עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני רוצה לקנות את הסט שלי מארה"ב.. אני מחפש מאיפה יהיה הכי זול לקנות.. לא צריך שיהיה משלוח לארץ, משלוח בארה"ב יספיק. בקיצור.. אני מכיר שני אתרים עיקריים שאפשר להביא מהם : eBay Amazon אתם מכירים עוד ? אולי יש חנויות שמתמחות רק בזה ?? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.. שבת שלום, מתן.

2. Started by niv251,

קניתי לאחרונה מצלמה IXY 900 CANON ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם זה חיכוי של הסדרה IXUS של CANON גם רציתי לדעת מה ההבדל בין IXUS לIXY- +-

3. Started by tamiravigan,

ביקורות בונות בבקשה

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by 14,

ראשית התשובות לשאלון: תקציב- לא יותר מ 1500 ואפילו פחות. נושאים- משפחה, חוץ ופנים, טיולים, בקיצור תיעוד חוויות ביום ובלילה. היה מצויין אם אפשר היה לצלם כמה שפחות עם פלאש מאחר והתמונות עם הפלאש לא נראות כ"כ טוב. רוצה לצלם באור חלש ללא חצובה ללא פלאש חיצוני השתמשתי ב קנון 710 התמונות באור היו מצויינות, לא אהבתי תמונות עם פלאש, 2 סוללות אצבע לא מספקות מספיק אנרגיה. מדפיס תמונות בגודל סטנדרטי, יתכן ולעיתים רחוקות מאוד אדפיס תמונה גדולה עדיפה עדשה רחבה. מעדיף מצלמה קומפקטית, לא חשוב אם תיכנס לכיס- מעדיף בעלת נרתיק נפרד אם תהיה טובה יותר. אהבתי את התמונות של קנון אבל לא נעול על יצרן תכונות חשובות: מהירות תגובה - כמובן שאפשר להסתדר כמו בקנון שהיתה לי אבל עדיף שיהיה טוב יותר צילו…

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by psychuil,

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  6. Started by R0tem1,

צילמתי מסיבה לפני 3 ימים עם הפוג'י 9500S, כל התמונות סובלות מרקע חשוך (אולי אשם בזה גם הטווח הדינאמי של המצלמה), מעומק שדה מאד קטן שמאור בצורה טובה ומגוון צבע לא טבעי. יש לפוג'י חיבור hot shoe ומכיוון שאני במילא חוסך לSLR אמיתית החלטתי לקנות כבר עכשיו את הפלאש שאני במילא הייתי קונה עם המצלמה להתחיל להנות ממנו כבר עכשיו. הבעיה היא שאין לי מושג על מה בכלל אני אמור להסתכל שאני קונה מבזק :s05: התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 שקל, אני כנראה אקנה פנטקס K10D. תודה לעוזרים קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=H-CameraFlash&DB266493=266499

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by K0sTa,

תגידו מה ההבדל של שתי המצלמות האלה : NIKON COOLPIX 7600 NIKON COOLPIX 7900 ואם שווה לקנות את אחת מהם בכלל ולמי שיש את המצלמה שיכתוב עליה תודה

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  8. אז ככה, תקציב מצויין בכותרת עבור מצלמה , כרטיס זיכרון עם זה עניין יקר במקרה הכי גרוע אני אזמין מ EBAY השימוש למצלמה יהיה יום יומי אז אני מאמין שגם אור וחושך , לא מבין גדול לגבי תצלום חושך אבל אני אשמח אם יהיה לה יכולת צילום טובה בחושך יכולת צילום מאקרו לא עיקר הצילום אבל שיתאפשר זאת הקנייה הראשונה שלי, עובד ממצלמת אייפון שאני ממש לא מרוצה ממנה רוב התמונות יהיו על מחשב , אך גם מעוניין לפתח (הגדלות סטנדרטיות, לא בקיא במידה) הייתי מעדיף זום גבוה שלא תיהיה כבדה, אבל נוחה לנשיאה. לא נעול על שום יצרן בגלל שאינני בקיא בתחום תכונות חשובות: מהירות תגובה, שליטה בצמצם , מהירות פתיחה/סגירה , מעל 7MP , מצב וידאו יכולת HD , עדשה חדה גם בפינות , פלאש טוב , אחריות טובה. בגדול, …

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by בר שאטי,

יש לי מצלמה דיגיטלית של קאנון..canon עכשיו..המצלמה מצלמת מהר מידי..זאתומרת..לוחצים וזה ישר מצלם.. יש אפשרות להגדיל את הזמן?שיהיה זמן לעשות "פוזות".?חחחח..תודה לעונים שבת שלום

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by adam_godin,

תגובות והארות לשיפור בברכה הדגש הוא קומפוזיציה [attachment deleted by admin]

11. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by sagi_10,

שלום אמא שלי שוקלת למכור את המצלמה השינה שלה ( OLYMPUS C-740UZ ) בתקווה לגרד כמה שקלים. מהו השוי העכשיו של המצלמה הנ"ל ? כי במקרה והמצלמה שווה חמישים שקלים אז פשוט נשאיר אותה כמצלמת גיבוי לינקים : http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/c740uz.html http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_archived_product_details.asp?id=909 תודה

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  13. כדי לפתח תמונות שצילמתי במצלמה אני צריך להביא את הכרטיס זכרון? או שאני יכול לצרוב דיסק עם התמונות בפורמט JEPG ולהביא להם? או שצריך פורמט אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  14. שלום רב, כמו שכבר יכולתם להבין מהכותרת, אני מחפש מצלמה להורים שלי. המצלמה תשמש בעיקר לצילומי משפחה, אירועים וכד' .. לא לצילומים מקצועיים. התקציב - 700 ש"ח. אני יודע שזהו תקציב יחסית נמוך, אבל לא אני רוכש את המצלמה, אז קצת קשה להתפרע. חשבתי על מס' דגמים עיקריים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת המצלמה המתאימה במסגרת התקציב. Fuji FinePix S5700 - דמוי SLR, האם נחשבת כבר כישנה מדיי ולא כדאית לרכישה ? Fuji FinePix F40 Canon PowerShot A590IS במידה וקיימות מצלמות מומלצות נוספות אשר לא הוזכרו כאן, במסגרת התקציב כמובן, אשמח לשמוע את דעתכם תודה רבה מראש, שבת שלום, סופשבוע נעים.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by ob,

שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את המצלמה של פנסוניק FZ28 . עכשיו אני מחפש עדשה תוספת (teleconversion) ואני לא מוצא ... מצאתי שלושה חברות שונות ב-EBAY ואחת מהם היא של Opteka , אחרי חיפוש קצר בגוגל הבנתי שזה לא מומלץ בגרוש. אז אם מישהו מכיר בארץ או בחו"ל ויכול להמליץ לי אשמח מאוד .

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  16. ככה עבדתי עם cardreader של CF עבור כרטיס הזיכרון של ה canon A70 שלי משום מה הוא הפסיק להיות מזוהה ע"י המחשב. עכשיו אני צריך לדעת לשם חידוש של תיקייה שהורדתי למחשב את שם התייקיה הראשית שהמצלמה בונה על כרטיס ע"מ לשמור את תמונות. {משער שזה זהה בכל המצלמות לפחות של canon} אודה אם תעזרו לי בזה, טל נ.ב. אם יש למישהו רעיון למה ה cardreader מבוסס usb של כרטיסי cf לא עובד כשהוא כבר עבד פעם בעבר ? (אני כבר התייאשתי)

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  17. שלום אני מחפש מצלמה למשפחה שלא מבינה כלום! בצילום המצלמה חייבת להיות פשוטה ולצלם הכי טוב על AUTO רק להדליק ולצלם עד 1000שח (ניתן לחרוג קצת) רק למצלמה מקווה שלא שחכתי לציין כלום תודה

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by Gophoto,

הי עלו שיעורים חדשים לערוץ מקווה שתהנו..

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by Esparco,

שלום אנשים. אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו בתקציב של עד 2000 ש"ח. המצלמה תשמש בעיקר לצילומים משפחתיים , לא משהו מקצועי. וחשוב שמדיית ההקלטה תיהיה HARD DISK. אם תוכלו לתת לי המלצות אני אשמח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  20. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הרבה צילומים בתוך חדר * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. רק במידה וזו תהיה מצלמה שתומכת בפלאש חיצוני של פנטקס וקודם כל מתאימה לשאר הדרישות. * הא…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by sheff2k1,

יש לי קנון A610. משום מה הAF ASSIST BEAM ממשיכה לפעול גם כשאני מכבה אותה בתפריט- כל עוד אני מצלם עם פלאש. זה בעייתי כי אני רוצה לצלם תצלומי תקריב של בעלי חיים בתוך הבית, אך הקרן הזאת טיפה מסנוורת אותם והם סוגרים את העיניים באופן חלקי(הוספתי תמונה להמחשה..) האם אמורה להיות דרך לצלם *עם פלאש* אך בלי הקרן הזאת? בהוראות לא רשום כמעט שום דבר על על הBEAM הזה(אלא אם כן פספסתי..) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by ^GunX^,

אהלן, מקווה שתהנו - הדבורה לא בפוקוס אני יודע פשוט היא כל הזמן זזה .. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  23. שלום. נתחיל בכך שהציוד שלי הוא לא מקצועי (בלשון המעטה) - Fuji s5700 אני אוהב לצלם מאקרו אבל נתקל בבעיות רבות בעת הצילום, מטריד אותי שבזמן ההתפקסות על העצם התמונה נראת מעולה אך כאשר הוא מגיע לפוקוס האולטימטיבי מבחינתו התוצאה על הפנים. הנה כמה דוגמאות למאקרו שניסיתי לעשות הבוקר וכמה שאלות, אשמח לתשובות: התמונות לא עברו עריכה, רק הוקטנו הנסיון הראשון - טיפות. מצב אוטומט על סופר מאקרו, בהתפקסות זה נראה מעולה, תוצאה סופית על הפנים. ניסיתי לעשות במצב ידני, ולהתאים את האיזון של הבהירות אבל אותה תוצאה. ניסיתי לזוז קצת כדי שהמנורה האדומה של המצלמה שאאל"ט תפקידה לפקס תפגע בעצם וגם לתת לאור להכנס, התוצאה טיפה יותר טובה, אבל עדיין זה לא מאקרו. נסיון שני - סחלב נסיון ל…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  24. שלום, יש ברשותי פנטקס K200D וגם פלאש של SOLIGOR PZ-400AFN לפלאש יש אפשרות TTL אבל המצלמה לא עובדת ביחד עם הפלאש הכל ידני.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  25. אוייי, פברואר הולך להיות מהמם... http://www.bhphotovideo.com/c/product/520637-USA/Nikon_2164_AF_S_Zoom_Nikkor_24_70mm.html

• 4 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים