צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
טוב, ניסיתי לשחק כאן עם שנאי 12V, וזה מה שיצא, לאחרונה אני מוגבל במקומות צילום אז סלחו לי *וגם רציתי לראות אם אני עדיין זוכר איך מצלמים... חחחח [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמה ישנה של סוני שמקליטה לתוך קסטות, ויש שם חומר ישן מאוד שאני מת להעביר למחשב ולשמור בו. איך אני עושה את זה? בתודה מראש לכל חברי הפורום היקרים נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים:\
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
צהרים טובים יש לי אפשרות לקנות את המצלמה.. יד שניה.. עם עוד שנתיים אחריות במחיר של 1100 שקל עם כרטיס זכרון (לא זוכר של כמה :-\) שווה להשקיע עליה תמחיר הזה? איך האיכות שלה?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תמונת HDR ראשונה שעשיתי אתמול מצלמה קנון A590IS עם 5 חשיפות שונות מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה איכותית מאודבכל קנה מידה וחשוב שתהיה דקה אין מגבלת תקציב אבל אשמח לשמוע המלצות ברמות מחיר שונות תודה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אח שלי קנה מצלמה של HP ב 850 שקל, קצת זילזתי תאמת בהתחלה. אבל היום קיבלתי את המצלמה וקצת שיחקתי איתה, זאת הפעם הראשונה שאני מצלם עם מצלמה דיגיטאלית (או בכלל פעם ראשונה שאני מצלם עם מצלמה לכיף). 3 תמונות, שניים בצוהוריים אחת אחרי הצוהוריים-
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
החל מלפני שבוע יש לי את המצלמה המדוברת ורציתי להביא לכם אותה בחוות דעת, כמו ביקורת כזאת אבל בקטנה... אני יעבור רק על הנקודות החלשות שלה ואשווה כמה מהן עם הדגם היותר מתקדם שלה, ה -S9000/9500. בעיקרון אלה לא דברים שיגרמו לי אישית להתחרט על הקנייה אבל בהחלט ישנם כמה נקודות חשובות שהיה עדיף שישפרו... חסרונות: אין אפשרות להוספת פלאש חיצוני - (ב S9500 יש אפשרות ל hot-shoe) אין Auto Rotate במצב Playback לתמונות שצולמו אנכית - לא נוח הזום שניתן לעשות על תמונה שכבר צולמה הוא מוגבל, לדוגמה על תמונת 480 א 640 אין אפשרות בכלל לעשות זום. וברזולוציות גבוהות יותר הזום מוגבל עד להגדלה מסויימת מחיקת תמונה לוקחת קצת יותר מדי זמן ומלווה באנימציה מעצבנת אין מייצב תמונה אין…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ממ תתנו הערות בונות, שאני ילמד בהמשך, כמו האם לפתוח יותר תצמצם/סגר, ISO, אם א בלי פלאש וכד'... זה תמונות רגילות מהגינה... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר ויותר מתעסק עם חשיפות ארוכות. הבעיה שאין לי חצובה, אז אני תלוי בכל מיני עצמים כמו שולחנות, כיסאות, מעקים וכו'... אז ככה, מעולם לא הייתה לי חצובה ולא התעסקתי עם כזה דבר. אז רציתי לדעת אם כל חצובה תתאים לכל מצלמה? יש לי שתי מצלמות. אחת ניקון D50 והשניה מצלמת כיס של קנון, שמתי לב שבשניהם יש מין חור למטה שנראה שאפשר להבריג לשם משהו- האם ככה מקבעים את המצלמה? בהברגה לחצובה? החצובה הזאת נראית לי מתאימה לי עם גובה מינימלי של 62 ס"מ וגובה מקסימלי של 170 ס"מ. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39717# היא אמורה להתאים ל-D50 בלי בעיות, כן? יש חברות שמומלצות יותר או פחות? למה אני צריך לשים לב? תודה
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי התלבטות מאוד קשה בין שתי מצלמות: - sony DSC-H9 (חשבתי עליה מכיוון שראיתי תמונות שחבר צילם בחו"ל ב H1 ומאוד התרשמתי ממש כמו גלויות) - sony DSC-T100 (חשבתי עליה מכיוון שנתנו עליה ביקורות ממש טובות בזאפ) אני מודע לכך שהם לא באותה הקטגוריה. עניין המשקל או הנוחות לא מעניינים אותי הדבר היחידי נטו שנעניין אותי הוא התמונה באיזה משני הדגמים התמונה איכותית וטובה יותר. על מה אתם ממליצים לי ללכת ואשמח לשמוע גם את השיקולים שהביאה אותכם לבחור בה. כמו כן אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל אחת.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אם כן אז איך ובעזרת איזה תוכנות? אני מריץ WINXP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חוות דעת ראשונה שלי: היא קטנה יותר ממה שחשבתי אבל נראית מליון דולר. אני אתעסק איתה היום בצהריים ואחזור בערב בשביל לכתוב חוות דעת יותר מפורטת... ביי בנתיים נועם ***עריכה*** תמונת סופר מקרו מסנטימטר בודד!!!
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הלכתי לי היום בדרך הביתה מביתספר, ראיתי חתול יושב בסבלנות מתחת לצמח ומסתכל על שני יונים שהיו באיזור, החלטתי לצלם.. מה דעתכם? (A510) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בלב העיר בין כל המכוניות והבניינים האפורים, החנויות והשלטים, מסתתרת לה שדרה קטנה שכל כך בולטת כניגוד לסביבה העירונית המתועשת. הרבה פעמים רציתי לקחת תמונה של השדרה בערב/לילה. תמיד היתה שם מכונית חונה שהרסה את התמונה אז המתנתי להזדמנות טובה יותר. והנה התוצאה (SGS I9000 עם עדשה מלוכלכת).
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
רוצה לרכוש כרטיס 16G במהירות סבירה - לא מחפש את הכי מהיר שיש מתלבט בין רכישת הכרטיס הזה http://www.amazon.com/gp/product/B0012W7HQK?ie=UTF8&seller=A3J17MMRJ6NIP7&sn=RetailTronics לבין הכרטיס הזה http://www.amazon.com/Transcend-Memory-TS16GSDHC6E-Frustration-Free-Packaging/dp/B001ECQVTM/ref=pd_cp_e_1 איזה מהם מהיר יותר ? איזה אמין יותר ונחשב איכותי יותר? בקיצור - איזה מומלץ יותר לצילום דיגיטאלי?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
כדי לקנות את המצלמה של סוני: Sony Cyber-shot DSC-T3 או את המצלמה של canon: ב1295 שקל Canon PowerShot A620 או שיש דגם יותר חדש שהמחיר שלו לא עובר את התקציב 1500(כולל עוד כרטיס זכרון חדש ותיק קטן למצלמה ומטען+סוללות) אני צריך לדעת דחוף כי אני טס עוד 4 ורוצה להזמין לפני הטיסה אם יש מצלמות אחרות מחברות שונות הכל טוב רק שיהיה משהו בסט תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
1) עמק יזראל 2) עץ שהתפצל ל2 3) מים זורמים 4) האנדרטה בתל חי 5+6 הן מהמקום בו נפלה הקטיושה והרגה את חיילי המילואים זכרונם לברכה.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חייב להעלות בדחיפות כ 300 תמונות .......... איזה אתר הכי מומלץ והכי פשוט (וגם חינמי כמובן) להעלאת תמונות ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-