עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני לא חובב צילום, אין לי צורך בשיטות צילום שונות ומבחינתי מצלמת הפילם הפשוטה שיש לי שעלתה 100 ש"ח והדבר הכי משוכלל שיש בה זה פלאש אוטומטי מספיקה לצרכים שלי. אני רוצה לקנות דיגיטלית כדי לחסוך את החלק של הפיתוח והסריקה - אני עובר לניו- יורק ואני ארצה לצלם הרבה ולשלוח תמונות באימייל, וגם מסך ה-LCD שמראה בדיוק מה אני מצלם יהיה לי מאוד נוח. אשמח לקבל המלצות למצלמות שקל לתפעל ולא צריך להתחיל לחשוב על כיוון התאורה, לשחק עם זמן החשיפה וכל מיני פונקציות אחרות (לא אכפת לי שהדברים האלה יהיו קיימים, אני פשוט לא רוצה להיות חייב להתעסק איתם). אני מעדיף מצלמה שיכולה לעבוד עם סוללות נטענות רגילות, ושמחיר כרטיסי הזכרון לא יהיה גבוה מדי. אני רואה שכולם ממליצים על המצלמות של CANON, אבל מצד…

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  2. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון CompactFlash למצלמתי האהובה Canon A80. ראיתי ב-Camera4less כרטיסים מסוגים שונים. לדוגמא: Kingston רגיל Kingston High Speed PQI x40 רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, והאם ההבדל משפיע על המהירות (האם המצלמה מסוגלת בכלל לעבוד במהירות גבוהה)?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  3. אז זה התקציב. בדקתי בחנויות: "סנסור" ו "מחסני חשמל" וביינתים יש את האפשרויות הבאות: canon mv -700 זה ב 2800 ש"ח panasonic qs-12 זה ב 2890 ש"ח sony hc-14 זה ב 3090 קודם כל מבין שלושת האפשרויות האלה- מה המצלמה העדיפה ביותר? כמובן שכולם DV ועכשיו בלי קשר למצלמות שהצגתי- אני מעוניין במצלמת DV דיגיטלית. התקציב הוא כמו שאמרתי 3000-3500 (ניתן לחרוג ל 4000 אבל רק אםזה באמת שווה את זה..). מה המצלמה הכי טובה שניתן להשיג בתקציב הזה כיום בשביל DV? ודבר אחרון איפה מומלץ לקנות? בחנויות או באינטרנט/מכרזים? תודה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  4. שווה את ההשקעה ?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by yuvyuv,

אני צריך שתעזרו לי בבחירת מצלמה במחירים של 500 עד 1000 ש"ח בערך עם עדיפות למצלמה שתיתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ככל האפשר. אם אפשר תסבירו למה אתם ממליצים על המצלמה. תודה מראש, יובל,

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by coldfire,

אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: המצלמה המיוחלת היא CANON A95 , המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH יעלו לי 2,206 ש"ח :jump: הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר ***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by infernal goat,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מצלמה דיגיטלית של canon, מן הסתם היא מתחברת עם כבל USB למחשב,רציתי לשאול אם אפשר להשאיר את הכבל מחובר למחשב והצד השני שלו סתם זרוק איפהשהו ולחבר אליו את המצלמה רק כשאני צריך, במקום לחבר כל פעם למחשב כשאני צריך להעביר משהו קטן. או שזה לא הכי בריא למחשב או לכבל [?]. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אבל אין לי ואני לא רוצה וצריך מצלמה איכותית ב2000+ ש"ח. התקציב שלי עומד פחות או יותר על 1000 ש"ח (אפשר קצת לסטות). הדרישות שלי- - מצלמה עם זכרון שיספיק לצילום הרבה תמונות. - איכות תמונה סבירה לא יותר מזה. - חשוב שיהיה אפשר לכוון את האיכות של התמונות - יתרון:סרטי וידאו קצרים עם קול - כמובן שיהיה מסך. - עדיפות לקומפקטית. אם אין מצלמות כאלו בתקציב הזה, אז איזה אופציות קצת יותר יקרות קיימות? בכל מקרה המטרה היא אינה צילום מקצועי, אלא צילום דברים מצחיקים בבצפר, חברים, טיולים, וכל מיני שטויות, בפירוש לא נופים ותמונות עם איכות...

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  9. יש לי מצלמה דיגיטלית ישנה שלקחתי לחול (אני עכשיו בחול) Olympus Camedia D-360L הבעיה היא שהכבל כדי להעביר את התמונות למחשב לא מתאים לשום חיבור במחשב הנייד ה חיבור בוי בצורה הבאה .... ..... הנקודות מייצגות שקעים, ז"א שבמחשב אמורים להיות 4 פינים למעלה ו 5 למטה מישהו יודע איזה חיבור זה? האם יש מתאם מהחיבור הנ"ל ל USB? תודה מראש לכולם! ד"א איך המצלמה לדעתכם? אני יודע שהיא פשוטה (1.3 MP) אבל איך היא בכללי (בתור מצלמה שקיבלתי בחינם מדודי היקר)

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by kotel,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1437139 תגידו לי אם שווה לקנות אותה.. בהתחשב במחיר ובביצועים....

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by audio,

אני טס עוד יומיים לניו יורק ואני כבר שבוע רץ אחרי מצלמות לקנות לי איזה מצלמה אני לא מישהו חובבני אני רוצה להתחיל עם משהו קטן ולהתפתח יש לי 330 דולר ככה וזאת המצלמה הכי טובה שמצאתי בסכום הזה הבעיה היא המגה פיקסל שהוא יחסית נמוך 3.2 מה אתם אומרים ללכת עליה? אני בעיקר מרוצה ממייצב תמונה והזום

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by re5pect,

שלום! באיזה מדפסת כדאי להשתמש להדפסת תמונות דיגיטליות (של 3-4 מגה פיקסל..), ושההדפסה תיהיה סבירה? (כמובן שהתמונה עצמה טובה) אם זה לא לפה תעבירו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yuvalkob,

סופה מדהימה שחבר שלי צילם היום עם הדיגיטלית שלו מכביש החוף בחיפה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

14. Started by scylla,

אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Canon A85 Olympus C460 Nikon Coolpix 4100 לכולם יש 4MP וזה פחות או יותר מה שאני מחפש. בעקרון הלב שלי נוטה לA85 למרות שהבנתי שהיא צורכת 4 סוללות, והיא די מסובכת לתפעול (זה בשבילי לא בעיה, אלא להורים שלי!)... הA85 עולה כ100 ש"ח יותר, אבל זה דגם שאני בטוח שהוא מוצלח. (אולימפוס וניקון- כ1150 ש"ח, קאנון- כ1250 ש"ח) כמו כן חשוב לי וידאו עם קול, באיכות סבירה ושלא יהיה איזה 10 שניות מקסימום, או לחילופין, ש10 שניות יקחו 100 מגה~... יש חנויות לא וירטואליות (או חנויות וירטואליות בעלות סניפים) שמוכרות את הדגמים הללו במחירים דומים? אני אשמח אם תמליצו על חנות וירטואלית אמינה, זולה ומומלצת. בעקרון הדרישות שלי ממצלמה הן: -לא גדולה ומגושמת, לא קטנה ומצועצעת (של…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by KoM,

תמונות נוספות בהמשך... (שוב התמונות צולמו עם אולימפוס פשוטה לפני כמה חודשים, וכן אני יודע שהיה צריך להזיז תילדים קצת הצידה כדי לפתוח קצת תתמונה)

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  16. שלום לכולם ראיתי באיזה אתר צילום שמישהו צילם תמונות ממש יפות אם האדפטר הזה וגם המסנן UV אז רציתי לדעת למה זה משמש והאם אני צריך את זה למצלמה שלי ומה ההבדלים בין זה לבין צליום רגיל יש לי CANON A80 רציתם קישור הנה קישור למוצר http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=313&Item_Id=17741 למה זה משמש החיבור הזה ולמה זה משמש הנה בקישור הזה? http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=309&Item_Id=18032 אמרו לי שרק 52 ממ תתאים לי האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  17. http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/Delft2.htm בקרוב בחנויות המובחרות...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מכירים את זה שלא לוחצים לפני צילום חצי לחיצה ואז כל התמונה בלי פוקוס וקצת מטושטשת? יש דרך לתקן את זה בפוטושופ? וגם מה אם אני רוצה לעשות פוקוס על אובייקט מסויים בתמונה שיהיה הכי ברור כמו אנשים וכו... את זה אפשר? תודה מראש אם לא הבנתם תגידו אני יעלה דוגמא...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shshmul,

למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמה נ.ב יש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. אני מחפש מצלמה דיגיטלית קטנה, עם איכות תמונה טובה ושאפשר לצלם איתה פריטים מקרוב. (לקטלוג) התקציב הוא מקסימום 1500 שקל (כולל מטען, כרטיס זיכרון ובטריות)

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  21. http://www.canon-sales.co.jp/camera/eosd/20da/index.html מצלמת הריפלקס הכ"כ מדוברת של קנון, ה 20D, נמכרת עכשיו בגירסת ה"אסטרו". המצלמה מותאמת במיוחד לצילום אסטרונומי, כלומר, הוסר פילטר ה I.R מעל פני החיישן, מה שמאפשר לטווח התת-אדום בספקטרום הצבע להיחשף בחופשיות בפני החיישן, דבר החיוני עבור צילומים מסוג זה. ע"מ לאפשר למצלמה להתמודד עם צילומי יומ-יום רגילים, על המשתמש להרכיב מסנן אינפרא-אדום על גבי העדשה, בשביל למנוע סטיות מיותרות של הצבע האדום. Go Canon, Go!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  22. הי, יש לי CANON A85 ואני מצלם סרטונים , על הנייר המצלמה אמורה לצלם סרטונים של 640*480 ב 30 תמונות לשניה אבל אני מקבל רק 10 תמונות לשניה. ניסיתי למצא מאיפה משנים את זה אך לא הצלחתי? האם משהוא יודע ?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by itaim,

יש לי את המצלמה Z2 של מינולטה לחבר שלי יש איזה מצלמה של קאנון לא זוכר דגם מדוייק... שאני מצלם אצלי אז בהתחלה יש ריבוע אדום אחד שמסמל על מה המצלמה מפוקסת ואצלו יש איזה 5 ריבועים מזה אומר? מה יותר טוב? מה ההבדלים בכלל?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by no nick,

תקציב עד 1000 שקל, לא כולל תוספות, 4מגה פיקסל לפחות וזום שיהיה סביר..

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  25. שלום לכולם, אני יודע שקשה לשלב בין מצלמת סטילס ובין מצלמת וידאו....אך אני זקוק להמלצתכם לקנייה של מצלמה כזאת בתקציב של עד 2000 ש"ח. זאת תהייה המצלמה הדיגיטלית הראשונה ולא נראה לי שאוכל להרשות לעצמי בקרוב גם מצלמת וידאו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים