עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by domiel,

שלום, אח שלי מחפש מצלמות וידאו מקצועיות, מכיוון שהידע שלי בתחום הזה שווה לתחת אני צריך ממכם קצת מידע. כמה ~ תעלה מצלמת וידאו מקצועית (שמשמת תחנות טלויזיה)? האם יש מצלמות וידאו מקצועיות אשר מסוגלות לצלם ישירות לתוך דיסק קשיח/פלאש במקום לקלטת? באיזה פורמט כדי להחזיק את הסרטים לאחר עריכה?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by omer99,

אהלן חברים, הטכניון מזמין אתכם לתחרות צילום בנושא צילומי טבע וטבע אורבני, הזוכה שיבחר על ידי צוות שופטים מהסגל של בית הספר לצילום של הטכניון יזכה בקורס צילום מתנה. הקישור לתחרות: http://www.facebook.com/cont.edu.technion?sk=app_189824204445569 ב-ה-צ-ל-ח-ה!

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by sheff2k1,

יש לי קנון A610. משום מה הAF ASSIST BEAM ממשיכה לפעול גם כשאני מכבה אותה בתפריט- כל עוד אני מצלם עם פלאש. זה בעייתי כי אני רוצה לצלם תצלומי תקריב של בעלי חיים בתוך הבית, אך הקרן הזאת טיפה מסנוורת אותם והם סוגרים את העיניים באופן חלקי(הוספתי תמונה להמחשה..) האם אמורה להיות דרך לצלם *עם פלאש* אך בלי הקרן הזאת? בהוראות לא רשום כמעט שום דבר על על הBEAM הזה(אלא אם כן פספסתי..) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  4. שלום, יש ברשותי פנטקס K200D וגם פלאש של SOLIGOR PZ-400AFN לפלאש יש אפשרות TTL אבל המצלמה לא עובדת ביחד עם הפלאש הכל ידני.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by GUNZ,

מה ההבדל בין מחודש לרגיל לפעמים כותבים במכירות ברשת מחודש מישהו יודע מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

המשכנו. השיטה של הצפת הפלאשים עדיין לא תעזור בשטח פתוח, אבל הרעיון של פלאשים ש"מתקנים" אחד את השני נשמע מעניין.. מבחינה פרקטית, נראה לי שאין מנוס מהקפצה קידמית עם כרטיס לבן. אני מניח שזה בכל מקרה יהיה עדיף (חוץ מבזבוז הסוללה וזמן הטעינה) על פלאש ישיר לחלוטין, לא? הרי אם אני מסתכל על התמונות שיוצאות בסופו של דבר (בכל אותם אתרי "חיי לילה") אני לא שם לב לתופעות הנוראיות של הפלאש הישיר - צלליות מזעזעות לכל עבר. או שאולי בעצם יש קצת, אם מסתכלים טוב...

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  7. היי ראיתי שבצילום מקרו , המצלמה נופלת בזה , אין תמונה חדה אחת , וגם ניראה לי שאין לה עומק וצבעים טובים כל כך, זה נכון? יש לי מצלמה ישנה של אולימפוס C3020 דגיטלית שהמקרו שלה מדהים וגם איכות הצילומים שלה מעולה . מה תגובתכם? רוני

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  8. Started by הבית השחור,

אני די מתחיל בעיקרון בצילום, ובSLR אין לי ניסיון בכלל. אני צריך את המצלמה בשביל צילומי קהל (באירועים למיניהם) לפעמים קהל ענק ממש, צילומי אנשים צפציפיים (קלוז אפ), צילומי נוף (גם בגדול וגם בקטן) ושהמצלמה תתאים לצילום גם בבית גם בחוץ, גם באור שמש חזק וגם בצל, גם בתוך אולמות גדולים עם זום אפילו עד כדי כך שהפלאש לא יכול להגיע לאובייקט המצולם, בקיצור הכל. ושאני יוכל להוציא גם תמונות עמוקות שהכל מצולם חד (בצילום של קהל ענק במרחקים גדולים) וגם רדוד מאוד, מומלץ שאני יוכל גם לצלם קטעי וידאו באותה המצלמה. התקציב שלי בעיקרון הוא עד 4000 בתשלומים כולל עדשה מינימלית אבל אני יכול להתגמש תלוי במה שתציאו לי. שמעתי משהו שנקרא תצוגה חיה, למה הכוונה? יש דבר כזה לא לראות את מה שאני מצלם תו…

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  9. שלום אני מחפש מצלמה למשפחה שלא מבינה כלום! בצילום המצלמה חייבת להיות פשוטה ולצלם הכי טוב על AUTO רק להדליק ולצלם עד 1000שח (ניתן לחרוג קצת) רק למצלמה מקווה שלא שחכתי לציין כלום תודה

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by abirdh,

שלום, יש ברשותי את המצלמה pentax k200d ובנוסף ברשותי פלאש של soligor pz-400afn הבעיה שהצלמה לא מזהה את הפלאש מה שניתן לעשות הוא שימוש ידני בלבד שזה לא נורא. מה שגיליתי היום שהייתי לצלם בתנאי חושך שבנוסף האינפרא אדום לא מופעל כדי שהמצלמה תוכל להתפקס בתנאי חושך. לכן אני פונה אליכם לעזרה לגבי פלאש חדש למצלמה שברשותי מה שראיתי ברשת זה את הפלאש הזול הזה: http://www.ebay.com/itm/Slave-Flash-Speedlite-YN-460-Canon-Nikon-Pentax-camera-/160726300420?pt=Digital_Camera_Flashes&hash=item256c08b704#ht_4315wt_1270 יש לי כמה שאלות: 1. מה זה אומר של slave ? 2. רשום זמן מחזור 5 שניות זה הזמן מהדלקה עד עבודה או בין כל צילום? 3. זה שהוא לא עובד בTTL זה משמעותי? 4. דעתכם בכללי על פלאש זו…

11. היי חברים אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל ההורים שלי - בעבר הם השתמשו ב-IXUS90 של קאנון ודי אהבו אותה (מן הסתם כי היא קטנה ונורא פשוטה לתפעול), עד שהיא הלכה לאיבוד... אז עכשיו הם מחפשים מצלמה אחרת. בין השאר הם חשבו לקנות שוב את ה-IXUS90, אבל אני מניח שבינתיים הספיקו להגיע לשוק מצלמות נוספות עם מאפיינים דומים, ואולי אף טובים יותר. אם ישנם דגמים עדיפים, תוכלו לכוון אותי אליהם?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  12. דרישות: נכנסת לכיס בקלות עדשה רחבה איכות וידיאו טובה ISO גבוה שמיש יחסית ביחס לקומפקטית שילטה ידנית אבל לא חובה עד 2000 שקלים למרות שאני ממש לא חושב שזה צריך להגיע לסכום שכזה. חשבתי על הפוג'י F100FD מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by ofer_fas,

שלום, חזרתי שלשום מקורס של ארבע ימים בטבע ויצאו לי כמה תמונות נחמדות... התמונות צולמו במצלמת HP735 ככה שהאיכות לא בשמיים... דרך אגב, התמונות הן AS IS.. הן עברו רק חיתוך והקטנה.. תהנו

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  14. שלום לכולם אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית קומפאקטית במחיר של עד 1800 שקל. אני מחפש משו קטן וקל, ידידותי, ועם מסך וזום גדול ככל שניתן. מה אתם אומרים על אלה?? http://zap.co.il/model.asp?model_id=360485 http://zap.co.il/model.asp?model_id=21409 כפי שהבנתם מהדוגמאות הדגש הוא על גודל וקומפקטיות... תודה רבה ניר

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  15. ככה עבדתי עם cardreader של CF עבור כרטיס הזיכרון של ה canon A70 שלי משום מה הוא הפסיק להיות מזוהה ע"י המחשב. עכשיו אני צריך לדעת לשם חידוש של תיקייה שהורדתי למחשב את שם התייקיה הראשית שהמצלמה בונה על כרטיס ע"מ לשמור את תמונות. {משער שזה זהה בכל המצלמות לפחות של canon} אודה אם תעזרו לי בזה, טל נ.ב. אם יש למישהו רעיון למה ה cardreader מבוסס usb של כרטיסי cf לא עובד כשהוא כבר עבד פעם בעבר ? (אני כבר התייאשתי)

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  16. http://www.microsoft.com/Presspass/press/2008/may08/05-12PentaxPR.mspx מענייו מה יצא לפנטקס מזה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by KoM,

כן כן, הפעם הפלאפון של אמא שלי עמד בסט חושפני...

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by Shbd,

מחפש מצלמה ביתית, קטנה ונוחה לטיולים עד 500 ש"ח כנכתב לעיל. אני לא מבין בתחום, אך אני מניח שבסכום הנ"ל ניתן לרכוש מצלמה איכותית מספיק בהתאם לדרישות הללו.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by Chevy,

כפי שקראתם או שעדיין לא הייתי שבוע שעבר ב-Digital City ונכחתי בהרצאות הקשורות לפורום ובנושא צילום דיגיטלי. אשמח לשמוע את דעתכם על הטיפים לצילום שהובאו (במידה והייתם) ומה שקראתם בסיקור שרשמתי. סיקור MS Digital City - צילום דיגיטלי (הפנורמה / סיור-וירטואלי בעמוד הראשון אני עשיתי, מקווה שהעברתי לכם את ה"אווירה" שהייתה שם) כמו כן שאלה נוספת היא האם כבר יצא לכם לממש חלק מן שיטות הצילום שהובאו

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  20. היי אנשים, לאחרונה אני כבר ממש בקושי מצלם... חשבתי למכור את הציוד הזה : Nikon D80 Sigma EX DG 24-70 2.8 SB800 תיק מקצועי מעור של SONY המצלמה בת שנתיים בערך, סביב ה 40,000 קליקים היתי אומר.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  21. אני רוצה לקנות פלאש חיצוני שישמש אותי לצילומי פורטרטים, ספורט ואולי ארועים (כשאני אומר ארועים אז אני מתכוון לחתונות וכו'). חשבתי על הSB800 אבל כבר לא מוכרים אותו וביד 2 גם לא ממש מצאתי אז אחרי שקראתי את זה, חשבתי לעצמי אולי לקנות אחד, אבל כמו שכתוב בבלוג הפלאש לא יעבוד עם הD80 שלי במצב TTL, אז חשבתי בכל זאת, ללמוד לשלוט בתאורה באופן ידני, ככה יהיה יותר מעניין ויותר כיף (והוא גם קצת יותר חזק מהSB600) ובזמן שאני מצלם עם ה28 לחפש SB800 ביד 2. אז... מה כדאי לעשות? את האלטרנטיבות של סיגמה והשאר אני לא ממש מכיר.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  22. שלום ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית. אין לי מושג בכלל במצלמות עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1. כמה ממולץ להוציא בערך על מצלמה דיגיטלית לא צריך מקצועית סתם לצילומים רגילים או לטיולים שהולכים כולם עם החבר'ה?? 2.רציתי שתמליצו לי על מצלמה (במחיר שעניתם בשאלה 1)שתהיה מתאימה לצרכים שלי ולא תהיה מצלמה ענקית . שתהיה מצלמה בגודל בינוני או אפילו קטנה . שהמסך שלה לא יהיה קטן! 3.איזה עוד פרמטרים צריכים לבדוק במלצמה??

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by artyom,

איך אתם שמים את הפלאש שלכם בתיק? על הפינים? בתוך הנרתיק שלו? עם הצד המאיר למטה? יש לי שני פלאשים ולאחד אין נרתיק ואני לא בטוח אם זה טוב לשים אותו על הרגליים שלו שלא יקרה להם משהו, וגם מעצבן אותי להוציא אותו כל הזמן מהנרתיק. שתפו.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by Gliding,

היי, דווקא הפעם החלטתי לעשות את החיים מאוד מסובכים, ולא חקרתי לעומק מה אני אמור לחפש במצלמה חוץ מזום דיגיטלי ומגה פיקסל...כל השאר, לגבי מידות חשיפה, עדשות וכו, זר לי לגמרי ויחד עם זאת שלוש הדרישות שיש לי מהמצלמה הן המחיר (1500 ש"ח) והצורה (דקה, או אולי קוראים לזה אולטרה דקה..?) עיינתי קצת בפורום וראיתי שרוב המצלמות המומלצות בטווח הזה הן לא דקות, ויחד עם זה אני אשמח להמלצה על מצלמה קומפקטית.. הדרישה השלישית היא יותר שאלה לגבי מצלמה שלא דורשת סוללות,אלא שאפשר להטעין אותה בעריסה או משהו תודה מראש שחר

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  25. גיסתי מחפשת מצלמה שתשמש אותה ליום יום ולטיול לחו"ל שהיא מתכננת לקראת האביב. היא תכננה לרכוש במקור A560, אולם המלצתי לה לחסוך עוד קצת כסף בזמן שאני אחפש לה משהו מוצלח ומתאים יותר. המצלמה צריכה להיות חזקה במודים האוטומטיים שלה, בקרה ידנית או עינית לא חיוניים כאן, גודל קומפקטי (לא דמוית SLR), וחשוב מאוד רקורד אמינות טוב בשביל לשמור על יחסים טובים עם המשפחה של אישתי. המצלמה תרכש באילת במהלך השבועות הקרובים. מאחר ואני לא ממש מכיר את סגמנט המצלמות הזה, אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון. תודה.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.