עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by aviram20,

יש לי מצלמה של דיגיטל קונספטס digital concepts מדגם 89379-Z כול הדרייבים שמצאתי הם בתשלום ואני גם לא מוצא את האתר של החברה שבו אני יוכל להוריד את הדרייבר למצלמה כדי להישתמש בה במחשב עוד בעיה יש במצלמה.. זה שהיא שוחטת בטריות אני שם 3 בטריות עולות 5 שקל הדקות האלה אחרי 2-3 דקות נגמרות הבטריותץ אני מכבה אותה מדליק הוא נותן עוד כמה שניות וככה עד שהבטיות שובקות באמת אם אני ישים אנרג'......... או דור... או חברה של בטריה טובה שעולה 30 שקל לרבעיה היא לא תשחוט ככה? או שעדיין זה לא משנה .. המצלמה היא 3.1 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by itaysk,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה וטובה, כזאת שגם אחותי ואמא שלי שאין להם שום ניסיון בצילום יוכלו להתמש בה. ראיתי שהקנון power shot ממש נפוצות אבל אשמח לקבל המלצות. תקציב:1000-1400 דרישות:יכולת לצילום וידאו עם קול, תמיכה בסוללות סטנדרטיות (עדיף AA) תודה

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by KoM,

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by PyroGhost,

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by לילי,

יש לי מצלמה דיגיטלית canon a-75 . איך מוסיפים תאריך על גבי התמונה? אני לא מצליחה לשים .

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  6. Started by davidreznic,

https://cid-2f9a7542ff91a47f.skydrive.live.com/browse.aspx/Nice%20Photos תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by dsane,

כל הערה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  8. קראתי את המדריך ששמו בנושא מרוכז בקשר להסרת עיניים אדומות אבל בגלל סיבה לא ידועה התמונה נהפכת לי לשחור לבן...מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות לאחר הצילום כדי להסיר את העיניים האדומות בלי לפגוע בתמונה עצמה??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  9. Started by Thost.co.il,

www.Upics.co.il היי חברים יש אתר העלאת תמונות חדש מאוד איכותי ניתן לעלות תמונות ב PUBLIC וגם לפתוח יוזר וליצור אלבום מוגן בסיסמא. מומלץ בחום www.Upics.co.il

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by stingeR-,

טוב, ניסיתי לשחק כאן עם שנאי 12V, וזה מה שיצא, לאחרונה אני מוגבל במקומות צילום אז סלחו לי *וגם רציתי לראות אם אני עדיין זוכר איך מצלמים... חחחח [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  11. ח"ח משובח למשתמש Oferz מ Fresh, על לקיחת היוזמה ושיתוף הידע והתמונות המרהיבות עם כולנו! http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133217 http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133757

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by Danikk8,

הייתי בטיול טבע סוף שבוע וצילמתי קצת תמונות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני שוב מצטער אבל אני ממש מתחיל בצילום ולכן אולי התוצאות לא טובות במיוחד אבל הנה שתי נסיונות ראשונים: http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00281.JPG http://hwzone.co.il/reviews-files/DSC00285.JPG אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור טכניקה (לא רק של מקרו).

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by AcidBurns,

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. אלו תמונות מפיק אבל הם גם שלי: ויהיה נחמד אם תגיבו...גם דברים רעים מתקבלים בברכה כל עוד אומרים אותם יפה.. ת'ם יודעים משו בסגנון של הערות בונות..

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by Paprica,

צהרים טובים יש לי אפשרות לקנות את המצלמה.. יד שניה.. עם עוד שנתיים אחריות במחיר של 1100 שקל עם כרטיס זכרון (לא זוכר של כמה :-\) שווה להשקיע עליה תמחיר הזה? איך האיכות שלה?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  16. אהלן ... אני מתלבט בין שתי מצלמות slr ישנות של pentax הראשונה k1000 והשנייה me super אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמכירים את הדגמים תודה..

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by noambaum,

חוות דעת ראשונה שלי: היא קטנה יותר ממה שחשבתי אבל נראית מליון דולר. אני אתעסק איתה היום בצהריים ואחזור בערב בשביל לכתוב חוות דעת יותר מפורטת... ביי בנתיים נועם ***עריכה*** תמונת סופר מקרו מסנטימטר בודד!!!

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  18. כמו שכתוב בכותרת.... אם אפשר גם לקבל הסבר קצר על כל המלצה וכמובן נושא האחריות והמכס אם מישהו יודע. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. אם כן אז איך ובעזרת איזה תוכנות? אני מריץ WINXP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by aleXtazi,

שפן סלע שצילמתי ביום שבת בזמן שעשיתי טיול קטן [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by psychuil,

לצערי לחלקם אין EXIF כי צולמו בפילם.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by tenana,

לפי מה שהבנתי יצאו דגמי TZ6 ו-TZ7, מישהו יודע היכן אפשר להשיג אותם (בארה"ב?). ובנוסף, האם אלו שמות הדגמים? או שמדובר בZS1 וב-ZS3 בהתאמה? ולTZ5 יש שמות נוספים?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by overload,

הרמונייה בטבע (גודלה מדי בשביל FF)

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by dd7,

הזמנתי אותה עכשיו מ- bsd, רציתי לשאול אם יש איזשהו מדריך למצלמה הנ"ל בעברית או משו דומה.? תודה

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by chris_u16,

ברצוני לשים על קבוצה גדולה של תמונות כיתוב קבוע על כולם, מעין חתימה יש למישהו מושג אין ניתן לעשות זאת?

דיונים חדשים בפורומים