עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני מניח שלא לכולם אני מחדש אבל בכל זאת שווה לקרוא את הכתבה http://www.dpreview.com/news/0706/07061401kodakhighsens.asp קודק מצאה דרך חדשה לסידור חיישנים השונה מתבנית Bayer הסטנדטית כיום ברוב המוחלט של המצלמות (מלבד פוג'י המשתמשים ב Super CCD). הם כמובן היו חייבים לפתח גם אלגוריתמים חדשים כדי להפיק תמונה מסידור שכזה. הם טוענים לשיפור של סטופ אחד עד שניים ברגישות עקב כך, אני מניח שבעתיד הקרוב יתחילו יצרנים להשתמש בחיישנים כאלה במצלמות ואז גם יהיה ניתן לבחון את מידת השיפור. דוגמא לתמונה עם החיישן החדש יחסית לקיים:

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by yaarix,

שלום לכולם. אחותי טסה בעוד שבוע לעבוד בחו"ל והיא רוצה מצלמה פשוטה וטובה שתהיה לה שם. מצלמה ראשונה שלה. התקציב שלה הוא סביב ה600 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות המון תודה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by sheff2k1,

יש לי קנון A610. משום מה הAF ASSIST BEAM ממשיכה לפעול גם כשאני מכבה אותה בתפריט- כל עוד אני מצלם עם פלאש. זה בעייתי כי אני רוצה לצלם תצלומי תקריב של בעלי חיים בתוך הבית, אך הקרן הזאת טיפה מסנוורת אותם והם סוגרים את העיניים באופן חלקי(הוספתי תמונה להמחשה..) האם אמורה להיות דרך לצלם *עם פלאש* אך בלי הקרן הזאת? בהוראות לא רשום כמעט שום דבר על על הBEAM הזה(אלא אם כן פספסתי..) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by KoM,

כן כן, הפעם הפלאפון של אמא שלי עמד בסט חושפני...

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by firemebad,

ראיתי לדוגמא את המצלמה של קנון 400D +עדשה רק ב 2444 : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEOS400Dbody זה לא נראה הצעה משתלמת מאוד ? למרות שלא רשום שהיא מחודשת ,אז איך אני יכול לדעת ? אם אפשר גם הסבר למה זה בדיוק מחודשת ,כי חלק אומרים שאלו מצלמות שעברו תיקון ,חלק אומרים שרק פתחו את הקופסה ,איך אפשר לדעת ? האם זה כדאי לקנות מצלמה מחודשת ? האם אתם מעדיפים לשלם יותר ולקחת כבר חדש ? יש סיכון לתקלות יותר עם מחודשות אשר עם חדשות ?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by tenana,

מצלמה סתם לחובבנות.. האם היא תספיק?

7. התקציב הוא 1000 ש"ח. כמה דגשים שחשוב לי במצלמה: *איכות תמונה טובה בתנאי תאורה לא טובים. *איכות תמונה טובה בתנאי לילה. *וידאו Full HD. *אפשרויות זום טובות יחסית *פלאש מובנה. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  8. Started by Danikk8,

גלבוע שבת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  9. שלום אני מחפש מצלמה למשפחה שלא מבינה כלום! בצילום המצלמה חייבת להיות פשוטה ולצלם הכי טוב על AUTO רק להדליק ולצלם עד 1000שח (ניתן לחרוג קצת) רק למצלמה מקווה שלא שחכתי לציין כלום תודה

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by ShowstoppeR,

מצלמות קומפקטיות זה לא בדיוק התחום שלי, לכן אני שואל פה הוא מחפש מצלמה קומפקטית, עד 1500 ש"ח איכות טובה לצילומים משפחתיים תוצאות טובות בצילום במצב אוטומטי רצוי מאוד שיהיה מצב וידאו באיכות טובה תודה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  11. דרישות: נכנסת לכיס בקלות עדשה רחבה איכות וידיאו טובה ISO גבוה שמיש יחסית ביחס לקומפקטית שילטה ידנית אבל לא חובה עד 2000 שקלים למרות שאני ממש לא חושב שזה צריך להגיע לסכום שכזה. חשבתי על הפוג'י F100FD מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  12. או אולי בכלל משהו אחר ? אני דיי יודע את החסרונות והיתרונות של כל אחת, השאלה מה לדעתכם בכל זאת עדיף יותר ? האם למישהו יש ניסיון עם אורך חיי הסוללה של כל אחת מהן ?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

אתמול בלילה כיוונתי את ה A610 לכיוון מזרח בזווית 45 מעלות כלפי מעלה וצילמתי את שתי התמונות הבאות: http://img66.imageshack.us/my.php?image=photo0017lx.jpg http://img76.imageshack.us/my.php?image=photo0027hn.jpg למישהו יש מושג מה הם הכוכבים המצולמים (לדעתי האדמדם הוא מאדים אבל לא בטוח).

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  14. גיסתי מחפשת מצלמה שתשמש אותה ליום יום ולטיול לחו"ל שהיא מתכננת לקראת האביב. היא תכננה לרכוש במקור A560, אולם המלצתי לה לחסוך עוד קצת כסף בזמן שאני אחפש לה משהו מוצלח ומתאים יותר. המצלמה צריכה להיות חזקה במודים האוטומטיים שלה, בקרה ידנית או עינית לא חיוניים כאן, גודל קומפקטי (לא דמוית SLR), וחשוב מאוד רקורד אמינות טוב בשביל לשמור על יחסים טובים עם המשפחה של אישתי. המצלמה תרכש באילת במהלך השבועות הקרובים. מאחר ואני לא ממש מכיר את סגמנט המצלמות הזה, אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון. תודה.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  15. ככה עבדתי עם cardreader של CF עבור כרטיס הזיכרון של ה canon A70 שלי משום מה הוא הפסיק להיות מזוהה ע"י המחשב. עכשיו אני צריך לדעת לשם חידוש של תיקייה שהורדתי למחשב את שם התייקיה הראשית שהמצלמה בונה על כרטיס ע"מ לשמור את תמונות. {משער שזה זהה בכל המצלמות לפחות של canon} אודה אם תעזרו לי בזה, טל נ.ב. אם יש למישהו רעיון למה ה cardreader מבוסס usb של כרטיסי cf לא עובד כשהוא כבר עבד פעם בעבר ? (אני כבר התייאשתי)

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  16. מצאתי דף שתיארתי לעצמי שתעריכו (: http://digital-photography-school.com/blog/diy-flash-and-lighting-hacks-for-digital-photographers/

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by abirdh,

שלום, יש ברשותי את המצלמה pentax k200d ובנוסף ברשותי פלאש של soligor pz-400afn הבעיה שהצלמה לא מזהה את הפלאש מה שניתן לעשות הוא שימוש ידני בלבד שזה לא נורא. מה שגיליתי היום שהייתי לצלם בתנאי חושך שבנוסף האינפרא אדום לא מופעל כדי שהמצלמה תוכל להתפקס בתנאי חושך. לכן אני פונה אליכם לעזרה לגבי פלאש חדש למצלמה שברשותי מה שראיתי ברשת זה את הפלאש הזול הזה: http://www.ebay.com/itm/Slave-Flash-Speedlite-YN-460-Canon-Nikon-Pentax-camera-/160726300420?pt=Digital_Camera_Flashes&hash=item256c08b704#ht_4315wt_1270 יש לי כמה שאלות: 1. מה זה אומר של slave ? 2. רשום זמן מחזור 5 שניות זה הזמן מהדלקה עד עבודה או בין כל צילום? 3. זה שהוא לא עובד בTTL זה משמעותי? 4. דעתכם בכללי על פלאש זו…

18. שלום ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית. אין לי מושג בכלל במצלמות עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1. כמה ממולץ להוציא בערך על מצלמה דיגיטלית לא צריך מקצועית סתם לצילומים רגילים או לטיולים שהולכים כולם עם החבר'ה?? 2.רציתי שתמליצו לי על מצלמה (במחיר שעניתם בשאלה 1)שתהיה מתאימה לצרכים שלי ולא תהיה מצלמה ענקית . שתהיה מצלמה בגודל בינוני או אפילו קטנה . שהמסך שלה לא יהיה קטן! 3.איזה עוד פרמטרים צריכים לבדוק במלצמה??

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by Esparco,

שלום אנשים. אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו בתקציב של עד 2000 ש"ח. המצלמה תשמש בעיקר לצילומים משפחתיים , לא משהו מקצועי. וחשוב שמדיית ההקלטה תיהיה HARD DISK. אם תוכלו לתת לי המלצות אני אשמח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by klayton,

! Welcome to Mexico !

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  21. Started by Shbd,

מחפש מצלמה ביתית, קטנה ונוחה לטיולים עד 500 ש"ח כנכתב לעיל. אני לא מבין בתחום, אך אני מניח שבסכום הנ"ל ניתן לרכוש מצלמה איכותית מספיק בהתאם לדרישות הללו.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  22. שלום, יש ברשותי פנטקס K200D וגם פלאש של SOLIGOR PZ-400AFN לפלאש יש אפשרות TTL אבל המצלמה לא עובדת ביחד עם הפלאש הכל ידני.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  23. היי ראיתי שבצילום מקרו , המצלמה נופלת בזה , אין תמונה חדה אחת , וגם ניראה לי שאין לה עומק וצבעים טובים כל כך, זה נכון? יש לי מצלמה ישנה של אולימפוס C3020 דגיטלית שהמקרו שלה מדהים וגם איכות הצילומים שלה מעולה . מה תגובתכם? רוני

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  24. Started by הבית השחור,

אני די מתחיל בעיקרון בצילום, ובSLR אין לי ניסיון בכלל. אני צריך את המצלמה בשביל צילומי קהל (באירועים למיניהם) לפעמים קהל ענק ממש, צילומי אנשים צפציפיים (קלוז אפ), צילומי נוף (גם בגדול וגם בקטן) ושהמצלמה תתאים לצילום גם בבית גם בחוץ, גם באור שמש חזק וגם בצל, גם בתוך אולמות גדולים עם זום אפילו עד כדי כך שהפלאש לא יכול להגיע לאובייקט המצולם, בקיצור הכל. ושאני יוכל להוציא גם תמונות עמוקות שהכל מצולם חד (בצילום של קהל ענק במרחקים גדולים) וגם רדוד מאוד, מומלץ שאני יוכל גם לצלם קטעי וידאו באותה המצלמה. התקציב שלי בעיקרון הוא עד 4000 בתשלומים כולל עדשה מינימלית אבל אני יכול להתגמש תלוי במה שתציאו לי. שמעתי משהו שנקרא תצוגה חיה, למה הכוונה? יש דבר כזה לא לראות את מה שאני מצלם תו…

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  25. אוייי, פברואר הולך להיות מהמם... http://www.bhphotovideo.com/c/product/520637-USA/Nikon_2164_AF_S_Zoom_Nikkor_24_70mm.html

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.