צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב. לא יודע מה ניכנס בהורים שלי פיתאום אבל הם ניזכרו שהעולם כבר כמה שנים משתמש במצלמות דיגיטליות ומצלמות הפילם נחלת העבר. הדרישות שלנו דיי פשוטות- מצלמה לא גדולה, דיגיטלית, איכות תמונה טובה, אפשרות לצילום ווידיאו, על כרטיסי זיכרון, על סוללה ניטענת לזמן ממושך, עם חיבור USB למחשב וקלה לתפעול. המצלמה תשמש בעיקר להנצחת אירועים משפחתיים ודברים באותו סטייל. כמו שאפשר להבין ההורים שלי לא מקצועני צילום כמו רובכם כאן לכן הדרישות לא כ"כ גבוהות. המצלמה שהייתה לנו עד כה שירתה אותנו 8 שנים ועדיין היא עובדת מצויין (איזה דגם של SONY). התקציב הוא עד 1000 ש"ח גג. אשמח לשמוע גם המלצה לחנות טובה באיזור המרכז ( אם יש אחת מקצועית ואיכותית בדרום תל אביב זה עוד יותר טוב) נ.ב. אם עב…
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
https://cid-2f9a7542ff91a47f.skydrive.live.com/browse.aspx/Nice%20Photos תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
-
האם המצלמה מומלצת במחיר 700 שקל ? אם לא , אילו ועד מצלמות באזרו המחיר הנ"ל ניתן לרכוש בבאג או קרביץ ?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של דיגיטל קונספטס digital concepts מדגם 89379-Z כול הדרייבים שמצאתי הם בתשלום ואני גם לא מוצא את האתר של החברה שבו אני יוכל להוריד את הדרייבר למצלמה כדי להישתמש בה במחשב עוד בעיה יש במצלמה.. זה שהיא שוחטת בטריות אני שם 3 בטריות עולות 5 שקל הדקות האלה אחרי 2-3 דקות נגמרות הבטריותץ אני מכבה אותה מדליק הוא נותן עוד כמה שניות וככה עד שהבטיות שובקות באמת אם אני ישים אנרג'......... או דור... או חברה של בטריה טובה שעולה 30 שקל לרבעיה היא לא תשחוט ככה? או שעדיין זה לא משנה .. המצלמה היא 3.1 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של סוני דגם DSC-S600 שלא מצאתי בשום מקום איך מישתמשים במאקרו. הורדתי את המדריך למשתשמש מהאתר של סוני וגם שם לא מצאתי. רם למישהו יש מושג שיודיע. תודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בזמני החופשי מצאתי מחזיק מפתחות ישן שלי והשתעשעתי איתו ועם הS9000, הרי לכם התוצאות : ( דני, הת'רד הקודם שלי כבר התייבש ונקבר בתחתית העמוד, לא ראיתי צורך להקפיץ אותו שוב... ) תגובות, הצעות ייעול, ביקורת, עריכות, מה שבא לכם, הכל יתקבל בברכה (:
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אח שלי קנה מצלמה של HP ב 850 שקל, קצת זילזתי תאמת בהתחלה. אבל היום קיבלתי את המצלמה וקצת שיחקתי איתה, זאת הפעם הראשונה שאני מצלם עם מצלמה דיגיטאלית (או בכלל פעם ראשונה שאני מצלם עם מצלמה לכיף). 3 תמונות, שניים בצוהוריים אחת אחרי הצוהוריים-
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אם כן אז איך ובעזרת איזה תוכנות? אני מריץ WINXP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום! יש לי A75 ואני מאוד מרוצה ממנה רציתי לשאול מהם מגבלות המצלמה מבחינת טמפרטורה-קור וחום. והאם אפשר לחשוף את החישן לשמש בלי פחד שיקרה לו משהו.?\
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי... אני הולך (אחרי הרבה עיקובים) לקנות מצלמה מינולטה Z3. זאת מצלמת 4 מגהפיקסל שמשתמשת בכרטיסי SD, ורק בהם אם אני מבין נכון. השאלה שלי היא,האם מספיק לי הכרטיסים הרגילים, או שכדאי להשקיע בכרטיס SD ULTRA? יהיה הבדל משמעותי במהירות? תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה איכותית מאודבכל קנה מידה וחשוב שתהיה דקה אין מגבלת תקציב אבל אשמח לשמוע המלצות ברמות מחיר שונות תודה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
החל מלפני שבוע יש לי את המצלמה המדוברת ורציתי להביא לכם אותה בחוות דעת, כמו ביקורת כזאת אבל בקטנה... אני יעבור רק על הנקודות החלשות שלה ואשווה כמה מהן עם הדגם היותר מתקדם שלה, ה -S9000/9500. בעיקרון אלה לא דברים שיגרמו לי אישית להתחרט על הקנייה אבל בהחלט ישנם כמה נקודות חשובות שהיה עדיף שישפרו... חסרונות: אין אפשרות להוספת פלאש חיצוני - (ב S9500 יש אפשרות ל hot-shoe) אין Auto Rotate במצב Playback לתמונות שצולמו אנכית - לא נוח הזום שניתן לעשות על תמונה שכבר צולמה הוא מוגבל, לדוגמה על תמונת 480 א 640 אין אפשרות בכלל לעשות זום. וברזולוציות גבוהות יותר הזום מוגבל עד להגדלה מסויימת מחיקת תמונה לוקחת קצת יותר מדי זמן ומלווה באנימציה מעצבנת אין מייצב תמונה אין…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
דוד שלי שהוא הגיעה השבוע לביקור בארץ הביא מלטביה דיסק של תמונות ובינהם התמונה הזאת, הוא קם משינה, הסתכל מהחלון וחשב לעצמו שזה יום ממש יפה, אז הוא הביא את המצלמה, שם אותה על טיימר של 5 שניות ואז בדיוק כשהתמונה צולמה הוא שמע צווחה מטורפת וראה שחף טס -1-2 מטר מהחלון שלו. קבלו: הנה תמונה בלי השחף:
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
רוצה לרכוש כרטיס 16G במהירות סבירה - לא מחפש את הכי מהיר שיש מתלבט בין רכישת הכרטיס הזה http://www.amazon.com/gp/product/B0012W7HQK?ie=UTF8&seller=A3J17MMRJ6NIP7&sn=RetailTronics לבין הכרטיס הזה http://www.amazon.com/Transcend-Memory-TS16GSDHC6E-Frustration-Free-Packaging/dp/B001ECQVTM/ref=pd_cp_e_1 איזה מהם מהיר יותר ? איזה אמין יותר ונחשב איכותי יותר? בקיצור - איזה מומלץ יותר לצילום דיגיטאלי?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ממ תתנו הערות בונות, שאני ילמד בהמשך, כמו האם לפתוח יותר תצמצם/סגר, ISO, אם א בלי פלאש וכד'... זה תמונות רגילות מהגינה... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי התלבטות מאוד קשה בין שתי מצלמות: - sony DSC-H9 (חשבתי עליה מכיוון שראיתי תמונות שחבר צילם בחו"ל ב H1 ומאוד התרשמתי ממש כמו גלויות) - sony DSC-T100 (חשבתי עליה מכיוון שנתנו עליה ביקורות ממש טובות בזאפ) אני מודע לכך שהם לא באותה הקטגוריה. עניין המשקל או הנוחות לא מעניינים אותי הדבר היחידי נטו שנעניין אותי הוא התמונה באיזה משני הדגמים התמונה איכותית וטובה יותר. על מה אתם ממליצים לי ללכת ואשמח לשמוע גם את השיקולים שהביאה אותכם לבחור בה. כמו כן אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל אחת.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-