צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אבל אין לי ואני לא רוצה וצריך מצלמה איכותית ב2000+ ש"ח. התקציב שלי עומד פחות או יותר על 1000 ש"ח (אפשר קצת לסטות). הדרישות שלי- - מצלמה עם זכרון שיספיק לצילום הרבה תמונות. - איכות תמונה סבירה לא יותר מזה. - חשוב שיהיה אפשר לכוון את האיכות של התמונות - יתרון:סרטי וידאו קצרים עם קול - כמובן שיהיה מסך. - עדיפות לקומפקטית. אם אין מצלמות כאלו בתקציב הזה, אז איזה אופציות קצת יותר יקרות קיימות? בכל מקרה המטרה היא אינה צילום מקצועי, אלא צילום דברים מצחיקים בבצפר, חברים, טיולים, וכל מיני שטויות, בפירוש לא נופים ותמונות עם איכות...
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ככה עבדתי עם cardreader של CF עבור כרטיס הזיכרון של ה canon A70 שלי משום מה הוא הפסיק להיות מזוהה ע"י המחשב. עכשיו אני צריך לדעת לשם חידוש של תיקייה שהורדתי למחשב את שם התייקיה הראשית שהמצלמה בונה על כרטיס ע"מ לשמור את תמונות. {משער שזה זהה בכל המצלמות לפחות של canon} אודה אם תעזרו לי בזה, טל נ.ב. אם יש למישהו רעיון למה ה cardreader מבוסס usb של כרטיסי cf לא עובד כשהוא כבר עבד פעם בעבר ? (אני כבר התייאשתי)
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
גיסתי מחפשת מצלמה שתשמש אותה ליום יום ולטיול לחו"ל שהיא מתכננת לקראת האביב. היא תכננה לרכוש במקור A560, אולם המלצתי לה לחסוך עוד קצת כסף בזמן שאני אחפש לה משהו מוצלח ומתאים יותר. המצלמה צריכה להיות חזקה במודים האוטומטיים שלה, בקרה ידנית או עינית לא חיוניים כאן, גודל קומפקטי (לא דמוית SLR), וחשוב מאוד רקורד אמינות טוב בשביל לשמור על יחסים טובים עם המשפחה של אישתי. המצלמה תרכש באילת במהלך השבועות הקרובים. מאחר ואני לא ממש מכיר את סגמנט המצלמות הזה, אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מצאתי דף שתיארתי לעצמי שתעריכו (: http://digital-photography-school.com/blog/diy-flash-and-lighting-hacks-for-digital-photographers/
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את המצלמה של פנסוניק FZ28 . עכשיו אני מחפש עדשה תוספת (teleconversion) ואני לא מוצא ... מצאתי שלושה חברות שונות ב-EBAY ואחת מהם היא של Opteka , אחרי חיפוש קצר בגוגל הבנתי שזה לא מומלץ בגרוש. אז אם מישהו מכיר בארץ או בחו"ל ויכול להמליץ לי אשמח מאוד .
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת.... אם אפשר גם לקבל הסבר קצר על כל המלצה וכמובן נושא האחריות והמכס אם מישהו יודע. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם חג שמח אני צריך בבקשה המלצה לDSLR למתחילים לשימושים של בעיקר אנשים ונוף התקציב כמו שרשום הוא אזור ה2800 ש"ח בארץ והקאנון זה בגלל שכבר יש מספר עדשות שלהם כמו כן אני לא ממש יודע אם יש הבדלים בתוכנה של הדגמים השונים אבל המצלמה היא לאישה עם חוש טכני לא בשמיים (אבל סביר ביותר) המליצו לה על ה1000D מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן חברים, הטכניון מזמין אתכם לתחרות צילום בנושא צילומי טבע וטבע אורבני, הזוכה שיבחר על ידי צוות שופטים מהסגל של בית הספר לצילום של הטכניון יזכה בקורס צילום מתנה. הקישור לתחרות: http://www.facebook.com/cont.edu.technion?sk=app_189824204445569 ב-ה-צ-ל-ח-ה!
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמת ווידיאו שנותנת לצלם גם בHD התקציב עד 2000 שקל ועדיף פחות וזה למטרות ביתיות במילים אחרות צילומים ליוטוב \פורומים וצילומי משפחה בכל מקרה בינתיים ראיתי (באינטרנט ) את הsony hdr-cx115e עם יש המלצות על מתחרים זה מאוד יעזור וזה די דחוף לי (מת כבר לקנות )
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פוגי פילם דגם s3000 הבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מצלם חדר מואר בשעות הלילה ללא פלאש כל תזוזה מילימטרית עם המצלמה גורמת למריחה של התמונה מדוע?אולי אני לא מצלם נכון!
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל ההורים שלי - בעבר הם השתמשו ב-IXUS90 של קאנון ודי אהבו אותה (מן הסתם כי היא קטנה ונורא פשוטה לתפעול), עד שהיא הלכה לאיבוד... אז עכשיו הם מחפשים מצלמה אחרת. בין השאר הם חשבו לקנות שוב את ה-IXUS90, אבל אני מניח שבינתיים הספיקו להגיע לשוק מצלמות נוספות עם מאפיינים דומים, ואולי אף טובים יותר. אם ישנם דגמים עדיפים, תוכלו לכוון אותי אליהם?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו בתקציב של עד 2000 ש"ח. המצלמה תשמש בעיקר לצילומים משפחתיים , לא משהו מקצועי. וחשוב שמדיית ההקלטה תיהיה HARD DISK. אם תוכלו לתת לי המלצות אני אשמח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אותה תמונה בשתי גרסאות של פוקוס, שתי התמונות לא עברו שום עריכה!.. (אני יותר אוהב את הראשונה.. ) אם אתה מעוניינים בגודל המקורי (1280X960) תרשמו פה ואני ייתן... מקווה שאהבתם, עודד ב.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית. אין לי מושג בכלל במצלמות עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1. כמה ממולץ להוציא בערך על מצלמה דיגיטלית לא צריך מקצועית סתם לצילומים רגילים או לטיולים שהולכים כולם עם החבר'ה?? 2.רציתי שתמליצו לי על מצלמה (במחיר שעניתם בשאלה 1)שתהיה מתאימה לצרכים שלי ולא תהיה מצלמה ענקית . שתהיה מצלמה בגודל בינוני או אפילו קטנה . שהמסך שלה לא יהיה קטן! 3.איזה עוד פרמטרים צריכים לבדוק במלצמה??
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שתהנו - הדבורה לא בפוקוס אני יודע פשוט היא כל הזמן זזה .. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שאלה בכותרת.... איפה הWiFi אמור להיות ממוקם? במחשב? איך הוא בכלל עובד ה WiFi הזה ומה הוא בכלל? מה השימוש שלו במצלמה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב נו פחות או יותר אבל זאת הבחירה שלי סו פאר עכשיו ... איפה כדאי לקנות ? מה אני צריך לברר, יש עדשה טובה יותר שששוה לקחת במקום עדשת הקיט ? וכל מידע נוסף יתקבל בברכה (: דנקה
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, קנו לי מצלמת HDD של סוני בארה"ב מדגם DCR-SR42, עד כמה שאני יודע השיטת שידור האמריקאית היא NTSC, רציתי לדעת כמה זה יכול להשפיע מכיוון שהמצלמה היא דיגיטלית - יש לה דיסק קשיח. ואם אני מעביר את זה למחשב מה יכול לקרות אם בכלל. כי גם ככה אני יכול לצרוב את הוידאו איך שאני רוצה, או שאני טועה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
-
נכנסנו למחירה ב OLSALE והצענו על המצלמה בשביל הקטע כי בדרך כלל יש מישהו שמעלה את המחיר עד למחיר בשוק, הבעיה שלא היה אחד כזה זכינו בא במחיר של 1600 שקל (כולל משלוח), המצלמה מגיעה עם כרטיס זיכרון של 1G, קורא כרטיסים ואחריות מקורית של קרט ל 3 שנים. לאשר את הזכיה או לבטל אותה לקנות FUJI S6500? מצד אחד ה FUJI תיהיה עם אחריות לשנה מיבוא אפור, היא משתמש ב שיקר יותר מ SD ופחות טוב, יש לה זום מכני ואמא שלי לא תסתדר עם זה. מצד שני ל FUJI יש ISO גבוהה שמיש, היא יותר נוחה, יש לה עיינית, היא ברמה הרבה יותר גבוהה. מה לעשות? נ.ב. בפעם הבאה אני לא נכנס למחירות כאלה, זה פעם שלישית שאנחנו זכים במשהו בלי שבכלל אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים לקנות
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מבין שהכלל כמה שיותר מהר יותר טוב לא תופס כאן מכיוון שיש תלות גם במצלמה בה מצלמים. אם כן מה הכרטיס שייתן את מקסימום הביצועים ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מצלמה P&S בסביבות ה- 600 ש"ח (ניתן לחרוג גג עד 700). המצלמה צריכה לדעת להוציא תמונות טובות במצב אוטומטי מלא (הוא לא מבין כלום בצילום). בקיצור, מצלמה בסגנון כל ה- A6X0 וכו'. כמו כן, המצלמה צריכה להיות זמינה בחנויות בארץ. תודה מראש, מודי69.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-