עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by R0tem1,

יש לי K10D עם פריימוור 1.00 ואני רוצה לשדרג ל1.3 פעלתי בדיוק לפי המדריך הזה: http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=8793673 חילצתי את הקובץ BIN ושמתי אותי בכרטיס הזיכרון (במיקום הראשון לא באף תיקיה), הכנסתי את הכרטיס למצלמה כשהיא כבויה והדלקתי אותה בזמן שאני לוחץ על כפתור הMENU, מה שקרה זה שהופיע לי הכיתוב frimeware 1.00 למשך 5 שניות ואחר כך המצלמה נדלקה כרגיל, כאילו לא היה בה קובץ עידכון. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  2. אני מכיר את Jugend, Camera.co.il ואת Camera for less... אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון והייתי שמח לדעת על איזו חנות אתם הייתם ממליצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  3. חבר שלי נוסע לחול והוא ביקש מדודה שלו שעומדת להגיע מחול מצלמה כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלו הוא סינן 2 מצלמות : minolta dimage f100 ו- canon photoshot s50 אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  4. ניסיתי לצלם קצת טפטופים מכיור, זה נסיון ראשון, אם תוכלו לתת עצות והערות אני אשמח. אני יודע שזה עדיף עם פלאש חיצוני אבל זה לא אפשרות בשבילי אבל אני עובד כרגע על בניית כיסוי לפלאש: התמונות עברו קרופ וקצת עיבוד. ניסיון של אפקט פוקוס לא טוב אבל תפיסה יפה:

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by jackhammer,

יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה לפני איזה שנתיים צילמתי כמה תמונות וצרבתי אותם על דיסק כנראה שהצריבה לא הלכה טוב והתמונות נפגמו אני לא בטוח כי כשאני שם את התקיה במצב של THUMBNAILS הPREVIEWS של התמונה נראה בסדר גמור אבל שאני פותח את התמונה היא נראת כמו קוביה הונגרית מבולבלת אני ישים דוגמא אני יעלה תמונה וסקרין שעשיתי מהתקיה יש לי מלא תמונות כאלה אפשר לסדר דבר כזה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by alexbmw,

בעיקבות התרד של המישהוא שעשה פה hdr התחלתי להיתעניין . קראתי את המדריך (הסבר ) שיש פה ב faq's אבל עדיין לא הבנתי , לפי ההסבר פה צריך לקחת מספר תמונות של אותו אובייקט ברמות iso שונות ,נכון . אבל מה זה דיי קשה לקחת תמונות כאלה בלי חצובה ואני מעוניין בכל זות לעשות hdr למספר תמונות , השאלה שלי היא כזו האם אפשר לעשות hdr מ תמונה אחת ? ואגב ראיתי כמה תמונות כמו זו http://www.flickr.com/photos/wili/2090459727/ שהן מדהימות ואני לא מבין איך אפשר לעשות תמונה כזו מכמה תמונות .

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  7. אני מחבר את המצלמה שלי GR-DV500 של JVC דרך הUSB ווינדוס אקס-פי לא מוצא דרייבר מתאים. למי שיודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה.. תודה..

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by someone,

זירת החלקה על קרח בלונדון

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום לכולם כאשר אני מצלם בלילה ומשתמש ב zoom מלא, המצלמה מתקשה לתת מיקוד(פוקוס) לתמונה והתמונה בסופו של דבר יוצאת מטושטשת. מה ניתן לעשות במצלמה כדי שהיה תיתן לי פוקוס ב full zoom בלילה? תודה

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by itaysp,

עבר קצת עריכה בפוטושופ... וזאת המקורית http://files.tmp.co.il/DSCF2682_3_42oot81oo.jpg

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  11. אחרי ה-E620 שהוצגה ב-PMA, אולימפוס יורה פעם שנייה.. אחות רביעית במשפחת מצלמות entry level DSLR: תכירות את ה-Olympus E-450 לא מדובר במשהו מדהים כמו ה-E620, אלא בשיפור/מחליפה ל-E420 העדכון כולל רזולוציית מסך יותר גבוהה, מעבד תמונה מעודכן יותר, אפקטים לתמונה (בדומה ל-E620) והגדלת הבאפר לתמונות ברצף מ-6 ל-8. בינתיים הנה לינק להצגה ב-DP http://www.dpreview.com/news/0903/09033101olympuse450.asp

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by approx,

הדרישות שלי מהמצלמה היא תמונה איכותית ויכולת של זום סביר וכמובן אופציות ידניות שככה אני יוכל לילמוד יש מצלמות dslr טובות במחיר הזה ?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by pak82,

הי אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ל"משתמש הביתי" באזור 1500 ש"ח המצלמה משמשת בעיקר לצילומים מטיולים בחו"ל (נופים ועירוני) וקצת אירועים משפחתיים חשוב לי שתהיה בא גם את האופציה של הצילום וידאו וכמו כן שהזמן התאפסות שלה בין תמונה לתמונה לא יהיה ארוך וכמו כן שהפוקוס שלי יהיה איכותי ושיהיה באה זום של לפחות X5ודבר נוסף הוא שהכרטיסי זיכרון שלה והסוללות לא יהיו יקרים מדי מילאתי את השאלון כדי שתוכלו לעזור לי יותר •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? באזור 1500 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומי נוף ומבנים בעיקר ביום אך גם לפעמים בלילה •האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? ללא פלאש ופלאש מוקפץ •האם יש לך נכ…

15. קניתי מסרטה דיגיטלית והסרטתי על דיסק קטן,אני לא מצליח לראות תסרט במחשב למה? וגם לא בDVD אבל במסרטה אני רואה את כל הסרט שהסרטתי.. המסרטה היא CAONO DC100 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297730,00.html

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by wolf_silver,

אז ככ חבר שלי מחפש מצלמה דיגטלית מקצועית בטירוף כיאילו משהו שהוא יכול להיכנס איתה לתוך המים וכול זה.. יש לו תקציב של עד 3000 שקל בלחץ הוא מעדיף בפחות.. תודה רבה אנשיםם

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by gigabot,

מי יותר איכותית ?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by R0ck,

לפעמים אני מקנא בו, חשוף למראה הזה כל ערב, הלוואי עלי... :-\ צולם מלפני שנה בערך, עם ה D70 של חבר (אחד מהנסיונות הראשונים שלי איתה, עוד לפני הרכישה). [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by Stingray,

תמונות מהיום,לפני כשעה קלה. שום עריכה חוץ מהוספת מסגרת לבנה לכל תמונה (ואחת אפורה).

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by udi_bram,

ההתלבטות העיקרית שלי היא האם להשקיע הרבה בגוף מצלמה כמו של הD90 + עדשת קיט או להסתפק בגוף של משהו כמו 450D + עדשה רצינית יותר. השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-900$. קונה בארצות הברית, יותר זול שם. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לאט לאט. אני בטוח ארצה להשקיע בזה עוד, אבל אני עוד לא יודע כמה כסף יהיה לי בשביל זה. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כלום אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? חשוב לי צי…

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  21. יש לי זכרון 512 וזה לא מצלם יותר מחצי דקה סרט למהה???

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

"The right path" - "Glitch to the sky" -

23. Started by moskitos,

צילמתי במצב ידני,שמתי את האפשרות של הסופר מאקרו,סגרתי את הצמצם עד הסוף בשביל העומק שדה אבל משום מה התמונות ממש לא יוצאות לי בפוקוס. מה אני עושה לא טוב ? אגב אפשר להשתמש בזום בצילומים מהסוג הזה ?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by ariel-ro,

בהמשך לנושא הארוך שפתחתי לפני שבוע וחצי, יש לי שאלה אחרונה. אח שלי אמר לי שהוא מכיר מישהו שיש לו את הTZ1 של פנסוניק, והוא אמר שהיא רגישה לאבק, האם זה נכון גם לTZ5? ולצערי עוד לא קניתי את המצלמה כי אין במלאי בשום מקום!! נגמר ליורוקום המלאי ועוד לא הגיע, אני מקווה שיהיה לי עד סוכות את המצלמה!!!! תודה מראש אריאל

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by saarsv,

עוד אחת...מקווה שתאהבו...

• 5 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.