עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Stanly,

יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הזו מתצוגה (אני אבדוק טוב טוב שהיא עובדת ועושה את כל העבודה כמו שצריך, אם אתם יודעים מה אני חייב לבדוק במהלך הבדיקה אשמח אם תאמרו. ובכלל מה אתם אומרים על הדיל הזה האם הוא כדאי? :-\

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by gabbay,

אני צריך הצעות למצלמה דיגיטלית פשוטה בין טווח המחירים 1500-2000

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by PyroGhost,

תמונה בשחור לבן מהיום צולם בשעות הבוקר, תודה לאור ( orlupo ) על העריכה (: תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

תמונות ראשונות -CX7430. אה ותראו איך נשרפתי.. אה וזה שיש לי שיער ארוך לא אומר שאני בחורה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  5. במצלמות מקצועיות כמובן. תודה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  6. אני מתלבט בין שתי המצלמות - את הF11 אני יכול לרכוש ב 1770 שח עם שנתיים אחריות מהיבואן הרשמי את הF10 ב1700 עם אותה אחריות (אבל גם עם תלושים משי חג לפסח) ההבדלי מחיר לא כל כך מפריעים לי כי אני יכול להשתמש בתלושים גם למשהו אחר... השאלה היא אם ההבדלים בין המצלמות הם משמעותיים? (אני צלם מתחיל) תודה!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by -Del Piero-,

סתם תמונה חמודה עברה תיקון קל בפוטושופ+הקטנה וחידוד קל מאוד יש גם גרסא בשחור לבן, לדעתי נחמד.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by D@nny,

קבלו תמונה שצילמתי אתמול ממטוס כשחזרתי לארץ....לא תמונה מקצועית או משהו אבל התלהבתי ממנה מאוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by doker,

שלום אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית ב1600 שקל בערך אני צריך שיהיה לה זום יחסית נורמלי כמו במצלמות עם הפילים 75 או 80 אני לא יודע איך מחשבים את זה במצלמות הדיגיטליות ויש את הפרט הכי חשוב אני צריך שהיא תתחבר לאיריבר H320 כדי להעביר תמונות תמליצו לי בבקשה על מצלמות עם הפרטים האלה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by T-Flash,

מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by oneworld21,

שלום לכולם אני מבקש שתעזרו לי ותביאו לי שם של מצלמה אמינה שתשמש אותי לצילומים סטנדרטים כמו במצלמה אנלוגית אני מוכן להתפשר על הרבה דברים אבל לא על אמינות ואם אפשר אז שיהיה לה טיימר ופלאש ומנגנון נגד עיניים אדומות וחשוב מאוד שתהיה בעלת צג זה הכול אני מפחד שיעבדו עלי בגלל שאין לי תקציב גבוה לקניית מצלמה וברור לי שהיקרות טובות יותר אבל זה מספיק לי לשימושים שלי וכל הנתונים האלא של המצלמות מבלבלים אותי לחלוטין כי אני לא מבין גדול אשמח לקבל המלצות תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  12. נראה שחלק מהמשתתפים בפורום קצת מסתבכים עם הנושא הזה, אז הנה מדריך קצר שמסביר (פחות או יותר) את הדרך המועדפת עלי: 1. הורידו, התקינו וקנפגו את FastStone לפי ההסבר שכאן. 2. פתחו בתוכנה את התמונה שאותה אתם רוצים להקטין (אם הלכתם לפי ההוראות בלינק שבשלב הקודם, קליק כפול על קובץ התמונה אמור לעשות את זה). 3. לחצו Ctrl+R בשביל לפתוח את חלון שינוי גודל התמונה: 4. בחרו בגודל המתאים (800x600 מומלץ עבור רוב הפורומים) ואשרו. הקפידו ש-Lanczos3 מוגדר כאלגוריתם ההקטנה. הוא איכותי מאוד, אבל משום מה חסר בהרבה תוכנות יקרות. 5. געו עם הסמן בצד שמאל של המסך, ואז בחרו ב-Sharpen / Blur בתפריט שמופיע. 6. בחלון שנפתח, בחרו את רמת החידוד. רמה #1 כמעט תמיד אינה מוגזמת מדי ולכן א…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אהלן, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית במחיר של כ-200$. אני לא ממש מתמצא בכל העניין לכן אני גם לא יודע איזה קרטריונים לבקש.. מה שכן שתהיה מחברת אמינה ואיכותית (הבנתי שאולימפוס וקאנון הם המובילות..?) ושמהירות הצילום, כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור הצילום ועד הצילום עצמו, תהיה סבירה (מכיוון שנתקלתי במצלמות שלקח להם כמה שניות טובות עד הצילום). אני קונה את המצלמה בארה"ב כך שלא להתייחס למחירים בארץ. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by KrustyTheKlown,

שלום לכולם יש לי בעיה בהעברת תמונות למחשב אחרי שהתקנתי את התוכנה של FUJI ואת הדרייבר אני מחבר את המצלמה כמו בהוראות, הווינדוס מזהה את החיבור של המצלמה אבל התוכנה לא נפתחת!! ואם אני פותח אותה ידנית היא לא מזהה את המצלמה יש למישהו מושג למה? (כבר הצלחתי להעביר תמונות אבל אחרי כמה ניתוקים וחיבורים אני לא זוכר מה בדיוק עשיתי והתוכנה קלטה את המצלמה)

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by ido-nava,

יש לי מצלמת פנטקס מדגם optio 50l בקיצור שזה מצלם אז הקובץ של התמונה הוא על BMP וזה בערך 2.5 מגה לקובץ ... למישהו יש מושג איך אני שם שזה יצלם על JPG כמו כל מצלמה אחרת נורמלית ? ואז אני יוכל לצלם הרבה תמונות ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. אין לי תקציב כי אני לא יודע מול מה אני מתמודד אני צריך מצלמה איכותית עם זום ארוך,שיהיה בה מסך LCD מאחורה,צילום וידאו,סינון עיניים אדומות וכל מיני פיצ'רים שיעזרו לי לצלם בצורה הטובה ביותר,אני לא צריך מצלמות מפלצתיות כאלה שעולות בין 1000 ל2000 משהו טוב וחברה טובה שיספקו אותי כי בתכלס אני לא צלם מקצועי ואין לי מעבדה לצילום..חחח תודה ציון

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, כחלק מהסדרות הקודמות שהעלתי בעבר אני מעלה סט תמונות נבחרות מטיול לאחד מאתרי קק"ל להאתכם וע"מ לעודד את חובבי הצילום והטבע לצאת ולטייל במרחבי הארץ 8). הפעם, הצפנו לכיוון זכרון יעקב ומעגן מיכאל וירדנו לטייל באזור אמות המים של נחל תנינים. צולם ע"י matan18 ניקון D70s. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by KoM,

משהו בבובה הזאת פשוט תפס אותי, אז בניתי לה סטודיו קטן... מי שמכיר את הדמות בוודאי יהנה מעט...

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by DeadByDawn,

מה בעצם קובע את איכות התמונה?? כמה שיותר מגה פיסקל ?? לא ככ נראה לי,כי יש לי לדוגמא (אין לי משהו אחר כדי להמחיש) מכשיר סלולארי,עם 1.3mpx ... ועוד אחד אחר עם 1.3mpx ובשני האיכות היא פשוט מדהימה ,רואים יותר חלק,וברור יותר,התמונות טובות יותר. בקיצור,גורם לי לחשוב שחדות ואיכות תמונה (בלי קשר לרזולוציה),זה לא התפקיד של כמות \גודל המה שזה לא יהיה (מגה פיסקל).

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by PyroGhost,

זהו המשך לסט הקודם מהים.. בדרך לים עברנו בכמה מקומות, צילמתי בכל הזדמנות שהייתה לי, הרי לכם חלק מהתוצאות : ותמונה שאני לא סגור על השם שלה, אבל נכון לעכשיו היא קיבלה ממני את השם : Memories From The Past, אם למישהו יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע ( באנגלית רצוי ). תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by IRIVERMAN,

מחפש מצלמה לשימוש משפחתי.. עד 1500 ש"ח.. חשבתי על ה Canon A610 יש מצלמות אחרות שמומלצות במקום?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by omrit,

שלום, לעבודה/תיקונים של תמונות (ממצלמה דיגיטלית) יש עדיפות כלשהי ל photoshop על ה photoshop elements ? אני עובד עם photoshop elements יש לי סיבה להתקין את הגרסה ה"רגילה" של הפוטושופ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by overload,

צולם לפני שבועיים בוקר, שמש, הכל טוב ויפה. עד שמביטים מהחלון לכיוון הים ומבינים איזה יום הולך להיות אני יודע שכתוב OVEROAD נמחק לי הPSD [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by ik_86,

תמונה שצילמתי די מזמן מה אתם חושבים?...אם מישהו יכוללעזור לי אולי לשפר אותה..

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by zoman,

ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית עד 2500 ש"ח ,חשוב לי שהיה זום OPTICAL גבוהה כמה שניתן יותר ,לא חשוב לי הגודל הפיזי של המצלמה ,שתהיה כמה שיותר איכותית.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים