עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית - אודה להמלצות‬ המלצה צריכה להיות קומפקטית ונוחה לנשיאה צילום מסמכים כאשר יש צורך וגם דירות מבפנים , בנינים מבחוץ סרטוני וידאו קצרים של כמה דקות לפחות שניתן יהיה להעביר התמונות\סרטונים למחשב אודה להמלצות איזו סוגי מצלמה עלי לחפש , למה לשים לב וארם יש המלצות לדגמים ספציפים אשמח

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by Shbd,

מחפש מצלמה ביתית, קטנה ונוחה לטיולים עד 500 ש"ח כנכתב לעיל. אני לא מבין בתחום, אך אני מניח שבסכום הנ"ל ניתן לרכוש מצלמה איכותית מספיק בהתאם לדרישות הללו.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by genia,

אהלן,אחרי עוד פעם שבה ההורים לא הסתדרו עם הפנסוניק החלטתי שנמאס לי ואני קונה להם משהו חדש התקציב דל - 500 ש"ח הדרישות- סוללה נטענת,זום אופטי של לפחות 4X(בעידפות לכמה שיותר) כרטיס זכרון SD,מסך של לפחחות 2.7 וזהו,כל השאר לא כ"כ משנה (בעיקר כמות המגה פיקסלים) מיועד לצילומים כללים בטיולים,בדיוק לאנשים הלא טכניים שצריכים P&S .. תודה. (ואל תציעו לי את הTZ8 - יקרה מידי)

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by 114508534,

שלום אני יודע שזה לא דיגיטלי אבל בכל זאת צילום. יש ברשותי מצלמת NIKON F70 עם עדשת ikon af nikkor 28-80mm ואני מחפש ספר שימוש בישבילה או מדריך שמסביר על תפעול המצלמה .

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  6. שלום ! אבא החליט שהוא רוצה לעבור למצלמה דיגיטלית וללמוד על התחום, אז בימים אלו אנחנו מתלבטים בין כמה מצלמות שונות : (כמובן שאופציות אחרות גם יתקבלו בברכה) Canon A95 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30 Sony P93 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=298&cID=34 Nikon CoolPix 5200 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=364&cID=35 כל המצלמות סביבות 1600 ש"ח, ועם רזולוציות דומות.. הייתי רוצה ייעוץ קצת יותר מקצועי (תוך התחשבות בדברים כמו פוקוס\צמצם\חשיפה\פלאש\זיכרון\חיי סוללה\צילום בלילה\צילום עם אור חזק ברקע וכו'....) תודה רבה ! תומר.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  7. אוייי, פברואר הולך להיות מהמם... http://www.bhphotovideo.com/c/product/520637-USA/Nikon_2164_AF_S_Zoom_Nikkor_24_70mm.html

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  8. http://www.microsoft.com/Presspass/press/2008/may08/05-12PentaxPR.mspx מענייו מה יצא לפנטקס מזה

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

המשכנו. השיטה של הצפת הפלאשים עדיין לא תעזור בשטח פתוח, אבל הרעיון של פלאשים ש"מתקנים" אחד את השני נשמע מעניין.. מבחינה פרקטית, נראה לי שאין מנוס מהקפצה קידמית עם כרטיס לבן. אני מניח שזה בכל מקרה יהיה עדיף (חוץ מבזבוז הסוללה וזמן הטעינה) על פלאש ישיר לחלוטין, לא? הרי אם אני מסתכל על התמונות שיוצאות בסופו של דבר (בכל אותם אתרי "חיי לילה") אני לא שם לב לתופעות הנוראיות של הפלאש הישיר - צלליות מזעזעות לכל עבר. או שאולי בעצם יש קצת, אם מסתכלים טוב...

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  10. הבנתי שבכרטיסי חברת FUJI היא הכי מוצלחת. אני מעוניין לקנות של 2GB. ראיתי שיש אחד עם M ואחד עם H כשהH הוא המוצלח יותר. השאלה היא אם זה באמת משמעותי? לכרטיסי של סאנדיסק לא להתקרב? תודה לכל העוזר!

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  12. שלום לכולם צריך המלצה למצלמה וידאו כיס או קומפקטית שתצלם ב HD עדיף עם זום אופטי ויכולת לצלם גם בחושך או לפחות התנאי תאורה לא מושלמים. כרגע מופיעה באחד מאתרי הקופונים מצלמת כיס של JVC מחיפוש בזאפ המחיר למצלמה הספציפית הזו אטרקטיבי, כמו כן יש מצמלמות דומות של מספר חברות שונות כגון פליפ, קריאיטיב, קודאק, סוני, סמסונג וכל מיני חברות שאני לא מכיר. אשמח לקבל המלצה על חברה ודגם ספציפי לא חייבים להגיע למגבלות התקציב (ראיתי דגמים החל ה300 ש"ח). ושאלה אחרונה האם מצלמה של סלולרי כמו סמסונג גלקסי S יכולה לתת תוצאה דומה. תודה מראש חזי

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by abirdh,

שלום, יש ברשותי את המצלמה pentax k200d ובנוסף ברשותי פלאש של soligor pz-400afn הבעיה שהצלמה לא מזהה את הפלאש מה שניתן לעשות הוא שימוש ידני בלבד שזה לא נורא. מה שגיליתי היום שהייתי לצלם בתנאי חושך שבנוסף האינפרא אדום לא מופעל כדי שהמצלמה תוכל להתפקס בתנאי חושך. לכן אני פונה אליכם לעזרה לגבי פלאש חדש למצלמה שברשותי מה שראיתי ברשת זה את הפלאש הזול הזה: http://www.ebay.com/itm/Slave-Flash-Speedlite-YN-460-Canon-Nikon-Pentax-camera-/160726300420?pt=Digital_Camera_Flashes&hash=item256c08b704#ht_4315wt_1270 יש לי כמה שאלות: 1. מה זה אומר של slave ? 2. רשום זמן מחזור 5 שניות זה הזמן מהדלקה עד עבודה או בין כל צילום? 3. זה שהוא לא עובד בTTL זה משמעותי? 4. דעתכם בכללי על פלאש זו…

14. Started by klayton,

! Welcome to Mexico !

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  15. אז ככה. אני לא מבין גדול במצלמות דיגיטליות, אז אני מניח שהבקשה היחידה שלי היא שהמצלמה תצלם טוב בלילה ובחושך. שיהיו לה לפחות 3.2 מגהפיקסל ושלא תעלה יותר מהתקציב שציינתי בכותרת. בתודה מראש, לב.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  17. יש לי מצלמת וידאו דיגיטאלית של CANON אני מחבר את המצלמה למחשב ע"י FIREWIRE האם העברת הסרט ע"י התוכנה של WINDOWS היא בחירה טובה? האם יש תוכנות טובות יותר?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by tenana,

לפי מה שהבנתי יצאו דגמי TZ6 ו-TZ7, מישהו יודע היכן אפשר להשיג אותם (בארה"ב?). ובנוסף, האם אלו שמות הדגמים? או שמדובר בZS1 וב-ZS3 בהתאמה? ולTZ5 יש שמות נוספים?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by shimon23,

אחותי מחפש מצלמה בתקציב של עד 1000-1500 ש"ח, הדרישות הכלליות שלה הם מצלמה עם איכות צילום טובה, עדיפות לזום גבוה, וכדאי שיהיו גם כמה אופציות ידניות, למרות שנכון לעכשיו היא לא משתמשת בהם יותר מדי. על סמך חיפוש בפורום, ראיתי שהמצלמה הנ"ל היא פחות או יותר הכי מומלצת בתקציב שלנו. (יש חולקים על כך?) אך ראיתי שלמצלמה יש סוללה קבועה, ואני די לא אוהב סוללות כאלו. לכן יש לי מספר שאלות לבעלי המצלמה הנ"ל. לכמה תמונות בערך מספיקה הסוללה המצורפת? כמה עולה סוללה נוספת כזו (אפשר קישור)? וכמה זמן בערך לוקח להטעין את הסוללה, במצב שיש לי שתי סוללות ואז אני צריך להחליף את זו שבתוך המצלמה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  20. Started by Noaring,

מצלמת הווידאו הדיגיטלית מקליטה ב HD בקצב של 24 מגה לשניה, הקובץ שנוצר הוא m2ts שנפח של כ 10 ג'יגה לשעת הקלטה. (אני מעוניין לצלם באיכות הגבוהה ביותר) 1. במידה ואני מעוניין לשמור את הסרטים ללא פגיעה באיכות, אלו הנפחים שאני צריך להתחשב בהם, בבואי לרכוש דיסק קשיח לגיבויים ? לקחת בחשבון 10 ג'יגה לשעה, או שניתן להמיר לפורמט אחר, אך ללא איבוד איכות ? 2. המצלמה היא NTSC, האם ב HD לחלוטין אין חשיבות בבחינת הטלויזיה ? (קראתי שיש גם פלזמות / LCD מעטות שתומכות רק ב PAL ואינן מולטיסיסטם) 3. יש בכלל על מה לדבר, במידה ואני מעוניין להמיר לפורמט שיכנס ב DVD, להצגה ב DVD בסלון (כאשר אין מדיה סנטר / סטרימר / את המצלמה איתי) מבלי לאבד יותר מידי איכות ? עקרוני ב DVD אני יכול להכניס חצי שעה של…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by Danikk8,

הייתי בטיול טבע סוף שבוע וצילמתי קצת תמונות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by tzolerguy,

שלום אני דיי חדש זו תהיה הראשונה שלי אז אני מחפש מצלמה שתתן תמונות איכותיות כמובן וידידותית למשתמש זה סוג התמונות שאני הולך לצלם http://www.hotwheels-club.com/gallery/Hotwheels-Club_Race_5_2007_8/album/index.html זה מכוניות על שלט טיסנים מסוקים זה תחביב אחר שלי אז קחו בחשבון שאלו דברים שזזים מהר יחסית התקציב שלי לא ממש גדול מכוןן לאיזור ה 2500 לא לחרוג הרבה יש לי אפשרות ל CANON 400D עם עדשת קיט 18-55 שווה לי? או שיש המלצות אחרות?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  23. קניתי לאחרונה את ה-S9000 שזוהי המצלמה הראשונה שלי ואין לי שום אבל שום מושג בצילום. קראתי את החוברת שבאה עם המצלמה ואני רוצה להתחיל ולצלם במצב ידני ולהוציא תמונות איכותיות. איפה אני יכול להתחיל וללמוד איך אני מתעסק עם המהירות תריס,החשיפה לאור ה-ISO וכל מה שצריך להתעסק איתו כי אין לי שום מושג. יש איזה אתר טוב בנושא ? תודה.

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by aleXtazi,

שפן סלע שצילמתי ביום שבת בזמן שעשיתי טיול קטן [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  25. http://www.canon-sales.co.jp/camera/eosd/20da/index.html מצלמת הריפלקס הכ"כ מדוברת של קנון, ה 20D, נמכרת עכשיו בגירסת ה"אסטרו". המצלמה מותאמת במיוחד לצילום אסטרונומי, כלומר, הוסר פילטר ה I.R מעל פני החיישן, מה שמאפשר לטווח התת-אדום בספקטרום הצבע להיחשף בחופשיות בפני החיישן, דבר החיוני עבור צילומים מסוג זה. ע"מ לאפשר למצלמה להתמודד עם צילומי יומ-יום רגילים, על המשתמש להרכיב מסנן אינפרא-אדום על גבי העדשה, בשביל למנוע סטיות מיותרות של הצבע האדום. Go Canon, Go!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים