עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Aviko,

אהלן. מזה זמן מה שאני מחפש מצלמה בתקציב של עד 600 ש"ח, ומכיוון ואינני מבין בנושא אני פונה אליכם. הדרישות של הם: - צילום מוצרים איכותי (בתאורה טובה). - צילום נוף מעל לממוצע - צילום פנים מעל לממוצע. - עד 600 ש"ח - זום גדול יחסית. פרטים אודות המצלמה תוכלו למצוא בלינק הבא: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739569 אשמח לדעתכם המקצועית על המצלמה הנ"ל, או המלצתכם למצלמה אחרת. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לכתבה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום לכם חברי הצלמים אני קונה בקרוב רפלקסית ושקלתי הזמנה מחו"ל. במהלך שיטוטי ברשת מצאתי את הלינק הבא: http://www.expresscameras.com/prodetails.asp?prodid=460117#inthebox האם זה הגיוני ש- D200 תהיה עד כדי כך זולה? אני בטוח ב- 99% שזה זיוף אך מכיוון שאין לי שום נסיון בהזמנה מחו"ל ואני לא מתמצא במחירים שם, אני לא רוצה לקבוע ב- 100%. אז מה אתם אומרים, יש סיכוי שמוכרים D200 ב- 400$?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  4. לאור העובדה שבזאפ זו המצלמה הכי מבוקשת. מה הסיבה שלא ממליצים עליה פה?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by approx,

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  6. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? למצלמה עד 2000, השאר אני אשלים... אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בחושך וגם ביום. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).לפעמים עם ולפעמים בלי פלאש. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח.בלי חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהח…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by T-Flash,

מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  8. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עדיף לשמור מתחת ל-700 שקל אבל מחנות אמינה ועדיפות למיבואן רשמי. # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני לא מפחד מצילומים בחוץ זה בדר"כ כל מצלמה עושה בסדר, הנקודת חולשה שלי זה לרעשים בצילום INDOOR, אני לא יכול לסבול מצלמות שחדר טיפה חשוך גורם להם לערמות של "לכלוך" בתמונה או מריחה של תאורה בחדר טיפה חשוך. # כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורשת נרתיק נפרד היא אופציה מבחינתך? אם אני חייב להתפשר על גודל או איכות אני אתפשר על גודל, אבל זה יכאב לי, עדיף שהמצלמה תיהיה …

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by Access Denied,

אני רוצה לקנות חצובה חדשה לשימוש בסופי שבוע, בטיולים ובחופשות. רצוי כמובן חצובה כמה שיותר קלה שתוכל להחזיק מצלמה בינונית (Nikon D7100) עם עדשה בסדר גודל של 70-300. לאחרי קצת חיפוש נתקלתי בחצובות סיניות מפחמן שנראות לא רע בכלל ועולות כ-100 דולר - כלומר פחות מחצי מחצובת סיבי פחמן מחברה מוכרת. לדוגמה - http://www.ebay.com/itm/MANBILY-CZ-302-Camera-DV-tripod-Professional-carbon-fiber-travel-tripod-61-5-/261688651433?hash=item3ceddbeea9 או אפילו משהו סיני של אמזון - http://www.amazon.com/AmazonBasics-52-Inch-Carbon-Travel-Tripod/dp/B00DHPCSA0/ref=sr_1_2?s=photo&ie=UTF8&qid=1442232961&sr=1-2&keywords=carbon+tripod מישהו יודע להמליץ או לספר משהו על חצובות כאלו? א…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

שאלה בכותרת.... איפה הWiFi אמור להיות ממוקם? במחשב? איך הוא בכלל עובד ה WiFi הזה ומה הוא בכלל? מה השימוש שלו במצלמה הזאת?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש המלצות למצלמת וידאו חדשה בתקציב של כ-1 - 1.5.. זה מתנת בר מצווה, לכן הדרישות הם לא בשמיים.. אבל כן רצוי משהו אמין וטוב שגם יחזיק כמה שנים טובות.. הידע שלי בתחום מוגבל, לכן אשמח להצעות בנושא. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ik_86,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות G10 בזמן הקרוב מאוד, ♦ http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=8 האם אתם ממליצים? האם אתם חושבים שיש הצדקה לקנות את הגירסה של ה-X200? ההפרש הוא דיי גדול - 90 ש"ח... מבחינת מהירות האם הוא יספיק לי או שאתם חושבים שעלי לקנות משהו יותר מהר? תודה אופיר

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by vsync,

http://vsync.fortunecity.com העלתי לפה, אתר שבניתי במיוחד אתמול בלילה, תמונות שצילמתי כולל קרופים. זה על שרת אכסון חינם ורפה שכל, כך שלא יכולתי להעלות תמונות של 2-3 מגה באיכות מקורית, אלא הקטנתי קצת והורדתי לאיכות 80 אחוז. הם גם דוחפים קוד בכח בנוסף לקוד שכתבתי בעצמי.. בהזדמנות הראשונה אני מעלה אותו כמו שצריך לשרת אמיתי ולא חינמי. בנתיים זה מה שיש. *אני לא צלם מקצועי, אלא מתכנת מקצועי אז קחו בחשבון.. אגב חשוב, תכנסו ב firefox כי האכסון החינתי הזוועתי הזה נראה מזעזע ב IE בגלל שטויות שלהם

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by LeftRight,

תודה =]

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by KoM,

שנים שלא פירסמתי כאן תמונה כלשהי, הנה אחת האחרונות.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by IAF.ofek,

שקיעה יפייפיה באגמון החולה, f/8 1/80 ISO 50

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by PyroGhost,

זהו המשך לסט הקודם מהים.. בדרך לים עברנו בכמה מקומות, צילמתי בכל הזדמנות שהייתה לי, הרי לכם חלק מהתוצאות : ותמונה שאני לא סגור על השם שלה, אבל נכון לעכשיו היא קיבלה ממני את השם : Memories From The Past, אם למישהו יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע ( באנגלית רצוי ). תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by RGod,

שלום חברים ! אני מעוניין לרכוש מצלמה סביב ה 1000 שח,צריך המלצות למצלמה בעלת איכות תמונה טובה ! כרגע זה מה שחושב לקנות זה canon A3000 IS . תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Pandiani,

שלום רב צריך עזרה יש לי canon ixus 60. קניתי כרטיס sandisk 4GB והכרטיס לא עובד.. כתוב memory card error. כתוב גם locked ולמרות שהזזתי את הצ'ופצ'יק הקטן כלום לא השתנה. אי אפשר לפרמט לא דרך המצלמה ולא דרך המחשב, מה עושים? תודה מראש. לאחר שניסיתי במחשב אחר הצלחתי לפרמט אבל עדיין לא קורא אותו ואי אפשר לפרמט דרך המצלמה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Mr.Pepo,

קיבלתי היום את ה-Canon A520 שלי. אני נוב גמור בצילום וזקוק לכמה טיפים. בינתיים צילמתי רק תמונת מאקרו ואני צריך טיפים לשיפור. צילמתי בלי חצובה ובלי פלאש. בחלק מהתמונות שצילמתי הפוקוס לא היה איפה שרציתי אותו, האם אפשר לשנות את מיקום המלבן שמאתר את הפוקוס? בחוברת מצאתי רק דרך מוזרה שכללה ריבוע במרכז המסך שמוגדל יותר מכל שאר התמונה. אני רק רוצה לשנות את מיקום הפוקוס.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by idofr,

הי, מישהו מכיר את העדשה הזאת? היא נשמעת לי די כללית אבל בעיקרון החברה טובה והמחיר די נמוך... אני מיעד אותה לבעלה של אימי שאכפת לו מהאיכות תמונה אבל ממש לא ברמות של טירוף, כאילו כל עוד היא סבבה הוא יהיה מרוצה ממנה (זה ההיא טוב שאני יכול להגדיר את זה =\) 18-200mm F3.5-6.3 DC SIGM

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by [NOS],

7 מגה פיקסל של ניקון ב 1400 ?!?! WTF http://zap.co.il/model.asp?model_id=130848 יש פה קטצ'?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. פחות או יותר מחקתי והשארתי את מה שצריך. מצלמה למשתמש הפשוט בלי יותר מדי פילוסופיות והתעסקויות. דרישות: ממשק נוח, קלות בתפעול, סוללה שתחזיק לזמן רב. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700 - 500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום, נופים, אנשים * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן A80, D40 * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן בגודל A4 גג * מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? 35/28 לא ממש חשוב * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? מצלמה קומפקטית (לא דקה שתהייה בערך בגודל של ה A80) * האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע? לא נעול על שום …

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by oneworld21,

שלום לכולם אני מבקש שתעזרו לי ותביאו לי שם של מצלמה אמינה שתשמש אותי לצילומים סטנדרטים כמו במצלמה אנלוגית אני מוכן להתפשר על הרבה דברים אבל לא על אמינות ואם אפשר אז שיהיה לה טיימר ופלאש ומנגנון נגד עיניים אדומות וחשוב מאוד שתהיה בעלת צג זה הכול אני מפחד שיעבדו עלי בגלל שאין לי תקציב גבוה לקניית מצלמה וברור לי שהיקרות טובות יותר אבל זה מספיק לי לשימושים שלי וכל הנתונים האלא של המצלמות מבלבלים אותי לחלוטין כי אני לא מבין גדול אשמח לקבל המלצות תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.