צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי התלבטות מאוד קשה בין שתי מצלמות: - sony DSC-H9 (חשבתי עליה מכיוון שראיתי תמונות שחבר צילם בחו"ל ב H1 ומאוד התרשמתי ממש כמו גלויות) - sony DSC-T100 (חשבתי עליה מכיוון שנתנו עליה ביקורות ממש טובות בזאפ) אני מודע לכך שהם לא באותה הקטגוריה. עניין המשקל או הנוחות לא מעניינים אותי הדבר היחידי נטו שנעניין אותי הוא התמונה באיזה משני הדגמים התמונה איכותית וטובה יותר. על מה אתם ממליצים לי ללכת ואשמח לשמוע גם את השיקולים שהביאה אותכם לבחור בה. כמו כן אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל אחת.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כדי לקנות את המצלמה של סוני: Sony Cyber-shot DSC-T3 או את המצלמה של canon: ב1295 שקל Canon PowerShot A620 או שיש דגם יותר חדש שהמחיר שלו לא עובר את התקציב 1500(כולל עוד כרטיס זכרון חדש ותיק קטן למצלמה ומטען+סוללות) אני צריך לדעת דחוף כי אני טס עוד 4 ורוצה להזמין לפני הטיסה אם יש מצלמות אחרות מחברות שונות הכל טוב רק שיהיה משהו בסט תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של סוני דגם DSC-S600 שלא מצאתי בשום מקום איך מישתמשים במאקרו. הורדתי את המדריך למשתשמש מהאתר של סוני וגם שם לא מצאתי. רם למישהו יש מושג שיודיע. תודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הכוונה למצלמה הזו... http://img133.imageshack.us/img133/1913/15hb1.jpg
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה לי אליכם, הסדרה של המצלמות CANON S1 LS ועד CANON S5 LS עדיין ממשיכה ? כי לא ראיתי כל-כך שמוכרים את הS5. ואני רוצה מצלמה דומה לה בתכונות. הציעו לי את מצלמה CANON SX-110IS . האם היא דומה בתכונות ותואמת תקציבית לסדרת ה LS. האם יצאה או שעומדת לצאת מצלמה S6 או S7 וכדו' ? מנו
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הרבה צילומים בתוך חדר * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. רק במידה וזו תהיה מצלמה שתומכת בפלאש חיצוני של פנטקס וקודם כל מתאימה לשאר הדרישות. * הא…
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הסט שלי מארה"ב.. אני מחפש מאיפה יהיה הכי זול לקנות.. לא צריך שיהיה משלוח לארץ, משלוח בארה"ב יספיק. בקיצור.. אני מכיר שני אתרים עיקריים שאפשר להביא מהם : eBay Amazon אתם מכירים עוד ? אולי יש חנויות שמתמחות רק בזה ?? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.. שבת שלום, מתן.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
משהו מכיר עוד חנויות שמוכרות לארץ ציוד צילום ?
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת תמונות כמו פוטושופ אך חינמית. האם יש אחת שאיכשהו מתקרבת לפוטושופ ואם כן איפו אפשא למצוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. שבי (מנהל הפורום) ביקש ממני לצלם לו כמה תמונות של החצובה שידגימו גם את הגודל שלה (הוא רצה לראות כי הוא לא נכח במיפגש). אז החלטתי לנצל את הבוק הקטן שעשיתי לה וגם להעלות את התמונות כאן בשבילכם , וזה קצת יענה גם לכל מי ששאל אותי שאלות בפרטי. אז כמו שחלקכם יודעים - מדובר בחצובת מיני טלסקופית בגודל של קצת יותר מ 10 ס"מ ונפתחת לגודל של קצת יותר מ 23 ס"מ. החצובה - כידוע אביזר חובה בשביל לצלם תמונות בלילה או בתנאי תאורה מינימלים , אך היא פוגעת בניידות של המצלמה הדיגיטלית הקטנה שקניתם ולרוב לא לוקחים אותה. החצובה הזאת זה הפתרון - גם קטנה וניכנסת לנרתיק של המצלמה או לכיס - וגם ניפתחת למספיק גודל שמאפשר עבודה ממוצעת. ולגבי שאלות של איפה לקנות בארץ - אני לא יודע , קנית…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה. התקציב הוא 1100 ש"ח, אבל אני גמיש יחסית. אני צריך מצלמה קומפקטית, הגודל לא מפריע לי, אבל המשקל כן. אני מתכנן לצלם בחללים קטנים עם תאורה חלשה, כך שעדשה רחבה היא בונוס. כמו כן, אני צריך יכולות מאקרו טובות. תמיכה בSecure Digital חשובה לי, בגלל המחיר הזול של הכרטיסים ומאחר שהם נורא נפוצים, אבל אני יכול להתפשר על פורמטים אחרים כגון . עדיפות למצלמות עם עינית. חשבתי על הFuji F31 או הCanon A710. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה איכותית מאודבכל קנה מידה וחשוב שתהיה דקה אין מגבלת תקציב אבל אשמח לשמוע המלצות ברמות מחיר שונות תודה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי... קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידני ראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב בעקבות התמונה הזאת שפירסמתי :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175434.0 והתגובות שקיבלתי עליה החלטתי לצלם שוב את המקום, לנסות לתפוס זוויות שונות במקצת, הרי לכם 3 ניסיונות בינתיים : הערות, הארות וכל תגובה יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אריג'נט בשיתוף גליץ, בית הספר לצילום המוביל בישראל מקיימים מפגש מקצועי לצלמים 18:00-18:30 - התכנסות והרשמה 18:30-18:45 - רועי גליץ, דברי פתיחה 18:45-19:15 - אריגנ'ט, סקירת קו מוצרי Wacom 19:15-20:15 - אדם שול, עבודה בפוטושופ ולוחות Wacom לצלמים המפגש יתקיים ביום ג', ה- 27/12/11 בגליץ, רחוב היצירה 26, רמת גן ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום מספר המקומות מוגבל ולכן יש צורך בהרשמה מוקדמת להרשמה: http://www.arigent.co.il/forms/Ariscribe.asp?Ari=39
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
במקרה תפסתי זברה מוכנה לפעילות ,אז צילמתי במהירות לפני שיעבור לה החשק
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ח"ח משובח למשתמש Oferz מ Fresh, על לקיחת היוזמה ושיתוף הידע והתמונות המרהיבות עם כולנו! http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133217 http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133757
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המטרה לשלוח תמונות להדפסה. הפורמט הדיגיטלי הוא בד"כ 3/4 בעוד התמונות הם 2/3 ולכן כמובן צריך לחתוך. אני מבין שאם שולחים לפיתוח תמונה 3/4 אז הם חותכים אוטומטית באיזושהי צורה. לאחר ביצוע crop ל 2/3, אם רוצים להכין מסגרת (Photoshop, Pain shop) אז היא שוב משנה את היחס. יש פתרון איך להכין/להוסיף מסגרת לתמונה ולשמור על היחס 2/3? יש הצעות, המלצות?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בוקר טוב. לא יודע מה ניכנס בהורים שלי פיתאום אבל הם ניזכרו שהעולם כבר כמה שנים משתמש במצלמות דיגיטליות ומצלמות הפילם נחלת העבר. הדרישות שלנו דיי פשוטות- מצלמה לא גדולה, דיגיטלית, איכות תמונה טובה, אפשרות לצילום ווידיאו, על כרטיסי זיכרון, על סוללה ניטענת לזמן ממושך, עם חיבור USB למחשב וקלה לתפעול. המצלמה תשמש בעיקר להנצחת אירועים משפחתיים ודברים באותו סטייל. כמו שאפשר להבין ההורים שלי לא מקצועני צילום כמו רובכם כאן לכן הדרישות לא כ"כ גבוהות. המצלמה שהייתה לנו עד כה שירתה אותנו 8 שנים ועדיין היא עובדת מצויין (איזה דגם של SONY). התקציב הוא עד 1000 ש"ח גג. אשמח לשמוע גם המלצה לחנות טובה באיזור המרכז ( אם יש אחת מקצועית ואיכותית בדרום תל אביב זה עוד יותר טוב) נ.ב. אם עב…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
-
https://cid-2f9a7542ff91a47f.skydrive.live.com/browse.aspx/Nice%20Photos תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-