צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני לא בדיוק יודע איפה אפשר להעלות את הבקשה שלי אבל נראה לי שזה הפורום המתאים מכולם. אני מנסה למצוא תמונה באיכות גבוהה של מדינות העולם או לפחות של מדינות אירופה ואסיה. חשוב לי ששמה של כל מדינה תופיע על המפה. אשמח אם תעזרו לי למצוא תמונה זו. תודה מראש, יגאל
-
- 1 תגובה
- 8.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה קומפקטית, אני כנראה יקח את הPANASONIC TZ7 מה דעתכם היא מצלמה טובה? אני גם מעוניין לרכוש סוללה נוספת והבנתי שבגרסא החדשה אפשר להשתמש רק בסוללת פנסוניק מקורית..... מה חד בגרסא הזאת? והאם ניתן להוריד לגרסא ישנה יותר על מנת שהמצלמה תקרא סוללות מזוייפות ( שעולות כ10$ באיביי) מה היתרונות והחסרונות ואיך הפלאש במצלמה! בתודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי עם המצלמה (A75) בטריות נטענות.. טענתי אותם 8 שעות כמו שהיה רשום בעלון של המטען. והיום הלכתי לצלם בטיול, והבטריות הספיקו רק ל5 תמונות שהמסך דלוק. על הבטריות רשום "כח טורבו 2400" (יש לזה שם ממש לא מבטיח..) ואני רוצה לקנות בטריות נטענות טובות למצלמה, שיחזיקו לפחות שעתיים של צילום עם המסך.. אז על מה אתם ממליצים? (התקציב הוא 100-150 ש"ח)
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחרי שסיימנו את הסט בנמל ת"א, נכנסו קצת לעיר ועצרנו באיזה רחוב לא ידוע (קובי? :s05: ) וראינו את הבניין הבא 8) -
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, זה התראד הראשון שלי בפורום צילום (i feel nasty ;D) והנה תמונה שצילמתי לפניי כמה זמן עוד בחורף מהבית שלי, מצלמה לא משהו.. ניקון coolpix 2300 אני חושב של אחותי. דעות plz http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/i/s/t/e/r/b/l/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200401311513003028/200502121746286289/DSCN3536.JPG בעע למה וואלה חייבים לשים לינקים כל כך ארוכים :-X
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי אותו.. עדיין לא יצא לי לצלם איתו בצורה רגילה, אבל שמתי את מצב הצילום על AUTO.. והתמונה לא יוצאת כל כך חדה. האם זה בעיה במצלמה וכדי לי להחליף אותה, או שזה בסדר? וסתם שאלה האם במחיר 1000 שקל, זה נקרא "עסקה טובה" וקיבלתי תמורה טובה לכסף או שעשיתי טעות פה? אני פשוט לא מבין בצילום :-\
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי בדיוק על סוג חדש יחסית (שנה בשוק) של סוללות נטענות - NiZn - ניקל אבץ אם אני מבין נכון הם בעלי יתרונות על סוללות ה-eneloop שהם סוללות Low discharged NiMH, האם זה כך? משהו נוסף, האם שווה לקנות מטען זול, בעל יכולת טעינה נפרדת לכל סוללה או שעדיף להשאר עם המטען המקורי של ה-eneloop שלי? מדובר על משהו כזה - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6194
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה חדשה ואמרו לי שכאן המקום הכי טוב למצוא עזרה הנה השאלון שהתבקשתי למלא: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - התקציב הכולל שלי הוא 10,000 ש"ח. האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? - כן, עם אותו תקציב. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך?- סביר להניח שאני אקנה ציוד נוסף אבל אי אפשר לדעת מה יהיה. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? - לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. - לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או …
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הנה סט קטן שלי של שלוש בניינים: תמונה ראשונה: http://www.deviantart.com/view/36120202/ * זהו בניין של הערוץ CN, בין הבניינים הכי גבוהים שיש. תמונה שניה: http://www.deviantart.com/view/36120276/ *הר מתכתי הנמצא במרכז העיר, דיי מוזר ויפה מאוד. תמונה שלישית: http://www.deviantart.com/view/36120951/ *בניין מזכוכית אפשר להגיד, אם היה אפשר לראות הוא סוג של מראה, ממש בניין יפה. - התמונות לא עברו עריכה רצינית. אז צפיה מהנה ואשמח לקבל תגובות, טימור.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני קונה מצלמה לשימוש כגון אירועים משפחתיים , פיקניקים , טיולים , צילום רגיל לגמרי שהיא תתמוך בSD ואם אפשר בMicroSD חובה קומפקטית , עדיפות לקומפקטית במיוחד חשוב - חיי הסוללה ממש טובים חשוב - יוכלת לשידור לטלויזיה ישירות מהמצלמה חשוב - צילום וידיאו מוגבל רק ע"י גודל הזיכרון בכרטיס חשוב - מסך LCD גדול לפחות '2.5 שמעתי שהמצלמות של CANON דיי נפוצות ובמחירים טובים וגם שסידרת הPowerShot מאד פופולרית כל זה במחיר של עד 1000 עם חריגה של 100 רק אם ממש קריטי תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני לא רוצה להסתבך עם המצלמות , אני גם לא חולה צילום. היום יש לי canon a510, רוצה לשדרג. מאוד לא אהבתי במצלמה: איטית, עיניים אדומות, מריחות). רוצה המלצה למצלמה טובה. מניח עד 2000 ש"ח , אולי לי יספיק גם מצלמה יותר זולה. חשוב ש: תמונות טובות, לא איטית מדי, ללא עינים אדומות, וצילומי וידאו סביר. אשמח להמלצות. הסתכלתי על קנונים: g10, sx10is, sx100is הבדלים של 1000 ש"ח, מה תמליצו? (לא חייב להיות canon) לא חצובה ולא נעליים, צילום באור סביר....
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום פורום צילום עוד ארבעה ימים יש לי יום הולדת וחשבתי אולי לקנות את Minolta Z2, הייתי אולי הולך על Z3 איך היא יקרה לי מדי בקיצור, מה דעתכם על ה-Z2? יש כאן מישהו שיש לו אותה? אם כן, אז אפשר אולי מבט כללי על המצלמה (חסרונות ויתרונות) תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו עדיין לא קיבלתי ואני רוצה לדעת אם היא טובה מי שמבין שיגיד לי אים הקישור לא עובד זאת מצלמה של סמסונג mini dv דגם SC=D103 Samsung Mini-Dv SC=D103 עריכת המנהל: ברוך הבא לפורום, אנא הקדש לתשומת ליבך כותרת אינפורמטיבית (ערכתי לך) וכן דאג להציץ שנית בחוקי הפורום בראש כל פורום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע לחו"ל ואני מתלבט בין שלוש מצלמות עם נתונים דומים: canon powershot s1 panasonic dmc fz3 kodak dx6490
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מצלמה בערך ב700 שקל שהמצלמה תיהיה טובה לצילום סופורט אפשר לשחק במחיר אבל לא יותר מידי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אלבום שהתמונות עוברות בו באופן אוטומטי עם מוזיקה משהו יכול להמליץ על תוכנה שעושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי קניית CANON ixus 80, וכן המלצה על מצלמות אחרות עדיפות עליה (אם יש) באותו סדר גודל של מחיר (900 ש"ח~)
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה דעתכם על זאת? EXILIM EX-Z70 או זאת EX Z8 אני לא צריך מצלמה מקצועית מה שאני צריך זה לצלם תמונות ל"מזכרת" [הבנתם למה אני מתכוון] אני לא פותח תערוכה או משהו. תודה. ואם יש מצלמה יותר טובה ב 600-750 אז תציעו
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הי! מבקשת אם אפשר לקבל דגמים מומלצים של מצלמת אולימפוס לצילום ביתי ונופים יחד,לא מבינה כל כך בצילום,והאם חשוב שתהיה עינית או לא,לגבי סוללות או סוללה נטענת...בקיצור אם בעלי הבנה במצלמות יוכלו לתת לי דגם חדשני של אולימפוס שכדאי לרכוש עד 1000 ש"ח,ואם ממש ממש אין כזה (ואני לא מאמינה)אז של 'קנון. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
נתבקשתי למצוא מצלמת כיס שהיה פשוטה לתפעול ותתן תמורה טובה לכסף. דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הוכרזה Ricoh R7.אפשר לראות בקישור הבא: http://www.dpreview.com/news/0708/07082802ricohcaplior7.asp למצלמה הזאת יש יכולות עיבוד לאחר הצילום שמאפשרות שינוי הצבעים (בהירות,כמות,התאמת הצבעים),שינוי כוון התמונה אורך/רוחב,מנוע עיבוד ISO גבוה משופר, ותמיכה ב- color bracketing א ב ל בהשוואה ל- R6, ייתכן שהחברה הזאת הלכה צעד אחורה מכמה בחינות: ל-R6 יש 7MP בעוד ל- R7 יש 8MP - מה שאומר יותר רעש,וכנראה איכות צילום פחות טובה (מעבר ל- limit של העדשה -אם מדובר באותה עדשה). ל- R6 יש 54MB זכרון פנימי,ול R7 יש רק 24MB- מה שאומר שהצילום ברצף שלה נפגע. ולגבי עיבוד התמונה - מקווה שהעיבוד במצלמה לא גוזל יותר-מדי פרטים מאיכות התמונה,ולא גורם למריחת-צבעים,כמו אצל חלק מהמתחרות. ימים יגידו ב…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-