עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by axon,

טוב נו פחות או יותר אבל זאת הבחירה שלי סו פאר עכשיו ... איפה כדאי לקנות ? מה אני צריך לברר, יש עדשה טובה יותר שששוה לקחת במקום עדשת הקיט ? וכל מידע נוסף יתקבל בברכה (: דנקה

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by אריה גנות,

יש לי את המצלמה כשנה והכל היה נפלא , כאשר הייתי בטיול והגעתי לסוף הקיבולת של כרטיס הזכרון המצלמה הפסיקה לתפקד , המצלמה לא נכנסת לפוקוס ורואים שלג על המסך וגם בעינית ( לא יודע האם יש קשר בין הקיבולת של הזכרון לבעיה) במידה ומישהו ניתקל בבעיה זהה ופתר את הבעיה אשמח לשמוע איך.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  3. Started by genia,

אהלן,אחרי עוד פעם שבה ההורים לא הסתדרו עם הפנסוניק החלטתי שנמאס לי ואני קונה להם משהו חדש התקציב דל - 500 ש"ח הדרישות- סוללה נטענת,זום אופטי של לפחות 4X(בעידפות לכמה שיותר) כרטיס זכרון SD,מסך של לפחחות 2.7 וזהו,כל השאר לא כ"כ משנה (בעיקר כמות המגה פיקסלים) מיועד לצילומים כללים בטיולים,בדיוק לאנשים הלא טכניים שצריכים P&S .. תודה. (ואל תציעו לי את הTZ8 - יקרה מידי)

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by nas,

ללא כל עריכה וכו , תופעה בהחלט מדהימה שיצא לי לראות שבוע שעבר , נראה הרבה יותר מדהים במציאות..

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  5. מצאתי דף שתיארתי לעצמי שתעריכו (: http://digital-photography-school.com/blog/diy-flash-and-lighting-hacks-for-digital-photographers/

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  6. http://www.microsoft.com/Presspass/press/2008/may08/05-12PentaxPR.mspx מענייו מה יצא לפנטקס מזה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by orlupo,

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by KoM,

כן כן, הפעם הפלאפון של אמא שלי עמד בסט חושפני...

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by ^GunX^,

אהלן, מקווה שתהנו - הדבורה לא בפוקוס אני יודע פשוט היא כל הזמן זזה .. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by Gliding,

היי, דווקא הפעם החלטתי לעשות את החיים מאוד מסובכים, ולא חקרתי לעומק מה אני אמור לחפש במצלמה חוץ מזום דיגיטלי ומגה פיקסל...כל השאר, לגבי מידות חשיפה, עדשות וכו, זר לי לגמרי ויחד עם זאת שלוש הדרישות שיש לי מהמצלמה הן המחיר (1500 ש"ח) והצורה (דקה, או אולי קוראים לזה אולטרה דקה..?) עיינתי קצת בפורום וראיתי שרוב המצלמות המומלצות בטווח הזה הן לא דקות, ויחד עם זה אני אשמח להמלצה על מצלמה קומפקטית.. הדרישה השלישית היא יותר שאלה לגבי מצלמה שלא דורשת סוללות,אלא שאפשר להטעין אותה בעריסה או משהו תודה מראש שחר

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  11. מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית - אודה להמלצות‬ המלצה צריכה להיות קומפקטית ונוחה לנשיאה צילום מסמכים כאשר יש צורך וגם דירות מבפנים , בנינים מבחוץ סרטוני וידאו קצרים של כמה דקות לפחות שניתן יהיה להעביר התמונות\סרטונים למחשב אודה להמלצות איזו סוגי מצלמה עלי לחפש , למה לשים לב וארם יש המלצות לדגמים ספציפים אשמח

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by lior@s,

4 מגה פיקסל ועוד מלא אפשרויות בתוך ! אם אתם מכירים אותה מקרוב זה יהיה טוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  13. Started by Gophoto,

הי עלו שיעורים חדשים לערוץ מקווה שתהנו..

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  14. או אולי בכלל משהו אחר ? אני דיי יודע את החסרונות והיתרונות של כל אחת, השאלה מה לדעתכם בכל זאת עדיף יותר ? האם למישהו יש ניסיון עם אורך חיי הסוללה של כל אחת מהן ?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  16. שלום לכולם צריך המלצה למצלמה וידאו כיס או קומפקטית שתצלם ב HD עדיף עם זום אופטי ויכולת לצלם גם בחושך או לפחות התנאי תאורה לא מושלמים. כרגע מופיעה באחד מאתרי הקופונים מצלמת כיס של JVC מחיפוש בזאפ המחיר למצלמה הספציפית הזו אטרקטיבי, כמו כן יש מצמלמות דומות של מספר חברות שונות כגון פליפ, קריאיטיב, קודאק, סוני, סמסונג וכל מיני חברות שאני לא מכיר. אשמח לקבל המלצה על חברה ודגם ספציפי לא חייבים להגיע למגבלות התקציב (ראיתי דגמים החל ה300 ש"ח). ושאלה אחרונה האם מצלמה של סלולרי כמו סמסונג גלקסי S יכולה לתת תוצאה דומה. תודה מראש חזי

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  17. אז ככה. אני לא מבין גדול במצלמות דיגיטליות, אז אני מניח שהבקשה היחידה שלי היא שהמצלמה תצלם טוב בלילה ובחושך. שיהיו לה לפחות 3.2 מגהפיקסל ושלא תעלה יותר מהתקציב שציינתי בכותרת. בתודה מראש, לב.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  18. אני רוצה לקנות פלאש חיצוני שישמש אותי לצילומי פורטרטים, ספורט ואולי ארועים (כשאני אומר ארועים אז אני מתכוון לחתונות וכו'). חשבתי על הSB800 אבל כבר לא מוכרים אותו וביד 2 גם לא ממש מצאתי אז אחרי שקראתי את זה, חשבתי לעצמי אולי לקנות אחד, אבל כמו שכתוב בבלוג הפלאש לא יעבוד עם הD80 שלי במצב TTL, אז חשבתי בכל זאת, ללמוד לשלוט בתאורה באופן ידני, ככה יהיה יותר מעניין ויותר כיף (והוא גם קצת יותר חזק מהSB600) ובזמן שאני מצלם עם ה28 לחפש SB800 ביד 2. אז... מה כדאי לעשות? את האלטרנטיבות של סיגמה והשאר אני לא ממש מכיר.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by yaarix,

שלום לכולם. אחותי טסה בעוד שבוע לעבוד בחו"ל והיא רוצה מצלמה פשוטה וטובה שתהיה לה שם. מצלמה ראשונה שלה. התקציב שלה הוא סביב ה600 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות המון תודה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  20. שלום ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית. אין לי מושג בכלל במצלמות עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1. כמה ממולץ להוציא בערך על מצלמה דיגיטלית לא צריך מקצועית סתם לצילומים רגילים או לטיולים שהולכים כולם עם החבר'ה?? 2.רציתי שתמליצו לי על מצלמה (במחיר שעניתם בשאלה 1)שתהיה מתאימה לצרכים שלי ולא תהיה מצלמה ענקית . שתהיה מצלמה בגודל בינוני או אפילו קטנה . שהמסך שלה לא יהיה קטן! 3.איזה עוד פרמטרים צריכים לבדוק במלצמה??

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by firemebad,

ראיתי לדוגמא את המצלמה של קנון 400D +עדשה רק ב 2444 : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEOS400Dbody זה לא נראה הצעה משתלמת מאוד ? למרות שלא רשום שהיא מחודשת ,אז איך אני יכול לדעת ? אם אפשר גם הסבר למה זה בדיוק מחודשת ,כי חלק אומרים שאלו מצלמות שעברו תיקון ,חלק אומרים שרק פתחו את הקופסה ,איך אפשר לדעת ? האם זה כדאי לקנות מצלמה מחודשת ? האם אתם מעדיפים לשלם יותר ולקחת כבר חדש ? יש סיכון לתקלות יותר עם מחודשות אשר עם חדשות ?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by t_eliran,

שלום, קנו לי מצלמת HDD של סוני בארה"ב מדגם DCR-SR42, עד כמה שאני יודע השיטת שידור האמריקאית היא NTSC, רציתי לדעת כמה זה יכול להשפיע מכיוון שהמצלמה היא דיגיטלית - יש לה דיסק קשיח. ואם אני מעביר את זה למחשב מה יכול לקרות אם בכלל. כי גם ככה אני יכול לצרוב את הוידאו איך שאני רוצה, או שאני טועה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  23. Started by ofer_fas,

שלום, חזרתי שלשום מקורס של ארבע ימים בטבע ויצאו לי כמה תמונות נחמדות... התמונות צולמו במצלמת HP735 ככה שהאיכות לא בשמיים... דרך אגב, התמונות הן AS IS.. הן עברו רק חיתוך והקטנה.. תהנו

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by tenana,

מצלמה סתם לחובבנות.. האם היא תספיק?

25. Started by shlomom,

קיבלתי סוף-סוף את ה S9100 שלי. פרטים ותמונות בקרוב. יש לי היום את ה PowerBank I של GP שמטעין סוללות ב 12-19 שעות (כתלות בקיבול) והבחנתי שאם אני הולך לצלם מסיבה בגן (כולל וידאו) - ואח"כ מראה את הסרטונים בולוויזיה וגם מנסה להעביר באותו ערב את כל החומר למחשב - יש לי בעיה רצינית גם עם שני סטים של סוללות. מה גם שאם ארצה לצלם עוד אפילו בבוקר לא יהיה לי סט טעון. לכן אני רוצה להתיעץ לגבי מטען מהיר - רצוי אולי אפילו עם אפשרות טעינה ברכב (למה לא בעצם) - ראיתי שיש ל GP מספר דגמים כאלה אבל יחסית יקרים. האם יש דגמים מומלצים מידע/נסיון אישי אפילו של חברות אחרות? ניסיתי גם לחפש (באינטרנט) את הספק שמתאים למצלמה S9100 - אבל לא ממש מצאתי - האם כדאי לקנות ספק כזה? ואיפה?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים