צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
איכשהו הרבה מאד דיסקים הגיעו לידי ולפני הזריקה לפח צילמתי יש לי תמונה של כל הדיסקים במגדל, אם למישהו משעמם ורוצה לספור ;D פסח שמח וכשר ומסודר לכולם אלו דיסקים של MSDN בשפות שונות (איטלקית/גרמנית/צרפתית/הולנדית...) שהגיעו במארז של MS
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם Canon A710 IS וכרטיס זכרון לא נעול מחברת HCOM בנפח 1GIGA הבעיה מסתבר לא בכרטיס זכרון כי הוא נבדק במצלמה מיושנת אחרת (Nikon Coolpix 3200) ושם היה אפשר לכתוב עליו בנוסף למצלמה, קיבלתי דיסק... האם בלי התוכנות שעל הדיסק ( ZoomBrowser, Photostitch, EOS Utility ) אני אוכל לעשות את הפעולה של הכתיבה לכרטיס זכרון? עוד מישהו נתקל באותה בעיה במצלמה הספציפית הזו ?!?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. אלו תמונות מפיק אבל הם גם שלי: ויהיה נחמד אם תגיבו...גם דברים רעים מתקבלים בברכה כל עוד אומרים אותם יפה.. ת'ם יודעים משו בסגנון של הערות בונות..
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן ... אני מתלבט בין שתי מצלמות slr ישנות של pentax הראשונה k1000 והשנייה me super אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמכירים את הדגמים תודה..
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.... אם אפשר גם לקבל הסבר קצר על כל המלצה וכמובן נושא האחריות והמכס אם מישהו יודע. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר ויותר מתעסק עם חשיפות ארוכות. הבעיה שאין לי חצובה, אז אני תלוי בכל מיני עצמים כמו שולחנות, כיסאות, מעקים וכו'... אז ככה, מעולם לא הייתה לי חצובה ולא התעסקתי עם כזה דבר. אז רציתי לדעת אם כל חצובה תתאים לכל מצלמה? יש לי שתי מצלמות. אחת ניקון D50 והשניה מצלמת כיס של קנון, שמתי לב שבשניהם יש מין חור למטה שנראה שאפשר להבריג לשם משהו- האם ככה מקבעים את המצלמה? בהברגה לחצובה? החצובה הזאת נראית לי מתאימה לי עם גובה מינימלי של 62 ס"מ וגובה מקסימלי של 170 ס"מ. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39717# היא אמורה להתאים ל-D50 בלי בעיות, כן? יש חברות שמומלצות יותר או פחות? למה אני צריך לשים לב? תודה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בטריה נוספת למצלמה PENTAX K7 מצאתי ב- EBAY מכירה של בטריה חלופית, בעלות של $10 כולל משלוח להלן הלינק: http://cgi.ebay.com/Camera-Battery-D-Li90-DLi90-For-Pentax-k7-K-7-Digital_W0QQitemZ230389995666QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item35a4505892 רציתי לדעת מה דעתכם. האם כדאי לקנות? האם יש משהו מיוחד בבטריה המקורית, שווה להשקיע בה יותר ($60בלי משלוח)?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
-
היום...בצהריים...שאבתי לתומי אבק...פתאום הגיע האיום! הדבורה נכנסה לחדר! נשתמש בכף כף??? לא! יש לי שואב אבק! הוא עשה את העבודה במקצויות! הנה כמה תמונות לאחר הקרב הקשה שלנו! מצלמה: Hp Photosmart 735 3.2MP
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה שלי רוצה לקנות מצלמה קומפקטית בסביבות ה 800 ש"ח אני והיא לא מבינים בצילום אז אמרתי נתייעץ פה :-) אין לי מושג איזה פרמתרים חשובים לה חוץ מזה שהיא אמרה לי שהיא רוצה 8-9 מגהפיקסל שתהיה קטנה ושיהיה לה זום אופטי סבבה. אני מניח שחשוב גם ממשק נוח ואין שום צורך בכלל בתמיכה בעיברית. ממבט שתחי בזאפ זה מה שקפץ לי לעין MJU840וOlympus איך היא לדוגמה?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני שוב מצטער אבל אני ממש מתחיל בצילום ולכן אולי התוצאות לא טובות במיוחד אבל הנה שתי נסיונות ראשונים: http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00281.JPG http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00285.JPG אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור טכניקה (לא רק של מקרו).
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום פורום צילום עוד ארבעה ימים יש לי יום הולדת וחשבתי אולי לקנות את Minolta Z2, הייתי אולי הולך על Z3 איך היא יקרה לי מדי בקיצור, מה דעתכם על ה-Z2? יש כאן מישהו שיש לו אותה? אם כן, אז אפשר אולי מבט כללי על המצלמה (חסרונות ויתרונות) תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני גר באיזור המרכז והסופת ברקים שהייתה פה אתמול הייתה מטורפת, נתקלתי במספר בעיות כשניסיתי לצלם אותה: 1) רוב הזמן היה גשם, ההגנה הכי טובה שהייתי יכול לת לה היא שקית ניילון חד פעמית יש לי פוג'י S9500 יש לה כיסויים עמידים למים?? לא ללחץ של צלילה רק לצילום בגשם. או שיש לכם פתרון אחר?? 2) בעייה טכנית - לא מצאתי את ההגדרות המתאימות לצילום ברקים, הצלחתי לתפוס ברקים רק במצב של מהירות תריס, כיוונתי אתת מהירות התריס ל1\60 200ISO והמצלמה התאימה את הצמצם F2.8.. למישהו יש מושג מהן ההגדרות הטובות ביותר??
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה וטובה, כזאת שגם אחותי ואמא שלי שאין להם שום ניסיון בצילום יוכלו להתמש בה. ראיתי שהקנון power shot ממש נפוצות אבל אשמח לקבל המלצות. תקציב:1000-1400 דרישות:יכולת לצילום וידאו עם קול, תמיכה בסוללות סטנדרטיות (עדיף AA) תודה
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הזמנתי אותה עכשיו מ- bsd, רציתי לשאול אם יש איזשהו מדריך למצלמה הנ"ל בעברית או משו דומה.? תודה
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500-1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמה בסיסית של צילום בטיולים. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות של אולימפוס וקנון. הגביל אותי שלא היה סוללת ליתיום וכל הזמן צריך להחליף סוללה. בנוסף לא היה זום אופטי חזק רק X3 אני חושב. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באו…
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
הנה כנה תמונות ליליות מקורק שצולמו אתמול. התמונות עברו חידוד והקטנה. דעתכם? * *
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן יש לי שתי מצלמות, אחת דיגיטאלית ואחת ישנה מאוד ולא דיגיטאלית [אבל עם עדשה טלסקופית שעלולה להיות יעילה] הראשונה, הדיגיטאלית: מצלמת DSLR של canon מסדרת הEOS שלהם [זו מצלמה שקיבלתי במיוחד להיום אינני יודע את הדגם ולא מצאתי איפה כתוב עליה] השניה, אולימפוס שעובדת על פילים, אם תרצו אתן את הדגם [אני לא זוכר בעל פה והיא לא לידי, היא מהראשונות של אולימפוס עם AF..] בכל מקרה - השאלה הבוערת, מהן ההגדרות שאתם ממליצים לי? כיצד לסדר את המצלמה בכדי שתהיה אידיאלית לצרכים? [מהירות צמצם, מהירות ISO וכו'] ובאיזה עדשה אתם ממליצים לי להשתמש לאולימפוס? יש לי עדשת 70-270 מ"מ [טלסקופית] ועדשה של 25-70 מ"מ [רגילה] לקנון יש לי רק את העדשה שמגיעה איתה [18-55] אני צלם חובב שלא מזמן התחיל …
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אם כן אז איך ובעזרת איזה תוכנות? אני מריץ WINXP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם שלחתי תמצלמה שלי CANON A80 לתיקון כי יש לי אחריות של שנה והבעיה שיש במצלמה היתה אם החריץ של הזיכרון שברגע שמכניסים את הזיכרון למצלמה היא נתקעת לי וקיצור הם אמרו לי שאני צריך לשלם לתיקון וזה יעלה לי כ 300 שקל האם זה מוצדק ? והאם בכלל תיקון כזה עולה 300 שקל ? ואין עוד מקומות לתקן אותה ?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בגלל באג בפורום, התגובה שלי בדיון משום מה לא מופיעה. אז הנה היא בת'רד חדש: לא חייבים פלאש חיצוני. אפשר להגדיל מאוד את הטווח של הפלאש הפנימי ע"י שימוש בצמצם הכי פתוח ו-ISO גבוה יותר. אפשר גם להשתמש במצב הכי רחב ופשוט להתקרב לנושא. בכל מקרה, תמונה עם תאורה טובה לא תצא מצילום כזה, גם לא עם פלאש חיצוני יקר. זה פלאש דרעק שממש לא שווה את ה-800 ש"ח שהוא עולה. העוצמה שלו חלשה ואין לו תנועות מלאות. קישקוש. העוצמה של הפלאש הזה משתנה ונשלטת ע"י המצלמה (TTL). אני לא רוצה להיות בוטה, אבל להבזיק לשמיים זאת כסילות לשמה. ממש לא צריך לשחק עם העוצמות, פשוט נותנים למצלמה לעשות את זה. בשביל זה בדיוק קונים פלאש ייעודי. אני מציע שגם אל תחפש. כתבת בהודעה אחת מספיק דברים מטעים בשביל כמה ד…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
-
הבנתי שכשהפלאש שלי במצב P-TTL, אז אפילו שהמצלמה שלי במצב TV, מהירות התריס שקבעתי מראש תשתנה בהתאם לP-TTL. אם כך, מה אני עושה כשאני לדוגמא רוצה לצלם גוף בתנועה כשרק הוא בפוקוס וכל הרקע מטושטש, נגיד ואני אני שם על TV עם מהירות תריס גבוהה עם פוקוס-ממושך על הנושא, הP-TTL יכול לדפוק לי את כל ההגדרות שהזנתי, או שלא ? תודה מראש, מקווה שהשאלה מובנת.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-