עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Omerole,

דודה שלי צריכה מצלמה דיגיטלית חדשה לכבוד הטיול המשפחתי שמתקיים עוד שבוע.. אז היא מוכנה להוציא עד 2500 כולל סטיק והכל.. העיקר שיוציא תמונות באיכות טובה ושלא יהיו פונקציות לא שימושיות.. סומך עליכם D: תודה מראש

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום הצילום אז חסכתי לי קצת (3.5K פחות או יותר) ואני רוצה לקנות מצלמה תוכלו להמליץ לי בבקשה? (כרגע אני יכול רק מהארץ, אבל יד שניה גם אפשרי). תודה רבה לכולם.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by sagi5,

מומלץ לראות אותה בהגדלה: http://static.flickr.com/58/183232734_d2ee54df8c_o.jpg

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by R0tem1,

1) הגשר שמחבר בין רומא לוותיקן במבט ממבצר הוותיקן 2) שקיעה מאחורי כיכר שנמצאת ליד משכן נשיא איטליה התמונות צולמו עם קוניקה מינוטה דיימאז' X1 - חרא מצלמה. אני יודה לכם אם תעזרו לי לבחור מצלמה חדשה בנושא שפתחתי

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by R0tem1,

התקציב של הוא עד 2000 ש"ח וזה צריך להיות כולל כרטיס 512MB גודל המצלמה זו לא מגבלה וחשוב לי שיהייה לה זום אופטי גדול ויכולת להוציא תמונות טובות בתנאי תאורה ירודים בלי פלאש חשבתי על Fujifilm Finepix S5600 על מה אתם ממליצים?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  6. אני רוצה מצלמה לצילומים רגילים לא משהו מקצועי במיוחד... כמה שיותר קלה וקומקפטית צילום וידאו עם קול יכול להיות מצויין. לפחות 3-4 מגה פיקסלים. שיהיה מחברה טובה כמו: Canon,Fuji,Olympus.... תודה לעוזרים מראש נ"ב התקציב לא כולל אביזרים נוספים כמו תיק וכרטיס זיכרון....

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

מה אתם חושבים. תנתחו :*) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by KoM,

8 שניות בלי חצובה, על הרגליים...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מבקש המלצה לבטריות נטענות ל CANON A620. מצאתי סט של 4 סוללות AA של energizer + מטען ב119 ש"ח. הן מדורגות כ1700 MAH. האם הן נחשבות חזקות? לכמה זמן בערך הן יספיקו? האם לחפש משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  10. אני מבין שה-S9000 תומכת ב- וב-CF. לי יש חצי ג'יגה של אבל אני עכשיו רוצה להרחיב וחשבתי על כרטיס של 2 ג'יגה והשאלה שלי האם עדיף לי לקחת CF בכדי שיהיה לי ל-DSLR (נראה שלי שרובם עם הסוג הזה של הכרטיס לא ?) בעתיד למרות שהבנתי שהמצלמה הנ"ל תהיה איטית אם אני ישים לה כרטיס שהוא לא ? מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  11. Started by The Ball,

המצלמה תשמש לצילום חברים משפחה וכו'... לא צריך משהו מקצועי. מספר דברים שצריכים להיות במצלמה. איכות תמונה כמה שיותר גבוהה בגבולות התקציב כמובן. לפחות 4 מגה פיקסל. כמה שיותר קטנה וקלה. פלאש build in. סרטים + סאונד. usb. אשמח לשמוע מצלמות טובות מהחברות canon, nikon, olympus, fujifilm, konica minolta כמובן שבנוסף למצלמה אני אקנה כרטיס זיכרון + סוללה ספר, אבל זה לא כלול ב 1000 שקלים.. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  12. http://photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=183345 ראו הוזהרתם!

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by VL,

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by Jack Sparrow,

הזרימה נראית ממש מלאכותית בגלל החשיפה הארוכה (30 שניות). מצטער על אובדן ה- Exif, אין לי כרגע תוכנות עריכה נורמליות. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by sagi5,

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Spook77,

שלום לכולם, התחלתי לחקור את השוק למצוא לי מצלמת SLR שווה לקנייה. ואני אשמח לקבל כמה עיצות מכיוון שהידע שלי בתחום לא גדול (מחפש גם קורס כדי לשפר את הידע). בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות למצלמה, עד לסכום של 4000 שקל. אני מתלבט בכלל להזמין את המצלמה מחו"ל בגלל הפרש המחירים הענק. בצורה כזאת אני אוכל לקבל מצלמה הרבה יותר איכותית במחיר יותר זול. האם יש למישהו נסיון עם הזמנת מצלמה מחו"ל? ועכשיו למצלמה. אילו תכונות כדאי לחפש? אילו חברות נחשבות לטובות? קראתי דברים טובים לגבי המצלמה החדשה של סוני A100. מה דעתכם עליה? האם שווה לחכות לה שתצא לשוק עוד חודש ולהזמין אותה מארצות הברית? אני אשמח למצלמה שיש לה מייצב תמונה טוב כי אני משתמש הרבה בזום. אני לא יודע אם זה משהו שאפקטיבי גם למצלמות S…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by itaysp,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמת כיס קטנה.. כמה שיותר קטנה אבל שתהיה בה שליטה מינימלית על ההגדרות. אני לא ורצה רק ללחוץ ולצלם אלא גם לשלוט על ההגדרות, אבל מצד שני אני רוצה שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. לדוד שלי יש D70 ונסעתי אליו לפני כמה חודשים.. שבוע הייתי איתה כל הזמן ונידלקתי עליה.. אבל הבעיה שהיא גדולה. וגם כל שאר הדמוי DSLR גדולות. אני מחפש משהו קטן ויפה וטוב במחיר טוב לדוגמה Nikon COOLPIX S6 או Olympus µ-mini DIGITAL S המצלמה תקנה כנראה בארה"ב, לכן המחיר הוא בערך 300$. אם אפשר להכניס כרטיס זיכרון נוסף ובטריו נטענות במחיר - אחלה, אם לא - אז לא. אני אקנה בהזדמנות אחרת אחרי שאני אחסוך עוד קצת.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  18. היי אני לפני טיול גדול ואני רוצה לקנות לעצמי מצלמה חדשה עכשיו יש לי מצלמה 4מגה של אולימפוס שהיתה נחמדה מאוד אבל אני רוצה מצלמה חדשה ואת האולימפוס להשאיר לאח שלי חשבתי על הניקון S4 אבל לא התלהבתי מאיכות התמונות שהיא מוציאה לפי מה שראיתי באתרים בעיקרון אני מחפש מצלמה קטנה וקומפקטית עם איכות תמונה טובה עדיף לי זום כמה שיותר גדול (בגלל זה הS4 הכי מתאימה לי) ויותר מ4 מגה פיקסל וגם זה שהוא עובד עם SD הזול והטוב ועם סוללות רגילות שככה אף פעם לא נתקעים מה שעוד רציתי לדעת זה אם בכלל ניתן לצלם שמגיעים לזום גבוהה ולא צריך יד מברזל כי ראיתי מצלמות עם זום דומה שמגיעים לX6 ומעלה הכל רועד וממש בעיה לצלם כי חשבתי או על מצלמה כזו או אם לא אז מצלמה הכי קומפקטית שיש כמו סדרת הmju של אולימ…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by overload,

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
    • 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by et_gershon,

שלום, קיבלתי מצלמה חדשה היום ווהייתי רוצה לקבל עלייה ביקורות עם אפשר או הסבר בבקשה על פונקציות מיוחדות וכל מיני כאלה המצלמה היא olympus מדגם fe-140 6.0 מגה פיקסל הנה תמונות שלה: http://img.clubic.com/photo/015E000000220687.jpg http://www.digitalcamerareview.com/assets/5385.jpg בתודה איתי.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  21. אני טס לברזיל במוצאי שבת. אני ממש לא מקצוען אבל אני לא מתכוון לשרוף כסף על מצלמת הפילם הישנה שלי ולכן חשבתי להתחדש בדיגיטלית. אני רוצה להוציא עד 1500 שקלים. (כולל כרטיס זיכרון) ראיתי שאתם משבחים את CANON A620 אז מצאתי את זה: http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=749 + כרטיס זיכרון PQI Secure Digital HI SPEED X133 1GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4105 או כרטיס זיכרון כזה? PQI Secure Digital HI SPEED X150 1GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4349 האם המצלמה תנצל את הזיכרון המהיר? האם יש מצלמות מומלצות אחרות בתקציב? האם מישהו יודע איזה מצלמות יש בדיוטי פרי? האם שווה לקנות שם משהו? תודה, תודה, תודה! LazyBoy

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sagi5,

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. יש לי חצובה של מצלמת ווידאו של PANASONIC (המצלמות הגדולות והאיכותיות האלו כמו שיש לצלמי אירועים וכאלו) אני רוצה לבנות מין "מתאם" שישב לי על החצובה ויוברג למצלמה (A620 בעתיד הקרוב בעזרת ה'!!) השאלה שלי היא האם יש משהו שאני אמור לדעת לשנות בחצובה שתתאים למצלמות דיגיטליות? כאילו, האם חצובות למצלמות דיגיטליות שונות מחצובות למצלמות ווידאו רגילות? בהמשך אני אפרסם תמונות מהעבודה שלי על החצובה... שזה לא כל כך הרבה עבודה...

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by ALÞHA,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.