עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by klayton,

! Welcome to Mexico !

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. אז ככה, תקציב מצויין בכותרת עבור מצלמה , כרטיס זיכרון עם זה עניין יקר במקרה הכי גרוע אני אזמין מ EBAY השימוש למצלמה יהיה יום יומי אז אני מאמין שגם אור וחושך , לא מבין גדול לגבי תצלום חושך אבל אני אשמח אם יהיה לה יכולת צילום טובה בחושך יכולת צילום מאקרו לא עיקר הצילום אבל שיתאפשר זאת הקנייה הראשונה שלי, עובד ממצלמת אייפון שאני ממש לא מרוצה ממנה רוב התמונות יהיו על מחשב , אך גם מעוניין לפתח (הגדלות סטנדרטיות, לא בקיא במידה) הייתי מעדיף זום גבוה שלא תיהיה כבדה, אבל נוחה לנשיאה. לא נעול על שום יצרן בגלל שאינני בקיא בתחום תכונות חשובות: מהירות תגובה, שליטה בצמצם , מהירות פתיחה/סגירה , מעל 7MP , מצב וידאו יכולת HD , עדשה חדה גם בפינות , פלאש טוב , אחריות טובה. בגדול, …

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by adam_godin,

תגובות והארות לשיפור בברכה הדגש הוא קומפוזיציה [attachment deleted by admin]

5. Started by R0tem1,

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  6. מצאתי דף שתיארתי לעצמי שתעריכו (: http://digital-photography-school.com/blog/diy-flash-and-lighting-hacks-for-digital-photographers/

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  7. http://www.microsoft.com/Presspass/press/2008/may08/05-12PentaxPR.mspx מענייו מה יצא לפנטקס מזה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  8. אני מניח שלא לכולם אני מחדש אבל בכל זאת שווה לקרוא את הכתבה http://www.dpreview.com/news/0706/07061401kodakhighsens.asp קודק מצאה דרך חדשה לסידור חיישנים השונה מתבנית Bayer הסטנדטית כיום ברוב המוחלט של המצלמות (מלבד פוג'י המשתמשים ב Super CCD). הם כמובן היו חייבים לפתח גם אלגוריתמים חדשים כדי להפיק תמונה מסידור שכזה. הם טוענים לשיפור של סטופ אחד עד שניים ברגישות עקב כך, אני מניח שבעתיד הקרוב יתחילו יצרנים להשתמש בחיישנים כאלה במצלמות ואז גם יהיה ניתן לבחון את מידת השיפור. דוגמא לתמונה עם החיישן החדש יחסית לקיים:

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by yaarix,

שלום לכולם. אחותי טסה בעוד שבוע לעבוד בחו"ל והיא רוצה מצלמה פשוטה וטובה שתהיה לה שם. מצלמה ראשונה שלה. התקציב שלה הוא סביב ה600 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות המון תודה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by sheff2k1,

יש לי קנון A610. משום מה הAF ASSIST BEAM ממשיכה לפעול גם כשאני מכבה אותה בתפריט- כל עוד אני מצלם עם פלאש. זה בעייתי כי אני רוצה לצלם תצלומי תקריב של בעלי חיים בתוך הבית, אך הקרן הזאת טיפה מסנוורת אותם והם סוגרים את העיניים באופן חלקי(הוספתי תמונה להמחשה..) האם אמורה להיות דרך לצלם *עם פלאש* אך בלי הקרן הזאת? בהוראות לא רשום כמעט שום דבר על על הBEAM הזה(אלא אם כן פספסתי..) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by KoM,

כן כן, הפעם הפלאפון של אמא שלי עמד בסט חושפני...

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by tenana,

מצלמה סתם לחובבנות.. האם היא תספיק?

13. שלום, יש ברשותי פנטקס K200D וגם פלאש של SOLIGOR PZ-400AFN לפלאש יש אפשרות TTL אבל המצלמה לא עובדת ביחד עם הפלאש הכל ידני.. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by Danikk8,

גלבוע שבת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  15. מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית - אודה להמלצות‬ המלצה צריכה להיות קומפקטית ונוחה לנשיאה צילום מסמכים כאשר יש צורך וגם דירות מבפנים , בנינים מבחוץ סרטוני וידאו קצרים של כמה דקות לפחות שניתן יהיה להעביר התמונות\סרטונים למחשב אודה להמלצות איזו סוגי מצלמה עלי לחפש , למה לשים לב וארם יש המלצות לדגמים ספציפים אשמח

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  16. שלום אני מחפש מצלמה למשפחה שלא מבינה כלום! בצילום המצלמה חייבת להיות פשוטה ולצלם הכי טוב על AUTO רק להדליק ולצלם עד 1000שח (ניתן לחרוג קצת) רק למצלמה מקווה שלא שחכתי לציין כלום תודה

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  17. הסתדרתי תודה.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  18. דרישות: נכנסת לכיס בקלות עדשה רחבה איכות וידיאו טובה ISO גבוה שמיש יחסית ביחס לקומפקטית שילטה ידנית אבל לא חובה עד 2000 שקלים למרות שאני ממש לא חושב שזה צריך להגיע לסכום שכזה. חשבתי על הפוג'י F100FD מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  19. או אולי בכלל משהו אחר ? אני דיי יודע את החסרונות והיתרונות של כל אחת, השאלה מה לדעתכם בכל זאת עדיף יותר ? האם למישהו יש ניסיון עם אורך חיי הסוללה של כל אחת מהן ?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  20. אני רוצה לקנות את הסט שלי מארה"ב.. אני מחפש מאיפה יהיה הכי זול לקנות.. לא צריך שיהיה משלוח לארץ, משלוח בארה"ב יספיק. בקיצור.. אני מכיר שני אתרים עיקריים שאפשר להביא מהם : eBay Amazon אתם מכירים עוד ? אולי יש חנויות שמתמחות רק בזה ?? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.. שבת שלום, מתן.

21. Started by firemebad,

ראיתי לדוגמא את המצלמה של קנון 400D +עדשה רק ב 2444 : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEOS400Dbody זה לא נראה הצעה משתלמת מאוד ? למרות שלא רשום שהיא מחודשת ,אז איך אני יכול לדעת ? אם אפשר גם הסבר למה זה בדיוק מחודשת ,כי חלק אומרים שאלו מצלמות שעברו תיקון ,חלק אומרים שרק פתחו את הקופסה ,איך אפשר לדעת ? האם זה כדאי לקנות מצלמה מחודשת ? האם אתם מעדיפים לשלם יותר ולקחת כבר חדש ? יש סיכון לתקלות יותר עם מחודשות אשר עם חדשות ?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Shbd,

מחפש מצלמה ביתית, קטנה ונוחה לטיולים עד 500 ש"ח כנכתב לעיל. אני לא מבין בתחום, אך אני מניח שבסכום הנ"ל ניתן לרכוש מצלמה איכותית מספיק בהתאם לדרישות הללו.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by Gliding,

היי, דווקא הפעם החלטתי לעשות את החיים מאוד מסובכים, ולא חקרתי לעומק מה אני אמור לחפש במצלמה חוץ מזום דיגיטלי ומגה פיקסל...כל השאר, לגבי מידות חשיפה, עדשות וכו, זר לי לגמרי ויחד עם זאת שלוש הדרישות שיש לי מהמצלמה הן המחיר (1500 ש"ח) והצורה (דקה, או אולי קוראים לזה אולטרה דקה..?) עיינתי קצת בפורום וראיתי שרוב המצלמות המומלצות בטווח הזה הן לא דקות, ויחד עם זה אני אשמח להמלצה על מצלמה קומפקטית.. הדרישה השלישית היא יותר שאלה לגבי מצלמה שלא דורשת סוללות,אלא שאפשר להטעין אותה בעריסה או משהו תודה מראש שחר

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by אריה גנות,

יש לי את המצלמה כשנה והכל היה נפלא , כאשר הייתי בטיול והגעתי לסוף הקיבולת של כרטיס הזכרון המצלמה הפסיקה לתפקד , המצלמה לא נכנסת לפוקוס ורואים שלג על המסך וגם בעינית ( לא יודע האם יש קשר בין הקיבולת של הזכרון לבעיה) במידה ומישהו ניתקל בבעיה זהה ופתר את הבעיה אשמח לשמוע איך.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  25. Started by genia,

אהלן,אחרי עוד פעם שבה ההורים לא הסתדרו עם הפנסוניק החלטתי שנמאס לי ואני קונה להם משהו חדש התקציב דל - 500 ש"ח הדרישות- סוללה נטענת,זום אופטי של לפחות 4X(בעידפות לכמה שיותר) כרטיס זכרון SD,מסך של לפחחות 2.7 וזהו,כל השאר לא כ"כ משנה (בעיקר כמות המגה פיקסלים) מיועד לצילומים כללים בטיולים,בדיוק לאנשים הלא טכניים שצריכים P&S .. תודה. (ואל תציעו לי את הTZ8 - יקרה מידי)

• 0 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים