עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by nir100,

לאחר מחקר מעמיק (וארוך למדי) צמצמתי לשלוש אלו. כצפוי, אני רוצה זווית רחבה - שיש לשלושתן. המטרה - צילומי נוף בחו"ל (וגם הופעות רוק), אני לא צלם מקצועי, אבל איכות התמונות חשובה לי. וכך גם הקליפים. אני יכול להשיג את כולן בערך באותו המחיר (S60 יותר זולה). אשמח לקבל חוות דעת (בעיקר לגבי איכות תמונה, עיינים אדומות, קצוות סגולים וכו') ממי שיש לו את הדגמים הנ"ל זמן מה ויכול להעיד מניסיון. כולן טובות אבל יש כמה בעיות....אז ככה: אולימפוס - זמן טעינה 6 שעות נראה לי מוגזם והבנתי שהממשק ממש לא ידידותי, כמו כן ההוראות המלאות קיימות רק ב- CD. בנוסף, הבנתי שהיבואן שלהם בארץ מחריד. קנון - קומפקטית וחמודה. הפחידו אותי עם "בעיית E18" - האם היא קיימת בדגם זה? כמו כן אורך הקליפים מוגבל מאוד (…

2. Started by nas,

ללא כל עריכה וכו , תופעה בהחלט מדהימה שיצא לי לראות שבוע שעבר , נראה הרבה יותר מדהים במציאות..

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  3. שלום לכם חברים יקרים. יש לי שאלה שאיני יודע אם היא מהותית בשבילי: אני מחפש עתה לרכוש מצלמה ולהתחיל בתחום הצילום, אני לא מעוניין להוציא סכומים גדולים תחילה ולכן אני מחפש מצלמה מסוג "דמוי DSLR". הגעתי בסופו של דבר ל2 מצלמות שמתאימות לי: הפוג'י 9600 (שהבנתי שנורא קשה להשיג אותה עכשיו, אבל נזניח את העובדה למען הדיון) והפאנאסוניק לומיס DMC אף.זי 28. מבחינת איכות תמונה אני מאוד מסופק ממה שראיתי אצל הפנאסוניק- מצלמה איכותית לכל דבר. אך יש לי שאלה: הצילום שלי מתעניין בעיקר באנשים (פורטרטים אומנותיים) ושלל סיטואציות אחרות. האם לשימוש הזה הטבעת זום ופוקוס של הפ'וגי נותנת לה יתרון כלשהו? (בהקשר הזה), או מה הדבר לא עלול להרתיע אותי מלבחור בפאנאסוניק (שכל הנתונים שלה מתאימים לי מאוד, …

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  4. היי, אני די חדש לתחום ולא מבין בגדול כמעט כלום - ראיתי את המצלמות המומלצות, קנון SD800 ופוג'י f31fd, וגם ראיתי תמונות של שתיהן, והן ממש על הפנים. אין מצלמות קומפקטיות שמצלמות חד יותר? במה זה תלוי? אולי אני נאיבי אבל ממה שזכור לי גם מצלמות 3 מגה פיקסל שנתקלתי בהן צילמו יותר חד. אודה להסבר ולהמלצה.

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by davidreznic,

http://img237.imageshack.us/img237/6022/0052.jpg http://img220.imageshack.us/img220/9165/0053v.jpg http://img220.imageshack.us/img220/5563/0055y.jpg http://img220.imageshack.us/img220/2932/0057.jpg האיכות לא משהו...צולם עם פלאפון

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by saarsv,

עוד אחת...מקווה שתאהבו...

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by PyroGhost,

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  8. ואני וחברים שלי רוצים לצלם סרט סקייט עכשיו אנחנו זקוקים לעדשת פיש תתנו לי בבקשה מחירים, וכן, שתתאים למצלמה Panasonic NV-GS30 תודה מראש!! נ.ב אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

נכנסנו למחירה ב OLSALE והצענו על המצלמה בשביל הקטע כי בדרך כלל יש מישהו שמעלה את המחיר עד למחיר בשוק, הבעיה שלא היה אחד כזה זכינו בא במחיר של 1600 שקל (כולל משלוח), המצלמה מגיעה עם כרטיס זיכרון של 1G, קורא כרטיסים ואחריות מקורית של קרט ל 3 שנים. לאשר את הזכיה או לבטל אותה לקנות FUJI S6500? מצד אחד ה FUJI תיהיה עם אחריות לשנה מיבוא אפור, היא משתמש ב שיקר יותר מ SD ופחות טוב, יש לה זום מכני ואמא שלי לא תסתדר עם זה. מצד שני ל FUJI יש ISO גבוהה שמיש, היא יותר נוחה, יש לה עיינית, היא ברמה הרבה יותר גבוהה. מה לעשות? נ.ב. בפעם הבאה אני לא נכנס למחירות כאלה, זה פעם שלישית שאנחנו זכים במשהו בלי שבכלל אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים לקנות

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by Inertia,

שלום לכולם אני מחפש כרגע מצלמת וידאו דיגיטלית, הבעיה היא שאני זקוק למעט רקע על כל האופציות שקיימות כדי שיהיה לי מאיפה להתחיל. אם מישהו יכול לתת פה קישור למקום שנותן איזה סקיהר או משהו כזה על המוסים, הפורמטים וכל מה שצריך לדעת לפני שקונים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  11. חנות הצילום השכונתית מציעה Canon Powershot A530 עם נרתיק, כרטיס זיכרון 16 מ"ב + כרטיס זיכרון 512 מ"ב + מטען ובטריות (במקור זה נגן MP3 מתנה אבל שאלתי אם אפשר להחליף בבטריות נטענות איכותיות והם ענו שכן) כל זה ב-1700 ש"ח מה אתם אומרים? ללכת על זה? מחיפוש בזאפ המצלמה הזאת מתומכרת מ-897 ש"ח כשהמחיר הממוצע הוא בערך 1100 למצלמה הזאת..

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by chenrp,

שלום, יש לחבר שלי CANON A710 והוא רוצה לצלם תמונות כך שכל התמונה תהיה שחור לבן פרט לפרטים האדומים ...(או ירוקים או כחולים וכו'..). האם זה אפשרי במצלמה הזו? האם יש אפשרות מובנית שם? תודה.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  13. אהלן. אני מחפש מצלמה שניה לבית, שתתאים לאחותי כשיוצאת לטיול שנתי, כשרוצים לצלם את התינוקת בבית או לשימושים שצריך מצלמה או 2 ואין רצון לסחוב מצלמה גדולה יותר (בבית יש מצלמת קנון SX 20). האם תקציב של 600 שקלים בערך יספיק לרכישת מצלמה שכזאתי? העיקר שתוציא תמונות טובות יחסית, לא צריך מתקדמת במיוחד. עדיף עם אחריות לשנתיים - שלוש. חשוב שתהיה לא מחודשת! עדיף שתהיה עם סוללות נטענות שיהיה אפשר להחליף. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 600 שקלים למצלמה נטו, כרטיסי זיכרון וסוללות בנפרד # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון. משפחה, טיולים וכולי # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא…

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  14. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בעיקר האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מש…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by Men7a,

אז ככה , יש לי מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן Canon Powershot S3is מאז שקניתי אותה , חוץ מצילומים של נסיון פה בתוך החדר שלי , לא עשיתי שום דבר עם המצלמה יש לי ממש רצון ודחף לצאת ולצלם אבל אני לא ממש יודע איך לעשות את זה כשאתם יוצאים לצלם , מה אתם מחפשים? איך אתם יודעים מתי לקחת איתכם את המצלמה? או שאתם פשוט מחליטים לקום ולהתחיל להסתובב עם המצלמה? לא יודע , אני לא יודע איך לצאת מהבית עם המצלמה ולאן להתחיל ללכת..

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by K0sTa,

תגידו מה ההבדל של שתי המצלמות האלה : NIKON COOLPIX 7600 NIKON COOLPIX 7900 ואם שווה לקנות את אחת מהם בכלל ולמי שיש את המצלמה שיכתוב עליה תודה

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  17. יש לי זכרון 512 וזה לא מצלם יותר מחצי דקה סרט למהה???

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by Tapeworm,

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  19. אני רוצה לקנות פלאש חיצוני שישמש אותי לצילומי פורטרטים, ספורט ואולי ארועים (כשאני אומר ארועים אז אני מתכוון לחתונות וכו'). חשבתי על הSB800 אבל כבר לא מוכרים אותו וביד 2 גם לא ממש מצאתי אז אחרי שקראתי את זה, חשבתי לעצמי אולי לקנות אחד, אבל כמו שכתוב בבלוג הפלאש לא יעבוד עם הD80 שלי במצב TTL, אז חשבתי בכל זאת, ללמוד לשלוט בתאורה באופן ידני, ככה יהיה יותר מעניין ויותר כיף (והוא גם קצת יותר חזק מהSB600) ובזמן שאני מצלם עם ה28 לחפש SB800 ביד 2. אז... מה כדאי לעשות? את האלטרנטיבות של סיגמה והשאר אני לא ממש מכיר.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by Iverson,

אלה סתם תמונות לבידקה של המצלמה... בהמשך עוד תמונות צולם עם K800i הנה הפליקר שלי http://www.flickr.com/photos/11805112@N06/

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by yaarix,

שלום לכולם. אחותי טסה בעוד שבוע לעבוד בחו"ל והיא רוצה מצלמה פשוטה וטובה שתהיה לה שם. מצלמה ראשונה שלה. התקציב שלה הוא סביב ה600 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות המון תודה

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by ShowstoppeR,

מצלמות קומפקטיות זה לא בדיוק התחום שלי, לכן אני שואל פה הוא מחפש מצלמה קומפקטית, עד 1500 ש"ח איכות טובה לצילומים משפחתיים תוצאות טובות בצילום במצב אוטומטי רצוי מאוד שיהיה מצב וידאו באיכות טובה תודה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  24. Started by T-Flash,

• 9 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים