צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לא עבר אף עריכה אם מישהו יכול לערוך את זה יהיה יותר מעניין אני לא יודע איך לערוך נורמלי או בכלל כי אין לי שום תוכנה לערוך איתה כרגע
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום , מזמן לא העלתי תמונות חלקכם אולי מכירים את הטכניקה - עדשת 50 מ"מ שמוצמדת הפוך לעדשה של המצלמה מאפשרת להגיע להגדלות מדהימות בחלק מהמקרים , לא פשוט בכלל לפקס ולצלם ככה - במיוחד בלי מתאם מתאים ,ובמיוחד עם מצלמת p&s , תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אז כככה אתמול היתי בתערוכה המהממת הזו שמתקימת לארוך חוף הכרמל ונירונה יש פה נראה כמות תמונות שאפר להקים גלריה אז ככה השקעתי המון אז אני מצפה לתגובות והנה התמונות שצילמתי זו האשה הההפוכה וזה כמו אוהל אנדיאני אם חלקים של אנשים וזה בזווית אחרת קצת ולזה אני קורא מגלשת ילדים וזה עוד זוית של התמונה וזה עוד זזוית של התינוק הההמום וזוהי האישה בהריון http://forums.ort.org.il/files/30/2243747/5182187.jpg וזה עוד פוזה של האישה בהריון http://forums.ort.org.il/files/30/2243749/3901181.jpg ואלה הם ציורים של מיבנים עתקים בתוך החול http://forums.ort.org.il/files/30/2243750/4559949.jpg וזו עוד זוית של הציורים בתוך החול אם קצת קרני שמש http://forums.ort.or…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה לקנות מצלמה דיגיטלית שתשמש גם לצילומים רגילים בטיולים וכו, וגם לצילום מעט יותר מקצועי בתור תחביב אישי שלה. המצלמה צריכה להיות עם לפחות 4 מגה פיקסל ו256 זיכרון (אם ניתן לקנות זיכרון זה בנפרד במחיר סביר אז זה בסדר). טווח המחירים גמיש ויכול גם לעלות בכמה מאות שקלים אם זה דרוש. כמו כן אמא שלי מתעקשת שהיא רוצה מצלמה עם זום אופטי של 12 ואני הייתי רוצה לדעת עד כמה זה חיוני והאם באמת דרוש זום כזה לצילומים חובבניים. ומה אתם אומרים על המצלמה minolta dimage z3 ? תודה מראש על העזרה. אם אפשר אז תנו לי גם את שם החנות שמוכרת את המצלמה עליה אתם ממליצים.
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בקניית מצלמה דיגיטלית חדשה. הבעיה היא שאין לי מושג במצלמות דיגיטליות והחלטתי לפנות אליכם לעזרה. אני מחפש מצלמה לא יקרה יותר מידיי בעלת איכות טובה שלא יותר מידיי מסובכת להפעלה. בנוסף שלמצלמה יהיה זכרון בנפח מספק, או שתהיה לה אפשרות להוספת זכרון. תודה,דוד.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מצלמה בתקציב של באזור ה: 1000$ אני בכוונה מציין בדולרים, כי אני מעוניין לקנות בארה"ב. מה שאני מחפש מהמצלמה זה שתהיה פשוטה יחסית לתפעול לבן אדם שלא מבין יותר מדי בפיצ'רים מתוכחמים ויכולות מתקדמות יותר מדי. שתתן איכות תמונה טובה מאוד. כנ"ל ווידאו. שיהיה לה זום כמה שיותר גדול. מטרת השימוש היא בין היתר צילומי טבע, ובכל זאת צילומים של חיות/ציפורים רחוקות יחסית אז כמה שיותר זום יותר טוב. ומבחינת גודל. אז אני כן מעוניין במצלמה שהיא יותר מקומפקטית, אבל מאידך לא משהו גדול מדי, כך שלא יהיה מבאס לקחת בערך לכל מקום. האם יש מצלמה שבגודלה היא מעט יותר גדולה מקומפקטית, ואפשר להוסיף לה עדשה? כך שלארועים שגרתיים, ארועים משפחתיים וכד' היא תשמש כקומפקטית, אך ב…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן כרגע יש את המצלמה הנ"ל OLYMPUS STYLUS 1010 עם כרטיס זכרון OLYMPUS XD1GB אני רוצה להרחיב ל4GB עכשיו אני ראיתי שהכרטיסים של OLYMPUS מאוד יקרים אבל ראיתי שיש גם אופציה למתאם MICRO SD רגיל ל OLYMPUS זה עובד? או שזה עושה בעיות? איזה חברה/דגם אתם ממליצים? אני הולך לקנות בEBAY. אני כבר עשיתי עדכון קושחה לגירסה האחרונה שתומכת יותר מ4GB ככה שזה לא צריכה להיות בעיה. תודה מראש על העזרה אריאל
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מבחינת הגיון, כולם ישר יגידו שכמובן 30 דקות עדיף. אבל קראתי בכמה מקומות, שכשטוענים סוללות בכזאת מהירות, אז אחרי זמן ממש קצר הן נהפכות לפחות טובות, ומתחילות להתרוקן ממש מהר! אבל טעינה ארוכה של 8 שעות, מבטיחה סוללות יותר יעילות, וחיים ארוכים יותר. אני מדבר על סוללות AA נטענות, כמו למצלמה S6500. מישהו יכול לאמת? כי אם זה לא נכון, אז עדיף לי בהרבה טעינה של 30 דקות, במקום להמתין 8 שעות.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שלום. האם יש אפשרות ללכוד סרט שהוקלט כבר במצלמת וידאו באמצעות כבל S-Video בלבד? אם כן, במה זה כרוך? תוכנה כלשהי? מישהו יכול להמליץ על שם? אם לא, מה עוד דרוש כדי ללכוד וידאו ממצלמה כזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
תמונה מהארכיון שצולמה לפני מספר כמה חודשים בנצחון (ההיסטורי) של קבוצת בני השרון כנגד מכבי תל-אביב בכדורסל. כידוע (או לא) צילומי כדורסל נחשבים לקשים במיוחד בגלל תנאי התאורה הקשים - אולם סגור עם תאורה לא חזקה במיוחד,דבר שגורם למהירות תריס נמוכה. בתמונה ניתן לראות את הסנטר אוסמאן סיסה מזנק לריבאונד על חשבון פרקר. צולם ב-400 ISO ועבר סינון רעשים
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג, הפלאש המובנה הורס את התמונות בצורה ש"פשוט אי אפשר להמשיך ככה!!" אז לענייננו, אין יותר מדי אפשרויות ב-Sony, אבל רציתי לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקניה. האפשרויות הם: F42AM F58AM אפשר לראות פרטים כאן: http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=2&PageID=63&TemplateType=5&ParentID=44&CategoryID=98&Filter=857, יש לי כרגע תקציב ל-F42, השאלה היא אם כדאי לחסוך עוד 800 ש"ח לF58 (שמסתובב כמו בתמונה) מה נראה לכם? (אגב, שמתם לב איזה פופולריות יש ל-SONY לאחרונה? ) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן, שבוע הבא אני עוזב את מחוזותינו, לדרום אמריקה הרחוקה. אני זקוק למצלמה שתלווה אותי לתיעוד הטיול. טרם החלטתי אם אני זקוק לקומפקטית או SLR, מכיוון שאינני מכיר את הבדלי הביצועים ביניהן. אני רק יודע שלהסחב עם דמוי SLR נראה לי מסויט. תקציב - 1000-1300 מכיוון שאשהה שם 7 חודשים, אצלם הכל מהכל (נוף,מסיבות,יום ולילה, גשום וקיצי, ישבן ברזיאלי וחזה פרואני) לא יהיו צילומי חצובה נקודה חשובה היא סוג כרטיס הזכרון וזמינותו בנפחים גדולים. כיום יש בידיי FUJIFILM FinePix F31fd, שמציגה ביצועים טובים, אך כרטיסי ה שלה באים בנפחים קטנים, ומחירים גבוהים. כאמור, אני משתמש הדיוט שמעוניין במצלמה בעלת יחס ביצועים-מחיר אידיאלי, קלות נשיאהו תמיכה בכרטיסים בנפחים גדולים. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
-
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש עוד הרבה כאלה העלתי בנתיים רק אחת שאהבתי בגלל המטוס שנמרח הייתי מוגבל בזוית של הצילום כי עוד אין לי חצובה אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב (זום אופטי X11)
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית עד 330 דולר לקנייה ארה"ב פירסמתי בעב את ההודעה הזאת ממשתמש של חבר שלי והביאו לי פה הצעה ל A95 של קנון יש מצלמה לא קומפקטית המאפשרת גם צילום בזום כמו ה S5000 אבל יותר איכותית במחיר הזה אם כן עזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה ,ה Canon PowerShot A520 ממש מצאה חן בעיני אבל אני תוהה אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר או בערך באותו טווח מחירים אודה לתשובותיכם בעניין
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מה דעתכם על זאת? EXILIM EX-Z70 או זאת EX Z8 אני לא צריך מצלמה מקצועית מה שאני צריך זה לצלם תמונות ל"מזכרת" [הבנתם למה אני מתכוון] אני לא פותח תערוכה או משהו. תודה. ואם יש מצלמה יותר טובה ב 600-750 אז תציעו
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ב 27 מאי 04 רכשתי מצלמה Ricoh Caplio G3 לאחרונה (בחצי שנה האחרונה בערך) שמתי לב שבתמונות חשוכות ללא פלאש - מופיעים פיקסלים שרופים. בתמונות חשוכות עם פלאש - פחות שמים לב, אך הפיקסלים השרופים עדיין שם. מצ"ב 2 תמונות להמחשה: תמונה חדשה יחסית: זו ישנה יותר: רציתי לדעת - האם זהו סופה של המצלמה? או אולי קיימת דרך לפתור בעיות מסוג זה (אולי איזה צ'יפ קטן נדפק במצלמה סה"כ...) משום שאני מאוד מרוצה מהמצלמה הזו ולא ממהר להחליפה. תודה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-