צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ההתלבטות העיקרית שלי היא האם להשקיע הרבה בגוף מצלמה כמו של הD90 + עדשת קיט או להסתפק בגוף של משהו כמו 450D + עדשה רצינית יותר. השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-900$. קונה בארצות הברית, יותר זול שם. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לאט לאט. אני בטוח ארצה להשקיע בזה עוד, אבל אני עוד לא יודע כמה כסף יהיה לי בשביל זה. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כלום אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? חשוב לי צי…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אותה תמונה בשתי גרסאות של פוקוס, שתי התמונות לא עברו שום עריכה!.. (אני יותר אוהב את הראשונה.. ) אם אתה מעוניינים בגודל המקורי (1280X960) תרשמו פה ואני ייתן... מקווה שאהבתם, עודד ב.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, מחפשת מצלמה בתקציב של : 1000 ש"ח ( אם מצלמה ממש טובה, מוכנה להוסיף עוד קצת..) שדברים שחשובים לי: זום בוידאו תומך SD מהירה לצילום ילדים שאורך סרט הוידאו יהיה תלוי בכרטיס זכרון עדיף רזולוצית מסך וידאו גדולה 600 על 800 אבל לא חובה. אשמח מאוד לתגובה מהירה תודה רבה !! ;D 8)[br]פורסם בתאריך: 20.07.2009 בשעה 10:35:24 שכחתי .. כמובן שיהיה מיצב תמונהתודה
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הארוך שפתחתי לפני שבוע וחצי, יש לי שאלה אחרונה. אח שלי אמר לי שהוא מכיר מישהו שיש לו את הTZ1 של פנסוניק, והוא אמר שהיא רגישה לאבק, האם זה נכון גם לTZ5? ולצערי עוד לא קניתי את המצלמה כי אין במלאי בשום מקום!! נגמר ליורוקום המלאי ועוד לא הגיע, אני מקווה שיהיה לי עד סוכות את המצלמה!!!! תודה מראש אריאל
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המצלמה הזאת של ניקון(220) המטען נאבד לי..עכשיו ראיתי בארץ דופקים מחירים 150-200 למטען . אז הזמנתי מאיביי ב10 דולר . אבל אני צריך את המצלמה די בדחיפות לעוד כמה ימים. יש איזה אופציה להטעין את המצלמה ע"י הכאבל USB? כי בחיבור רגיל שאני עושה זה לא טוען..צריך להגדיר משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אהלן בהמשך לטרנד הביקורות ולביקורת של שלמה על ה9100 של פוג'י, החלטתי להעלות לפורום חו"ד קצרצרה שלי על המצלמה עם כמה תמונות שצילמתי באילת, בעיקר כדי להודות בפורום לכל מי שעזר לי להחליט על קנייתה. אז ככה. הרושם הראשוני שלי הוא- וואו. המצלמה נדלקת ומוכנה לצילום תוך קצת יותר משניה. קצת משחקים בבית ובחוץ מגלים כמה פונקציות מעניינות, כמו כפתור שמראה את הגרף של איזון הלבן בתמונה. ובכלל, יש כפתור נפרד לכל דבר- לשליטה על האיכות והצבע, לשליטה על מצב הצילום, על צילום רצוף, השהייה, מאקרו, פלאש, תפריטים- כל כך הרבה ועדיין קל מאוד ואינטואיטיבי לתפוס את השימוש בה. אין צורך להכנס לכל מיני תפריטים בשביל לשנות הגדרות- הרוב פשוט טבעי ויש לו כפתור משל עצמו. ה-viewfinder זוועתי. אהבתי מאו…
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הסט שלי מארה"ב.. אני מחפש מאיפה יהיה הכי זול לקנות.. לא צריך שיהיה משלוח לארץ, משלוח בארה"ב יספיק. בקיצור.. אני מכיר שני אתרים עיקריים שאפשר להביא מהם : eBay Amazon אתם מכירים עוד ? אולי יש חנויות שמתמחות רק בזה ?? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.. שבת שלום, מתן.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מחפש מצלמה ביתית, קטנה ונוחה לטיולים עד 500 ש"ח כנכתב לעיל. אני לא מבין בתחום, אך אני מניח שבסכום הנ"ל ניתן לרכוש מצלמה איכותית מספיק בהתאם לדרישות הללו.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-כותרת-
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
מה המצב ?? אני מחפש מצלמה "מקצועית" עד 2000 ש"ח , אני רוצה מצלמה עם איכות טובה גם בתמונות רגילות וגם בוידיו . תודה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה למצלמה וידאו כיס או קומפקטית שתצלם ב HD עדיף עם זום אופטי ויכולת לצלם גם בחושך או לפחות התנאי תאורה לא מושלמים. כרגע מופיעה באחד מאתרי הקופונים מצלמת כיס של JVC מחיפוש בזאפ המחיר למצלמה הספציפית הזו אטרקטיבי, כמו כן יש מצמלמות דומות של מספר חברות שונות כגון פליפ, קריאיטיב, קודאק, סוני, סמסונג וכל מיני חברות שאני לא מכיר. אשמח לקבל המלצה על חברה ודגם ספציפי לא חייבים להגיע למגבלות התקציב (ראיתי דגמים החל ה300 ש"ח). ושאלה אחרונה האם מצלמה של סלולרי כמו סמסונג גלקסי S יכולה לתת תוצאה דומה. תודה מראש חזי
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עוד מעט מצלמה דיגיטלית בסביבת המחירים 1600-2400 משהו באיזור הזה..אני כרגע מתלבט בין שתי מצלמות: פוג'י S9500 או S9100 לבין פנסוניק FZ50 מישהו יכול להמליץ לי על אחת מהמצלמות האלה איזה כדאי או האם יש בכלל מצלמה אחרת שיותר עדיפה בטווח המחירים האלה. והאם כדאי לקנות מחו"ל ואם כן מאיפה עדיף? תודה.
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הרבה צילומים בתוך חדר * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. רק במידה וזו תהיה מצלמה שתומכת בפלאש חיצוני של פנטקס וקודם כל מתאימה לשאר הדרישות. * הא…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של קאנון..canon עכשיו..המצלמה מצלמת מהר מידי..זאתומרת..לוחצים וזה ישר מצלם.. יש אפשרות להגדיל את הזמן?שיהיה זמן לעשות "פוזות".?חחחח..תודה לעונים שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
רוצה ליקנות את המצלמה של פוג'י...חיפשתי יסודי בזאפ כדי למצוא את הכי זול: תסבירו לאחד שלא מבין...איך ישנם כאלו פערי מחיר ? ביין החנות הזו = 1330 ש"ח http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2304&aff=zap לביין החנות הזו(שהיא הקנייה המומלצת בזאפ) = 1980 ש"ח http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=44&CategoryID=50&ProductID=1473 אני יודע שחנות קמרה4לס - נחשבת לחנות ותיקה שמוכרת הרבה מצלמות האם אלו מצלמות סוג ב' או דפוקות ? איך זה כזה זול ? ורוצה לנצל את ההיזדמנות (סליחה)כדי לישאול שאלה נוספת האם הפוג'י טובה יותר מהקנון הזאת ? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1935&aff=zap כי הם עולות בערך אות…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
תגובות והארות לשיפור בברכה הדגש הוא קומפוזיציה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אוייי, פברואר הולך להיות מהמם... http://www.bhphotovideo.com/c/product/520637-USA/Nikon_2164_AF_S_Zoom_Nikkor_24_70mm.html
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה למשפחה שלא מבינה כלום! בצילום המצלמה חייבת להיות פשוטה ולצלם הכי טוב על AUTO רק להדליק ולצלם עד 1000שח (ניתן לחרוג קצת) רק למצלמה מקווה שלא שחכתי לציין כלום תודה
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שתהנו - הדבורה לא בפוקוס אני יודע פשוט היא כל הזמן זזה .. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-