צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
המאפיינים הנדרשים (מהחשוב ביותר לפחות חשוב): 1. זמן תגובה מהיר (במיוחד בצילום אך גם בעת שמירה) 2. זום אופטי לפחות ממוצע, רצוי יותר מ- X3 3. יכולת הקלטת וידאו עם סאונד 4. מסך גדול 2.5inch או יותר 5. רזולוציה של 6 מגה פיקסל או יותר 6. שתהיה קומפקטית כרטיס זכרון של ג'יגה ואם ממש לחוץ אפשר להתפשר על חצי תודה מראש עריכה: התקציב המצויין בכותרת הוא פשוט סף עליון, אם אפשר בפחות- מה טוב...
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות נדפק לי ההארדיסק ונאלצתי לאחר שלא מצאתי שום פתרון אחר להביא את ההארדיסק לחברה מקצועית בשביל לשחזר את המידע. מספר רב של תמונות חזרו מהשחזור דפוקות: צבעים מעוותים,תמונות חצי מחוקות וטשטוש. אני מבין שאי אפשר לתקן תמונות דפוקות, השאלה מה לגבי תמונות כמו זאת: אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אהלן מושהידן אלקראם. אני מתלבט נכון לכרגע בין ה- E900 ובין ה- F20 והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של חברי הפורום, מי לכאן ומי לכאן, באופן כללי. הצילומים הם בעיקר צילומים בטיולים וגו' ולכן חשובה לי גם העמידות בתנאים קשים יחסית- אם מישהו יודע משהו בנושא על אחת משתי המצלמות הנ"ל- חשוב לי לדעת! תודה רבה!11
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, פורום בין היותר טובים שאני מכיר...אז ככה נמאס לי מה Canon PowerShot SD400 הפיצפונת שלי... אני רוצה להתקדם לכיוון היותר מקצועי של הצילום והגיע הזמן... אני מחפש מצלמה קומפקטית (לא DSLR) בטווח מחיר שנע בין 1500-1800 עכשיו מהחיפושים שהרצתי ראיתי שה S2 בולטת מאוד לטובה...התרשמתי מאוד והכל אבל לפני שאני רץ וסוגר עיסקה...מישו מכיר משו יותר מקצועי בטווח המחירים הזה? ועוד דבר...זה נכון שאין נורית עזר בדגם הזה? ועוד דבר אחרון, עד כמה ה-S3 שונה מה-S2 והאם כדאי להוסיף את ההפרש ולקנות אותו?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי!, היום ביקרתי החופים הנטושים של געש וצילמתי כמה תמונות, אחת מאוד אהבתי והייתי רוצה עזרה בלערוך אותה כדי להוריד את כל ה"רעש" של צילום טלפון, מאחר ואין לי ניסיון עם פוטושופ אשמח לקבל עזרה בזה. (בבקשה לא לצחוק על התמונות, אין לי מושג בצילום ואף פעם לא ממש השתמשתי במצלמה, זו בערך פעם ראשונה...). ** חייב לציין שכששומרים את התמונה למחשב וצופים בא מהתוכנה של הוינדוס היא נראת הרבה יותר טוב [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
אני שואל בשם חבר: שלום לכולם, קניתי את המצלמה הנ"ל בהונג קונג ויש לי איתה בעיה. כשהגעתי לארץ גיליתי שהאחריות הבינלאומית לא תופסת בארץ ואני צריך לשלם לישפאר על התיקון, הם גם לא מוכנים לשלוח בשבילי את המצלמה לחו"ל גם אם אשלם על השליחה. הבעיה במצלמה היא כזאת: התמונות נהרסות לי בכל מיני צורות שונות אחרי הצילום. בגלל זה עלה החשד שיש לי בעיה בחיישן ccd והתיקון יהיה יקר ומסובך (רק הבדיקה עולה מעל 160 ש"ח) אבל שמתי לב שהתצוגה הראשונית של התמונה (מיד לאחר הצילום) נראית מצויין והתמונה מתקלקלת רק לאחר מכן , זאת אומרת שהתמונה מתקלקלת בזמן ההמרה מהפורמט המקורי לjpg . לדעתי אם הבעיה אכן בהמרה, יש סיכוי סביר שעדכון פירמוואר יפתור את הבעיה. חיפשתי בכל הרשת ולא הצלחתי למצוא פירמוואר,מצאתי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה פרצו לביתנו וגנבו את האולימפוס c-700 uz המתיישנת שלנו, וכעת אנחנו מחפשים מצלמה חדשה. התקציב הוא 1500-2000 ש"ח. הסתכלנו בינתיים על 4 דגמים: Olympus SP-510 UZ Canon Powershot S2 Canon Powershot S3 Fuji FinePix S5600 הדרישות שלנו מהמצלמה הן כמובן איכות תמונה טובה, וזום אופטי גבוה (10 ומעלה). איזו מצלמה מומלצת ביותר?
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איזה מצלמה כדאי לי לקנות בין 1300- 1400 ש"ח מזומן , שימו לב שהמחיר ירד בגלל שזה מזומן , תנו בבקשה כמה המלצות , ואם לאנשים יש את אותם מצלמות אז בכלל זה טוב שיספרו איך , ולמה היא כל כך טובה לקיניה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית חדשה ואני מתאר לעצמי שחוץ מהנתונים היבשים בסופו של דבר יש דגמים שמומלצים יותר ופחות. לכן אני שואל פה בפורום ולא סתם משווה בין הנתונים. ראיתי שתי דגמים עיקריים canon a540 ב900 ש"ח ו- fuji a600+נרתיק+מטען ו4 בטריות וכרטיס של 256 ב1100 ש"ח בלי קשר לחבילה מי מהן יותר טובה, ואם יש אפשרות להמליץ על אחרות באותו הסכום בערך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איזו מצלמה עדיפה?! ה-Nikon D50 או הfuji s9500?!?!?!?! איזו מצלמה עדיפה?! ולמה?! :s05: :s05: :s05: (באותו מחיר!!![2700] ) נ.ב די דחוף כי אני חוזר מחר לצבא! תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שיצרו עדשה למצלמות הדיגטליות שיכולה לראות דרך בגדים ודברים כאלה זה אמיתי ?! ואם כן זה חוקי ?! :s05:
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף לקנות ולמה? הקאנון עולה בסביבות ה1500 והריקו 1900 (מחירים בארץ, אין לי איך להביא מחו"ל)
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צילום של טבעת שאמא הכינה...מוכשרת היא רצתה שאני אעשה לה צילום טוב של כל התכשיטים...זה הראשון...אז תנו דעה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונות מקוריות מההופעה של גורג מייקל באנגליה שבוע שעבר צולם ב A710 חבר שלח לי אותם ישר מאנגליה... דן
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום חברים , מישהו מכיר עורך EXIF טוב שניתן לשנות בוא את השדה של Date Picture Taken ? יש לי בסביבות ה-500 תמונות מעורבבות מ-3 מצלמות , הבעיה שהייתה רק מצלמה אחת מכוונת. אני צריך להעביר קדימה שעה אחת (ודקה )ביתר התמונות משאר המצלמות. מצאתי תוכנה שאפשר לשנות את השדה , אבל צריך לעבור קובץ קובץ וזה יהיה מטורף לעשות את זה.... :s05: שורה תחתונה: אני מחפש תוכנה לשינוי EXIF לכמות גדולה של תמונות (להעביר שעה אחת ודקה אחת קדימה בתמונות) . מישהו מכיר תוכנה כזאת?? תודה !
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 500 דולר לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית ע"ג דיסק די וי די (ולא מיני די וי וכל מיני שטויות) בארה"ב. מה ההמלצות שלכם ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.deviantart.com/deviation/43190002/?&q=by%3Aop-ivy&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-