צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת תמונות כמו פוטושופ אך חינמית. האם יש אחת שאיכשהו מתקרבת לפוטושופ ואם כן איפו אפשא למצוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איכשהו הרבה מאד דיסקים הגיעו לידי ולפני הזריקה לפח צילמתי יש לי תמונה של כל הדיסקים במגדל, אם למישהו משעמם ורוצה לספור ;D פסח שמח וכשר ומסודר לכולם אלו דיסקים של MSDN בשפות שונות (איטלקית/גרמנית/צרפתית/הולנדית...) שהגיעו במארז של MS
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב, ניסיתי לשחק כאן עם שנאי 12V, וזה מה שיצא, לאחרונה אני מוגבל במקומות צילום אז סלחו לי *וגם רציתי לראות אם אני עדיין זוכר איך מצלמים... חחחח [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הכוונה למצלמה הזו... http://img133.imageshack.us/img133/1913/15hb1.jpg
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
החל מלפני שבוע יש לי את המצלמה המדוברת ורציתי להביא לכם אותה בחוות דעת, כמו ביקורת כזאת אבל בקטנה... אני יעבור רק על הנקודות החלשות שלה ואשווה כמה מהן עם הדגם היותר מתקדם שלה, ה -S9000/9500. בעיקרון אלה לא דברים שיגרמו לי אישית להתחרט על הקנייה אבל בהחלט ישנם כמה נקודות חשובות שהיה עדיף שישפרו... חסרונות: אין אפשרות להוספת פלאש חיצוני - (ב S9500 יש אפשרות ל hot-shoe) אין Auto Rotate במצב Playback לתמונות שצולמו אנכית - לא נוח הזום שניתן לעשות על תמונה שכבר צולמה הוא מוגבל, לדוגמה על תמונת 480 א 640 אין אפשרות בכלל לעשות זום. וברזולוציות גבוהות יותר הזום מוגבל עד להגדלה מסויימת מחיקת תמונה לוקחת קצת יותר מדי זמן ומלווה באנימציה מעצבנת אין מייצב תמונה אין…
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה לי אליכם, הסדרה של המצלמות CANON S1 LS ועד CANON S5 LS עדיין ממשיכה ? כי לא ראיתי כל-כך שמוכרים את הS5. ואני רוצה מצלמה דומה לה בתכונות. הציעו לי את מצלמה CANON SX-110IS . האם היא דומה בתכונות ותואמת תקציבית לסדרת ה LS. האם יצאה או שעומדת לצאת מצלמה S6 או S7 וכדו' ? מנו
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
מצטער שפתחתי שניי נושאים באותו יום אבל היתי חייב. התמונה הגיע ככה מהמצלמה רק הוספתי קרדיט ומסגרת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
ממ תתנו הערות בונות, שאני ילמד בהמשך, כמו האם לפתוח יותר תצמצם/סגר, ISO, אם א בלי פלאש וכד'... זה תמונות רגילות מהגינה... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי... קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידני ראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי יצאו דגמי TZ6 ו-TZ7, מישהו יודע היכן אפשר להשיג אותם (בארה"ב?). ובנוסף, האם אלו שמות הדגמים? או שמדובר בZS1 וב-ZS3 בהתאמה? ולTZ5 יש שמות נוספים?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
-
במקרה תפסתי זברה מוכנה לפעילות ,אז צילמתי במהירות לפני שיעבור לה החשק
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אוקיי, הרבה זמן שאני מחפש מצלמה טובה. אני מתלבט בין Canon PowerShot A520 לבין Canon PowerShot A85 התקציב שלי הוא עד 1000 ומשהו שקל (100 200 שקל יותר לא נורא) אם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אני ישמח לשמוע אההה, שהיה איכות טובה, צילום מהיר וזהו אני חושב? : אממ יש עוד תגידו אני לא מבין בבזה!! טוב תודה רבה למי שיעזור!! :-*
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת NIKON D40, אני מעוניין לקנות עדשת מאקרו עד 1000 ש"ח. 1. האם אני יכול בסכום הזה לקנות עדשה סבירה? 2. האם אפשר לקנות בסכום הזה עדשת TELE בעלת יכולות מאקרו סבירות? 3. האם אני אזדקק לפלאש חיצוני? 4. אילו עדשות מאקרו הם מומלצות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את ה-canon a85 שלי היום למחשב כדי להוריד תמונות, והמחשב לא מזהה שחיברתי אליו את המצלמה, ואני יודע שהכבל בסדר כי חיברתי לפלאפון ואותו הוא מזהה. יש דרך לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=oly_epl2&products=panasonic_dmcgf2&sortDir=ascending אני מתבלט מה לקנות בין 2 הדגמים האלה- תעזרו לי לקבל החלטה סופית , (רכישה בחול) תודה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם אחותי רוצה לקנות מצלמה חדשה. היא מתעניינת כרגע בדגם canon EOS 1000D והיא מעוננינת לשמוע עליו חוות דעת \ המלצות לדברים יותר טובים במסגרת התקציב של 3 אלף שקל. אם אפשר קצת ייעוץ ועזרה אני אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
יש לי את המצלמה כבר יותר משנה. אתמול החלפתי סוללות חדשות כמו בכל פעם שהסוללות נגמרות,אך הפעם הסוללות החדשות נגמרו בתוך 10 שניות. החלפתי שוב פעם לסוללות חדשות והפעם המצלמה לפני שנדלקה בקשה להחליף סוללות,,לאחר מכן נדלקה ולאחר כמה שניות הבהבה לי שוב המנורה שאומרת שהסוללה עומדת להגמר. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך,ניסיתי שוב ושוב ובכל פעם אותו דבר. האחריות נגמרה לי לפני שבוע ,יש למישהו מושג ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-