עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by chenrp,

יש לי ידידה שלומדת עיצוב ואומנות, והמרצה שלה לצילום, שהוא צלם מיקצועי, אומר אסה. ואני אומר שצריך לומר את המילה הזאת איזו. מי צודק?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

ביום שני הייתי בטיול בצפון הנה תמונה שאהבתי ורציתי לשתף תהנו ושבת שלום [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  3. התקנתי את הדרייבר מהאתר של פיוג'י, ולא התווסף לי שום כונן נייד במחשב שלי. אני משתגע אני מעל 4 שעות מחפש באינטרנט חומר על איך להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב. מה שיש באתר של פיוג'י זה רק עדכונים לתוכנה finepix, איך אני יוכל לראות את התמונות שצילמתי ולהוריד אותם למחשב??? ניסיתי תוכנות כמו Picasa2 , ExifPro 1.0, Exif Viewer אך לחינם, הם לא מזהים בכלל את המצלמה, ומה שמצחיק הוא שיש במאפייני המחשב שלי, תחת קטגוריית התקניי הדמייה את השורה אני חושב שאני צריך את התוכנה FinePix Viewer , רק מאיפה אני משיג אותה? הפכתי את האינטרנט אנא מכם עיזרו לי. תמונה שהמצלמה מותקנת. תמונה מתוך Picasa2 זה חשוב לי חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by Dima323,

יש לכם ניסיון עם כאלה? שווה להתעסק עם זה?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  5. שמעתי שהZ5 לא טובה בצילום בלילה. אני מחפש מצלמה עם זום גבוה, אפשרויות זמן חשיפה, רגישות שונה וחדות תמונה (יש לZ5 גם חולשה כאן). האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לz5? (במחיר הזה כמובן) תודה נ.ב מה עם ה- z20 ? הבדל המחירים הוא בערך 1000 ש"ח השאלה אם תוספת המחיר ל- z5 שווה את זה, ולא כדאי לקנות את ה-z20 שאני לא יודע אם הבדלי האיכות ביניהם כ"כ גדולים.

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by aleXtazi,

יש ברקים בחוץ לקחתי מצלמה תפסתי כמה זה יצא הכי יפה חבל שאני לא יכול להמשיך ניגמרה הבטריה לא נגעתי במצלמה הרבה זמן פשוט [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  7. עד איזה כמות זכרון תומכים המצלמות של canon כגון a620?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by agf,

שלום, 3 תמונות שצולמו עם פוג'י שש וחצי K. הכל עם עדיפות צמצם ומצב מאקרו,ב- 28 ממ ,וצמצם 4. התמונות לא עברו עיבוד,אלא רק השלישית עברה הסבה מ- RAW ל- JPEG. ראשונה חשיפה רגילה (הייתי צריך לבצע spot meter או center meter כדי שהחשיפה תהיה יותר טובה): שניה - חשיפה של 2 סטופים ב- under ,כדי שה"לבן" לא יישרף: שלישית - כמו השניה ,אבל ב- RAW: רק שתראו כמה טווך דינמי RAW נותן! ואני יודע שאפשר להעלות את החשיפה ולשחק עם הצבעים,אבל רציתי שתראו תמונות ישירות,בלי עיבוד.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by zam,

אבד לי הכבל ואני לא מוצא אותו בחנויות ברשת מישהו יכול לעזור לי? איך נקראת בכלל היציאה?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  11. המצלמה הנבחרת היא הניקון D80. לאחר צילום ב D70s החלטתי שאין ספק שבין קנון וניקון שעבדתי איתן (בלא מעט דגמים) הניקון פשוט יושבת כמו כפפה על היד. עכשיו השאלה היא עדשות: מה לקנות. התקציב לשניהם ביחד הוא סביבות 4000 שקלים, רצוי בתשלומים היכן שניתן. יש גם חבר בארה"ב כרגע שיכול להביא עדשות משם אם מישהו מכיר מקום שניתן לשלם בו בכרטיס אשראי באופן יחסית גמיש ולשלוח לכתובת בארה"ב, בהנחה שהמחיר משמעותית נמוך יותר (מה לגבי אחריות? בינלאומית? משו?) השאלון שלי: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-4000 שקלים. * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא - קונה מצלמה, עדשה, תיק וכרטיס זכרון. * האם לאחר הקנייה הראשונית יש …

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by maxwell10,

שלום, אין לי כלל ידע על מצלמות דיגיטליות ועתה אני עושה סקר שוק לקראת הקנייה הראשונה שלי. במהלך החיפוש ראיתי את המצלמה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7576&perur=2&t=7&c=529 שאחת התכונות של המצלמה הזו, כפי שהם מציינים: "מאפשר צילום תמונות HD" למה מציינים שזה HD? הרי יש שם עוד הרבה מצלמות (8-12M pixel) שלא מצוין שזה HD, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7667&cbar=r האם HD זה רק הרזולוציה (או מספר הפיקסלים) או שבמצלמות דיגיטליות ההגדרה ל HD שונה ממה שאני מכיר? תודה

13. היי, ברשותי מצלמה קנון 400d עם פלאש EX580 2 ועדשת קיט. הגיע הזמן להשתדרג יחד עם התקציב שעלה בעדשה לצילום חיי לילה ומסיבות. על איזו עדשה הייתם ממליצים? מבחינת איכות,חדות וכו'... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  14. אני מתלבט על איזה מצלמה אולטרא קומפקטית ללכת. מה אומרים על סוני T70 או T200 עם מסך מגע? אני לא ממש רואה SAMPLES באינטרנט. האופציות הן סוני קאנון או קאסיו הזולה מבינהן משמעותית.

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  15. שלום! אני צריך המלצה למצלמה טובה דמוי SLR(כמו 5700) כרגע יש לי 5500 שהיא 4.1 מגה אבל אני מרגיש שאין בה מספיק אפשרויות תוכלו לתת לי לינקים לחנויות רציניות(כמו באג, ביג בוקס אופיס דיפו וכו') שיש סניף באיזור ב"ש שתהייה נוחה לאחיזה,תשומש לצילום בלילה וביום בחוץ ובפנים... אין העדפה לחברה מסויימת רק שיהייה לה פלאש חזק ונשלף אבל היום ברוב המצלמות הפלאש נפתח אוטומטית מתי שצריך ב5500 שלי יש כפתור שפותח אותו ומתי שהוא פתוח הוא פועל... אם מייצרים היום עוד מצלמות כאלה אחת כזו תהייה נהדרת!!! אהה ועוד משהו-שיהייה לה זום לפחות X10 מה אתם אומרים על זו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=502889 היא נראית די טובה והאם יש לה זום X18 אופטי או אופטי ודיגיטלי ביחד?

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  16. אהלן חברים יש לי תקציב של בערך 2000 שקל, פחות או יותר אני רוצה בבקשה המלצה על מצלמה דיגיטלית טובה, אמינה, לא משנה לי יותר מדי הגודל, רק שלא יהיה מפלצתי מדי אני לא מבין יותר מדי בנושא... ככה שפשוט תרשמו מה שבא לכם אני אקח כנראה את ההמלצה שנשמעת הכי טובה, או שהומלצה פה ע"י מספר רב יותר של אנשים תודה רבה לכולם!!

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by מתן123,

שלום..המצלמה היא למשפחה..חשבנו על canona620 שהיא איכותית וזולה הבעיה היא שהיא דיי כבדה ולא קומפקטית במיוחד. אני מחפש הצעות למצלמה קומפקטית [ מקסימום 150 גרם ] עם איכוייות כמו של ה canon a620. דרישות : -חברה ידועה -הגנה למסך -min' 5 mega pixel -גודל חיישן 1/1.8 לפחות -אפשרות צילום וידאו -בטריה - עדיף לא יחודית -מסך גדול[עדיף מעל 2inch] זהו בערך התקציב הוא 1600 ש"ח יש לנו אפשרות לקנות מארהב ככה שיש בערך 350$ .. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by KoM,

קצת מאקרואים לא שגרתיים עד מוזרים...

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by Odedb52,

שימו לב תמונה נחמדה שצילמתי לפני כמה זמן.. הירח (לא בליקוי אלא לפני איזה חודש..) בדיוק היה מאחורי ענן ושמתי חשיפה טיפה ארוכה כך כזה ממש נראה כמו כדור אש.. : עודד ב.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by Odedb52,

תמונה שצילמתי לפני כמה ימים.. :

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by Drazick,

2 תמונות נחמדות מפורים. הראשונה, מבטים של מאפרת :-). כאילו ממש רואים את ההתלבטות שלה בעיניים. השנייה פשוט מהפנינג שעשו לנו. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  22. הגיע הזמן לשדרג את מצלמת הוידיאו האנלוגית ואשמח לעזרתכם בעניין. הצרכים, בעיקר צילומי משפחה. הדרישות: קומפקטיות, איכות צילום טובה גם בתנאי תאורה בינוניים (INDOOR). מה הנתונים שצריך לבדוק במצלמת וידיאו (גודל חיישן? מייצב? זום אופטי?) עוד שאלה, עד כמה משתלם להביא מצלמה כזאת מארה"ב? (אני יודע שבמצלמות סטליס, בנטרול המע"מ, ההפרשים לא גדולים במיוחד) ראיתי את הדגם הבא של סניו שנראה לי נותן תמורה מצוינת למחיר:http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1361

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

יבש בפורום אז בואו נפרסם כמה תמונות,בשביל להפריח בו חיים. אני אתחיל.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by olivni,

יש מגוון רחב של זכרונוות cf עם מהירויות עבודה שונות ופער המחירים ביניהם גדול מאד .באתרים המקצועיים ואתרי היצרנים יש פירוט מדויק. הספקים והמפיצים בארץ, בדר"כ לא מציינים את מהירות העבודה. לא ברורה לי חשיבות המהירות ואם יש לכך השלכות על איכות הצילומים, או שזה משפיע רק על משך זמן העברת החומר. אשמח לקבל חוות דעתם של מבינים בתחום.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  25. Started by KoM,

אחרי בצורת ארוכה...

• 8 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים