עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by spotash,

תכונות נדרשות: תמונה איכותית, כרטיס זיכרון גדול, מסך גדול, שהסוללות יספיקו להרבה זמן ושתהיה קומפקטית. המצלמה בעיקר לטיולים. פחות חשוב גודל זום והרבה מגה פיקסל, היא תשמש למשפחה בעיקר לטיולים. אין צורך שיהיו לה אפקטים מיוחדים(צילום בשחור לבן וכו')

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by KvodHagab,

הלכתי לי היום בדרך הביתה מביתספר, ראיתי חתול יושב בסבלנות מתחת לצמח ומסתכל על שני יונים שהיו באיזור, החלטתי לצלם.. מה דעתכם? (A510) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  3. אני טס לסין בשבת ואני צריך לקחת איתי מצלמה. ה-Fuji 6500FD שלי כבדה וגדולה לי מדי ביחד עם הלאפטופ כדי להסתובב איתה כל הזמן. אני רוצה משהו קליל שגם יתאים בכיס, אני רואה שיש מגוון מצלמות ב-115-200 גרם. רוב המידות של מה שמצאתי הן באזור ה-94x55x20mm, ובתמונות הן לא ניראו לי כאלו קטנות. אני לא חושב שממש משנה לי עדשה רחבה במקרה זה, כבר יש לי אותה ב-6500 אם צריך (תודות ל-boren). מגה-פיקסל ברגע שזה 7mp זה דיי והותר. אני מניח שגם זום X3 יספיק. IS יכול להיות יתרון, גם תמיכה ב- כי כבר יש לי כרטיסים (אבל אז מגביל את עצמי ל-FUJI אני מבין שאולימפוס זה להתרחק). חשוב לי תמיכה בצילום מאקרו. דוגמאות לצרכים שלי איתה בגלריה פה: http://www.aquacut.co.il/slideshow_regular/index.html ניסית…

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  4. כבר קראתי כמה וכמה מאמרים אבל אני עדיין מתבלבל. 1 מתי הצמצם פתוח ומתי הוא סגור כשה-f קטן\גדול ? 2 בצילומים מתי פותחים או סוגרים את הצמצם בשביל לקבל עומק שדה למשל אם אני רוצה שרק האובייקט יהיה בפוקוס ומתי שאני רוצה שכל התמונה תהיה בפוקוס 3 בצילומי מאקרו,לפתוח צמצם או לסגור אותו ? 4 תודה. אגב לי יש S9000.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  5. היי.. כמו שרובכם יודעים החלפתי את ה K100D ועברתי ל Nikon D80 קניתי כבר עדשת 24-70 2.8 , והיום קיבלתי את הפלאש החדש. התרשמות ראשונית.... מדהים! חשבתי שיקח לי שבועות ללמוד אותו (זה מה שלקח לי בשביל ה Sigma EF500DG שכבודו במקומו מונח) כבר עכשיו , אחרי שעה בערך של התעסקויות (רובם סתם צילומים עם פלאש ובדיקות בסיסיות) ניסיתי פלאש אחלוטי , עובד מדהים! הבאתי את ידידה שלי לצלם אותה קצת , זה נחמד שיש 2 מקורות אור. מה שכן , יש לי כמה שאלות קטנות , אני בספק אם להרבה ממכם יש אותו.. אבל אולי לחלק יש מושג. אז ככה , עם הפלאש קיבלתי עוד 3 חתיכות פלסטיק שקופות כאלה, שנראות בדיוק כמו הכרטיס הלבן שעל הפלאש.. זה מן הסתם במקומו.. הרעיון שהם בצעים של ירקרק חום כזה , ואדמדם. ההשערה הראשונה שלי ש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by eegg,

אני רוצה עדשה חדשה בשביל יותר זום המצלמה באה עם *4 וזה לא מספיק בשבילי אני צריך יותר עזרה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  7. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו ביתית במחיר של עד כ-1500 שקל. דרישות עיקריות: זיכרון פלאש, קלה לתפעול, הקלטה מספיק איכותית, העברה קלה של הקבצים מהמצלמה למחשב, נוחה לטלטולים מחוץ לבית. ההתלבטות שלי היא בין שלושת הדגמים הבאים: קנון FS200 קנון FS306 פנסוניק SDRS50

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי הזדמנות לקנות את המצלמה בכותרת בארה"ב חדשה במחיר של 2500 (אחרי מיסים בארץ כמובן, אני לא לוקח צ'אנס במכס) העסקה דומה מאוד למשהו שאפשר לראות באמזון (אותה עדשה) http://www.amazon.com/Nikon-D90-Digital-18-105mm-3-5-5-6G/dp/B001ENOZY4 בלי שאלות של איך,כמה,למה - האם שווה לקנות מצלמה כזו ולמכור את ה-E520 (עם 2 עדשות) שיש לי ב-1500 שח בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. חחח אני איבדתי את הכבל שלי ועכשיו אני צריך חדש. תודה מראש slim_shady.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by Amir c,

היא עולה 700 ש"ח באה עם 16 MB זכרון ואם רוצים לקנות בנוסף עוד 120 MB צריך להוסיף 211 ש"ח שווה לקנות אותה או לא ? מישהו מכיר בכלל את החברה הזאת? חיפשתי מצאתי בגוגל http://www.gadgethub.co.uk/shop/detail.asp?ProductGroupID=11859# איך היא נראת לכם? בתודה אמיר

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by gurfi,

שלום לכם, קניתי מצלמה ניקון l19. עכשיו אני מתלבט בקניית כרטיס זיכרון. יש את הפשוט של סאןדיסק (שלא מצויין עליו המהירות שלו) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=515&CatCode=321 ויש את ultra 2 שהוא יותר מהיר. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=12806 ויש גם ulta2 של גיגה - http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=111 - האם הוא מספיק מבחינת המהירות? האם יש צורך להשקיע בultra2 או שאפשר לקנות את הרגיל? היכן בא לידי ביטוי ההבדל במהירות? בין צילום לצילום או רק בפריקה? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by idg83,

אחותי נוסעת להונג קונג ואני רוצה שהיא תקנה לי מצלמה אבל אין לי מושג איזו מצלמה .... אני אני צריך לחפש ? אילו פרמטרים? יש לי בסביבות ה 2000 ש"ח אני ישמח מאוד לשמות שתיתנו לי חבקות ספציפיות עם דגמים אם יש עליהם אחריות עולמית אני גם ישמח לדעת תודה לכל עזרה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. היי אנשים.. היא לוקחת את המצלמה להודו לתקופה ארוכה, לכן אני לא בטוח אם חשוב יותר סוללות AA או נטענת. המצלמה צריכה להיות יחסית פשוטה.. זאת אומרת שבמצב אוטומטי היא תצלם טוב.. אני לא מאמין שידידה שלי תדע או יהיה לה סבלנות להתעסק עם שאר מצבי המצלמה. רצוי גם כרטיס זכרון גדול.. תודה ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום קצת הקדמה לפני הסקר אני טס בקרוב לאירופה ומחפש מצלמה קטנה וטובה לקחת איתי לטיול מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? התקציב עומד היום עד 1500 ש"ח . סוללות לא עקרוני כל כך . כרטיס זיכרון בעל קיבולת גדולה . אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם בעיקר נופים עירוניים והופעה, תנאי תאורה ירודים ( בכל זאת מדובר באירופה ) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אני מתכוון לצלם עם פלאש של המצלמה בלבד , לא נראה לי מעשי לקחת פלאש חיצוני לטיול , בכל זאת עניין של נוחות . האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? יש לי מצלמה ישנה של מינו…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Asaf.Y,

ניסיונות ראשונים עם המצלמה הזאת : http://www.dpreview.com/news/0602/canon/canon_ixus800is_frontback.jpg מצב ידני בלבד,ISO800 , One Shot ללא פלאש. (אני יודע, יש על עוד הרבה מה לעבוד..)

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by tktur1,

שלום... תמונה שצילמתי עם p&s פשוטה... בנתיים עד שנקנה משהו רציני.. בכללי כזה ..מה לשפר .. מה טוב?... אני לא המבין הכי גדול... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by שוקו,

טוב, קיבלתי מצלמת וידאו ב1500 ש"ח מתנה, ואהיה מעוניין להחליף אותה. המצלמה נקנתה במשביר לצרכן, ולכן לא חייב לבזבז את כל הסכום, והאמת שהיתי מעדיף לחסוך לכיוון ה1000 ואת השאר לנצל לקניות אחרות קיצרתי קצת את השאלון שיהיה נוח לעיניים מה התקציב 1500 ש"ח, היתי שמח לחסוך לכיוון ה1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? בצילום ביתי משפחתי בעיקר, טיולים, גם תנאי תאורה חלשים בהנחה שמגיע הלילה, אבל לא להתמקד בזה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן, בגבולות האפשר, האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? טוב פה זה קצת מסובך, בזמן האחרון היתי מצלם במצלמה ש…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום. יש לי EOS 888 כמו שציינתי עם עדשה canon 38-76mm 0.58/1.9ft ואני לא מצליח ליצור תצלומי מאקרו, היחיד שהצלחתי זה זה: מצטער על האיכות, הסורק שלי השתגע, אבל יצאו אחלה תמונות במציאות, רק אני לא יכול להתקרב לעצם יותר מדי http://img244.imageshack.us/img244/2691/lastscan2zx6.jpg (במציאות הענף ממש חד.. והשאר מפוקס) שאני מתקרב הכל נהיה מפוקס וזה לא משנה כמה אני מנסה לשחק עם זה, ישנה עדשה טובה יותר לצילומי מאקרו? מה מחירה והאם בכלל שווה להשקיע בכזאת מצלמה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  19. היי אנשים , אם אתם זוכרים אותי המלצתם לי כאן על ה S2 של קנון. אני בהחלט מרוצה ממנה! קניתי אותה כמחודשת , הביאו לי עליה מחיר ממש טוב.. בכל אופן , אני זוכר שבהתחלה , שהיתי מצלם איתה , היה יוצא אור ירוק בלילה , שאמור לעזור ל פלאש להתכוונן. בתקופה האחרונה שמתי לב שהאור הזה פשוט לא עובד יותר.. ניסיתי להגדיר את הפלאש בכל מיני מצבים לשנות מצבי צילום , ואין לי מושג , למה הוא לא עובד , או איך קוראים לאופציה שמפעיל האותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה , זה יהיה מצויין. אני מפחד שמשהו נדפק בנורה הזאת ולשלוח לתיקון אחרי פחות מחודש זה דיי מבאס. יש למישהו מושג? משהו שיכול לעזור? תודה :-*

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  20. אהלן חברים, אני טס עוד חודש ורציתי לדעת אם יש מצלמות מומלצות בפחות מ-900 שקל. כל המצלמות המומלצות שראיתי באתרים לא יורדות מה-1000 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by Noaring,

קראתי בכל הפורומים, להלן הנקודות שעדיין לא כ"כ ברורות : אני רוכש מסרטה של קנון בארצות הברית, דרך Amazon, ומביא אותה לארץ, כמובן שבארץ אין למסרטה אחריות, ולכן אני ארכוש ביטוח MACK בעלות של כ 330 ש"ח ל 4 שנים. 1. האם יש מעבדות נוספות בארץ שיש להם הסדר עם MACK פרט לבית הצילום, ארליך וטלרם ? 2. האם יש הבדל בין המעבדות ? (הבנתי שלחלק יש הסכם ישיר מול MACK, שמפשט את הבירוקרטיה) 3. מה קורה אם רכשתי ביטוח MACK אבל המעבדה בארץ לא יכולה לטפל ? הם שולחים לחו"ל הלוך חזור על חשבונם ? 4. קראתי ש MACK נכנסת לתוקף בתום השנה הראשונה של אחריות היצרן, אבל בארץ אין אחריות יצרן, ולכן ביטוח MACK אמור להיות בתוקף מהרגע שהפעלתי אותו (30 יום מהרכישה). האם MACK יכולים לטעון שלמוצר יש אחריות…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  22. עדכון- השאלה למטה יש לי מצלמה של סוני מדגם HandyCam DCR-HC24e. למה כשאני מקליט למחשב דרך כבל USB ה- FPS נמוך מאד? לפעמים הוא יורד מתחת ל- 15 אפילו... האם כבל FIREWIRE יפתור את הבעיה? האם תוכנה אחרת חוץ מ- MOVIE MAKER תעזור? ודרך אגב שום דבר לא פועל ברקע, וגם התוכנה של המצלמה עצמה מקליטה ב- 15 FPS.. למרות שמוגדר 30. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Photoshop או FSViewer או שיש משהו אחר טוב יותר ? ועם איזה תוכנה להעיף רעשים ואיף עושים את זה ?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by Chevy,

ידידה הביאה את המצלמה שלה (Kodak C330) והיא עוברת על התמונות שצילמה קודם לכן. יצא נחמד לדעתי, מן snapshot כזה של המצב.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by creek,

ניסיתי לחבר את ה-canon a85 שלי היום למחשב כדי להוריד תמונות, והמחשב לא מזהה שחיברתי אליו את המצלמה, ואני יודע שהכבל בסדר כי חיברתי לפלאפון ואותו הוא מזהה. יש דרך לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.