צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למצלמה איכותית לטיול ארוך בחו"ל במזרח. שתיהיה יחסית קטנה ולא ענקית, קלה ונוחה לקחת אותה עלי במהלך הטיול. כעקרון אני רוצה לקנות מצלמה לצלם תמונות מהטיול, וסרטונים (אולי אפילו ארוכים קצת), שיהיה לה אפשרות לכרטיס זכרון גדול (כמה יש היום 16GB?). אני מעדיף לקנות אותה בסין בקרוב אז אשמח לדגם מדוייק והמלצה ספציפית שאדע מה לרכוש. תקציב ככה 1000-1200 ש"ח. מאמין שבתקציב כזה אפשר לקנות בסין משהו איכותי. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עדיפות לקומפקטית אבל זה לא משנה שהמצלמה תהיה נוחה - כוון וצלם המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ילדים קטנים אחת בת 8 ועוד 2 בני שנה גם לפעמים צילומי טיולים ונופים (פחות חשוב) חובה איכות וידאו טובה ללא הגבלת זמן צילום אממ זהו בעיקרון .. יש אפשרות לחריגה עד 1,200 אם ממש משתלם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם, אותו דבר בערך, מאמין שיותר באור. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אם תצא איכות טובה, אז ללא פלאש, אבל אם צריך אז כמובן עם פלאש. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם ב…
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הייתי בכיוון של 400D של קאנון, אבל אחרי שקראתי פה קצת אני דיי נרתע. ראיתי דיי הרבה המלצות על Pentax K10 וK100, אבל הבנתי שיש בעיה של השגת צלמיות, ובנוסף אני דיי התרגלתי לקאנונים למינהם ככה שאני דיי חושש לעבור. בנוסף, רציתי לדעת האם כדי לקנות מצלמה יד שניה מEBAY. הרי אם אני קונה מארה"ב, לא תהיה לי אפשרות לממש את האחריות בארץ בכל מקרה, אז אולי כבר עדיף לקנות משהו יותר איכותי + צלמית טובה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמה קומפקטית למשפחה, שתשמש לצילום בתוך הבית (תנאי תאורה יחסית נמוכים), ביום יום, בטיולים וכו'. המצלמה צריכה להפיק תמונות כמה שיותר טובות ב P&S פשוט, האנשים שישתמשו בה לא מבינים כלום בצילום. עדשה רחבה תהיה תוספת טובה. ראיתי המלצות על ה fuji F100fd שמוצאת חן בעיני, גם בגלל האפשרות לצלם בלחיצה אחת גם עם פלאש וגם בלי ואח"כ לבחור. אבל קראתי על בעיה שיש לה של הופעת מעין "הילה" ורודה בצד השמאלי של התמונה (מישהו יודע אם זה נפתר?). ראיתי גם את ה Panasonic TZ4-TZ5. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה קומפקטית שמיועדת בעיקר עבור אחותי (בת 16) אבל תשמש גם את שאר המשפחה. כרגע יש לנו את ה Ricoh R1, מצלמה חביבה אבל הגיע הזמן לחדש. המצלמה מיועדת לשימוש כללי חובבני, כמו טיולים שנתיים/משפחתיים, קצת בביה"ס, בבית וכו'. חשוב שתוציא תמונות כמה שיותר טובת במצב אוטומטי, מכיוון שהיא תהיה בעיקר בידיים שלא מבינות כלום בצליום, אבל גם אפשרויות שליטה ידניות יהיו אופציה נחמדה כתחביב. משיטוט בפורום חשבתי על מצלמות כמו ה R7 של ריקו או ה TZ3 של פנסוניק, או מהדגמים החדשים יותר R8 וה TZ4\TZ5. אין לי בעיה לחכות קצת לדגמים חדשים אם הם באמת שווים את זה. על מה אתם ממליצים? תודה רבה! נ.ב אני חוזר הביתה (מהצבא) רק בעוד שבועיים ככה שמה שלא יכתב היום אני אוכל לקרוא ול…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהקנון של A95 התקלקלה (לא מעט בגללי) הגיע הזמן להשתדרג במצלמה חדשה ה A95 היתה מדהימה אבל כשצילמתי את הילדים במסיבות בגן או בבית התמונות יצאו מרוחות או מגורענות. אני לא מחפש מצלמה עם זום כפול 20 או עם 10 מגה פיקסל למרות שהיה נחמד אלא מצלמה שניתן לצלם איתה במקומות סגורים עם תאורה קצת חשוכה ילדים שזזים ועדיין יצאו תמונות טובות. אודה על עזרתכם 8)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני דיי חובבן בתחום המצלמות. אני מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה-700-800 ש"ח שתוציא תמונות איכותיות גם במקומות עם תאורה מוגבלת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגמים.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני צלם חובב + לא מיקצועי יש לי מצלמה ניקון d60 עם פלאש של metz וגריפ עדשת קיט 18-55. למדתי דרך גוגל על צמצמם תריס כיוונים וכו.. אני מצלם בדכ בבתי ספר או באירועים מגנטים.. את המצלמה קניתי לפני 4 שנים ואני רוצה להישתדרג למשהו שיתן גם צילום וידאו גם מהירות עיבוד תמונה וגם צבעים חדים בנוסף גם עדשה לצילום מרחוק ליותר פוזציות באירועים וכנסים . התקציב הוא למצלמה +עדשה רחבת טווח + גריפ תואם עד 5k
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כרגע יש לי מצלמה קומפקטית של FUJI מלפני 3 שנים, והייתי רוצה לעבור למשהו קצת יותר מקצועי. שמעתי על תחום דמוי ה-SLR וזה נראה לי מתאים. אשמח להמלצה לדגם מתאים בסדר גודל של התקציב הזה. רצוי עם זום גדול כמובן וכמה שיותר מגה פיקסל (יכול להיות שלכם זה יישמע קצת "נובי" אבל זה מה שאני יודע בתחום המצלמות ואשמח לקצת יותר הסברים,פרטים בנושא). כמו כן, אשמח לדעת מה זה אומר "חשיפה" במצלמות. תודה לעוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי חברה, לרגל הולדת ביתי הראשונה שצפויה בימים הקרובים, אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית. מכיוון שזה תחום חדש לחלוטין בשבילי הייתי מעוניין בהמלצות וכן דגשים על מה לא להתפשר ומה לא צריך. המחיר בכותרת הוא כיוון כללי אבל לא צריך להשתולל כי אני צריך לקנות את זה בסופו של דבר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אהלן,מחפש מצלמת וידאו בתקציב 2000-3000 שח למטרת צילום וידאו בטיולים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמת וידאו FHD עדיף עם הארד דיסק מובנה ראיתי ב EBAY את הקנון FH10 שנראית לי מצלמה קטלנית יש לכם המלצות???
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למצלמת וידאו שמצלמת באיכות FHD או 720P ומעלה. חשוב שתתמוך בכרטיס זכרון MICROSD. יציאת HDMI & USB. שתיהיה כמה שיותר קטנה וקלת משקל. מצלמה בסגנון של Aiptek Pencam HD 2HR. רק שתתמוך באופציות שצוינו מעלה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של 1000 +/- קומפקטית, איכות צילום טובה איכותית מבחינת אורך חיים. בעיקר לטיולים אני יודע שאני לא אקבל הכי קומפקטי ועם איכות צילום הכי טובה בתקציב שלי אבל מחפש את המצלמה כי טובה בהתחשב בקריטריונים הנ"ל עיינתי בזאפ אבל יש כל-כך הרבה מצלמות שכולן נראות לי אותו דבר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת HD - על אילו דגמים אתם ממליצים? איזה גודל מינימלי של HD מומלץ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מעדיף כמובן שתוכל לצלם בHD, ואם אפשר בתנאי תאורה ביתיים. אם אפשר לחסוך בתקציב, אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, אני רוצה מצלמה טובה, מצלמת ווידאו, עד לתקציב של 3700 ש"ח. אין לי הרבה ידע בתחום אז אני אסמוך על ההמלצות שלכם. אם יש יותר טובה ב100\200\300 ש"ח נוספים אז תציינו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח שימליץ
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני מחפש המלצה למצלמת כיס איכותית שנותנת צילום סטילס ווידאו באיכות HD 1080p, ברור לי שיש המון כאלה אבל יש עוד פקטור שחשוב לי הוא איכות הרמקול של המצלמה, אני אסביר: אני בליין ויוצא להמון מסיבות ורוצה לצלם קליפים במועדונים. ברוב המצלמות איכות המיקרופון לא טובה ויש דיסטורשן נוראי כך שחשוב לי שלמצלמה יהיה מיקרופון שמסוגל להסתדר עם עוצמות בגובה 90db ואולי אפילו יותר בלי לייצר דיסטורשן. תקציב באיזור ה-1000 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי ראיתי את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 וגם המליצו לי עלייה ככה בחפיף, אין לי מושג במצלמות מחכה להמלצותיכם תודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת - מחפש המלצה למצלמת רכב איכותית, 1920/1080, לופ רקורדינג, צילום סביר פלוס בלילה וכו'. אני ממש לא מתמצא בזה ויש כל כך הרבה בשוק שאין לי שמץ במה לבחור. תודה מראש! נ.ב - חשוב מאוד שזו תהיה מצלמה שמסוגלת להתמודד עם טמפרטורת הקיץ של ישראל.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אומנם אני לא מתכנן את הקניה ב 2-3 חודשים הקרובים אבל מעניין אותי לדעת מה העדשות המומלצות בטווח מחירים זה, כי עדשת TELE תהיה כנראה הקניה הרצינית הבאה שלי. מטרה עיקרית - צילומי טבע
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כרגע יש את המצלמה הנ"ל OLYMPUS STYLUS 1010 עם כרטיס זכרון OLYMPUS XD1GB אני רוצה להרחיב ל4GB עכשיו אני ראיתי שהכרטיסים של OLYMPUS מאוד יקרים אבל ראיתי שיש גם אופציה למתאם MICRO SD רגיל ל OLYMPUS זה עובד? או שזה עושה בעיות? איזה חברה/דגם אתם ממליצים? אני הולך לקנות בEBAY. אני כבר עשיתי עדכון קושחה לגירסה האחרונה שתומכת יותר מ4GB ככה שזה לא צריכה להיות בעיה. תודה מראש על העזרה אריאל
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז ככה חסכתי כסף כסף למצלמה דיגיטלית וראיתי שהכסף זה לא הבעיה הלכתי לחנויות ראיתי שאין סוף למבחר עכשיו אני אין לי מושג בתחום הזה אז אני צריך ממכם קצת עזרה בעיקרון אני צריך את המלצמה בעיקר שיושבים החברה טיולים בכו' אני צריך שיהיה בה מייצב תמונה זום אופטי גבוה שתיהיה איכות טובה מגה פיקסל 6 ומעלה נראה לי מספיק ראיתי ש 7.1 הולך היום שתיהיה קומפקטית חיפשתי וראיתי בנתייים כמה סוגים מחפש המלצות ואת המצלמה שתתאים לי ואני יהנה ממנה זאת בנתיים נראה לי הכי טובה מבחינת נתונים אבל את זה אני משאיר לכם http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472695 http://www.photonegba.co.il/productspec.asp?id=1392 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574485 וזהו בעיקרון אני לא מבין דבר בנושא אשמח א…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-