צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
באחד מן הימים - שביל ישראל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מצלמה בתקציב של באזור ה: 1000$ אני בכוונה מציין בדולרים, כי אני מעוניין לקנות בארה"ב. מה שאני מחפש מהמצלמה זה שתהיה פשוטה יחסית לתפעול לבן אדם שלא מבין יותר מדי בפיצ'רים מתוכחמים ויכולות מתקדמות יותר מדי. שתתן איכות תמונה טובה מאוד. כנ"ל ווידאו. שיהיה לה זום כמה שיותר גדול. מטרת השימוש היא בין היתר צילומי טבע, ובכל זאת צילומים של חיות/ציפורים רחוקות יחסית אז כמה שיותר זום יותר טוב. ומבחינת גודל. אז אני כן מעוניין במצלמה שהיא יותר מקומפקטית, אבל מאידך לא משהו גדול מדי, כך שלא יהיה מבאס לקחת בערך לכל מקום. האם יש מצלמה שבגודלה היא מעט יותר גדולה מקומפקטית, ואפשר להוסיף לה עדשה? כך שלארועים שגרתיים, ארועים משפחתיים וכד' היא תשמש כקומפקטית, אך ב…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
עגבניות ממש לפני שהפכו למטבוחה. חתול סקרן שרצה לעזור ;D *אני ממליץ להוריד ולראות עם רקע כהה.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למצלמה קופקטית. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? בין 1000 ל 1500 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם תמונות יומיומיות, אין לי שאיפות לצילום מקצועי. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). על המצלמה להיות בעלת פלאש פנימי. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כנראה שלא אשתמש בחצובה. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? אצלם בהחזקת המצלמה …
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלומות, נשברה לי המצלמה ואני צריך חדשה, תקציב עד 2000 וכמו שהכותרת מרמזת אני לא מבין גדול בעניין חשוב לי רק להפטר סופית מהעניים האדומות ,שהתמונה תיהיה איכותית ושתחזיק שנים רבות. אני לא חושב שיש לי דרישות מוגזמות לתקציב הנ"ל אבל אם צריך להוסיף תגידו תודה מראש לכול עוזר.
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
אני צריך זום אופטי גבוה ככל האפשר ו-3.2 MP יהיה מספיק..... תודה
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
נפלה לי המצלמה ורואים ממש את הנזק ויש לי עדיין אחריות יקבלו אותה?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
תמונה מהארכיון שצולמה לפני מספר כמה חודשים בנצחון (ההיסטורי) של קבוצת בני השרון כנגד מכבי תל-אביב בכדורסל. כידוע (או לא) צילומי כדורסל נחשבים לקשים במיוחד בגלל תנאי התאורה הקשים - אולם סגור עם תאורה לא חזקה במיוחד,דבר שגורם למהירות תריס נמוכה. בתמונה ניתן לראות את הסנטר אוסמאן סיסה מזנק לריבאונד על חשבון פרקר. צולם ב-400 ISO ועבר סינון רעשים
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש מצלמות דיגטליות שרשום בהן כי העינית היא עם למשל 115,000 פיקסלים שזה די ברור ,מצד שני נתקלתי שרשום במצלמה מסוג Fujifilm FinePix S6500fd ,כי העינית שלה היא אלקטרונית ,למה הכוונה האם זה טוב או רע? הערה : ממה שהבנתי גם כאשר רשום 115,000 פיקסלים מדובר בעינית אלקטרונית ,אז מה ההבדל בכל זאת ???
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שתמונות ל Google Maps מוסיפים דרך האתר panoramio, וכבר הוספתי כמה... אבל יש גם אפשרות להוספת וידאו ל Google Maps דרך האתר youtube, הבעיה שאני לא יודע איך לקשר סרטון שיש ביוטיוב לגוגל... מישהו יודע איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אוקי, חזרתי היום מארה"ב, ובניו יורק עברתי בחנות B&H והחלטתי שאני רוצה לקנות מצלמה מקצועית. אחרי המלצות רבות החלטתי ללכת על Canon 1000D: http://www.bhphotovideo.com/c/product/571144-REG/Canon_2762B003_EOS_Rebel_XS_a_k_a_.html עכשיו, העדשה שמגיעה עם המצלמה היא כל כך גרועה, אני לא מצליח לעשות זום, פשוט... כשאני עושה הכי זום העדשה בקושי בקושי מקריבה... אז השאלה שלי היא אם העדשה אמורה להיות ככה? קראתי את כל הספר כמה פעמים ולא הצלחתי למצוא תשובה, גם בגוגל ניסיתי, לא מצאתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה A520 של CANON. חזרתי מטיול של שבועיים באיטליה וצילמתי כ-2 ג'יגה של תמונות. כשאני מנסה לחבר את המצלמה למחשב התמונות לא נקראות וכתוב לי "המצלמה או הסורק נמצאים בשימוש. נסה שנית במועד מאוחר יותר" (אין לי סורק..). ניסתי להחליף כבל USB וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חיבור עדשה כנראה עומד להיות למצלמה הזו של ניקון: http://www.dpreview.com/news/0504/05040802nikondslrs.asp בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל או שאני אצטרך להחזיק אותו צמוד לעדשה כדי לצלם או קומבינה אחרת בסגנון?
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לא עבר אף עריכה אם מישהו יכול לערוך את זה יהיה יותר מעניין אני לא יודע איך לערוך נורמלי או בכלל כי אין לי שום תוכנה לערוך איתה כרגע
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
http://www.digitalshops.co.il/scripts/ אני רואה שיש להם הרבה סניפים, איך הם? חבר שלי רוצה לקנות מהם FUJI S9600 ויש להם פשוט את המחיר הזול ביותר.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
-
-
מה ההבדל בין מחודש לרגיל לפעמים כותבים במכירות ברשת מחודש מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
נתקלתי ב-preview עליה בדיוק ב-DPreview.. יש שם כמה דברים הזויים (אוטופוקוס שעובד רק ב-6 עדשות מסויימות.. WTF!?) הדבר הכי מעניין וחדשני בה הוא פונקציית LV - שדומה יותר לפעולת LV במצלמות דיגיטליות רגילות תהנו - Panasonic Lumix G1 Preview
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, המצלמה שהייתה לי כבר 5 שנים(אולימפוס C-370 ZOOM) שבקה חיים ובקרוב יש למשפחתי כמה טיולים שכמובן אנחנו רוצים לתעד בצורה איכותית. מישהו מבין קצת במצלמות שיש כיום בשוק ויכול להמליץ לי על מצלמה שאפשר להכניס לכיס ותיתן תמונות טובות גם ביום וגם בלילה?(שלא יהיו מגורענות) שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700-1,000 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? חברים, משפחה, בעיקר בתנאי חדר עם תאורה צהובה בנאלית. חשוב שתמונות בתנאי תאורה חלשים עם פלאש פנימי תצאנה לא מגורענות. כלומר, שהחיישן CCD יהיה כמה שיותר גדול. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אפשרי בהחלט, אך רק כאשר ארצה לצלם בחשיפה ארוכה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה?לא, אין צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-