עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by R0tem1,

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by scheinerman,

אני יוצא לטיול של חודש וחצי בדרום אמריקה. אני רוצה מצלמה קומפקטית טובה ואני לא צלם מי יודע מה. אני מתלבט בין TZ60 וTZ40. אני לא יודע האם כדאי להשקיע עוד 600 שקל בשביל הTZ60. מה דעתכם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. בדיוק ביום שני התכוונתי להזמין מצלמה דיגיטלית: CANON A60. רק שהיום מצאתי מישהו שמוכר את המצלמה הבאה: מה אתם אומרים? שווה לי לקנות אותה במחיר הזה או בכל זאת להישאר על ה-CANON A60?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by N N C,

צולם ב-a510 כמו שאתם שמים לב ללא אמצעי תאורה נורמלים... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by dd7,

האם יש לה נרתיק מקורי...אם לא אז המלצה לרנתיק שלא יהיה גדול מידי תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by talimuli,

מחפשת מצלמת וידאו טובה, רצוי של סוני, למטרות של צילום בעיקר באור יום אבל גם חשוב שתהיה אפשרות סבירה לצילום לילה תודה טלי

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by Spook77,

שלום לכולם, התחלתי לחקור את השוק למצוא לי מצלמת SLR שווה לקנייה. ואני אשמח לקבל כמה עיצות מכיוון שהידע שלי בתחום לא גדול (מחפש גם קורס כדי לשפר את הידע). בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות למצלמה, עד לסכום של 4000 שקל. אני מתלבט בכלל להזמין את המצלמה מחו"ל בגלל הפרש המחירים הענק. בצורה כזאת אני אוכל לקבל מצלמה הרבה יותר איכותית במחיר יותר זול. האם יש למישהו נסיון עם הזמנת מצלמה מחו"ל? ועכשיו למצלמה. אילו תכונות כדאי לחפש? אילו חברות נחשבות לטובות? קראתי דברים טובים לגבי המצלמה החדשה של סוני A100. מה דעתכם עליה? האם שווה לחכות לה שתצא לשוק עוד חודש ולהזמין אותה מארצות הברית? אני אשמח למצלמה שיש לה מייצב תמונה טוב כי אני משתמש הרבה בזום. אני לא יודע אם זה משהו שאפקטיבי גם למצלמות S…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום יש לי מצלמה של פוצ' E510 ורציתי לדעת אם אני יכול לצלם סרט ושהפלש יעבוד בזמן ההסרטה זה אפשרי? אם כן אך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  9. אני מחפש מצלמה קומפקטית עד 600 ש"ח, חשוב במיוחד - איכות תמונה טובה, מסך אחורי 2.5" לפחות וזום אופטי טוב. מצלמה לשימוש חובבני בלבד, שום שימוש מיוחד - רק שתצלם באיכות טובה. ראיתי את CANON A590 וPANASONIC DMCLZ7 באחלה מחירים.. מה אתם אומרים עליהם? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712827 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=416879

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by gman_il,

שלום חברים. אני שוקל לרכוש את המצלמה הנ"ל. מישהו מכיר? התנסה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shlomishlomi,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 350-400$ 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. בינוני מינוס הולך לצלם בעיקר על אוטו. אבל מתכוון להשתפר קצת בטיול. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמה דיגילית של קנון ב600 ש"ח לא זוכר את הדגם המדוייק. המצלמה נהרסה לפני חצי שנה. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. יש אפשרות להעיף את הפנס בלי לחתוך את התמונה? אפשר איכשהו לתקן את הטשטוש? או לגרום לזה להיראות "מעוצב"? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by RDS,

ברצוני לצלם תמונות HDR, ולפי מה שהבנתי צריך לצלם מספר תמונות בחשיפות שונות... מה הכוונה חשיפות שונות? כמה זמן חשיפה זה תת חשיפה? כמה זה הרבה? איך אני יודע? על פי מה זה נקבע? ובלה בלה בלה תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. -מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600-800 שקלים -אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר משפחה וחברים, גם בתנאי תאורה חלשים יותר -האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא, כי כנראה לא מתאים לתקציב -האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן -האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא -האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? מתכוון לצפות בתמונות על גבי מסך מחשב -כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? הכי חשוב לי שהמצלמה תיכנס לכיס, אתפשר על תכונות של המצלמה -האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא נעול …

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by Chevy,

חשבתי על כינור ונזכרתי ב-"כינורו של רוטשילד" שלמדתי בזמנו Canon S50 1/20 F2.8 ISO 100 (בקרוב חברים, בקרוב A610....)

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by approx,

צולם בעזרת הk800i

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by Mr.Pepo,

אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית מהדיוטי פריי (כנראה) במחיר של עד 200 דולר. אני לא בקיא במיוחד במה היא צריכה לכלול ומה הם הפיצ'רים החשובים לכן אני פונה אליכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by alex257,

אני מחפש מצלמה פשוטה אבל לא מידי , בתקציב של עד 1200 ש"ח שיכלול במחיר גם כרטיס זכרון של לפחות 1 ג'יגה ומטען לסוללות אם צריך. חשבתי על canon A550 או A560 אבל בניגוד לכל הדעות החיוביות בפורומים אנשים שיש להם את המצלמה לא כזה מרוצים ממהירות הצילום וכו'.. חשבתי על F-20 אבל אין במלאי , והA620 לא בתקציב כל כך.. יש מצלמות אמינות אולי של סוני , שמישהו יכול להמליץ, או לתקן אותי אולי אני טועה בקשר ל550? תודה.. אני ממש רותצה לקנות היום או מחר אז כל עזרה תתקבל בברכה , תודה!

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

הנה תמונת מארקו של המגבר החדש שלי נ.ב: מצוייד במנורה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by bd,

אחת דיגטלית תמונות משהו עם ביצועים...לעסק של הפירסום..צילום תמונה ברמה גבווה..פיקסלים גבווהים וכל מה שקשור... רזולציה גדולה..שיאפשר להדפיס את מה שמצלמים בדפוס שיצא איכותי.....~! ואחת וידאו אם אפשרות חיבור למחשב ..משהו ביתי וטוב 1200$ גג ל 2 המצלמות ! מצלמה איכותית למשרד פירסום..צילום איכותי משהו איכותי ......5 אלף וחצי אלף שקל יש לכם ואת המצלמה מביאים מחול או מהדיוטי פרי... אז תנו דגם המלצה מחיר תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by manenbu,

אהלן, אני מחפש מצלמה שתענה על הדברים הבאים: 1. קטנה יחסית 2. אין משהו מיוחד שהיא צריכה לדעת לצלם. גם יום, גם לילה, גם נופים, גם מסיבת יום הולדת של האחיין בגן וגם כלב רץ בדשא. 3. אם דווקא יש משהו שכן - שתהיה יחסית טובה מבחינת צילומי מאקרו. בוא נגיד ככה - שתהיה מסוגלת לצלם גרגרי חול ויתושים כמה שיותר טוב, מבלי להכנס לעולם העדשות המיוחדות והמצלמות המסובכות והכבדות. 4. מבחינת מחיר. לא יודע. 1000? 1500? אולי יותר אם יש משהו שיענה על קריטריון המאקרו. תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Gadi BittoN,

שלום חברים ! אני מעוניין לרכוש מצלמה סביבה 1700 שח,צריך המלצות למצלמה בעלת איכות תמונה טובה ! כרגע זה מה שחושב לקנות זה Olympus mju Tough 8010 או Panasonic DMC TS2/ FT2 יש המלצות טובות יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי אני מחפש לדוד שלי מצלמה דיגטלית. התקציב שלו הוא בסביבות 500 ש"ח. אפשר למצוא משהו סביר במחיר הזה? ראיתי ב netaction שתי מצלמות במחיר הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1883667 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1916136 איך הן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by mmMigy,

רכשתי לפני שנה בערך את המצלמה והשתמשתי בה בכמה טיולים. בטיולים הראשונים היא הוציאה סרטים מדהימים (בעיקר של טבע), למרות שכבר אז הרגשתי שמשהו לא בסדר עם התזוזות שלה (מעברים יחסית חדים ממש מורגשים). בטיול האחרון ממש התאכזבתי, זה היה צילום בלונדון וכל תזוזה (של המצלמה עצמה או של אובייקטים) הכי קטנה יש פסים על המסך. בנוסף יש פס דק ושקוף שיורד מלמעלה למטה ומעוות טיפה את התמונה (לא כזה מורגש, אבל מעצבן בשביל מצלמה כל כך יקרה). כשנכנסתי להגדרות של המצלמה גיליתי שה-steadyshot על מצב ACTIVE. כלומר, המצלמה על המקסימום יציבות שלה... אז מה זה אומר - הרי לא הגיוני שאני יכול לצלם רק דברים דוממים כדי לקבל תמונה חלקה. האם לדעתכם מדובר בתקלה במכשיר? יתכן שלא שמתי לב והעתקת הקבצים למחשב יצר…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי חברים, להנאתי שוטטתי באתר NIKON וראיתי שיש המון סוגי עדשות. אז אני יודע למה הכוונה ב FISHEYE ו- MACRO אבל מה ההבדל בין עדשות TELE לעדשות WIDE ZOOM או WIDE ANGLE ? מה השימוש של כל אחת ואחת ? מה הסוג הטוב ביותר לפורטרייט ? מה הסוג הטוב ביותר לנוף ? באותו הקשר, האם יתכן שעדשת 200 מ"מ של NIKKOR תאפשר רק פיקוס על אובייקט מרוחק ללא זום (ניסיתי אי אפשר!)? אם כן לשם מה העדשה הטלסקופית נועדה ?!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.