עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by artyom,

http://vimeo.com/2422992 לא יודע מה איתכם אבל אותי האיכות דיי הרשימה.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  2. *צונזר* ב *צונזר* ש"ח מקבלים מצלמה A75 כרטיס 128 מגה חצובה משלוח עד הבית! לא יאמן... משהו יודע אם יש טריק? נכון שהכרטיס איטי והחצובה בטח לא משהו, אבל עדיין... מחיר סוף!!! והוא יורד פעמיים בשבוע, לא מגזים... יניב

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  3. אחותי נמצאת עכשיו בארה"ב והמלצתי לה שתקנה את הF31 של פוג'י או ה SD800 של קאנון, זאת בעקבות המלצות רבות שקראתי על שני הדגמים, בין היתר המלצות שנכתבו כאן בפורום. הבעיה היא שהיא חיפשה את המצלמות הנ"ל בחנויות אלקטרוניקה (bestbuy, circutcity..) באזור בו היא נמצאת ונענתה על ידי המוכרנים שהדגמים הללו הוצאו כבר מייצור ושהיא יכולה לקנות את הF50 של פוג'י או את ה SD850 של קאנון, שלטענתם טובים יותר, בין היתר כי הם דגמים חדשים יותר. שניהם אגב בסביבות אותו המחיר. אז רציתי להתייעץ איתכם, האם זה אכן נכון שהדגמים האלה טובים יותר ? האם הם באמת כבר לא מיוצרים.. או שכדאי לחפש טוב יותר ? בהנחה ושני אלה, הם המומלצים ביותר, על מי מבין שניהם אתם ממלצים יותר ? אין לה שימוש מיוחד במצלמה, היא סך הכ…

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  4. שלום, אני רוצה המלצה למצלמה אולטרה קומפקטית הכי משתלמת כיום מבחינת מחיר ואיכות, אני נוטה לכיוון CANON SD600 אם זאת בחירה טובה? משהו אחר מומלץ? תודה

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by Bug2000,

כמו שכתוב בכותרת צילמתי את השקיעה בחוף בכנרת ויצאה תמונה דיי מיוחדת לדעתי, אפילו שמתי אותה כרקע בשולחן העבודה . מה אתם אומרים ? : http://photos.walla.co.il/isnocs

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  7. שמעתי שהZ5 לא טובה בצילום בלילה. אני מחפש מצלמה עם זום גבוה, אפשרויות זמן חשיפה, רגישות שונה וחדות תמונה (יש לZ5 גם חולשה כאן). האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לz5? (במחיר הזה כמובן) תודה נ.ב מה עם ה- z20 ? הבדל המחירים הוא בערך 1000 ש"ח השאלה אם תוספת המחיר ל- z5 שווה את זה, ולא כדאי לקנות את ה-z20 שאני לא יודע אם הבדלי האיכות ביניהם כ"כ גדולים.

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by olivni,

יש מגוון רחב של זכרונוות cf עם מהירויות עבודה שונות ופער המחירים ביניהם גדול מאד .באתרים המקצועיים ואתרי היצרנים יש פירוט מדויק. הספקים והמפיצים בארץ, בדר"כ לא מציינים את מהירות העבודה. לא ברורה לי חשיבות המהירות ואם יש לכך השלכות על איכות הצילומים, או שזה משפיע רק על משך זמן העברת החומר. אשמח לקבל חוות דעתם של מבינים בתחום.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  9. Started by moses_23,

קיבלתי היום סוף סוף את הA610 שלי, ועל האריזה רשום שהיא מחודשת. האם תהיה לי בעיה בזה שהיא מחודשת? זה כמו לקנות אוטו יד שניה... הם מחליפים שם את החלקים ועושים בדיקה חוזרת לחלקים? או שפשוט נידפקתי?

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  10. אז הזמתי לעצמי את הSigma EF530 Super לפנטקס ב14.04. אמרו לי שאין להם את זה במלאי, אז צריך לעשות הזמנה מיוחדת ושזה יקח חודש. לגיטימי. התקשרתי אחרי חודש לשאול מה קורה, הם מתחילים לנסות להתנער. יום אחרי זה, אומרים לי שהייתה בעיה ביבואן, אומרים לי שדיברו עם היבואן ומקסימום שבועיים זה אצלהם. עברו שבועיים, עדיין אין להם מושג מה הולך שם, אומרים שמחר ידעו בדיוק. ולא טרחו אפילו להציע כלום על כל העיקובים האלה. רק אמרו לי "אתה יכול לבטל אם אתה מרגיש לנכון", וזה היה ללא צעקות מצידי. לבטל הזמנה ולנסות את מזלי עם שפע, שאמרו גם שיקח להם חודש בזמנו? לנסות חנויות אחרות? נשמע סביר בכלל תרחיש כזה? (לא מציין את שם החנות, כי אני רוצה לראות איך זה יסתיים קודם)

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by KoM,

אחרי בצורת ארוכה...

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by faceless,

כלבה בחשיפה ארוכה עריכת מנהל הפורום: תדאג להעלות תמונות במקסימום 800x600, לא מעבר. וכן תדאג לכתוב בעברית ולא עם "Caps Lock" (תיקנתי לך....)

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  13. לאור העובדה שבזאפ זו המצלמה הכי מבוקשת. מה הסיבה שלא ממליצים עליה פה?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  14. היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה (בסכום של כ- 2000 ש"ח) + כ.זיכרון ונרתיק. חשבתי על המצלמה שכתבתי בכותרת. תנו דעותיכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by Odedb52,

שימו לב תמונה נחמדה שצילמתי לפני כמה זמן.. הירח (לא בליקוי אלא לפני איזה חודש..) בדיוק היה מאחורי ענן ושמתי חשיפה טיפה ארוכה כך כזה ממש נראה כמו כדור אש.. : עודד ב.

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by Odedb52,

תמונה שצילמתי לפני כמה ימים.. :

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by ELiA,

תמונה אחת שצילמתי בחדר במצב מאקרו איך? צולם עם A75

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by liiight,

תודה מראש לעונים בין העונים הראשונים יוגרל פרס

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  20. שלום! אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח (אפשר גם דרך EBAY) - מה שמאוד חשוב לי במצלמה זה שיהיו תמונות איכותיות וכמה שיותר שליטה ידנית, וזום אופטי של לפחות X4 ויותר בכיוון של X5 X7. חוץ מזה היא צריכה להיות דקה יותר מהPOWERSHOT 720 שאם היא לא היתה כזו עבה הייתי קונה אותה בלי לחשוב פעמיים. אז זהו אני אשמח מאוד להמלצות לכמה דגמים שעונים על התיאור - ממה שראיתי בינתיים שמתי עין על ה OLYMPUS FE 340, MJU 1010 FUJI F100FD ובעדיפות נמוכה יותר PENTAX OPTIO Z10 ו CASIO EXILIM EX V7 (שאני מעדיף פחות בגלל שאין להן עדשה טלסקופית - אבל אם יש מישהו שמבין בנושא ויכול להעיד לטובתן אני אשמח... תמיד עדיף לי משהו קטן יותר שנכנס לכיס )

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  21. Started by chenrp,

יש לי ידידה שלומדת עיצוב ואומנות, והמרצה שלה לצילום, שהוא צלם מיקצועי, אומר אסה. ואני אומר שצריך לומר את המילה הזאת איזו. מי צודק?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by T-Flash,

שלום לכולם לדעתי יש לי בעית עומק שדה במצלמה שלי... למשל התמונה הזאת צולמה עם עומק של F8: שני הפרחים שלא בפוקוס, נמצאים ממש 2 ס'מ מתחת לפרחים שבפוקוס... או התמונה הזאת צולמה עם עומק של F9.5: גם כאן, אותו הסיפור... אותו הדבר קורה כשאני רוצה שהרקע לא יהיה בפוקוס - אני שם עומק של F2.5... אבל קורה שהרקע ברור... אני רואה תמונות שהרקע שלהם ממש מתושתש... מה דעתכם? יש לי בעיה במצלמה?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  23. תקציב של עד 1200 ש"ח, יש אופציה טובה ?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by zam,

אבד לי הכבל ואני לא מוצא אותו בחנויות ברשת מישהו יכול לעזור לי? איך נקראת בכלל היציאה?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  25. מהכי טובה להכי פחות (סתם אני מבולבל קצת והייתי רוצה סדר) 400D 350D 10D 20D 30D D40X D40

• 7 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.