עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by psychuil,

רק ארצה לציים שהתמונות צולמו בתנאי תאורה בזיוניים לחלוטין, בשלבי נסיון שרחוקים מאד אחד מהשני ועם מצלמת PnS פשוטה להחריד, הCanon IXUS 400, שאתם בטח מכירים: אהה.. לא.. התבלבלתי.. שניה אני אביא את התמונה הנכונה: (דומות, לא? ) בכל מקרה, הצילומים שלי: (אשמח לכל הערה בונה שתוכלו לשלוף, כדי למקסם יעילות עם הK200D שתהייה לי בקרוב) אגב, החתימה בומבסטית מדי?

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by udist,

כמו שאתם יודעים (או לא) קניתי את הTZ5. במאפייני המצלמה כתוב שמהירות תריס מנימלית הינה 60 שניות ומהירות תריס מקסימלית היא 1/2000. אחרי הרבה מאמצים הגעתי למצב שאני יכול לקבוע מהירות תריס של 60 שניות, אבל אני עדיין לא מוצא את המצב שבוא המצלמה תשתמש במהירות תריס של 1/2000. אני יודע שאין כ"כ שימושים למצב הזה, אבל מהירות התריס הכי מהירה שהשתמשתי בה היא 1/200 ואני רוצה לדעת איך ולאילו מצבים מהירויות תריס כאלה משמשות. תודה!! נ.ב. קראתי את כל ספר ההוראות, אין בו איזכור למהירות הספציפית הזו אלא רק להיכן אפשר לקבוע מהירויות תריס בתפריט...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dsane,

וגולש.. כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

4. Started by Chevy,

ובכן, אני מנסה לפצות על החצי שנה שבה לא פירסמתי תמונות (מלבד הסלולרי ותמונות ישנות שצילמתי עם המצלמה). אז קבלו את הדבר הבא - ה-DragonFly הבא מת, לפני מספר חודשים בתוך מנורת תיקרה שמעוצבת כצלחת והוא פשוט נצלה לו שם. אין לי מושג איך הוא הגיע לשם אבל אני הרווחתי שמרתי אותו בתוך קופסא (עדיין שומר) עד היום, כי חיכיתי שתהיה לי מצלמה לצלם אותו. התמונות צולמו עם ה-Canon A610 הדנדשה שלי, הפעם בלי שום עדשות ואילתורים אחרים = נטו המצלמה ! אם מישהו מעוניין ב-EXIF של אחת התמונות, אני ארשום (בפוטושופ, בהעברה למסגרת ה-EXIF ירד). שנתחיל? תמונה המאקרו הזו היא בעצם תמונה שצולמה ב- HDR ! מאקרו ב-HDR הוא עוד אפשרות מצויינת להעשיר את התמונה והנה אותה תמונה ב-100% קרופ - קי…

• 50 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. שלום לכולם ותודה. הבר מצווה של אח שלי מגיע (ומהר) ואבא שלי החליט להתחדש במצלמת וידאו. עכשיו אין לי מושג בזה ואנחנו מחפשים המלצה למצלמה המצלמה תיקנה בעזרת ה' מחו"ל ובגדול אין ממש הגבלה למחיר אבל שיהיה סביר והגיוני ויחס מחיר-תועלת טוב. מה חשוב לנו? -ידידותית למשתמש -זום טוב -שעות עבודה טובות -עמידה (אחים קטנים) תודה לעוזרים אהה ואנחנו רוצים שנוכל להקליט בפורמט החדש של ההיי דפניישון שאלה: איזה אמצעי אחסון כדאי לבחור? HD יעשה בלאי לא? מה על הSSD החדש הזה?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by R0ck,

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by [NOS],

תודה

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by fungiman,

על פי האיליאדה (מאת הומרוס) לאוקון היה כהן בעיר טרויה שהזהיר את הטרויאנים מפני סוס העץ של היוונים ודרש שיעלו אותו באש. על מנת להשתיק אותו פוסידון שלח נחשי ים שחנקו אותו ואת בניו, הטרויאנים ראו בכך אות משמיים שאין לפגוע בסוס. בתחילת המאה ה-16 נמצא ברומא פסל של לאוקון ובניו שהוא העתק רומאי של פסל יווני קדום יותר. האפיפיור שלח את מיכאלאנג'לו להעריך את הפסל ובהתאם להמלצתו רכש אותו וצרף אותו לאוסף העתיקות של הוותיקן. כיום הפסל מוצב בחצר המתומנת במוזיאון הוותיקן.

• 4 תגובות
    • 6k צפיות
  9. אני מחפש את הדגם הזה בנרות כל מה שיש המחירים בשמיים 1800-2000 שקל.... האם יש תחליף הולם למצלמה ? או שלקנות יד שניה באיזור ה 1000 שקל?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין Sony cyber-shot HX5 לבין Panasonic TZ10\ZS7 עד לפני יומיים כבר הייתי כמעט סגור על הסוני מכיוון שעל פי המפרט והנתונים היבשים איכות התמונה בסוני אמורה להיות טובה הרבה יותר מאשר בפנסוניק, (חיישן CMOS לעומת CCD ועוד..) אך הופנתי ע"י אחד המשתמשים פה בפורום לגלריות לדוגמא של שתי המצלמות וישר הבחנתי בהבדל איכות התמונה מבחינת חדוד וצבעים, חשוב לי לשמוע ממכם איך אתם מסבירים את זה שבכל האתרים אומרים שאיכות התמונה בסוני מצוינת וטובה יותר מאשר בפנסוניק ובפועל זה נראה רע?? גלריה של הסוני: http://www.dcresource.com/reviews/sony/dsc_hx5v-review/gallery גלריה של הפנסוניק: http://www.dcresource.com/reviews/panasonic/dmc_zs7-review/gallery **שימו לב…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. מחיר זול מדי לדעתי אם כי במכירה קבוצתית(109 שקל לגיגה). http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69586&saleNo=907424&comp=1

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by Saliman,

יצא לי בשבוע האחרון לצלם קצת תמונות עם ה- Nikon Coolpix 3200 שלי והתוצאות לפניכם זה סתם שלט שמטריד אותי (של מי הרעיון לעשות שלט עם תמונה של כלב מחרבן?)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה לקנות אותה האם זאת המצלמה הטובה ביותר בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  14. היי, הקצבתי לעצמי כ-1700 ש"ח לקניית מצלמה דיגיטלית. אני חושב לקנות את הcanon S1 IS. 1. למישהו יש את המצלמה? איך היא? 2. חושבים שאפשר לקנות מצלמה טובה יותר (SLR) באותו כסף? 3. מה דעתכם על הfuji 5X00? על מינולטה Z3?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  15. שלום רב, מחפש מצלמת כיס בדגש על וידיאו HD חשוב שיהיה הרבה זמן להסריט וסוללה טובה! איך אלה: Sony MHS-PM5 CAMILEO SX900 תקציב: בסביבות 600 + תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ofer1928,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית. שאומרים על מצלמה" " ב"תרגום" אנלוגי ממצלמה ישנה - לא מסוגלת להעביר ישירות למחשב(צריך להקליט על קלטת ואז להעביר) אז מה הכוונה במשפט הזה?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. Started by shai111,

שלום לכולם , שמח להכנס לאתר ומקווה להנות ולהשיג מידע רלוונטי , אני מתחיל להתעניין בצילום , יש לי מצלמנ CANON D1000 עדשת קיט 18-55 דבר ראשון רציתי לדעת איזה גודל של עדשה מומלץ לקנות (אני מצלם בעיקר את המשפחה שלי) ובנוסף איפה מומלץ ללמוד באיזור ת"א והשרון

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by shahar_ne,

שלום,אני מעוניינת לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית וטובה.אני לא מבינה יותר מידי בצילום, אך מאוד אוהבת לצלם ומעוניינת להתמקצע בזה יותר.הייתי שמחה להמלצות למצלמה טובה בעלת עדשה רחבה, זום סביר ושמוציאה תוצאות טובות גם בלילה.איכות הווידאו לא משמעותית בעיני.שמעתי על:panasonic tz30canon sx 260nikon p310רציתי לשמוע אם יש למישהו המלצות או חוות דעת עליהן, וכמובן- האם יש הצעות נוספות.המון תודה!

19. Started by pringles,

אני צריך לקנות כ.זכרון 2 GB שיתאים לD40 מחנות קאמרה מיה מה אתם ממליצים><?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. Started by Toxin II,

היי, סתם סט צילומים ספונטני שעשיתי. התמונה הראשונה עברה עריכת צבעים קלה, השנייה ללא נגיעה למעט הלוגו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by michaelm,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. התקציב שיש לי הוא בסביבות ה- 4-5K (כולל הכל). אפשר לחרוג, אבל לא בהרבה. לאחר קריאת כמה נושאים בפורום הזה וביקורות של dpreview אני מתלבט בין כמה מצלמות: 1. Canon 400D + עדשות קיט 2. Pentax K10D + עדשות קיט 3. Pentax K100D + עדשות יותר טובות היתרון שאני רואה ל- 400D על המצלמות של Pentax הוא בכך שהיא יותר נפוצה ולכן יותר פשוט למצוא עבורה ציוד (עדשות). מה שקצת מרתיע אותי מה-Pentax הוא הנושא של איכות ירודה של ה- JPEG שהיא מוציאה (יחסית לקנון). לא יצא לי עד עכשיו לעבוד עם תמונות RAW ולכן זה קצת מרתיע אותי. אשמח גם לשמוע המלצות לגבי חנויות. כרגע ההתלבטות היא בין ה- BSD ל- Camera Eilat (מתכנן נסיעה לאילת וחושב גם לקפוץ לחנות שם). מה שכן, לפי…

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by eegg,

אני צריך המלצה לכרטיס זכרון למצלמה, 4גיגה, בשביל ה PANASONIC FZ28 שלי. עדיפות לבאג (זיכוי).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Milk-Inc,

http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpSGZODL.jpg היי.. חבר שלי צילם את התמונה הזאת. אני לא כ"כ זוכר פרטים על המצלמה, אופן הצילום וכו' אבל יותר רציתי לדעת מה דעתכם, ולשתף אתכם בתמונה שאני אישית מאוד אהבתי. התמונה צולמה באזור שכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לפני כחודש +- F31. חבר שלי שהתרשם רוצה עכשיו גם לקנות אותה. כפי שאתם יודעים דיי קשה עד בלתי אפשרי למצוא אותה ומי שיודע היכן אשמח אם הוא ישתף אותי. אני מצאתי באיזה אתר בריטי ב140£. השאלה היא אם האתר הזה לא מפוקפק מדי... זה הקישור: http://www.digistor.co.uk/?lid=6964 מישהו מכיר את האתר? בכל מקרה במידה ואני לא אקנה משם (...) מה לקנות? F30/40/45/47? מצלמה אחרת? יש המצלה כלשהי? המחיר נע בסביבות ה 1000-1400 תודה על העזרה

25. Started by Zinger777,

שלום, צילמתי סרטון ורציתי לדעת אם ישנה אופציה דרך תוכנה כלשהי (לא משנה כרגע) להפוך את התמונה לבהירה יותר (גם אם זה יפגע ברמה מסויימת באיכות התמונה..) כמובן ותציג צבעים מקוריים ולא סתם פשוט במקום שחור זה יהיה אפור (שוב, עד כמה שאפשר..) תודה מראש, Zinger777. נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים, אני מתנצל ואשמח אם תעבירו את הדיון לפורום המתאים (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.