צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מצלמה בתקציב של באזור ה: 1000$ אני בכוונה מציין בדולרים, כי אני מעוניין לקנות בארה"ב. מה שאני מחפש מהמצלמה זה שתהיה פשוטה יחסית לתפעול לבן אדם שלא מבין יותר מדי בפיצ'רים מתוכחמים ויכולות מתקדמות יותר מדי. שתתן איכות תמונה טובה מאוד. כנ"ל ווידאו. שיהיה לה זום כמה שיותר גדול. מטרת השימוש היא בין היתר צילומי טבע, ובכל זאת צילומים של חיות/ציפורים רחוקות יחסית אז כמה שיותר זום יותר טוב. ומבחינת גודל. אז אני כן מעוניין במצלמה שהיא יותר מקומפקטית, אבל מאידך לא משהו גדול מדי, כך שלא יהיה מבאס לקחת בערך לכל מקום. האם יש מצלמה שבגודלה היא מעט יותר גדולה מקומפקטית, ואפשר להוסיף לה עדשה? כך שלארועים שגרתיים, ארועים משפחתיים וכד' היא תשמש כקומפקטית, אך ב…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם משהו יודע פרטים עליה מעבר לשמועות ולמפרט המופיע בDPREVIEW . איכות תמונה ? וכו ..
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות רבות שקשורות לצרכים שלי, ובעיקר ליכולת הכספית שלי צימצתי כמה אפשרויות שחשבתי עליהם לשני הדגמים הבאים, אנא הציעו לי איזה מהם הוא יותר טוב ויותר שווה לי לקנות. בבקשה אל תתחילו להציע לי מצלמות אחרות, תתייחסו רק לאלו. Minolta DiMAGE X31 או Nikon CoolPix3200 אני חובבן, לכן הלכתי על 3.2 פיקסל, אין לי צורך ביותר מזה. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לא עבר אף עריכה אם מישהו יכול לערוך את זה יהיה יותר מעניין אני לא יודע איך לערוך נורמלי או בכלל כי אין לי שום תוכנה לערוך איתה כרגע
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום , מזמן לא העלתי תמונות חלקכם אולי מכירים את הטכניקה - עדשת 50 מ"מ שמוצמדת הפוך לעדשה של המצלמה מאפשרת להגיע להגדלות מדהימות בחלק מהמקרים , לא פשוט בכלל לפקס ולצלם ככה - במיוחד בלי מתאם מתאים ,ובמיוחד עם מצלמת p&s , תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לפני שאני רוכש אותה בקרוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב 500 גג, יש לי כבר כרטיס SDHC SD 8GB שאני מעוניינת להשתמש בו. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר מפגשים וסקירות, לפעמים בתנאי תאורה לא טובים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא קריטי, אבל אני ממש שונאת גרעון בתמונות שהתאורה בהם לא טובה * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן (יש לי חצובה, אז רק חשוב לי שתהיה למצלמה הברגה בתחתית) * האם יש לך נכו…
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
תקציב 1000-2000 מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש הפרש מחירים לא קטן בין כרטיסי זיכרון במהירויות שונות.. עד כדי כך שאפשר למצוא כרטיס של 16 ג'יגה במהירות נמוכה שעולה כמו 8 ג'יגה מהיר.. עד כמה ההבדל בין מהירויות הכרטיסים משפיע על ביצועי המצלמה? ואם כן במה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, טיילתי באירלנד וצילמתי המון תמונות והעברתי אותם למחשב ומחקתי את התמונות מהכרטיס זיכרון. יום שישי האחרון פירמטתי את המחשב שלי ושכחתי לגבות את התמונות שלי מהטיול - שביזות מטורפת!! שמעתי שיש תוכנות שיכולות לשחזר מידע מכרטיס זיכרון של מצלמה. יש לי כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. אם אתם מכירים תוכנה כזאת, אני לא רק אשמח אני אהיה הבן אדם המאושר ביותר. תחשבו מה זה לאבד את המזכרת הכי חשובה שלך מטיול בחו"ל. בבקשה תעזרו לי אני ממש בדיכאון. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לאחר שהמצלמה הקודמת שלי (Fujifilm FinePix 6800Z) נגנבה אני צריך אחת חדשה. ההגבלה היחידה היא שזו צריכה להיות מצלמת פוג'י בלבד (יש אפשרות אולי גם לאולימפוס) המצלמה צריכה להיות לשימוש משפחתי(ולכן שתהיה קטנה) מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אמא שלי נסעה לחו"ל וקנתה מצלמת cannon קטנה קטנה 4.0MP, מישהו יודע אולי על מה אני מדבר, כי זה מסקרן אותי (עוד לא ראיתי אותה)... תודה מראש, אוטפיר
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום.! אני חדש הכל הקטע של הצילום והמצלמות. יש לי את המצלמה canon a510. ויש לי בעיה בפיצוי החשיפה. מי שמכיר את המצלמה כאשר אני שם את המצלמה על מצב M (מעורב תריס+צמצם)הוא כותב לי בצד המסך -2 בפיצוי חשיפה. עכשיו אין אפשרות במצה M לשחק עם פיצוי החשיפה. אני ניסיתי כל אפרות כדי להגיע למצב 0+- אבל ללא הצלחה. אני שיחקתי עם הצמצם והתריס ולא הצלחתי... מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מה דעתכם על זאת? EXILIM EX-Z70 או זאת EX Z8 אני לא צריך מצלמה מקצועית מה שאני צריך זה לצלם תמונות ל"מזכרת" [הבנתם למה אני מתכוון] אני לא פותח תערוכה או משהו. תודה. ואם יש מצלמה יותר טובה ב 600-750 אז תציעו
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מסגרת התקציב שלי היא עד 1000 ש"ח המצלמה תשמש את כל המשפחה,אנשים בעלי ידע חובבני בצילום, רצוי שהמצלמה תיהייה חזקה עמידה יחסית מפני פגיעות. משק פשוט יהייה ליתרון. יש לציין כי חלק מהשימושים במצלמה יהיו גם צילום וידאו, חובה עם קול. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון רחב של נושאים (תשמש כמצלמה משפחתית וכו") # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בלי ציוד עזר כלשהו גם עם פלאש וגם בלי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לציל…
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חיבור עדשה כנראה עומד להיות למצלמה הזו של ניקון: http://www.dpreview.com/news/0504/05040802nikondslrs.asp בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
מבחינת הגיון, כולם ישר יגידו שכמובן 30 דקות עדיף. אבל קראתי בכמה מקומות, שכשטוענים סוללות בכזאת מהירות, אז אחרי זמן ממש קצר הן נהפכות לפחות טובות, ומתחילות להתרוקן ממש מהר! אבל טעינה ארוכה של 8 שעות, מבטיחה סוללות יותר יעילות, וחיים ארוכים יותר. אני מדבר על סוללות AA נטענות, כמו למצלמה S6500. מישהו יכול לאמת? כי אם זה לא נכון, אז עדיף לי בהרבה טעינה של 30 דקות, במקום להמתין 8 שעות.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
תמונה 1,2,3,5 - בובצו'. תמונה 4 - לילו. תמונה 6 - ניקו. תמונה 7 - מיץ. תמונה 8 - המסעדה הגדלה. תמונה 9,10 - הסוף הבלתי נמנע של גלילי נייר הטואלט שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
http://www.digitalshops.co.il/scripts/ אני רואה שיש להם הרבה סניפים, איך הם? חבר שלי רוצה לקנות מהם FUJI S9600 ויש להם פשוט את המחיר הזול ביותר.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-