צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מצלמה של CANON שהתקלקלה חשבתי ללכת גם הפעם על מצלמה של CANON . מה אתם אומרים על זו: Canon Powershot A620 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369863 הדרישות לא גבוהות, מדובר על מצלמה לשימוש ביתי כמובן. אבל חשוב שיהיה זום אופטי, מהירות תגובה מהירה. כל המגה פיקסל האלה לא אומרים לי הרבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הגדרות: compact = מצלמה שאפשר לשים בפאוץ או בתיק צד ,כך שאפשר להסתובב איתה ביום יום (בשום פנים ואופן לא מצלמות בגודל dslr , כמו s9000 ,fz30 שמחייבות תיק יעודי או תיק גב ) ultra zoom =זום 10+ דרישות נוספות : צילום וידיאו עם זום מייצב תמונה עם קול ברזולוציה מינימלית של 640-480 30 fps (ברור שאף אחד לא קונה מצלמה דיגיטלית בכדי לקבל איכות של minidv ,אבל זה feature שימושי מאוד בטיול ,כשאתה לא מעוניין ליסחוב גם מצלמת stills וגם minidv , והאמת חייבת סוף סוף להאמר : האיכות כבר מספיק טובה בחלק מין המצלמות על מנת להחליף מצלמת וידיאו עבור החובב הרציני , לצורך צילום קיטעי וידיאו קצרים לצרכים בייתים ). אפשרות לביצוע צילום עצמי בעזרת המסך המיפרקי iso שמיש גבוהה ככול האפשר ,שאי…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית עד 1500 ש"ח. המצלמה מיועדת למשתמשת לא הכי בקיאה בצילום, אבל חובבת אומנות ולומדת מהר. הדרישות העיקריות: פשטות הפעלה, איכות גבוהה, וכפתורים מסומנים בצורה ברורה - בקיצור, מצלמה שמפיקה תוצאות משביעות רצון גם אם אתה לא צלם דגול. אם יש מסך גדול זה יתרון, אבל לא קריטי. חשבתי על האולימפוס MJU 600: http://zap.co.il/model.asp?model_id=375571 מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש במצלמות (אזורי מיקוד) ??? תודה..........
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
אני צריך לצלם איזה 200 תמונות בגודל 1 מטר על 1.6 מטר , איך לצלם כדאי שזה יצא לי הכי טוב ? יש איזו תאורה מומלצת ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו לשימוש ביתי בטווח של 2000 שקל אם אתם כמוני חוקרים לפני שקונים ואתם מרוצים תגידו לי שיהיה אפשר לצלם תמונות אני לא יודע אם זה בכול המצלמות
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
קבלו שני חברים טובים בלי רמיזות רומטיות טיפים לצילום בשקיעה יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו תודה. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח מקסימום. אני לא ממש מבין בזה לכן שואל פה.. דברים שחשוב שיהיה ממולץ החרבת זיכרון. הממ לא יודע כמו שאמרתי אני לא מבין גדול לכן אני משאיר את החירה בידיכם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
לפני תקופה של בערך שבוע קניתי לי מצלמה חדשה s9500 והשבוע (כמו כל החודש האחרון) היתי בעזה והנה אחת התמונות שצלמתי וזו הפעם הראשונה שהתמונה יוצאת בדיוק כמו שאני רציתי שהיא תצא נראה לי שזה יותר מזל אבל תנו לי להתלהב
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלוםרב ושבוע טוב ושקט, אני מחםש מצלמה דיגיטלית עם זום גדול לא חייב 12 מספיק גם 6 עם פלאש טוב וצילום בתנאים קשים. וזהו חשבתי על הקנון S2 פאורשוט תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עדשה רחבה כזאת לאולימפוס C-756 שלי http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=80&CategoryID=145&Page=1 אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 26 ל 38 מ"מ, לפני שאני קונה. מישהו יכל למצא תמונה\אתר שעושה השוואה בין שני הסוגים? ראיתי גם שהיבואן הרשמי של אולימפוס לא מציג באתר שלו עדשות IR, אני רוצה לקנות גם אחת כזאת, ואולי גם עדשת UV (הם באמת מורידות את העובך?). איפה אני יכל למצא בארץ?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי חברים, לאחר חזרתי מהטיול ברצוני לשתף אתכם במס' תמונות מהנופים המדהימים שצילמתי. בתמונות נראית ככר השוק באיסטנבול ופסלו של אטא-טורק, מפלי הדודן וזיקוקים שנראו מדי ערב ממרפסת המלון. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כידוע הסוללות המקוריות הן יקרות למדי כרגע (70$)ומניסיון העבר ניתן להעריך שכאשר הייצור הסידרתי של המצלמה הזאת יפסק ,המחיר אף עלול להגיע אפילו ל-500 שח לסוללה. ברור שמי שלוקח את המצלמה הזאת לטיול ארוך חייב להצטייד במיספר סוללות ,אולם המחיר המופקע מקשה על כך. השאלה האם ניתן ניתן לקחת סוללה 9 volt מרובעת רגילה וליטעון באמצעותה את הסוללה המקורית דרך המטען המקורי ,כך שבעצם המטען משמש אך ורק לשם הבטחת המגע בין הסוללה המקורית לבין הסוללה של ה-9וולט(מובן מאליו שיהיה צורך לפתוח את בית המטען ,לקדוח בו חורים קטנים ולהעביר דרכם חוטי חשמל דקים שיולחמו מהצד הפנימי כך שכאשר אין מקור חשמל זמין ניתן להישתמש בסוללות 9 להטענת הסוללה המקורית). אין לי מושג מה מתח הטעינה של הסוללה המקורית ,או…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שוב אני רוצה לצלם תמונות בחשיפה ארוכה ביום במיוחד בים או בנחלים ומפלים בשביל לקבל אפקט שראיתי לא פעם בתמונות שהמים הופכים למאין קטיפה בלילה זה לא בעיה ויוצאות לי תמונות ממש יפות אבל ביום אני פשוט מקבל תמונה לבנה אז איך עושים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כמו שחלק פה יודעים קניתי לאחרונה S9000 לפי בדיקה באתרים הבנתי שעל סוללות 2500 המצלמה יכולה לצלם בערך 200+ תמונות קניתי בנק סוללות של GP עם 4 סוללות 2500 חדש כמובן אחרי טעינה מלאה המצלמה לא מצלמת יותר מבערך 30-40 תמונות והסוללות נגמרות וזה אפילו בלי שימוש בפלאש (לפי מה שזכור לי) וחוץ מזה המצלמה לא מראה שלב בניים של עוצמת הסוללה זתומרת שהיא עובדת וברגע אחד מהבהב לי סוללה אדומה על המסך והמצלמה נכבת ולא עוזר להדליק אותה שוב כי זה באותו המצב נראה לכם הגיוני? ואם לחברה שיש את המצלמה הזו קרה את המקרה הזה? תודה
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.kenrockwell.com/nikon/d80.htm
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ידידה הביאה את המצלמה שלה (Kodak C330) והיא עוברת על התמונות שצילמה קודם לכן. יצא נחמד לדעתי, מן snapshot כזה של המצב.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קצת תמונות שצילמתי היום של כמה חבר'ה התמונות צולמו עם ה-A610, עברו הסרת רעשים, הקטנה וחידוד. יש עוד כמה יפים אבל אני לא אפרסם אותם.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-