עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by benor,

F= 2.8 Exposure : 15 sec ISO:50

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  3. היי, אני די חדש לתחום ולא מבין בגדול כמעט כלום - ראיתי את המצלמות המומלצות, קנון SD800 ופוג'י f31fd, וגם ראיתי תמונות של שתיהן, והן ממש על הפנים. אין מצלמות קומפקטיות שמצלמות חד יותר? במה זה תלוי? אולי אני נאיבי אבל ממה שזכור לי גם מצלמות 3 מגה פיקסל שנתקלתי בהן צילמו יותר חד. אודה להסבר ולהמלצה.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by omer99,

אהלן חברים, הטכניון מזמין אתכם לתחרות צילום בנושא צילומי טבע וטבע אורבני, הזוכה שיבחר על ידי צוות שופטים מהסגל של בית הספר לצילום של הטכניון יזכה בקורס צילום מתנה. הקישור לתחרות: http://www.facebook.com/cont.edu.technion?sk=app_189824204445569 ב-ה-צ-ל-ח-ה!

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by davidreznic,

http://img237.imageshack.us/img237/6022/0052.jpg http://img220.imageshack.us/img220/9165/0053v.jpg http://img220.imageshack.us/img220/5563/0055y.jpg http://img220.imageshack.us/img220/2932/0057.jpg האיכות לא משהו...צולם עם פלאפון

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by Odedb52,

אותה תמונה בשתי גרסאות של פוקוס, שתי התמונות לא עברו שום עריכה!.. (אני יותר אוהב את הראשונה.. ) אם אתה מעוניינים בגודל המקורי (1280X960) תרשמו פה ואני ייתן... מקווה שאהבתם, עודד ב.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by ariel-ro,

בהמשך לנושא הארוך שפתחתי לפני שבוע וחצי, יש לי שאלה אחרונה. אח שלי אמר לי שהוא מכיר מישהו שיש לו את הTZ1 של פנסוניק, והוא אמר שהיא רגישה לאבק, האם זה נכון גם לTZ5? ולצערי עוד לא קניתי את המצלמה כי אין במלאי בשום מקום!! נגמר ליורוקום המלאי ועוד לא הגיע, אני מקווה שיהיה לי עד סוכות את המצלמה!!!! תודה מראש אריאל

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by saarsv,

עוד אחת...מקווה שתאהבו...

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  9. אני מניח שלא לכולם אני מחדש אבל בכל זאת שווה לקרוא את הכתבה http://www.dpreview.com/news/0706/07061401kodakhighsens.asp קודק מצאה דרך חדשה לסידור חיישנים השונה מתבנית Bayer הסטנדטית כיום ברוב המוחלט של המצלמות (מלבד פוג'י המשתמשים ב Super CCD). הם כמובן היו חייבים לפתח גם אלגוריתמים חדשים כדי להפיק תמונה מסידור שכזה. הם טוענים לשיפור של סטופ אחד עד שניים ברגישות עקב כך, אני מניח שבעתיד הקרוב יתחילו יצרנים להשתמש בחיישנים כאלה במצלמות ואז גם יהיה ניתן לבחון את מידת השיפור. דוגמא לתמונה עם החיישן החדש יחסית לקיים:

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by pure perfection,

מה המצב ?? אני מחפש מצלמה "מקצועית" עד 2000 ש"ח , אני רוצה מצלמה עם איכות טובה גם בתמונות רגילות וגם בוידיו . תודה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by danielpet,

אהלן חברה חדש בפורום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by Men7a,

אז ככה , יש לי מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן Canon Powershot S3is מאז שקניתי אותה , חוץ מצילומים של נסיון פה בתוך החדר שלי , לא עשיתי שום דבר עם המצלמה יש לי ממש רצון ודחף לצאת ולצלם אבל אני לא ממש יודע איך לעשות את זה כשאתם יוצאים לצלם , מה אתם מחפשים? איך אתם יודעים מתי לקחת איתכם את המצלמה? או שאתם פשוט מחליטים לקום ולהתחיל להסתובב עם המצלמה? לא יודע , אני לא יודע איך לצאת מהבית עם המצלמה ולאן להתחיל ללכת..

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by ShowstoppeR,

מצלמות קומפקטיות זה לא בדיוק התחום שלי, לכן אני שואל פה הוא מחפש מצלמה קומפקטית, עד 1500 ש"ח איכות טובה לצילומים משפחתיים תוצאות טובות בצילום במצב אוטומטי רצוי מאוד שיהיה מצב וידאו באיכות טובה תודה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  14. Started by IG,

יום שישי הייה "קצת" ערפל באזור שאני (ההורים) גר בו... יצאתי קצת מאוחר לכן הייה חשוך מידי בשביל צילום יום, ולא חשוך מספיק בשביל צילום לילה (בגלל זה האיכות הלא משהו של כמה מהתמונות...) התמונות ללא עריכה (חוץ מכיווץ והורדת רזולוציה למקסימום 1024...). אם מישהו ירצה אני אעלה את התמונות ברז' שבה הן צולמו (נראה קצת יותר טוב...) נתחיל בתמונה הכי טובה (שפה נראת משום מה יותר מידי רע): עכשו, למי שתוהה באיזה אזור מדובר- רמז

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by Odedb52,

תמונה נחמדה מארה"ב בתחנת ה..... (כותרת... P:) there you go...: ןברזולוציה גבוהה: לא עברה שום עריכה....

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by Shbd,

מחפש מצלמה ביתית, קטנה ונוחה לטיולים עד 500 ש"ח כנכתב לעיל. אני לא מבין בתחום, אך אני מניח שבסכום הנ"ל ניתן לרכוש מצלמה איכותית מספיק בהתאם לדרישות הללו.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by ik_86,

אז מה ..עוד מעט נגמר הקיץ..

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  19. מקווה שלא פירסמו כבר לפני (לא מצאתי) ממש כתבה מאלפת - למרות שלהרבה אנשים לא תהווה חידוש מרעיש. Compact Camera High ISO modes: Separating the facts from the hype

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by Tapeworm,

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by havan,

שלום, מחפשת מצלמה בתקציב של : 1000 ש"ח ( אם מצלמה ממש טובה, מוכנה להוסיף עוד קצת..) שדברים שחשובים לי: זום בוידאו תומך SD מהירה לצילום ילדים שאורך סרט הוידאו יהיה תלוי בכרטיס זכרון עדיף רזולוצית מסך וידאו גדולה 600 על 800 אבל לא חובה. אשמח מאוד לתגובה מהירה תודה רבה !! ;D 8)[br]פורסם בתאריך: 20.07.2009 בשעה 10:35:24 שכחתי .. כמובן שיהיה מיצב תמונהתודה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  22. היי אני זקוק להמלצה למצלמה דיגיטלית. הצרכים הם בעיקר לטיולים, אבל רצוי שיהיו גם פונקציות שמאפשרות לצלם מתחיל מעט להתפתח בתחום הצילום. תקציב 1500 ש"ח. עדיפות ל canon או nikon. זום אופטי - מינימום X12 רזולוציה - מינימום 10MP יתרון ל GPS אבל ממש (ממש) ממש לא חובה. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  23. אני רוצה לקנות פלאש חיצוני שישמש אותי לצילומי פורטרטים, ספורט ואולי ארועים (כשאני אומר ארועים אז אני מתכוון לחתונות וכו'). חשבתי על הSB800 אבל כבר לא מוכרים אותו וביד 2 גם לא ממש מצאתי אז אחרי שקראתי את זה, חשבתי לעצמי אולי לקנות אחד, אבל כמו שכתוב בבלוג הפלאש לא יעבוד עם הD80 שלי במצב TTL, אז חשבתי בכל זאת, ללמוד לשלוט בתאורה באופן ידני, ככה יהיה יותר מעניין ויותר כיף (והוא גם קצת יותר חזק מהSB600) ובזמן שאני מצלם עם ה28 לחפש SB800 ביד 2. אז... מה כדאי לעשות? את האלטרנטיבות של סיגמה והשאר אני לא ממש מכיר.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים