עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by EXTREAM,

אני ממש מיתלבת איזה מצלמה כדאי ליקנות יש לי תקציב של בערל 1500שח וההיתלבתות שלי היא בין CPIX3200 - DIMAGEZ1 - A75

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי עוד מעט יש לאחותי יום הולדת ואני אני ואחותי (אחותי השניייה) מתכוונים לקנות לה מצלמה. אחותי היא צלמת די מקצועים אז יש לי כמה דגמים בראש: 1). Fuji FPIXS7000 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18642 2). Sony DSCF717 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=7450 3). Minolta DIMAGE Z2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29579 אני מבשק להיסתכל על האיכות ולא על המחיר, אז איזה מצלמה אתם מציעים לי לקנות לאחותי??? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by fungiman,

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by orlupo,

עוד תצלום אני מקווה שהפעם קצת יותר טוב: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני חיפשתי לתומי מצלמה דיגיטלית. והגעתי ל- www.internetshopworld.com המחירים באתר הזה זולים בחצי מהכי זול שמצאתי בארה"ב. א-ב-ל, הם דורשים מינימום הזמנה של 501 דולר. זה מריח רע, יכול להיות שהם אמיתיים? מישהו נכווה איתם? תודה, נ כתובת האתר שוב: www.internetshopworld.com

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by barakgonen9,

שלום, אני מעוניין למכור את המצלמה הדיגיטלית שלי אך איינני יודע באיזה מכיר... אז הנה הפרטים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי קודאק איזי שר דגם: C743 7.1 מגפיקסלים 3X זום אופטי ו4X זום דיגיטלי כרטיס זיכרון SD אני מקווה שתעזרו לי למצוא מחיר הוגן על המצלמה ארד גונן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by המפציץ A החמקן,

מישהו יודע אם יש הגבלים מסויימים? נגיד מצלמות תרמיות?

8. Started by DardaDai,

שלום יש לי מצלמת Canon S5 IS - וראיתי שניתן לחבר אליה מכפילים מסוג 1 WC-DC58A רחב 2 TC-DC58B TELE 3 500D 58 מ"מ מקרן וגם מתאם LA-DC58E למכפילים. רציתי לשאול אם הם שימושים באמת, או שמיותרים. כמו כן רציתי להבין אם אני חייב את המתאם כדי לחבר את המכפילים שציינתי. תודה [br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 11:01:20 גם אם אתם לא מכירים את המוצרים האלו ספציפית אלא דומים אשמח לשמוע חוות דעת.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by zoman,

האם מישהו התנסה בעדשה שמכפילה את הזום ? האם זה פוגע באיכות התמונה? עיוותים וכאלה? בקיצור מה החיסרונות של עדשה מסוג שכזה?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by adam_godin,

משהו אולי יודע איפה אני יכל להשיג מכפל (Teleconverters) לפנטקס בארץ? מיועד לעבוד עם K20D ו 55_300

11. Started by Dark_Phantom,

נתפס אתמול בלילה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bio_stdnt,

מוקדש למעריצי הסדרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  13. Started by guyo,

וואהל סנטר – כנסים, אמנות ואירועים מתכבד להזמינכם לתערוכתו של אדוארד אלמשי - אמן רב-תחומי מלאכת מחשבת אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי הפתיחה 03.01.2010 בשעה 19:00 וואהל סנטר - כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב מקס ואנה ווב) מול אוניברסיטת בר-אילן (בכיכר הגדולה) לתיאום ביקור: 037360662 למידע נוסף על התערוכה של: אדוארד אלמשי - מלאכת מחשבת http://www.guy-olami.co.il/index.php?module=staticcontent;task=view;id=726 אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי וואהל סנטר, כנסים, אמנות ואירועים - ינואר 2010 תאריך הנעילה: 31.01.2010 [br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 17:24:42 אורי מחלב - צלםאוסף הפתיחה 03.01.2010 בשעה 19:00 וואהל סנטר - כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב מקס וא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zoman,

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by zoman,

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by _dudi_,

הי מה אתם אומרים על Nikon Coolpix 4100 [url=]http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/klix/product.asp?pf_id=OUC4100

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  17. איזה מצלמה כדאי לי לקנות בין 1300- 1400 ש"ח מזומן , שימו לב שהמחיר ירד בגלל שזה מזומן , תנו בבקשה כמה המלצות , ואם לאנשים יש את אותם מצלמות אז בכלל זה טוב שיספרו איך , ולמה היא כל כך טובה לקיניה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by chook_rl,

שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500-2000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בשעות היום אך גם מעט בערבים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא חושב האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אחרי פול זמן של בדיקות והשוואת מצלמות הגעתי להתלבטות אחרונה בין ארבעת המצלמות האלו: Canon PowerShot S1 IS Konica Minolta DiMAGE Z2 Konica Minolta DiMAGE Z3 (יותר יקרה מהשאר אז להתיחס בנפרד) HP Photosmart 945 (שכרגע לא נראית לי האופציה המועדפת...) איזה מהמצלמות עדיפה בהתחשבות בכל המאפיינים שלה! ולאל התחיל להגיד לי שלאחת יש משהו כזה ולשניה יש את זה... תודה לכל מי שמגיב.. קישור להשוואה: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Chp_945%2Ckonicaminolta_dimagez2%2Ckonicaminolta_dimagez3&show=all נ.ב. עוד שאלה שמציקה לי, רק למי שמבין... מה קובע את איכות התמונה או משפיע על כך יותר, גודל חיישן ה-ccd או כמות המגה-פיקסלים במצלמה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dsane,

משחק בפילטי close up גורם לעומק שדה רדוד האמת אבל אחלה קרבה. המוקד המינימלי המקורי של המצלמה הוא עשרה סנטימטרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by shuy,

אחרי שכל הלילה השמן הזה היה עסוק בלהשמיד את כל גלילי נייר הטואלט שהיו לי בבית, קמתי בבוקר וגיליתי את החצוף בדיוק בתנוחה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DeadByDawn,

כן,פחתול אחרי שנתתי לו לאכול קצת שווארמה... ;D

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by KoM,

שתי גרסאות לאותה תמונה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ice2k,

את התמונה הזאת צילמתי על מזח באחד מהיובלים האינסופיים של האמזונס בבוליביה. זה כמובן כשהילה של אחד מהכוחות הכי חזקים בעולם אופפת אותי ,ואיזה ענן התחיל להתקדם לעברי ממעלה הנהר. חצובה קטנה ,חשיפה של 15 , וISO400 עזרו לעניין. השתמשתי בניקוי רעשים חביב שנותן לצילום "נופך ציורי" , ואני שם כאן להשוואה גם את הצילום עם הרעשים המקוריים ועוד צילום מהאיזור המהמם. *עריכה : תמונות נוספות בעמוד הבא. [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.