הרבה מה להוסיף, תקציב בעייתי - אני יודע, מחפשת משהו שיצלם. וזהו. יש דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מצלמה ב- 2000 ש"ח כולל כרטיס זיכרון. המליצו על ללכת על ה- Fuji FinePix S5200 / S5600. יש לכם המלצות נוספות? חיזוקים? תודה מראש, מודי
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות מצלמה, והגיע לקישור הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCSP550UZ&cfm=C4443208 יש לי תחושה שניתן להשיג "יותר תמורת הכסף", שמעתי שהמצלמות הפשוטות (לא SLR) של אולימפוס לא מומלצות. עם זאת, הוא הדגיש כמה דברים שהוא התלהב מהם במצלמה: - זום אופטי כפול 18. - מסך כמה שיותר גדול. - המבצע - 24 תשלומים. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
על איזה מצלמה אתם ממליצים בתקציב של 2200 ש"ח? רצוי שתהיה פשוטה לשימוש...
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה העונה לתקציב בכותרת. הדרישות שלי מהמצלמה הן: שתחזיק מעמד הרבה זמן איכות תמונה סבירה , שלא תהיה דפוקה ושלא יהיה יותר מדי טוב כי התקציב לא יספיק לתמונה איכותית. שלא תהיה יותר מדי קטנה ולא יותר מדי גדולה עם פלאש/עזרים לצילום בלילה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה מצלמה זולה שתעלה באיזור ה-600 ש"ח. ההתלבטות שאני חושב עליהם הן: canon a590is fuji f40fd כרגע אני נוטה לכיוון ה-fuji מכיוון שהיא יותר דקה ויש לה סוללת ליטיום. מצד שני ה-canon יותר חדשה. אני גם צריך לצלם ילדים קטנים , ואני לא בטוח איזו מצלמה מהירה יותר מרגע הלחיצה. מה אתם חושבים? יש אולי דגם אחר שאני צריך לשקול? תודה!
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, גם אני מחפש מצלמה קומפקטית ב-700 ש"ח (ראיתי שזה סכום פופולרי כאן). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות (לפי סדר עדיפות): גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה אם יש סיבה טובה אפשר לחרוג קצת מהתקציב. מחר הוא בדיוטי פרי, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (כמובן שזה ממש לא חיוני) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-