עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Decktor,

כל התמונות ללא שום עריכה חוץ מהקטנה: http://picasaweb.google.com/decktor/JerusalemPrideParade2006 שתי התמונות הראשונות הן של פלאיירים שמישהו תלה בי-ם בלילה לפני המצעד ושתי האחרונות הן דברים שראיתי בתחנה המרכזית אתמול בלילה (מצטער על הפלאש שקצת הרס את האחרונה אבל היה חשוך מדיי לבלי פלאש) נ.ב. אם תלכו ל Public library שלי תוכלו לראות גם תמונות מהמצעד הקודם, חופשה שלי בגרמניה והחתונה שלי

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ETB,

אני מתקוון לרכוש מצלמה דיגיטלית בתחילת החודש הבא, והתקציב שלי נמוך, חשבתי ללכת על המצלמה של KODAK CX6200 שעולה רק 500 שקל. באתר של Kodak אין הרבה פרטים על המצלמה, חוץ מזה שהיא 2MP, ויש לה רק זום דיגיטלי של X2 (אין זום אופטי) ואפשר לצלם בה 30 שניות של סרט, אבל אין שום פרטים על גודל החיישן, והיא אוטומטית לחלוטין. בתחלס היא ניראת מצלמה יחסית איכותית למחיר שלה, גם קראתי קצת ביקרות מעודדות עליה מאתרים מחו"ל. היא שווה את הכסף, או שכדיי לי לחסוך עוד 200 שקל וללכת על Canon A60, שניתן למצוא אותה בסביבות ה700 שקל.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  3. יש ברשותי Canon A80. אתמול הכנסתי את הכרטיס בטעות בצורה לא נכונה (כנראה חזק מדי), אחרי זה הכנסתי בכיוון הנכון ואז שצלמתי המצלמה נתנה את ההודעה CF Card Error. ממבט בתוך המצלמה, איזה פין אחד או שניים התעקם. אני מקווה שהכרטיס לא הלך Sandisk 256 ULTRA :'( היום אני אנסה להשתמש באחריות של Camera4Less, אני מקווה לטוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום הרבה פעמים נתקלתי בתמונות שבאוויר רואים מין שורה ירוקה כזאת, לדוג' התמונה הזאת: מה זה בדיוק ואיך זה נוצר? תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  5. אני רוצה לצלם וידאו. במצלמת סטילס אפשר לצלם גם וידאו וגם סטילס. אם מצלמת סטילס מצלמת וידאו כמו מצלמות הוידאו אז ברור שאקנה מצלמת סטילס. ולכן שאלתי היא מה היתרונות של מצלמת וידאו בצילום וידאו ? (חוץ מהזום)

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Access Denied,

אני צריך מצלמת רשת הכי פשוטה זולה ולא משהו יותר מדי זבלי... רק לדיבורים בשיחות ועידה קצת על הרשת.. זה בשביל סבתא אז לא לקחת קשה מדי וזה צריך לעלות מקסימות 150 שח.. אז לא להתפרע לי על מצלמות ועידה וידאו קונפרנס משהו ב-20 אלף דולר... איזה מצלמה נורמלית אפשר למצוא בכ"כ זול ואיפה יש לי אותה (אני גר בחיפה...)

7. Started by roieg,

שלום לחברי הפורום, אנחנו שמחים לעדכן אתכם על העלאתו של גליון 005 של קומפוזיציה - מגזין הצילום של ישראל המהדורה החודש כוללת 145 עמודים של תוכן מעניין, צילומים מרהיבים, חוויות מצולמות והמלצות. בגליון החודש תוכלו למצוא ראיון נרחב עם ורדי כהנא, מסע מצולם למונגוליה, פורטפוליו מדהים של רוברט משקה, סקירת עדשה, סקירה על מקומות לצילומי שקיעה עולמית, כתבה על לפלנד, כתבות על צילומי רחוב, צילומי מאקרו, פינת המק, מדריך לצילום גיאוגרפי בחו"ל וכמובן, כמו תמיד, עשרות צילומים עוצרי נשימה ומעוררי השראה. תודה רבה על התמיכה המתמשכת שלכם במגזין ואנחנו מקווים שתמשיכו להפיק הנאה ותועלת מקריאתו. קישור להורדת המגזין - http://www.composition.co.il בברכה, רועי גליץ וצוות מגזין קומפוזיציה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by KoM,

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by matessim,

שלום, אני צריך מצלמה לחבר עד 1000 שקל, המצלמה היא בעיקר לצלם אירועים, אם אפשר מצלמה SLR, ולא קומפקטית. אם יש לכם מצלמות שחורגות קצת או הרבה אבל שווה לחסוך להם, או דעה, בבקשה תגיבו גם כן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yoel14,

שלום לכולם, יש לי תקציב של כ1000 ש"ח, ואני מחפש מצלמה סבירה-טובה בהתאם. המטרה שלי לצלם תמונות משפחתיות ושל חברים, וגם נופים בטיולים מידי פעם, האם יש לכם המלצת? אני מתלבט בין 2 אילו שמצאתי. ותהיתי גם אם אני זקוק ליותר מזום אופטי 3 ?(עבור צרכים אלו) אשמח לקבל תגובות עליהן. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Nikkor 24mm F/1.4 - 2199$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020901nikon24mmf14.asp Nikkor 16-35mm F/4 VR - 1260$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020902nikon16mm35mm.asp

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, אני מעלה את המאקרו הראשון שלי , בבקשה תהיו עדינים עם הביקורת... (אגב, לא עבר שום טיפול למעט הקטנה)

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by LF,

שלום, מה אני צריך למחשב על מנת שאני אוכל לערוך סרטים ממצלמת וידאו דיגיטלית [עם יציאת MiniDV]? ועל מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by Crazy Ivan,

תמונה שצולמה ביד לשריון בלטרון די מזמן, קצת אחרי שקניתי את המצלמה (Canon A95). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by yuvyuv,

ראיתי את המצלמה הזו בכמה מקומות במחיר מאוד מפתה (1000 ש"ח עם כרטיס זיכרון 256MB, לא מחודשת עם אחריות לשנתיים), והשאלה היא האם היא שווה את ההשקעה ?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  16. היי אני מתעניין בקניית מצלמת וידאו ובודק גם את אופציית היבוא מארצות הברית . ראיתי כי עדיין יש דגם אירופאי ודגם אמריקני PAL / NTSC . מה הרלוונטיות של זה ב HD ? האם עדיין יש הבדל עבור צילום SD ? תודה, שאול.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by KoM,

שוב מאותו הסשן בפלאפון...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by KoM,

עיבוד קטן שעשיתי לתמונת שקיעה נדושה משהו...

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by orlupo,

האם יש עוד כרטיסי זיכרון עם 10 שנים אחריות? ראיתי לפני כמה זמן באתר של לירה כרטיסים של PQI והורידו ל-3 שנים אחריות או מצאתי כרטיסים של חברת Dane-Elec. האם יש עוד דבר כזה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. אבא שלי בעוד פחות מ10 ימים נוסע לחו"ל לעבודה לחודשיים בערך, העבודה ברובה הגדול מתבצעת בשטח, במקה הזה מטעי זיתים. הוא צריך לקחת איתו מצלמה כדי לתעד קטעים מהעבודה, לצלם תמונות שיוכנסו בעתיד לאתר החברה, ועוד... המצלמה צריכה להיות לא יקרה מידיי, לכן חשבתי על פוג'י F20 שנכשלה ממש לפני הקניה בקטגוריית הסוללה.. מסתבר שהחברה של אבא שלי טעמה המון טעם רע מסוללות ליטיום נטענות במצלמות ולכן שללו את הF20. אז הציעו לנו ישר בחנות את הA800... הדוד שלי נדלק עליה ישר ורצה לקנות.. הציעו לנו אותה עם כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ב1100 ש"ח. רציתי להתייעץ איתכם לגבי הA800, איך היא? יתרונות? חסרונות? דעות? אשמח לקבל כל פרט שתתנו וכל הצעה למצלמה בטווח המחיר שלה. תודה רבה רבה לעוזרים! אשמח לקבל את התשובות…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by lmlm,

איך? (צולם עם W800I)

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  22. שתי פנורמות שצלומו באייפון דרך תוכנת "Panorama" מה- Appstore, וחוברו לתמונה אחת במחשב. (לא עברו עריכה נוספת חוץ מקצת קונטראסט) http://up41.siz.co.il/up3/izlnh2azyttz.jpg (שמתי כקישור כי התמונה רחבה והייתה מגדילה את הדף, והייתה מצריכה הקטנה רבה כדי להתאים) אשמח לקבל חוות דעת. (בינתיים אנשים אחרים אהבו את התמונה )

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום. אני מחפש מצלמה קומפקטית עם זום גדול ומייצב חזק, חשוב שהיא תוכל לתפוס עצמים נעים בבירור. איכות תמונה צריכה להיות טובה מאוד וגם וידאו חשוב שיהיה 480*640 עם 30 פריימים. צימצמתי אפשרויות ונשארתי עם הS1 והZ3 כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה... כרגע אני פוזל לכיוון הS1 בעיקר בגלל המחיר הזול יותר והמסך המסתובב. (ד"א הוא גם ברזולוציה הרבה יותר טובה מהמסך של הZ3) עוד סיבה זה הגודל שאם אני לא טועה יש הבדל גדול בינה לבין הZ3. אני רוצה גם הרבה אפשרויות ידניות שזה אחד הדברים שחסרים לי במצלמה הנוכחית. (HP 735) האם יש הבדל גדול בין האיכות והחדות של התמונות והוידאו בשתי המצלמות האלה? עוד שאלה. מצאתי כמה אתרים אמריקאים שמוכרים Z5 חדשה לגמרי+כרטיס זיכרון 256 ב1900!! ביחד עם משלוח לאר…

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Shavoigen,

היי, לפניי כמה זמן רכשתי את המצלמה הזאת כדי ללמוד צילום אחד הדברים שלא הבנתי הוא פיצוי חשיפה לפעמים מה שקורה לי הוא שיש לי יותר מדי אור בשביל האפקט שני מנסה ליצור ולא משנה כמה אני אוריד את הISO וכמה אני אסגור צמצם התמונה עדיין בהירה מדי. הזמן חשיפה צריך להיות ארוך בשביל מריחה קטנה של אובייקטים מסוימים. ואז נזככרתי שיש עוד אופציה של חשיפה אבל אני לא יודע איך מגיעים אליה ואם היא תעזור לי בכלל? ואם הגעתי מה לעשות איתה? אז אם יש מישהו שמבין ומעוניין לעזור לי אני אשמח תודה, ליאור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו תודה. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח מקסימום. אני לא ממש מבין בזה לכן שואל פה.. דברים שחשוב שיהיה ממולץ החרבת זיכרון. הממ לא יודע כמו שאמרתי אני לא מבין גדול לכן אני משאיר את החירה בידיכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.