צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
התמונות צולמו כמובן עם ה-Canon a620 שלי :-* תגובות 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היום הייתי בדירה החדשה שאליה אני אמור לעבור בקרוב (עדיין בבניה) וממנה לקחתי מספר תמונות וחיברתי אותן לתמונת פנורמה אחת גדולה (הדירה בקומה החמישית, אז יש נוף). אחרי זה החלטתי לעשות את אותו הדבר גם מהחלון של החדר שלי בדירה הנוכחית. מהדירה הנוכחית: מהדירה החדשה: מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצא לי בשבוע האחרון לצלם קצת תמונות עם ה- Nikon Coolpix 3200 שלי והתוצאות לפניכם זה סתם שלט שמטריד אותי (של מי הרעיון לעשות שלט עם תמונה של כלב מחרבן?)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי בבארי בשבת האחרונה ובקודמת לה וצלימתי מספר תמונות התמונות מוקטנות בשביל שאני יוכל להעלות אותם ולא נערכו בפוטושופ (חוץ מההקטנה) כל התמונות צולמו ב POWRE SHOT 1 SP1 של CANON פעם ראשונה שאני מפרסם פה תמונת שאני מצלם ואני דיי חובב אז לא להביא הערות בשמים שאני לא יבין..חח אז ככה: שבת אחרונה 4.3 תמונה ראשונה: תמונה שניה: תמונה שלישית: לפני שבועיים: תמונה ראשונה: תמונה שניה: זהו תהנו..
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב : כ 3,000 ש"ח / 700$ - 800$ בהתייחסות למחירים בארה"ב, מכיוון שאני לא מוצא שום הצדקה לרכוש מסרטה בעלות כמעט כפולה בארץ. צרכים : מסרטה קומפקטית ונוחה FHD 1080p שמירה בפורמט AVCHD שמירה על גבי דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה) בלבד מנגנון ייצוב אופטי עדיפות ל 3CCD במידה ולא חוגר מהתקציב באופן משמעותי אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפית בתקציב והקריטריונים הנ"ל. שוב תודה על העזרה. עד כה יש לי את ההמלצות הבאות : קנון HG20 (דיסק קשיח 60 ג'יגה) שעולה בארה"ב כ 550$ ובארץ כ 5,000 ש"ח : http://www.bhphotovideo.com/c/product/576009-REG/Canon_3085B001_VIXIA_HG20_AVCHD_Hard.html http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=HG20 קנון HG21 (דיסק קשיח 120 ג'יגה) שעולה בארה"ב כ 760$ ובארץ כ 6,000…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מצלמה, הוא ראה מודעה בעיתון שמוכרים מצלמה של סמסונג דגם vp-mx10 במחיר 800 ש"ח. האם יש מצלמות נוספות פחות או יותר באותה רמה ואותו מחיר שכדאי לשקול? מה דיעתכם על המצלמה? תודה עריכה: אני רואה שלא עונים לי, אז בינתיים מצאתי כתבה שעשו על המצלמה הזו שהוסיפו בה קבצי דוגמא של סרטים שעשו איתה. כתבו שאיכות הצילום והוידיאו בינה לבין מצלמות דיגיטליות רגילות היא אותה איכות! ולכן הוא ממליץ יותר לקנות מצלמה HMX10 שכוללת רזולוציה של HD. למרות שהיא כפול 10 אופטי. קישור לכתבה ולסרטי דוגמא: http://lesterchan.net/blog/2008/06/03/samsung-vp-mx10-review/ באמת מבאס שזו האיכות, למרות שאפשר לשפר את הרעשים עם פלאגין בשם NEAT VIDEO. אבל יש מצב שאבא שלי יסתפק בכל זאת עדכון: החלטנו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורים שלי טסים לסין עוד חודש, איזה מסרטה אתם ממליצים לי לקנות? הורים שלי רוצים משהו קטן לא גדול עם מסך.. תקציב: 1500 שקל (זול בסין =]) ושמעתי שיש את השיטה שזה מקליט על הארד דיסק האם זה עדיף מהדיסקים הקטנים של הדיוידי?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מסרטת סוני מדגם DigitalHandycam DCR-PC100E, יחסית ישנה. את כל ההסרטות אנחנו שומרים על קלטות, אבל לעומת האפשרויות האחרות לשמירה וגיבויים זה רחוק מאידיאלי. אני מעוניין להעביר את קבצי הוידאו למחשב, לגבות \ לערוך, ואז לשמור. ראיתי שיש במסרטה כניסת S-Video. לכרטיס מסך שלי יש יציאה כזו, ולי יש כבל. חיברתי בין שניהם אבל לא קרה כלום מה אני צריך לדעת ולעשות בשביל להתחיל להוזיז דברים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במצלמת וידאו דיגיטלית... יש לי התלבטות בין miniDV למצלמות MPEG על כרטיס זיכרון.. אני נוטה למצלמות הMPEG בגלל שהן קומפקטיות בהרבה. רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון איתן, אם הוא ראה צילום שלהן.... מה האיכות של הוידאו? כתוב באתר של סמסונג שזה איכות DVD.. אבל אני רוצה לדעת.. בקיצור הן שוות? האיכות טובה? אני מדבר על מצלמות דוגמת: Sanyo c5 samsung SC-X210L
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אשמח להמלצות קונקרטיות : תקציב : כ 3,000 ש"ח / 700$ - 800$ בהתייחסות למחירים בארה"ב, מכיוון שאני לא מוצא שום הצדקה לרכוש מסרטה בעלות כמעט כפולה בארץ. צרכים : מסרטה קומפקטית ונוחה FHD 1080p שמירה בפורמט AVCHD שמירה על גבי דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה) בלבד מנגנון ייצוב אופטי עדיפות ל 3CCD במידה ולא חוגר מהתקציב באופן משמעותי אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפית בתקציב והקריטריונים הנ"ל. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המסרטה הזאת מסרטה ישנה שמסריטה על קלטת HI8 רציתי להוציא את מה שמוסרט בתוכה ע"י זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754372 1. זה יוציא לי באיכות טובה? 2. זה מחיר טוב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
על פניו אין סיבה לקנות מסרטת וידאו, אלא עדיפה מצלמה דיגיטלית. האם מישהו יכול לפרט את היתרונות והחסרונות של כל מכשיר? או לתת קישור מאמר שדן בנושא?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכנסתי היום את המטען של המצלמה לשקע החשמל, מיד כשהכנסתי אותו היה פיצוץ קטן בפנים וקצר. פתחתי אותו והיה בפנים מלא נוזל סמיך מגעיל כזה (לא מה שאתם חושבים), מסתבר לאחר בדיקת מעבדה שזה שמפו. הייתי בטיול לא מזמן, הכנסתי את המטען של המצלמה למזוודה ביחד עם הכל, בין היתר היה שם גם שמפו \= הנזק היחידי שנראה לעיין הוא חיבור חלוד של נגד אחד (החלק בתחתית הלוח, הנגד בסדר). אני אנסה לנקות אותו ולרסס ספריי מכעים אבל נראה לי שזה מת... בכל זאת הזמנתי מבית הצילום מטען חדש, נראה לי שזה יקח 3 שבועות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
יש ברשותי מצלמת Canon A610 שמשום מה לפני שבוע הפסיקה להציג תמונה, כלומר ה LCD עובד אך אין תמונה מהCCD כנראה. מיותר לציין שמצלמה כבר לא באחריות. האם יש מעבדה מומלצת שיכולה לבדוק אותה ולתקן?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באיזור תא פת (פרייסלס אולי?) דיי דחוף לי תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
בן דודי בן השנתיים, אומר "אני מצלמה!!" עם הixus הישנה שלי אשמח לקבל הערות על שינויים אפשריים !
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב על רכישת מצלמה חדשה, כשהדגשים העיקריים הם הקטנת הגודל הפיזי, פוקוס מהיר יותר ושיפור יכולות וידאו. עפ"י לא מעט חוות דעת בפורום הזה, וסקירות שקראתי, הפנסוניק נראית כאופציה מצויינת - לפחות על הנייר. החשש שלי הוא שהתמונות "הרגילות" יצאו פחות טוב. החשש נובע מהתנסות קצרצרה עם האח הקטן - ה TZ5 - צילמתי כמה תמונות פורטרט מחוץ לבית, בשעות אחה"צ, על מצב iA (אאל"ט) ולא מעט תמונות יצאו מטושטשות. הייעוד העיקרי הוא תמונות משפחתיות, בעיקר של ילדים קטנים, בתוך ומחוץ לבית ובמצב אוטומטי. אני חייב לציין שה G3 עושה עבודה טובה מאוד, ואילו היתה קומפקטית יותר, לא הייתי שוקל בכלל החלפה. אשמח לדעתכם.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן אנשים... חבר שלי הציע לי לקנות ממנו את המצלמה שלו D80 + עדשת (קיט אני חושב) 28-80 3.3 - 5.6 עם תיק גדול ומקצועי מעור עם כרטיס סאנדיסק 2 גיגה ועם פלאש חיצוני מעפן כזה... לא של ניקון אפילו. מגן עדשה UV 58 בכל מקרה , הוא מבקש 2000 שקל.. היא לא עשתה יותר מ 6-7 אלף קליקים. נראית במצב מצויין. בכל מקרה , השאלה שלי היא ככה : שווה לי למכור את הציוד שלי? K100D + sigma 24-70 2.8 + Sigma EF500DG super ולקנות את המצלמה הזאת? בנוסף אני צריך לקנות לה גם sbs800 + עדשה 18-55 \ 24-70 עם 2.8 קבוע. כמה זה עולה בערך? ואיך אני יכול לבדוק בדיוק כמה קליקים היא עשתה? (שם הקובץ מתאפס שעושים פורמט...) erm boren עריכה : עכשיו התברר שהיא עשתה פחות מ 2500 תמונות.. חבר שלי ב…
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן כבר קרוב לעשור קיימת אצלי בבית מצלמת slr (פילים) ששירתה אותנו נאמנה עד שצירפנו למשפחה 2 קומפקטיות (a530 של קנון ו5050 של פוג'י). 2 הקומפקטיות נחמדות לשימוש במצבים מסויימים אבל פשוט אין כמו slr טובה. אז החלטנו לקנות slr במקום הנוכחית. אז מספר שאלות: 1) האם ניתן להשתמש בעדשות (יש לנו 3 עדשות) מהמצלמה הנוכחית (מצלמה של ניקון)? 2) יש לנו פלאש מקצועי למצלמה אז האם יהיה ניתם להשתמש גם בו? 3) אם אפשר המלצה למצלמה מבית ניקון (בגלל העדשות בעיקר) אז אני אשמח מאד (מצלמות כניסה בעיקר שהמחירים מתייחסים לגוף בלבד)... תודה, יובל
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מעבר תמונות מקנון Power Shot S 70 ל Iriver H320 נכשל למרות שתופעל לפי החוברת....אנא עזרתכם...תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה איכותית ולאחר שיטוט באתר אין לי ספק שה CANON A60\A70\A80 הם הטובות ביותר יש לי רק בעייה אחת איתן, אני רוצה מצלמה שתהיה קטנה יותר היא קצת עבה ולא נוחה... ראיתי של אולימפוס קטנות הרבה יותר ושל קסיו דקות כמו כרטיס אשראי השאלה מי מהן מתקרבות לאיכות של קנון... המצלותיכם תתקבלנה בברכה... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מצלמה חדשה cannon g7x mark 2 .. עכשיו אני לא יודע/לא מבין איך לתפעל עד הסוף בכל האפשרויות/פיצרים מעוניין לדעת לשלוט בה ולהוציא ממנה את המקסימום רציתי לשאול אם קיים שירות כזה שמישהו עוזר לי אחד על אחד להבין את כל מה שיש במצלמה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-