עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. יש לי מצלמת ווידיאו Samsung VP-D353 ניסיתי לחבר אותה למחשב דרך פיירוויר שמחובר להארדיסק חיצוני אבל ברגע שחיברתי להראד דיסק המחשב לא זיהה אותו(את ההארדיסק) וניסיתי לחבר במיני USB אבל צריך איזו תוכנה? בקיצור מישו יכול להגיד לי במדוייק ועם איזו תוכנה עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  2. אני טס לסין בשבת ואני צריך לקחת איתי מצלמה. ה-Fuji 6500FD שלי כבדה וגדולה לי מדי ביחד עם הלאפטופ כדי להסתובב איתה כל הזמן. אני רוצה משהו קליל שגם יתאים בכיס, אני רואה שיש מגוון מצלמות ב-115-200 גרם. רוב המידות של מה שמצאתי הן באזור ה-94x55x20mm, ובתמונות הן לא ניראו לי כאלו קטנות. אני לא חושב שממש משנה לי עדשה רחבה במקרה זה, כבר יש לי אותה ב-6500 אם צריך (תודות ל-boren). מגה-פיקסל ברגע שזה 7mp זה דיי והותר. אני מניח שגם זום X3 יספיק. IS יכול להיות יתרון, גם תמיכה ב- כי כבר יש לי כרטיסים (אבל אז מגביל את עצמי ל-FUJI אני מבין שאולימפוס זה להתרחק). חשוב לי תמיכה בצילום מאקרו. דוגמאות לצרכים שלי איתה בגלריה פה: http://www.aquacut.co.il/slideshow_regular/index.html ניסית…

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by overload,

קיבלתי(בחינם ) אתמול את ה אולימפוס C-765 הצילום הראשון שלי איתה שיצא ממנו משהו, אחרי עריכה של הצבעים בפוטו שופ וניקוי קטן של האוזניות (הם היו מאוד מלוכלכות :-\ ) הכוונה היתה להשיג לוק של מגזין גג'טס או משהו ...חבל שאין לי אוזניות מתאימות הנה המקורי (מוקטן) http://img395.imageshack.us/img395/4999/p82600290gh.jpg לצערי יש לי חלונות כהים בחדר שצובעים את כל האור בחום צהוב

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by rangerman,

המצלמה החדשה מחליפה את ה-GX100 וכוללת את רוב התכונות של הדגם הקודם (גודל קומפקטי מאוד, עדשת 24-72 עם מקרו רציני בשני צידי הזום, מייצב, תושבת לפלאש חיצוני, ממשק משתמש מעולה) ביחד עם שיפורים רבים: - באפר לפורמט RAW שמאפשר לצלם עד 5 תמונות מבלי צורך להמתין שהמצלמה תכתוב את התמונות לכרטיס הזכרון - פלס דיגיטלי (דומה לזה שקיים בניקון D3 ובריקו GR Digital II)‏ - מסך 2.7 אינצ' עם 460,000 פיקסלים ועם שיפורים בזווית הצפיה ובתצוגה באור יום - אפשרות לצילום בפורמט 1:1 גם במצב RAW - אפשרות לביטול ניקוי הרעשים - באופן גורף או ב-ISO נמוך בלבד - מצב זכרון משתמש נוסף בגלגל המצבים (סה"כ 3 זכרונות) - כפתור Fn2 ניתן לתכנות (בנוסף לכפתור Fn1 ומתג Adj שהיו קיימים גם בדגם הקודם) - מצב לט…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by shlomom,

שלום, מה דעתכם על השדה הקצור פס אדום בשמיים:

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by someone,

זירת החלקה על קרח בלונדון

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by itaysp,

עבר קצת עריכה בפוטושופ... וזאת המקורית http://files.tmp.co.il/DSCF2682_3_42oot81oo.jpg

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by SMoKeR,

עבודה שניה בסה"כ אז תרדו עליי אבל קצת בעדינות... עבר הפחתת רעש והוספת מסגרת בפוטושופ... לבחירתכם שתי גירסאות - -

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי פוגי פילם דגם s3000 הבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מצלם חדר מואר בשעות הלילה ללא פלאש כל תזוזה מילימטרית עם המצלמה גורמת למריחה של התמונה מדוע?אולי אני לא מצלם נכון!

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  10. אני מצרף מספר תמונות ומקוה שתוכלו לתת כיוונים לסיבה התמונות צולמו בקנון 720 IS התמונה ליד הים נא לשים לב לילדה (הפנים) השניה כולה על הפנים מה הסיבה תודה לעוזרים התמונה תקריב צולמה בלילה תאורת מגרש ספורט [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  11. Started by R0tem1,

יש לי K10D עם פריימוור 1.00 ואני רוצה לשדרג ל1.3 פעלתי בדיוק לפי המדריך הזה: http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=8793673 חילצתי את הקובץ BIN ושמתי אותי בכרטיס הזיכרון (במיקום הראשון לא באף תיקיה), הכנסתי את הכרטיס למצלמה כשהיא כבויה והדלקתי אותה בזמן שאני לוחץ על כפתור הMENU, מה שקרה זה שהופיע לי הכיתוב frimeware 1.00 למשך 5 שניות ואחר כך המצלמה נדלקה כרגיל, כאילו לא היה בה קובץ עידכון. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by jackhammer,

יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה לפני איזה שנתיים צילמתי כמה תמונות וצרבתי אותם על דיסק כנראה שהצריבה לא הלכה טוב והתמונות נפגמו אני לא בטוח כי כשאני שם את התקיה במצב של THUMBNAILS הPREVIEWS של התמונה נראה בסדר גמור אבל שאני פותח את התמונה היא נראת כמו קוביה הונגרית מבולבלת אני ישים דוגמא אני יעלה תמונה וסקרין שעשיתי מהתקיה יש לי מלא תמונות כאלה אפשר לסדר דבר כזה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by erandob,

רציתי להזמין מצלמה PENTAX k7 זו מצלמה חדשה שרק עכשיו יוצאת לשוק... נכון להיום (אני בטקסס וחוזר לארץ בעוד 3 ימים) רק באתר הזה ראיתי שיש אותה במלאי www.willoughbys.com האם מישהו מכיר אותם? האם הם אמינים?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  14. Started by alex188,

שלום רצתי לשמוע את דעתכם בנוגע למצלמה olympus FE-20. חשוב שהסוללות יהיו חזקות, מסך איכותי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  16. קניתי מסרטה דיגיטלית והסרטתי על דיסק קטן,אני לא מצליח לראות תסרט במחשב למה? וגם לא בDVD אבל במסרטה אני רואה את כל הסרט שהסרטתי.. המסרטה היא CAONO DC100 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297730,00.html

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  17. אני מכיר את Jugend, Camera.co.il ואת Camera for less... אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון והייתי שמח לדעת על איזו חנות אתם הייתם ממליצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by shibby15,

אחד מהקקטוסים, לדעתי יצא ממש לא רע צולם עם קנון S1 http://img119.imageshack.us/my.php?image=smemory033mv7.jpg

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by eladh16,

שלום לכולם כאשר אני מצלם בלילה ומשתמש ב zoom מלא, המצלמה מתקשה לתת מיקוד(פוקוס) לתמונה והתמונה בסופו של דבר יוצאת מטושטשת. מה ניתן לעשות במצלמה כדי שהיה תיתן לי פוקוס ב full zoom בלילה? תודה

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by gigabot,

מי יותר איכותית ?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  21. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בעיקר האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מש…

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  22. אחרי ה-E620 שהוצגה ב-PMA, אולימפוס יורה פעם שנייה.. אחות רביעית במשפחת מצלמות entry level DSLR: תכירות את ה-Olympus E-450 לא מדובר במשהו מדהים כמו ה-E620, אלא בשיפור/מחליפה ל-E420 העדכון כולל רזולוציית מסך יותר גבוהה, מעבד תמונה מעודכן יותר, אפקטים לתמונה (בדומה ל-E620) והגדלת הבאפר לתמונות ברצף מ-6 ל-8. בינתיים הנה לינק להצגה ב-DP http://www.dpreview.com/news/0903/09033101olympuse450.asp

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by Dimness,

קנון הכריזה על הדיגיטליות החדשות: Canon PowerShot G6 Canon PowerShot S70 Canon PowerShot A95 Canon PowerShot A400 Canon EOS 20D מידע על המצלמות החדשות (קרדיט ל פיסי ספוט): Canon PowerShot G6 קאנון ממשיכה לשפר את סדרת ה-G של המצלמות הדיגיטליות מתוצרתה, סדרה אשר מצטיינת במצלמות מתקדמות עבור חובבי צילום רציניים. G6 באה לשפר את G5 המצויינת, ומציעה את התכונות הבאות - חיישן CCD חדש ברזולוציה של לא פחות מ-7 מ"פ, צג LCD מסתובב בגודל של 2 אינצ'ים ומבנה גוף חדש, קומפקטי יותר. העדשה היא אותה עדשה שלמדנו להכיר מ-G5 - זום אופטי x4 ומפתח צמצם f/2.0-3.0. המצלמה החדשה הינה גם מהירה הרבה יותר מקודמותיה - מהירות המיקוד האוטומטי עלתה בכ-55 אחוזים וזמן ההדלקה קוצר בכ-30 אחוזים לעומת …

24. היי לכולם אמא שלי טסה לטיול במצריים עוד יומיים ועכשיו נזכרה שאין לה מצלמה... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא מצלמה מתאימה. תודה שאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ- 2500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר פירמידות, נופים אבל גם בתוך מבנים ותנאי חושך. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? יש נכונות אך לא סביר במיוחד * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש כן * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  25. Started by zoman,

זה מה שראתה הציפור שצילמתי אותה (כנראה מחפשת לקנות מכונית? ) ואני כנראה מחפשראש ציפור :

• 7 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים