עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. האמת שדי בדקתי את השוק...וממש התלהבתי מהקנון 510A . מישהו יכול לחזק ? ישנן מצלמות במחיר הנ"ל שיתנו תמורה טובה יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by amos700,

אני רוצה לחבר עדשה במצלמה שלי canon a520 האם זה אפשרי ואיזה עדשה לקנות???

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

זהו הצמיג הספורטיבי של ה-CBR600F, איך הקומפוזיציה והשאר?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by zone51,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בארה"ב. מדובר במצלמה שמשתמשת בדיסק DVD לאיחסון הוידאו. שאלתי היא : האם ניתן יהיה לראות את הדיסק בארץ בטלביזיות PAL המצלמה היא NTSC . אני מבין שאם אני מחבר ישירות את המצלמה לטלביזיה אז יש בעיה של תאימות בין PAL ל NTSC אבל האם זה נכון גם לדיסק שאני מוציא החוצה ושם במכשיר DVD?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 1900GT,

שלום, הסיפור הוא כזה יש לי מצלמה דיגיטלית של CANON ובטעות מחקתי את כל התמונות ולכן הלכתי לחנות צילום ושם שיחזרו לי את כל התמנות על דיסק. במחשב בחנות ראו את כל התמונות אבל בבית חלק מהתמונות לא נפתחות. ניסיתי עם התוכונת MICROSOFT OFFICE PICTURE MANAGER WUNDOWS PICTURE AND FAX VIEWER , צייר ופוטושופ אבל אף אחד מהם לא הצליח לפתוח אותם. מה עושים??? שאלה נספת האם ניתן לעשות את תהלכיך השיחזור בבית עם תוכנה כל שהיא ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by abirdh,

שלום, יש ברשותי את המצלמה pentax k200d ובנוסף ברשותי פלאש של soligor pz-400afn הבעיה שהצלמה לא מזהה את הפלאש מה שניתן לעשות הוא שימוש ידני בלבד שזה לא נורא. מה שגיליתי היום שהייתי לצלם בתנאי חושך שבנוסף האינפרא אדום לא מופעל כדי שהמצלמה תוכל להתפקס בתנאי חושך. לכן אני פונה אליכם לעזרה לגבי פלאש חדש למצלמה שברשותי מה שראיתי ברשת זה את הפלאש הזול הזה: http://www.ebay.com/itm/Slave-Flash-Speedlite-YN-460-Canon-Nikon-Pentax-camera-/160726300420?pt=Digital_Camera_Flashes&hash=item256c08b704#ht_4315wt_1270 יש לי כמה שאלות: 1. מה זה אומר של slave ? 2. רשום זמן מחזור 5 שניות זה הזמן מהדלקה עד עבודה או בין כל צילום? 3. זה שהוא לא עובד בTTL זה משמעותי? 4. דעתכם בכללי על פלאש זו…

7. שלום אני מעוניין להביא מצלמה מחן"ל חשבתי על ה A510 של CANON ורציתי לדעת על אתר להזמנה או יותר נכון לברר מחירים בארה"ב

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by unfair,

אני פורש מתחום המצלמות המסורבלות. לא שהתעסקתי בו בצורה מקצועית אבל עדיין..נמאס. אני מחפש משהו יותר פשוט ושכיף להסתובב איתו. מצלמה קטנה וחמודה בכל אופן הסט המוצע למכירה כולל: גוף ניקון D700 (עם 3 סוללות) עדשת 2.8 בטווח 24-70 בנוסף עדשת 50ממ 1.8 גריפ/בוסטר MB10 (קשה לצלם בלי) פלאש ניקון SB800 תיק LOWEPRO כרטיס זכרון 8GB של סנדיסק. EXTREME III מטריה לבנה עם חצובה המצלמה באחריות הדר (יש עוד שנה לגוף נראה לי) עברה כ 50 אלף קליקים מחיר מוצע - 16 אלף שח תודה!

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

נכנסנו למחירה ב OLSALE והצענו על המצלמה בשביל הקטע כי בדרך כלל יש מישהו שמעלה את המחיר עד למחיר בשוק, הבעיה שלא היה אחד כזה זכינו בא במחיר של 1600 שקל (כולל משלוח), המצלמה מגיעה עם כרטיס זיכרון של 1G, קורא כרטיסים ואחריות מקורית של קרט ל 3 שנים. לאשר את הזכיה או לבטל אותה לקנות FUJI S6500? מצד אחד ה FUJI תיהיה עם אחריות לשנה מיבוא אפור, היא משתמש ב שיקר יותר מ SD ופחות טוב, יש לה זום מכני ואמא שלי לא תסתדר עם זה. מצד שני ל FUJI יש ISO גבוהה שמיש, היא יותר נוחה, יש לה עיינית, היא ברמה הרבה יותר גבוהה. מה לעשות? נ.ב. בפעם הבאה אני לא נכנס למחירות כאלה, זה פעם שלישית שאנחנו זכים במשהו בלי שבכלל אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים לקנות

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by ytsejam,

שלום, אני מתכנן לרכוש מצלמה קומפקטית חדשה לצרכי משפחה (ילד בדרך). מן הסתם מקווה למשוך איתה כמה שיותר שנים. אני מחפש מצלמה שתהיה קלה להפעלה מצד אחד ומצד שני שתהיה חזקה יחסית למצלמה קומפקטית. הבנתי שלפי צרכי שתי התותחיות כרגע בקלאס שאני מכוון אליו הם הפנסוניק והסוני החדשות. בכל אתר שבדקתי התלהבו משתיהן , ונתנו יתרון קל לפנסוניק. וגם הזכירו את העובדה שסוני הלכו רחוק באוטומציה עם ה HX5 ולאומת זאת בפנסוניק יש יותר שליטה ידנית. אשמח לשמוע חוות דעת של מבינים. תודה לירון

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מצלמה וכבר איזה חודש יש לי התלבטות כבדה בין מספר מצלמות. Sony DSC T-200 CASIO Exilim EX-V7 \ V8 Panasonic Lumix DMC-TZ4 \TZ5 Ricoh Caplio R7 אני לא מבין גדול בצילום ומחפש מצלמה קומפקטית שתכנס בקלות לכיס ושאוכל לקחת אותה לכל מקום בנוחות ושתוציא לי צילומים איכותיים עד כמה שאפשר למצלמה מהסוג הזה. חשוב לי שהמצלמה תצלם טוב בתנאים ביתיים, ושתהיה בעלת זום אופטי טוב (לפחות X5). הדבר הנוסף שמהווה פקטור בבחירת המצלמה הוא עניין של צילום הוידאו... מאוד חשוב לי צילום וידאו באיכות הכי טובה שאפשר במצלמות מהסוג הזה. אני הולך לצלם הרבה וידאו בתוך הבית(תינוקות), ככה שחייב שיהיה אפשרות של זום במהלך הצילום ועדיפות לפורמט וגודל קובץ כמה שיותר קטן וצילום וידאו באיכות הכי טובה שא…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by epichorus,

שלום , רציתי לדעת מהי מהירות כרטיס זכרון הכי נמוכה שמתאימה למצלמה אך לא תפגע במהירות המצלמה עצמה? לדוגמא : האם מהירות X60 היא מעבר למהירות המצלמה וההבדל בינה לבין X150 הוא לא משמעותי... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by royko7,

מה עדיף CANON S-2 או CANON A620?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by benor,

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  15. שמתי לב שההפרש בין אחריות של קבוצת שמועני (למצלמות fujifilm) הוא בערך 600 שקל (לf100) האחריות של החנויות הזולות (isramarket , cameramia , camera4less )היא בסדר? במקרה של תקלה אפשר לסמוך עליהם ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כן קראתי את כל הדיונים בה נאמר כי ה hp לא ממש מצטיינת לעומת הקנון והסוני ,אבל אבא שלי קיבל מבצע מהעבודה את המצלמה +כרטיס 128 מגה ב 1600 ש"ח זה מחיר די נמוך. מה אתם אומרים ? ,בכל זאת כדאי לקנות אותה או ,שגם מצלמות בתקציב הזה יותר טובות ממנה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. עדיף של קנון או חברה אחרת, שגם תמונות בתוך הבית יצאו טובות מחיר: 500-750 ש"ח

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by infernal goat,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מצלמה דיגיטלית של canon, מן הסתם היא מתחברת עם כבל USB למחשב,רציתי לשאול אם אפשר להשאיר את הכבל מחובר למחשב והצד השני שלו סתם זרוק איפהשהו ולחבר אליו את המצלמה רק כשאני צריך, במקום לחבר כל פעם למחשב כשאני צריך להעביר משהו קטן. או שזה לא הכי בריא למחשב או לכבל [?]. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  19. אחרי ה-E620 שהוצגה ב-PMA, אולימפוס יורה פעם שנייה.. אחות רביעית במשפחת מצלמות entry level DSLR: תכירות את ה-Olympus E-450 לא מדובר במשהו מדהים כמו ה-E620, אלא בשיפור/מחליפה ל-E420 העדכון כולל רזולוציית מסך יותר גבוהה, מעבד תמונה מעודכן יותר, אפקטים לתמונה (בדומה ל-E620) והגדלת הבאפר לתמונות ברצף מ-6 ל-8. בינתיים הנה לינק להצגה ב-DP http://www.dpreview.com/news/0903/09033101olympuse450.asp

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by A.z,

אני ממש חדש בתחום הצילום הנה 4 תמונות שלי : http://www.pictor.co.il/lils22/85669/4048761.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/85669/4048755.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/85669/4048764.jpg ואת התמונה הזאת ערכתי קצת http://www.pictor.co.il/lils22/85669/4048758.jpg מה אתם אומרים תתחשבו אני בכל זאת מתחיל

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by le011,

זה לא הפרח של אוהבת לא אוהבת???? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by xena,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2596139&cfm=7E435C290483 שווה משהו לצלם המתחיל (ריפלקס ראשון)?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by exercise,

http://www.flickr.com/search/?q=hdr&w=all&s=int

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by Dumbass,

עוד סט תמונות 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10: 11: תהנו

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מחפש המלצה למצלמת סטילס. חשוב לי: צילום וידאו 1080P ב-24 פריימים לשנייה. פוקוס ידני נוח(שמאפשר שינוי פוקוס מקצועי בזמן צילום וידאו). קומפקטית סנסור גדול מאינץ אם אפשר גם: עדשות מתחלפות כיוון ידני של ה-iso. המצלמה האידיאלית שמצאתי היא ה-Fujifilm X-Pro1, רק שהיא מאוד רחוקה מהתקציב שלי, לצערי. תודה [table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.